Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányos topik
- Milyen monitort vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Fire TV stick/box
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bezárta a Microsoft az ingyenes Windows 10-re ugrás kiskapuját
- Fujifilm X
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barcalaci84
őstag
Amúgy a connect estéjén amikor keresgéltem a quest 3-t amazonokon , akkor az elején pl a német amazon , meg a francia is azt írta ki h ezt a terméket nem küldik Magyarországra
Hirtelen kicsit meg is ijedtem , de azért bíztam benne h csak valami rendszerhiba.
Aztán egy 30 perc múlva kb már bármelyikről lehetett magyar címre -
barcalaci84
őstag
válasz
papafater197 #54148 üzenetére
chaten elmondod nekik a problémát és h Meta support nem tud segíteni és lebeszélitek h jó akkor küld vissza és visszafizetik az árát +postát vissza
sokkal jobb mint itthon szenvedni garanciáztatással -
papafater197
tag
válasz
barcalaci84 #54153 üzenetére
Szia! Köszi szépen!
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
barcalaci84 #54152 üzenetére
Van valami érdemi különbség amúgy, hogy melyik amazonról rendeled? Én az olasz meg a német között vacilálok, olaszból olyan 20 euróval olcsóbb expressz szállítással, de valahogy a német szimptaikusabb
-
a2d2
addikt
válasz
izomman1 #54145 üzenetére
Mivel pár éve követem a fórumot ezért ezt egyszerűen nem akartam elhinni úgyhogy muszáj volt rákeresnem gyorsan. 5 perc alatt ami itt találtam:
- HTC vive ( igaz pixelhiba volt)
- Rift
- Pimax 8k plus
- Pimax 8k X
Meg még ki tudja mi. Mivel G2-t használsz gondolom a Pimax 5k is hasonló sorsra jutott.
Én leszarom, de ezután azt sem hiszem el amit kérdezel.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Raymond
félisten
válasz
GeneraL_XTX #54155 üzenetére
Nincs, es mivel mindenhol 549EUR igy onnan erdemes rendelni ahol a legmagasabb a helyi AFA mivel ott a legkevesebbet fizetsz ra a helyi AFA magyar AFA-ra valtassal
Ez per pillanat az olasz mert 22% -> 27%
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
csicskusz
junior tag
Kettérágta a macska a Rift S kábelem, egyszer hagytam kint... 56.000 alatt nem találok kábelt hozzá, és az is ilyen csingcsang. Gondolom most jött el az a pont, hogy Quest tulajjá kell válnom. Nem akaroooooook.
Legyen illegális áram visszakapcsolós küldetéseket rakni a játékokba!
-
izomman1
senior tag
Kimaradt a sorból a Samsung Odyssey de KB ezeket próbáltam toltam eddig a pályafutásom alatt .. na meg egy 1 órácskát próbáltam a Quest 2 őt régebben. Kicsit hézagos a tapasztalatom minden nem volt meg.. Azt sajnálom nincs itt olyan mint kint Németországba az MRTV nél, hogy sorra végig próbálhatod egy szalonba az összes headsetet és eldöntheted neked melyik az igazi...!
[ Szerkesztve ]
-
csicskusz
junior tag
válasz
barcalaci84 #54159 üzenetére
Csak nem a pénztárcámé.
Arra a heti 2 óra játékra nagyon maximum 200.000-es eszközt vennék, de azt is csak szájhúzva.
-
csicskusz
junior tag
Ekszküzemoá a dupla hozzászólásért. 3080-as kártya mellett merjek gondolkodni Q3-ban?
-
Raymond
félisten
válasz
-Solt- #54164 üzenetére
A Pico 4-nel megmondom oszinten ilyen pixelsuruseg mellett a VD-ben nem mondom hogy nem jobb a Godlike beallitas, de a "sima" Ultra ugyanugy ott van foleg egy kis (20-25%) sharpening mellett. A Q3-nal ugyanezek a lehetosegek lesznek, ami most elviszi a Q2-nel az Ultra-t az a Q3-nak is jo lesz.
Mas, a router diskurahoz kapcsolodo dolog:
Egyaltalan nem vennek mar wifi5-os routert amiota kibovitettek az Air Link es a VD lehetosegeit, tehat hogy ott is fel lehet tolni az egekbe a bitrate-et. Mert igy sokkal jobban hasznalhato lesz szimulatoroknal, peldaul a VD-nel a H264+ beallitas ahol 400Mbps a limit sokkal jobb es mar az problemas wifi5-el mivel gyakorlatilag a data rate ki van maxolva* es itt azert jol jon a wifi6-os kb. ketszeres savszelessege.* aki nem ertene hogyan mukodik - az a 866 szam amit a kapcsolatnal latsz az a signal rate, a data rate (tehat mennyi adatot tudsz valojaban atkuldeni) ennek kb a fele csak. Ha raadasul nem betonstabil a kapcsolat es ugral 866-780-6xx kozott akkor nem is lehet hasznalni a full 400Mbps-t a VD-ben vagy a magasabb Air Link bitrate-et mert nincs meg a savszel hozza. Egy 1200-as wifi6-os kapcsolattal a data rate kozel 800Mbps.
#54165 barcalaci84
Lehet, de eddig az osszes cikkben es videoban kozisztensen csak 90Hz es 120Hz volt emlitve. Az osszehasonlito tablazatokban is igy volt mig a Q2-nel listaztak a 60/72/80/90/120 ertekeket. Termeszetesen jo lenne a a Q3 is menne mondjuk a 80/72 frissitessel mert tobb a PC oldalon a lehetoseg igy. Szerintem (vagyis nekem) a 72 mar nagyon alacsony, a 80 mar talan jo lenne (ezt nem tudom igy Q1 es P4 tulajkent milyen) ha valahogy nem jon ossze a 90.[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz
Raymond #54166 üzenetére
a 72Hz -t twitteren láttam valahol h rákérdeztek és azt válszolták h tudja a 72Hz-t is...
PC -n szerintem tuti h továbbra is lehet majd állítani ugyanúgy
standalone-ban meg gondolom elvárás a stores appoktól h tudja a 90 Hz-t és ezért szerepel ez a promó anyagokban[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
válasz
barcalaci84 #54165 üzenetére
Eddig csak 90/120 Hz-s opciókat láttam, de legyen igazad...
@Raymond: Nincs VD-m, ez nem sokat mond nekem... Kíváncsi vagyok mekkora render resolution kell majd az 1:1-s arányhoz, illetve egyáltalán ilyen pixel sűrűségnél kell majd törekedni az 1:1-re...
www.smart-bus.hu
-
Raymond
félisten
válasz
-Solt- #54168 üzenetére
A 2160x2160 felbontasu Pico 4-nel a VD Godlike 3120x3120 (1.44x) ami szerintem enyhe tulzas ilyen felbontasok mellett. Az Ultra siman eleg. Ezek a valos felbontasok a kulonbozo VD beallitasok mellett:
Quest 2/Pico Neo 3/Quest Pro
Potato: 1440x1536
Low: 1728x1824
Medium: 2016x2112
High: 2496x2592
Ultra: 2688x2784
Godlike: 3072x3216 (Quest Pro Only)Pico 4
Potato: 1488x1488
Low: 1776x1776
Medium: 2064x2064
High: 2544x2544
Ultra: 2736x2736
Godlike: 3120x3120A Quest 3 hasonlo lesz mint a Pico 4, gondolom X picit kevesebb Y pedig picit tobb, osszessegeben olyan 2-3%-al kevesebb pixel az adott beallitason.
Szerk: Ha most Air Link-el a maximumot hasznalod (5408x2736 a Home-ban) akkor az az Ultra-nak felel meg kb. es az Air Link-nel is maradhat ez megfejelve egy pici sharpening-el. A szimeknel a problema ugyis a bitrate, VD-ben meg 300-350Mbps-en is van pixelesedes open wheeler kocsiknal.
[ Szerkesztve ]
-
-Solt-
veterán
Köszi az infókat Urak!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
Kis hangulatfokozó estére: [link]
A hozzászólások kiemelten javasoltak!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
gulasoft
őstag
válasz
papafater197 #54148 üzenetére
Nekem cirka 20 hónappal a vásárlás után elkezdett baromira strafelni a joyom. Csináltam videót, amin mutattam a kezemet, ahogy elengedem a joyt az meg strafel tovább. Ezt feltettem privát youtube csatornára. Elküldtem nekik a linet, meg a googleval egy leveet, hogy hö most mi legyen. Erre jött egy levél, hogy küldenek rma-s vonalkódot, küldjem vissza. Mondom mit a vezérlőt? A válasz: az egészet cakli pakli tegyem vissza az eredeti dobozba, és azt küldjem vissza. Megjött az RMA vonalkódos levél, kinyomtattam, becsomagoltam az egészet quest hóbelebaloncot az eredeti dobozba, beslattyogtam a postára, rárakták az RMA-s vonalkódot amit vittem magammal, 0 forint postaköltséggel visszament 2-vagy 3 napra rá hogy megkapták visszakaptam a teljes összeget (valami árfolyam vesztés meg az ideszállítás költségét nem kapatam csak vissza) már a postáraadás másnapján rendeltem a következőt, akkor már csak 128-as volt a 64-es már nem, azóta azt nyúzom)
Ott azért nem szarral gurítanak, nem egy alza, hogy ül rajta 3 hétig. Végül is a világ 2. leggazdagabb embere Bezos. (vagy az első attól függüen a tesla vezér mit nyilatkozik)
Úgyhogy egyértelműen amazon, és ha bízol a spagettizabálókban akkor olasz, és 5%+ ha nem és német akkor 8%+ a középút a spanyol ott asszem 6%+ de most komolyan mindenhol lesz valamennyi plusz, de a legjobb és legrosszabb között 3% valami 7000Ft. Egy 240.000Ftorintos termék mellet, nem mindegy? (én az elsőt a franciáktól rendeltem (ott volt csak akkor) a másodikat a spanyoloktól., most inkább a németektől, az mégiscsak egy precízebb nép (hacsak nem a török vendégmunkások csomagolnak (ami azért valószínű, úgyhogy nem spagetti lesz a dobozban, hanem kebab)).Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
-Solt- #54172 üzenetére
Én 95%-ban a fórum miatt járok a PH-ra. 5% a hardverapró. A maradék a PH-s cikkek. Az indokomat épp most linkelted be.
Pár napja mikor Raymond linkelte a PCGamer-es cikkre adott olvasói rekciót, pont említettem, hogy itt tuti valamilyen kampány folyik a headsetek ellen...
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
Raymond
félisten
Some dude’s take on Quest 3’s colors, black levels, FOV, clarity, and a bit more from the BestBuy demo (van video is, link alul)
Here’s how I found the Quest 3 compared to the Quest 2 from the demo at BestBuy:
Preface: I have never tried a Quest Pro. I have tried a lot of Quest 2s, a few Quest 1s, a few Rift Ss, Quest Go, Pico Neo 3, OG Vive, and crap-ass phone VR.
MR/Passthrough: Soooo much better. It is levels better in quality and makes reading your phone very possible. However, I would compare the image quality to watching a 180° video in YouTube at max resolution on the native YouTube Quest app. It was very acceptable, though I’ll admit my expectations were through the roof and it humbled me. Most certainly looked like a video feed, though it knocked the quest 2 out of the park. Also, no one has mentioned it, but that nasty warping of things moving in the mixed reality view from the Quest 2 is very, very still present. So, when you wave your hand in front of the display or you pass by an object in mixed reality, there will be warping following it. Quite icky.
Colors: Noticeably more vibrant. I wouldn’t say it’s a game changer, but it is a bit richer in color to my eyes. The short video demo that showed this the best for me was Asgard’s Wrath 2 (it’s a crappy video of the game in a third person perspective).
Blacks: To me, it is slightly improved. When in the Asgard’s Wrath 2 demo, I could notice things were more ‘contrasty’. I won’t say the nasty nasty grey has gone bye-bye. It’s certainly still there to haunt us a bit longer, but it has been improved. It is very obvious it’s still an LCD display.
FOV: This one is tricky for me. I use a VRCover on my Quest 2. In my experience, it greatly improved the FOV. So, with that in mind, it is very comparable to a Quest 2 that is upgraded with a VRCover… maybe even better…? It’s hard for me to say. I also idiotically forgot to mess about with the eye relief tab. That could change things, obviously.
Clarity: I can’t speak on resolution too well, as the demos were seemingly a compressed video on playback. That’s no way to check the sharpness of games fully utilizing the improved display resolution, so I dunno in that regard. The pancake lenses did add a bit more visibility for me on the edges. I was expecting something amazing from the reviews I watched… not so much. It was improved, but it’s not a whole world of difference for me. There was still chromatic abrasion fringing at the edges from distortion correction filters. They are much, much lower in visibility than the Quest 2, but they are there.Forras: [link]
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Raymond #54175 üzenetére
Végre nem egy hype-ba áztatott elszállt review.
Én nem vagyok az a mély-fekete kijelző b*zi, de azért lassan egy évtized alatt igazán de tényleg kifejleszthettek volna egy normális, nagyfelbontású OLED kijelzőt VR headsetek számára...- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
Vektast
tag
válasz
Raymond #54175 üzenetére
Na ezért nem szabad day one beleugrani vmibe igazi review-k nélkül. Spec alapján is ez inkább egy Q2 Pro mint Q3. Az az igazság, hogy hiányolom belőle az Oledet meg a sokkal nagyobb felbontást. Kapunk +200 pixelt és ezt nevezzük haladásnak 3 év alatt? MR meg egy bullshit sztem.
Ráérek még megvenni, főleg úgy hogy semmilyen launch tiltle nem érkezik mellé.A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
izomman1
senior tag
válasz
gulasoft #54173 üzenetére
Azt de komoly az Amazon úgy oldja meg a garanciális problémád , hogy 20 hónapig használsz egy eszközt aztán vissza küldheted és kifizetik a teljes vételárát? Az milyen már? Nekem még garancia okán ( igaz nem is Amazontól rendeltem) nem adták vissza sose a termék árát max másikat kaptam ( helyettesítő terméket ha az nem elérhető ) vagy javították.
[ Szerkesztve ]
-
izomman1
senior tag
válasz
Raymond #54175 üzenetére
Ez egy őszinte review a srác a videóban azt is elmondja a pixelt még mindig látja és nem látja akkora hatalmas ugrásnak a Q2 höz képest a felbontást FOV se sokkal jobb max picit a moddolt Q2 FOV hoz képest.( itt legalább a gyári foam al akkora vagy kicsit több)... MR/Passthrough se nagy szám 180 fokos videóhoz hasonlítja amit youtube on maxon nézhetsz ? Próbáltátok már? hát eléggé nem felel meg az elvárásomnak gyakorlatilag annyira homály az egész hogy pár perc után még mindig kikapcsoltam. Nem tudom ez a review teljesen elbizonytalanított hogy ez a Q3 kevés lesz nem véletlenül van a piacon drágábban Varjo vagy Big Screen Beyond vagy Crystal.
[ Szerkesztve ]
-
Tyrone89
tag
válasz
Raymond #54175 üzenetére
Akkor lehet, hogy még sem lesz igazán érezhető előrelépés a quest 3? Bár engem ahogy írtam is egyelőre csak átlagos felhasználáshoz érintene..filmezés stb.. De ez alapján nem tudom ilyen felhasználásra is mennyivel lenne jobb mint a quest 2. Mert abban bíztam hogy a felbontás növekedés is hozhat pici előnyt filmezésnél, valamint a fov növekedése mindenképp a jobb sweet spottal egyetemben, de így nem tudom tulajdonképp észrevehető lenne e a javulás az egyelőre még játékok nélküli filmnézős használatnál. Valóban valamivel nagyobb lenne e a fov illetve nagyobb területen lenne e éles a kép...
-
-
izomman1
senior tag
Azt halottátok ugye, hogy az Oculus úgy engedte az előzetes megtekintés az eszköznek úgy készítették a youtuberek a review at, hogy előzetesen egy megállapodást alá kellett írni , hogy rosszat nem mondhatnak a készülékről? Legalább is egy ilyen videot láttam róla pár nagy youtuber nem írta alá Nathie például nem is nézhette meg az eszközt..
Azért értékelhetőbb ez az új review , mert az illető csak egy áruházaba ment be és nem kellett semmit sem aláírnia! Csak mondom, hogy mindenki képbe legyen.. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Tyrone89 #54182 üzenetére
Ez is csak egy vélemény, nem kell kézpénznek venni. A pancake lencse több más készülékben már bizonyított, nem hinném, hogy a Q3-nál más lenne a helyzet. Lehet az Oled miatt sírni, én most adtam el a PSVR2-őt mert hiába szép a fekete, ha tiszta homály minden...rendkíül kicsi a sweet spot, amit ha nagy nehezen megtalálsz úgy meg kell húzni a fejeden hogy ne másszon el, hogy nem jut vér az agyadba
-
turit
tag
Sziasztok.
Amazon.de-n az áfa miatt dobja meg az árát a quest 3-nak a kosárba helyezés után?
512-es modell 700€ helyett 747€ lett + 7€ szállítás. Gondolom később, ha megjelenik hazai webshopokban akkor se lesz olcsóbb?
A bankkártyát pedig euróra érdemes állítani? Régen vásároltam már.
-
Tyrone89
tag
válasz
GeneraL_XTX #54185 üzenetére
Igen, én is ebben bízom. Nyilván nem világmegváltó javulást várok. Tehát nem irreális elvárásaim vannak, csak annyinak örülnék, hogy már az általam írt felhasználásnál is érezzem hogy tényleg valamivel többet látok, valamivel nagyobb területet élesebben. Az hogy nem oled engem nem zavar igazán, van oled tv-m, tudom milyen az oled minőség megjelenítés szempontjából, de ahogy írtam korábban, nekem filmezés okán az nagyobb hozzáadott értéket ad vr szemüvegben hogy sokkal nagyobbnak érzem és látom a képet mint egy tv-n. 3D filmek szempontjából pedig tényleg jobb ha minél nagyobb méretben látja az ember. Szóval én azzal együtt tudok élni hogy nem oled. Ettöl függetlenül én is tudom hogy jobb lenne az oled. Játékoknál is(amit még egyelőre nem tudok majd kihasználni) biztos jobb az oled megjelenítési minősége, de szerintem..és ez csak saját vélemény..szerintem ha egy játék jó és jó élmény vele játszani..akkor nem feltétlen azt figyeli az ember, hogy jaj ez oleden jobban nézne ki stb.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
izomman1 #54184 üzenetére
Számodra lehet, hogy újdonság ez a tech világban.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
Dyingsoul
Topikgazda
Szia!
Igen, mert az alap ár amit az amazonon látsz, az a németországi ÁFA, ha magyarba rendeled, meg kell fizetned a németországi-magyarországi áfakülönbözetet, ezért mondják mindig azt, hogy Magyarország jobban teljesít.
Az attól függ: ha a te bankod olcsóbban váltja az Euró-t mint az Amazon, akkor fizess Eur-ban. Átállítod HUF-ra, nézd meg mennyit ír, utána pedig keresd ki a bankod honlapján, hogy mennyi az EUR deviza eladási ára, azt meg szorozd meg az amazonos EUR árral, így tudod megállapítani hogyan éri meg neked jobban.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Dyingsoul #54189 üzenetére
Ennél talán jobb megoldás, ha van revolutod, hogy ott átváltod a kellő mennyiségű eurót középárfolyamon, amennyibe a headset kerül még az ingyenes csomag váltáshatárába is belefér. Utána a revolut kártyát hozzáadod az amazon fiókodhoz és átállítod a pénznemet eur-ra
-
gulasoft
őstag
válasz
GeneraL_XTX #54185 üzenetére
Ja de a szemkövetést belerakták tök fölöslegesen. Ezt írtam, hogy egy nem pancake lencsére szemkövetést tenni az teljesen felesleges, mert a szerencsétlen lerendereli nagyobb felbontásban ahova nézel, és ha az a szélén van akkor szuper felbontású képet a lencse széttorzítja. Hogy a sony-nál ki volt az a nagyeszű aki ezt kitalálta... adtak a szarnak egy pofont.
[ Szerkesztve ]
Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
gulasoft
őstag
válasz
izomman1 #54191 üzenetére
A garanciális problémát orvosolják így. Ha csak az az indokod, hogy mégsem tetszik, ott nem tudom mennyi a türelmi idő.
Mondjuk garanciában az index problémákat is nagyon korrektül orvosolták, úgyhogy azárt látszik, hogy az még mindíg nyugat, itthon meg még nem tartanak itt a boltok.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
plg
csendes tag
válasz
AeSDé Team #54018 üzenetére
Én nem tudok ilyeneket, nem is sejtettem, hogy létezik ilyen megoldás, úgyhogy köszönöm a tippet a gyerekeim nevében is. A mókusos játékra kattantunk rá, és bár nem egy túl bonyolult dolog, remek szórakozás!
-
gulasoft
őstag
Ha meg pc-quest vegyeset akartok játszani és nem natív akkor a Carly and the Reaperman - Escape from the Underworld egy nagyon jó kis game, és akármilyen szutyok pc elég neki a túloldalon, ugyanis a képet a questtel összekötött pc fogja neki küldeni, és van belőle demó, ki lehet próbálni.
De persze ehhez kell egy jó pc amin a quest lóg.Discord:https://discord.gg/JkRTcgf
-
Tyrone89
tag
válasz
Busterftw #54198 üzenetére
Én úgy állok hozzá, hogy valószínüleg biztosan jobb lesz mint a quest 2. Hogy mennyivel az jó kérdés, de gondolom hogy valamennyire szemmel látható fejlődés történt minden téren, még ha nem is akkora mint amennyit a hype sejtetett. Nekem is nagyon jó élmény a quest 2, de gondoltam bepróbálom a quest 3-t, aztán ha jó és jobbnak érzem, akkor eladom a quest 2-t. De meglátjuk jövőhéten milyen is ténylegesen..illetve én csak jövőhét után, mert 17-20 között kapom majd meg a standard szállítás miatt. Mivel nekem a quest 2 az első vr headsetem fresnel lencsékkel, számomra a pancake lencse is új dolog lesz, szóval, mivel nincs mivel összehasonlítanom, a pancake lencse előnyeiről olvasva úgy gondolom, hogy jobbnak fog azért érződni a quest 2-től.
-
Vektast
tag
MR kamera minőségétől nincs mindenki elájúlva. Azt írják, hogy szemcsés és fény viszonyoktól függően olyan minőségű képet ad mintha monitoron egy 240p-480p felbontású youtube videót néznél teljesképernyőn.
A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
csicskusz
junior tag
válasz
Raymond #54175 üzenetére
Ez egyelőre nem túl hűha. Megvárom a többi tesztet szerintem, mielőtt rámennék. Így hogy most egyáltalán nincs VR-om, lehet jobban megérős lenne egy 299 dolláros Q2. Ilyen passthrough meg ilyenek engem nagyon hidegen hagynak. Nekem elég volt a Rift S fekete-fehér képe is.
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
[link] egy másik Best Buy -ban q3-ba kukucskalo
ő amúgy szimes és lelkes is az alapján amit látott -
Njozsef1
csendes tag
válasz
Tyrone89 #54187 üzenetére
Biztos létezik hasonló vagy jobb minőségű oled kijelző mint ami a q3-ban lesz, de a metának fontos volt, hogy ne legyen nagyon drága. Szerintem ezért ilyen, amilyen. A q2-n szerintem nem volt nagy hasznuk, gondolom, most már egy kis nyereséget is akarnak a hardverből is.
-
Raymond
félisten
Nem igazan ertem honnan veszitek abbol a Best Buy videobol hogy nem jo. Szerintem realisztikusan leirta mi a helyzet. Nem azt mondja hogy nem jo vagy nincs nagy elorelepes csak nem beszel infuelencer marketing stilusban a termekrol. Az hogy a passthrough sima TV-n 240-480p YT minoseg lenne egy marhasag. Mar a Pico 4 passthrough is sokkal jobb mnoseg ez meg raadasul sztereo korrekt lesz a melysegszenzornak hala kisebb kesleltetessel. Egy Rift S passthrough minosege alapjan megitelni badarsag. Az kb. olyan mintha nem akarnal internetrol stream-elt filmeket nezni mert "a 704x352 divx videok nekem eleg volt mert csunya az 55" TV-men".
Picit erthetetlenul olvasom ezeket a borus hozzaszolasokat. A QPro-nal eleve megmondta mindenki aniken volt/van hogy sokkal jobb a kep a lencseknek hala csak itt most jobban latni a pixeleket a lencsek minosege miatt de az oriasi sweet spot nayon kellemes. A Q3-nal megvannak ugyanazok a lencsek de nagyobb felbontas mellett. A Pico 4 alapjan ahol a pancake lencsek es a nagy felbontas is megvan szerintem itt egyaltalan nem lesz problema a kepminosegel foleg mert a Quest-eknel nincs a lencsek monisegebol vagy a szoftver minosegebol adodo torzitas ami azert a P4-nel nem ritka.
Azon filozni hogy filmnezesre jobb lesz-e meg egyaltalan nem kell mert 110% hogy sokkal jobb. Eleve az elvaras az hogy az egesz "vaszon" eles legyen ami itt adott lesz a lencseknek koszonhetoen plusz a nagyobb felbontas miatt is szebb lesz a kep.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z420 Workstation PC, 32 GB DDR3 RAM, 4 GB Quadro VGA
- HP 255 G8 Ryzen 3 3250U 16GB 1000GB Gar.: 2024. 09. 24.
- HP 255 G8 Ryzen 3 3250U 12GB 512GB Gar.: 2024. 09. 24.
- HP 255 G8 Ryzen 3 3250U 8GB 256GB Gar.: 2024. 09. 24.
- Elitebook 745 G6 14'' FHD IPS AMD Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest