Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
Derron
üzenetére
Melyik Ares-rol beszelunk?
En csak a 10-est ismerem az Ares 90-et, az eleg jol sebez papir tankokba a repesz loszerevel, hiaba csak 10mm az atutes papiron. AP atutes 220mm, APCR 238mm, szinte elenyeszo a kulonbseg De en nem gyozkodni akarlak, csak leirtam a velemenyem, hogy szerintem nem kell bele gold es en anelkul hasznalom azota is.
Ha ugyes jatekos vagy es tudsz boldogulni heavyk kozott akkor probald meg azt, hogy repesszel a motorhaztetore vagy a toronytetore losz, foleg ha kicsit magasabban vagy es rajuk latsz.
-
Derron
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Mostanában próbálok Heavy oldalra menni, és ha hibázik egy, megpróbálom megbüntetni. Ha ellövi magát és nincs mögötte segítség, kimegyek elé és frontból bele tárazok a gyenge pontba. Ilyenkor jól jön a gold. Oldalról vagy hátulról persze nem szükséges. Vagy másik eset ahol szemtől szemben vagyok egy Ares-al, amit nem szeretek de az ellenfél Aresai valahogy mindig azt érzik, hogy engem ki kell szedni, ilyenkor is jól jön a gold, mert a sok mozgás tunkolás közben nem sok idő van célozni. 50db gold lőszert viszek, a többi az AP és repesz. Bár a repesznek se látom sok hasznát, nem üti át pl a skorpiót, így nem tudok 120 akat lőni bele, csak 30-40 körül sebzek, az meg AP val is meglenne fixen.
-
válasz
Derron
üzenetére
A 9-esnek saját szintjén egy kaka az alap ágyúja.
Azt ha teheted, ugord át, különben szívni fogsz vele mint én is. 30k XP után meguntam és ment rá a free XP.Gold nem kell hozzá szerintem se, hogy a Selma/Tesák se igényli, mert nem sznájpolásra való.
Dobi 562 #264090
Kicsit vissza is hozta ez a tank a régi időkből azt, amikor a med-ek összetartottak.
Manapság amikor az is meghaladja az IQ szintet, hogy jelezzék a map melyik részére mennek... valahogy megtalálják egymást az ARES játékosok, és együtt mennek rá ellenségre is.
Ezt a csapatban élvezem, ellenségként rossz helyre keveredve pedig kifejezetten utálom.
Ha ARES-szel előre kell menni, valahogy amúgy mindig én hullok el először, aztán végignézhetem hogy a balfék társak mindent elbuknak. Többet kellene kempelni, türelemmel várni, de utálom... Arty-zni se bírok már emiatt, ahol töltéskör alt+tab és olvasok valamit, annyira kutya unalmas.
Assistance (arty/light) küldikkel emiatt nem is haladok.
Jobban szeretem az olyan "csípkelődős" tankokat mint a Skoda T17, mint mondjuk az ELC90-et. -
Dobi 562
addikt
válasz
Derron
üzenetére
Jo, akkor ugy irom szamomra nem igenyli a gold ammot. Nagy kulonbseg egyebkent nincs az AP es APCR kozott, tavolra egyebkent sem nagyon lovoldozok vele, ahol lenyeges lenne a lovedek kezdosebessege. Az AP meg jobb a kisebb normalizacio miatt. A repesz meg szinte mindig sebez.
-
Derron
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Azzal hogy nem igényli a gold ammo-t nem értek egyet. Ha tényleg nem csak Yolozni szeretnél vele nagyon jól jön az a lőszer, nekem is fáj mikor a 800 kredites lőszert kell tunkolnom, viszont lényegesen gyorsabb és nekem pontosabbnak is érződik. Alap lőszerrel pl az IS3 alváza nem megy be, prémmel viszont be lehet lőni.
Egyébként azt vettem észre, hogyha teljesen be vagyok zoomolva és úgy lövök, össze vissza szór az ágyú, ha csak hanyagul jobb klikk autó target el ráviszem és úgy pötyögtetek, sokkal pontosabb lesz.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Derron
üzenetére
Persze, uj tankokkal mindig sokan jatszanak. Altalaban par het es megunjak az emberek. Az Areszok egyebkent metaban maradnak szerintem, mert mindenki tud vele funolni. A gyengebb jatekosok elvezik, hogy leyoloznak valakit garazsmenet elott, a jobbaknak meg irtozatos sebzespotencial van benne. (pluszban nem igenylik a gold ammo-t, szoval nem egetik a kreditet)
-
Derron
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Le fog ez csengeni valaha? Szerintem minél kevesebb lesz belőle annál élvezhetőbb lesz velük a játék. Mondjuk én még csak Tier8 nál járok, ma meglesz a 9- ha az RNG is úgy akarja, de lehet kihúzom rá még a field modokat mielőtt továbbmegyek. Meg ha engedik akkor frontvonalra is meghagyom.
-
po1son
addikt
válasz
palfitom
üzenetére
89%rol kezdtem tegnap reggel és estére végeztem vele.

Derron - Céltudatosan 3. gunmarkra hajtottam, udes-t is szeretném egyszer, de valahogy nem adja vele mostanság.
Nálam amúgy a lőszer sebességgel szokott csak gond lenni, kell 2-3 meccs míg beáll a jó aim egy adott tanknál.Dobi - Borken a cél?! Szerintem pár hét és kikopnak a metabol a sok ares, most a 3-4 oldalanként tényleg frusztráló tud lenni.
Köszi mindenkinek, amúgy alacsonyan van a tesak követelmény (~3900).
Nem kell tankelitnek lenni, hajrá aki gunmarkolni akar!

-
po1son
addikt
Ez a sok ares jól felbosszantott mai nap, nagyon nehéz most papír tankokkal jól érvényesülni a meccseken, de csak sikerült tesakra is a 3. csík.
setup spot: parancsnok látási rendszere, távcső, kipufogó
setup város: szellőzés, vstab, turbo+elképesztő fun factor a brutális burst dmg miatt (nem való a játékba, mert toxikus...)
+remek ágyúkezelhetőség, még messzire is egészen jól lehet pötyögtetni
+nagyon jó DPM, ~15 sec reload alatt ~800-1000 sebzés sok esetben-átlagos látótáv
-nagyon gyenge camo (nehéz más 10es light tankok ellen játszani vele nyílt pályán)
-nagy profil (artynak csemege)
-könnyen gyullad
-lomhán gyorsul és lassú végsebesség
-
Dobi 562
addikt
válasz
Derron
üzenetére
Akkor en miattad veszitettem ma annyit zsinorban, ketten egyutt kiadjuk az 50% atlagot!
------------------------------------------------------------------------------------------------
3 csatat mentem a Black Rock-al, mindenfele fejlesztes nelkul is erosnek erzodik. A torony nagyon eros, az agyu eleg pontos. A dupla loves majd akkor lesz az igazi ha teljesen ki lesz fejlesztve, mert igy alapbol sokat var a masodik loves elengedese elott.Nagyon faraszto tank egyebkent, mert mindenki ki akar loni, yoloznak mint az orultek csak hogy egyet belem tudjanak loni. Egyik csataban halalcsillag szedett ki 2k hp-rol.
Skill4ltu ertekeleset nem ertem, 2,5/5-re ertekelte, szerintem ettol joval erosebb.
-
Derron
aktív tag
Szerintem most abbahagyom, mielőtt bele csúfítok
-
dokee78
félisten
Lassan érettségi kell ehhez a játékhoz,hogy emberek egy alap szintet el tudjanak érni.
Fogyatékos hülyékkel van megint megszórva. -
Dobi 562
addikt
Arra lennek kivancsi, hogy van-e szamottevo kulonbseg jatekelmenyben a 10 es 11-es Ares kozott, mert a 10-es jol elvagyok, nem biztos hogy meg akarom venni a 11-est.
Illetve a mai napig jol elvoltam, de ma zsinorban mentem 5 turbocsatat ahol az ellenfel mar 5-10k HP-val vezetett az elso ket percben es bedaraltak minket, kb semmit nem tudtam csinalni. Pedig hetkoznap delelott nem surun szoktam ilyet latni.
Persze 5 pont kell a Black Rockhoz es nyerni kene parat, hogy meglegyen.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Danke-danke!

Mocskos kis disznó voltam és free XP & blueprint-tel mindent átugrottam

(mióta gyerek van, azóta kicsit fontos lett az idő tényező, plus próbálom a játék azon részeit minimalizálni, ami nem ad örömöt, így a grind-ot kerülöm, amennyire lehet...)Szóval csak a 11-est nyomtam/nyomom.
Ezzekl a kis patkusz tankkal lett az eddigi új DMG rekordom is valamelyik nap (nem túl magas, de egy igazi cocknoob-tól ez se rossz
) ~7300.És az az érzésem, hogy ezt majd még lehet feljebb is tornázni, már csak kb 100K XP kell a kifullozásához.
-
Dobi 562
addikt
Szep!
A 10-es Ares-szal is jatszottal? Ha igen, erdekelne a velemenyed, hogy tier to tier melyiket tartod jobbnak!
#264060Baltazár123: gratulalok! Kar, hogy roham mod csatakat nem lehet visszanezni, ezt megneznem szivesen! Hany HP van osszesen egy ilyen csataban? Gyakorlatilag te sebezted le majdnem a teljes ellenseges csapatot?
-
Nem szoktam csatákat feldobni, de ezt nagyon éltem
-
Geller72
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Senki nem bírta ellőni a kupolád? Pedig nem olyan nehéz..
-
jano_77
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
azta qva....13K dmg egy villám roham csatában!?! HOGYAN?!?
-
h1mpi
félisten
válasz
Baltazár123
üzenetére
Az komoly
én 7800-ig jutottam -
-
ddt500hu
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ez melyik pályán volt?
-
Baltazár123
őstag
Van egy érzésem, hogy ezt nem mostanában fogom megismételni
Minotauro rulez onsloughtban. Csak a végén kellett goldozni, amikor már nem maradt sima lőszer. Végül is rendes volt a csapat mert megengedte, hogy küzdjek az ellenféllel, mint malac a jégen
Azt hiszem itt kell ma abbahagynom, mert kimerítettem az rng támogatást a hétre.
-
Dobi 562
addikt
-
Derron
aktív tag
válasz
kisharsany
üzenetére
Nekem nehezen megy a játék a 8 as Ares al, ha szerencsém van kijön belőle a 2k sebzés. Talán agresszívabban kellene tolnom, de sokan rá yoloznak, főleg ha kapnak egy 5-600as tárat, akkor már jönnek is az arcomba az idegtől. Azt remélem a 9-10-11 jobb lesz. Jah és eléggé viszi a kreditet, nagyon sok prémet kell lőni vele ami nem olcsó sajnos.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
ohhh....ki lehet venni a csereboltból az AMX AP30-at? Na szuper, most adtam ki érte 18K goldot - igaz járt érte 5x boost is, meg még pár dolog. De olcsóbban is megúszhattam volna ,hiszen bőven van olyan vas a garázsban, amit becseréltem volna érte szívfájdalom nélkül.
-
po1son
addikt
válasz
kisharsany
üzenetére
Köszi, sajnos elég gyenge a felhozatal.
Reméltem hogy karácsony után betesznek valami erősebb tankot, ami eddig nem volt még elérhető. -
-
kisharsany
aktív tag
Boltban tank becserélés van.
-
válasz
kisharsany
üzenetére
Én a 8-ast megvettem (a sok hülye tette az xp-t a T20-ba én meg tervrajzból megoldottam
), jó lesz majd Frontline-ba. -
Geller72
veterán
-
dokee78
félisten
Az új gépágyús ág melyik tankja a jó tierjében?
8-9-10? -
Dobi 562
addikt
Dakillzor videoja az STK-2-rol.
Vegigneztem ezt is, szerinte (is) a legrosszabb tier 11 tank es az egyetlen aminek a kulonleges kepessege nem jutalmaz, hanem buntet. Azt mondja nem elvezi vele a jatekot.
En feladtam a tankot, pedig higyjetek el nem szokasom feladni barmit is, mert egy igazi makacs f@szfej vagyok.
Az utobbi par napban csak az STK-val jatszottam, meg neha az Ares 90-el.Az STK-val nem volt egy olyan csata amit elveztem volna, onnantol kezdve hogy az agyu nincs lehulve, a papiron jo pontossag nem er semmit mert gyakorlatilag nem soha nem lesz abban a zonaban. Vegig ugy erzem buntetve vagyok mert agresszivan jatszok es olyan helyzetbe hozom magam, hogy tudjak loni, vegul is ez egy nehez tank, erre valo, nem?
A tank teste annyira hosszu, hogy rengetegszer mikor azt hittem hull downban vagyok, nem voltam es belottek az aljat. Egyebkent nagyon modulerzekeny a tank, uzemenyagtartaly es loszerrekesz altalaban megy ha talalatot kapok. Sidescrape-elni kulonben lehet vele meglepo modon, de egyetlen csata sem abbol all ugye, hogy vegig ugyanabban a pozicioban tudsz harcolni.
Diegho: ha van mar interneted es jatszottal vele kivancsi vagyok neked valtozott-e a velemenyed azota!
Az agyuja kulonben nagyon jo lenne ezzel az alfaval de osszessegeben szamomra ez a tank egy nagy visszalepes a Type 71-hez kepest es nem vagyok hajlando tobbet jatszani vele.
Van rengeteg tank a garazsomban amivel elvezem a jatekot, az Ares-okkal peldaul, ott az a sebzes potencial az nagyon durva. Vicces mikor a vegjatekban 5-en nem mernek rad menni, mert tudjak hogy nem egyedul megyek a sirba.
-
jano_77
nagyúr
válasz
kisharsany
üzenetére
ohh....BOCSÁNATOT kérek Pug, sorry, benéztem NE haragudj! Csak felbasztak ezek a nyomoroncok a csapatomban, nem néztem mire válaszoltál.
-
jano_77
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget. (tudom, hogy régi motoros vagyok, de ezzel a játék kezdetétől küzdök gyakorlatilag....tudom user error, de épp ezért kérek segítséget benne)
Szal, ha egy épület mellett vagy egy fal (hangár pl Stzudzianky mapon) és ha rá akarok zoomlini vkire, rávinni a célkeresztet, akkor vmiért felülnézetből látom a tankot és azt sem tudom gyakorlatilag, hogy hol van az enemy egy ideig! Ezt hogyan lehetne kiküszöbölni, mit csináljak másként? Köszi az értelmes és tényleg segítő szándékot, a rosszmájú megjegyzéseket nyugodtan tartsátok magatokban.
-
Geller72
veterán
Hát ez elég gatya..12. bukta zsinórban..így nem lesz meg ma a 75, az tuti..gondolom, mivel közeledek a GM-hez, cumiztat..mondjátok, hogy így van.
. -
jano_77
nagyúr
másnál is szokott crach-elni a játék az új pöcs óta? Tegnap is és most is Rohamot játszva, mikor vége lett a csatának és tért volna vissza a garázsba, behalt, a minimap, célkereszt és még pár dolog látszódik a garázsban, egeret nem érzékeli, ESC-re nem reagál, csak bezárni tudom a WOT ablakot és újra indítani.
-
Geller72
veterán
Az extra küldik - fül.

-
Dobi 562
addikt
Az mondjuk kulon jo, hogy az STK-2-t az MM Black Rock ellen teszi be, gondolom ezek szerint a WG ugy gondolja a ket tank hasonlo szintet kepvisel. Holnap meglesz a Black Rock, majd nyilatkozok rola.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
angolul aiming time, amít így fordították célzási sebességnek, igazából célzási idő
minél kisebb, annál jobbez bz75 vonal? pár dolgot lehetne finomhangolni, de igazából f.ngreszelgetés, viszont ami ezen az ágon fontos lehet, az irányított ütközés. A rakétával szép kövéreket bele lehet vele toszni a puhább ellenfelekbe
ez mókás is tud lenne, de főleg hasznos. -
Dobi 562
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Mentor helyett barmelyik masik skill-t valaszd, tobbet ernek.
Koncentracio helyett pedig jobb lenne a gyors celzas, hacsak nem haromszogkent jatszod a tankot.
Megbizhato elhelyezes helyett a rammolos skillel tobbre mesz, turboval jo nagyot bele fogsz tudni sebezni az ellenfelbe, vagy barmelyik masik sebesseg novelo skill-t, mert a vegsebesseged nagyon rossz.
-
Geller72
veterán
Újraosztottam a skilleket, de valmi megint nem ok. Kezdek "idegállapotba kerülni".
.See pics..
Tehát. Olyan, mintha a skill hatására - legalábbis nagyon így értelmezem - rosszabb lenne az aim time, (13.88%-al) mint a skill nélkül? WTF? Csekkoljátok a célzási sebességet.
Most, hogy a skill aktív, és 100%-on van, hosszabb a töltési időm, mint skill nélkül. Miaf..?
Am, ilyen lett a "reset" után:
-
válasz
Geller72
üzenetére
Feltételezem, hogy az első BZ tankba más tankból képezted át a legénységet, és más volt a legénységi szerepek kiosztása, mint a BZ-kben (itt a parancsnok egyben a rádiós is). Pl: lehet, hogy a régi tankban a vezető volt a töltő is (ez csak példa, lehet teljesen más volt a kiosztás).
Viszont hiába képzed át a legénységet, a már kifejlesztett skillek megmaradnak, akkor is, ha azt a skillt már nem tudja betölteni a legénységi tag, így nem lesz aktív. Ezt csak úgy tudod kijavítani, ha lenullázod a tagot, és újra kiosztod a skilleket.mod: "kicsit" késtem a válasszal
-
Dobi 562
addikt
Skill is megcsinalta a videojat az STK-2-rol, roviden osszefoglalva a velemenye: "legrosszabb 11-es neheztank" es minel tobbet jatszik vele, annal jobban utalja.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
ja jogos, nem töltő volt, hanem lövész korábban
az is lehet, hogy először beraktad lövésznek, aztán valahogy őt választottad ki vezetőnek is. Nagyon hasonló a lövész és vezető jele. A service recordot nézd meg, hogy mennyi csatája van a legénységnek és az alapján már látod, hogy ugyanakkor történt vagy esetleg már korábban is harcolt.ágyú segítő skillek:
lövész: bia, snap shot,contentration, quick aiming és az armorer skill. Ezek mind javítják az ágyú karakterisztikáját, a contentration csak álló helyzetben, a többi minden helyzetben. A dead eye az hitvita, kis mértékben növeli a modulsebzés esélyét, de a kínai nehezek nem sok lövést adnak le, így a hatás nulla közeli.vezető: bia meg a smooth ride, ami segíti az ágyút, a többi vezető skill a mobilitáshoz kapcsolódik, meg az HE védelem, meg a javítás, a kamo meg itt nem érdekes, nehézre nem kell
-
zodo
nagyúr
válasz
Geller72
üzenetére
Nem vagy-vagy hanem mindháromnak.
1. Min. 11 bekapott találat.
2. Min. -1000 hp életerő veszteség és pattintás összesen.
3. Túlélés.Jelen Ares 75 példánál maradva.
- Kapott 12 találatot. pipa.
- Pattintott 400 hp-t és ezen felül, kellett min. -600 hp életerő veszteséget elszenvednie a min. 1000 hp-hoz.
Alap estetben 1500 hp-ból kellett cirka a fél életét elbuknia.
Valószínűleg mivel megkapta a plecsnit. pipa.
- Túlélte. pipa. -
Geller72
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Ezek "nyeremény" legénységi tagok bp-ből..stb. Volt alapskilljük, több is, de passz tényleg, h mi. Használtam könyveket, ezért sem egyforma százalékon állnak. Amúgy, ha tudtok jobb "leosztást", kifejezetten ágyúra kihegyezve - mozgás közben, aim time, mozdulatlanul, forgás közben..stb - szívesen fogadom és köszi a segítséget.
És azt is, hogy melyik "töredék, még nem 100%-os" skilleket hagyjam, melyiknél utoljára. -
Dobi 562
addikt
Irtam neki angolul teljesen normalis hangnemben, hogy miert nem lott egyet sem? Teljesen kivonta magat a csatabol, a sajat bazis korul furikazott ossze-vissza, igy a vegjatek nagyon szorosra sikerult, majdnem veszitettunk. Komolyan erdekel miert toljak ezek a jatekosok!
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Én ezt nem tudom neked kitalálni, hogy mi volt a pontos képzési sorrendje a négyujjú franky-nak. Attól még, hogy a barrakban volt, lehetett korábban másik tankban, bár ha jól emlékszem mindegyik kínai tanknak van töltője, szóval furcsa, hogyan került a barrakba.
Valamikor töltő pozícióban volt és ott kapta a skilleket, aztán beraktad vezetőnek és kb 15-20 csata után már 100%-on volt (40%-ról).
Ha fontos, kérdezd meg a supportot. Nem tudom milyen logjaik vannak, de lehet, hogy egy ideig tárolja a legénységi átképzéseket is.
ui: egy nyom lehet, hogy a benedict 38%-on áll, a franky meg 53%-on, tehát valahogy több xp-je van. Ez lehet képzési könyv is, de hanem használtál rá könyvet, akkor bizony a franky barátunk már harcolt korábban. Nézd meg a service record-ot, ott látni fogod, hogy mennyi csatája van és ha több, mint a benedictnek, akkor a franky barátunk már veterán volt akkor, amikor a benedict érkezett decemberben.
-
Geller72
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
-
galervin93
addikt
válasz
joergie
üzenetére
Elég nagy rá az esély, igazából ha nem lennének befagyva a vizek akkor horgásznék.
Mondjuk mivel pár hónapos a trónörökös csemetém, így ha van kevés szabadidőm az inkább estére korlátozódik, szóval szerintem egyelőre ez marad a kikapcsolódás.
Vettem egy 1060 6 gigát bagóért, így legalább a 60fps megvan normális látvánnyal, esti agyradírnak bőven megfelel.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
írtam lejjebb, most már könnyű berakni más pozícióba a legénységet, figyelni kell rá. Beraktál egy korábbi töltőt és közben játszottál vele, így felhoztad 100%-ra. Ha pozíciót vált, akkor 40%-ra esik vissza, egyébként ha csak tankot ,akkor 60%-ra, de elég hamar újra 100%-on lesz. Nem vetted észre, ennyi a történet, előfordul.
Ez egyébként egy jó dolog, korábban csak aranyért lehetett pozíciót változtatni és ritkán volt rá akció, most meg simán megy. Viszont így könnyű benézni.
-
Geller72
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
"geller72: beraktad vezetőnek a korábbi töltőt, reseteld és oszd újra a skilleket."
-De ezek korábban sehol nem voltak, újak voltak a barakkban..csak "feltöltöttem" velük a tankot és akkor kaptak "státuszt". Bocs, de kissé kialvatlan (is) vagyok..sry, ha teljesen fsznak tűnnék..
-
Geller72
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Tehát akkor rátalpalok az igyees visszállításra mindegyiknél és kezdhetem újra..
.
Mindegyiknél..
De akkor sem értem, hogy új legénységi tag(ok)nál, ha ki van mindegyik képezve erre a tankra, akkor hogyan fordulhat elő az, hogy (ha) ki engedi osztani, nem működnek a skillek?
Ez vmi bug, vagy csk simán ezt (is) elbszták? -
Baltazár123
őstag
válasz
Aljasvip
üzenetére
Amiket felsoroltál, egy csomónak nincs kredit szorzója, windhund,phase,future, kunze. A tiger maus-t szétlövik, túl nagyok a gyenge pontjai, de cserébe jó kövéreket tud lőni és sok hp-ja van. Próbáld ki, hogyan adja a tank. Szenvedős vele a játék sokszor, de a kreditet tudja termelni, ha csak az a cél.
Pénzfarmolásra 2 út van, valami durva alfás TD-t használsz skorpió, su130 és akkor még úgy is jól hozza a kreditet, hogy osztozol. A másik megoldás, hogy valami nehéz tank vagy páncélos td, mint az xm57 és akkor nem osztozol, sőt még neked ad pluszba assziszt jutalmat. Ha van type59-ed, az mondjuk nem páncélos, de van valami rejtett credit szorzója és még most is használható.
geller72: beraktad vezetőnek a korábbi töltőt, reseteld és oszd újra a skilleket.
más téma, megnéztem elitnek a videóját az új ares tier11-ről. páran itt előadták, hogy mekkora lúzerség túlhevíteni és elit is folyamatosan megcopja ezt. Úgyhogy innentől nyugodt vagyok, nem júzer error, hanem ez ilyen.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Aljasvip
üzenetére
Phase 1, Kunze P, Char F, azok reward tankok normal kredit szorzoval.
Alapszabaly, hogy olyan tankot kell valasztani farmolashoz, amivel tudsz sebezni normal loszerrel es mellette meg elvezed is a jatekot. Ha neked tetszenek a szupernehez tankok akkor Tiger-Maus jo lehet, a tartalomgyartok is jo tanknak tartjak. Nekem nincs meg es nem tudom mennyire igenyli a gold spammelest de a tier 9 tankoknak nehezebb az MM-juk a 2.0 ota, sokkal tobbet mennek magasabb tier mint sajat vagy kisebb ellen.
-
Geller72
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Tegnp reggel még 103k xp-re voltam a 75-től, de baromira megnyomtam, majdnem hajnali négyiig toltam, most pont 20k-xp-re vagyok. ELméletileg nem mindegy, hogy hol, melyik tanknál osztom újra? Tehán nem mindegy az, ha most újraosztom és akkor már most eleve jó lesz az ágyustatom, könnyebben meglesz a hiányzó xp és h megvan, akkor csak átrkom a 75-re és ennyi?

-
Geller72
veterán
válasz
Aljasvip
üzenetére
..Pedig a Scorpion nagyon hozza a creditet, én td-vel is aktívan játszom, megyek a medekkel heavykkel és kihasználom a lövések közti lehetőséget és odabszok, ha lehet.
.
SU-130-al dettó, pedig mindegyik papír, de a su-val közelebb kell menni, mert az aim time miatt és messzebbre az ágyu nem támogatja a bokorbn csücsülést, na meg nem is az én stílusom..
. Szal a Scorpion (G is) nagyon hozza a creditet, de pl. a Buraszk is. Én ezzel a kettővel szoktam, ha kell pár milla gyorsan. Azóta lehet, hogy ez változott..de akkor nem volt ritka a csatánkénti 150-250k credit..pluszban..alaplőszerrel persze.. -
válasz
Dobi 562
üzenetére
Én saját magam megnyugtatására néha megnézem.
Van olyan csata ahol a 8... 10k WTR-es társaknak se megy, az segít nekem is túltenni magam rajta, más esetben meg ha látom, hogy nálunk a top3 mind bénabéla, akkor nem (csak) miattam csúszott el a győzelem.
Geller72 #263986
Ezt nem vettem eddig észre, köszi.
A 10-es kínai TD elé sose féltem kigurulni. Majd elfogy egyszer ennek a 11-esnek is a kezdeti lendülete...Tier 7 lett amúgy mókás. Tegnap volt olyan csatám, hogy T20-ból 4 volt mindkét oldalt.
Mennek a lemmingek az ARES ágra, és oda is fognak érni, az a baj.
Mit ajánlotok amúgy mostani metában pénzfarmolásra?
Az lenne a fő cél, hogy ne legyen unalmas a farmolás. Kempelni nincs kedvem TD-vel.
T34, T26E5P és AE Phase 1 van még meg az ősidőkból, de ezek egyikét se érzem jónak a mostani meccsekre. Windhund-ot nagyon élem, de sajnos nincs kredit szorzója.
Tiger Maus jó lehet, vagy Char Futur/Kunze Panzer? Kötvényt tudok farmolni másra is. -
Geller72
veterán
Nem. Ezek voltak csak "kéznél".
. Vagyis szabadok a barakkban... Nincs/nem volt másik legénységem, a 166-ban kevesebb skillesek vannak, nem volt értelme átrakni őket, "ezeket" kicsit megtuningoltam némi könyvvel, meg a csatákból jött hozzá egy rakat xp.
Ha újraosztom a skilleket, annyi elég lenne? Bocsi, de volt egy nagyobb kihagyásom és baromi sok mindent elfelejtettem.

-
Dobi 562
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
Nem a Type 58-tol kezdted jatszani az agat? Mert az medium tank 5 legenyseggel, utana a heavyknel mindegyiknek 4 legenysegi tagod lesz. Mikor a BZ-58-at kihuztad a Type-bol atraktad a legenyseget de elfelejtetted ujraosztani a skilleket es azota is igy viszed tovabb a legenyseget. Erre tudok csak gondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs