Hirdetés
- Fórumok
- PC játékok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- (kiemelt téma)
- Leégett egy leégés ellen tervezett ROG Equalizer
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videón a path tracinges 3DMark teszt
- Nekiment a MacBook Neónak az AMD
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- CPU-Tuning HQ eredménytáblázat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
37977 - 37901
37977 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:07 Téma összefoglaló
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
-
' Tzs ,
senior tag
Az oké, csak ez amit linkeltél az még az 1.18-as verzióhoz való, a modból meg már elérhető az 1.20-as verzió, viszont ha erre rárakom akkor pár szöveg meg sem jelenik, pl. már a menüben sem, meg a játék legelején is láttam az npc-knél olyan opciókat amikhez nem jelent meg a szöveg a magyarítás felrakása után, csak a scriptbeli hivatkozási neve. Direkt kipróbáltam, mert ismerősnek is ajánlgattam már ezt a modot.
Azért írtam hogy az új verzióhoz nem javaslom a használatát.Ma már tartunk ott, hogy az AI meg tudja javítani/kipótolni a hiányzó részeket, hogy kompatibilis legyen az 1.20-al, nem? A gemini pld. a xenforo magyarítását egész jól megcsinálta, pedig az sem volt piskóta
A GPT belebukott, hiába használtam a fizetős verziót. Szal érdemes nekiállni a meglévő verzióból?
shileld befejezetlen fordítását (diverzáns mod) azzal készítettem el például, csak még nem volt időm tesztelni. -
Laris2
senior tag
Az oké, csak ez amit linkeltél az még az 1.18-as verzióhoz való, a modból meg már elérhető az 1.20-as verzió, viszont ha erre rárakom akkor pár szöveg meg sem jelenik, pl. már a menüben sem, meg a játék legelején is láttam az npc-knél olyan opciókat amikhez nem jelent meg a szöveg a magyarítás felrakása után, csak a scriptbeli hivatkozási neve. Direkt kipróbáltam, mert ismerősnek is ajánlgattam már ezt a modot.
Azért írtam hogy az új verzióhoz nem javaslom a használatát.Ok, ahogy nézegetem a modokat, az utóbbi 4-5 évben igencsak felgyorsult a Stalker modok gyártása, és a régebbiek felújítása. Ha szereted a félig meddig hardcore játékot, ajánlom a Dolchan-t remek sztori, és egy érdekes babajáték is
37913 hsz.-ban találsz infót róla.
Baba történet
Ha megtalálod az összes titokzatos rajzot (8 darab), akkor a rendellenes babákról szóló eredeti történet egy része feltárul.
Hol találjuk meg őket..
1. Kordon, Gyár (Wallmark Ginta (1) és Shinku (5))
2. Mocsarak, az épület, ahol Lebegyev ült (3 – Sui)
3. Hulladéklerakó, a lottóárus épülete mögött (2 – Kana, 1. festmény)
4. Rét, könyvelőépület (7 – Kira, 1. poszter)
5. Agroprom, az anomáliás épületen (Vallmark Ginta (1))
6. Rostok, Petrenkónál (6 – Hina)
7. Rostok, a bárban (5 – album Shinkuval)
8. Agropro, kazánház (4 – Sou)
Ha megvannak, az Agronom stalker bázis emeletén lesz a baba, akivel beszélhetsz. A baba nem ismeri a zónát, viszont utat tud mutatni helyekre, ahol szuper dolgok rejtőzne,. -
PeL
addikt
Azért írtam hogy az új verzióhoz nem javaslom a használatát. -
Laris2
senior tag
SoC EE helyett javaslom a Radiophobia 3 modot ha még nem volt meg eddig. Felér egy remastereddel, gyakorlatilag egy kiegészített vanilla SoC. Vannak benne extra fegyverek, felturbózott grafika, animációk, kibővített vanilla story, de a lehető legjobban megmaradt a vanilla vonalon... Magyarítás is van egy régebbi verziójához (1.18) de nem javaslom a használatát mert 1.20 alatt hiányos lesz. Kár hogy a többi részhez nincs még csak hasonló sem.
[link] Radiophobia3 magyarítás kb egy évvel ezelőtt készült
-
PeL
addikt
Ha valaki bele szeretne nézni, ők rendszeresen streamelik a G.A.M.M.A. modpacket, 1 életes játékmenettel, vagyis ha meghalnak bárhol, akkor kezdhetik az egészet elölről:
https://www.twitch.tv/eroktic
https://www.twitch.tv/lennic
https://www.twitch.tv/cloz_zen -
PeL
addikt
G.A.M.M.A. elég jó, viszont elég megosztó is. Valaki szerint túl nehéz, van aki szerint túl grindolós. Tény hogy az egyik legjobb Anomaly alapú, túlélésre építő modpack jelenleg, nekem annyi a bajom vele hogy kissé körülményes a telepítése, ráadásul sokszor nem is települ fel elsőre normálisan. Plusz foglal vagy 140GB-ot. Viszont rohadt népszerű és folyamatosan fejlesztik, meg elég népes tábora is van. A hivatalos discordján 676 ezer tag van jelenleg.
-
PeL
addikt
Az elmúlt két hétben végigjátszottam a Clear Sky EE-t és a CoP EE-t is. Mindkettő rövidnek tűnik, de a CS-ben szórakoztam kicsit a frakciókkal, az kicsit kitolta a játélidőt, de a CoP az tényleg gyorsan lement.
Most elkezdtem a SoC EE-t, de a user interface nagyon ósdinak tűnik a két újabb után, igazából még zavaró is, nagyon szokni kell.
SoC EE helyett javaslom a Radiophobia 3 modot ha még nem volt meg eddig. Felér egy remastereddel, gyakorlatilag egy kiegészített vanilla SoC. Vannak benne extra fegyverek, felturbózott grafika, animációk, kibővített vanilla story, de a lehető legjobban megmaradt a vanilla vonalon... Magyarítás is van egy régebbi verziójához (1.18) de nem javaslom a használatát mert 1.20 alatt hiányos lesz. Kár hogy a többi részhez nincs még csak hasonló sem.
-
Timstrike
tag
Ertem. Es mennyire tetszett a True Stalker? A jatek kozepen volt meglepi, nem? A kordoni hidnal

Nem tudom hogy jobb-e/jobb lesz-e mint a Stalker 2, egyelore ahogy nezek neha 1-2 videot, a latvany tetszik, de ugy tunik ott is idegesito a fegyverek sebzese, es ahogy latom nem igazan vannak ertelmes zsakmanyok - kaja,pia, loszer es ennyi - azon kivul hogy nagyon izgalmas a nagy semmik kozepen bogenyaszni, mivel tenyleg gyonyoru a latvany, es nekem tetszenek a kihalt tajak.Nem tudom, hogy a tortenet eleri-e a sima Stalker jatekok modjainak szintjet.Szeretnem kiprobalni, de mind a 2 gepem gyenge hozza sajnos...Nagyon tetszett!!!
Vannak meglepetések a játék közepétől kezdve de nem lövöm le a poént
A fegyver sebzés nem gyengébb mint az általános Stalker játékokban. Nem Rambo stilusra van alkítva a Zóna hanem túlélési történetre. Kaja.pia,víz,gyógyszerek,képzödmények stb. a fontos.Lőszereket meg találni is lehet az elesett vagy megölt stalkereknél, de vásárolni sem nehéz mert rengeteg pénzt összegyűjtesz. -
Antonius1978
addikt
Az elmúlt két hétben végigjátszottam a Clear Sky EE-t és a CoP EE-t is. Mindkettő rövidnek tűnik, de a CS-ben szórakoztam kicsit a frakciókkal, az kicsit kitolta a játélidőt, de a CoP az tényleg gyorsan lement.
Most elkezdtem a SoC EE-t, de a user interface nagyon ósdinak tűnik a két újabb után, igazából még zavaró is, nagyon szokni kell.
En is feltettem egyszer a COP-EE-t de semmi extrat nem lattam, a parbeszed menuben eszkozoltek modositast, ami fura volt nekem...Van benne valami ujdonsag egyaltalan ami erdekes? A fegyverek modelljet sem csereltek le, pedig menni fegyvermod van, mi ertelme volt ezt ujra kiadni?
-
Antonius1978
addikt
Még mindig elfoglalt vagyok és szinte mindennel foglalkozom az elektronika,informatikán kivül.
Igen, befejeztem a True Stalkert már 2-3 hete. Nagyon tetszet és várom a folytatást. Ha a készítők egy kicsit jobban feltuningolják akkor még jobb lesz mint a Stalker 2 (saját vélemény!).
A többletsúlyt lehet állitani ha van kedved a Tzs oldalára tettem fel útmutatót [link]Ertem. Es mennyire tetszett a True Stalker? A jatek kozepen volt meglepi, nem? A kordoni hidnal

Nem tudom hogy jobb-e/jobb lesz-e mint a Stalker 2, egyelore ahogy nezek neha 1-2 videot, a latvany tetszik, de ugy tunik ott is idegesito a fegyverek sebzese, es ahogy latom nem igazan vannak ertelmes zsakmanyok - kaja,pia, loszer es ennyi - azon kivul hogy nagyon izgalmas a nagy semmik kozepen bogenyaszni, mivel tenyleg gyonyoru a latvany, es nekem tetszenek a kihalt tajak.Nem tudom, hogy a tortenet eleri-e a sima Stalker jatekok modjainak szintjet.Szeretnem kiprobalni, de mind a 2 gepem gyenge hozza sajnos... -
Yutani
nagyúr
-
Timstrike
tag
-
Dhampir
félisten
Még mindig elfoglalt vagyok és szinte mindennel foglalkozom az elektronika,informatikán kivül.
Igen, befejeztem a True Stalkert már 2-3 hete. Nagyon tetszet és várom a folytatást. Ha a készítők egy kicsit jobban feltuningolják akkor még jobb lesz mint a Stalker 2 (saját vélemény!).
A többletsúlyt lehet állitani ha van kedved a Tzs oldalára tettem fel útmutatót [link]Már próbáltad a S.T.A.L.K.E.R. G.A.M.M.A. játékot?
-
Timstrike
tag
Te mivel foglalkoztal, hogy oly elfoglalt voltal? Kulonben azota vegigtoltam a Devolutiont, a Spatial Anomaly-t es most a Spectrum Projectet tettem fel, jo ujrajatszani a jo modokat, no meg otleteket es egyeb dolgokat akarok ellesni a Turulhoz, pl a Labirinth-ben is van egy jo kepzodmeny, ami annyi pihentseget ad, hogy akar tobbletsullyal is tudsz futni stb, ezeket mind jegyzetelem.
Te vegeztel a True Stalkerrel?Még mindig elfoglalt vagyok és szinte mindennel foglalkozom az elektronika,informatikán kivül.
A többletsúlyt lehet állitani ha van kedved a Tzs oldalára tettem fel útmutatót [link] -
Antonius1978
addikt
Te mivel foglalkoztal, hogy oly elfoglalt voltal? Kulonben azota vegigtoltam a Devolutiont, a Spatial Anomaly-t es most a Spectrum Projectet tettem fel, jo ujrajatszani a jo modokat, no meg otleteket es egyeb dolgokat akarok ellesni a Turulhoz, pl a Labirinth-ben is van egy jo kepzodmeny, ami annyi pihentseget ad, hogy akar tobbletsullyal is tudsz futni stb, ezeket mind jegyzetelem.
Te vegeztel a True Stalkerrel? -
Timstrike
tag
Hat egyszer az AMK Devolutiont is vegigtolhatod, vannak benne + kuldik es 2+ palya, amikor nagyon unatkozol es van kedved, felvallalhatod, ha nem unod a 3 CoP alap palyat ujbol vegigtolni.
A trainer dolog megoldodott, beirtam a keresobe az Iszap kepzodmenyt, es 2013-ban mar volt ra megoldas, egyszeruen Szakalltol veszel majd, ha addig nem talalsz, es kesz
Sajnálom hogy későre válaszolok de nagyon elfoglalt vagyok.
Örvendek hogy megoldódott a gondod!
Tzs- Köszönöm,most már felismertem.
-
Antonius1978
addikt
Igen, a True Stalker egy igazán jó mód!
A fegyver sebzést lehet állítani!
Trainerek vannak a Stalker játékok szinte minden módjához.
Ez az AMK 2.0 Devolution?
Sajnos nem ismerös a mód ezért nem tudok megoldást javasolni.
Az AMK site felbomlott vagy megszünt , igy nem igazán találok magyarázatot vagy tanácsot a módról,sajnos.
Hat egyszer az AMK Devolutiont is vegigtolhatod, vannak benne + kuldik es 2+ palya, amikor nagyon unatkozol es van kedved, felvallalhatod, ha nem unod a 3 CoP alap palyat ujbol vegigtolni.
A trainer dolog megoldodott, beirtam a keresobe az Iszap kepzodmenyt, es 2013-ban mar volt ra megoldas, egyszeruen Szakalltol veszel majd, ha addig nem talalsz, es kesz
-
' Tzs ,
senior tag
Az AMK site felbomlott vagy megszünt , igy nem igazán találok magyarázatot vagy tanácsot a módról,sajnos.
[link] <-- Tim
-
Timstrike
tag
Hat epp ezaz, idegesit az elkepzeles, untat hogy olyan nehez, inkabb szenvedes, mint elvezet.Kulonben ha jol emlekszem, az Anomaly a Misery modbol notte ki magat, az is elkepzelhetetlenul idegesito volt, az allando sugarzas stb.
Timstrike : jo mod volt a True Stalker az aprobb hibai ellenere, egyszer megerte vegigjatszani, mondjuk azt nem szerettem, hogy az automata fegyverek olyan keveset sebeztek.
Mas : barmelyik Stalker modhoz lehet Trainert tenni vajon? Az AMK Devolutiont nyomom neha, es van egy zavaro kuldetes, kell az egyik urgenek egy Iszap kepzodmeny, amit nagyon ritkan lehet talalni, sokat kell utanna maszkalni a mocsarban, jo lenne ha ezt a folosleges idotoltest a trainerrel orvosolni lehetne, hogy kersz magadnak egy olyan kepzodmenyt es kesz.
-
Antonius1978
addikt
Hat epp ezaz, idegesit az elkepzeles, untat hogy olyan nehez, inkabb szenvedes, mint elvezet.Kulonben ha jol emlekszem, az Anomaly a Misery modbol notte ki magat, az is elkepzelhetetlenul idegesito volt, az allando sugarzas stb.
Timstrike : jo mod volt a True Stalker az aprobb hibai ellenere, egyszer megerte vegigjatszani, mondjuk azt nem szerettem, hogy az automata fegyverek olyan keveset sebeztek.
Mas : barmelyik Stalker modhoz lehet Trainert tenni vajon? Az AMK Devolutiont nyomom neha, es van egy zavaro kuldetes, kell az egyik urgenek egy Iszap kepzodmeny, amit nagyon ritkan lehet talalni, sokat kell utanna maszkalni a mocsarban, jo lenne ha ezt a folosleges idotoltest a trainerrel orvosolni lehetne, hogy kersz magadnak egy olyan kepzodmenyt es kesz.
-
Dhampir
félisten
Köszi a "True Stalker" mod ajánlást és a munkátokat!

-
Timstrike
tag
Sajnos, nem értek még ezekhez az átírásokhoz de majd ha időm engedi akkor megpróbálom megoldani.
Ez a True Stalker egy elég jóra sikeredet mód (saját vélemény!) érdemes kipróbálni minden Stalker játék kedvelőnek.
Modern grafikával és sajátos eseményekben történő cselekmények vannak .
Átalakított helyszinek és meglepetésekben gazdag cselekvések és választási lehetőség a történetek,feladatok megoldásához. Nekem jobban tetszik mint az Anomaly mód.
-
' Tzs ,
senior tag
-
Laris2
senior tag
-
Timstrike
tag
Na megkaptam a választ a Gep-Monster-től : --Nem fogok a stalker modokhoz többé semmilyen magyarítást vagy updatet készíten bocsi :/--
-
Zsoxx
őstag
Ugy tunik, hogy ez a Csendzona, az ShoC mod? Akkor annyira nem vonz, de kiprobalhatom.
Felreerted, ez nem egy Anomaly mod, hanem a neve Spatial Anomaly, sima CoP mod, arrol van szo, hogy egy terbuborekba ugrasz be, es mas helyre es idobe kerulsz, es nem tudsz konnyen szabadulni, dolgokat kell csinalj hogy sikeruljon.
Az Anomaly mint mod az nekem sem tetszik, tul nehez, es tulontul szivat, unom, miert csesszem el az idomet erre a dologra?
Csak azert emlitettem meg, mert vegulis eleg rovid, 4-5 ora alatt vegig lehet tolni es nincs benne olyan rettenetesen sok duma sem.Engem nem zavar tulzottan, ha angolul van egy mod, eleg jol tudok, de azert ha magyarul olvasod, egesz mas a hangulata.Az Anomaly-t easy fokozaton kell játszani, úgy még élvezhető. Mediumon már nem nagyon tudsz úgy megtenni 20 métert, hogy ne sétálnál bele valamilyen anomáliába. Egyébként meg a nehézségi fokon kívül több mindent is lehet benne állítgatni, pl. sebzés.
-
Timstrike
tag
Szeva, ez nem tudom mitol van, mint latom neked magyarul vannak a szovegek, szerintem aki forditotta az valahol letorolt 1 karaktert valahonnan, vagy pl nem a megfelelo macskakormok koze van beteve a szoveg, vagy valami ilyesmi lehet szerintem.Legalabbis igy van a Hearts of Iron 4-ben, en is ha az egyik allomanyban elkovettem egy ilyen hibat, hogy valahonnan torlodott egy macsakakorom, kapcsos zarojel, stb, akkor ott szinten igy van, hogy ilyen hulyesegeket ir.
Szevasz! Már tudom hogy a magyarítás (Gep-Monster) kavart be, de nem tudom felvenni velük a kapcsolatot és nem is tudom kijavítani,sajnos.
-
Antonius1978
addikt
Szeva, ez nem tudom mitol van, mint latom neked magyarul vannak a szovegek, szerintem aki forditotta az valahol letorolt 1 karaktert valahonnan, vagy pl nem a megfelelo macskakormok koze van beteve a szoveg, vagy valami ilyesmi lehet szerintem.Legalabbis igy van a Hearts of Iron 4-ben, en is ha az egyik allomanyban elkovettem egy ilyen hibat, hogy valahonnan torlodott egy macsakakorom, kapcsos zarojel, stb, akkor ott szinten igy van, hogy ilyen hulyesegeket ir.
-
Timstrike
tag
-
Laris2
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Laris: Lehet fizetnék érte, ha azokból is fordítanál, amiket korábban ajánlottam.
shield: jaja igyekszem elmenteni az itthoni gépre mindent. Nem csak ez a bajom a Stalker 2-vel, ami miatt nem játszom vele

Antonius: oké, írd csak, majd meglátjuk mi lesz a vége

-
Timstrike
tag
-
Yutani
nagyúr
1986. április 26. - ma 40 éve történt
-
Antonius1978
addikt
Ugy tunik, hogy ez a Csendzona, az ShoC mod? Akkor annyira nem vonz, de kiprobalhatom.
Felreerted, ez nem egy Anomaly mod, hanem a neve Spatial Anomaly, sima CoP mod, arrol van szo, hogy egy terbuborekba ugrasz be, es mas helyre es idobe kerulsz, es nem tudsz konnyen szabadulni, dolgokat kell csinalj hogy sikeruljon.
Az Anomaly mint mod az nekem sem tetszik, tul nehez, es tulontul szivat, unom, miert csesszem el az idomet erre a dologra?
Csak azert emlitettem meg, mert vegulis eleg rovid, 4-5 ora alatt vegig lehet tolni es nincs benne olyan rettenetesen sok duma sem.Engem nem zavar tulzottan, ha angolul van egy mod, eleg jol tudok, de azert ha magyarul olvasod, egesz mas a hangulata. -
Antonius1978
addikt
Persze, lehet sugarzas, de akkor legyen hozza vedofelszereles is, te kozel mennel a Csernobili atomeromuhoz (meg igy is, hogy betonszarkofag van korulotte, ha jol emlekeszem) egy szal bugyiban? Gondolom nem.Ezert hulyeseg, ha a fohos egy sugarzassal teli helyen kezd, egy szal borkabatban.Jo, meg ertheto, de minel elobb kell olyan ruhat szerezzen, amely megvedi a sugarzastol, maskepp nem elethu.
-
Laris2
senior tag
Errol hol lehet nezni videot vagy infot? Valami orosz oldalon? Tudod meg melyik mod nagyon otletes? A Spatial Anomaly, vagy 2-3x vegigvittem, esetleg azt is lefordithatod ha lesz kedved.
Ez a Csend Zonaja erdekes tortenetnek tunik.Orosz oldal, [link]
Egy Anomaly játékkal sem játszottam, Egyszer elkezdtem nem jött be. Csak azt fordítom, amihez van kedvem Googleval pár óra az egész. Vagy tíz éve azt sem tudtam létezik ilyen fórum Angolul játszottam még őket, de nehezen értettem. Azért fordítgatok. -
shield
Topikgazda
Epp az ilyen dolgok miatt untat az, ha foloslegesn szivatjak az embert, ettol megy el a kedvem, de lehet majd valamikor ranezek, meg kellemesen csalodhatok

Antonius, basszus, hogy képzeled el a Zónát sugárzás nélkül? Ez olyan, minta mákos tésztát ennél mák nélkül. Zóna beli élet kihívások nélkül?

Ami pl. nem illik a Stalker 2-be, hogy főellenségekkel kell megkűzdeni. Na, ez nem való a Stalkerbe, ezt jól elkurhelték.
-
shield
Topikgazda
shield:
Melyik oldaladat foltozgatod? Adj linket. Melyik moddal akadtál el? Ha tárhely problémád van jelezd, segítek
Amúgy nem baj ha nálam is megvannak a modok/fordítások.laris:
"A Brain Scorcher bezárása után közvetlenül játszódó..." ez akkor valami folytatás, 2. rész?
A rejtett küldetéssort könnyű elérni?
Köszi a fordítást! Tesztelem hamarosan
Írja a játék, hoigy ReShade 4.70 frissítés elérhető? Foglalkozzak ezzel?A leírásomban szereplő régi oldalamat frissítem. A modokat is igyekszem fel tölteni a néhány Google tárhelyemre. Sajnos a Mega tárhelyek megbízhatatlanok, mert ha egy ideig nem látogatod, akkor elvesznek az adatok. Már én is megtapasztaltam. Így a nagy méretű tárhelyeim kilőve.
Az jó lesz, ha nálad is meglesznek. -
Antonius1978
addikt
"Csend zónája" Ezt talán lefordítom.
"A Zóna sötét mélyén, ahol még a szél is fél a levelek susogásától, egy új, felfoghatatlan fenyegetés jelent meg. Az O.T.K.L. nem csupán egy csoport. Ez egy jelenség. Volt különleges erők katonái, renegát tudósok és eltűnt vadászok, akiknek testét és tudatát titokzatos laboratóriumi folyamatok visszafordíthatatlanul megváltoztatták. Most már sem emberek, sem mutánsok a hagyományos értelemben. Ők a Csend, testben megtestesülve. A főszereplő, akit Scsepkának hívnak, úgy dönt, hogy a Zóna közepébe utazik és elpusztítja a csoportot"Errol hol lehet nezni videot vagy infot? Valami orosz oldalon? Tudod meg melyik mod nagyon otletes? A Spatial Anomaly, vagy 2-3x vegigvittem, esetleg azt is lefordithatod ha lesz kedved.
Ez a Csend Zonaja erdekes tortenetnek tunik. -
Antonius1978
addikt
Tim, hálás vagyok az aktivitásodért a fórumon, köszi!
A dollchan segítségért főleg, mert kezdett kihullani a hajam már 
Antonius:
igen, bizony régen volt...de szerintem akkor itt vagy emmailben megírtam pár gondolatot, majd vissza keresem
Én a KJK-nak vcoltam nagy rajongója és a Zagor kötetekből is megvan 2
Nekem a Halállabirintus volt az első egy szülők által véletlenül megvett könyv, a régi szép időkben
"Na zseblampa, aksik, kutyagumik, mar el is van menve a kedvem" jogos, de van megoldás rá a fórumon, less be
Na mind1 hogy mire emlekszel a Turulbol, mert majd azt is osszeirom, hogy mit kellene veglegesen megvaltoztatni, mert 10-14 ev alatt valtozik az ember velemenye

Majd meglesem hogy hogyan lehetne csalni ebben az uj modban, habar lehet eloszor ujratolom az AMK Devolutiont, asszem ez az a mod, amit Shieldnek emiltettem. -
Antonius1978
addikt
En mar vegigvittem, talan ha jol emlekszem 2024 decembereben jelent meg, eleg jo, habar a fegyverek sebzese nem tetszett, tul keveset sebeznek...van vagy 2-3 uj palya is.Tulajdonkepp kb 85%-ra ertekelem.
-
Laris2
senior tag
"Csend zónája" Ezt talán lefordítom.
"A Zóna sötét mélyén, ahol még a szél is fél a levelek susogásától, egy új, felfoghatatlan fenyegetés jelent meg. Az O.T.K.L. nem csupán egy csoport. Ez egy jelenség. Volt különleges erők katonái, renegát tudósok és eltűnt vadászok, akiknek testét és tudatát titokzatos laboratóriumi folyamatok visszafordíthatatlanul megváltoztatták. Most már sem emberek, sem mutánsok a hagyományos értelemben. Ők a Csend, testben megtestesülve. A főszereplő, akit Scsepkának hívnak, úgy dönt, hogy a Zóna közepébe utazik és elpusztítja a csoportot" -
' Tzs ,
senior tag
Tim, hálás vagyok az aktivitásodért a fórumon, köszi!
A dollchan segítségért főleg, mert kezdett kihullani a hajam már 
Antonius:
igen, bizony régen volt...de szerintem akkor itt vagy emmailben megírtam pár gondolatot, majd vissza keresem
Én a KJK-nak vcoltam nagy rajongója és a Zagor kötetekből is megvan 2
Nekem a Halállabirintus volt az első egy szülők által véletlenül megvett könyv, a régi szép időkben
"Na zseblampa, aksik, kutyagumik, mar el is van menve a kedvem" jogos, de van megoldás rá a fórumon, less be
-
Timstrike
tag
-
speki1982
tag
Antonius, csak nem a Zagor.hu-s könyveket teszteled? Mesélj!

Én is sok mindent csinálok, de a stalker modokra általában szoktam hagyni időt. Ez a Dollchan eléggé reality lett
Ami nekem nem jön be a zseblámpa/pda/detektor elem-re való figyelés (megszűnt a jóvilág
) A katonák kifigyelésénél vagyok, de fogalmam sincs hogy a tök sötétben hogy jutok fel oda, ahol ki lehet hallgatni őket. A Turullal én annó futottam pár kört 
Laris ez deepl fordítás? Van amúgy még 1-2 cirill karakter benne, de azok nem fontosak annyira.
A hatso keritesnel menj be este, fel a lelogo gerendakon a tetore, onnan meg egyel feljebb, a markerre kell raalni, onnan kuksizni a szemkozzi epuletre
-
Timstrike
tag
-
speki1982
tag
-
Antonius1978
addikt

Én is sok mindent csinálok, de a stalker modokra általában szoktam hagyni időt. Ez a Dollchan eléggé reality lett
Ami nekem nem jön be a zseblámpa/pda/detektor elem-re való figyelés (megszűnt a jóvilág
) A katonák kifigyelésénél vagyok, de fogalmam sincs hogy a tök sötétben hogy jutok fel oda, ahol ki lehet hallgatni őket. A Turullal én annó futottam pár kört 
Laris ez deepl fordítás? Van amúgy még 1-2 cirill karakter benne, de azok nem fontosak annyira.
Hat nem teljesen, ezek picitt ujabbak, az egyik az 52es korzet, asszem a szerzo ezekre a forumokra is betette a boritot a javaslatom alapjan.A masik a Tokioi ebredes, amolyan Cyberpunk vilag, csak epp a legelejen, amit epp ma teszteltem, az egy (magyarazo) novella, a vegen mondjuk 25 fejezetpontos kalandjatekkal.Ma elkuldtem a velemenyem, varom hogy visszairjon a srac, a novella cime Kragorn arnyai, es a novella es a kis kalandjatek utan folytatod a kalandod a Sotet varazslo stigmaja cimu uj kalandkonyvben.Valamint jatszodtam az elerheto Vingardia vilagan jatszo konyvekkel is, es masokkal is amelyek elerhetoek, de nem jatszodtam az osszessel, picit mar unom oket, most mar egesz mas, mint 36 evvel ezelott, - amikor 1990-ben meglattam egy ismerosnel a Vertengereket, majdnem berosaltam
Az volt az elso kalandjatekom, es asszem abban az evben, vagy a kovetkezoben olvastam el a Kaosz Szavat is, persze, vagy 10 ev mulva tudtam meg, hogy az iro magyar
Szoval elmerultem a fantasy vilagaban, es persze, aztan jottek a filmek is, mint Conan a barbar, Conan a pusztito
, Voros Sonja stb, az akkorjaban elerheto osszes - es talan azota kultikus szintre emelkedett film.Az elso sci-fi regenyemre nem emlekszem, de az elso sci-fi film, az szerintem az 1984-es Dune lehetett, az meg jobban tetszett, mint a fantasy vilag.De nem is, az elso sci-fi az a Terminator 1 volt, kb 1985-86-ban, amikor anyam egyik baratnoje aki Hollandiaba ment ferjhez, hazajott, hozta a fiat Pault is (aki epp par napja irta, hogy jon haza majusban ide Szekelyudvarhelyre - irtam hogy hozzon 1-2 lada holland sort
), es videolejatszot, nos egyutt neztuk, ugye en 1 kukkot sem ertettem az angol dumabol, o meg alul olvashatta a holland forditast, habar ha jobban belegondolok, akkor meg nem tudott olvasni 
Na zseblampa, aksik, kutyagumik, mar el is van menve a kedvem, a YT videoban is a jatekos ejjel setafikalt, ki a fenenek lenne annyi esze, hogy ejjel koricaljon osszevissza egy halalos zonaban?
Akkor jo ha a Turullal futtal par kort, kar hogy mar semmire sem emlekszel, hogy milyen otletek merulhettek fel benned
Timstrike : az igaz ez a dolog kiment a fejembol, az elejen jol jott, hogy nem kellett annyit foloslegesen maszkalni.
-
Timstrike
tag
Neztem a YT-n videot rola, hat nem tudom lesz-e kedvem ezt vegigjatszani, untat a sok szivatas, hogy sugarzas meg ilyesmik, mar 10 evvel ezelott mondtam annak a marokkoi moddernek, aki a fegyvereket tette at az egyik nagy modba (kulonben neki koszonheto hogy van 2 magyar AK klon a Turul modban), hogy micsoda baromsag az, hogy 1 szal puloverben megyunk kalandozni a Zonaba, ha tudjuk hogy magas a sugarzas? tehat ha oda megyunk, akkor eleve sugarzasvedo ruha kellene legyen rajtunk, maskepp kipurcanunk.Meg varom a visszajelzeseket, hogy mennyire idegesito.A Labirintus turheto volt, de annyira nem tetszett.
Minden Stalker játékban van szivatás és főleg sugárzás ezért kell felkészülni mindenre.
Én nagyra értékeltem a Labirintusban a gyors utazást a küldetés szinhelyére mert nem kellett kóvályogni a Zónában. -
Timstrike
tag
-
Timstrike
tag
-
Antonius1978
addikt
Ez komolyabban összedobott játék mint a Labirintus. De azért a se ruha, se fegyver, csak a mesterlövész ellenség, az kihívás. Azért vannak barátok, akik elvégzik a piszkos munkát, és ha minden kötél szakad, elbújhatsz egy bozótosban Ott nem látnak meg, céltáblákká válnak..............hm próbáld ki Nekem bejön..
Epp az ilyen dolgok miatt untat az, ha foloslegesn szivatjak az embert, ettol megy el a kedvem, de lehet majd valamikor ranezek, meg kellemesen csalodhatok

-
' Tzs ,
senior tag

-
Laris2
senior tag
Neztem a YT-n videot rola, hat nem tudom lesz-e kedvem ezt vegigjatszani, untat a sok szivatas, hogy sugarzas meg ilyesmik, mar 10 evvel ezelott mondtam annak a marokkoi moddernek, aki a fegyvereket tette at az egyik nagy modba (kulonben neki koszonheto hogy van 2 magyar AK klon a Turul modban), hogy micsoda baromsag az, hogy 1 szal puloverben megyunk kalandozni a Zonaba, ha tudjuk hogy magas a sugarzas? tehat ha oda megyunk, akkor eleve sugarzasvedo ruha kellene legyen rajtunk, maskepp kipurcanunk.Meg varom a visszajelzeseket, hogy mennyire idegesito.A Labirintus turheto volt, de annyira nem tetszett.
Ez komolyabban összedobott játék mint a Labirintus. De azért a se ruha, se fegyver, csak a mesterlövész ellenség, az kihívás. Azért vannak barátok, akik elvégzik a piszkos munkát, és ha minden kötél szakad, elbújhatsz egy bozótosban Ott nem látnak meg, céltáblákká válnak..............hm próbáld ki Nekem bejön..
-
Antonius1978
addikt
Ezen en is parszor vitaztam mar, en is epp ezt magyaraztam, hogy azert jo a kepzodmeny, mert anomaliaban kepzodik. Az ereklye 1 darab csont egy szentbol, vagy egyeb targy.
Viszont azt is megertem, hogy egyesek ezt jobban szeretik, ugyanis a konyv, a Piknik az arokparton, ami a jatek egyik otletet adja, abban ugy volt, hogy idegenek latogattak el a Foldre, egyet tankoltak, megebedeltek, es mentek is tovabb, es a kacataikat kidobtak, es azok a targyak lettek az ereklyek, mert mindenfele dolgot tudnak.A Stalker filmben pedig nem is emlekszek se kepzodmenyre, se ereklyekre, csak az anomaliakra, mondjuk eleg reg lattam utoljara, vagy 10-15 eve. -
Antonius1978
addikt
Gyakorlott stalkereseknek. [link] mod
Történet, teherautóval beviharzik néhány monolitos a kordonba, de az őket éltető pszi sugárzás megöli egy kivétellel. Szokásos eljárás Sidorral a monolitos szintén nem emlékszik semmire., de innentől más lesz. A hírre megjelenik az azonos szitun átesett Strelok, és elbeszélgetnek. A katonaság nagy erőkkel próbálja elkapni a zóna közepéről érkezőket. Tehát a semmire sem emlékező Névtelennek menekülni kell, és kideríteni ki is ő. Segíti, a teherautón talált térkép. Útja a jól sikerült átrajzolt, és új pályákon halad, de nem kerülheti el az eddig sosem látott új laborokat sem. Nem egyszerű az út, és segíteni kell a Stalkereknek, hogy megnyíljanak az átjárók.(türelmesen kell játszani, nem lehet átrohanni a pályákon. és garantált lesz a Stalker élmény)
[link] [link] magyarítás. Bemásolod a gamedata mappába, és mehet a játék.Neztem a YT-n videot rola, hat nem tudom lesz-e kedvem ezt vegigjatszani, untat a sok szivatas, hogy sugarzas meg ilyesmik, mar 10 evvel ezelott mondtam annak a marokkoi moddernek, aki a fegyvereket tette at az egyik nagy modba (kulonben neki koszonheto hogy van 2 magyar AK klon a Turul modban), hogy micsoda baromsag az, hogy 1 szal puloverben megyunk kalandozni a Zonaba, ha tudjuk hogy magas a sugarzas? tehat ha oda megyunk, akkor eleve sugarzasvedo ruha kellene legyen rajtunk, maskepp kipurcanunk.Meg varom a visszajelzeseket, hogy mennyire idegesito.A Labirintus turheto volt, de annyira nem tetszett.
-
Antonius1978
addikt
Nekem eddig tetszik a S2, tudok még használni hozzá modokat, ami sokat segít a játékban. De amint észrevettem a GSC-nek nem tetszik, hogy a játékosok modokat használnak.
Közben, régebbi modokkal játszom és több kisebb modot lefordítottam. Sajnos több moddal elakadtam, a Jupiter terület szívat, szokás szerint. Így ott a fordítással is elakadtam, nem tudom tesztelni. A honlapomat is foltozgatom, a cuccokat töltöm fel tárhelyekre, hogy kitudjam adni a fordításaimat.
Sajnos egyre fogy a lelkesedésem, a lelkierőm. A kor pusztító.Ertem, hat jo dolgok a modok, mert Mi jatekosok tudjuk igazan hogy milyen valtoztatasok kellenek, a GSC tagjai szerintem nem jatszanak annyit mint mi, vagy ha megis, akkor hianyzik a kepzeloero/elkepzeles, hogy milyen is kellene legyen a jatek.
Mely modokat toltad vegig mostanaban es melyek azok a kissebb modok? A Jupiter terulet miert szivat? Most hirtelen nem tudom melyik a te oldalad, talan az, amihez en is kuldtem volt vagy 10-15 eve par kepet az egyik modhoz, amelyik a mocsarban kezdodik?
Nekem mar elfogyott a lelkesedesem, tul sokfele dolgot csinalok, hogy ne unjak ra mindenre, pl regi jatekok, ujabbak, olvasas, filmsorozat nezes, jatekkonyv teszteles (ha meg emlekeztek a Kaland Jatek Kockazatra, ezek magyar szerzok altal, es ujak), HOI 4 moddolas, van 2 befejezetlen modom is a Heroes 4-ben, es meg van otletem vagy 7-8 ujhoz, ott van a szinte befejezett Panzer General 2 magyar hadjarat amit ugy 2009 korul hagytam abba, meg kellene emlekeim szerint vagy 2-3 palya, es kiegyensulyozas, es akkor kesz is lenne, hirek olvasasa, most hogy sikerult lathatova tenni a fegyvereket a Stalkerben, ujra majdnem kijatszodtam a Turul modot, ugrott is be 1 uj otlet, es van meg par otlet, amit meg kellene valositani, majd irok bemutatot es osszefoglalot a modrol, es fel is toltom TZS oldalara, jo lenne ha akadna 1-2 hozzaerto ember, vagy xFreex visszaterne, hogy pontot tegyunk a mod befejezesere.En most epp 1 hete toltottem be a 48at, te mennyi vagy? -
Yutani
nagyúr
-
' Tzs ,
senior tag
-
' Tzs ,
senior tag
Nekem eddig tetszik a S2, tudok még használni hozzá modokat, ami sokat segít a játékban. De amint észrevettem a GSC-nek nem tetszik, hogy a játékosok modokat használnak.
Közben, régebbi modokkal játszom és több kisebb modot lefordítottam. Sajnos több moddal elakadtam, a Jupiter terület szívat, szokás szerint. Így ott a fordítással is elakadtam, nem tudom tesztelni. A honlapomat is foltozgatom, a cuccokat töltöm fel tárhelyekre, hogy kitudjam adni a fordításaimat.
Sajnos egyre fogy a lelkesedésem, a lelkierőm. A kor pusztító.shield:
Melyik oldaladat foltozgatod? Adj linket. Melyik moddal akadtál el? Ha tárhely problémád van jelezd, segítek
Amúgy nem baj ha nálam is megvannak a modok/fordítások.laris:
"A Brain Scorcher bezárása után közvetlenül játszódó..." ez akkor valami folytatás, 2. rész?
A rejtett küldetéssort könnyű elérni?
Köszi a fordítást! Tesztelem hamarosan
Írja a játék, hoigy ReShade 4.70 frissítés elérhető? Foglalkozzak ezzel? -
Timstrike
tag
Történet, teherautóval beviharzik néhány monolitos a kordonba, de az őket éltető pszi sugárzás megöli egy kivétellel. Szokásos eljárás Sidorral a monolitos szintén nem emlékszik semmire., de innentől más lesz. A hírre megjelenik az azonos szitun átesett Strelok, és elbeszélgetnek. A katonaság nagy erőkkel próbálja elkapni a zóna közepéről érkezőket. Tehát a semmire sem emlékező Névtelennek menekülni kell, és kideríteni ki is ő. Segíti, a teherautón talált térkép. Útja a jól sikerült átrajzolt, és új pályákon halad, de nem kerülheti el az eddig sosem látott új laborokat sem. Nem egyszerű az út, és segíteni kell a Stalkereknek, hogy megnyíljanak az átjárók.(türelmesen kell játszani, nem lehet átrohanni a pályákon. és garantált lesz a Stalker élmény)
[link] [link] magyarítás. Bemásolod a gamedata mappába, és mehet a játék.Működik a magyarítás, köszönöm!
-
Milicista
csendes tag
Hát nálam csak automatikus orsz felirat van, magyar nincs. Lehet ez ilyen yt prémiumos dolog.
-
Milicista
csendes tag
Köszi!
-
Laris2
senior tag
[link] [link] magyarítás. Bemásolod a gamedata mappába, és mehet a játék. -
shield
Topikgazda
Megneztem, hat asszem labdaba sem rughat az en gepem, habar akkor gyujtogettem ossze alkatreszenkent, amikor Angliaban voltam 2018-19-ben, a proci az valami 6 magos AMD, ami szerintem felet tudja egy i5-i7-nek, a kartya meg 35%-al rosszaban teljesit mint a tied, elindulni lehet hogy elindulna a jatek, de tuti szaggatna, az meg nem buli, ugy fene akarna jatszani.Maradnak a regi stalker mod vegigjatszasok, na meg az esetleges leforditott ismeretlen modok, mint most a Labirint is peldaul.Ha meg mindenre raunok, akkor ott van 1-2 dosos jatek, meg Star Wars Rebellion es Imperium Galactica, habar mar azokat is annyiszor jatszodtam, hogy mar unom lassan, vegul az lesz, hogy atterek vegre az olvasasra, konyvtarnyi elektroniukus konyvet gyujtottem ossze az elmult 20 ev alatt.
Te milyennek talalod a S2-t? Es mivel foglalkozol mostansag? En egy Hearts of Iron 4 modot (Expanded Hungary) tesztelek, epp ma kuldte at a modder srac nekem is a frissitest, es en ezt a modot tesztelen es moddolom picit.Nekem eddig tetszik a S2, tudok még használni hozzá modokat, ami sokat segít a játékban. De amint észrevettem a GSC-nek nem tetszik, hogy a játékosok modokat használnak.
Sajnos egyre fogy a lelkesedésem, a lelkierőm. A kor pusztító. -
Antonius1978
addikt
Stalker az Stalker. Kit érdekel, hogy az online fordító milyen marhaságokat fordít.
Antonius1978 Nézd meg az adataimnál a gépem konfigját, ezzel a S2 közepes beállítással elfut. Igaz, csak az S2 1.6, az 1.71 és az 1.81 akad mint a rosseb, csak nem értem miért. Most fogom megpróbálni az 1.9-et, majd meglátom mi lesz az eredmény.
Ja, a procit most cseréltem le i7- 4790K-ra, valamivel jobb.
A gép fejlesztés még várat magára, megvárom hogy milyen lesz a játék és az új motor.
Ha sorban tolják ki hozzá a DLC-ket, akkor mindenképp fejlesztek.Megneztem, hat asszem labdaba sem rughat az en gepem, habar akkor gyujtogettem ossze alkatreszenkent, amikor Angliaban voltam 2018-19-ben, a proci az valami 6 magos AMD, ami szerintem felet tudja egy i5-i7-nek, a kartya meg 35%-al rosszaban teljesit mint a tied, elindulni lehet hogy elindulna a jatek, de tuti szaggatna, az meg nem buli, ugy fene akarna jatszani.Maradnak a regi stalker mod vegigjatszasok, na meg az esetleges leforditott ismeretlen modok, mint most a Labirint is peldaul.Ha meg mindenre raunok, akkor ott van 1-2 dosos jatek, meg Star Wars Rebellion es Imperium Galactica, habar mar azokat is annyiszor jatszodtam, hogy mar unom lassan, vegul az lesz, hogy atterek vegre az olvasasra, konyvtarnyi elektroniukus konyvet gyujtottem ossze az elmult 20 ev alatt.
Te milyennek talalod a S2-t? Es mivel foglalkozol mostansag? En egy Hearts of Iron 4 modot (Expanded Hungary) tesztelek, epp ma kuldte at a modder srac nekem is a frissitest, es en ezt a modot tesztelen es moddolom picit. -
shield
Topikgazda
Stalker az Stalker. Kit érdekel, hogy az online fordító milyen marhaságokat fordít.
Antonius1978 Nézd meg az adataimnál a gépem konfigját, ezzel a S2 közepes beállítással elfut. Igaz, csak az S2 1.6, az 1.71 és az 1.81 akad mint a rosseb, csak nem értem miért. Most fogom megpróbálni az 1.9-et, majd meglátom mi lesz az eredmény.
Ja, a procit most cseréltem le i7- 4790K-ra, valamivel jobb.
A gép fejlesztés még várat magára, megvárom hogy milyen lesz a játék és az új motor.
Ha sorban tolják ki hozzá a DLC-ket, akkor mindenképp fejlesztek. -
Antonius1978
addikt
Hat en mindig meg-meg nezem, hogy valaki irt-e, es mit, ha olyant ir, akkor hozzaszolok, de amint latom, a tavaly nyar ota eleg kevesen irunk a forumba...talan mert nincs amirol?
Majd utannajarok, hogy hogyan tudom feltolteni, mert akkor egyszerubb ha en a vinyorol feltoltom es kesz, a magyarazo szoveget majd meg fogom irni valamikor, tegnap picitt becsiccsentettem, mert szulinapom volt, betoltottem a 48at, fura erzes
A moddal kapcsolatban csak annyit, hogy jo lenne, ha kerulne egy-ket szakerto, aki meg tudna valositani a vegso formajat a modnak, mert en nem ertek hozza, azt xFreex csinalta, en az otletet szolgaltattam. -
' Tzs ,
senior tag
Örülök, hogy a fórumon is látlak!

"TZS, te mikor lapatolod mar vegre fel a Turult az oldaladra? Majd irok ajanlot es magyarazatot hozza." --> mihelyst adod
amúgy te magad is felteheted ha akarod 
-
Antonius1978
addikt
Igen, lovoldozhetek az AMD-65 fegyverrel a Turul modban, egesz jolesett, mert asszem tavaly tavasz-nyar ota nem olalkodtam
a Zonaban, mivel egy Hearts of Iron 4 modot bovitek.Amugy epp most fejeztem be a Labirint-et, elmegy, volt nehany szorakoztato pillanata a modnak, de nem hatalmas durranas.Szerencsere meg csalast is hasznaltam, hogy hamarabb menjen minden.
TZS, te mikor lapatolod mar vegre fel a Turult az oldaladra? Majd irok ajanlot es magyarazatot hozza.
-
Timstrike
tag
Na, meglett a megoldas arra, hogy sem a fegyverek, sem a kez nem latszott a jatekban. Directx11-et allitott be a jatek, es gondolom azert.Habar a BIN konyvtarat, amit az Enotbol vagy honnan koppintottam a Turul modhoz, azt is ratettem az uj telepitesre, szelesebb a latokorunk, gondolom erre gondoltam a FOV-al.Lehet hogy az is segitett, vagy csak siman az, hogy statikusra tettem a renderelest.
Szerintem a statikus rendelés segített mert a játék fejlesztő is ajánlja. Örvendek hogy működik!
-
Antonius1978
addikt
Na, meglett a megoldas arra, hogy sem a fegyverek, sem a kez nem latszott a jatekban. Directx11-et allitott be a jatek, es gondolom azert.Habar a BIN konyvtarat, amit az Enotbol vagy honnan koppintottam a Turul modhoz, azt is ratettem az uj telepitesre, szelesebb a latokorunk, gondolom erre gondoltam a FOV-al.Lehet hogy az is segitett, vagy csak siman az, hogy statikusra tettem a renderelest.
-
Antonius1978
addikt
Nekem nagyon bejött a S2, valahogy áramvonalasabb a régi játékoknál. A S2-ben van saját láda, aminek a tartalmát minden fő bázison eléred. Tehát telerakod fegyverrel mondjuk Pripjatyban, a kalauzzal elmész Rostokban, és ott kiveszed a fegyvereket és eladod a kereskedőknek. A fegyver elhasználódás színekkel is jelezve van, egy bizonyos százalékig zöld, a közepesen kopottak sárgák, a rongy állapotúak pirosak. Az egyik kereskedő megveszi Rostokban a pirosakat (de csak ő), de a sárgát egy másik kereskedőnek érdemes eladni, mert azokért az ad többet (no para, néhány méter van közöttük).
Szóval ez a saját láda hiányzik most nekem a Clear Skyból, persze kevésbé élethű a dolog.Egyébként igen, sok üres terület van a S2-ben, de ez inkább hiányérzetet vált ki, semmint örülök neki. Egyébként nagy fless megtalálni a régi játékok ikonikus helyszíneit az új játékban, és meg is lepődtem néha, hogy egyes helyek hogy kapcsolódnak másokhoz, a régi játékok alapján másra számít az ember.
Egesz pontosan hogy erted ezt az aramvonalas dolgot? Vajon egy 1060as kartyan hogy futna, vagy nincs otleted?
A ladas dolgot ertem, hat vegyuk ugy, hogy ez egy kenyelmi funkcio, ami vegulis nem rossz, mondjuk elethubb ahogy a COP-ban van.
A sok ures terulet nem baj, ha mondjuk akad 1-1 epulet, hely, imittamott, hogy oda tudsz menni, habar az is elkepzelheto, hogy hosszu tavon unalamas lesz mind csak a nagy semmi kozepen gyalogolni.Emlekszem, 2014-ben kijott az az uj SoC Dezowave-es ujracsinalt jatek, ott is rengeteget kellett foloslegesen maszkalni a nagy ures teruleteken keresztul, engem ott inkabb a sok folosleges maszkalas zavart, de aztan jott egy mod, valami Dacolva a halallal vagy Szovetseg ideje 3 vagy mi, ott egy fiatal banditat alakitunk, na ott aztan rohadt sokat kellett maszkalni, azaz hihetetlenul sokat - foloslegesen.
Lehet hogy a S2-ben a valodi helyszinek vannak benne, mig a tobbiben, csak azokbol a helyszinekbol ragadtak ki egyetsmast. -
Dhampir
félisten
-
Yutani
nagyúr
-
Dhampir
félisten
Nekem nagyon bejött a S2, valahogy áramvonalasabb a régi játékoknál. A S2-ben van saját láda, aminek a tartalmát minden fő bázison eléred. Tehát telerakod fegyverrel mondjuk Pripjatyban, a kalauzzal elmész Rostokban, és ott kiveszed a fegyvereket és eladod a kereskedőknek. A fegyver elhasználódás színekkel is jelezve van, egy bizonyos százalékig zöld, a közepesen kopottak sárgák, a rongy állapotúak pirosak. Az egyik kereskedő megveszi Rostokban a pirosakat (de csak ő), de a sárgát egy másik kereskedőnek érdemes eladni, mert azokért az ad többet (no para, néhány méter van közöttük).
Szóval ez a saját láda hiányzik most nekem a Clear Skyból, persze kevésbé élethű a dolog.Egyébként igen, sok üres terület van a S2-ben, de ez inkább hiányérzetet vált ki, semmint örülök neki. Egyébként nagy fless megtalálni a régi játékok ikonikus helyszíneit az új játékban, és meg is lepődtem néha, hogy egyes helyek hogy kapcsolódnak másokhoz, a régi játékok alapján másra számít az ember.
Érdekes, teleportál a láda tartalma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
37977 - 37901
37977 - 37901 37900 - 37801 37800 - 37701 37700 - 37601 37600 - 37501 37500 - 37401 37400 - 37301 37300 - 37201 37200 - 37101 37100 - 37001 37000 - 36901 36900 - 36801 36800 - 36701 36700 - 36601 36600 - 36501 36500 - 36401 36400 - 36301 36300 - 36201 36200 - 36101 36100 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Újszerű Honor 400 Pro 5G 12/512GB Dual Sim Kártyafüggetlen, Szürke, 12 hónap garancia
- Weeylite WP35 RGB Fotó Video LED lámpa - Színes 3200LUX 30W 2800K-6800K Kamera fény
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i9-11950H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű de kissé karcos,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- HPE ProLiant 32GB DDR4 ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB White Titanium -2 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS5608, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol játékkal garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Azért írtam hogy az új verzióhoz nem javaslom a használatát.
A GPT belebukott, hiába használtam a fizetős verziót. Szal érdemes nekiállni a meglévő verzióból?

), es videolejatszot, nos egyutt neztuk, ugye en 1 kukkot sem ertettem az angol dumabol, o meg alul olvashatta a holland forditast, habar ha jobban belegondolok, akkor meg nem tudott olvasni