Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
sagesz93 #1961 üzenetére
NE HASZNÁLJÁTOK AZ EREDETI LEMEZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alcohol 120%-kal csináljatok másolatot! 30 percig fogja csinálni, Securom-ot be kell pipálni! Az én lemezem a tokjában van, Alcoholban pedig mountolva a képfájl.
ENNYI!!!
ui.: nem jó a célra a Nero, CloneDVD, IMGBurn sem
-
Rototti
senior tag
válasz
sagesz93 #1482 üzenetére
Rendben, majd biztos ott is tolni fogom, csak most barheinről volt szó, azért mentem itt.
hermanyi: Hát nem kell semmi ördöngősségre gondolni. Az alapbeállítások közül választom ki az épp legjobbat. Az, hogy a rázón megforogsz, nem a beállításoktól függ, finomabban kell kezelni a gázt kigyorsításnál.
Egyébként a 3 "jobboldali" beállítások közül bármelyik jó. Kis kül van köztük.
-
-
zodo
nagyúr
válasz
sagesz93 #1300 üzenetére
Talán megtaláltam a megoldást, de még nem teszteltem csak a menüben ill. az ablakváltások alatt néztem, de itt már elmúlt a görcse.
Nem ismerem a te kormányodhoz tartozó drivert és annak menüjét, de nekem a Logitech-nél létezik (, de gondolom neked is van ilyen) , hogy:
Options / Global Device Setting / Overall Effects Strength és ennek a csúszkáját levettem 105% (alapbeállításom) -ról 40%-ra és most jónak tűnik.
Mindjárt meglesem, játék közben is.
-
válasz
sagesz93 #1095 üzenetére
Én is
Pláne most, hogy az utolsó körben buktam 10 helyet egy defekt miatt. Azt hittem lefejelem a monitort.Mondjuk úgy lőtte be a kerékcserét, hogy 8. körben megyek, és a kemény meg szerinte 23-at bír. Így benyomtam, hogy 6.-ba megyek ki(kerüljem a forgalmat), és pont kibírja végig(29). Hát épp nem bírta.
Úgy látszik túl agresszív vagyok neki
-
polonic
félisten
válasz
sagesz93 #1021 üzenetére
Az is lehet, hogy keresett.
De inkább az lehet mögötte, amit beírtam nem régen.
Az előrendelők megkapták a dobozos verziót Angliában, itt is Magyarországon, meg a többi országban is a forgalmazó cégek, ezért lehet itt nálunk dobozosat kapni, egyébként csak digitális úton terjeszti pc-re a codemasters. -
Rototti
senior tag
-
heihachi
addikt
válasz
sagesz93 #654 üzenetére
Szerintem egy ilyen autónak nem kell feltétlen össze vissza csúszkálni, meg irányíthatatlannak lenni. Elvégre, ezek erre vannak kitalálva, diffuzorral, meg kurva nagy szárnyakkal, batár nagy kerekekkel. Miért csúszna? Ha feszegeted a határokat, akkor oké, de addig szvsz nem kell csúsznia minden kis pedálrezdülésnél
Ugyanígy egy nagyobb gázadásnál sem kell feltétlenül keresztbe állni, hanem fokozattól, sebességtől, fordulattól, haladási iránytól függően csak néha. Azt meg meg is teszi.
Szvsz itt a fizika (többé kevésbé) rendben van, az irányítás ami szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged