- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
Meleg lesz benne a viz?
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Van egy 5 éves AEG L9WBC61B mosó szárítógépünk, elv meg van rajta garancia mert volt 3+3 éves extra garancia akció.
Az asszony már régóta mondja, hogy nem most tisztán. Hiba tettünk bele mosogatógép tisztítót, hiába raktunk citromsavat is aztán mosogatógép kapszulát is de nem mos tisztán egyszerűen.Mi lehet a kinja?
Egyszerűen semmit nem szed ki, ha a gyerek bármivel leeszi vagy leissza nem jön ki.
Akármi lehet, semmi.
A cipőm beázott picit a fehér zoknim széle koszos lett, azt se hozza ki és nem értem miért.
Különféle mosószert használ, színészet szinest, feherhez fehéret, és próbált már többfajtat, de semmi. -
Alusky
senior tag
Hali.
Egy ismerősömnek bedöglött a mosógépe és kapott ajándékba egy Whirlpool awm 8125-öt, nem mai darab. Nem igazán találtam kezelési útmutatót hozzá, csak javítókat.
Így néz ki képen. [link]
Tegnap voltam nála beszerelni, először kipróbáltam a legutolsó funkciót (visszafele kell tekerni a gombot), mert ez csak beszívja a vizet, picit forgatja, kiszív, centri. Ezzel gyorsan ellenőrizhető ereszt-e, meg mennyire kattog a dob.
Jó volt úgyhogy utána bedurrantottam neki a legelső programot, mert az a standard pamut tippem szerint, a centrit levettem 400-ra, a hőfokot 95-re, hogy legyen kifertőtlenítve meg egyúttal a melegítés is ellenőrizve. Ez is jó volt, frankón végigment, forró minden.Ma reggel mosni akart vele és mondja, hogy nem érti, mert tegnap 2:10 percet írt ki, ma meg 0:58-at ugyanerre az első standard pamut programra 60 fokon, 800-as centrivel ami lehetetlen. Az normális, ha a 90 helyett 60 fokon rövidebb kicsivel a program, de nem ennyivel. Aztán kikapcsolta, megint be akkor meg 1:48-at írt (ez már reális lenne).
A másik baja, hogy a funkciógomboknál a középső lenne az extra öblítés amikor +1 vízcsere és centri van. Ez mindenképp növeli a mosási időt legalább 10 perccel. Erre a mosógép azt írja, hogy 4 perccel rövidebb, ha be van kapcsolva. What?
Lehet én vagyok hülye és nincs hatodik érzékem, mint a mosógépnek.
Viszont elindította és nem melegíti a vizet, hideg vízben mosott a 60 fokos pamut programon. Ez viszont már érzékek nélkül sem normális. Tegnap még jó volt.Én vagyok hülyébb a gépnél vagy jól sejtem, hogy a programtárcsa és a hozzávaló alkatrészek szarakodnak? Mivel ez még nem mikrokontrolleres, hallani ahogy forog meg kattog benne, mint az ugrálós Hajdúban. Vagy mi rontunk el valamit?
-
cd930
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én is nagyon meglepődtem, amikor a 25 éves Zanussiról hasonló Samsung típusra váltottam. azt hittem elég hideg volt a régiben, hatalmas a különbség, most 6 foknál odafagy a kezem

-
pinnacle
nagyúr
Gorenje hűtőre, + 1 év garanciát adnak, a kötelezőn felül.

-
IntelKiller7
nagyúr
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Nekem ez a verzió van: RB38C600CS9/EF
1 fiókkal kevesebb a hűtő részben, illetve a vezérlő panel nem az ajtón, hanem belül, az oldalfalon található. De wifivel állítottam be, szóval az se lenne baj, ha nem lenne.
7 fokra van állítva a hűtő része, ez a maximum, de olyan hideg benne minden mint a fene.
Decemberben kuponoztam le 129 ezerre.
-
stellaz
veterán
Sziasztook! LG mosógépem hirtelen kikapcsol, de mintha kihúznám az áramból. Lassank 9 éves.
Kérdésem, hogy vajon ehhez érdemes lehet-e szervízt hívni? Ha igen, akkor kit javasoltok Budapeseten? Az LG márkaszervízt nézem, az fixen 45 ezer + alaktrész. Utóbbi kérdéses ugye, hogy mi baja lehet egyáltalán.
-
Nagya21
addikt
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Hali!
Hol kuponoztad?hogyan?
Üdv Nagya -
gyenesmartin
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
230-ról sikerült lekuponozni 166-ra. De mivel erstével vásároltam így remélhetőleg még 5% rámegy.
-
PainKiller13
őstag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Samsungokkal nemigazán tudsz mellélőni, ebben a kategóriában nincs jobb.
-
gyenesmartin
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Samsung RB38C672CSA/EF
Ezt elég jól letudnám kuponozni. Ez jó hűtő? -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
gyenesmartin
üzenetére
-
Poccc97
tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Én azt venném, amelyik árban jobban kijön.
Családban van pár Samsung hűtő és megvagyunk elégedve velük, kuponozni is tudod őket ha kell. Most rendeltem nemrég pont egy hűtőt, ami Media Marktba 210, nekem 140 lett a vége kuponozva.
-
falabu88
aktív tag
válasz
st6969
üzenetére
Tegnap jött meg, az első benyomás az, hogy brutál nagy, és nagyon jó az anyaghasználat. Az oldala nem a hagyományos vékony inox, hanem a vastag rücskös festék, amivel a szerszámgépek lemezeit szokták festeni.
Ma reggel dugtam be, gyakorlatilag semmi hangja.
Egyetlen negatívum (azaz van még egy, hogy nincs az ajtóban tojástartó, úgyhogy rendelhettem Temuról..), hogy a felső ajtók elég hangosak, mivel felül nincs fix elválasztó. Így a bal oldali ajtón van egy lap, ami elég hangosan pattan ki-be nyitáskor/záráskor. Gondolom az összes francia-ajtós hűtő ilyen, mert csak így megoldható, hogy középen szigeteljen, de külön is lehessen nyitni bármelyik ajtót.
A smart az semmi extra (ugyanazt tudja az app mint az ajtópanel) , ennek a hűtőnek inkább a méretéhez és tudásához képest az ára brutál jó.
A jobb alsó fiók állítható hőfokos 0-5fok között, ez lesz a nyári ice-cold sörösrekeszem, csak azt asszony még nem tudja..
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Hűtőből melyik?
Lg GBBSJ2CCPY
Samsung RB38C603DSA/EF
A jobb oldala mellett közvetlenül fal lenne. Így olyan kell amelyik ek ez nem gond. -
igen, az megvan, csak a kipattintás után nehezen férek hozzá a szűrőhöz a kihúzható rész miatt. ezt gondoltam levenni, hogy ezt is szépen meg tudjam tisztogatni, de sehogy sem sikerül eltávolítani ezt a "fiókot". szerintem egyébként van külső kivezetés meg szénszűrő is
de megnézem még, hogy pontosan hova megy az a cső. -
st6969
őstag
válasz
falabu88
üzenetére
Engem érdekel. Főleg, hogy mennyire hallható a hangja (éjszaka, zéró környezeti zaj mellett), illetve, hogy 0°-os zóna van-e benne? No meg, hogy milyenek a garanciális feltételek, ha baj van, hogyan, ki által zajlik a javítás.
Az meg mindentől függetlenül érdekelne, hogy miféle előnye lehet annak, ha a hűtő "okos", és wifin csatlakozik?
(réges régen olvastam olyan orbitálisan nagy f.szságokat, hogy majd figyeli, hogy mi hogy áll és majd rendel
Persze, hogyne...honnan tudja, hogy én miből milyen fajtát, mikor és mennyit akarok vásárolni, főleg, hogy honnan éppen, ahol akció van...aha, és utána meg majd kisétál átvenni a futártól?...szóval ezt a részt inkább hagyjuk, de akkor mi az előnye, hogy smart? Szomszéd Józsié nem az, így meg tudom mutatni neki, hogy az enyém meg igen?)
Igaz, sajnos úgy néz ki, hogy 5cm-en múlik, hogy nem fér be
-
pinnacle
nagyúr
Lehet ez ugyanaz, csak ez 700mm csöves, a másik meg 900mm-es.
Abban, hogy milyen márkájú hűtőt vegyek tudtok segíteni? Úgy látom a Gorenjére nincs panasz, viszont nem lehet +3 év garanciát venni csak 1-et. LG-re is lehet + 3 évet venni. Ez jó az Alzánál, hogy márkaszírvízzel lehet javíttatni, majd utólag megtérítik.

-
nem talalok jobb topikot, remelem itt is fel tudom tenni a kerdest. nekiugranek kitisztitani a konyhai paraelszivot, de meg nem csinaltam ilyet. hogy ki tudjam szedni a szenszurot, valahogy le kene szerelnem a kihuzhato reszet ami egyebkent be is kapcsolja a szerkezetet, de segogysem sikerul rajonnom, hogy hol es mi akasztja meg ezt, es miert nem tudom kihuzni. tudnatok ebben segiteni? egy 5 eves Siemens keszulek, anpontos tipusat nem tudom sajna.
-
cd930
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
A keresgélés közben találtam ezt a Ranco K59-H2808 típust 3400 Ft-ért, talán erre gondolhatott Keef_Lee is.
Vajon működhet vagy próba cseresznye? -
pinnacle
nagyúr
Orczynál azt mondták Lehelhez nincs termosztát, Gastrroban Ranco K59-H2840 ajánlották.
Van más ajánlott hűtő, esetleg Gorenje , LG vagy tökmindegy melyiket veszem? 5 év garanciát alapból senki sem ad, külön kell venni.
-
cd930
senior tag
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Elég sokféle régebbi Lehel típus van, nem tudom, melyik lenne jó hozzá.
Az van ráírva, hgy K22/36 (vagy 38?).
Ha ilyet nem kap az ember, akkor AI szerint helyettesítője lehet pl. a Ranco VT9 (vagy K59-L1102), de ez 5500-6600 Ft. Ennyit már nem szánok rá, így is túlteng a hűtő-készletem
-
cd930
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nekem is tökéletesen működik a 25éves kétkompresszoros Lehel, de már kicsi volt, kiköltözött a teraszra, nem bedugott állapotban hűti a sört

A Lehel havi ~40kWh-t fogyasztott, az 540literes Samsung feleannyit sem csipeget.Az anyósom 40éves kétkompresszoros Lehel hűtője is nálunk pihen, a hűtőrész termosztátja romlott el, egy kis kapcsolóval direktbe kötve tökéletesen működik

-
pinnacle
nagyúr
válasz
Gömbike
üzenetére
Köszi Gömbike, cd930! Van jobb ajánlat vagy mindegy egyik sem lesz már olyan tartós, mint a 25 éves Lehel.
Gondolatom veszek bele egy termosztátot, hátha csak azért állt le az egyik kompresszor, de már lehet inkább újat kellene venni. -
cd930
senior tag
válasz
pinnacle
üzenetére
Nekünk RB53DG706CS9EO típusú van, ennek is van ventilátorhangja.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi! Igen ennél is írták, hogy nem értik mi ez a zaj probléma. Lehet egyedi vagy túl hamar kapcsolták be, nincs elég hely körülötte. Amúgy van ennél jobb ajánlat vagy ne is keresgéljek tovább?
Garanciavásárlást eladó ajánlotta nekem, azt mondta ami rá van írva a gépekre, hogy 10 év garancia az nem a teljes gépre vonatkozik, hanem csak a kompresszorra (mondjuk mi más romolhatna el?) Illetve ebben a garanciában nincs benne a munkadíj. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok!
Hűtőgépnek 200k-ig tudtok jobbat ajánlani, mint a Samsung RB34C670DSA/EF? Alzánál 200k kiszállítással, 5 év garanciával. Páran arra panaszkodnak, hogy zajos. -
Mr.Iksz
tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Nekem ilyen van 4 eve kb. En nagyon szeretem

pepitan van olcsobban hasonlo:https://pepita.hu/automata-kavefozok-c6502/philips-series-800-ep082000-automata-kavefozo-fekete-p5421369?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Pmax%20-%201P%20-%20SDA%20-%20NonPL%20-%20TOP%20-%20kk&utm_id=23546067989&gad_source=1&gad_campaignid=23541012951&gclid=EAIaIQobChMI7OvHyJCTkwMV-6qDBx3AfTQoEAQYBCABEgLGHfD_BwE#ref
-
Gömbike
senior tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Alap, belépőszintű gép.
Könnyű tisztántartani a központi egységet, nincs tejrendszer.Egyszerű, de megbízható gép.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Most van az auchanba 99-ért Philips EP2225/10. Ez jó gépnek számít? -
Gömbike
senior tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Én Elux párti vagyok.
Bár Airfyrerben Philips van, de azt akkor nagyon jó áron vettük.
No meg 2250 W-os.
-
Gömbike
senior tag
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Igen. Ezek jók.
Két adat fontos:1./ minél nagyobb legyen a tér, ahová lehet a cuccot pakolni.
2./ legalább 1800 W legyen a teljesítmény, de inkább felette.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Vannak most forrólevegős sütő akciók. Ezek jóknak számítanak?
Tefal
Electrolux -
válasz
diablo1984
üzenetére
A Beko gépek szervízelése összevonásra került az Electroluxal. Amikor még itt zalában az Orczy végezte a szervízt, addig nem volt semmi probléma.
A mosógép nem tudta átforgatni a ruhákat, még ha csak egy-két darab ruha volt akkor sem és a centri se mindig ment. Kapott egy motor + vezérlés cserét. Utána a programok keveredtek össze, random kihagyott egy-egy lépést. Most pedig egyszerűen program közben végleg megadta magát, azóta csak kattog a zár rajta. -
válasz
Dr. Mózes
üzenetére
Jövő héten kedden lejár a Beko mosógépem 30 napos szervizelési ideje, ez a 4. meghibásodása 5 éven belül, de igazából sose volt jó... Kb. heti rendszerességgel írtam nekik, hogy mi a szitu, mert még a szervizes kolléga se látogatott ki, hogy egyáltalán mi a hiba. Minden alkalommal csak annyit írtak, hogy elnézésemet kérik megsürgetik a kollégát. Ezen a héten már jeleztem, hogy ha nem cserélik a mosógépet azonnal, akkor a fogyasztóvédelmhez fordulok. Na akkor kibújt a szög a zsákból. Leírták, hogy nekik 30 napjuk van a szerelésre, úgyhogy csak várják türelemmel. Gondolom tudják, hogy így is úgy is csere lesz, aztán inkább nem foglalkoznak vele, majd kicserélik ha lejárt a 30 nap.
Innentől a garanciális szervizelések kezelése miatt nálam tiltólistás mind az Electrolux, mind a Beko.
-
pjen
félisten
válasz
gyenesmartin
üzenetére
Ez próba szeŕencse. Sajnos van amelyik össze megy. Mi bele rakunk mindent, amelyik nem szereti az lassan kiszorul a csapatból.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Utánvétellel rendeltem egy AEG TR9396CE szárítógépet (Akciós volt és sietve kellett lecsapnom). Adatok alapján nekem teljesen jónak tűnt. A kérdésem, hogy vannak 100%-os pamut ruháink azokra némelyikre az van írva, hogy szárítógépbe nem mehet, itt mennyire túloznak a ruhagyártók?
Valamint kellene még egy hűtő is. Ebből LG-t néztem, mert közel lenne a falhoz téve, ennek meg ahogy láttam 2 pontos zsanérja van, hogy minél közelebb lehessen tenni a falhoz. -
falabu88
aktív tag
Sziasztok!
A most megjelenő XIAOMI LTP4551EU Mijia Side by side hűtőt nézte esetleg valaki? Nekünk a konyhapult mellé ez a 60cm mélység lenne a tökéletes (mélyebb már nagyon kilógna), és Side by side-ból inkább ez az alul fagyasztós verzió jön be (talán nem is Side by side hanem francia ajtós a helyes megnevezés.
260ezer alatt jól sejtem, hogy nem nagyon van alternatíva? Még egx Gorenje van 220k körül, de az 65cm mély, és akkor már inkább Xiaomi az applikáció miatt (robotporszívó, légtisztító is tőlük van). -
-
cd930
senior tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Ha Philipset vennél, most jött rá kuponkód:
Tavasszal egy kicsit minden könnyebb, átvészeltük a sötét és hideg hónapokat. Miért ne könnyítenéd meg szépségápolási rutinodat is halmozható kedvezményünkkel? Március 15-ig akár 25%+10% extra kedvezménnyel válogathatsz szépség- és szájápolási, valamint baba-mama termékeink közül a SPRING kuponkód érvényesítésével. A megújulásodhoz ingyenes házhoz szállítással is hozzájárulunk.Kuponkód: SPRING
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Egy Bosch SGI55E75EU mosogatógéppel kapcsolatban lenne egy kérdésem. (A gép pár 13 éves) A hiba jelensége a következő:
Programinditás után szivattyúz megfelelően, viszont mikor a vizet kellene vételeznie, csak halk pöszörgés hallatszik a bemenő ágon a csap felől és pár perc után megjelenik a csap ikon. A program időszámlálója gyakorlatilag ezt követően nem mozdul. Valamennyi viz megjelenik a kádban egy idő után.
Én az aquastop-ra gyanakszom, ti mit gondoltok? A mágnesszelep szűrői teljesen tiszták voltak, mikor takaritottam őket. Maga a mágnesszelep folyamatosan nagyon-nagyon halkan morog, mikor vételezi a vizet, átenged némi vizet, de jóval kevesebbet, mint kellene.
Ilyen esetben gyanakodhatok más alkatrész hibára is?Gondolkodom, hogy ki kellene már cserélni a gépet, de őszintén szólva eddig tökéletesen működött és csak azért és ha gazdaságosan javitható, ezt választanám, kiváltképpen, hogy 200.000 Ft alatt nem nagyon látom, hogy bármilyen előnye is lenne egy új gépnek ezekhez képest....
Köszi a választ.
-
+ Koxx es Péter: nagyon szepen koszonom a gyors es kedves segitsegeteket!
Ranezek akkor az ujabb Sonicarekre!
Elfelejtettem irni, nekem az van, igaz valamilyen jo regi modell, nem rosszn de epp a potfejek miatt nem vagyok oda annyira erte. De az utangyartott, ha jobbfele, jo otlet! Koszonom!Kulon koszi a fogkefe topikot (nem hittem volna, hogy az os van) es a Xiaomi tippet! Jovo hetre kell a fogkefe, addig szerintem nem erkezne meg, de magamnak lehet, hogy rendelek egyet a regi Philips helyett, ha elfogy a maradek potfej.
Meg egyszer koszonom a segitsegeteket!
-
Sinkapeter
tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Több, mint 20 éve használok elektromos fogkefét. Sokáig volt Oral-B , de egy aliexpresses kacatos akcióban volt 1000 Ft-ért egy egyszerű szónikus. Próbaképpen megvettem, és jobb volt használni, mint a forgófejest. Ez kb. fél évig bírta, utána rendeltem egy Philipset. Ezzel meg voltam elégedve, de most kb. 1 hónappal a garanciaidő lejárata után tönkrement. Az a 4300-as ami nekem volt, az már nincs, az új meg akciósan lett volna 40000 Ft felett. Sok Xiaomi eszközöm van, ezért aztán vettem egy beszédes nevű Xiaomi Oscillation Electric Toothbrush Pro -t. Kemény 15000 Ft, aztán utána 6000 hozzá 3 fej. 4 fogmosásmód, figyeli hogy hogyan tartod, és ebből próbálja kitalálni, hogy mindenhol rendesen megmostad-e, ha nem akkor egy kis OLED kijelzőn mutatja, hogy hol kell pótolni. Egyetlen hátránya, hogy nem indukciós a töltője, hanem USB-C, de 100 (valahol 180) napot ígér egy töltéssel. Most két hét után még mindig 100%-ot mutat, úgyhogy tényleg közel lesz. Aztán hogy mennyire lesz tartós, az persze kérdés.
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Philips sonicare 4100-as széria, legutóbb kettőt vettem 16-17 ezer forintért. Mindig van az oldalukon valami akció vagy küldenek kupont.
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Fogkefe topic [link]
oclean vagy Philips Sonicare (ezekről valahol olvastam összehasonlítást hogy melyik a jobb)
Pótfejet lehet venni utángyártottat is (nem olyan tartós mint a gyári)
Úgy tudom Aldi/Lidl-ben lehet kapni utángyártott fejet de én még nem találtam, lehet csak akkor lehet kapni amikor gépet is árulnak.Nekem a Philips Sonicare nagyon régóta megvan, aksi még jól bírja, a fejeket cserélgetem.
-
Sziasztok,
Remélem jó helyen járok...
Lányom 13 éves lesz, és kitalálta, hogy Ő márpedig elektromos fogkefét szeretne születésnapjára. Nagymama ráharapott az ötletre - és ha már az egyik kap, ezt venne az Öccse és a Nővére, szintén közelgő születésnapjára is.
Nyilván a fenntartás utána már rám hárulna

Szóval olyan szónikus(?) fogkefét keresnék, amihez nem kell a világ összes pénzét is elkölteni pótfejre (szorozva hárommal).Mit javasolnátok?
Fogkefére úgy 10-15k, esetleg nagyon maximum 10-20k lehet a keret per darab.Amekkora pofájuk van néha a Srácaimnak, tuti hogy felnőtt méretű fogkefe kell, nem gyerek
Mobilalkalmazás nem kell.Fenti összegkeret felett az lenne a kritérium, hogy ár/érték arányban jó és időtálló készülék legyen (ne kelljen két év után kidobni), és értelmes áron lehessen hozzá bármikor pótfejet lőni (szóval szerintem pl. egy Lidl emiatt kiesik.)
Ebben szeretném kérni szíves segítségeteket, én teljesen vakon vagyok.
Ha esetleg rossz helyen járnék, elnézést kérek, s kérlek irányítsatok tova valamerre.Előre is köszönöm

-
-
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Vettünk egy Gorenje WPNEI72A1SWIFI mosógépet, most hozták ki. A hátulján van egy lemez, a képek alapján így kéne kinéznie, de nálunk így néz ki: [kép] [kép]
Ez mire szolgál? Visszaküldjem?
Köszi előre is!
-
Gömbike
senior tag
Ami az aljában van a keretnek, azt a hálós műanyagot szoktam mosni tussal.
Viszont én a futószőnyegeket és a plédeket, ágytakarót is szinte naponta “ átfuttatom” a 10 perces progin, hogy a sok szőr, por eltünjön a lakásból. ( van egy cicánk, amely gyárilag benti cica, de a dolgát mindig kint végzi az udvaron)
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Slim szárítógép kellene, az alábbiakat néztem ki:
Beko BM3T38239WBB
Whirlpool WPS D8 WBS EETudom, hogy a Beko felvásárolta a Whirlpool-t szóval átcímkézett kb, de mégis kell-e félnem a Beko márkától? Mélységben ajtóval együtt nagyon max 60-62cm lenne jó (+ ugye faltól sem árt 5-6cm-t elhagyni, főleg úgy, hogy egy ugyanúgy slim LG mosógépre tenném, aminek kb 50-52cm a mélysége).
Az ajtó átjárhatósága alul 60.3cm, felül 60.8cm, szóval ezen kellene betuszkolni egy gépet, amit később ha szervizelni kell se lesz szívás kivinni.
-
tibbike01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Macrodroid
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Sarok íróasztal
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másik baja, hogy a funkciógomboknál a középső lenne az extra öblítés amikor +1 vízcsere és centri van. Ez mindenképp növeli a mosási időt legalább 10 perccel. Erre a mosógép azt írja, hogy 4 perccel rövidebb, ha be van kapcsolva. What?

Persze, hogyne...honnan tudja, hogy én miből milyen fajtát, mikor és mennyit akarok vásárolni, főleg, hogy honnan éppen, ahol akció van...aha, és utána meg majd kisétál átvenni a futártól?...szóval ezt a részt inkább hagyjuk, de akkor mi az előnye, hogy smart? Szomszéd Józsié nem az, így meg tudom mutatni neki, hogy az enyém meg igen?)

Gondolatom veszek bele egy termosztátot, hátha csak azért állt le az egyik kompresszor, de már lehet inkább újat kellene venni.
áá..