- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Na, most olyat csináltam, amit szerintem még nem sokan a WT történelmében!
Sajnos az idióta visszajátszási rendszer miatt esélyem sincs lefilmezni, a meccset meg alapvetően nem vettem fel sajnos. (Azért a francnak nem lenne helye minden egyes meccset felvenni, meg utána ideje szortírozni, hogy mi érdekes, mi nem).
DO217E2-vel repültem, hogy kiszedjek egy bázist, amikor hátulról megérkezett egy F84B, és néhány lövés után épp a bombaoldáskor tartózkodott alattam, én pedig az egyik SC1000-es bombával nemes egyszerűséggel eltaláltam! Ezután én kiugrottam a gépből, majd kihozam a következő gépemet és eddigre az F84B a bombámtól szerzett sérülések következtében lezuhant. Én pedig kaptam egy MEGLEPETÉS achit (mivel bombával öltem meg) és egy rang nem számítot is, mivel fentebbi BRben volt.
Ilyet még sosem csináltam, hogy levegőben voltam, az ellenfél is levegőben és így öltem volna meg egy JETet prop-os géppel egy bombával!!
Jobb alsó sarokban meg is emlékezik erről a játék (pont mikor kihoztam a következő gépem)
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ledgeri
nagyúr
Az, hogy mit ír szavakkal a wiki az egy dolog... az hogy ezt hogyan jeleníti meg a játék grafikonokon az egy másik... (nem is az volt ak érdés, hogy nekem mit kell csinálni, hanem hogy a képen mi mi...)
Egyébként csak annyit kellene módosítani, hogy konzisztensen a squadron activity-sáv-állás jelzőkéje felülről bökött, míg az én aktivitásom alulról bökött, és a szürkét onnan kivenni ahol van, és esetleg az díjjazást legalulra rakni:
-ők mit csináltak (egyváltozós grafikon)
-én mit csináltam (egyváltozós grafiokon)
-kettőből jön, hogy mi limite által mennyit kapok. (Kétváltozós grafikon)A mostani:
mennyiből mennyin állsz (szám/szám)
Squad mennyiből mennyit (grafikon)
Jutalmad (kéváltozós grafikon)
Mennyiből mennyin álsz és ehhez képest a squad része mennyire számit (kétféle grafikon egymáson)
picit sokszor sokféleképpen mutatja ugyanazt.[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Meg a mögöttes logika, meg felesleges matek: low-rank tank winter camo unlock: X/37
De az X minden egyes ölés után 5-tel növekszik. Így is, úgy is 8-at kell ölni, de akkor meg minek ezt az 5-ös szorzót beiktatni??? Ha meg magasabb tier akko meg már 160-200 vagy több, de ugyanúgy egy kill öt pont...Egyszer csak ránéztem, ott volt hogy 120/140. na mondom gagyi a tank, és ki is van húzva teljesen nem megyek vele 20 csatát... aztán kb 2 hónap után olvastam el a magyarázatot.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
KROK640
nagyúr
válasz csongi #16809 üzenetére
Már megvolt, TU4-essel és DO217E2-vel is, mindkét esetben RBben. AZ előbbi esetben ráadásul miután leszakította a szárnyat még a kötelék társamat is sikerült eltalálnia a szárnyam darabjának. Onnantól részünkről gatya volt az a meccs... (ABben meg nem lehet, lévén "áthatol" rajtad a saját bombád).
-
KROK640
nagyúr
Mostanában egy érdekes dolgot tapasztaltam, és érdekelne, hogy másik is tapasztalta-e?
Nekem van egy olyan szokásom, hogy a játékot tálcára rakom, és ha pl egész nap a gép mellett ülök, egész nap a tálcán van, néha játszok egyet, néha megint leküldöm tálcára. Olyan jó egy hete vettem észre, hogy a játék nincs beLOADolva. Furcsálottam, mert pláne, ha még kötvény feladatom van az adott napra nem szoktam kilépni, meg a kilépés momentumára sem emlékeztem. Aztán előfordult ez úgy is, hogy mondjuk egy T3-as kötvény feladat felénél jártam és még határozottan kellett volna pár meccs, de a játék egyszercsak már nem volt a tálcán.
Atán elkezdtem ráfigyelni és két nap alatt kétszer vettem észre, hogy le ALT+TABolom a játékot, és egyszercsak eltűnik a tálcáról, ma azt is észrevettem (mivel elkaszáltam a pillanatatot, amint kérdés, jelzés és bármi nélkül csak eltűnik) hogy ilyenkor az összes textúrát is kisepri a VRAMból meg saját magát a fizikai RAMból is. Szabad memóriám bőségesen akadt, a játék mellett is 21GB szabad RAM és 9GB VRAM volt, a játék pedig csak a hangárban dekkolt, tehát semmi extra sem történt.
Ezután szándékosan is rápróbáltam és ismét pár percen belül(!) a tálcáról eltűnt a játék megint, mintha bezártam volna, pedig nem.
Ennek rohadtul nem örülök, mert akkor akármikor "szünetet" akarok majd tartani újra el kell indítani és betölteni a játékot? Akkor kétszer meggondolom, hogy játszok inkább még egy meccset és mára annyi ...Na de a kérdésem : Másnál is csinálja a játék, hogy tálcára leküldve pár perc után, kérdés, figyelmeztetés stb bármi nélkül bezárja magát?
-
kigyi_23
addikt
válasz KROK640 #16813 üzenetére
Szoktam dolgozni a gépen mellette és sokszor youtube videót is indítok megnézem közben megyek 1 kört. Tehát nálam is sokat van a tálcán az elindított játék. Viszont fogyasztásban meglátszik amikor csak úgy tálcára van rakva vagy pedig el sincs indítva.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
KROK640
nagyúr
válasz kigyi_23 #16814 üzenetére
Nálam ugyanez. Pont ezért is van sokat a tálcán, pláne, hogy gyakran a játék alatt podcastet hallgatok vagy ilyesmi.
Most azt próbáltam ki ma, hogy nem indítom el csak a launchert. Nos az 2+ órája a tálcán van baj nélkül.
De ha elindítom a játékot 2-3 percen belül eltűnik a tálcáról mintha el sem lett volna indítva
Rohadt deprimáló, hogy gyakorlatilag csak pillanatokra ALT+TABolhatom, ha kifutok 1-2 percből akkor eltűnik a játék. és lehet teljesen előről indítani.
Az energiatakarékossághoz sincs köze, mivel közben aktívan használom a gépet.De azt is mostanában csinálja, hogy narancssárgán villog a tálcán egyfolytában, mint amikor elküldöm gamet keresni és talál. Na most folyton villog szinte akkor is ha keresés sincs, az is full bosszantó.
-
KROK640
nagyúr
válasz kigyi_23 #16816 üzenetére
Jaja, nekem is. Most azt csinálom, hogy hagyom villogni. Egy idő után csak világít, de 15 perce ott van még mindig. Zavar, zavar, de kevésbé mintha újra kéne indítani.
Hihetetlen, hogy ennek a játéknak szinte minden frissítésében sikerül valamit elb*szni, ami korábban teljesen jól működött.15 perc után simán visszatértem a játékba, alt+tabolva megint villogva kezdett, majd világít, de úgy tűnik, ha nem gyötröm addig, hogy kialudjon, akkor lehet, hogy nem fog bezáródni? Most a kötvény feladat lejárásra várakozás miatt 28 perces tesztidőszak fog jönni
-
KROK640
nagyúr
Na ez ... ez aztán olyan izgalmas meccs volt, hogy szó szerint remegtem a végére, de meglett! (nagyon hajszálon múlt, mind az, hogy mennydörgő legyek (ugyannyi volt a végén az egyik taggal, csak enyém lett a végső csapás). így két kötvényfeladatot X-elhettem le egyszerre (BP 55/8)
-
-
wednesday
őstag
Van nektek valami ideális időpont, amikor Top tierhez közeli Br-ben játszotok (9.0-10.3)?
Mit tom én...ázsiaiak éppen robotolnak a gyárban, délelőtt...Már rég nem az van, hogy a csapat szétesik... én sem tudok semmit hozzátenni a játékhoz, csak magam miatt sem. Azonnal ki kell lépni, mert 200 pontnál úgysem lesz több.
Német és orosszal tartok itt. Az orosz az katasztrófa (alsóbb br-ekben az orosz nagyon jól működik). A német is szenvedés, de picit jobb. Valószínű azért, mert gyakrabban összedob a svédekkel egy csapatba. Az szerintem sokat számít. Mert ilyenkor az ellenfelet lövöldözik a CV 90105-ös kínai játékosok.
-
laskr99
addikt
300% SL booster jól elköltve Mikor mindenki azt mondta felesleges az elefant, hát egy brutál cucc.
-
KROK640
nagyúr
Mai WT eredményem :
négy meccsből, a legjobb egy 12.-ik (igen, tizenkettedik) helyezés volt. Kettő 75%-os LB Boosterrel 6.7 svéd, aztán egy 4.0 a Thunderboltokkal és a Mustanggal, meg egy 5.7 német ... Úgy léptem ki mint a szél. De előtte még beírtam, hogy úgylátszik, ma semmit sem tehetek ebben a játékban. És a T2-es feladatot sem tudtam lehozni.Egyszerűen van ilyen : A játék felsetupolja azt, hogyha fejre állsz sem lesz semmilyen eredményed. PONT. Akkor én meg kilépek, ígyis néggyel többet játszottam ma mint kellett volna.
És ideje visszahoznom azt az elvet, hogyha az első két géppel nem kerülök minimum a középmezőnybe, akkor instant QUIT. Sosem éri meg maradni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Eljött az új BP (az előzőben 69/3-ig jutottam) és gondoltam (nagy naivan és hülyén) hogy kéne csinálni ezt is.
Aztán eszembe jutott, hogy miért fog ez is az eventek sorsára jutni : Mert a játék külön figyeli, hogy mit kell neked csinálni,. és arra nem ad lehetőséget. Nekem meg erre se időm, se türelmem.
Beadja, T3-nak, hogy dobjak ki 6db bázist. Próbálom változtatni, de csak még lehetetlenebb feladatokat kapok (legyek 1-2 és úgy nyerjek 3 meccset stb.) majd sokszázezer SL-el később megint a dobjak ki 6 bázisnál tartok.Ezután kapok 11db reptérbirtoklást, mindössze egyetlen légi hódítással megszakítva (légi hódításban olyan messze vannak a bázisok, hogy teljesen téves az az elképzelés miszerint ki lehet őket dobni. Esetleg ha van egy komoly csapatod aki fedez, talán). De ott legalább volt bázis. A többiben még csak nem is volt.
Aztán sikerült kiszednem végre egy bázist. Majd Tizennégy(!!!) újabb meccs jön, ebből kettő légihódítás a többi bázisbirtoklás (tehát a feladat eleve lehetetlen). És így a mérleg 6 bázis kiszedéséből 25 meccs alatt egyetlen darab. És már csak 13 órám van rá... na elmennek a jó francba. Jó is, hogy már az első nap csinálja, így eszembe jut : BP az tilos, mert azon is csak felb*ssza magát az ember.Hogy miért user unfriendly igazán a játék??? Na pont ezért. Volt olyan, hogy egyetlen bomber volt a presetemben, nem baj, akkor is bázis birtoklás van. Abból van végtelen, százával játszam le, nem baj, hogy a feladattal meg nem haladok ... Szerintem sem. Ezt a BP-t akkor elfelejtjük. Azt persze mondanom sem kell, hogy 1 percen belül lehetetlen game-t találni
-
ledgeri
nagyúr
válasz KROK640 #16825 üzenetére
Csak számon tartottad, vagy lehet látni valahol, hogy "meddig jutotál előzőnél"?
-
KROK640
nagyúr
válasz Kolbi_30 #16826 üzenetére
Egy darab 4.3-as T3-as tankom van összesen, a legtöbb nemzetnél még 1.3 sincs kihúzva. Hajónál még ennél is rosszabb a helyzet. De igazából egyik mód sem érdekel, sőt akárhányszor tankozok párat mindig megállapítom, hogy ezt messzire el kell kerülni. A hajózás az elején mág kicsit érdekelt is, de nagyon hamar eluntam, ráadásul elképesztően sikertelen voltam benne, gyakorlatilag free frag. Totál elvette a kedvemet.
Már eléggé régen rájöttem, ha BP.-ben haladni akarok, akkor több ok miatt is AB repülő. Persze a kihívások egy része így lehetetlen (mert nem csak repülősek vannak) de igazából ahhoz, hogy az accom alkalmas legyen mindhárom módban a dolgok kipörgetéséhez kb 1 évet kéne sz0pnom tankkal és minimum ugyanennyit hajóval. Ennyit meg pláne nem ér a dolog.
Egyébként azon, hogy a játék direktbe olyan játékmódot ad be amiben nem tudom teljesíteni az általa feladott és át roll-olhatatlan feladatot, nem tudom mit segítene a tank vagy a hajó. Itt a probléma, hogy a játék figyeli, hogy mi a feladat, és milyen járműved van, és nemhogy segítene, hanem direkt keresztbetesz. Pl a tegnapi példánál, milyen jó, hogy így 25 meccsre sikerült odakössön csak a T3 miatt. Az más dolog, hogy vagy 10 meccsből instant kiléptem, ami senkinek sem jó, és a játék hülyesége miatt még én kaptam a crew lockot, így azokat sem lehet igazán gyorsan lepörgetni.
Ha melléteszem ennek a játéknak a Forza Horizon 5-öt egyértelmű : Az rommá jutalmaz, csakhogy maradj, és játsz, ez meg büntet és szivat. Alapvetően kellene változtatni a hozzáálláson. Mert ha mondjuk értelmesen 2-3-4 meccsből meglehetne csinálni a napi haladást, nem is lenne kérdés, hogy tolom, de tegnap szabadnapomon nem volt időm lehozni, munka meg élet mellett, meg jobb ha bele se kezdek, mert ami időt belerakok az is fölösleges pocsékolás eredmény nélkül. Na így érik el, hogy a zseniális "tartsuk ott a free playert mindenáron" technikájuk az ellenkezőjébe fordul ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Na, ez szoros meccs volt
-
ledgeri
nagyúr
válasz Armisael2023 #16833 üzenetére
Ha eléred a V rank béli dolgokat (fejlesztve, fizetve) majd kapsz újjabb slotokat (az első kettő többet ad mint egy-egy a továbbiaknál még nem járok, én is megkaptam ezt, lett két gépem, és már 14 ilyen slot-helyem van!).
Addig meg egyik kihúzott pakkot érdemes beáldozni!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
.LnB
titán
Hali!
2014-ben elég aktívan játszottam a játékkal. Az óta lefolyt sok víz a Dunán.
Most már a fiam nyomja, folytatva az akkori accountomat.Nincs is ezzel bajom, de már napok óta rágja a fülemet, hogy akar venni magának valami repülőt pénzért a Store-ba, mert most 50%-os akcióban vannak.
Konkrétan a Saab J35XS-t.
Ti tapasztaltabbak vagytok, ez egy 10-es skálán mekkora hülyeség? Egyáltalán ha vesz valamit, akkor jó választás ez? Mert látom, hogy van több is leárazva most. Mi ezek közül esetleg a best buy? (Írhattok tankot is, hátha kap bónuszba akkor még azt is)És ha jól értem, ha megkapja ezt. Ezzel kap 2500 Golden Eagle-t. Abból pedig ki tudja fizetni magának a Battle Pass-t is ugye? Mert az a másik téma mostanság.
Előre is köszi a segítséget!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Urna
tag
Szia !
Maga a Draken nem túl jó vétel a tierben, nem ajánlom ... még féláron se. Amit érdemes megvenni az pont most járt le, a fél éves prém fiók volt féláron, az ami a legjobb választás főleg ha tapogatózás van. BP-t meg tudja venni igen de igencsak
foszarnem a legjobb ebben a bp-ben a jutalmak listája, nem éri meg a goldot szerintem.
Az hogy mi a best buy nagyon függ attól hogy hol tart a TT-ben, milyen képességei vannak és mit szeret játszani (ha leírod ezeket, jobban tudok segíteni ).
A mostani leárazásból ezeket ajánlom:
T29 Pack
Ka-50 Blackshark Pack
Type 90B "Fuji" Pack
A-5C Pack
Wyvern Pack
T-55AM-1 Pack
De mégegyszer ezek csak jó gépek .. nem biztosíték hogy megéri a pénzt ha a player nem tapasztalt. Sokszor a goldos rank 3-4-es járművek (amik pont most voltak leárazva) jobb vételek.S10 + Galaxy Watch 3
-
KROK640
nagyúr
Nem tudom, hogy a Draken milyen gép, de :
A legtöbb repülőre igaz, hogy ad még GE-t is maga mellé, illetve 10-20-30 nap prémiumot is. A prémium jó dolog, főleg ha egy bizonyos ágat, nemzetet akar húzni. Na meg az elfogyó SL-re is elég jó tud lenni.Igen, a 2500GE-ből megtudja venni a BP-t. De a GE-ből egyéb gépeket is tud venni. (a kis olcsó gépek 250GE-től indulnak, így egy jó vétellel még vehet magának akár 8-10 kisebb gépet is).
Egyszer én is vettem BP-t, indokolatlanul horribilis mennyiségű jutalmat kap vele, DE : csak akkor van értelme, ha AB-ben és mindennap játszik (mert van olyan jutalom csak ott lőhető el, pl backupok).A Mostani BP jutalma a HE177A3, ami egy tök érdekes és jó gép, de gyakorlatilag semekkora eltéréssel ott csücsül a német fában 6.3-as BRen a HE177A5. így ennek csak akkor van értelme, (nyilván gondolom minimum a repülőre hajt BP-ben) ha valamiért két nehézbomber kell neki egymás mellé a presetbe (megint csak Arcade Battle-ben van értelme). DE : pont a német ágon ott van még a JU288C (Prémium gép, sokkal inkább költenék arra!), a JU188A2, a négy DO217-es, kicsit lentebb menve BRben pedig a ME264 is. Tehát akár 8 nehézbombert is össze tud rakni egy presetbe így is. (Az már más dolog, hogy ahhoz 8db képzett legénységi hely kell, ami ritka és drága dolog, vagy hogy egy ilyen full nehézbomber preset mennyire öngól lenne a meccsek 90+ %-ában).
Szóval hacsak nem az egyéb jutalmakra (és a tankra) hajt, vagy kifejezetten de biztosan nagyon ez a gép kell neki, akkor én pont nem most vennék BP-t, hanem megvárnám, hogy mi lesz 2025 január 22 után.Persze, ha most van névnap/szülinap akármi, és ez a nagy kérése, amúgy ez a 35€uro neked nem jelentős tétel, akkor vedd meg neki, hátrább biztosan nem lesz vele, csak legfeljebb nem tudja kihasználni.
-
.LnB
titán
Köszi a válaszokat!
Már tegnap mondta, hogy nem a BP-t akarja abból a golden-ből, hanem gépet. Szóval ez változott időközben, csak én nem tudtam. De pontosat nem tudok. Majd megmutatom neki ezeket a kommenteket.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ledgeri
nagyúr
A mostani tüzijátékos hangár után már értem a kutyákat!
-
KROK640
nagyúr
Igazán érdekesen működk ez a BP, ahogy látom a játék nem nagyon szeretné, hogy haladjak. Tegnap mikor kiléptem 19/8-as voltama BP-n. Ma beléptem ezzel elvileg jött egy pont. Majd lehoztam a T2-es kötvényt (3 kill vadászrepcsivel) utána pedig a T3-as kötvényt (28 földi unit kill csatarepcsivel) mindkettőnél lenyomtam a kék gombot, hogy kész vagyok (a T3-as feladat addig meg sem jelenik míg a T2-nél meg nem teszem), és aztán fura volt, hoyg még mindig 19-en állok, ránéztem és 19/9...
Tehát a mai napi feladatokért az 5db előrehaladási pontot egy az egyben benyelte.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Titeket nem dobál ki a szerver? Mindig rossz internetkapcsolat azt irja illetve hogy megszakadt a szerverrel a kapcsolat. Így bukom a partit és az összes repülőmet is, és várhatok sok sok percet. Kb 1 hete van ez. Már reseteltem a routert de semmi változás. Más online játéknál nincs ilyen, csak itt. Valami ötlet? Már újraraktam az EAS-t is de az se segített.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
ledgeri
nagyúr
válasz BogyóBP #16844 üzenetére
Én általában akkor tapasztalom, mikor jobbat megyek, és kilövök egy sokbokrost... aztán véletlenül leesek a szeróról...
Nekem inkább az a bajom, hogy az úgy renben van, hogy tankoznék, erre repülős trio kilövi 3 húzós tankomat, úgy hogy én fel sem tudok lőni, nekik meg pigelget engem a szeró....... majd persze kb harmat-nyi ponttal nyerünk.... És persze volt már aki rámírt, hogy ilyen-olyan winrate-tel miért játszom x módot.... Szegény már elveszett lélek.
-
BogyóBP
addikt
válasz csongi #16846 üzenetére
Igen.
kigyi_23 : Igen én is ahogy a CIS szervert kivettem redukálódott vagy megszűnt a dolog, lehet most is ez lesz inkább, csak úgy meg előfordulhat hogy feldob valami kinai szerverre és magas lesz a ping.ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz KROK640 #16850 üzenetére
Most tettem egy probát és 10 ból 2x az CIS szerver kiiktatásával is leveszett a kapcsolat a szerverrel. Ugyhogy valami más gond lesz.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest