Hirdetés
-
PROHARDVER!
1. Izgulni mindig jó.
2. Ha nem izgulsz eleget, nem is éltél.
3. Jobb ma egy izgulás, mint holnap egy sem.
4. Az izgulás függőséget okoz, de nem kell félni tőle.
5. Az együtt izgulás a legjobb.
6. Egyedül is lehet izgulni, de úgy nem olyan izgalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serpiko
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Ez az je sikerült kivinni.
Amúgy a Jedi Survivor xboxon végigtoltam nagyon jó kis gém. A Divison pc toltam az is adta nagyon több száz óra bele ment.
Vannak itt még szerintem csak nem mernek írni lehet annyira izgulnak. Hahó ne izguljatok ennyire itt írjátok ki magatokból az izgulást jó?Régen admin is járt ide rendszeresen nem tudom hova tünt.
#izgulok
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Halihó! Régen jártam erre, már hiányzott. Amúgy, úgy látom, csak ketten maradtunk

Közben végigtoltam, mindenféle fagyás nélkül, a SW Outlaws-ot....
Még próbálkozom a Jedi Survivor-al.Egyelőre még várok az RDR2-vel, mert itt van még a Divison 1-2, Windlands, Breakpoint, Avatar mind open world játék, előbb ezeket kellene kitolni, szóval....

-
Serpiko
addikt
RDR2 epic 5.622.- adja most éesz még ennél olcsobb szerintem. De jó ár diszkont lassan.

-
Serpiko
addikt
Jó kis délutáni izgulás asszem rászokok jobb mint éjjel asszem.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Mit csináljak unatkozom amúgy. Izgulok nagyon megyek és a steamont bámulom szólás szerint eme késői órán. Ja álmos vagyok amúgy. Van itt valaki?
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Köszi
, egyelőre semmi. Próbálgattam, de egy-egy kifagyás után mindig újra kell indítani a gépet is, mert ha újra indítom a játékot, egyből kifagy...Egyelőre visszatértem az SW Outlaws-hoz, befejezem a 2 DLC-t, ha már megvettem. Érdekes módon, annak semmi baja, én ebből azt a következtetést vonom le, hogy a PC-m rendben van, ott a játékkal lesz a gond tuti. Szóval, support-nak fogok írni, kíváncsi vagyok foglalkoznak-e így majd velem. Csak példa, a nagy gyűlölt Ubisoft, mikor az AC Odyssey-ben az egyik legendás állat beesett a grafika alá, és így nem tudtam megölni, majd kiloot-olni, ezzel egy komoly mission szál ment volna a levesbe, felvettem velük a kapcsolatot, nem kötekedtek, nem nálam keresték a hibát, simán bekérték a mentés file-okat, valamit csináltak, visszaküldték, és az állat teteme ott volt, immár a helyén!
-
Serpiko
addikt
Most irt a steamon a postal akciós nem tudom mii legyen. Kene az a játék nagyon.
izgulok lehet megveszem azt a fene tudja.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Izgulni olyan jó nem bírom ki szájberpánkot akarok nagyon Xboxra amúgy. 5k dlc vel együtt.
Lehetséges szerintetek.Megyünk ki? -
Serpiko
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Megmondom őszintén a tört verziót kipróbáltam, csak pár órát játszottam vele. Nem volt rossz, tetszik benne a nyílt világ (mondjuk az eleje pont nem ott a havas részen), meg később a tábor fejlesztése, de például furcsa, hogy nincs benne fast travel, ami kb. minden open world játékban van, mivel odamenni lóval mindenhova, nagyon belassítja a játékot. OK, ennek is megvan a feeling-je, az igazi vadnyugati érzés átjött, ez igaz. Meg akarnám venni, csak, mivel most mással játszok, így várok, hátha lesz olcsóbb, vagy esetleg az Epic tényleg adná ingyen, mint a GTA5-t pár éve...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Igen!
Most vettem meg a SW Jedi Survivor játékot, konkrétan 7,55EUR, annyit megér. Az első része is jó volt, ez is fasza eddig. majd este tolom tovább.szerk: Meg az idei F1-et várom már nagyon, az új autókkal, szabályrendszerrel, csapatokkal, motor beszállítókkal, stb...csak ennyi minden változott idén. Izgulok is!
-
Serpiko
addikt
Miujsag izgulosok magy a csend mindenki kockul a sok játékkal amit vett akcióban.
-
tibaimp
nagyúr
Nézd csak: [link]
-
Serpiko
addikt
Nem tok aludni most is a steamon nézegetem és izgulok hátha lesz valami jó kis akció vagy találok valami játékot. Eddig semmi sajnos pedig lenne vala i fasza gʻèmet venni ám.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Újra itt izgulás beindult durván. Jó kis akció kene de nincs sehol semmi most. Megyek apró azt nézek Xbox szájberbánkot
#izgulok -
Serpiko
addikt
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Azta, de jó köszi a demo jön is le azt megy a lapátolás
Ki gondolta volna van ilyen gém is.
#uzgulok
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
Serpiko
üzenetére
https://store.steampowered.com/app/2096030/Snow_Plowing_Simulator/
Bár nem túl jók az értékelések
-
Serpiko
addikt
Kezedem is az izgulást a térdig érő hóban
Kicsit hideg van de a steamon velem van meg ti is lol.
Kéne valami "hav" lapátolos játék puff
#izgulok -
Haart
addikt
Jáh 4 nap és lejára a GP ultimate. Hol lehet most jó Áron hozzájutni?
-
tibaimp
nagyúr
Ezt a két DLC-t vettem meg az SW Outlaws-hoz most:
Ráadásul, ha most 20EUR-ért veszel -10EUR off-ot adnak a HOLIDAY szóra....
Még a Division 2-t vettem meg mellé.
-
Serpiko
addikt
BUÉK minden izgulosnak jó kis év volt jövőre ugyanitt folytatás. Köszönöm a munkátok amit az izgulásba raktatok.
ui: azért írok ilyen korán mert később a felhasználói oldalon valószínű hiba lesz.
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Nagyon jó játék! ~500 órát toltam bele PC-n. Nézz át ide, komoly közösséget mozgat: Cyberpunk 2077
-
Serpiko
addikt
Szajberpánkon gondolkodok egy bajom van 5 éves játék már. Gondolom ez nem lehet gond azt a fene tudja. Xbox kene jatszanom arra jutottam. Megyek megnézem aprót hátha van jó áron.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Kellemes ünnepeket kívánok izgulos barátaim.
-
Serpiko
addikt
3 matrica azt ennyi hat nem túl sok. Ha vásárlók kapok kártyát nem jó ez így nem tetszik.
-
Serpiko
addikt
Izgulgatok így késő este vagy korán a fene tudja. Megy az akció böngészés hátha találok valamit majd kiderül.
-
Serpiko
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Elég gyenge úgy nézki csak ez a van FELFEDEZÉSI VÁRÓLISTÁD nézd végig 9 matricát kaphaszt. Nekem eddig 3 db jött ki gondolom holnap lehet kapni megint. Kártyák az felejtő pedig milyen jó volt.
Kupon nincs szerintem, még a visszajátszást megnézed azért kapsz 50 XP meg egy kitűzőt.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
A CP2077-ben 4 karaktert vittem végig, illetve 1-et a DLC-n, azért ilyen sok a játékidő. Ha van hardvered hozzá, én PC-n javaslom, brutális, ahogy kinéz mod-ok nélkül is!
A Skyrim-ben szintén van egy csomó ~90-160 szintig terjedő karakterem, meg ugye ennél a mentés átvihető a régebbi játékból az újabbra.
Amúgy, ha a Skyrim Special Editon megvan, akkor az Enderal SE ingyen letölthető fan-ok által készített játék, de kell hozzá a Skyrim, mert annak a grafikai motorját meg texturáit használja! Mondom, ránézek, fan-ok készítették, van benne pár óra játékidő....Nagyot tévedtem, egy óriási open word map, és 240 óra 1 karakterrel, mire a végére értem!!!!!
Itt írok róla némi infót: [link] -
Serpiko
addikt
Itt a szél Je lehet csemegézni. Amúgy az Scum gem milyen megeri? Most nézelődők mit kene szerezni.
ilyen érdekes semmi extra. Felfedezés lista add 3 matricát azt ennyi? Vagy minden nap lehet kapni valamit.
#izgulok -
Serpiko
addikt
Már alig bírom izgulok lassan tényleg itt az év legjobban várat szél Je. Izgulok nagyon aludni sem fogok addig sokat az tuti.
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
válasz
Anonymusxx
üzenetére
Nem tudom, de izgulok....
Serpiko: Jó kis gém a Hogwards az tuti, én is tavaly a Téli Vásár alkalmával vettem meg akciósan, ki is toltam még idén, év eleje felé. Izgultam, hogy fog-e tetszeni, de bejött!
-
Serpiko
addikt
Epic Hogwarts Legacy ingyen ez nagyon jó gém zsákoljátok nyugodtan. Lassan jobban izgulok epicen mint steamon lol.
&Izgulok
-
Serpiko
addikt
Az epic meg gondolom szórja majd az ingyen játékokat minden nap. Vagyis remelem idén is ez lesz.
-
Serpiko
addikt
Lehet 18.-án indul a winter szél ja de jó lenne.
-
Serpiko
addikt
Izgulasra fel közéleti a szél már érzem kicsit a szelet. Amúgy nem csak steamon mindenhol lesz hatalmas akciózás amúgy. Ki melyik platform szelét várja?
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
válasz
Serpiko
üzenetére
Ja, ja! Játék és vele kártya, az jöhet, meg "normál" játék olcsón...
Emlékszem, jó pár éve, ha végigcsináltad a játékot a Steam-en, kaptam 5EUR-t a pénztárcámba! Akkoriban vettem meg a AC Origin Gold Edition-t 35EUR-ért (így kezdtem el az AC-kat a Stean-en gyűjteni), de így 30EUR volt csak. Ez se volt, és tudtommal azóta sem volt ilyen, vagy hasonló akció....
-
Serpiko
addikt
Lassan közéleti a karácsonyi szél. Már alá ig várom szét izgulom az agyam. Amúgy ma aludtam most kellletem megyek a dolgomra lassan. Csomó jó akciós játékot akarunk idén és jó kis feladatokat meg sok kártyát ingyen. Ti mit akarok amúgy?
#izgulok -
tibaimp
nagyúr
Black Friday van a Steam-en, most látom. Ránézek már, van-e értelmes ajánlat. Izgulok..

-
Serpiko
addikt
Most Felebredtem aszem kicsit izgulok utána alvás ha megy. Már vágjuk a centit nem sok van karácsonyig Je. Izgulok nagyon mit találnak ki nekünk idén. Remelem valami jót mint régen.
tibaimp: F1 azt csak játszottam régen jó gem nézni nem szeretem de remelem nyert a kocsi amelyiknek szurkolsz.
#izgulok
-
Serpiko
addikt
Nos nem megy az alvás inkább várom a karácsonyi szélt.