- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Hővezető paszták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
.. hááát.. lehet az élet megoldotta a dolgot!
Úgy dél tájt rám írt az "eladó", hogy bocsi, de úgy néz ki megveszik az órát, ha mégse, akkor jelzi.. basszus! Nálam meg ott volt a zsé, meló után mentem volna érte.
Balf..voltam, hogy nem írtam még addig egy újabb megerősítést, így az a valaki már utalta neki a fele árat.. persze hogy elvitte.. 50-ért nagyon jó volt.. (azt csak remélem, hogy nem innen valaki, aki olvasta a kínlódásom)
Hülye voltam, nem kellett volna ennyit zizegni rajta, mert ahogy néztem a használt piacot, 65 körül volt a legolcsóbb.. szóval ha nem jött volna be, simán eladhattam volna ennyiért..
Na de most már mindegy
De azért jár az agyam..
Kedvezményesen 70 körül vatta újonnan meg tudnám venni..
A Fit 4 pro, pár ezerrel lenne több..
A normál fit4 meg 43 körül.
Nem tudom, a normál fit érzékelője mennyivel gyengébb mint a másik kettőben lévő Tru izé..
Asszem a normál fit4 nem tud pl. bőr hőt.. (amit valószínűleg sose használnék
Meg lehet az EKG-t ahogy te is írtad, csak szökő évente egyszer, amikor mondjuk sík ideg vagyok, és tuti mutatna valamit, amitől a hipochonder agyam beindulna..
Nah.. alszok még rá párat.. ezeket a kedvezményeket elvileg aug 31-ig be tudom váltani.
Kit tudja, hátha megy még lejjebb az óra, órák ára...
(napközben megtaláltam, és olvasgattam a GT5 (pro) topikot is.. kezdett egyre jobban tetszeni az az óra.. bár még hátra lenne úgy 100-200 hsz
Lehet nekem is hajlanom kellene a praktikumra, bár én még csak az 50 felé közelítek..
Csak még nem volt ilyen menő óra óra kinézetű okoskám -
A képen az előző órám, a GT4 (börszíjas változat) van. Bár ide a fémszíj miatt raktam be ezt a képet. (a szíj egyébként egy régi Certina Cascadeur órámról van)
nagyon tetszett a GT4 de a méretével nem tudtam teljesen megbarátkozni. Aztán megnéztem a Fit4-et és a 4 Pro-t és éreztem, hogy ez lesz az a méretű óra ami már kellemes lesz nekem. Ezért a GT4-et eladtam és vettem egy 4 Pro-t. Ami teljesen logikátlan döntés, ha a #20-as hozzászolásomat nézem. Azért lett a pro, mert az első generációs Fit-emhez képest a sima 4 nem valami nagy előre lépés. Viszont az is biztos, hogy a Pro plusz képességeit nem igazán fogom kihasználni. És amiket irtál, abból azt sejtem, hogy a pro neked is indokolatkan. Szerintem vedd nyugodtan a Fit4-et. A GT5 nem alvós méret. Nekem is tetszett, hogy a GT4 olyan igazi férfias óra, de lassan 60 évesen már inkább a praktikumot választom. -
Szia!
Kicsit lehet OFF a dolog, de..
A képen véletlenül nem valamelyik GT van esetleg?
Ami miatt itt (is) olvasgatok, hogy szeretnék egy okosórát..
Nagyon sokáig egy Miband 4-esem volt, csak sajna lepottyant, és átment rajta egy busz.. na az már sok volt neki. Bár külsérelmi nyom épphogy látszódik, sajnos elhalálozott.Mostanra arra jutottam, hogy egy Fit4-et kellene venni.. kedvezménnyel 45 körül megkapnám..
A pro-t is nézegettem, de nem tudom, tud e annyival többet, mint a +30e ft!
Titán, meg zafir.. no meg az EKG.
Jah, meg esetleg a Tru izé szenzor..Viszont tegnap szembe jött egy hirdetés, 2 hónapos 46mm GT5, 50e Ft.
még majdnem 2 év garival..El is mentem gyorsan a MM-be, felpróbálni mindkét kütyüt..
Így elsőre bejön az a nyavajás.. elég pasis, meg órás óra..De azért bennem van az is, hogy érzésre is nehezebb, nagyobb..
Én meg szeretném éjjel-nappal hordani, nézni az alvást is akár.. (mi-band ben is ez volt, meg az értesítések a fő, másodlagos a lépés szám.. pulzust meg szökő évente mértem)
no meg most a Fit4 re +1 év, azaz 3 év gari van..Szóóóval neked mi a véleményed, látva, hogy volt hasonló méretű "batár" nagy órád is?
Illetve bárki másnak?
GT5 vs Fit4? Esetleg Fit4 pro? báár az a 77 e már nem esne annyira jól.. ez az 50e körüli össze emészthető könnyen a lelkemnek.. de ha annyival jobb a fit 4 pro..
Bocsi, ha nagyon off!Köszi
-
MLA
aktív tag
Sziasztok. Vett már valaki pót töltőt ehhez az órához? Olyan lenne az igazi ha usb C vége lenne, de momentán semmilyet nem találok.
-
prolad
addikt
-
HooK™
csendes tag
Halihó,
Elvileg már elérhető az NFC-payment a Quicko-n keresztül.
Forrás: [link]
Van aki már tesztelte? Vásárlás előtt állok és nagy a dilemmaKöszi
-
Thomboy83
tag
válasz
ForRedGlory #76 üzenetére
Hát majdnem igen.
De szimplán stresszes volt vagy rosszul aludt amikor mérte az értéket. 0-tól indul az érték alapból. Ha folyamatosan annyi lenne na akkor lenne már mise.De szerencsére azért 97 is felment így azért jó.
-
zsoltiz2
újonc
válasz
Tailorzsolt #68 üzenetére
-
Amilyen számlaprettenetek vannak a fizetősek között, nem is értem, ez hogyan került be az ingyenesek közé.
A fizetőseknél meg nagyon felmentek az árak. Az első generációs Fit-hez anno a legdrágább számlap 240 Ft volt. Aztán a Fit4 számlapok között látok 1300-ért is, de a legtöbbje 520/1040 Ft. -
Jadro
veterán
válasz
ForRedGlory #71 üzenetére
Azért nem jött elő olyan könnyen, szórakoztam a szűrésekkel, de végül előbújt.
-
ForRedGlory
félisten
.
-
Thomboy83
tag
válasz
Tailorzsolt #66 üzenetére
Azt tökjó, amúgy az AW is így csinálja, hogy időnként mér de többször egy napon belül. Nem akarok nagyon belemenni a dolgokba, de a HRV az a pulzus szám varibilitas ami változékonyság, magyarul ha 2 szívverés között valami változás lesz akkor azt jelzi, vagy rövidül vagy hosszabbodik a köztes idő amit ms-ben jelzik, ez változik ha stresszes vagy, ha közeleg valami betegség és még csak lappang benned, ha sportoltál és fáradt a tested. Ugye azért írják sok óra esetében hogy éjszakai HRV mert hogy a szervezeted alvás közben mennyire tudott regenerálódni azt jelzi, mennyire volt pihentető az alvásod. De tudni kell hogy napközben is változik ez az érték és ezért jó hogy nemcsak éjszaka figyeli és méri hanem nappal többször is amikor változás következett be ebben az értékben. Garmin óránál is így van hogy meg lehet nézni hogy mennyi az aktuális HRV értéked, persze ha változás következett be akkor azt az értéket mutatja de ha több órája nem történt változás akkor ugyanazt az értéket. Magyarán ugyanaz az történik hogy a Garmin is csak a változásnál mér és azt jelzi, de a Huawei is ezt teszi, azért látsz csak néhány mérést, hiszen az a fontos hogy amikor változás állt be azt rögzítse és azt észlelje amikor a pulzus mérést végzi, minek is rajzolgasson grafikonon vízszintes vonalat és minek is számítson értéket ha ugyanaz lesz, grafikonon úgyis folyamatosan jelzi a pulzusod, aztán amikor ott valami változik valami, na akkor mér egyet hogy hopp mennyi is az annyi.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
Thomboy83 #65 üzenetére
Egyelőre nem értem, hogy mitől függ a HRV mérése. Frissítés közben azt gondoltam, hogy biztos csak éjszaka fog mérni. Aztán délután ránéztem és azt látom, hogy mért egyet dél körül, egyet 13 óra körül, majd 15 óra környéken. Előtte nem mért semmit, pedig már reggel 10 óra előtt frissítettem. A legutolsó mérés 14:51-kor volt és azóta sem mért semmit…
-
Thomboy83
tag
válasz
Tailorzsolt #64 üzenetére
Egésznap méri a HRV-t vagy csak az éjszakait méri alvás közbenit? Köszi.
-
Tailorzsolt
tag
Érkezett újra egy frissítés, ami a HRV mérést adta hozzá. Az alkalmazásban ez eddig is szerepelt, de inaktív volt, így már megjeleníti a pulzusszám-variabilitás értékeit.
-
MLA
aktív tag
Nem rémlik, hogy a Fit3-nál is volt-e ilyen vagy mennyire újdonság (nekem mindenképp az) Reggelente a munkába való gyaloglást edzésként szoktam rögzíteni. Péntek reggel a kapkodásban elfelejtettem elindítani az órát. Félúton szólt hogy benti vagy kinti gyaloglást végzek. Na mondom jókor szólsz, de rányomtam a kintire. Aztán csak lestem, hogy nem nulláról indult. Melóhelyen megnéztem és a kilométer és az idő is a szokásos értéken volt. Tehát mikor elindultam magától el kezdte rögzíteni a távot és félúton csak megerősítést kért hogy tényleg edzem. Csak a térképen nem rögzítette a teljes távot csak onnan ahol rányomtam.
-
Thomboy83
tag
Most néztem hogy a Garmin is kiadta a Huawei Watch Fit 4 vagy az Apple Watch verzióját Venu X1 néven brutális árért. 🤣
-
Mégsem tökéletes.... Kicsit szoros a szíj, de sebaj, itt van a pótszem. Kicsit babra munka beletenni a pótszemet a szíjba, mert nem stiftek tartják össze, hanem csavaros tengelyek. Fél óra biszbaszolás után már teljesen jó minden.
Ezt még az óra is megerősiti, hogy mennyire elégedett vagyok magammal 🤣 -
Ha már itt van az adapter, nagyon nem is huznám az időt a megszokott óraszíjamra való átállással.
Hát a ződ' szíjhoz képest ez annyira más kinézetet ad az órának. Így már sokkal jobban tetszik az óra. Pedig már billegtem kicsit, hogy jobb lett volna az ezüst színű sima 4-est venni. Most ez a bizonytalan érzés elmúlt. -
Na, megjött a szíj adapter és a két rugós stift.
Teljesen a véletlen műve, de a matt színűre festett fém adapter egyáltalán nem üt el az óra hasonlóan matt színétől.
-
MLA
aktív tag
Jött egy frissítés, én nem vettem észre semmi változást és az óra is csak biztonsági frissítést ír. Most 5.1.0.109
-
MLA
aktív tag
A gyaloglást érzékeli automatikusan, de elég sokára, illetve amikor leveleket húztam össze úgy értékelte mintha evező gyakorlatot végeznék és azt kezdte el számolni. Apple Watch 10 volt, de csak három napig ez idő alatt csak gyaloglás volt, az ugyanannyira jött ki mint a Huawei. Az alvást szerintem elnagyoltabban méri az alma, illetve az egészségügyi adatok is hasonlóak voltak mint most a Huawei -el. iPhone -al használva nem tudsz az üzenetekre válaszolni az órával azt hiszem más nincs.
-
Dorian
félisten
Ki kéne próbálnom egy ilyen órát. Mondjuk nekem pont az vele a bajom, hogy vékony a csuklóm, nem tudom hogy nézne ki rajta egy ilyen batár. A Certina DS First órám pont passzol.
Ill. tetszik zöldben, de kb nincs semmi zöld cuccom amihez illene. Műanyag szíjjal meg nekem nagyon "Casio-s" -
prolad
addikt
válasz
gyuri2008 #50 üzenetére
Ettől függetlenül kellemetlen, ha nehéz felvenni, nekem is szokatlan volt az első ilyen szíjnál, hogy tartsam a kézfejet, hogy feljöjjön. De pár hét és nem lesz gond.
Az meg kínos, hogy nem megy a visszaküldés, de ha csak a szíja gond, én használnám még egy kicsit, aztán a 14 nap végefelé visszaküldeni, ha nagyon nem barátkozol meg vele. Vagy csak szerezni egy normál óraszíjat. -
kisqp
tag
Sziasztok!
Akinek már sikerült használnia párszor, bringázáshoz/futáshoz/kondizáshoz, mik a tapasztalatok? Pl bringázást/futást érzékeli magától? Mondjuk Apple Watch-hoz képest milyen mérései vannak, ha valaki esetleg váltott ilyenre?
IOS--sel használva milyen korlátai vannak az órának?
Köszi, előre is! -
Tudom, hogy a Fit3 szürke szija csak 20 mm. és nem 22 mint a Pro ződ. Az meg majd elválik, hogy mennyivel kényelmetlenebb, egyébként is csak mésodlagos szij lesz. Ha megjön a 20 mm-es szij adapter onnantól kezdve 90%-ban a szokásos fém szijammal fogom használni. Mert nálam csak az órák cserélődnek, de a fémszíj ugyanaz már 25 éve.
-
prolad
addikt
A szürke (Fit 3-hox való) gyári szíj rosszabb, mint a Fit4 Pro gyári zöld szíja. Keskenyebb (szerintem túl keskeny az órához), vékonyabb, kicsit rövidebb (bár ezek nyúlnak valamennyit), olcsóbb tapintásra és kevésbé kényelmes.
A Fit 4 Pro zöld szíja a legjobb nylon amit eddig használtam, nekem még a Garmin nylon szíjainál is jobban bejön, pedig azok remek minőségűek. Ott 2 oldalt van tépőzár és ezért az a legstabilabb, de a Huawei valahogy megcsinálta ezt olyanra, hogy szorosra húzva se érezd annak, mintha nem is viselnél semmit. Lehet csak mert könnyű maga az óra is és egy vastagabb, nehezebb már lötyögne.
A zöld szín nem tudom honnan jött nekik, főleg ebben a az árnyalatban, de lassan egy hét után kezdem megkedvelni. -
válasz
gyuri2008 #38 üzenetére
A kényelmével nincs gond, nekem más bajom van vele.
Egyrész nem tetszik a színe, másrészt nem tetszik., hogy a tokfülnél ahol visszahajlik a szij nagyon eláll az órától, nem simul a kezemre. Kivéve amikor szorosan meghuzom, de azt meg utálom amikor már fél óra viselés után a szíj mintája benne marad a bőrömben. És elég bénán néz ki igy.
A promó képeken szépen lesimul, így
A valóságban meg ilyenDe mindegy mert a zöld szijat úgysem fogom használni. Nagyrészt a kedvenc fém szijammal fogom hordani, és sportosabb, vizesebb alkalmakra a szürke szíjjal. Az kicsit vékonyabbnak és laposabbnak tünik. De majd kiderül.
-
-
Meglepődnék, hogy csinál a Huawei négy egyforma verziót, amik csak színben különböznek, de az egyikbe beletesznek egy plusz hardvert, az nfc-t, a másik háromból meg kihagyják. Inkább az a valószínű, hogy a szürkében nincs letiltva az nfc. A pro-ban sincs letiltva. De semmire nem megyünk vele, ha a gms fizetési alkalmazás európai szinten nincs a Huawei cuccaiban a szankciók miatt. És el lehet rajta gondolkodni, mennyire volt bölcs gondolat a teljes európai online fizetési rendszert egy usa cég kezében levő szoftverre (gms) alapozni. Végülis amig az usa nincs európára kiakadva, addig semmi gond....
-
MLA
aktív tag
Én az átalakítót a Mobil-Ásztól rendeltem még anno a Fit3-ra, egész hamar megjött. A Szíjak okosórákhoztól sportszíjat rendeltem, nagyon jó minőségűt küldtek.
Én is gondolkodtam ezen a zödön, mert élőben igen különleges az óra színe, de aztán a feketében megfogott a piros gomb ami nagyon vagány. -
válasz
gyuri2008 #28 üzenetére
Végül megvettem a ződ' Pro-t, de nem a ződ' szín miatt. Feketét nem akartam, a kék szín nem jön be ráadásul annak még a kijelző körüli kerete is kék. Rendeltem szürke eredeti Huawei szövet szíjat Aliexpressről, durván 6 ezer Ft-ért. Az átalakitót nemcsak a temu árulja. Rendelhettem volna azt is az Aliexpressről, de inkább innen [link] rendeltem. Ezek talán gyorsabbak mintha Kínából jönne. De árulja a Mobil-Ász oldal [link] és az Emagon is rendelhető a Gigatel-től [link]
-
GuTi2020
újonc
https://consumer.huawei.com/en/wearables/watch-fit4/specs/
Az itteni infó szerint csak a "Gray" nálunk ezüstnek hívott változat támogatja az NFC-t. Olvastam a korábbi hozzászólásokat, hogy jelenleg még egyik sem, de ez valós infó? A többi szín sehogy sem fogja támogatni, csak a "Gray"? -
Persze, ezekkel képben vagyok. Azzal is, hogy az eredeti Huawei szürke szövetszíj 16500 Ft. Ez már az az összeg, amit inkább nem adnék ki pluszban mondjuk a szilikonszijas fehér változat mellé. Akkor inkább megrendelem Alzáról vagy máshonnan a szövetszijas órát. Átalakítót mindenképp fogok venni hozzá, mert fémszijjal is használni fogom.
-
MLA
aktív tag
Azt gondolom tudod, hogy kapható külön is a szövetszíj, úgyhogy csak emiatt ne vedd meg a zöld vagy ezüst Fittet.
Vagy kapható átalakító is, amire aztán olyan szíjat raksz amit szeretnél.
Amúgy csak mellékesen a Fit 3 és 4 szíjcsatlakozása azonos, úgyhogy lehet hozzájuk 3-hoz való szíjakat is venni. -
Most voltam a hülyeazértnemvagyok boltban. Megnéztem a kiállított darabokat. Egyetértek, a sima 4 sokkal szebb. Volt kék és fekete Pro kiállitva, a ződ' csak dobozban volt amit nem voltak hajlandóak kibontani, hogy megnézhesse, "mert akkor már nem tudják eladni".
És volt fehér, lila, fekete a sima 4-esből. Pont azt a kettőt nem tudtam megtapizni amit venni akartam, zöld 4Pro vagy ezüst 4 (a szövet szijak miatt). Mindegy, legalább élőben láttam a két verziót.
Az nem meglepő, hogy a Pro nagyobb, de batárnak nem mondanám. Az első Fit méretéhez képest még alacsonyabb is (46 mm. vs 44,5 mm.). A sima 4 meg még kisebb (43 mm) és tényleg az a szebb. A Pro háza szögletes, a sima 4 lekerekítettebb. Nekem ez a simább design jobban bejön. Lehet, mégsem a Pro-t fogom venni. -
MLA
aktív tag
Hétfő óta használok egy Fit 4 prot. Egy Fit 3-at váltott. Őszinte leszek, kinézetre a Fit 3 sokkal szebb. Az mellett a Fit 4 úgy néz ki mint egy batár, pedig azt hittem az a pár mili észre sem vehető. De sajnos észrevehető, az ugyanakkora kijelző mellett az a vastag keret, nos robosztussá teszi. Ami még meglepő a súlya, a Fit 3 után nagyon soknak érződik. Az edzéseknél a mérések viszonyítva ugyanazt mutatják egyenlőre nem látom hogy többet adnának az új és több szenzorok. Mondjuk még nem mélyültem el benne, csak érintőlegesen hasonlitgattam a kettőt. Ami miatt főképp vettem a barométer a lépcsőzéshez és az alvásnál a légzés figyelés. Meg persze a majdani fizetés lehetősége.
Mondjuk még csak most ismerkedünk, ezek az első benyomások.
-
Tailorzsolt
tag
válasz
gyuri2008 #19 üzenetére
Én második napja használom a Pro-t, elégedett vagyok vele. Nagyon minőségi az anyaghasználat, erre nem lehet panasz. Nekem a beállítási lehetőségek tűnnek kicsit puritánnak, de ez abból is adódik, hogy iOS-el használom. De így is tökéletesen elég arra amire nekem kell. Sportolni még nem volt vele időm, de egyébként részben túrára, kocogásra, egyéb hétköznapi testmozgások monitorozására néztem ki magamnak a szokásos egészség ellenőrzések mellett. Az elmúlt években többek között Apple Watchokat használtam és legutoljára egy Amazfit-et. Mindegyik jó a maga nemében, de ez a Watch Fit 4 Pro most nagyon betalált nálam. Egyszerűen jó viselni és használni. Légies, lapos (amíg csak olvastam, hogy 9,3 mm el sem tudtam képzelni mennyire nagyon kényelmes lesz), könnyű, a szoftver röccenés mentes, egyszerűen jó érzés hordani. Az iOS miatti korlátokkal én együtt tudok élni (lesz aki nem), az egyetlen nekem kifejezetten fájó pont a (remélhetőleg még) nem aktivált NFC fizetés. Ami már elvileg úton van a Huawei órákra is, erről videók is vannak a YT-on. Nyilván egyéni preferencia kérdése, de nekem egyelőre ez az óra többet ad, mint a korábbi 3X ennyibe kerülő Apple órám és az előző Amazfitemnél is többet ad összességében, aminek pl. a sport monitorozása önmagában lemossa a Huaweit ebben. Ha összeségében nézem nekem jelenleg 5/5 (azért az NFC fizetés jöhetne), nagyon elégedett vagyok vele.
-
válasz
gyuri2008 #19 üzenetére
Nincs nagy tolongás. Nekem tuti lesz valamelyik, a GT4-et már eladtam (az eslő generációs Fit-et meg 4,5 éve hordom). De vannak érdekességek a modellek körül. A sima Fit4 az előző modellhez képest kapott egy kicsit fényesebb kijelzőt, NFC-t amivel mifelénk semmit nem érünk, kétcsatornás gps-t, bőrhőmérséklet mérést aminek gyakorlati haszna talán csak a nők havi ciklusának követésénél van. Szóval a Fit 3 és a Fit4 között a legnagyobb eltérés a pontosabb gps és az ár. 41 ezer vs 61 ezer. Véleményem szerint ez miatt a Fit4-et nem fogják tömegek venni, inkább vesznek Fit3-at vagy várnak a Fit5-re.
A Fit4 Pro viszont 70 ezerrel drágább mint a Fit3. A Pro-ban már akadnak hasznosabb dolgok. Zafír üveg szerintem egy óránál a legjobb valami, ha nem szeretne a tulaj még mikrokarcokat sem látni évek múlva sem az órán. Viszont a zafír üveg miatt az üveg tök lapos, nincs olyan finoman lekerekitve mint a sima 4-es üvege.
Az ekg érdekes kérdés. Elsőre szupernek tűnik, hogy tud ekg-t. De gyakorlati hasznát én nem igazán látom. Szkeptikus vagyok azt illetően, hogy hányan fogják az eddig tünetmentes szívhibájukat felfedezni vele. Aki meg épp érzi hogy a szive körül baj van, az nem az órát fogja nyomkodni, hogy ezt lecsekkolja. Egyébként meg mi okból csinálna bárki ekg-t magán csak úgy?
A pontosabb gps és a pontosabb pulzus mérés kültéri sportoknál jól jön, de a Huawei eddig se volt rossz ezekben. Szóval nem az van, hogy na végre pontosan mér, hanem még pontosabb. Ez viszont már nem akkora vevőcsalogató egy hobbi fitnesz óránál. Ja és van benne némi titán. Sajnos nem az egész óratok, mert az alu, csak az üveg körüli vékony keret van titánból.
Kérdés, hogy ez a néhány plusz megér-e valakinek +70 ezret.
Nagy hátránya a Pro-nak a 4-hez képest a kinézete. Ha csak ránézel a két órára, a sima 4-et gondolnád a Pro-nak a kijelző körüli vékonyabb keret miatt. A Pronak vastagabb a kerete. Pedig pont forditva lenne logikus, hogy a Pro nézzen ki modernebbnek. Sajnos ez nem igy van.
Azt meg kiváncsian várom, hogy mikor lesz ezekről az órákról teszt itt a Mobilarénán. -
gyuri2008
veterán
Van már valakinek ilyen órája?
-
MLA
aktív tag
válasz
Tailorzsolt #17 üzenetére
Én is pont ezt akartam írni, hogy olvastam (vagy hallottam valamelyik youtube -os tesztben) hogy a lengyeleknél lehet vele fizetni. Úgyhogy én reménykedem.
-
Tailorzsolt
tag
Több helyen is olvastam, hogy a Huawei dolgozik rajta és első körben már a Watch GT5 és GT5 Pro-hoz már hozzáadták más régióban a Quicko Wallet NFC fizetési lehetőséget, ami egy GMS-en kívüli fizetési lehetőség. Úgy olvastam, hogy egy lengyel pénzügyi szolgáltató fejleszti az applikaciót és az egész EU-ban is szeretnék elérhetővé tenni. Reméljük úgy lesz…
-
válasz
Tailorzsolt #14 üzenetére
Én azt gondolom, amig a Huawei el van tiltva a gugli szolgáltatásoktól, addig nem fog működni az órás fizetés. Ugyanis a mobilos fizetés alapját képező gms gugli tulajdonban van. Huawei telefonnal ezt meg lehet kerülni Revolut vagy Curve kártyával, de órán már nincs ilyen sufni megoldás.
-
Tailorzsolt
tag
Képes lenne az NFC fizetésre, ha nem lenne szoftveresen letiltva. Egy napja használom az órát, egyébként ezt néztem meg rajta legelőször. Van benne egy NFC menüpont, azon belül egy “Alapértelmezett fizető alkalmazás” alpont. Ezt megnyitva üres és semmit nem lehet vele csinálni, semmit nem lehet hozzáadni, beállítani. A telefonos alkalmazásban sincs semmi NFC említés, vagy kártya hozzáadási lehetőség. Egyelőre…
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Akinek van ilyen órája és androidos telefonnal kezeli, nézzen már rá légyszi, hogy az órán lévő kamera appban lehet-e látni a képet amit fényképezni szeretne?
-
Én arra vagyok kíváncsi, hogy akár ebbe, akár az olcsóbb változatba bekerül végre az elesés érzékelés? Vagy mindenki csak sportember?...
-
válasz
grandegamer #4 üzenetére
Szuper, köszi!
-
Ez a Fit 4 Pro nagyon tetszik. A Huawei óráinak az összes funkciója működik androidos telefonnal?
-
MLA
aktív tag
Mindenhol azt olvasom, hogy a pro modell képes lesz az NFC-s fizetésre. Ez mennyire igaz?
-
prolad
addikt
Nem semmi, erősen gondolkodom, hogy le kene cserélni a GT5 Pro-t egy Fit 4 Pro-ra. A szögletes kialakítás már a Fit 3-nál is tetszett, praktikusabb. És itt már az összes lényeges funkció megvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest