Hirdetés
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
En a 274-et vettem ki, mentem vele par csatat majd szepen leszereltem rola mindent.

Mednek lassu, heavy-nek keves a HP-ja. A pancelja az nem rossz de a lovege nagyon lassan celoz. Igazabol nem szar tank csak nem latom az okat, hogy miert menjek vele. Ha heavyzni akarok vannak jobb opciok, ha medezni akarok vannak jobb opciok...
STRV 81-em az nincsen, de azzal az alfaval nem hiszem, hogy nagy jatekelmenyt nyujtana ebben a metaban.
Egyebkent en a 2.0 ota tier 9-ben farmolok, szinte alig jatszok tier 8-at.
-
h1mpi
félisten
Megvan a 100 token, akinek megvan az STRV 81 és a 274a melyik használhatóbb a mai metában? A 6 fokos gundep kicsit zavar…
-
zodo
nagyúr
Apropó a csatajelentés megjelenítést hol lehet beállítani?
November végén nálam is mind a 15 csapattag látszódott ahogy pl. ddt500hu-nál.
Aztán történt valami, frissítés?
Lényeg hogy most görgetnem kell ha a teljes csapatlistát akarom látni.
Azt már meg sem említem hogy a nemrég, valamelyik játékmódhoz kapott 3db 7x7 tankok közül csak 1-et rejt el a "bérelt tank" szűrő. -
Geller72
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Minap grillével voltam, volt 2 Maus a csapatban és úgy mentek előre, mintha senki nem létezne rajtuk kívül. Kitoltak, felspotolódtam, maradt 357 hp-m, de túléltem. Ez a két majom döglött meg elsőnek, a vége baromi izgalmas lett, egy tvp-vel és 2 artyval hozzuk le a meccset 4 vs 7 ellen. Nagyon komoly összjáték volt, de nem sokon múlt. Az enemynek a végén majdnem 3x annyi hp-ja volt, mint nekünk négyőnknek összesen. Mind a négyen egylövésesek voltunk, nagyon észnél kellett lenni, jó darabig csak spotolni mertünk a tvp-vel, mert ha ellőttük volna magunkat, instant garázs lett volna. A két arty nagyon jól helyezkedett és oldalról bontotta az enemy-t. A végére maradt egy maus és egy dbv, azokat már a tvp-vel ledaráltuk.
-
-
Geller72
veterán
Azt hiszem, maradok az eu3-on, tegnap gurultam egy “párat”, sokkal jobban “adja, mint eu1-2/5. Mármint a wr-re gondolok elsősorban. Itt is vannak toxic meccsek, de valahogy több az izgalmas meccs, és a csapatjáték.
-
El Rey
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Ha/Amikor kitol egy ilyen majom fedezékből és túlélem, kis idő múlva természetesen a véletlennek köszönhetően pont mögé sikerül leparkolnom és nem tud visszatolatni fedezékből. Általában ahhoz is túl kretének, hogy erre figyeljenek, hogy őket ne tolják ki kölcsönkenyér visszajár alapon.
-
válasz
Chris0321
üzenetére
Mikor elkezdtem a jàtékot volt egy szitu. Csata kezdet visszaszàmlàlas,netem elment, vissza se tudtam lépni. Másnap kaptam egy figyelmeztetést , mert tétlen bot voltam. Huu mondom itt aztàn komoly szabàlyok vannak, oda kell figyelni a dolgokra. Ja, azóta látom,h ha kitolnak és kinyírnak, küldöm a replay stb . Nem történik semmi,ugyan úgy jàtszanak tovàbb. Ilyenekért minimum 1 hét ban jàrna.
-
Chris0321
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Én pár napja egy ilyen szakasszal találkoztam, végig blokkolták a csapattársaikat.
-
-
ddt500hu
veterán
27.99% WR, ami nem csoda hiszen tudatosan harcol a saját csapata ellen. Végig azt próbálta, hogy kitolja a csapattársat az ellenfél elé. Vagy beállt mögé, hogy ne tudjon tolatni.
-
RaZroX
addikt
Egy jobb féle csata a heavy dühöngőben, ez a tank továbbra is a kedvenc.

-
dokee78
félisten
Az elmúlt napokban írt valaki ticketet?
4 napja írtam 2-t,még mindig csak folyamatban van a státusza! -
ddt500hu
veterán
1v4-ben maradtam. Szerencsére low hp-sok voltak, meg tier7. Haver is tankászt lőtt.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
pontosan ez a lényeg! Csinálja, amit jónak lát, csak utána NE sírjon miatta! és a chatet meg hagyjuk, mert a sok nyallingerük természetes, hogy egyből a pártjukra áll, ha be mer írni vki olyat, amivel nem lehordja vagy bántja, csak csupán leírja a valóságot és akkor azonnal neki esnek. én is így jártam Tibinél legutóbb, mikor Ghost Town mapon középen jött a bombázás és ráomlott a pillérvázas szerkezet teljes emelete és ki volt bukva rajta, hogy ettől miért kell azonnal meghalnia!? be mertem írni, hogy azért, mert a WG így programozta le ezeket a random eseményeket, hogy ha a hatósugárban vagy, akkor nem sérülsz, hanem meghalsz, de ezt Neki kellene a legjobban tudnia, hiszen ők csináltak erről bemutató videót, ahol elmagyarázták anno, hogy mi és hogyan történik. Kaptam hideget, meleget, minden voltam csak fehér ember nem.

h1mpi: gratulálok

-
h1mpi
félisten
Életem eddigi legjobb arty csatája volt
Nem adott ászt, de nem bánom 
A végén leütköztem az FV TD-t
-
zodo
nagyúr
válasz
HellGreg
üzenetére
Akkor több opció volt.
-
HellGreg
őstag
Paradoxmodul ládákból lehetett nyitni szeptemberben.
-
zodo
nagyúr
Találtam egy érdekeséget a legénység átképzésnél de lehet csak nekem újdonság.
Valamint jelen esetben nincs is értelme ezzel fáradozni mivel 0% képzetségi szintűek.Szóval fogtam a nemrég kölcsön kapott Obj.277 7x7 nehéz tank legénységét és beraktam a T-44-be ami ugyan azonos nemzetiségű de közepes tankba.
Jelenlegi átképzés -50% akció van ezért látható a 200 helyett 100 arany.
Klick az átképzésre és 0 azaz nulla aranyért lehet átképezni.
Itt jön hogy egyszerűbb leszerelni ezt a csapatot és újakat toborozni.
Lenti megjegyzés alapján (nem érte el a 100%-os), működhet 99% képzési szintnél is?
Ezzel sem vagyunk beljebb csak nekem fura. -
El Rey
aktív tag
-
dokee78
félisten
5 token kellene még,ma szereztem 10-et.
Lesz még alkalom 5-öt össze szednem? -
válasz
Delávégá
üzenetére
Én látok egy pozitív hozamot is az ingyen osztott ágakban: lejjebb mehet a gunmark elvárás.
Magam részéről szorgosan dolgozom az FV4005, Breaker, és a Maus-nál ezen.
BZ-75 ághoz: T5-től húzom, és a T34 variáns után az első értelmezhető tank a 8-as, de ahogy írjátok is, nagyon változó vele a teljesítmény. Mindig a legutolsónak hagyom a napi duplára, és van amikor 3-4 csata után feladom... ma meg 4k dmg, átlőttem mindent és mindenkit messziről is.
Nálam a Maus is ehhez hasonló. Az elmúlt napokban szétszedtek benne, ma pedig 4k dmg + 9k blokkolt találat... Ugyanúgy játszom vele, csak a játék másképp adja, I guess.
¯\_(ツ)_/¯ -
zodo
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
Közben összeraktam a (jelenlegi) legdrágább tankok listáját Tier V-IX-ig.
Ugye majd ki is kell őket fejleszteni az eladáshoz!Tier VII és IX tankok közül, két tank is ugyanannyiba kerül.
Tier X-XI esetén mind ugyanannyiba kerül vásárláskor tehát amelyik szimpatikus.Tier X kapcsán annyi "előny" lehet hogy a Francia közepes tank ág húzható ki a legkevesebb harci Xp-ből és csak is ezért került fel!
Tier XI kapcsán még ennyi "kedvezmény" sincs mivel kifejlesztéshez szükséges, harci Xp mennyisége is egységes.
-
Geller72
veterán
A 803-at nem nerfelhették titokban? Mintha könnyebb lenne penelni.. 🤔 És a KR1-et is.
A Type ágnak neki sem álltam, mert mire “odaérnék” a T10-eshez, qrva élet, hogy lenerfelik, mint az M4-et.
-
El Rey
aktív tag
Ezek a karácsonyi bónuszok meddig tartanak?
-
zodo
nagyúr
válasz
zozyk
üzenetére
Nem biztos de mintha anno valami listát összeszedtem volna.
Lehet az is hogy nem erre irányult, na meg nem találok rá.
Azt a fillérb@szást amúgy
de nyilván a drágábbak lesznek a nyerők. 
Tier V / T1 435.000
Tier VI / O-I 950.000
Tier VII / Chopper vagy BZ-58 1.500.000
Tier VIII / FV207 2.730.000
Tier IX / BZ-68 vagy Type 4 H 3.700.000
Tier X-XI / Egységárasok -
El Rey
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Az ágyúja nagyon hektikus.
Egyik csatában eltalálsz/átütsz mindent. Másik csatában meg mellé lősz, nem üti át, nem ott találja el ahová célzol, lánctalpat lősz holott nem is oda céloztál.
Ja, és CSAK közelre működik. Messziről eltalálni egy pl. Leo oldalát az felér a lottó 5ös találattal. -
El Rey
aktív tag
Ez a BZ 75 szörnyen fos tank sajnos.
-
válasz
Dobi 562
üzenetére
Odament, 30 sec és kilőtték
(nyílt pálya volt,nem is városi)Minden light tankján rajta a 3 jel. Profin játszik. Viszont a nézői nagy része nem profi és azt hiszik,h ezt így kell csinálni. Tehát light tankkal nem kell spootolni, sebzésre kell menni. Csak ami neki megy a játékosok 90% nem fog menni. Főleg ha új játékosok is az ilyen taktikákat lesik el,akkor azokkal a csapattársakkal nem leszünk kisegítve. Illetve mint írtam is,ha neki meg nem spootolnak,akkor meg értetlenkedik ,meg gúnyolódik a lighton. -
-
Dobi 562
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Abban a csataban amirol a visszajatszast feldobtam meccs elejen kaptam 800+ sebzest az ellenfel BZT 70-esetol mert a csapattars BZ-79 elgurult mogottem mikor kozepen akartam spottolni es felspottolodott.

Mikor nyilt palyan nem lovik a spotom akkor en is at szoktam menni mashova.
#263490cherubion08: ha Scheff odamegy a 4k wn8-aval meg 65%gyozelmi aranyaval akkor lehet oka van neki. Ha Turista Tibi rohan be, hogy meghaljon 2 mp alatt mert elkezd izmozni Tesakkal a heavy duhongobe akkor azzal nem igazan segiti a csapatat. Rosszabb jatekosok nagyon sokszor nem ertik meg, hogy mit miert csinal a jobb jatekos, nem bantasbol vagy nagykepusegbol mondom.
-
zozyk
addikt
Mire tegyem a kedvezményt hogy eladás után a legnagyobb haszon legyen?
Régen volt ilyen lista, de nem találom

-
Chris0321
veterán
válasz
cherubion08
üzenetére
Nézd, éntőlem oda megy ahova akar, csak utána kicsit azért furcsa, hogy máson is számonkéri ezt.
-
válasz
Chris0321
üzenetére
Én be írtam egyszer Scheffnek,h talán a lightal nem a hevi dühöngőbe kéne kezdeni. Legközelebbi streambe megemlített ,h kb milyen hülye vagyok,mert nincs igazam,oda megy ahova akar. Persze a hívők is engem ekéztek
Persze mikor papír TD nyomja és a light hasonlóan viselkedik,akkor meg ki van akadva
-
El Rey
aktív tag
-
Chris0321
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
Kicsit kivolt már tegnap szerintem, mert nem ment a gunmark. Panaszkodott, hogy nem mennek oda az emberek ahova menniük kellene, vagy valami ilyesmi. Közben ő is csak a papír td-kel nem a heavy dühöngőbe megy, bár járt már olyannal is ott. Nem tetszett neki, hogy a light nem spottol. Láttam light-al játszani és hát nem strapálta magát agyon a spottal. Ilyesmik. Olyasmire panaszkodik, ami mindig is a játék része volt. Én kb. 1.300 wn8-al sokkal jobban rá vagyok utalva a csapattársakra, nekem nem kell elmondani mi folyik itt a csatákba.
-
Dobi 562
addikt
10 tankunk ki sem jott a bazisrol, rajottem elfejtettem atlepni EU1-rol.

Bealltam nekik spottolni, nagy nehezen lelodoztek az ellent, mondjuk azt nem ertem ilyen papir tankok mint a Hirschkafer hogy maradhatnak eletben 5 percen at folyamatos spot alatt 2 artyval a csapatban...
Replay ha valakit erdekelne. A vegen rossz dontest hoztam, abban biztam nem allnak be 3-an foglalni, hanem egyikuk majd engem fog hajkuraszni, akkor dontetlen lett volna. Erre szamitottam, igy elmentem arty-ra vadaszni.

Ebbol a bokorbol tortent a spot java:
-
Chris0321
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Igen, ebben igazad van. Ő kénytelen játszani, csak most pl. az egyik gunmarkot erőltette minden áron, pedig nem lett volna neki muszály. Látszott is, hogy ez most nem megy, nem feltétlen az ő hibájából.
-
köpet
aktív tag
válasz
Derron
üzenetére
T8-10: jó torony, jó löveg, jó gundep. Nekem olyan kb., mint a Phase 1. Type 57 kicsit lassú és még nem hidrós a felfüggesztése, T9 alap löveggel is jó használható. T6 van még meg, azt is kedveltem, lehet vele valamennyire tornyozni, gyorsan tölt, de pontatlan (mondjuk T6 majdnem mind az). T7-et átugrottam...
Type 57-re a motor a legdrágább modul, én kísérleti turbóval használtam. Type 68 fürgébb és az alap ágyúval is gyorsabban tölt. Mindkettő jó, a T10 elvileg még jobb lesz, de még nincs meg. Arra kell figyelni, hogy a test eleje hosszú, van, ahol kilóg és ellőhetik. -
Delávégá
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Szimplán megváltozott a világ. Többségben vannak azok akik csak szórakozni akarnak feljárni és nem akarnak több száz csatát eltölteni, hogy eljussanak a nagy tankokig és a WG ezt meglátta.
Ezzel jár hogy nem úgy mennek a dolgok mint az "elvárt" és jönnek az ilyen hozzászólások mint a diégóé. Ami sokkal szomorúbb, hogy Ő még abba is energiát fektet hogy ráírjon a másikra ilyeneket, hogy "Meg is kérdeztem tőle miért nem lép ki az életből is, mindenkinek jobb lenne." na ez amit orvos kéne hogy lásson, mert ez nem normális dolog. A szomszédban ilyenért már bíróságon rángatnák meg ha olyannak ír aki ezt komolyan veszi.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
mert stresszel és frusztrált, persze kitalálna valami más magyarázatot, hogy ez nem is stressz és frusztráltság, csak beképzeljük. Persze.
ellenben neki ez a munkája, ebből él, szóval nála nem opció az, hogy aznapra lezárja a játékot. Illetve láttam már olyant, amikor az egyik streamer azt mondta, ebből elég és kilépett, játszott mást.
Meg volt a sirfoch, aki úgy felhúzta magát akkoriban, hogy abbahagyta a wot streamelést, legalábbis a rendszeres wot streamet és autóversenyzett egy ideig, most nem tudom mit csinál. A skill, mint földije egyszer meghívta és beszéltek erről egészen nyíltan, hogy bizony csúnyán visszaestek a bevételei mióta nem a wotot streamelte rendszeresen.
QB is úgy reklámozza magát, mint lelkes WoT játékos, de rajta is nagyon látszik, hogy muszáj tolnia, ebből él. Bár ő már annyit felhalmozott, hogy abbahagyhatná a játékot bármikor, meg van már vállalkozása is a wot mellett. Árul neten cuccokat, főleg játékokhoz kiegészítőket, kulcsokat.
-
Derron
aktív tag
Végig csináltam a BP-t és lett egy rakás 5x XP szorzóm, lehet elkezdem a japán Type-71 ágat. Vannak tippek, milyen stílusban kell játszani őket?
-
Geller72
veterán
válasz
Dobi 562
üzenetére
A nyolcassal is ez a bajom, a löveg. Van hogy egész jól müködik, olyankor “jönnek” az 5-6k kombi “karikák”, aztán a következő csatában semmit nem találok el, szinte a saját hp-t alig tudom meglőni vele, nem hinném hogy egy csata alatt elfelejtettem volna játszani. 😂
-
Dobi 562
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
A WG is hibas abban hogy dobalta a teljes tank agakat ingyen. A jatekos meg ott hibas, hogy nincs igenye a fejlodesre ezert letolnak sokan tiz ezer csatakat, ugy hogy teljesen fogalmatlanok.
Nincsenek ilyenek, hogy "pro jatekos elvarasok". Annyi elvaras van, hogy probalj a tankodnak megfelelo szerepkor szerint jatszani es ne akadalyozd a csapattarsakat.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Geller72
üzenetére
A 9-es nem tudom kapott-e buffot a 2.0-ban, elotte jatszottam vele, a lovege tonkreteszi a jatekelmenyt, annyira rossz a lovegkezeles, pencelja rendben van. A 10-es az sokkal jobb, a torony teteje nagyon gyenge sajnos, konnyu beloni a harom kupolajat, de a lovege sokkal jobb mint a 9-esnek. 11-es nekem nincs meg kihuzva de sok jo jatekos szerint nagyon eros gep.
-
Geller72
veterán
Kezdem “megkedvelni” a BZ-166-ot..(nem röhög! 😂). Vagy inkább talán sikerül(t) a helyén kezelnem, ha már a wg totál rossz besorolásba tette “szegénykémet”. 😂 Egyre jobb köröket megyek vele, egyre többet pattintok vele, és még messze nem fullos. Egy darabig nem is lesz az, haladni akarok az ággal, nemrég kezdtem el. Azért egy kicsit abban bízom, hogy ez az ág legrosszabbja. 😂 Ha igen, akkor a többivel még jobban fogok boldogulni. Mondjátok kérlek, hogy a T9-11-es verdák sokkal jobbak. 😂
-
Chris0321
veterán
válasz
HellGreg
üzenetére
Ha az egyforma szintű játékosok lennének összeeresztve akkor pedig azért menne a sírás. Igaz ott van még az RNG, ami vagy kedvez neked, vagy szívsz miatta de a profik sem élveznék sokáig, ha csak profikkal tudnának játszani, mert nem lenne kit lefarmolni, mert az ellen tudná mit csinál. Plusz lehet ő lenne a rosszabb játékos és őt szednék szét pillanatok alatt.
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nem is lehet más, mint játék. Mi más lenne? Ahhoz komolytalan, hogy komolyan lehessen venni. Össze vannak eresztve a megye 3-as tudású játékosok a la liga tudású játékosokkal kvázi, egy nagy dühöngőben. Nem is értem, amikor ilyet olvasok a chatben, hogy weekend meg casual noob igy meg úgy... Nem a szerencsétlen kezdő a hibás hogy nem törli a játékot 1000 csata után, mert nem tud megfelelni a pro játékosok elvárásainak, hanem a WG a hibás, amiért ilyen körülményeket teremt.
Lehet én is inkább felrakom a Hogwartsot, ha már behúztam ingyen Epicről
-
diegho
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Stresszelek? Erről a családom másképp vélekedik. Egyszer sem álltam fel a játék elől idegesen, mert nem idegesít. Ha tudnád mennyire jól szórakozok a sok birkán, akkor nem mondanád ezt. Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs mennyire relaxáló ez az egész számomra. Az, hogy kilépett az ebr, hát leszarom, letoltam a 4k-mat 1k spottal, nekem ez jó, buktunk és?
Viszont ő saját magát szopatja folyamatosan és ugat már a kör elején, én ezeket a lényeket nem értem. És ezek sírnak itt is folyamatosan. Ahelyett, hogy legalább az első bokorig elmenne, kilép, mert szar a WG, szar a MM. Nem azok szarok, hanem ő maga, csak amikor ezt leírja valaki, akkor jön az, hogy hú de egoisba, bunkó stb, pedig nem én várok nulla teljesítménnyel sikert, hanem ő. -
Dobi 562
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Jol teszed, hogy szunetelteted a jatekot ha mar ott tartasz hogy vizbe fulladgatsz!
En a Pillars of Eternity-t kezdtem ujra vegigjatszani.
-
Baltazár123
őstag
válasz
Dobi 562
üzenetére
tehát stresszel
miközben a játék arról szólna, hogy relaxál az ember és jól érzi magát. Én most már gyakran azt se várom meg, hogy lejárjon a booster, ha nem adja a WoT a játékélményt. Ha játék közben kap el az érzés, akkor vagy ott hagyom a tankot vagy irány a víz és aznapra ennyi volt a WoT. Vár a hogwarts, amivel remekül szórakozom helyette.Lehet szünetet is kéne tartanom a WoT-ban, amíg tart a karácsonyi őrület. A kutya megvan, más cél most nincs a játékban. A blackrock-al meg majd valamikor a (távoli) jövőben végzek. A BP nem ad zero skilles legénységet, értéktelen így. Jó is hogy beszélünk erről, azt hiszem inkább végig játszom a hogwartsot, nagyon jó játék.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nem kap agyergorcsot, csak zavarjak azok a jatekosok akik folyamatosan sirnak, kilepegetnek, feladjak fejben mar csata elejen es kozben masokat hibaztatnak a sajat sikertelensegukert. Engem is felmergelnek ezek, ezert toltok egyre kevesebb idot WoT-al.
-
Dobi 562
addikt
Nehez szules volt, mert a csapattarsak nem tudnak se helyezkedni se eltalalni semmit. Ha ezt tudom, akkor nem a spottolos setup-ot valasztom csata elejen. Mondjuk az nem fer a fejembe, hogy 20k csataval a hatuk mogott nem ismerik a Maus gyenge pontjait.
Replay. (dinamikus szakasz volt, egyedul mentem be a csataba)

Kezdem megszeretni a tankot, egyre kevesebb f**zsagot muvelek vele. Az a "titka", hogy mediumkent kell kezelni, spotterkent 1 vs 1-ben elverzik a lightokkal szemben de damage dealernek kivalo.A vegsebessege brutalis, kb mint az EBR 105 csak ez felborul ha kanyarodni kell vele. Nagyon konnyu jo pozicioba szaladni vele csata elejen, spottolni egy kicsit, csak hogy lassa a csapat merre megy az ellenfel foereje, kiosztani egy-ket lovest, majd eltunni.
Az agyuja nagyon jo, a repesz loszere fenomenalis.
-
Baltazár123
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Agyérgörcsöt kapsz a játék miatt a végén. Jobban stresszelsz, mint a 49%-os ebr, aki játszott egyet és utána foglalkozott mással, mert neki tényleg csak játék, semmi más. Én tegnap Maus-al visszatolattam a vízbe Malinovkán, mert a pittyeséges alapján egyedül fel akartak engem zavarni a dombra. Na itt k.pjátok be, kb ennyi. Megúsztattam a tankot és játszottam inkább a hogwartsal.
Meg kb mint most tolom a hogwarstot és azon stresszelnék, hogy elvesztettem a seprű repülős versenyt pár másodperccel
majd megpróbálom újra, de ha nem megy, akkor lejjebb veszem a nehézségi fokot vagy kihagyom. Nekem csak lazítás a játék, semmi más.Túlgondoljátok sokan a WoT-ot, ez is csak egy játék, semmi több. Vannak fontos dolgok az életben, ez nem az.
-
válasz
diegho
üzenetére
Az a baj,h ugyan azt a sz.r szöveget nyomod a 50+ szazalékoddal,mint a -50% itt sirànkozók szoktàk. Különbség köztetek nulla. Mérgezőek vagytok. Mindig màs a hibás,jaték tele balfaszokkal,miért oda àllt,miért azt csinàlta miért vesz levegőt stb. Névtelen harcosunkkal kezet foghatnàl. Hiàba van köztetek 10% különbség.
-
diegho
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
A csaták 99%-ban ebből a rétegből jön az ugatás, a kör elején MM miatti nyihogás. Majd figyeld meg. Tegnap is több ilyen volt, a legjobb amikor a kör elején feladja és kilép az ebr 49%-al. 12-15 lett a vége így is, de 89hp-n elfutott az ellenfél ebr, mert nem tudtam oda húzni az egeret a kezem miatt, utána szét spotolt mindent. (Ma már 90%-os a kezem, szóval nem lesz gond) Annyi dolga lett volna mr balfasznak, hogy egyszer felvillantja újra és nyerünk. De inkább kilépett. Meg is kérdeztem tőle miért nem lép ki az életből is, mindenkinek jobb lenne. Igazából rosszul fogalmaztam, ők nem szimplán balfaszok, hanem elkeseredett balfaszok, akik mindent okolnak a saját sikertelenségükért, kivéve saját magukat.
-
-
Papooo
senior tag
válasz
diegho
üzenetére
Én is egy 48-52% közötti balfasz vagyok, aki (szabadidő hiánya és egyéb okok miatt) már nem fog fejlődni, de ha olyan RNG-t kapnék, mint amennyit a játékra költöttem, akkor valahol 30% körül kéne lennem.
Mellesleg, egyre menőbb dolog agyhalottaknak tartalmat gyártani.
Azt a sz@rt értelmes ember úgyse veszi be, és a készítője is sztárnak érezheti magát.
Elvégre világtalanok között a féleszű is király. -
HellGreg
őstag
Mondhatni teljesen átlagos nap, 17/4

-
diegho
nagyúr
Na mit hozott fel a tecső... egy lény videókat gyárt arról, hogy a WG hogyan manipulálja a játékot és mennyi adatot gyűjtenek ehhez. Szerinte az alapján kapsz RNG-t, hogy mennyit költesz a játékra és így osztja le a csapatokat is
Nem tudom mi a félelmetesebb, hogy van egy hülye, aki erről videót csinál, vagy hogy vannak akik egyet is értenek vele. 100% biztos vagyok benne, hogy ez egy 48-52% közötti balfasz, aki képtelen fejlődni és ennek biztosan a WG az oka. Borzasztó, hogy mennyi buta ember van
-
jano_77
nagyúr
BÚÉK Mindenkinek!
Blesk mennyire vállalható tier8-as light? Érdemes adni neki egy esélyt és felszerelni, menni pár kört vagy inkább adjam el? Ez volt a második ingyen ág.

-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
vagy marad a 7-es Panther
Viccet félre téve a kedvenc T-43-hoz képest, nem is annyira szörnyű.
Jól kihasználva a jóságait még fun is lehet. -
Baltazár123
őstag
Ez a svéd olyasmi, mint az fv4202 vagy a centi 5/1 meg a p. victoria, de talán még a tech tree centurion is hasonló. Nekem a centi 5/1 van meg, néha előveszem, mert hull downban lehet vele csipegetni, néha jólesik ez, ha minden összeáll a csatában.
Az a 230-as alfa, na az nagyon nem fog tetszeni szerintem annak, aki kiveszi ezt a tankot és nem tud ezzel megbarátkozni. Kicsit lehet emelni rajta a skillel, de a visszatartó ereje nulla, mindenki kijön elé, ami lehetne jó is, de a láncolás már nem olyan könnyű mióta van hardener meg újratöltődő javító. A fél csata idő lemegy, mire lebontom vele az ellenfelet

Arra jó lesz nekem is a svéd, hogy a lansen c-t már halálosan unom és akkor lesz egy új svéd med prémium tankom, de sokat nem fogom használni, ahogy a centi 5/1-t se.
-
zodo
nagyúr
válasz
Baltazár123
üzenetére
Látatlanban lehet a Szovjetet választottam volna.
Ahogy nézem, talán lassabb, kisebb sebzés de több tetszetős paraméter szól a Svéd mellett. Olcsóbb lőszer, jobb löveg, motor, torony, életerő, löveg sebesség, látótáv.
Talán egy jó támogató (sunnyogó) tank lehet, ingyen meg pláne jó. -
zodo
nagyúr
válasz
h1mpi
üzenetére
Van még idő jobban ránézni, igaz többet látni csatában de papíron egész jó a Svéd.
-
El Rey
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy az új amcsi med tankok hány fős személyzetet igényelnek?
-
-
tboj
aktív tag
válasz
cherubion08
üzenetére
2 a 16. hatványon mínusz 1, vagyis 65535 fa kidöntése után jár. Előjel nélküli 16 bites változóban tárolják a kidöntött fák számát, ami ennyi különböző értéket tud felvenni (0-65535).
-
-
oke
senior tag
BUÉK!
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen medál:

Mondjuk kicsit furcsa aleírás és talán ha 2 fát kidöntöttem

-
po1son
addikt
válasz
Dobi 562
üzenetére
Erősebbnek titulált t11 tankok már garázsban vannak bz79, taschen, kr1, hacker, borken.
A többi tankot inkább átlagosnak mondanám és szerintem nem is nyújtanak semmi extra játékélményt, ezért nem is érzek motivációt, kedvet a grindhez.Persze neked sok sikert a 50b után az imbahoz, majd írd meg milyen, mert számomra kakukktojás az a tank
diegho - artyhoz elég egy kéz ha ez vigasztal, viccet félretéve mielőbbi gyógyulást!
-
Dobi 562
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
En meg sem vartam mig lefutnak az 1 oras bonuszaim, 45 perc utan kileptem. Tegnap este reszegen jatszottak a tankos faterok, azert nem voltak ertelmes csatak, ma meg masnaposak.
Utolso csataban azt mondta a ket haromszogunk, hogy be vagyok szivva mert nem tudtak loni semmit. Mindketto Overlordon a piros vonalon allt, en kozepen spottoltam az ellenfeleket, persze hogy nem tudtak loni, elorebb kellett volna gurulniuk. Pedig nagyon buszke voltam magamra mert field modok nelkuli RHM-el kispottoltam 3-szor az ellenfel Mantit, de persze nem kapott lovest.
-
El Rey
aktív tag
2026 első meccse méltóan indított:
Csinálom a crites küldetést: Artyval.
Mines map.
A csapattárs TD beállt az A2őn az arty helyre

A másik féleszű TD meg visszajött félpályáról és belémlőtt egyet
WTF?
Planet of APES.UI: Mines ment a tiltó listára. Meg ez a két gyökér is.
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Én már elengedtem rég a WN8 görcsölést, azóta a statjaim is javulnak, csak elég idegesitő, amikor jön 3-4 ilyen csata zsinórban és lenullázza az aznapit.
Amúgy ma nincs token drop a twitchen? 10 hiányzik a 100-hoz, azt hittem ma meglesz.
-
Baltazár123
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
Mondjuk ebben van igazság, ha már megcsinálták a WTR-t, akkor legalább kipróbálhatnák, hogy milyen lenne úgy a játék, hogy azt is használják. Nem tudom pontosan, de valószínűleg mióta a ruszki meg ukrán állatok rászabadultak az EU szerverekre nagy számban az oroszokkal való szakítás után, mert előtte főleg ott játszottak, észrevehető lett a változás az agyatlan rush irányába. Ezeket nem érdekli a taktikus játék, csak a nyomjuk, rush. Megy a horda és egyre többen átveszik ezt a stílust.
Az amcsi pályán is vagyok Maus-al, bemennék a városba, de látom egyedül, wtf? a többi nehéz, élen egy ukrán is7 szakasszal mennek a dombos részen, mint állat és bele az ellenfél csapdájába. Mindegy snipeoltam kicsit az egérkével a piros vonalnál, gondolom elküldtek a halál f.szára, de most már ki van kapcsolva a chatem egy jó ideje. a pittyegésekből gondoltam
azt sajnos nem tudom kikapcsolni. Ha 2-3 ilyen csata van egymás után, akkor én abba is hagyom arra napra, nem erőltetem. Most inkább tolom a hogwartsot, sokkal több szórakozást ad ilyenkor. Néha meg egész jó a WoT is.Egyébként meg nem fognak ezek semmit se csinálni, csak f.ssák ki a prém és egyéb tankokat, meg néha csinálnak egy új pályát. Látod a sok sírás ellenére mégis hegy mennyiségű ládát vesznek rengetegen. A WG ebből azt látja, hogy jó az irány és nem kell változtatni.
-
HellGreg
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Nekem nem az fáj hogy nem nyerek eleget, a győzelmi arányom nagyjából 49.10-49.20 között mozog, ennél jobb nem lesz, ha megfeszülök sem. Teljesen telibe szarom a győzelmet, sőt néha TD-vel jobb veszteni, mert van hogy akkor többet lehet sebezni. Csak valami használható teljesitményt szeretnék nyújtani, mielőtt ledarálnak minket 2 perc alatt, vagy forditva, ha lassabb tankkal vagyok, 2 perc alatt max vánszorogni tudok a csapatom után, akik ledarálják a medekkel és lightokkal az ellenfelet. Ez igy teljesen értelmetlen. Legalább egy olyan határt kéne megvonni, hogy mondjuk 4000 vagy 5000 WTR alatt és fölöttiek ne találkozhassanak, valami alsóház vs felsőház jellegü dolog, nem azt mondom hogy pont ugyanolyan játékosok kellenek tudásban. De ne legyen már az hogy 0 csatás szerencsétlenből 10 bemegy egy nyolcas vagy tizes csatába (mert a WG gondoskodott róla, hogy most már literally 0 csatával is lehessen top csatákban bohóckodni), és 1 percen belül mind halottak, mindenkinek elbasszák a játékélményét, nekik se jó ez és senkinek se.
-
Baltazár123
őstag
válasz
HellGreg
üzenetére
"Nem értem, miért nem lehet olyan algoritmust irni, hogy WTR-t is figyelembe vegyen a játék a sorsolásnál."
Röviden, mert semmivel se lenne jobb a játékélmény, sőt tegyük fel, hogy kitalálnak valami pontos mérést a játékerőre és hasonló tudású játékosok ellen izzadsz vért a csatában és a brutálisan sok +-25% RNG meg eldönti helyetted a csatát. Utána itt q anyáznád a wg-t jó hosszan, hogy miért nem tudja ballanszolni a csatákat még mindig és biztos rossz a wtr.
Amúgy is próbálkoztak már több mindennel. ranked, onslougt, ráadásul erősen csökkentett RNG volt/van azokban a játékmódokban, de még így se igazán tudja emelni a játékélményt. Illetve én szeretem az onsloughtot és inkább azzal játszom, ha van, főleg a kisebb RNG miatt, de ott is nagyon állatiasak a csaták. Cserébe jó pörgős és kisebb jóval az RNG.
Ugye a fő rákfenéje és wg borzalmasan makacs ebben a kérdésben, hogy a győzelem fontossága túl van hangsúlyozva mind a WTR-ben de főleg az onslought-ban. Anélkül valóban kialakulhatnának olyan sávok, amik jobban tükrözik a tudást, de a győzelmi kényszer meg függőséget okoz állítólag és nagyon sok játék él ezzel az aljas trükkel, mert nekik meg függő játékosok kellenek. Ennek ellen kell álljál, felnőtt ember vagy, gondolom meg tudod érteni, hogy mikor válsz függővé és tegyél ellene.
Régen voltak véenhét meg nyolc, meg mittodomén milyen statra r.cskázó mérések. A hetest emlékszem lehetett húzni kis tierben, pzs35-el, akinek megvolt. Nekem kimaradt ez a tank valahogy, de emlékszem hogy mennyi kezdő száját elkenték ezzel meg a többi kis tier OP sz.rral és még elképzelni se könnyű mennyi játékost veszített a WG azzal, hogy nyomorult kezdőket folyamatosan megalázták. Évekig lesz.rták nagy ívben, mert volt elég játékos, nem érdekelte őket a kezdők nyomorúsága.Na kb szerinted mennyit érdekli őket a te sirámod, hogy nincs ballansz? Miközben ez kimutathatóan függőséget okoz a magas szerencsefaktor miatt, csak még egy kör, most biztosan szerencsém lesz... ja.
-
Dobi 562
addikt
Megvettem akciosan az RHM PZW-t, hat feladja rendesen a lecket! Azt hiszem ezzel a tankkal nem lesz 60% a win rate-em.
-
Chris0321
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Nincs mit.
-
Chris0321
veterán
válasz
oettinger01
üzenetére
Print screen gomb a billentyűzeten és a játék mappájában lévő screenshots mappában keresd a képet.
-
po1son
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Egyszer lent, egyszer fent.

Vereség annyira nem is érdekel, ha jól játszottam, inkább az zavar hogy a sok 5x xp bónuszt így nem tudom felhasználni. De úgy látszik csak kicsit sírdogálni kellett itt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

diegho - Ilyenkor marad a redline camp, amire mindig azt mondja pár okostojás, hogy csak ettől van unicum statunk.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Met - Még nem volt.
-
tboj
aktív tag
válasz
oettinger01
üzenetére
Mivel kapcsolatban lenne kérdésed?
-
Met
nagyúr
Párszázforintos láda akció még nem volt ugye?
-
Dobi 562
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
MT-15: gyors, taras tankokkal probalkozz amiket ajanlottam. Ha valami csoda folytan keves a haromszog a csataban akkor kerj meg 2 baratodat/klantarsadat menjenek veled szakaszban es hozzanak haromszogeket, akkor lesz minimum 2 az ellenfelnel is. Ezutan mar csak rajtad fog mulni hogy kioszd a sebzest.
Ezeknek a kuldeteseknek ido kell sajnos mire osszejon a csillagok egyuttallasa.
-
Dobi 562
addikt
válasz
HellGreg
üzenetére
Elmult 7 napban napi szinten jatszottam 1-1,5 orat a jatekkal, egyszeruen kiegek 1 ora utan mert akkora a kaosz.
Pedig 60% win rate megvan es idom is lenne ra de egyre kevesbe tudom toleralni a turistakat. Azt sem szeretem ha velem vannak, azt sem ha ellenem, semmi elvezetes nincsen abban ha mankos nyomorekokat verek agyon boxmeccsen.
#263403diegho: nyitott palyakon sajnos eldonti a csatat ha egyik csapat konnyu tankja nem tudja melyik a tank eleje es hatulja. Mulkor irtam is az egyiknek chat-en, hogy masik jatekos var 100 csatat, hogy light tankkal bekeruljon erre a palyara, te meg a TD-k mogott kempelsz, gratulalok hozza.
Tudom sosem hozna ezt be a WG de lekorlatoznam, hogy a turista mivel jatszhat meg bizonyos szint felett ne mehessenek szakaszban mert annak sem latom ertelmet, hogy miattuk 18 vs 12 lesz hirtelen a felallas.
-
El Rey
aktív tag
válasz
Dobi 562
üzenetére
Tier VI - X es tankokkal lehet teljesíteni. Taschen kiesett így.
Type 5 el már többször is megvolt az elsődleges része de olyankor mindig bukta volt a meccs természetesen. :/MT 15 ben az a nehéz, hogy a td-k jellemzően hátul vannak a bozótosban. Mire oda jutok, hogy lehessen őket lőni már alig maradtak illetve kevés hpjuk maradt.
-
diegho
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- Ütésálló 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a birkáknak Maus-ra pont jó lesz mindkettő.
hiánypótoló cuccok