Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1377 üzenetére
Rendben, kérésed parancs! Csinálok játék közben is videókat. De a versenyen máshogy jönnek a köridők, mert megvannak tankolva a kocsik + vigyázni kell a gumikra. Ezért majdnem jelentéktelen versenyen az idő, mert ha állandóan harcolsz lassabb vagy. Ha meg nincs előttem senki unalmas a felvétel.
Nem baj azért csinálok neked majd olyat is. Vagy 1 kvalifikációs kört felveszek még előtte!
-
válasz
Rolly Dy07 #1356 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
és vsync nélkül nem csúszik szét a kép? hm...
én meg az alt + tab-ot nyomogattam bőszen, nem az alt + entert...
meglesem őket...
Loveless
konzolt kihagyom. egyértelműen csúnyább a képük a pc-hez képest. hiába optimalizáltabb, randább minőségben könnyű aztatatat.....
(legalábbis dirt 2, pc vs. xbox ez a helyzet. még dx9-ben is, a 11-ről meg nem is beszélve...)
konzolt (ps3), csak akkor veszek, ha gt5 nagyon jó lesz.... -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1375 üzenetére
Hát igen, csak belső kamerából valóban többet megtudtunk volna, de akkor az előzéseket nem láttuk volna. Szerencsére volt egy kis belső kameraállás, amiből meg tudtam állapítani a számomra lényeges dolgokat.
1. szinte minden kanyarban ugyanazt a fokozatot használjuk (ez nekem nagy szó, mert most kezdtem váltani...)
2. hasonló íveket megyünk, bár ez a Gridben is így volt, de ez a gém kicsit más, sztem itt jobban kijönnek a kormányok közötti különbségek.
3. multiban nagy meccsek lesznek (megint). -
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #1391 üzenetére
sztem a vsync-et kapcsold ki első körben (én be se szoktam kapcsolni), aztán a dx11-et visszaírhatod nyugodtan, ha ablakos módban megy, akkor bal alt+enter. Nézd meg a konfigom, 35 fps körül "hasít" úgy, hogy minden fullon, ultra beállítás, full hd-ben, és semmi niccs húzva!!!és mégsincs ez a lag benne egyáltalán,mint neked. (ja, és én vírusírtót, stb, semmit nem lövök ki,minden megy alatta,ami szokott)
Ja, és mindenkinek: a tapasztalatom az, hogy még véletlenül se abban a körben kell kiállni kereket cserélni,mint amit a gép javasol, mert akkor jönnek a legtöbben, és ott állhatsz a boxban akár 20-30 mp-et is. Én később jövök 1-2 körrel, és akkor tiszta a box utca, nem tart fel senki!
-
PiE137
senior tag
Az a baj, h olyan, mint a grid:
Az ellenfelek féktávon rohadt s**rok, ezért mindig beléjük rongyol az ember, aztán meg én kapok büntetést.
A box meg lesz 10-15mp a szárnycsere miatt, tehát uccsó helyre jó leszek...
Meg nagyon nehéz hosszú távon koncentrálni.
Vmikor biztos megforgok, v defekt.
Az ellenfelek bezzeg sose hibáznak.... csak szimplán lassúak...
Ennél nagyobb intelligenciát is el tudnék viselni... -
szab.tam
nagyúr
van némi fps és microlagg problémám.
esetleírás:az elején mentem pár sima edzést. ott minden rendben volt. dx9, 1920*1080, graf ulra, vsynk on, 60fps fix. cpu monitorozás: mind a 4 mag 50-60%, max amplitudo egy mag talán max 70-75%.
el kezdtem piszkálni a dx9 false-t, de valamiért csak ablakos módban ment, híába írtam vissza fullscreen true-t...
nem ment a dx11, így vissza dx9.
utána mentem pár "direct" 1-3 körös race-t, több pályán. több autónál leesett az fps 43-55-re, döntően 50 környékére. és előjött egy fura microlagg, főként a rázókőn látható, szemkifolyatós dolog...
-> rámonitoroztam a cpu görbékre. mind megemelkedett, az 1. mag 90-100%-on végig.
megnéztem újra az edzést. 1 autónál ott viszaállt 60fps-re, microlagg sincs, de a prociterhelés mintha ott is picit megelemkedett volna a kezdethez képest.
bakker. 9550@3.6 ghz kevés lenne? vagy valamit elállítottam?
a win7 energiagarázdálkodási baromságok kilőve, teljesítménycentrikusan minden...
játék reinstallon kívül valami ötlet?
szerk:
első dolgom persze az volt, (még a cpu terhelés megsasolása előtt), hogy viszavettem az élimítást, és ultra->high. természetesen nem változott semmi, utána néztem meg a cpu terhelést. tehát vga kizárva...
nem fut semmi melette. (oldalsáv, vírusírtó, kalibráló, diagnosztikai progik kilőve...) -
sagesz93
addikt
most nézem, hogy kaptam egy olyat, hogy a fék 10%-al jobb, vagy jobban reagál, valami ilyesmi
szóval akinek késik valamilye, meg hasonlók, szerintem az direkt ilyen., fejlődni fog ez is a játék során
egyébként valaki írt monacora 1:23-at, na az nekem is megvan(első tiszta köröm kb.
), és ezzel lennék most utolsó talán profi ai-k ellen
-
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #1377 üzenetére
Én úgy hogy, alig nyomom a gázt, amikor a piros elalszik, akkor fullgáz, még kipörög a kerék,akkor is, és tartom a többiekkel a lépést, max 1 kocsi szokott megelőzni, de az se mindig (a cockpitben az 1-2. zöld lámpa világít csak a kormányon,annyira kevés gázzal, míg nem indul a futam)
-
cNpowa
tag
hopp nem ide akartam
-
Nagymelák
senior tag
Második versenyem a Virginnel,21. helyről rajtolva,a szemét kinyomva lágy gumin 10 kör,box kiállás előtt defekt,rendben belefér,gumi csere óvatosabban haladva keménygumi 5 kör defekt,még a jövőhét is megelőz. Kezdem elölről.
Én sem akarok beleszólni,de ha a készítők figyelembe vették a valós erőviszonyokat,(és miért ne vették volna) akkor a Lotus,Virgin,HRT autókkal szerintem az élmezőnybe csak vágyódni lehet,mert ezek az autók a játékban is olyan lassúak akárhogy nyomod neki mint a valóságban.
-
polonic
félisten
válasz
F_Zolee #1373 üzenetére
Nagyon jó a multi. Nemrég írtam be. Azért rimánkodok, hogy menjünk már multizni.
De úgy látszik senki sem akar két emberen kívül.Vagy sokan lopott játékkal játszanak.
Ez nem számít. Angol címmel kell beregisztrálni. Itt van egy leírás mi ez és mit kell csinálni angol regisztrációhoz. -
szepsy
senior tag
Hát igen sok-sok frissítés lessz ehez még szerintem
----
Nem ismeri fel a kormányom,tudok jászani de a force feedback erősségén kívül nemtudok semmit állítani, logitech wingman formula force gp-m van. -
pcguru1
őstag
A versenymérnököt kilehet rugni,valencia 11körös versenyt 2 kiállásra tervezett plusz volt egy defektem igy utolsó lettem,és még nem is tetszet neki
-
Ki milyen technikával, hogy rajtol? Valahogy nem tudok rájönni, hogy lehetne rendesen, és mindig elmennek páran..
(#1375) Rolly Dy07:
Nem kukacoskodni akarok, de tényleg, de aki még nem látta, hogy mész, nem ez a legalkalmasabb videó rá.. Se időeredményedet, se egy full kört nem látni belső kamerából. Ez jószerivel annyit mutat, hogy hiba nélkül körbemész..
Na mindegy, hagyjuk, nem kell meggyőzni, mivel mások is állítják, hogy gyors vagy. Legyen úgy, elhiszem -
kpal
nagyúr
Itt egy jó kis video Lewis Hamilton plays Codemasters' F1 2010 game.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rototti #1361 üzenetére
Osztom!
Annyira szerencsétlenkednek néha, hogy hihetetlen. Meg azt én is utálom, hogy gyors körön vagyok időmérőn és nem nagyon húzódnak le. Rendesen leállnak velem versenyezni és feltartanak.
Szóval még egyszer leírom a kétkedőknek!
-G27-el megyek
-minden segítség kikapcsolva
-legend ellenfelekAzért én is bele hibázok néha, de lehet látni azért hogy vezetek:
A HD felbontáson lehet még dolgoznak.Jó tanulmányozást és szórakozást!
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Azt szeretném megkérdezni, hogy a multi része milyen a játéknak? Akár 10 ferrárival lehet körözni?
A galaxis honlapján ez áll: A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon.
Ez mit takar?Nem volt még Live-os játékom.
-
forise
tag
válasz
Unbaised-Ben #1370 üzenetére
Az is elég idegesítő szerintem, mikor leköröz egy gyorsabb autó. Ha csak egy kicsit veszek vissza a tempóból, akkor a szerencsétlen aki addig ugye gyorsabb volt tököl mögöttem. Ha meg már drasztikusabban lassítok, akkor meg jó pár másodpercet eldobok, de ugyanez nem igaz az ellenfeleknél, mert az előttem haladó nem veszít annyi időt. Vagy ha én próbálok erélyesebben előzni és egy kicsit megtolom az ellent, akkor mindjárt figyelmeztetést kapok, viszont ugyanez fordítva nem érvényes.
-
Rototti
senior tag
Hagyjátok már azt a szerencsétlen hamachit
Minden játéknál külön be kell állítani, ráadásul hol működik, hol nem. Használd a Tunngle-t. Beütöd a progiba a játék nevét, megtalálja a "szobákat", belépsz valamelyikbe (akár 255 fős is lehet) és onnantól bárki is csinál abban a szobában szerót, a játékon belül azt látni fogod... Ennyi.
Nem próbáltam f1-nél (nekem eredeti lesz), de rengetegen vannak a szobában, szal valszeg működik. -
pcguru1
őstag
Az miért van hogy a boxból kijön,én gyorskörön vagyok de nem huzodik le
-
zodo
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1360 üzenetére
Persze, én is az lennék, amíg nem látom az igazát.
Grid-ben nagyon sokat mentünk Rolly-val (és még sokakkal ebből a topikból), de igen nehéz megfogni.
Mondjuk ehhez hozzátartózik, hogy teljesen más játék a Grid.Más:
Ez a 25-30 fps téma kikészít.
Fent van a játék kb. 3 napja, de még nem is teszteltem igazán.
Elsőre a kormány szívatott a rángatózásával, amit sikerült megoldani.
Betöltési időt sikerült rövidíteni a dx11-re állítással.
, de ez az fps érték, hihetetlen.
Menüben, betöltés alatt kb. 200+ aztán játkon belül 25-30 High-on, adatlapon lévő konfigal, 1680x1050 /60hz
Medium-on sem lesz több, ha Ultrára teszem sem lesz sokkal kevesebb kb. 20, de itt már szaggatva fut.
Procit csak kb. 75% használja, mindkét magot, ezért húztam a vga-n, de semmi váltózás.Jól elcseszték az programozók. Kár érte.
Remélem, mihamarabb érkezik az első és értelmes javítás a problémákra.(#1363) kpal
Nem hasonlítanám hozzá, mert Rolly kevesebbet hibázik.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #1359 üzenetére
Szuper!
Akkor eddig két fő! Várjuk még a jelentkezőket!
-
Rototti
senior tag
válasz
Barthezz2 #1350 üzenetére
Hát a top3 autóval a legend aikat irreálisan durván lehet elverni, szóval egy gyengébb autóval a 8. helyről indulva fogható a 4. hely. A legend ai-k is olyan hosszú féktávokat vesznek, hogy már zavar.
Na persze nem árt, pár karikát menni az új pályán, kipróbálni melyik beállítás illik oda.RollyDy felvettelek.
-
Én azt elhiszem, hogy jól megy, és nem ma kezdte, de állítása szerin gyakorlatilag itt mindenkinél 10s-el legalább gyorsabb, és Lotus-al lever itt minket, még ha ferrariban ülünk is..
Illetve Legend Ai ellen is neki gyakorlatilag unalmas, mert beül egy ferrariba és 3 kört rájuk ver 20 körös versenyen. Na ezt így egy kicsit nehezen hiszem el..
Persze lehet így van, de én azért kicsit szkeptikus vagyok..(#1353) AMD_ok: igen, kormány..
-
Sanya595
senior tag
Idö hiényéban Én most csak 20%-ok versenyekett futtok,most jön a 4.-dik,de még egy deffektem sem volt.Minden off csak a váltótt és a tc-t használom és billel van idöm játszani, (a kormány a polcon pihen).
Szal nem tudom a deffekt hogy van nálatok.Viszont a box tényleg gagyi,hogy 4-dik helyröl állok ki és 20-ra jövök vissza. -
polonic
félisten
Este 7 órakor grand prix multiban?
-
PiE137
senior tag
Nagyon gagyi a WRC demo, nekem nem jött be!
Marad az F1, úgy néz ki... De azért talán még a full verzióra ránézek 8.-án... -
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1347 üzenetére
Láttam, itt sok mindenkinek van gondja a defekttel. Arra gondoltam, hogy nem lehet-e az a játék készítőinek elve (csak egy kósza ötlet), hogy aki alacsonyabb AI-al megy, annak bedobja ezt a defekt dolgot elég gyakran, mert Rolly ugye Legenden megy, és neki alig van, én proffal nyomom, és 2 verseny alatt 2x volt defektem, nem pedig számtalanszor. Nem tudom, csak egy gondolat. Írjátok le, ki milyen szintű AI ellen nyomja
-
válasz
Rolly Dy07 #1347 üzenetére
Nem vagy profi? Hát itt rajtad kívül mindenki a Prof AI-kal sem bír el, te meg 3-4 sec-et dobálsz a Legend AI-ra..
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Nem késik az irányítás! Legalábbis a kormányzás és a pedálok nem. Csak úgy érzed. A váltások, meg igazából se abban a szent minutumban ugranak. Nem lehet itt össze-vissza dobálni a sebességeket. Ha nézel igazi belső kamerás felvételeket, látszik rajta amikor vált felfele, hogy rácsap az ujjával a pillangóra és csak nagyon apró késés után kapcsol a váltó.
Itt meg ha nem vagyok elég gyors féktávon a visszaváltással, akkor 1. nem tudok elég rövidet fékezni 2. picit késleltetve tudok visszaváltani, mert leesett nagyon a fordulat!
Tehát meg kell érteni ezeknek az autóknak a működését! Én se vagyok profi benne, de mivel F1 rajongó vagyok elég sok mindent tudok már. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Defekt részt én is említettem, és azért jutottam a random kifejezésre, mert úgy kapom a defektet, hogy végig optimális hőmérsékleten vannak a gumik, és az elkopottság se volt vészes, pl sose kaptam defektet amikor piros volt a jelzés, általában vagy semleges, vagy sárga amikor random adja/adta...
-
DigitXT
félisten
Tapasztalataim (egy verseny alapján) vegyes-felvágottban alább...
KIPÖRDÜLÉS
---------------------
Korábban olvastam olyan véleményeket, hogy szinte soha nem pördíthető meg a kocsi. Hát dehogynem: úgy kib*assza a seggét "kövér gázra", hogy öröm nézni. Persze minden segítséget kikapcsolva, beleértve a kipörgésgátlót, hozzávéve, hogy gamepad használatával könnyen túlkormányozható az autó (limitált az analóg karok mozgástere, nem mindig könnyű a megfelelő szöget eltalálni).Kormánnyal nyomulók persze lehet, hogy másképp látják, majd - talán - megnézem - nappal - a G25-tel is. Ja és ez még tök száraz pályán volt, gondolom esőben ehhez képest úgy kell a gázzal bánni, mintha tojásokon lépkednél. Legalábbis a GTR2-ből kiindulva.
Kicsit leizzadós feeling volt a fentiek fényében egy (csupán) 7 körös futam(ocska) a Hungaroringen, pláne, amikor durván elkezdett fogyni a gumi.
Azért elsőre megnyerhettem volna (a pole megvolt az "amatőr" AI ellen), csak a 6. körben pikk-pakk megforogtam a kettes kanyar kijáratán, és le is törtem az első szárnyat (meg amúgy is nyakamon volt Vettel - miközben én Massának adtam ki magam). Ha rögtön kapcsolok, hogy ott a flashback lehetősége, akkor "visszatekerem" az időt, és másodszorra nem szúrom el azt a kanyart, nade mindegy...
DEFEKT
-------------
Újraindítva a versenyt meg egy jó kis defektet sikerült összeszednem szintén a 6. körben. Ezzel kapcsolatban is írta valaki, hogy "random" kap defektet, nem is "sárga" előtte a gumi-jelzés: hja kérem, a gumi hőmérséklete lehet, hogy optimális (így zöld), de ha már sz*rrá van kopva, akkor sajnos könnyen szétmehet - lásd a kijelző másik állását, ahol bizony a sárga, narancssárga és piros átmeneten végiggyalogol, mire fekete lesz (defekt).TÖRÉS
-----------
Úgy tapasztaltam, hogy szépen törik az orrkúp is, meg persze az első szárny, még kisebb ütközéseknél is: ez is valszeg beállítás kérdése volt annak, akinek nem.Végeredményben a harmadik újraindításra megelégedtem egy második hellyel (amikor is rögtön a rajt után elszúrtam az első kanyart, de szerencsére Webber koccolt Alonsoval, Schumachert meg viszonylag gyorsan visszaelőztem, utána "csak" tartottam a második helyet).
IRÁNYÍTÁS KÉSEDELME
--------------------------------------
Ha másnak is nagyon késne a gázreakció (mint nekem elsőre), akkor nézzen körül az autó beállításoknál, mert van egy ilyen, hogy "Throttle Mapping", vagy mi a tököm, ami alapértelmezésben épp ilyesmit csinál (elvileg részben elkerülendő a gyakori kipördülést): FAST-ra rakva már valamivel értelmesebben reagál a gép, bár egy kicsit még így is késik az egész, még a váltások is furcsák picit...TELJESÍTMÉNY (FPS)
---------------------------------
Volt egy kérdés, hogy SLI-t használja-e: régebbi driverem van, ezzel biztosan nem. Mondjuk így is megvan a (majdnem) fix 60 fps, kérdés, hogy amikor beröcög (pl. 55 a 13-as kanyarban, de extrém esetben akár 45 talán a boxban), azon segítene-e az SLI, vagy inkább a procit pöcköljem feljebb (jelenleg csak 4G-n megy, de a 4,2 simán benne van, ill. a 4,4 is elérhető). Majd letesztelem, hogy mi limitál, mit érdemes tuningolni.Vagy miből érdemes visszavenni: jelenleg 1366x768 + Ultra beállítás + 8xAA+16xAF volt a(z alap)felállás. Természetesen DX9-ben vagyok, mivel csak DX10-es VGA-val rendelkezem, valamint amúgy is XP SP3-at használok (már: kell hozzá az SP3, anélkül nem települ, viszont a Live-hoz meg kell egy olyan hotfix, amit az SP3 kinyír, hovatovább magyar winre nem létezik az adott frissítés, így annak újrarakásához újra meg kellett hackelni a Windowst, mint anno). Kicsit kezdett fárasztani, mire sikerült életet lehelnem bele.
KONKLÚZIÓ
------------------
Szerintem a feeling rendben lesz a játékkal: ugyan nem szimulátor, de talán nem is akarja annak eladni magát, ellenben szórakoztató (egy TT-t és egy GP-t néztem eddig, mindkettőt a Hungaroringen), és tetszetős, tehát szerintem el lehet vele lenni, ha valaki szereti az F1-et.(1-2 óra nyüstölés során nem érztem "gagyinak".)
-
Kivancsi voltam a procihasznalatra, ezert keszitettem everest logot, montreal verseny:
Szepen kihasznalja szinte mind a 8 szalat. Legutobb a mafia2-ben lattam ilyet, csak ott 70-90%-on hasznalta oket.
Egyebkent nagyon elvezetesek a versenyek, eleg erosek az ellenfelek, jelenleg az amator a szintem
, igy tudok veluk menni es azert elozgetni is, de az elejeig meg nem jutottam el igy sem, mclarennel. ezt a gumi/benzin szimulaciot szvsz kikapcsolom a fenebe, ki tudja mennyire valos az egesz es emiatt nem bizom benne. Enelkul is lehet izgalmas versenyeket menni.
-
Pepi79
tag
válasz
Motion_Blur #1337 üzenetére
Ja igen, nekem is 8x...
Egyébként a 30-35 fps-sel önmagában nincs is baj szerintem. Nekem legalább is nem tűnik darabosnak. Viszont gurultam pár kört Monacoban, na ott már néha 20 körülire is leesett. Az már azért problémás volt.
De még nem igazán nézegettem, hogy mivel lehetne sebességet nyerni, egyenlőre jó így.
-
polonic
félisten
Nektek multiplayerben szövegel a mérnök? Nekem nem.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Sundesz #1333 üzenetére
Nekem E8200 van és vga-m is erősebb, és úgy van 30 fps-em, 800X600-ban meg 40, szóval én még mindig azt mondom hogy valamit nagyon benéztek a motorral kapcsolatban. Minek ennek 4 magos, amikor a dirt2-nek rohadtul nem volt szüksége rá, lehet ez is ilyen hogy szarul írjuk meg hogy 4 magossal menjen csak jól, azt lehet valaki tényleg lesz olyan okos és vesz egy 4 magosat.
-
Sundesz
addikt
Kipróbáltam PC-n a játékot és egyszerűen nem találok olyan beállítást, ahol tűrhetően néz ki a játék és még folyamatosan is fut - 30 fps felett (konfig a profilomban).
Másnál is ilyen rossz a helyzet?
Lehet, hogy ebből PS3 verzió vásárlása lesz. -
forise
tag
válasz
kozmi55 #1320 üzenetére
A tükör az semmire való, pedig már a korábbi játékokban is elég jól meg volt oldva. Úgy érzem elég sok apró dolog kimaradt a játékból, pedig évekkel ezelőtti f1-es játékban már volt, vagy moderek elkészítettek pár apróságot. Gondolok itt arra, hogy a box utcában a kerék cseréhez szükséges vezetéket tartó konzolok belógtak az épületről, alkatrészek álltak a box előtt, az irányító sátrakban kint ültek a technikusok, a box kijáratnál marshalok álltak, mentőautó, saftycar, a zászlókat lobogtató pályamunkások, daruk , stb. Lehetne még sorolni, és ez mind már jó pár éve egy kis többlet érzést adott a versenyzéshez, de hát majd a 2011-es kiadásban.
-
válasz
Rolly Dy07 #1323 üzenetére
Milyen kört mész Lotus-al, hogy a Legend AI-kat lenyomod?
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy kíméled is a kocsikat, mert nálad se defekt se semmi, meg full ellenfelek ellen 4. vagy.. -
skylaner
senior tag
Most végeztem a spanyol nagydíjjal.
Futam alatt mentem egy 1:23:068 -s kört, kérdésem ez prof AI szinten mire lenne elég?Nektek amúgy milyen időtök van itt, nem TT alatt ?
-
Rolly Dy07
senior tag
Én nem tudom, hogy Ausztráliában a 2. LOTUS-os versenyem hogy fog alakulni, de az 1. versenyen nem volt semmi gond. Most állítottam be a kocsit az Albert park-ra, de eddig semmi különöset nem tapasztaltam.
Ezek nem bugok amiket írtok, ezek azért vannak, hogy tanuljátok meg rendesen használni a kocsikat!
Lehet rázózni meg ilyenek, csak oda kell figyelni. A boxba befele meg fékezzetek le a vonal előtt, ahol ott van a kis tábla, mert elbassza tényleg az idődet. Ja meg amikor a szerelőkhöz értek akkor is nyomjátok a féket. Én átlag 3.8 mp alatt leszervizelek és GO 1000-el.
Érdekes nekem normálisan működik minden versenyzés alatt. Eddig!Kop-kop!!
Bahrain-ben LOTUS-al segítségek nélkül legendek között 4-nek behajtani 20 kör után azért nem olyan rossz. -
kozmi55
tag
válasz
Rolly Dy07 #1321 üzenetére
Már megtaláltam, de azért kösz az útmutatást
-
kozmi55
tag
Nekem csak a tükrök hiányoznak belőle
-
zodo
nagyúr
válasz
sagesz93 #1300 üzenetére
Talán megtaláltam a megoldást, de még nem teszteltem csak a menüben ill. az ablakváltások alatt néztem, de itt már elmúlt a görcse.
Nem ismerem a te kormányodhoz tartozó drivert és annak menüjét, de nekem a Logitech-nél létezik (, de gondolom neked is van ilyen) , hogy:
Options / Global Device Setting / Overall Effects Strength és ennek a csúszkáját levettem 105% (alapbeállításom) -ról 40%-ra és most jónak tűnik.
Mindjárt meglesem, játék közben is.
-
WesTM
őstag
Nagy lassan kezdem megszokni a játékot, ha nagyon felületesen nézem, el lehet vele szórakozni.
Az biztos hogy nagy multis betyárkodások lesznek itt.
-
Zoliwrc
aktív tag
Bahreini köridő versenyt nyomja még valaki? Javítottam az időmön elég nagyot. Minden segítség kikapcsolva, 1:52.896
[link] -
kozmi55
tag
Ezt a config.xml-t mivel kell megnyitni?? És melyiket? Van egy az OSD mappában, egy meg az effects mappában. De ha jegyzettömbel megnyitom, egyikben sem találom a forcedx9 szöveget.
-
sagesz93
addikt
válasz
kacsaesokos #1309 üzenetére
az nem feltétlen hiba, mivel a beállás előtt neked kell fékezned
ha nem teszed meg, akkor eléggé elhúzódik a csere. -
Nagymelák
senior tag
válasz
Barthezz2 #1307 üzenetére
A defektekkel Én is bajlódom,nem a kihívassál van a bajom mert azt tetszik. De ha nem használom a rázóköveket akkor tényleg csak az utolsó helyet lehet megszerezni,ha meg használom sanszos a defekt. Nekem is volt hogy a boxból kifele kaptam defektet. Ez van, amíg nem jön valami javítás addig vigyázni kell a rázókövekkel.
-
kacsaesokos
tag
Nekem is fogy a türelmem, összekaparok egy 5. helyet jövök ki boxba és persze, hogy elrontják, 25mp-t álltam a boxba, az előkelő 23. helyre jöttem vissza...
-
válasz
Rolly Dy07 #1304 üzenetére
Nekem nincs bajom a kihívással, csak ne ilyen durván
A boxtaktika sem jó sehogy sem. Most is, 10.-ről rajtoltam, buktam 2-t rajtnál, de az közben visszajött(meg még +2), így 23 kör után mentem lecserélni a gumikat lágyra a 8. helyről. Hova jövök vissza? 20.-nak, pedig most a boxkiállásom is rendben volt. A maradék 8 körön a friss lággyal még összekapartam 2 helyet, és 18.. Én nemtudom, az AI hogy box-ol, de nem úgy, ahogy én, az tuti..Így sosem fogok másik csapattól szerződést kapni, az is biztos
(#1306) Nagymelák:
Na erről beszélek. Ezt konkrétan élvezem is, hogy tiporni kell a helyekért. De hogy e mellé még ott szivat, ahol tud, az már sok.. -
Nagymelák
senior tag
Én egy Virginnel megyek,a TC-n kívűl minden segítség kivan kapcsolva + a váltó automatán, Ausztráliában kinyomtam a szemét a gépnek mégsem sikerült a Q2-be jutnom 21. lettem Az egyik HRT viszont bejutott egy Williams pedig nem jó kis erősorrendet állítottak fel.
-
kozmi55
tag
Itt irtátok, hogy valakiknek DX11-el jobban fut. Hogyan lehet átrakni DX11-esre?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1303 üzenetére
Egy szezon alatt nem szednek össze ennyi defektet a való életben, mint amennyit a játék egy féltávos futamon össze tud neked fabrikálni.
Persze igazad van!
Ez amolyan idegesítés benne, vagy az érem másik oldala, hogy új helyzetek jönnek. Kihívás elé akar állítani "sajnos".
-
válasz
Rolly Dy07 #1295 üzenetére
Mindig nyerni? 18. hely az eddigi legjobb helyezésem.. Lotus-al a Prof szintű ellenfelekkel azért nem olyan piskóta ám, hogy mindig elöl..
És igen, szar. Egy szezon alatt nem szednek össze ennyi defektet a való életben, mint amennyit a játék egy féltávos futamon össze tud neked fabrikálni. És érdekes módon, senki a világon nem kap, csak te. Ez minden, csak nem normális.
Rendben, kell ilyen is, de nem így. Hidd el, nem csak te tudsz óvatosan menni, de ha ennél óvatosabban megyek, 24. se leszek.. -
zodo
nagyúr
válasz
kacsaesokos #1301 üzenetére
Köszi szépen.
Újra kalibráltam, ettől javult a helyzet.
, de ha kilépek a menübe még mindig rángat, ha visszalépek a játékba már nem.
Lehet, leszedem a drivert és újrateszem. -
kacsaesokos
tag
Nekem is kegyetlenül rángatott (formula force ex), másfél óráig szórakoztam a beállításokkal de nem javult semmit, aztán letöröltem kormány driverét, újra raktam minden defaulton, de még mindig rángatott! Utána újra kalibráltam a kormányt és megszűnt! Nem értem mivel azelőtt is jól volt beállítva mégis, egy újrakalibrálással megoldódott, mostmár egyáltaln nem rángat, teljesen élvezhető!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPEnology
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Filmvilág
- Tesla topik
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest