Hirdetés
- Akár tízszer gyorsabban indíthatja a játékot a Microsoft új szuperfegyvere
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Házi hangfal építés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
0utsider
tag
válasz
camaro79
üzenetére
Ha nem kell az akku, én akkor is a pro-t ajánlanám.
Mivel míg az akkusból 1 mozdulattal tudsz csinálni anélkülit.
Az anélküliből macerás vezeték menteset csinálni.
Lehet hogy később elő jön majd ez az igény is.Én is akkusat vettem, annak ellenére hogy 99 %-ban nem használom vezeték nélkül.
Inkább az a kérdés, hogy mekkora a gyerek(ek) fejének kerülete.
Nálunk a 7 és 11 éves kereszt lányaimnak a bobo-hoz kellett plusz távtartót betenni, mivel nem lehetett annyira kicsire összehúzni, mint amekkora a fejük. -
Sziszifeca
őstag
válasz
zsozsa74
üzenetére
Köszi az infót!
G2 után a Quest 3 olyan jó? Igen, ami már zavar néha hogy csak középre nézve tiszta a kép
Ki kell próbálnom akkor
Kábel mellé is ajánlott a Virtual Desktop? Valahogy kábel nélkül akarom belőni. Utána nézek milyen routert érdemes venni 
Nekem 7800x3d + 4090 van, neked milyen géped van, és ahhoz milyen felbontásra húzod fel a minőséget? -
zsozsa74
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Hogy mennyivel rosszabb a minősége a Quest 3-nak?
Mint az "ezeréves" HP Reverbnek? Szerintem csak rosszul írtad a kérdést.
Szóval ég és föld a Quest 3 javára. Én G2-ről jöttem. Quest 3-nál gyakolatilag elfelejtheted a sweet spot fogalmát. Elég a szemed forgatnod, nem kell a fejed, hogy éles maradjon a kép.
Én is csak szimezek, ezt a Quest 3-al megvalósíthatod teljesen kábelmentesen is. De ha a kábel mellett döntesz, mint én is tettem, a folyamatos töltés és a minimális latency miatt, akkor is csak egy usb c kábel súlyával kell "megküzdeni", amit gyakorlatilag nem is veszel észre.
Kell hozzá még a Virtual Desktop és egy jó Wifi 6-os rúter, hogy elkerüld az egy év szopást, amit én is elkerülhettem volna, ha előbb beadom a derekam az itteni fórumozó kollégáknak és nem ragaszkodom a szuper Oculus Link megoldáshoz. -
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Olyan emberke véleményét szeretném kérni, akinek volt HP Reverb és váltott Quest 3-ra

Nekem nem a G2 még a sima Hp Reverb van. Nagyon szeretem de olyan nehéz a kábele, szeretnék kébel nélkül VR-ozni..
90%-ban autó szimulátor megy, így kérdésem lenne, hogy mennyivel rosszabb a minősége a Quest 3-nak? Vagy be lehet lőni jó minőségre is? Vagy most már várjak a Quest 4-re?köszi a válaszokat!
-
Ratrak
aktív tag
válasz
gulasoft
üzenetére
Ott nem találtam ,csak "kint", de végül is mindegy, a lényeg, hogy meglett. Amúgy ez a hiba nem tűnik "hardver kompromisszumos" esetnek, mert a bal szem fullra jó, és ahogy írtam is, minden más játék is (UEVR, LukeRoss, natív, whatever) szépen fut. Itt valami furcsaság van, egyedi eset lehet, jó eséllyel ezért sem találtam róla semmit a neten. Mindegy, lényeg, hogy ez végül is megoldotta, szóval köszi még egyszer!
Az FPS más kérdés, vissza kellett venni azért a flaten tolt Ultrákból, de azzal én mindig szépen el szoktam szórakozni, hogy megtaláljam a számomra ideális végeredményt a látvány és az FPS közt, azzal nincs gondom. De ilyet nem tapasztaltam még, hogy egyik szem jó, másik meg ilyen totál fura izé lenne. -
gulasoft
őstag
válasz
Ratrak
üzenetére
ezt még az injectes felületen kell megtalálni és átállítani. Így nyilván nem olyan szép, viszont legalább élvezhető, mert jó a kép mindkét szemen.
Ezt bármikor állíthatod ha fut a játék az uevr lebegő ablaka feljön, és ott váltogathatod,meg próbálhatod a minél jobb fpst, kihozni. A syncronized seqquental egyszerre generálja a két szemnek egy nagy képet több fps-t kapsz, cserébe elmosódottab. De több fps. kompromisszumkésznek kell lenni ha a hardver is kompromisszumos :-)
-
Márton
nagyúr
Ha esetleg van rajtam kivül itt 3D tv/projektor tulajdonos és szeret azon is játszani a VR mellett, próbálja ki ezt a VRto3D modot,
mert én most hallottam róla és még nem volt időm rá!
-
Ratrak
aktív tag
válasz
gulasoft
üzenetére
Köszi Mester, synced sequential-ra kellett raknom, így már élvezhető lett!
Olvastam ezekről, csak nem találtam őket korábban, mert mindig a játékon belüli UEVR felületen kerestem, de - aránylag logikus módon amúgy - ezt még az injectes felületen kell megtalálni és átállítani. Így nyilván nem olyan szép, viszont legalább élvezhető, mert jó a kép mindkét szemen.
Openxr toolkitem nincs, csak VD-m, Luke Ross modjaim az azzal futó cuccokhoz, meg a default oculus link dolgok. Nem tudom, mi makkantotta meg szegény jobbszemet itt
De végül is, így synced seq-n legalább játszható, úgyis igazából nézelődni akarunk visszamenni Asszonnyal, mert most fejeztük be a NG+ run-t flaten, és még egy kör azért már sok lenne belőle, viszont mivel valami elképesztő art designja van a játéknak, adja magát, hogy érdemes VR-ban úgymond szó szerint "bemenni a képbe"...
VoltanIgor: jah, lehet, hogy van valamilyen kapcsoló valahol, amivel a komolyabb setupot kell feloldani úgymond, és mivel az nekem már megvolt, így nem találtam... anyway, örülök, hogy most már neked is megvan, amit kerestél!
-
VoltanIgor
aktív tag
Na, érdekes, de tényleg nincs iyen opció, viszont a menüben elolvastam egy tutorialt erről, és most már működik a kétszer headsetre koppintás... Kész...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Állits be boundary-t először talán. Nem vagyok ebben biztos.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Én
duplán kattintok a Quest 2n a jobb oldalára , és átvált passthroughra. -
gulasoft
őstag
válasz
Ratrak
üzenetére
Ja és hajlamos összeveszni az openxr toolkit, al ha az fent van kapcsold le és próbáld úgy indítani, hogy az disbleden van. Én a lego horizon adventure-nél szenvedtem meg vele, míg nem írták meg, hogy nem szeretik egymást. Azóta teljesen jól megy a legó. Ezt az oscur-et is játszottam sokat, néha fura a nézőpont, de azért poános az játék 1/3-ig jutottam el, de utána jött valami más, (talán avatar, vagy a starwars outlaws) úgyhogy még egy játék amit végig kéne játszani.
-
Ratrak
aktív tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Ráböksz az órára, bejön a menü. Jobb fölül fogaskerék- Settings. A megnyílt ablakon lemész baloldalt az Environment setup-ig, ott Passthrough, és ott van két beállítás: Turn on Passthrough és Double tap for Passthrough, ha ezek közül az utóbbi be van kattintva, akkor a két koppos be-kikapcsolása működni fog. Nekem jellemzően nagyobbat kell ütnöm, mint szeretném (
), de ha kellően agresszív vagyok, így működik. -
Ratrak
aktív tag
Sziasztok!
Járt már valaki más is így? Ha igen, valami tipp a megoldásra jól jönne, mert a zinterneten semmi használhatót nem találtam.
UEVR-el próbálom az Expedition 33-t futtatni. Menüben semmi gond, de amikor a játék világába érkezünk, a bal szemen tökéletes kép van, a jobbon meg ilyen totál szétesett, mint ez a screenshot:
Próbáltam sokmindent, a fentebb említett dolgokat is, meg VD-t használni SteamVR-ban, VDXR-ban, visszavettem a grafikát a játékban, stb. Q3, 4080, W11, driverek, UEVR friss, "mindenmás" normálisan megy. Any ideas? -
VoltanIgor
aktív tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a "passthrough"-t hogyan lehet aktiválni? Arra gondolok, amikor egy VR sessionből gyorsan át tudsz menni a saját valós környezeted kivetítésére - mittudomén, csöng a telefon, inni akarsz, akármi.
A neten talált tippek nem jók már, mert az interface más, nekem nem így néz ki a menü, nincs is Physical Space és Passthrogh opció, gondolom, valami frissítéssel megváltoztatták a UI-t?
Ezt kéne látnom, de nálam Environment settingsben nincs semmi ilyesmi:

Elvileg be lehet állítani, hogy két koppintással a sisak oldaláb behozza a valós nézetet, de sehol nem találom az opciót. Quest 3, ha számit. Köszi előre is -
xandrush0831
aktív tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Megnézem majd, köszönöm.
-
Dyingsoul
Topikgazda
-
bobalazs
nagyúr
válasz
VoltanIgor
üzenetére
+1
Hardware-Accelerated GPU Scheduling ajánlott kikapcsolni, ezt már az első nap olvastam a virtual desktop vásárlás után. Nekem Steam probléma volt addig ki nem kapcsoltam. -
VoltanIgor
aktív tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Figy, ez a Hardware acceleration kikapcsolás határozottan sokat segít, próbáld ki, egy reddit posztban javasolták:
go to Windows Settings > System > Display > Graphics settings to disable HAGS by toggling it off, and then navigate to Settings > Gaming > Game ModeAnnyi, hogy újra kell indítani a pc-t ha átállítod. Egyéb játékoknál pedig az Nvidia frame gen-hez kell, ha használsz olyat, tehát erre figyelj.
-
fatal`
titán
válasz
VoltanIgor
üzenetére
A routerben lévő CPU gyenge, semmi köze az i7-hez. A szolgáltatói modemek pedig a legritkább esetben erősek.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Ahogy nézem némileg hasonló(vagy talán ugyanolyan) problémám lenne mint amiről itt szó van.
Elindítottam a Quest 3S-en a Beat Saber-t SteamVR-on keresztül, majd picit később a Q3S képés Cast-oltam egy TV-re, hogy más is lássa a headset-en történő dolgokat, jelen esetben a játékot. Itt kezdődtek a furcsaságok, laggolás hol nagyobb, hol kisebb volt illetve néhányszor kifagyott a kivetítés képe, de azt újra lehetett indítani így ment tovább.
Elképzelhető, hogy valami nem elég a folyamatos, problémamentes játékhoz?Eszközök:
Quest 3S
PC: Ryzen 3600, 32GB ram és RX 6600 vga
Router egy Asus RT-AX86SKöszi a helpet.

-
Raymond
titán
válasz
VoltanIgor
üzenetére
A routerben levo CPU-rol volt ott szo.
-
xandrush0831
aktív tag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Ha sikerült, légyszi mindenképp oszd meg itt a topikban a megoldást, hátha nekem is bejön.
Én már kiköltöztem a paneles wifi rengetegből, routert vettem, végigpróbáltam az összes beállítást, leírásokból is meg chatgpt-vel is. Ugyanúgy akad, akkor is ha 20 megabit a bitrate... Én már elengedtem a próbálkozást. -
VoltanIgor
aktív tag
-
fatal`
titán
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Nem használok SteamVR-t (szinte az összes játék vagy OpenXR vagy OpenComposite kompatibilis), de nincs ilyen problémám.
De a tünetek alapján ez network problémának tűnik, pl. nem bírja az eszköz a terhelésts. Hiába 5ghz-es ha harmatgyenge a CPU és a folyamatos többszáz megabites adatforgalmat nem bírja.
Ha beremeg a kép (és nem az fps esik le, hanem artifact van) akkor az biztosan network probléma.
-
gulasoft
őstag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
A router wifi beállításainál van. A DFS csatornák olyanok, hogy induláskor és időnként ezeket a csatornákat a routernek tesztelni kell nem ütközik e egy időjárási radaral vagy bármi mással ami hivatalaosan 5Ghz-el megy. Ha ütközik, keresnie kell egy másikat, ha nem ütkizik akkor marad. Ez a vizsgálat induláskor jelentős menet közben már kevesebb időt vesz igénybe, de ez okozhat lagot. Vannak olyan csatornák amik nem ilyen dinamikusak, és azokon nem üzemel ilyen rendszer azok nem vizsgálna semmit.
Chatgpt szépen összeszedte:
Szerintem sok hozzáfűzni való nincs kértem mind a kettőt mert nem tisztáztuk a routered tudja e 6GHz-et, de talán másnak is hasznos lesz. -
gulasoft
őstag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
VD-vel is ezt csinálja? NON DFS csatornán van a wifid?
-
VoltanIgor
aktív tag
Másnak is beszaggat PCVR-on a Quest 3 (Air Link) és Steam VR alatt? Alapvetően teljesen sima, és csodás, de időnként, beakad és akkor másodpercekre beremeg a kép, sokszor megfagy minden, aztán visszaáll. Random módon csinálja, néha percekig nem, máskor meg sokszor.
A modemre van kötve a PC Ethernet kábellel, a modem maga 5ghz-es, de bírja rendesen, amikor megy, akkor tükörsima. Kicsit utánaolvastam, azt javasolták, hogy a HAGS - ot (Hardware Acceleration) és a Game mode-ot kapcsoljam ki Windowsban, ez amúgy nagyon sokat segít, de nem 100%-os, valamint ezt használja a Frame gen normál monitoros játéknál, és mindig újra kell indítani a gépet, ha megváltoztatom.A konfigom I7 13700k, 36 giga DDR5 RAM és RTX 5080, de kétlem, hogy ez lenne a kulcsa a dolognak :S
Van esetleg valakinek valami véglegesebb megoldása a problémára?
-
Dyingsoul
Topikgazda
Hozzászólásokat töröltem. Kérlek a warez témát ne itt beszéljétek meg.
-
Dyingsoul
Topikgazda
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Megtaláltam a kérdésemre a választ:
A Superen nagyobb venti van, jobb a szellőzés kialakítása is és kicsit merevebb a headstrap. Gyakorlatilag egy új revision de a BoboVR nem verte nagy dobra a változtatásokat, csak simán lecserélte az S3 Pro változatot S3 Pro Super-re.
Részletesen bemutatja a különbségeket ez a YT videó (JayBratt). -
0utsider
tag
Nem tudom, hogy az UEVR-os vagy a reshade-es verziót próbáltad.
UEVR-nál a BL3-nál nálam nem volt mindegy az se hogy mikor include-oltam. Ha túl korán vagy túl későn, akkor már nem volt jó.
A reshade-es telepítést meg mindig úgy kezdem, hogy mondom a chatGPT-nek, hogy vezessen végig xy játékhoz a folyamaton.
-
-
-
a2d2
addikt
válasz
kiskuplung
üzenetére
Nekem nagyon tetszett. Lehetett volna kicsit hosszabb, meg kicsit változatosabb ellenfelek/több boss (én is standalone-t vettem meg).
-
Zsolty20
senior tag
válasz
gulasoft
üzenetére
Ilyen spacer van a Meta Q3S-hez is: [link]
Inside your Meta Quest 3S box you'll find the following items:Meta Quest 3S headset
Facial interface (preinstalled)
2 Meta Quest Touch Plus controllers
2 wrist straps (preinstalled)
2 AA batteries (preinstalled)
Power adapter
USB-C charging cable
Glasses spacer
Safety + Warranty guide
Quick start guide (with QR code for the getting started hub)Csak ez jelenleg úgy tűnik, hogy nem jó az én szemüvegemhez, de (még) látok anélkül nagyjából szerencsére.

-
gulasoft
őstag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Ilyen spacer a Q2-höz jár csak a Q3-ban egy szemtávolság álító mechanikus megoldás van. A gyári pánt egy gumis gatyamadzag, szappanos vízzel finoman körömkefével simán tisztítható. Lehet kapni ilyen lencsevédő keretet és abba mágneses akár dioptriás lencsét is kérhetsz ilyenkor ezt pucolod ami simán lejön és visszaugrik, (merthogy mágneses) és nem a fejszettben próbálsz kotorászni.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
Köszi, én a külsejét egy ilyen sima nedvestörlőkendővel gondoltam. A gyári pántot magát egyébként lehet mosni, vagy bármilyen módon tisztítani mert az egyébként g*ci ronda, nagyon koszos. Már úton van egy jobb pánt, de addig is gondoltam csak megkéne tisztítani. Illetve a szemüveghasználatra milyen opció vannak. Van egy glass spacer a csomagban(vagy mi a neve), de az mint halottnak a csók.

-
bojan
tag
Na fel lett avatva a s3 pro egy 2-3 órás sessionnel. Asszem nekem bejött, tényleg a homlokra viszi a súlyt a szem helyett. Ráadásul nekem még a venti is bejön rajta, pedig a legtöbb teszt szkeptikus volt vele. Megérte a befektetést, pedig az eddigim sem volt annyira rossz és abban is volt 10k akksi (mondjuk beépített).
-
Zsolty20
senior tag
válasz
kiskuplung
üzenetére
Nagyon köszi, még annyi kérdésem lenne, hogy a tisztítás a vr eszköz esetében hogy zajlik? Azt tudom, hogy a lencsére nagyon kell vigyázni, de a külső része az eszköznek? Használtan vettem itt-ott eléggé koszos és megszeretném tisztítani amennyire lehet.
-
Magnat
veterán
válasz
kiskuplung
üzenetére
Elhiszem, én egy házibulin az egyik prnóoldal vr chatjét mutattam meg a többieknek, valahogy a srácokat jobban érdekelte, egyikük mondta is, h jaa, mit magyaráztam én előtte h ettől lehet szédülni ... mondtam neki, h azért mert nekem nem ez az elsődleges felhasználás, kérdezi, akkor mi? Betettem neki a kedvenc dínós pályámat a hullámvasutas progiban, 5 mp után lekapta a fejéről a cuccot, mindjárt megértette

-
Magnat
veterán
válasz
kiskuplung
üzenetére
Hmm, én a hullámvasúttal kezdtem, sokat ér, h először sisak címszó alatt csak egy kis része mozog a látótérnek, azóta is szeretem a hullámvasutat lövöldözős verzióban

-
kiskuplung
őstag
válasz
Zsolty20
üzenetére
Azt, hogy ezeket semmiképpen se próbáld ki:
- bármilyen FPS amiben nincs teleport, de inkább azokat se
- hullámvasút
- akármilyen szimulátorEzek szigorúan tilosak, mert csak rosszul leszel és elmegy a kedved a VR-tól egy életre.
Ajánlottak azok a játékok, amikben vagy csak álldogálsz, vagy a saját lábaiddal mozogsz.
Én jó régen írtam ezt, azóta is tartom magam hozzá, bár nyilván azóta kibővülne címekkel, pl a Beat Sabert mindenki imádja, illetve azóta abszolút kedvenc az Ocean Rift.
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan egy Meta Ques 3S tulajdonosa leszek és érdekelne az, hogy mit ajánlotok egy abszolút kezdőnek a szemüveggel kapcsolatban.

-
gulasoft
őstag
-
gulasoft
őstag
válasz
Magnat
üzenetére
Mondjuk ez számomra felfoghatatlan, hogy ha valami megy WIFI-vel miért erőlteti valaki a kábelt. Talán a töltés miatt lehet, de azt láttuk, hogy az édeskevés a q3-nak és külön betáplálós megoldások vannak, de azok nem egy sima usb kábel.
Ha már valamit kötelező elrontani az fv-ben mert különben nem is meta lenne a meta, akkor számomra ez a legjobb rossz megoldás.
Persze szimulátorosokat értem, de egy crysis? Azért ott forogni kell, nem egy copkitban üldögész. -
Magnat
veterán
Üdv,
hétvégén próbálgattam a pcvr-t Crysyssal, ném sz@r@kodás után sikerült összelőnöm mindent, egy dolgot kivéve, vezetéken képtelen voltam csatlakoztatni a Q3-at a géphez: 1 db c-s slot van rajta, ott egyszer egy pillanatra csatlakozott, illetve a Meta appjában feldobta a szokásos kérdéseket, de aztán nem volt kép, a többi usb csatin meg folyamatosan pampog, h usb 2 és lassú, pedig nem az, mind 3.2-es A-s slot, a kábel meg jó minőségű Blitzwolf ... végül wifin csatlakoztam, igazából működött, de idegesít, h madzagon miért nem jó ... lehet köze ahhoz esetleg, h 4 monitorral használom a gépet? (AMD 7700, 5060TI).
-
gulasoft
őstag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Nem a steamen lesz, hanem a meta pcvr libraryba, és én úgy vettem észre akkor crossbuy ha bele van írva a támogatott headsetekbe a rifts is, de lehet ez ma már nem így van.
Elméletileg novemeber 28.-án lesz black fridday és a talán az amazonon is, kollégám most ráizgul t a Q3-ra, megvárja lesz e valami akció. -
VoltanIgor
aktív tag
Sziasztok! Újdonsült tulaja leszek egy Q3-nak a napokban, és most éppen az információ-hörcsögösködés fázisában vagyok, szóval alighanem elő fogok fordulni itt kérdésekkel, előre is elnézést és köszönet a segítségért.
Első - vannak ezek a "Cross-buy" címek, jól értem, hogy ha teszem azt, megveszem a Saints and Sinnerst a Meta boltban, azt megkapom Meta standalone játékként és Steam-es PC VR játékként is? Ha igen, a Steam-es kódot elküldik, vagy hogy kapom meg?
Fura, mert a Meta boltban rá lehet szűrni erre a kategóriára, de magában a termékleírásban egy szó nincs róla. Viszont ha a fenti igaz, akkor már inkább Meta store-ban venném meg, de ha külön vannak, akkor majd inkább Steam-en.
-
0utsider
tag
A Borderlands 1-et annó nagyon szerettem. Flat-en többször végigjátszottam.
VR-ban az UEVR-os 3-at tavaly félbehagytam. A térkép kezelése borzasztó.
Plusz a távcsöves puskák kezelése sem volt akkor még megoldva.
Ez nem tudom hogy változott e azóta.
A járművek nagyrészéből sem lehet normálisan kilátni.
Oda kell a külső nézet. Ez nem tudom téged mennyire zavar.Később be akarom majd fejezni úgy hogy átváltok reshade-re.
Ott nem lennének ezek a problémák.
Viszont ha neked kell a 6DOF, akkor együtt kell élned az UEVR-os verzió korlátjaival.
(Ami nem tudom, hogy 1 év alatt változott e.)
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- További aktív témák...
- Lg Ultragear 32' 180hz nano ips
- Ryzen5 3600/ RTX2060/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ki kell próbálnom akkor 
Mint az "ezeréves" HP Reverbnek? Szerintem csak rosszul írtad a kérdést.