- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
gejala
őstag
válasz Jack Oneill #2498 üzenetére
UE motoros játékoknál nagyon gyakori. Nekem is van olyan állandóan telepítve, ami minden driverfrissítés vagy patch után órákig akkorákat ránt rendszeresen, hogy "öröm" nézni. Olyanokkal is találkoztam, amelyikkel 5-6 órát kell játszani, hogy visszaálljon a korábbi vajsima állapot.
Indításkor vagy menüben shaderezés tök jó, csak épp a játékok 99%-a nem így csinálja, hanem gameplay közben idegesít vele.[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Trailblazer #2503 üzenetére
Igen. 404 mod most aktív, nexus mods vortex-el és discordról.
[ Szerkesztve ]
-
4264adam
veterán
válasz Trailblazer #2505 üzenetére
Nem éppen, próbáltam nem kell. Ugyanazt tudja Fallout4 alatt mind a kettő de a Vortex magának tudja intézni a konfliktusokat mert szebben jelzi és automatán állítja amikor beállítom a szabályokat. MO2-ben persze könyebb a load lista sorrend állítása.
maximum majd egy másik cím esetén használom
-
mtomi95
senior tag
Beírom ide is!
Mi lehet annak az oka, hogy Windowson mindegy melyik böngészővel melyik driverrel használom a gépet a Disney és a HBO max villog, elmegy a kép, pattog a hang pixel hibás lesz minden amit csak el tudtok képzelni…
Azt hiszem anno ezért váltottam Linuxra, mert random villant egyet a TV használat közben.
Ma azért került vissza a Win, mert lecseréltem a gépet. A kártya és a táp maradt a régi és gondoltam, hogy teszteljem mit bír a cucc a játékokhoz fordultam.
A gáz, hogy minden működik. A “gépigényesebb” játékok szépen futnak (Just Cause3, 7Daystodie) a Youtube is megy minden további nélkül, de ezek a streaming szolgáltatások nem…
Mi a fene fut a Linuxos rendszerben ami a Windowsosban nem, hogy ott működik normálisan?
Próbáltam minden félét egyszerűen nem akar összejönni a dolog.
GTX 1050Ti
LG TV 1360x768Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
tibaimp
nagyúr
válasz mtomi95 #2508 üzenetére
Cseréld ki a HDMI kábelt, haveromnak volt hasonló hiba és az volt a ludas (azt hittük a kis HTPC-ben a VGA rossz, még újra is pasztáztam neki, mert túlmelegedésre gyanakodtunk). Az, hogy ez nálad, hogy függ össze a Linux/Win-el, nem tudom.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
gejala
őstag
Na lássuk csak. Ez az 566.03 is még az 565 branchba tartozik és bugos is rendesen, mint az 565.90. Sok játék specifikus (AC Valhallában durván villognak textúrák) és van valami shader cacheléshez kapcsolódó borulás is, ami szaggatást vagy akár kék halált dobhat. Egyes játékok crashelgetnek. Plusz DSR/DLDSR nem működik, Gsync/VRR gondok is vannak és már megint nem működik Win10 tálca átlátszóság. Semmiképp nem ajánlott.
561.09 az utolsó, amivel nincsenek ilyen gondok. Az stabilnak tűnik eddig, jó frame time-okkal.
Ebben az évben is bejött, hogy a szeptemberi driver lett a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
gV
őstag
ügyesek.. rég tudni mikor jön a AW2TLH, de mire kiadják hozzá a drivert addigra már végig is toltam.
-
gejala
őstag
válasz Trailblazer #2515 üzenetére
Nem tudom, fura hogy most zsinórban kétszer is külön jött a Studio. De elvileg ugyanaz, mint a GR, csak a spéci fixekkel. Neten nincs tapasztalat vele, én hanyagolnám.
-
gejala
őstag
válasz Trailblazer #2517 üzenetére
Az 561.09 Studio és GR egyben, én azt ajánlom. Csak egy héttel később jött belőle a Studio.
[ Szerkesztve ]
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Nem tudom jó helyre írok. A problémám a következő, ha egy játékba bekapcsolom a Fame Generation módot és kikapcsolom a vsyncet akkor töredezik a kép, Holott ahogy olvastam fórumokon sokan örülnek ennek a funkciónak és nincs ilyen problémájuk.
-
4264adam
veterán
Frame Generation 2 valós képkocka mellé beszúr 1 generált fekete képkockát.
V-sync: növeli az input lagot de megszünteti a Tearing-et.
G-sync: nincs tearing mert amennyi FPS-t kinyom a GPU annyira áll be a monitor frissítési frekvenciája.Én így szoktam használni:
-V-sync: OFF
-G-sync: ON
-Latecy mode: Ultra.[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz 4264adam #2523 üzenetére
Érdekes megközelítés, csak hibás. A DLSS összes verziója arra hivatott, hogy több legyen az FPS, mint DLLS nélkül. Én még nem láttam olyat, hogy DLSS-sel valami lassabb lett volna, mint DLSS nélkül. Teljesen irreleváns, hogy mennyire erős egy kártya, vagy hogy milyen játékról (motorról) van szó.
#2519: A Super Resolution jól működik, csak a Frame Generation-nel van probléma? Magyarul az SR-rel gyorsul a játék, de miután bekapcsolod az FG-t is, beesik az FPS az SR (vagy rosszabb esetben az SR nélküli) érék alá?
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
4264adam
veterán
válasz westlake #2525 üzenetére
Akkor kérlek olvasd el újra. Semmit nem beszélek DLSS-ről hanem arról hogy nagyon alacsony FPS szám mellett a Frame Gen nem ajánlott
De a DLSS nem az FPS növelését hivatott technológia hanem alacsonyabb felbontáson való renderelésre és annak felskálázására a kívánt “natív”felbontásra —> FPS növekedés ennek a hozadéka de nem feladata
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
válasz 4264adam #2526 üzenetére
Imserem a DLSS működési elvét. De, pontosan az az egész lényege, hogy ha bizonyos felbontáshoz "gyenge" a VGA, akkor több legyen az FPS. Az egész lényege több FPS. Minden lényege a több FPS. Lehet, hogy éppen nem egy DLSS-sel kapcsolatos dologra reagáltál, de az eredti probléma azzal kapcsolatos, így logikusan arra következtettem, hogy te is azzal kapcsolatban írsz.
Play nice!
-
core i7
addikt
Itt a ködös Novemberi 566.14WHQL driver Tue Nov 12, 2024 Stalker 2 Profillal
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
-
tibaimp
nagyúr
Próbált már ezt valaki? [Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
westlake
félisten
-
tibaimp
nagyúr
válasz Jack Oneill #2534 üzenetére
Igen, a játékra gondoltam. Amúgy én sem tuningolok. OK, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest