Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Friczy
senior tag
Hogyan oldódik meg? A Logi Option+ nálam régebben felment, aztán elkezdte azt, hogy ha elindítom, akkor csak egy körbeforgó karika jelenik meg, de az a végtelenségig. Egyszer valahogy sikerült megszabadulni tőle és ismét feltenni, akkor valami varázslattal - engedélyek megadása, stb. belőttem, hogy menjen, most megint nem megy. A billentyűzetem és az egerem is Logitech, akár még hasznos is lehetne, de így nem igazán.
-
válasz
noorbertt
üzenetére
+Szabi®
Próbáltam több 3rd-party egérkezelőt de egyik sem adja meg azon funkciók csoportját, amiket én használok a Logi gyári driverében. Plusz a Logi driver nálam tökéletesen működik. (Kb évente egy frissítésnél szokott gond lenni, de az sem a világvége. Pár perc alatt megoldódik.) Nincs lag (sajnos nálam a Magic Trackpad hajlamos néha kihagyni), nincs akadás, nincs pontatlanság. Három gépen van beállítva, felváltva használom (eh, ez jól jönne a MT-nél is), egyiken dongli, másik kettőn BT, mindenhol Logi szoftver.
-
noorbertt
őstag
Nekem a gyári appal annyi a sztorim hogy beállítottam mindent is (szuper volt), átmentem egy másik felhasználóba, majd vissza és meghalt az egész. Nem volt hajlandó felismerni az egeret.
A fent említett appokat néztem, de egyelőre a better-mouse.com viszi a pálmát, próbálkozom hátha. a sok gombok kellenek az fix. + a better-mouse appban tudok olyat is hogy gombnyomás és mozgás iránnyal is indítani dolgot.
Kivettem az offot mert ez miért lenne off

-
Szabi®
veterán
Persze tiszta sor, ha neked bevált, bevált.
Csak ebben a topikban (is) annyiszor lett említve a külsős egérhez való progik keresgélése, githubon kotorászás, mi jó, mi nem jó stb. hogy én megvagyok róla győződve hogy igazából az apple eszközökhöz a saját stock cuccai a legjobbak.Egyébként más is azt tapasztalta amit én is. Ez így ebben a formában, minőségben nem rakható a gyári trackpad mellé . . . (Sztem)
-
-
Szabi®
veterán
Nem ülök fel erre a "magic mouse a szar", de bezzeg a Logic de k. jó frázisra mert semmi értelme nincs. Én egy magic mouseal gyorsabban fluidabban kezelem a Mac-et, mint te bármelyik külsős perifériával, és ez nem azért van mert nem etted meg a tökfőzeléket a napközibe, hanem szimplán csak azért, mert a legoptimalizáltabb perifériái a saját belsős eszközök. Ezt nem én találtam ki, csak próbálgattam mindent, és a gyári vált be a legjobban. Egyébként még windows szinten is ótvar a logic, egyrészt hardveresen ott ezt nem jegyzik, mert egy 0, másrészt a logic driverek van hogy nem is bootolnak a rendszerrel, vagy updatekor háttérben szétcrashelnek. Minél agyonkomplikáltabb egy egér, annál rosszabb . . . Windows fronton az Mx egy nokedli, apple fronton meg görcsösen szokni kell, és driverezni, aztán vagy jó vagy nem. A Magic Mouse megosztó ez tény, de az az MX Master amit a gyári trackpad mellé lehet rakni még nem született meg.
-
válasz
Szabi®
üzenetére
Ez is egy vélemény.
Engem pl. az MX Master 3 ötödik éve szolgál hűségesen, méghozzá a gyári Logi Option+ szoftverrel. A driverben alaposan feldekoráltam az egérgombokat (alkalmazásfüggő beállítás hegyek), egyszerűen meghalnék nélküle.
Az is tény, hogy a driver egy-két frissítésnél hasra esik (olyan windows feelingje van), ennek ellenére nagyon szeretem.
Van Magic Trackpad is mellette (természetesen a BetterTouchTool-lal megtámogatva), azt is nagyon szeretem, de dolgozni csak egérrel tudok.Volt Magic Mouse-om is. Érdekes jószág. Pár hét után ment apróra. Nagyon nem nekem való.
-
Szabi®
veterán
Mégis úgy néz ki elég a Neo 8Gb ramja szinte mindenre*.
-
Szabi®
veterán
válasz
noorbertt
üzenetére
Egy túlhypeolt sz@r a Logitech Mx Master, kínlódtam vele, aztán hamarosan ment a háztól. Itt adtam el fent, az sem zavart mennyit bukok rajta, csak ne maradjon rajtam.
Mac-en a gyári Trackpad vagy Magic Mouse-tól nem gyorsabb semmi. Egyszerűen ezekkel a legreszponzívabb a rendszer, mindegy milyen plus progival kínlódsz külsős perifériával.
Youtuber hype miatt kapták fel a Logitech-et, sőt, valakik azzal érvelnek, hogy tim cook is ezt használja . . . -
zacci
senior tag
Most Amazonon 400k az M4 air 512SSD-vel. Nem is rossz ar ahhoz kepest, hogy ez itthon 500k. Kar h macos fut rajta, mert baromira tetszik a gep.
-
vegyszer
addikt
válasz
Boss81
üzenetére
Egyébiránt van a pH! lapcsaládban tematikus beárazós topik is. Esetleg kérdezz ott rá.
Az az igazi kérdés, hogy eladni szeretnéd, vagy árulni?
A kettő két eltérő áron fog menni.Így, hogy a minap az M5 MacBook család több tagja "ellepte" a piacot, valószínűleg sokan játszanak kivárásra, hogy hátha majd az M5 alap 24/512GB lesz, vagy épp az M5 pro lehet 48*1024GB a mostani M4 dollárban mért áron. Vagy legalábbis nem sokkal drágában.
És az a régebbi modellek árát jobban amortizáljaTényleg? Milyen zuhanyhiradós meg nem erősített ifók jönnek mini, illetve studio fronton?
Gondolok itt vágyakra, spekulációkra, megjelené várható idejére, meg mindenre, amit összehord a nép. -
Boss81
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Kb én is ezen az áron láttam a legtöbbet. Nyilván volt olcsóbb, és drágább is, de az átlagnak ez volt a legtöbb.
-
-
Boss81
senior tag
Sziasztok!
Tudom kicsit ez off, de szeretném eladni a Mac Mini, M2 256Gb/16Gb, 2023-as, kis gépemet. Már nézegettem sok helyen, de nem nagyon tudom belőni, az árát.
Szerintetek mi lenne érte a reális amit el lehetne érte kérni?
-
Szabi®
veterán
válasz
Godfather
üzenetére
Nálam ez csak akkor volt jelen, amikor "külsős" egeret használtam. Valamiért ragaszkodtam a windows alatt szénné multizott rágcsálókhoz, viszont ahogy elkezdtem használni a stock magic mouse-t, amit először kerültem, minden nyűg megszűnt. Elképesztően fluid vele a scrollozás, oldalak váltása, és úgy en bloc a gép használata.
-
noorbertt
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
linear megtette ugynezki
most kevesbe részeg, tanulhatom ujra 
Koszonom a segítséget mindenkinek
-
noorbertt
őstag
válasz
Godfather
üzenetére
Kiprobalom majd az appot, itt minden jól be van állítva csak ez a nehez. Olyan mint ha gyenge lenne a tenyerem

TigerCat - Claude is ezt ajánlotta és olyan lassú lett az eger hogy 1 perc kellett mire a better-mouse appra eljutottam és kiderült hogy barmit csinálok nem lesz gyorsabb és meg egy perc meg vissza

-
Godfather
aktív tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Ez ilyen. Nem az mx master 3s, hanem a macOS egérkezelése. Finomítani lehet rajra, de más, mint windows alatt. Meg lehet szokni. Amikor először kapcsoltam be a Mac minit, nekem is mindennel bajom volt, az egér hülyén mozgott, a scroll valami egészen vacak volt, a monitoron a betűk nagyon rosszul néztek ki. De aztán pár kis program nagyjából helyre tette. Én az egérhez a MOS appot használom. Kicsi, egyszerű.
-
válasz
noorbertt
üzenetére
Próbáld meg az egérbeállításoknál kikapcsolni gyorsítást. Vagy ha van saját beállítása erre az egérnek, akkor abban az appban. Összefoglalóban is megtalálod: SmoothScroll, Linear Mouse, MOS, Mac Mouse Fix, Smooze Pro, stb.
Az egérmutató gyorsítása lesz a kulcs. Sajnos ez ilyen tökölős, van aki érzékeny rá és van aki egyáltalán nem. Egyébként nagy kijelzőn jobban előjön.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Vettem egy Logitech MX Master 3S egeret, szuper meg minden.. De hogyan kellene beállítani azt hogy az eger ha akarok kapcsolni valamire akkor ne legyen olyan érzésem hogy célozgatni kell vele?

Tudom helyen hangzik, de ha pl kiakarok lepni a böngészőből akkor odaviszem simán az egeret a x-re de amikor ott vagyok mar célozni kell a kisebb műveleteknel.
Ami fontos info lehet hogy a logi+ app második nap után ment a kukába és ment fel a Better Mouse https://better-mouse.com . De a gyári nappal is ez volt a problémám.
Illetve most 27" 5K képernyőn vagyok, de full hd 22" eseten is hasonlóan ereztem. -
zacci
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem. Rendben elindul a yt, majd nyitok tabokat, lerakom a safarit, mert eppen mas dolgom van a geppel stb. Majd visszaterek a yt oldalra es ez a szerencsetlen feher kep fogad. A hang megy,de ennyi. Ha rafrissitek betoltodik rendben de nyilvan jo lenne tudni eppen hol tartottam…
hanyagolni fogom ezt a xarkupacot, mert soha nem talalkoztam meg mas bongeszoben ilyen hibaval. Eddig csak azert hasznaltam mert a kedvencekkel ki lehet “tapetazni” a kezdo oldalr es ez eddig kenyelmes volt. -
zacci
senior tag
hatar fos ez a Safari
Az alabbi kepen yt video megy...ja nem.
Persze a hangot azt jatsza...
-
válasz
mahoni
üzenetére
Nem jelzi, siman egyszeruen formazzatok le, telepitsetek ujra. Nala meg el fog tunni a listabol ha letelik az X nap. Folosleges azzal zaklatni a masikat ebben az esetben, hogy jelentkezgessen ki, mert semmit nem szamit. Ez meg tul regi ahhoz, hogy barmi lockolodhasson.
-
Szabi®
veterán
válasz
mahoni
üzenetére
Elég kusza sztori . . . Ha főnök vagyok és kidobatok egy gépet egy alkalmazottal (amit én is kidobhatnék) akkor előtte kijelentkezem. Így hogy nem jelentkezett ki valszeg nem azért tette mert akkora noob volt, hanem mert nincs semmi olyan a gépen hogy ki kéne jelentkeznie, ha meg van, akkor érthető miért maradt bejelentkezve.
A szóban forgó "ismerős" meg abszolút nem értem miért nem dobott egy sms-t a főnökre a géppel kapcsolatban, hogy inkább mégsem dobná ki, hanem használja, és kéne a kód . Ebből meg már az következik, hogy miért ne mondaná azt a főnök hogy használja nyugodtan ? -
mahoni
tag
Segítsetek pls. Egyik ismerősöm főnöke (külföld) megkérte havert h az iroda átalakításkor dobja ki a 21,5 2013 imacet a kukába. De ő ugye magyar inkább azt mondta jó lesz neki nevezni
Nem tudta a jelszót Command + R terminal resetpasswordel megoldódott
de mikor elindult a gép kiírta h még be van jelentkezve iCloud-ba. Igaz ha tovább lépünk a gép teljesen használható, de látjuk h tele van céges adatokkal. nem szeretnénk semmivel vissza élni, de azt se szeretnénk ha jelezne neki töröljük a gépet mert ő azt kérte dobja ki.
ha command + r teljes törlés és új oprendszer telepítést választunk akkor igaz töröl mindent és nem is fogja kérni az iCloud belépést.
Fogja neki jelezni h a gép törölve lett? vagy csak annyit jelez neki h nincs kilépve?
Vagy hagyjuk az egészet úgy is baromi lassú gép és nem szeretné ha a főnök félre értené a helyzetet. -
Szabi®
veterán
Nem vágom mennyi bendgate volt egy M1 Air-nél, de az a formavilág ehhez a géphez jobban passzolna.
Egyébként meg bendgate ide vagy oda, kb bármit meglehet hajlítani ami aluból van. Ha én vennék ilyen gépet szempont lenne a kialakítása, dimenziói, vastagsága stb, merthogy egy ilyen gépet nem a tudásáért vennék, hanem a mobilitása miatt. -
Szabi®
veterán
Ne rajtam kérd számod azt amit az Apple erőltetett 16 évig
. . . Megcsinálták a legvékonyabb Macbookot és lett felvevőpiaca, megcsinálták a legvékonyabb telefont és lett piaca . . . Sőt, még az iMac-et is elvékonyították . . .Innentől hogy mi számít e-pénisznek sokadlagos . . . Fiataloknak, kisebb büdzsével rendelkezőknek, tanulóknak akik nem 8k-t vágnak 120fps-ben mindenképp megfelelő lenne egy iMac Neo köntösben. Simán lehet jó cucc.
Igazából az appleről elmondható hogy bármit amit eddig kiadtak bármelyik terméktípusból az mind sok-sok évig használható volt. Én talán az iPhone 5c nem értettem, hogy azt miért kellett ? -
cigam
titán
válasz
Szabi®
üzenetére
Milyen előny származik a mindennapokban abból hogy vékony? A virtuális péniszen kívül (bebe.... az enyém vékonyabb midenkinél...) miért jó?
A vékony akkumulátor, a végletekig vékonyított fém ház milyen előnyökkel jár? Én csak a hátrányát látom. Plusz már a MacBook Air (és Pro) modellek éles széleivel kapcsolatos panaszok visszatérő jelenségnek számítanak. Az alumínium ház éle bizonyos esetekben – különösen hosszan tartó használat vagy hirtelen fogás esetén – karcolhat, vágást idézhet elő a csuklón vagy az ujjakon.
Annak mi értelme, hogy utólag veszel hozzá tokot, ami megvédi a kezed, és a gépet, cserébe jó vastag lesz lesz tőle.
Plusz már annak is örülni kell, hogy nem hagyták le róla a jack-es fejhallgató csatlakozót.--
Mit szólnátok egy iMac Neo-hoz?
-
Ez valoban le van irva, de tenyleg csak azt jelenti, hogy C toltes kell, azt nem irjak, hogy mas nem lehet.
Szerintem, csak annyi tortent, hogy az iPhoneban levo tolteskezeles az C-hez kesz van, azt csak "at kellett rakni" es nem kellenek melle plussz alkatreszek a MagSafe csatlakozos toltes miatt. Amolyan bloody cheap megoldas a reszukrol.
-
válasz
vadkörte
üzenetére
Engem nem kell meggyozni, hogy ez egy jo gep. Szerintem, ez egy jo gep. Ha nem alltam volna att fullosan MBP-re, akkor, ahogy nekem az iMac melle tokeletes hordozhato gep volt a 12"-es MB anno, ugy tokeletes hordozhato gep lenne ez a gep is.
A proci magok egyebkent a csaladon belul kb ugyonazok, az S, az A es az M pedig azonos generacion belul 1 csalad. Az 'S' sorozatban peldaul csak 'e' magok vannak. Esetunkben, ha fogod az M4-es procit es kiveszed belole a magokat, hogy csak 2 darab 'p' es 4 db 'e' maradjon, akkor maris A18-at csinaltal az M4-bol (ha nem szamoljuk az SoC tobbi osszetevojet, pl a TB kontrollert). Szoval, nem fordulhat elo, hogy teljesitmeny problema legyen.
A Magsafe szerintem folosleges, legalabbis nekem, az MBP-n az (csak kiprobaltam es megallapitottam, hogy jee, olyan mint a regi). Ha mondjuk a 2016-os gep utan, a 2017-esnel rogton visszahozta volna, akkor lehet nem terjedt volan el annyira az USB-C, de igy szerintem, hogy visszahozta sok evvel kesobb, kb a kutyat se erdekli (vagy talan azokat, akik skippeltek az Apple gepeket amikor nem volt magneses toltocsati; vagy eszembejutott, lehet azokat is erdekli, akik soha nem vesznek masik kabelt...). Nekem mindenutt ott fityeg a C kabel, ehhez kepest a magneses cucc kenyelmetlen lenne, mert ki kell huzni a veget, at kell dugni, ha pl a tabletet vagy a telefont (vagy barmi mast!) akarok tolteni.
Eloados/prezentalos gepnek, csak egy olyan adapter kell, amire szukseg van a prezentalo eszkoz oldalan. Pl. ha a projektor relative uj, tudhat mar akar AirPlay-t is (akkor ugye nem kell semmi) de lehet, hogy mar siman talalhato rajta PD kepes C lyuk, ami fogadja a videokepet az eszkoztol, mikozben tolti is az eszkozt. A legacy lyukakhoz meg lehet egy filleres dongle.
-
vadkörte
addikt
Szerintem a célcsoporton kívül is él egy elég tekintélyes réteg, akinek egy laptop esetében ENNÉL nincs többre szüksége, mivel a laptop számára egy mobil eszköz és nem munkaállomás. Szigorúan a saját felhasználási szokásaim nézve tökéletes lenne a tudását, teljesítményét tekintve. Előadós, prezentálós gépnek (sajnos kellene mellé dokkoló is) office-ozni (nem létkérdés az MsO, a gyári és a LO is használható) jól optimalizált fogyasztással az akkuidő parádés lehet.
Az, hogy kattogós a tapipad és nincs benne haptic feedback katasztrófa lenne? Frászt! A közel 700E-es céges Dell laptopomban sincs haptic feedback és ugyanúgy kattogós a tapipadja. .#47955 Szabi®
Az M* egy ARM architektúrájú de alapvetően desktop/mobil SoC, az A* egy mobiltelefon SoC. Szerintem ez miatt nincs TB illetve olyan korlátok, amik egy laptop esetében elsőre szokatlanok. A P3/TrueTone-ért kár, de lehet élni nélküle (mintha az SoC tudná...) a billentyűzet háttérvilágítását és a MagSafe-et jobban hiányolom
Arra viszont nagyon kíváncsi lennék, hogyan lesz képes a Neo desktop app-okat futtatni? Ha natívan és nevetve, akkor életképes lesz. -
válasz
Szabi®
üzenetére
Ebbol az egyiket meg tudod vasarolni bagoert, a masikat pedig nem. Nehez igy versenyezni. Ez egy low-end modell, a celszegmens vinni fogja, mint a cukrot. Szerintem, joval tobbet fognak eladni belole, mint az MBA sorozatbol. Azt se tartom kizartnak, hogy iPad helyett, oktatasi intezmenyek is fogjak szazasaval venni. Amire alkalmas ma, egy 2020-as MBA (atlagembernek kb mindenre), arra ez is alkalmas.
-
noorbertt
őstag
Egy kis segítséget kérnék uraim
https://www.telekom.hu/webshop/keszulekek/monitorok
Melyik lenne must have? A Mac Mini nagyon jó, de csúnyán érezteti h kellene egy jobb monitor. -
Hali
Szerintetek mikorra várható az M5 Max-es Studio? Azt hittem tegnap, hogy majd bemutatják, de végük csaj MacBook Pro lett bemutatva.
-
noorbertt
őstag
Tudnatok segíteni Safari ügyben? Használom a DeepL appot es egyszerűen nem akar működni úgy ahogy kellene: kijelolom a szöveget es ctrl (itt cmd) +CC es felugrik a fordító ablak es lefordítva amit kijeleltem, sőt akar be is illeszti a helyére a szöveget.
Ez elég fontos lenne nekem, mert gmail appban szoktam használni.
-
consono
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Pont kb. egy órája néztem, hogy nem ír szállítási időt már az oldal és ha bele akarom tenni a gépet a kosárba, akkor közli, hogy nincs ilyen oldal
De pont ez van a MacBook Air-re is, valamit nagyon szerelnek.
Szerk.: most meg már működik, akkor biztos csak az új iPhone meg iPad Air miatt bugolt a Store. -
noorbertt
őstag
En mindenhol kikapcsolom, sajnos inkább rossz mint sem jo. Pedig nagyon jo az elképzelés. Pont állítom be a minit es láttam hogy van a privát atjatszo is. A legdurvább hogy US billentyuzetrol írok es elég jól ad ékezetet is
De elvesztem egyelőre. (Az meg vicc hogy a 24GB-re 3 hetet kellet volna várni, egy vettem egy sima alap minit.) -
cigam
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Valamit biztos jól csinál. pl. az https://eu.ugreen.com/ oldalon nem akarnak működni a kattintások. Amint kikapcsoltam, "feléledt" az oldal, és el tudtam navigálni az engem érdeklő tételekig.
-
cigam
titán
Hogyan működik a Privát átjátszó?
Kétszer is elolvastam, de még mindég nem értem. Ez egy DNSoverHTTP, vagy VPN, vagy? -
Godfather
aktív tag
válasz
noorbertt
üzenetére
Nekem az mx 3s-en érdekes módon a jobb gomb halt be. Pedig az van ritkábban használva. Elötte volt egy mx 2s, nem volt rossz az se, de a mx 3s sokkal jobb, jobb helyen vannak a gombok, csendesebb a görgő, és a gombok is. Viszont a mx master 4 rendesen odaver a 3s nek. A gomboknak alíg van hangja, a görgő az valami eszméletlen más érzés. És elvileg javították a 4-ben a málló gumiborítást, cserélték a mikrókapcsolókat is. Szóval ha jó egeret akarsz venni, és hosszú távra gondolkozol, akkor vedd számításba az mx master 4-et is. Drágább, de szerintem megéri.
-
cigam
titán
válasz
noorbertt
üzenetére
A HUB esetén jól át kel gondolni. Pl. ha monitort is rá akarsz akasztani Thunderbolton keresztül, az minimum 40Gbps sávszélességet igényel.
A legtöbb hagyományos (nem Thunderbolt) 10 Gbps-os HUB, ha 4K, 30Hz (ha tudja a DSC (Display Stream Compression)-t, akkor lehet 60Hz is)jelet továbbít(DP alt mód), ezért a négy elérhető nagy sebességű adatcsatornából kettőt elhasznál a monitor meghajtására.
Mivel csak két csatorna marad az adatoknak, az USB-sebesség elméleti maximuma 5 Gbps-ra (kb. 625 MB/s) csökken. Ebben az esetben az SSD-d csak kb. 500-600 MB/s-ot fog tudni. És akkor nem beszéltünk az esetlegesen rádugott külső meghajtóról, ami tovább felezheti az elérhető sebességet.
Ilyenkor érdemes kinyitni a pénztárcát, és legalább 40Gbps-os, vagy gyorsabb Thunderboltos HUB-ot vásárolni. -
noorbertt
őstag
válasz
consono
üzenetére
Nekem 24/256 lett, alapbol ott a 2tb icloud illetve kesobb akar kulso ssd vagy barmi. De ramot nem fogsz tudni cserelni.
Viszont 2-4 het es meg le sem volntak a penzt. Remelem hetfo-kedd beporog a dolog.
Eger tema:
Jol sejtem ugyan az a termek csak ket kulon cikkszam alatt?
https://www.pcx.hu/logitech-mx-master-3s-uzleti-hasznalatra-grafitszurke-910-006582-597011
https://www.pcx.hu/logitech-mx-master-3s-grafitszurke-910-006559-896588 -
consono
nagyúr
válasz
noorbertt
üzenetére
Én ugyan ezen töröm a fejem, hogy meg kellene rendelni. Vagyis megy a dilemmázás, hogy 16/512 vagy 24/256. Vagy akár 16/256 és akkor zéró sum game... Van itthon egy 1TB-s, igaz csak 10Gbps SSD-m, de jó az, hogy folyamatosan külső eszközön el az ember? 512-n elférek most is Win11-el...
-
noorbertt
őstag
Epp csak vasarolgatok, Perpillanat az eger miatt akartam venni egy usb hub-ot de lehet akkor mar elore betaraznek valami haznosabba, mert kesobb kelleni fog az ssd hely is.
De az is lehet hogy veszek inkabb egy jo egeret.. ket hetet igert az apple a mini erkezeseig, addig meg kellene hozza dolgok.
Korbenezek
-
cigam
titán
válasz
noorbertt
üzenetére
Szinte mindegyik mini dokkoló ilyen, mi ebben a fura?
Az attól függ. Olcsónap éppen csak átlagos, viszont ennek megfelelő a sebessége is.
Attól függ mi a cél, mire használnád.
Amúgy sem különlegesen jó akció. Kuponnal 70€ a végösszeg, a PCX-nél pedig 26k-t kérnek érte. -
Szabi®
veterán
válasz
SharpSA
üzenetére
Semmivel nem néztem meg, tapasztaltam. Bizonyos gif-ek, videók, tabok betöltése néha akad, és lassabb mint a mozilla, sztem a ramot is jobban eszi, de majd ránézek valami prgival. Anno az M1 Macbookon is sokkal fluidabb volt a Mozilla, mint a Safari.
Van M2 Mini is a családban, ott is a Mozilla volt a jobb választás. Nekem iphoneon pl Safari a num1 böngésző, on desktop viszont felejtős. -
zacci
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nos hasznalok ff, chrome opera bongeszoket es soha nem tapasztaltam ilyen vagy hasonlo bugokat. Az h full feher kepernyot kapjak az azert kemeny. Napi kb. 8-10 oraban megy a yt. Soha nem tapasztaltam meg hasonlot sem.
-
zacci
senior tag
Egyre fosabb lesz ez a Safari. Csak es kizarolag ezen bongeszoben bugzik a yt. Van hogy full feher tabot kapok, pedig korabban meg ott ment a video
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
nagyon maskorokben mozgom es elvesztem:
https://www.apple.com/hu-edu/shop/buy-mac/mac-mini/m4-chip-10-magos-cpu-10-magos-gpu-24-gb-mem%C3%B3ria-256gb-t%C3%A1rhely
Ez melyik verzio? Varjak lesz most ujabb? Van benne wifi??
Diakot kernek?Kell keresnek egy diakot es a pincebe zarnom megorzesre??
-
vadkörte
addikt
Tedd mellé a ProDisplay XDR-t, ami ugyanúgy 32"/6K, és mindjárt szimpatikus lesz az ára
Változatlanul kibékülnék egy megfelelő Kuycon monitorral is (van már EU lerakat). Tetszenek...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- SAPPHIRE INCA EP-10 GPU szerver ÜRESEN/kártyákkal
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Új ASUS Zenbook 14 OLED Ultra 7 155H 32 gb ram 1tb ssd oled pillekönnyű akksibajnok Gari 2027.05
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hanyagolni fogom ezt a xarkupacot, mert soha nem talalkoztam meg mas bongeszoben ilyen hibaval. Eddig csak azert hasznaltam mert a kedvencekkel ki lehet “tapetazni” a kezdo oldalr es ez eddig kenyelmes volt.

és nem akarunk problémát mert míg mi valóba jót akarunk, mert ha így kidobtuk volna egy idegen visszaélhetett volna bármivel addig mi azon vagyunk h törlés olvasás nélkül. de neki lehet ez máshogy jönne le

TigerCat