- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Lehetőségként még talán annyit megtehetsz, hogy a játékban váltogatsz a kormányok típusa közt, hátha valamelyiknek a beállítása, jó lesz neked.
Más
Ahogy keresgéltem a .xml fájlok közt és az forcefeedback/carsetup xml fájlba belestem és ezt találtam.<FFBCars>
<!-- Car setups for force false This file holds a list of car specific setups. If a car is not found here no modifiers are applied. name= Folder name of car scaleForce= wheel linear force scale scaleFriction= wheel friction force scale scaleEffects= collision, gear change etc effects' force scale-->
<FFBCar name="sst" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="555" template="sst" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="405" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<!-- Old car names should be removed! -->
<FFBCar name="RD3 Style Test 4WD" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza Spec C Tarmac A" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Mitusbishi Evo IX" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza 555" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Peugeot 205 T16" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen Xsara Rally X" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Audi TT" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Suzuki Swift Super 1600 Tarmac" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen C2 Super 1600" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="McMillin Racing Buggy" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Lancia Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Fenomenon Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
</FFBCars>Lol. Írtak ezek egyáltalán valamit ehhez a játékhoz?
vagy ezek lesznek a bonus verdák?
Befejeztem csak érdekesség kép említettem meg! -
DigitXT
félisten
válasz
Unbaised-Ben #2296 üzenetére
Ott a kis hamis
LOL.Wynny: 10. körben ezért tuti nem zárnak
ki, hiszen a kör végén még bejöhetsz, és
az utolsó kört megteszed a másik gumin.
Amúgy van egy "Request Pit In" gomb, az
segít, ha az agyadra megy a mérnök... Pl.
amikor a defektes kerék lecserélése után
közvetlenül ki akart hívni újabb cserére. -
Wynny
csendes tag
az nálam viccesebb volt hogy 3 körön keresztül magyarás pites csávó hogy huzzak ki box me megagyal, há mondom hagyni békén végre első vagyok...békénhagy, gyanus csend
10/11 kör...kizárás, mert nem cseréltem le a rossz gumit...áááááásasolni vidim, az én konfimon megy el igy
http://www.youtube.com/watch?v=lTsnA39AJZg
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ekkora kamut megint, ismét suzuka, de most nem a boxkiállás, hanem EZ.
Küzdök Hamiltonnal meg Webberrel, erre egy tök olyan ember előz meg akire nem lehetett számítani, ismét Kovalainen villantott a játékban...Hockenheimben ugyanis 4. lett, most meg első... azt hittem ki fog állni a boxba, távolról közelítettem meg folyamatosan, de elfogyott a kör...Ott a kis hamis -
pcguru1
őstag
Van olyan lehetöség a játékban hogy teljes futamot vissza tudok játszani.és ha igen hol találom?
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2282 üzenetére
megpróbálok mókolni a dirverekkel, mert lehet, hogy csak az a nyűge
Sikerült keresztülverni rajta.Remélem most már kitart így.
(És remélem a leendő patchben sem baszarintják ezt el, hehehe...)
-
Đusty
addikt
Nektek van visszapillantótükrötök? pl. Forceindia-nal ha jobbra-balra nézek látom, hogy rajta van az autón de vezetés közben nem látni egy darab tükröt sem.
-
szepsy
senior tag
válasz
"Infinity" #2271 üzenetére
Hali.
Ez a 460 sli, két 460-as kártya összevan kötve ugye?
Bocsi nem nagyon vágom
-
-
skylaner
senior tag
Lehet alapértelmezett gombkiosztás szerint az 1.2.3.4 billentyűk szolgálnak erre.
.........................
Ezt a defekt bugot jó lesz ha megoldják a patchben.
Kezdjük ott, hogy a gumi szimuláció OFF-on volt, időmérőt kezdtem, friss zsír új gumival,kigurulok a boxból épphogy kiértem a pályára aztán jött is a bal hátsó defekt.
De hogy miért az rejtély....... -
Ice!?
őstag
karrier módban, verseny közben van mód gumitaktika váltására?
félidő körül az addig száraz pályán elkezdett egyre jobban esni az eső. élvezet volt bevinni az autót lágy keverékkel.. -
Wynny
csendes tag
nekem meg az a bajom hogy egyáltalán nem veszi be a kormányomat:S
nem tom a Shiftben mi a rákért tudtál 20,000kormány közt válogatni, ráadásul ha nem volt a listában akk egy egyénit is tudtál...ezek mé nem tudták ezt megcsinálni???????????? csak ezé vettem meg a kormányt semmi másé..no mindegy
am faintos játék
jah és azzal, hogy a LIVE-é lett az online mod, no free game, nem mint a Gridbe ügyebár
-
DigitXT
félisten
Az, hogy ebben a játékban nem megy, ha aktív az SLI. Csak ennyi.
Szóval a menüben van ilyen 300+ FPS, a játékban meg 80-120, de
egyik sem jó: a menüben 700 fölött néha túlterheli a szünetmentest,
a játékban meg kifejezetten zavaró a 80 FPS... Ha letiltom az SLI-t,
akkor megy a Vsync, csak egy GTX285 nem elég a fix 60 fps-hez..."Infinity": gondolod, hogy a 460SLI-t nem érintené ez a probléma?
-
bandiie
aktív tag
Ugyanez volt nekem is.
Játszottam, jó volt, lefeküdtem aludni, reggelre lett kb. 20-30%-os deadzone-om. Fél napot szarakodtam vele driverből stb., de nem sikerült megoldani. Úgy felkúrt hogy eltörtem a kormányom és letöröltem a játékot.
Aztán később feltelepítettem és megjavult. Szvsz game reinstall lehet megoldja nálad is, gondolom vmi bug lehet.
GL
-
zodo
nagyúr
Megnéztem, tényleg nincs hozzá driver.
(Nem mintha, nem hittem volna neked)Akkor passzolok, talán
Várni kell azt a bizonyos javítást és reménykedni, hogy javítják a te problémádat is.
, de gondolom úgy sem az ilyen jellegű hibákra koncentrálnak majd a fejlesztés során.Én kormányom sincs a támogatottak között, de legalább tudtam állítani a driverben. Mákom volt.
Pc-re a támogatott eszközök, listája:
• Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
• Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
• Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
• Logitech Dual Action
• Logitech MOMO Racing
• Logitech MOMO Force
• Logitech G25 Racing Wheel
• Logitech G27 Racing Wheel
• Logitech Rumble Pad 2
• Logitech Cordless Rumble Pad 2
• Logitech Driving Force GT
• Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
• Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel(#2276) puttputt
A szabályrendszert egyébként nem értem. A kicsúszás mióta kanyarátvágás, illetve az onnan való visszakecmergés?
Így akarták "hűdef@szára" készíteni a játékot.
Ilyen nincs a való életben.
"Bármikor" le lehet vágni a kanyart, max. vissza kell engedni magad elé a versenytársat, ha a manőver közben megelőzted. Amúgy meg a te problémád, idő veszteséged.Legjobb, time trial-ban Kuala Lumpurban amikor tovább tart a visszakecmergés, pedig egy íven haladok vissza.
Kicsúszás, érvénytelen kör és mire visszaérnék az aszfaltra már a következő kör is érvénytelen.Részemről, rossz játék (sok szempontból), még rosszabb kivitelezés.
Nagyon sok patch kell majd hozzá, hogy megszeressem. -
puttputt
őstag
válasz
Menyus911 #2264 üzenetére
Nem lehet, hogy manuálra van állítva a boxolásod? Úgy talán igen... Azzal még nem mertem próbálkozni. Elég bajom van nekem még futam közben.
F_Zolee: Érdemes lett volna, pláne, hogy tele van a net modderekkel..., szerintem készséggel vállalták volna. Oké, hogy pl. Davidson segédkezett, de azért ő mégsem napi min. 8 órában nyomja a szimulátorokat (helyette élesben...), mint egyes fanatikus "pixelversenyzők".
A szabályrendszert egyébként nem értem. A kicsúszás mióta kanyarátvágás, illetve az onnan való visszakecmergés?
-
redzsi
senior tag
Sajna nincs az enyémhez driver (a Tust honlapján sincs). A win7 usb game devicnek ismeri fel, ott állítottam is, de semmi eredménye nem volt.
Az az érdekes, hogy legelső alkalommal semmi ilyen problámám nem volt, csak másnap jelentkezett ez. Más játékban (race07) minden ok.Godnolom nem létezik (a windows sajátján kívül), amolyan játékvezérlő konfiguráló program.
De azért köszi.
-
redzsi
senior tag
Nekem ugyan Trust kormányom van (tudom tudom...), de
ugyanez a problémám..
Én is remélem, hogy valaki tud erre valami megoldást. -
DigitXT
félisten
Deadzone elvileg... Más kérdés, hogy most én sem tudom beállítani ezeket
a gamepad-omon, pedig az előző mentésben még működött (állítgattam az
érzékenységet, meg ezt a holtjátékot a kormányzásnál főleg). Persze én is
beszívtam a corrupt save-et, mondjuk még totál az elején voltam a karriernek,
de hogy a beállításokat is újra be kelljen lőni, hihetetlen... Ráadásul megy az
SLI, de nem tudom Vsync-cel 60 FPS-re korlátozni, így meg kicsit gáz, sz'al
most kezdte picit felb*szni az agyam a játék. Mondjuk még így is viszonylag
jó időt mentem a Hungaroringen TT-ben (jelenleg Top10-es) kipörgésgátlóval,
de akkor sem az igazi így az egész. Nagyon várom már azt a fránya javítást.Ui: még azon is gondolkodtam, hogy el kéne cserélni a GTX285 SLI-met egy
GTX480-ra. Valamivel lassabb lenne, de legalább nem lenne Vsync gondom. -
Doki16
addikt
Sikerült már valakinek a játékban működésre bírni egy Logitech WingMan Formula Force GP kormányt?
-
"Infinity"
aktív tag
Szerintem még mindig sokkal jobb , mintha egyáltalán nem lenne PC-re. Manapság már ezt is meg kell becsülni. Javítás meg lesz hozzá nyilván.
-
puttputt
őstag
válasz
F_Zolee #2262 üzenetére
Pontosan. Barcelonában egész szép előnyöm volt, a boxban addig nem engedtek ki, amíg le nem tisztult... visszaértem az utolsó helyre.
Értem én, hogy ne legyen boxbaleset, de ez már kicsit túlzás.
(A pilóta a valóságban már kiszállt volna és nyomott volna egy "barackot" a nyalókás emberre, az kétségtelen.)A másik gondom továbbra is az időmérőn (néha a versenyen) a kicsúszásból eredő büntetés ("-levágás" miatt).
Illetve az a rengeteg füves terület, vagy nehezen lekezelhető rázókő amin simán elszánkázik a csodás Lotus.
-
F_Zolee
nagyúr
Volt alkalmam kipróbálni a játékot másnál és elég vegyesek az érzelmek. Nem szimulátor az tuti de lehet élvezni kormánnyal a versenyt. A legnagyobb baj az igen butára sikeredett AI. Rájuk nem vonatkozik szinte semmi szabály. Időmérőn is olyan szépen beállnak eléd boxból kijövet, mint a huzat. Na meg gyors körön is feltartják az embert. Na meg ez a box-os dolog is..előttem leírták, hogy baxik kiengedni. A másik meg, hogy most akkor eldönthették volna, hogy a boxba bemenet a gép irányít vagy az ember. Nem ilyen elszúrt irányítás, hogy a gázt nyomd csak de azért simán túlcsúszik az ember a boxba.
Nagyon leegyszerűsítették a játékot. Mi értelme van kimenni a boxból verseny előtt ha egyből a rajtrácsra vág utána? Egy szó, mint száz ezt inkább csak multira érdemes megvenni, mert ott nem a buta AI-val kell szenvedni. És így a karrier módnak meg nem sok az értelme. Majd talán ha lemegy 5k alá akkor lehet megveszem én is.
-
mclaren-d
aktív tag
Van egy felhő javítás
szerintem érdemes felrakni szebbek lesznek a kocsik
ugye bár amit vissza tükröz. az világosabb és ez így jobban nézki -
szepsy
senior tag
Az élsimításnál az utolsó 8x az jobb a 16x-nál vagy miért van utánna?
-
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #2254 üzenetére
köszi
-
Đusty
addikt
És kb. mennyi szervert lehet találni ha az ember véletlenszerűen fellép. Mindig beenged valahova, vagy van úgy, hogy órákig nem lehet multizni senkivel?
-
Keksz03
senior tag
most lehet hülye kérdés lesz...ahhoz h tudjak másokhoz kapcsolódni ahhoz kell a gold membership xbox live-on? nem elég az ingyenes account és az eredeti játék?
-
Unbaised-Ben
senior tag
na most van teljesen elegem a ki******* ****** box kiállásos rendszeréből, abból hogy 5 másodperc helyett állok 20-at, mert a nyalókás pöcs nem enged ki, azért mert 200méterről jön egy autó, utána meg még1, még1, még1, simán kiengedhetne, de nem...
nevetséges. Teljesen szétkúrja az élményt, főleg miután nagy nehezen végig küzdöm magam a fél élmezőnyön, utána meg baszik visszaengedni, eddig tűrtem, de most telt be a pohár...
TheChos3nOne Dokumentumok/My games/FormulaOne
keksz03: de elég az ingyenes account és az eredeti játék
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben #2214 üzenetére
megvan, kösz.
kulfoldi: azt hiszem nem lehet kikapcsolni.
-
kulfoldi
aktív tag
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Nagyon nagy ez a jatek, teljesen kesz vagyok tole! Eloszor billentyuzettel probaltam, nagyon megtetszett, aztan elkezdtem morforndirozni azon milyen lehet kormannyal, de egy normalisabbal, mert par eve hirtelen felindulasbol vettem egy 5000 forintos Genius-t (de minek). Szoval az nagyon szar volt. Ugyhogy addig-addig nezelodtem, hogy kozben teljesen be lettem sozva plusz talaltam egy aruhazban piszkosul olcson (kb 10 ezer forinttal) es elmentem es megvettem A LOGITECH DRIVING FORCE GT-t! Ma hajnali hatig, 3 lakotarsam is nalam jatszott, koztuk egy lany is, ugy kellett harcolni egy korert! A nagyon durva ez a jatek ezzel a kormannyal! Azt olvastam, hogy a Pro verzio (a GT elodje) is majdnem ilyen jo, tudom nem olcso mulatsag, (25-30 ezer, a GT meg szeintem 35-40) de aki teheti, nevezzen be ra mert biztos vagyok benne, hogy hosszu tavu befektetes, es logitech minoseg evekig birni fogja a strapat, es remek barati, de akar csaladi program, gyerekeknek, felnotteknek, lanyoknak es fiuknak is!
Tessek egy link, akit erdekel olvassatok el, ez egy osszefoglalo cikk a kaphato tipusokrol ajanlasokkal, elonyokkel hatranyokkal, javasolt beallitasokkal egy profi szimularorostol:
http://logout.hu/cikk/kormany_kalauz_autos_jatekokhoz/logitech.html
Billentyuzettel nem az igazi!
Mas:
Lehet, hogy mar kerdeztek, ez esetben bocsanat. Nem tudjatok hogy lehet kikapcsolni a Ghost-cart? Szerintem nagyon idegesito! Elore is koszi!
-
PiE137
senior tag
Üdv.
Én egyenlőre hamachi-n multizok, amíg belejövök...
Magyar hálóneveket és jelszókat várok olyanoktól, akikhez mehetnék tolni a game-et..
A Forma2010 sajna mindig tele van... -
-
polonic
félisten
A magyar szoftvereladási listákon első az F1 2010, összplatformra vetítve és külön mindhárom platformon.
-
-
Sziasztok!
Save data corrupt üzenetet kaptam, vissza lehet valahogy állítani a mentésemet? Hova ment egyáltalán a játék? Néztem a szokásos Dokumentumok, Codemasters mappát, de ott csak a GRID van.
-
zsole84
senior tag
Sziasztok!
Kiléptem a játékból alt+tab-bal. Azóta ablakban megy sehogy nem tudom visszaállítani teljes képernyőre. Mit csináljak?
Köszi!
-
pcguru1
őstag
Valaki tudja esetleg,mikorra várható a patch?
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki a következő problémával: hiába forgatom a kormányt (régi darab, Trust GM3300
) kb. 20-30 fokig nem történik semmi. Csak ez után reagál. Próbáltam beállítgatni, nem ment.
Elindítottam a race07-et, ott semmi gond nem volt, azonnal fordult az autó.Pedig mikor első alkalommal játszottam vele, semmi ilyen probláma nem volt.
Tudtok erre valami megoldást? Előre is kösz.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
ProEvoFan #2231 üzenetére
Érdekes, mert Rolly tanácsára
, mentünk ugye tc nélkül kb 6-7 versenyt tegnap, volt köztük esős is(hockenheim), és nem láttam azt hogy nagyon csúszkálnának multiba, nagyon élveztem, sokkal jobban érezni az autó határait, tapadását, tényleg nagyon élvezetes
Persze csak egy jó kormánnyal... A medium beállítás inkább elbizonytalanít engem, olyan szerencsejátékszerű az egész, van amikor megfogja, van amikor nem...
-
Krisinto
őstag
Hali
SecuRom hibát észlelt és nem indul az F1...
Mi lehet a gond? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #2195 üzenetére
A TC igen előny, de aki nem kormánnyal játszik annak muszáj bekapcsolni, legalább mediumba, mint ahogy én is teszem.
Kanyar vétel után joy paddal nem lehet szépen, finoman adagolni a gázt, mint kormány+pedál párossal.Ezért szükségem van egy minimális segítségre.
Szvsz nekem muszáj bekapcsolnom mediumra, a többi off.Olvastam h szigorítottatok a multi beállításoknál.Itt jön ki az egyik nagy hibája az online játéknak.Ugyan is a szerveren nem lehet beállítani h track control: off-medium-full.Csak engedi v. nem engedi a TC használatát....itt miért nem lehet úgy beállítani mint offline játékmódokban?
Azért TC medium és full között hatalmas a különbség!Főleg szakadó esőben.
No mindegy, patchban kijavíthatnák -
drevin_71
tag
válasz
Rolly Dy07 #2226 üzenetére
kikapcsolva a segítségeket azért észnél kell lenni lassú kanyaroknál ,
assisttal már nyertem időmérő nélkül a végérőloffline hogy tudom futtatni ezt ,mindenképp akarja az ID-ét vagy nem ment semmit...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #2218 üzenetére
Köszi a meccseket!
Azért rázódik összefele a csapat időben.
-
drevin_71
tag
hali!
ma jött meg a game + poszter ,
kérdés ,hogy tegyem fel és aktiváljam ?
nem tom mi lesz ebből a november 10. magyar LIVE - ból
most így 3 db live - os játékom van és még emiatt nem csináltam meg az angol címes reget...
bár elég volna pill . ha csak offline tudnék menni ,talán az 1 hónap elég lesz rolly és rototti
ellen a gyakorlásra
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2220 üzenetére
így körözgetek én is
egyenlőre pálya ismiben vagyok
bachrein és ausztrált ismerem úgy ahogy meg monacot és kanadát de ott egy féktávot elcseszek állandóan a síkánnál -
Keksz03
senior tag
quick race-be találok embert és tudok is játszani de ha championshipbe megyek h find session, talál egy csomót viszont folyton azt írja h FAILED, unable to join...
help pls! -
J4N!
tag
Sziasztok!
nem tudja valaki hogy hol találom a játék registry-ét?
-
Rototti
senior tag
THX a multit Unbaised & RollyDy. Jóféle volt, kár, hogy olyan pályákon mentünk, amit kevésbé ismertem. Na persze nem volt nehéz ilyen pályát kiválasztani, mert 19-ből 2-t ismerek jól.
Nem baj így legalább izgis volt. Bahreinben, melbourne-ben uncsi lett volna, hogy mindig én nyerek. -
hermanyi
addikt
válasz
és azt tudni mely pályák vagy véletlenszerű ?
-
Ant@
senior tag
válasz
Ez nem jött be.
-
Unbaised-Ben
senior tag
akár ma is csatlakozhatsz, kb 21kor kezdünk pár menetet valószínűleg...
Live nevem: Unbaised(#2206) Ice!?: nem nem, amikor állítod a segítségeket, váltót, akkor lemész és ott van a törés, gumi szimuláció, üzemanyag szimuláció, flashback, ai erőssége...
-
hermanyi
addikt
na beálltam én is a sorba , mert megtetszett a játék és a warezost becseréltem egy eredetibe
a multi része még kicsit homályos de mentem már 2 versenyt ,szerencsémre monaco de nem lettem utolsó , bár megforgattak 1X az alagútból kifelé jövet
ha lehetséges csatlakoznék majd egy PH-s futamra -
válasz
Motion_Blur #2211 üzenetére
Szerintem 30-ig bőven jó.
Monaco nálam is olyan.. Monitoroztam, a VGA-t nem használja 60%-ban sem.. -
válasz
Motion_Blur #2204 üzenetére
nekem ezt azóta csinálja, amióta lecseréltem a videokártyámat (4870->5870), mondjuk addig nem is nagyon mentem versenyt, mert nem futott rendesen..
Nem ment 4870-en? Nálam 4850-en fut..
-
zozyk
addikt
Üdv.
Ezt a játékot vétség kormány nélkül játszani.
Soha életemben nem toltam autós játékot kormánnyal,de ma áthoztam haveromtól 1et,
TT-ben 3 másodpercet javult az időm,igaz az is sokkal több mint a tiétek.Így autóversenyt még nem élveztem sose,mint ezt.
Üdv:zozyk
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Ilyet nálam sem csinált soha és én sem vettem meg egyenlőre. Ha meglesznek hozzá a patch-ek és látom, hogy azokkal minden oké akkor meg fogom venni.
Egyébként GTX 460 karim van 1GB.
-
Ice!?
őstag
a reális gumikopást és az üzemanyag kopását hol lehet bekapcsolni?
a múltkor mintha láttam volna ilyen menüpontokat, de most nem találom sehol sem. -
DigitXT
félisten
válasz
Nálam soha nem csinált ilyet (mástól sem olvastam ilyen panaszt).
Eredeti játékkal próbálkoztok, vagy esetleg más forrásból van meg? -
Motion_Blur
félisten
Detto, versenyen a 2-3. körben megfagy pár mp-re, utána szárnyak nélkül állok a gumifalban, vagy kidob a játékból...
nekem ezt azóta csinálja, amióta lecseréltem a videokártyámat (4870->5870), mondjuk addig nem is nagyon mentem versenyt, mert nem futott rendesen..
mod: 'esetleg más forrásból van meg'
-
Piku
csendes tag
válasz
GuruZone #2201 üzenetére
Üdv Urak!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy 1680*1050 felb. mellett, 8-szoros élsimítás,ami a 4-es után van, max árnyék mellett. Elég sűrűn lefagy majd kidob. Más játéknál nem tapasztaltam ilyet..
A gép: E8400, 8800 GTS 512 OC, 4 gb RAM (videó driver a legfrissebb)Mi lehet a gond?? Segítségeteket előre is köszi!!!
-
zsomboor
tag
Sziasztok!!!
Látom sokan vannak itt a gridesek közül is
és most már én is boldog tulajdonosa vagyok eme remekműnek(nekem nagyon tetszett noha az első versenyemen fél kör után kiestem mert nem láttam semmit az esőben
)
-
GuruZone
őstag
válasz
Steady74 #2152 üzenetére
köszi! én sem ismertem amúgy az abu dhabi pályát.
Unbaised felettem van egy szinttel, úgy tudtam tartani, hogy lágy gumival kezdtem a 20%-os versenyt, ő pedig keménnyel.
Időmérőn fél perccel gyorsabb, versenyben kapok 1 mp-et is /lap.Én segitségekkel megyek, ABS + TC Medium, automata váltó, Corners Only az új pályáknál, de olyan szerverre ahol minden assist off, oda biztos nem fogok bemenni. Így szoktam meg, kihagytam az elmúlt 6 év szimulátornak nevezett dolgait, utoljára GP4-gyel nyomtam sok-sok éve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest