- Milyen egeret válasszak?
- Dell asztali gépek
- VR topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
BP külön kiadása Szombat estig él vagy még vasárnap is lehet rá gyűjteni a pontokat?
Nekem szombat esti zárásnak tűnik, de ha így van nem értem miért nem tudta a WG vasárnapig hagyni. Pöcsök -
jano_77
nagyúr
válasz
csaabz
üzenetére
pedig több magyar streamer is azon a véleményen van, hogy az Imba most is erős, jól használható tank, nem értik a buffot miért kell!? Nem értem, hogy akkor miért adtad el...lehet csak nem éreztél rá, mint én anno az STB-1, ami nagyon jó med, de nekem nem fekszik azóta sem igazán.
-
-
Baltazár123
őstag
válasz
csaabz
üzenetére
Éppen a héten végeztem a tier11 kifejlesztéssel, de még sok vár megvételre, illetve 3-on még be kéne fejeznem a fejlesztést is. Lesz mit fejleszteni idén, úgy látom. Ráadásul jön majd valamikor új ág is biztosan.
A gorillára kíváncsi leszek. Azt viszont igazán megcsinálhatnák, hogy legalább tier10-11-ben használható legyen ugyanaz a legénység, mert ez így sz.r helyzet. Tank van, legénység meg nincs hozzá.
-
csaabz
őstag
-
Lunky88
tag
A hétvégén jártam úgy, hogy egy csapattárs kitolt a fedezékből és megöletett. Annyira felhúztam magam rajta, hogy beküldtem a replayt a WG supportnak. 2 nap múlva jött a válasz, hogy köszönik szépen, megtették a szükséges lépéseket, de azt nem árulhatják el hogy mit. Ilyenkor mire lehet számítani? Kapott talán 1-2 nap bant?
-
dokee78
félisten
Új taktika.
Dezertalas.
Magamra maradok,mert minden húgyagyu szardarab hátul kempel.
Spotol nekik majd a anyjuk. -
h1mpi
félisten
Kezd belejönni a gyerek a játékba
már simán lehagyott skillben... méltó örököse lesz az accnak

-
jano_77
nagyúr
Exclusive drop van a streamereknél (külföldiek, magyaroknál nem látom egyelőre)
-
cooi11
senior tag
Sziasztok !
véleményt szeretnék kérni.
KB. megjelenése óta játszom a WOT játékkal
de a lehetetlen àlca és messze látás, elszomorít ,
a war thunder játékban is van ehhez hasonló ?
Vagy ott nincs mokolás? -
Derron
senior tag
1500 sebzés egy FV től.
-
po1son
addikt
Ingyen matrica elérhető a boltban.
Dátum: 2026. 03. 22. 12:05:17
Köszöntünk Lost Heavenben! felirat hozzáadva: (x2) -
jano_77
nagyúr
válasz
kchryss
üzenetére
OMG...Kár érte, nagyszerű színész volt.

Neon Rush-al játszottatok már?
Egyik pálya bugos - bele estem egy olyan likba, amit amúgy kék/lila mezőnek, járható felületnek jelölt. Ki sem lehet onnan kerülni, nem semmisül meg a tank - egy dolgot tehetsz (kettőt) ALT F4 vagy megvárod míg lejár az idő.
Hogy a WG tényleg nem tud semmit hiba nélkül megcsinálni ez fenomenális!
-
mcwolf79
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Igen, hervasztó és szomorú a tudat, hogy sajnos az Expendables szereplőgárdája nagy valószínűséggel nagyon meg fog fogyatkozni az elkövetkezendő 5-10 évben
Nálam ők (legalábbis a nagy részük) az IGAZI AKCIÓSZTÁROK. Szoktak velem viccelődni, hogy nem volt TV-nk gyerekkoromban, mert mindig melóban éjszaka régi akciófilmeket nézek. Nálam ők az igazi sztárok
<3 -
oke
senior tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Én is ezt érzem, sokszor nincs kedvem régebbi filmeket megnézni, mert tudom, hogy kedvelt szereplő, már nem él...
-
-
po1son
addikt
Manticore gunmark pipa.
Klántársak néha segítettek szakaszban, de így sem volt piskóta a ~5300as kombit hozni vele.
setup: cvs, távcső, kipufugó (direktíva célmegjelölő)
+Hatalmas fun faktor jó kezekben /egyértelműen legjobb tier 10 light
+jó mozgékonyság
+okos játékkal kb láthatatlan a tank
+korrekt ágyú
+magas alfa sebzés
+jó látótáv-dpm nagyon alacsony
-papír
-löveg emelkedés nagyon alacsony, ami sok helyzetben frusztráló tud lenni lövésnél
-szeret néha gyulladni
-
mcwolf79
veterán
És elment a legenda, aki Tier I-es tankkal acélfal medált kapott Tier X-es meccsben.
-
Warton
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Dehogyis. Te komolyan azt hiszed, hogy a WG azt szeretné, hogy te két szakasszal vásárold meg a tankot?!
-
Baltazár123
őstag
mondom én valami vicces gyerek csinálja a WG eseményeket. Megy gőzerővel a Mafia BP és erre berakják a neon rush-t. Most azt nem is tudom, hogy ad-e egyáltalán BP pontokat ez a neon, a jutalmaknál nem láttam. Játszanék a neonnal, mert lehet vele lazulni, de a tank jobban kell és max 2 szakaszt akarok megvenni. Nagyon szűken férek bele az időbe.
-
Lunky88
tag
Qb és az a fránya lövegemelkedés.
-
csaabz
őstag
A token shop-ban várjátok meg azt az új medium tankot, ami csak a következő szezonban jelenik meg. A tokenek átvihetők egyik szezonból a másikba, egész évben gyűjthetőek.
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
én attól félek, hogy ha átváltok a Mafia-s BP-ra akkor nem fogok majd a másik 3 szakasszal végezni és nem lesz meg a Saryuda!
-
-
jano_77
nagyúr
SZÉTBASZ az ideg!
Mondja meg nekem vki, hogy lehet az, hogy tök mindegy melyik tankkal, melyiket, de hogy Acélvadászbnan a seggét lövöm folyamatosan közvetlen közelről és lepattan egyfolytában! Ez hogyan lehetséges?!?!?
-
Chris0321
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Karácsonykor úgy emlékszem soká adta be. Ezt most elég hamar, bár nekem nem írta ki a játék, de egy csata után bementem a boltba és ott volt az ajánlat.
-
Derron
senior tag
Nekem is beadta 1-2 csata után a 3 "occó" ládát, de hasznos dolog nem lett belőle. Pedig ezek a 3D kiegek még tetszenének is. 5k XP meg 200k kredit ami talán szóra érdemes.
Mentem Taschenel egy kört 4700 sebzésre adott 2000wnx et. Elég durva.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Karácsonykor vártam, de mégse adta. Múltkor vettem ólcsó ládákat, de csak kacatot adott. Most beadta, de inkább kihagyom. A 2 ingyenes is csak szemetet adott, garantált arany nincs benne. Nem nagy összeg, de inkább hozzáteszek egy kicsit és veszek belőle egy lottószelvényt.
-
Bemutatom a scoutok új generációját.

-
-
jano_77
nagyúr
válasz
cherubion08
üzenetére
Kösz, hogy írtad, nekem is beadta a SHOP-ban (nem ingame)
3 olcsó és 2 ingyen láda: 300K kredit, 1 képzési füzet, 7db személyes tartalék és 1db 3D kiegészítő( Fröcskölők) -
-
Lunky88
tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Esett valami említésre érdemes? Redditen mindig szembe jönnek az ilyen mázlista posztok, hogy free ládából tankot nyitnak.
-
Derron
senior tag
válasz
Szibilla
üzenetére
Leszek én a kísérleti nyúl
. Megpróbálok össze szedni minél több pontot, aztán az event vége előtt mérlegelek, hogy kiváltom e a tankot. Nem valószínű, hogy meglesz a 2500 pont, így hogy sok nap ki fog maradni. Most is szerintem csak a BP küldetések miatt tudtam ilyen gyorsan végezni, meg talán az acélvadászban farmoltam sokat. 10 BP pontot ad a győzelemért. Bár időben az alatt talán két sima meccsből is össze lehet farmolni 10 pontot. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

9-10 tank is kedvenc,remélem a 11 -se rontjàk el.

Nálam ők (legalábbis a nagy részük) az IGAZI AKCIÓSZTÁROK. Szoktak velem viccelődni, hogy nem volt TV-nk gyerekkoromban, mert mindig melóban éjszaka régi akciófilmeket nézek. Nálam ők az igazi sztárok