- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Leadtek belső tévétunerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
phoenix1989
őstag
válasz Baltazár123 #256864 üzenetére
hát azért azt nem mondhatnám, plusz már nem először lehet megvenni, én már a 260-at amúgy rég lezártam volna, nagyon sok lehetőség volt megszerezni és akár "megvenni" is.
-
Baltazár123
senior tag
szóval ezért nem nyúlnak a küldetésekhez, pedig némelyik már szinte teljesíthetetlen sebaj, vegye meg a játékos inkább és aukcióban, hogy egymásra licitáljanak. ügyes.
-
HellGreg
őstag
válasz phoenix1989 #256862 üzenetére
Ja, akkor a duplacsövünél volt.
-
HellGreg
őstag
válasz phoenix1989 #256857 üzenetére
Ez volt tegnap is, órákig semmi, aztán felment az egekbe.
-
MoVieFaN
aktív tag
200-200-300-300
1.000.000 free xp 8200 Ft-ért, úgy érzem a holló szerencsét hozott.Üdv, MoVieFaN /// Én ilyennek születtem! Mi a te mentséged? /// Irigylem azokat, akik több ISP közül is választhatnak. Budapest belváros 2024.
-
oke
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #256858 üzenetére
Nekem az obj260-hoz van 14 parancsom, de egyik "ág" sincs teljesítve belőle. A másiknál még Chimera sincs teljestíve. Így nekem a 260-hoz jönne jól a parancs :)
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz phoenix1989 #256857 üzenetére
Lehet a játékosok zöme nem is tudja, hogy mi az.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
phoenix1989
őstag
nem kapkodnak érte még senki nem tett ajánlatot.
-
po1son
addikt
Készüljetek majd, lesz pár új 279 játékos.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
jano_77
nagyúr
válasz Baltazár123 #256843 üzenetére
na hát szerintem az autoaim ami pont nem müxik.....legalábbis nálam nem.....mikor cikáznak a tankok, akkor autoaimmel hogy akarod eltalálni, pláne hógolyóval, ami ívesen száll!? de tök mind1, mert a célzás sem játszik, azzal sem találok el semmit.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
ddt500hu
veterán
4-ből 600k.
-
HellGreg
őstag
Vettem 2 ilyen xp akármit, elsőre 100k, másodjára 300k. Asszem ennyi elég is volt.
-
Baltazár123
senior tag
válasz Baltazár123 #256843 üzenetére
ez a hógolyozás tetszik, végre van valami értelmes játékmód a caliban-nak, beteg amit tud művelni ebben a módban
-
zozyk
addikt
Úristen, de béna vagyok...
Gondoltam, gurulok egyet a grillével, kb ezer éve nem volt csatában...
Bevittem legénységi skillek nélkül. -
jano_77
nagyúr
válasz zozyk #256831 üzenetére
nekem 3-ik próbálkozásra beadta az 500K-t , viszont előtte 2x csupán csak 50K volt a bónusz
Hógolyós csaták:
Segítsetek pls, mert már elfelejtettem, hogy ezzel hogy is kellett játszani? Én hiába adok le célzott lövést, rohadtul nem találok el senkit, ámbátor az enemy rohangálás, cikázás közben is simán eltalál auto célzással!?!? Hogyan, mit nem tudok?[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
válasz Baltazár123 #256832 üzenetére
Ja már emlékszem, 36%-ot fel lehetett használni töredékből is, ami sokat jelent.
-
Baltazár123
senior tag
válasz HellGreg #256830 üzenetére
ja, 1 millió szabad xp, nekem van 500k, mellé elég kredit és már jöhet is a következő tank, ha valami különleges lesz
ha jól emlékszem ez volt a legutolsó összerakó és ott lehet játszani vele, hogy mit használsz fel
https://worldoftanks.eu/en/news/general-news/assembly-shop-5-2024/ -
HellGreg
őstag
válasz Baltazár123 #256829 üzenetére
Az összerakósnál mennyi szabad xp szokott kb kelleni? 1 misi?
-
Baltazár123
senior tag
válasz HellGreg #256828 üzenetére
Valószínűleg. a ráutaló magatartás miatt még lesz 2 aukció, az egyik valóban várhatóan szabad xp lesz, a másik arany megint. Már 30m kredit a versenyképes licit a mai aukción, ezt akkor kihagyom. Gyűjtök a következő tank összerakóra, abban szoktak jönni érdekes tankok.
-
HellGreg
őstag
-
Taragas
aktív tag
válasz po1son #256824 üzenetére
4x lehet megvenni. Nekem 600k jött ki a 4 bunddleból. 40-es átváltással számolva 20k hufnyi freexp-t kaptam 8k ért. Sztem megéri, de ezt mindenki maga döntse el, kell e neki.
[ Szerkesztve ]
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
po1son
addikt
Feldobott egy ilyen szabad xp ajánlatot, gondoltam kipróbálom, nem hangzik rosszul.
2000 Ft-ból 100e szabad xp lett.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #256820 üzenetére
Felesleges azt túlbonyolítani, ha nagyjából rendszeresen játszol. Én 2 éve vettem utoljára nagy mennyiségű karácsonyi ládát. Év közben egészen minimálisat, 10e alatt van az éves költésem és egyszer sem vettem direkt prémium napot.
A mostani marathontól elment a kedvem túl sokat játszottam karácsonykor és ehhez már nincs gyomrom, sorozatban megalázó vereségek a rohanós játékstílus miatt vagy a fordítottja, hogy 40km/óra lassabb tank nem érek oda a sebzésre és nem leszek top10 A marathonból, a felső sor is adna pedig pár nap prémet, meg az alsó sor is, az többet és csak 3500 arany + a tank. Majd a következő eseményre rácsatlakozom.
Felírom néha, hogy állok, most június közepéig van prém napom úgy, hogy korábban csak feb-március volt a lejárat. Könnyen lehet, hogy kitolom az év végéig úgy, hogy alig vagy akár semmit se költök a játékra. 4 ládát vettem a jó áron és ennyi volt a karácsonyi költés.
Egyszer elfogy, de mondom már 2 éve nem vettem nagy mennyiséget prém napból, csak amit ad a játék. A tavalyi BP-ket végig vittem, meg az összes roham módot, idén már több kimarad azokból is.
[ Szerkesztve ]
-
kisharsany
tag
válasz jano_77 #256820 üzenetére
Dehogy kényszerít. Nekem is esett már bele nyaralás, 10 nap hopp elszállt. Vagy kisebb utazások, 2-3 nap volt, nincs. Ennyire nem kell véresen komolyan venni. Van mikor elindítok 3 boostert, hogy most játszok egy órát, aztán az első csatában a sok degenerált felbosszant és inkább kilépek, csinálok mást.
-
jano_77
nagyúr
válasz kisharsany #256819 üzenetére
Engem pont a prém napok menedzselése bosszant - talán jobban mint a játék nem kevés hibája - mert hiába lett most a ládákból 220 napom, abból már elketyegett úgy 10 tuti, hogy nem is tudtam belépni. Azt meg nem fogom csinálni, hogy a kislányomat leültetem a TV elé, hogy én addig tudjak játszani vagy a páromnak mondom azt, hogy foglald el magad kicsim, mert nekem most tankoznom "kell"! Szerintem ez a leggusztustalanabb a játékban és a WG-ben, hogy gyakorlatilag kényszeríteni akar, hogy a gép előtt töltsd el az összes idődet.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #256815 üzenetére
Gratulálok a kitartásodért, én erre nem lennék képes. Van, hogy csak heti 2x játszok egy órát, de akkor működjön minden maxon
Fully electric lifestyle!
-
Papooo
senior tag
válasz kisharsany #256813 üzenetére
Rövidre lehetne zárni a dolgot egy negatív trierlimittel.
Az OP tankokat nem kéne bengedni a saját trierjük alá.
Pl a KV-2 is op egy négyessel szemben, le kéne korlátozni, hogy a saját trier alatt ne mehessen.Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
kisharsany
tag
válasz h1mpi #256814 üzenetére
Nem bántasz meg. F2P játékosként jelenleg 190 ezer free XP-m és 18 millió kreditem van, úgy, hogy a karácsonyi eventben alig játszottam, mert csak felidegesített.
17 tier 9-es tank hiányzik még a fejlesztési fáról - bár ezekből néhánnyal soha nem fogok játszani - és gyakorlatilag minden ki lesz fejlesztve. Nem játszhatatlan a játék, csak lassabban és nehezebb szinten (prémlőszert se használok). -
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #256810 üzenetére
Senkit nem akarok megbántani, de F2P-ként ez a játék játszhatatlan lenne. Nem egyenlőek az esélyek, se átütésben, se semmiben. Az ajándék tankok a kuka kategórák, az OP tankok pedig mind fizetősek. Lehet 1-2 superunicum elvan F2P-ben, de egy átlagos player biztosan nem, amikor a stock fosokat kell grindelni.
[ Szerkesztve ]
-
kisharsany
tag
válasz ollie #256811 üzenetére
Azért elég sok helyen háborogtak az XM miatt streamerek videói alatt, vagy a játékon belül is. Az is egy undorító tank, de legalább a lövege pontatlan. Itt az SFAC is, legalább lenne pontatlan, vagy ne lenne álcája, de konkrétan utolsónak spotolják ki a csatában és közben duplázgathat egy nagyon pontos löveggel.
Legyenek ilyen tankok a játékban, de magasabb szinteken. Az SFAC is elfért volna tier9-ben, semmi keresnivalója tier6-7 ellen. -
válasz kisharsany #256798 üzenetére
Kb ezt tudja a karácsonyi dobozokból esett XM TD is, mégse láttam felháborodást miatta. Na meg ott van a duplacsövű, ruszki tier 8-as heavy is, az meg már ugye jó pár éves. Vagy ott van a Skoda, vagy a BZ. Már régóta tele vagyunk ilyen tankokkal a játékban.
Jó ez? Természetesen nem, de vonzza a hülyéket a játékba.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Baltazár123
senior tag
válasz HellGreg #256806 üzenetére
Én inkább félre rakom a kreditet, ha 20m-ért nem lesz meg. A tank összerakósban jellemzően behoznak valami különleges tankot és akkor inkább arra költöm majd. Elméletben jönnie kell nemsokára, 1, max 2 hónap. karácsonykor összeszedtem 80m kreditet, egy ideig elég lesz.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz kisharsany #256807 üzenetére
Én sosem grindelek, szinte minden tankkal prémium ammot lövök és 38 000 000 kreditem van
-
kisharsany
tag
Jól csinálja egyébként a WG, szépen lerántják a karácsonyi ládákból és boosterekből összeszedett aranyat, kreditet, hogy legyen értelme újra grindelni, perkálni a boltban.
-
HellGreg
őstag
válasz kisharsany #256803 üzenetére
Szerintem 100m fölött lesz a vége. Én is reménykedtem, van kb 40M kreditem, de már most látom, esélytelen vagyok vele. Azt meg nem akarom csinálni mint a múltkor, hogy eladtam minden 10-es tankot és felszerelést hogy a T-22 med tankot meg tudjam venni 70 milláért. Azóta is a garázsban porosodik.
-
Baltazár123
senior tag
válasz kisharsany #256803 üzenetére
Igen, látom, nem viccelnek a játékosok. Ráraktam 20m + 1 ajánlatot, ha elég lesz, jól van, ha nem, hát nem. Nem ér annál többet a tank maga, mert a k91-el is ki kell fogni a csatát, az első torony annyit nem javít rajta. A tier8 tankok jobban hozzák azért a kreditet, az a minimális plusz kötvény meg nem sokat jelent, úgyhogy tier9 prémekkel nagyon sokat nem szoktam menni, de arra jó lett volna ez a tank, hogy legyen egy plusz használható prém tankom, amit időnként használok. Kell az évi 3-4 új tank a játékélményhez.
Valószínűleg ez nem lesz meg.... hát ez van.
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #256799 üzenetére
Ahogy nézem tanks.gg oldalon gyorsabb mint társai és ezt az 55km/h nagyjából puha talajon is meg tudja tartani azokkal ellentétben. Gyors a reload, de alacsony a sebzése (300) és átütésben is csak az Obj.590 veri. Célzás ideje az nagyon jó 2 sec alatti, lövegsüllyedése 6 fok, gyakorlatilag semmi. Talajellenállási adatai nagyon jók - nem is értem, repül minimálisan a talaj felett - páncélja so-so, látótávja pedig mint a többinek.
Én el tudom engedni nyugodt szívvel"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
kisharsany
tag
válasz Baltazár123 #256802 üzenetére
Már most 15 millió a versenyképes licit, lesz ez 100 millió körül is a végén. Pedig nem tűnik rossz tanknak, érdekelt volna.
-
Baltazár123
senior tag
válasz jano_77 #256799 üzenetére
Összehasonlítva a k-91-el, szinte mindenben gyengébb vagy hasonló, de ez ugye tier9 prém tank és nincs nagyon nagy különbség, szóval így nézve nem rossz. Majdnem tud annyit, mint egy tier10 tank és elől van a tornya.
Mivel a kredit könnyen jön, ráraktam 5,8m -t. Ugye 3,6m egy tier9 tank normál áron, de ez prém tank, szóval 15-20m kreditig elmegyek. Csak mire kihúzom rajta a field modot, kredit booster mellett, visszajön a fele ára legalább. Annál többet viszont nem adok érte.
Sajnos, valószínűleg sok tízmillió lesz a licit vége, de hátha nem.
[ Szerkesztve ]
-
tasiadam
veterán
válasz kisharsany #256798 üzenetére
Es akkor meg mindig leszolnak, hogy ez a jatek nem pay to win, mert ha tudsz jatszani, egy Ltractorral megeszell egy maust
Még mindig másodrangú állampolgár
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Hobby elektronika
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Crucial P3 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 22.000.-
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BONTATLAN/Samsung Portable T7 Shield 2TB
- Steam Deck Oled 512 GB + 1TB Sandisk Extreme SD kártya (két napos az eszköz)
- Lenovo V14-IIL (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) leárazás!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest