- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
szerintem is, ezt ma felhivom [link].
nem az a gond, hogy nem tellene egy golfra, pl amit fentebb linkeltetek, de nem kell a családba 2 benzintemető. ki tudja, hogyan alakul a meló benzinár akármi. nyilván jobb lenne egy guruló koporsó helyett egy erősebb vagányabb gép, de másodautónak ok ez is.
aztán ha válás lesz pl, akkor is elfurikázok vele melóba. és megnyugtat, hogy annyit eszik mint egy 50 köbös moci.
-
Zewa
senior tag
Írtam is. Vegye meg! Igénytelen, faék egyszerűség, 0 extra, cserébe fiatal, nagy valószínűséggel nem boyrészerek vezették előtte, benzint kér és néha egy-egy olaj cserét.
Egyszerűbb kiválasztani egyet a boltban és vinni mint egy hozzá nem értő, hétvégi bringásnak használtat keresni. Ettől függetlenül én csak használt bringát vennék. Komoly különbség van a boltihoz képest azonos áron. Én is használtan vettem de fejlesztgettem így bőven 6számjegy felett van, szóval mi "bringabuzik" nem tudunk józanul dönteni.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
TaaT
nagyúr
"Mi inkább pár évvel öregebbet vennénk de jobban felszereltet."
Néha bele kell látni a kérdező lelkébe de ez nem könnyű
régebben megkérdezett vki hogy mi a véleményem egy bizonyos bringáról (újonnan volt 45.000ft... az enyémet használtat vettem 100.000-ért) há mondom ez full fapad, ne vedd meg, inkább nézz vmit használtan... de ő megvette és azt mondta utána hogy nagyon bejön neki és nem bánta meg...
mindenkinek mások az igényei...
Give them hell Ukraine!
-
Zewa
senior tag
Vedd meg az Altót és boldog leszel. Mi -autóhoz jobban vonzodó lényeg- inkább pár évvel öregebbet vennénk de jobban felszereltet.
Alto: 2x légzsák -ABS
Swift: 2x légzsák, klíma, centrálzár, el. ablak elöl, el tükör, szervokormány. ca. ugyan az a fogyasztás
Megane: Klíma, ABS, el.ablak, 2x légzsák, állítható kormány, centrálzár, el. állítható-fűthető tükör, szervó, ülésmagasság állítás, Jóval biztonságosabb az Altónál, +1liter fogyasztás (ha 50ezerrel olcsóbb akkor ez 13ezer km alatt térül meg.)Érdemes rajta elgondolkozni szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Reporting in: jobb első teljes féltengely csere ON. Mármint Gazsin péntekig az is meg lesz. Kompival együtt ez a heten megint cca250k.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
TaaT
nagyúr
A kerekek nagyon nem gyere be, de a többi
Give them hell Ukraine!
-
-
latyak17
tag
válasz Kornel #30883 üzenetére
1.8-som fogyaszt átlag 7.1-8 körül városos vegyesbe, és nem vagyok tötymörgős.. akkor az 1.4 sem lehet olyan brutál.. alkatrészárak? vicc igazából csak a rozsdára kell figyelni amúgy örök darab lehet, és kvázi énis havi 90 ből élek kocsival..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
-
-
g@bo
nagyúr
válasz bitpork #30875 üzenetére
mert van családi autó, de a sárkány elviszi, akkor meg kéne valami amivel elugrom pl. csajozni.... (nem kell bkv-val kajtatni) arra jó az alto, és nem kér sokat enni.
benzinbuziság rendben, de 8-10 litert én nem etetet meg egy verdával se, inkább eliszom -házi barack-.
amúgy most 90 nettót keresek, elég jó érv? nyilván zokszó nélkül vennék 5-6 éves corsát, ha nem számitana a benzin, meg az alapkiadás.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz bitpork #30875 üzenetére
csupán 10 évvel öregebb, 2 literrel többet fogyasztó autót linkeltél neki alternatívának.
(#30874) g@bo: nem tudom mekkora vagy, de azért egy matiz, vagy alto kategória nekem már fizikailag kicsi, nem kényelmes...
egyébként én csak városba nem vennék nagyobb autót egy toyota aygo-nál, még ha szűkös is, de végülis kinek a pap, kinek a papné, lehet egy 5-ös bömössel is nyomni, csak nem biztos, hogy gazdaságos.
[ Szerkesztve ]
-
Nem tudom mennyire számít neked a jó autó, de amiket linkelsz, azok nagyon nem elégítik ki egy egészséges férfiember benzinbuzziságát. Miért nem keresel egy 1.4 golf III-at?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Kornel
veterán
a másik linket nem találom, pedig minap olvastam róla.
benzines létére elég jól fogyaszt.
viszont nem egy életbiztosítás benne ülni, de gondolom ezt figyelembe vetted, amikor kisautó mellett tetted le a voksod. az új modell is csak 3 csillag, akkor milyen lehet a régi?[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
-
g@bo
nagyúr
mi a véleményetek a suzuki alto ról?
mondjuk egy ilyenre tolnék egy ikszet [link]
matiz nem volt meggyőző, twingoo még kimaradt, corsa hátravan.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
válasz szokeherceg #30862 üzenetére
HI!
kiB! japan motor mi?:- )))
udv
neduddki
mod: szalonkepesit ve
[ Szerkesztve ]
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Kornel
veterán
válasz szokeherceg #30864 üzenetére
nem sértésképpen, de ilyen utakra ilyen kocsit használni, eléggé garasoskodásnak tűnik.
már az is durva volt szerintem, hogy egy ezres swifttel nyomtam le évi 35-40k km-t, de ezzel lényegesen többet mentek...
egyébként minden tiszteletem a technikáé, ha ennyit kibírt
isuzu dízel egyébként? -
Kornel
veterán
válasz szokeherceg #30862 üzenetére
kegyetlen
motor még az eredeti benne? -
szokeherceg
aktív tag
Szerintem az ország legtöbbet futott B corsájában ültem ma. 1 millió 230ezernél jár, első gazdás, gyári dízel motorral
Kétfajta motoros van: aki már esett, és aki esni fog...
-
-
-
A motorja azonos de a körítés teljesen más.
Ha ezt vki összekeveri, az nem igazi abNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-v-
addikt
-
Integra
titán
-
izomhod
őstag
"Beérkeztek a végső ajánlatok az e-útdíjra"
[link]ez az e-útdíj ugye nem az amire gondolok?!
[ Szerkesztve ]
-
-
Integra
titán
válasz bitpork #30844 üzenetére
érdekes, nekem a bentley már túl sok. igaz, a sportosabb vonulat, a continental gt, az nagyon begyere. de egyik barátnőm főnökének az van és azon minden tönkremegy ami csak lehet, állandóan bécsbe viszi a szervízbe. úgy világit a műszerfal hibajelzése, mint egy karácsonyfa. max fogadásokra cipel vele nagyköveteket etc, mert másra nem jó állítása szerint. a fogadások között időszakban meg barátnőm viszi állandóan bécsbe javítani
nem tudok izgalmasabb angol autót jelenleg mint az új jaguar f-type és a range rover.. még az aston-nál is frisebb és szebb számomra a formaterv. és az f-type coupe milyen gyönyörű lesz.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
-
Integra
titán
válasz bitpork #30842 üzenetére
már-már megijeszt, mennyire nem érdekel a konkurencia.. stílus, különcség, jaguar és land rover.. és bizony nem kell félni a tata-tól, világverő aluiminium üzemet rittyentettek alá, hogy ihajjj.. óriási a fejlődés. csak utána kell nézni a 2013-as range rover-nek, nem létezik jobb, szebb, stílusosabb és modernebb vas
nekem mondjuk csak a range rover, de majd ha megütöm a lottót, akkor beszerválnék mellé egy ilyet is.. báááár, az új f-type... na azzzzz szintén ezzel a kompis v8-cal.. egy álom[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
Integra
titán
ha most sportszedánt kéne vennem, akkor csak ezt....
-
Integra
titán
válasz Napfénysüti #30839 üzenetére
a jó darabok kb soha nem eladók, illetve ha igen, ált hirdetés nélkül is elkelnek szinte azonnal igazából, mindegy hogy type r, vagy csak sima 16v civic, a jó autókra azonnal lecsapnak már fórumon keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
en meg 11 evig tapasztaltam /mint ahogy a motortarsaim kozul joparan/, hogy az itthoni 95vel csorog a 4afe az osztrakkal meg nem
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Integra
titán
igazán jó autót még sosem karbonfóliázva találtam, pont a múlt héten csaptunk le egy gyönyörű gyári állapotú, sallang és bóvli mentes lexusra, mert még ilyen is van.
egy ctr-ről tudok, egy jóbarátomé, na ő lefóliázta a motorháztetőt mert szerinte az szép. már kapott is tőlem a bóvlituningért, de ő szereti, végülis ez a lényeg. na azt az autót bátran ajánlom ha valaki egy nap megveszi. persze a legdrágábbak közt lesz, nem a bagóért vigye aki látja kategória....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Zewa
senior tag
válasz Melack #30830 üzenetére
Itt is vannak normális rendőrök akiknek nyugodtan lehetne adni akármit, megfelelő oktatás után.
2literes turbó benzin 245ps- 6,1 liter vegyes ciklusban.Fókákat. Oktáviákat viszont ütötték, vágták. Legfőképpen azért mert össze vissza használják a járműveket, nincs olyan hogy 1-2 emberhez tartozik egy autó, mint régen.
ps.: Nem értem ezeket a bazi nagy fényhidakat a német pálya rendőrautókon. Mán' itthon is a slim a menő.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
válasz neduddki #30826 üzenetére
Eddig 2 tesztben is azt láttam hogy az itthoni naftákból a 95-ösöknek 95, a 98-asoknak 100 volt a mért oktánja
Integra: persze hisz ebből a hondából van annyi mint a szemét, lehet válogatni... de ha találnék egy jó kettesgolfot és csak ennyi lenne a nyűgje hogy a tulaj ráhúzott a tetejére egy karbon fóliát nem igazán befolyásolna a döntésben
Give them hell Ukraine!
-
Typhoon47
senior tag
válasz FoBCRaistlin #30831 üzenetére
egyből foglalózd le is gyorsan
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Melack
veterán
Rendőr Merci - Brabus tuninggal
Itthon nem mernék ilyet átadni szolgálatra.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz FoBCRaistlin #30827 üzenetére
Na de az a 125 ló hogy mehet. 1.6 140es átlaggal 6 liter.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
amennyoben a terezskor 95 ontavra lotek be az nem fog belole semmit profitalni, ahhoz bele kell nyulni az elektronikaba /felteve ha az itthon kaphato benzinektrol elhisszuk.../
udv
neduddki
-
-v-
addikt
válasz hobizoli #30807 üzenetére
Na jó, de ebből csak az a motor profitál, amelyiket eleve magasabb oktánszámra tervezték, nem? Legalábbis így olvastam
-
Szplöttyy
senior tag
válasz hobizoli #30812 üzenetére
Pontosan! Én dettó ugyan ez. Ha látom, hogy "sok van" benne, akkor ha megállok 10-15percre mert várok valakire, le se állítom, nehogy fázzak a kocsiba, meg ilyenek Ha mindig 2ezerért tankolok akkor meg nagyrészt 80al csurgok hogy sokáig maradjon a piros felett
Smoke & Torque
-
Balupapa
senior tag
_-=*WheelWhores*=-_
-
tomcsi23
veterán
-
Zewa
senior tag
válasz Kornel #30811 üzenetére
Anyám dettó ugyan ez. Minden héten beletankol az autóba 5rongyé'.
Igaz, neki ez az 50liter ,még egy hosszabb hónapban is elég.Régebben apám váltott ki tankolókártyát. (évi 30-40e km) Jelentősen megemelkedett a havi megtett km így egy fél év vissza is adta.
-
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz whitezo88 #30798 üzenetére
azert, mert a magasabb oktanszam adta magasabb kopogasturese folyatan lehet adni neki plusz elogyujtast, amitol FHP utan feljebb lesz a dugo, es azt igy jobban megtolja a gaznyomas terjeszkedese, tobb nyomatek
tobb nyomatek azonos pillanatnyi fordulaton az tobb pillanatnyi lojjerot erE85-nek is pont ez a lenyege, 105-s oktanszamu, a szinten 105-s benzinhez kepest nezve az arat meg most is olcsobb, ha egyenertekben szamolod (1.45x-s mennyiseg kell)
több drón kell ;P
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...