Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Feccho86 #3997 üzenetére
Amikor elkezdenéd a versenyt feljön egy kis ablak, ahol be lehet állítani azt, hogy hány körös legyen a verseny, meg a long/short weekend-et stb. Itt kell a difficulty-ra ráállni és entert nyomni. Ott vannak a részletek.
A force ex-et sem ismeri fel, de ettől függetlenül be tudom állítani az EDIT-ben a pedálokat, gombokat és utána már a ffb-t is engedi, ha jól emlékszem.rocket: Pont ezt a drasztikus fps-csökkenést tapasztaltam én is a pocsolya-fix után, szóval amíg nincs rá megoldás, addig inkább mellőzöm a tócsákat.
-
Feccho86
csendes tag
Srácok 2 kérdésem lenne!
1) Microsoft Sidewinder 2őt miért nem ismeri fel a játék? Egyszerűen szűrke a mező a controlsba, pedig van és műkszik a windows controllelsbe.
2) Volt szó arról, hogy a játékban be lehet állítani dolgokat, pl. kopjon a gumi törjön a kocsi, büntetéseket kikapcsolni ilyesmi, nem találom, hol??
THKS
-
szab.tam
nagyúr
válasz
drevin_71 #3990 üzenetére
elvesztettem a fonalat:
ha jól értettem, az előbb azon nyavalyogtál, hogy futam után kifagy. a dx9 visszakapcsolás azon nem segített?
mert most meg azt írod, hogy "vannak hibák amit látok"
most akkor hibákat látsz, vagy kifagy, vagy mi van???
szerk:
a vezetésedben vannak hibák? nah, én is fáradt vagyok.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
romero28 #3988 üzenetére
rosszul tudod. én is azt hittem, de nem. utána kérdeztem. asszem Abu85
elég hiteles....de nagyon egyszerű megnézni: ha felteszed a patc-het, és csak dx10-es karid van, akkor is átvált a dx9 "false"-ra.
szerk:
előkerestem, így a pontos..."A lényeg, hogy DX11-es módban a nem kompatibilis effektek lekapcsolnak, de a kártyád az adott DDI verzióval működik. DX10.1 esetében ez DX10.1-et jelent. Az Ego motornál ennek nincs igazán értelme, mert a DX11-es kód visszaskálázása DX9-es kódot eredményez, ugyanis csak olyan effekt van benne, ami DX11-ben használható. Egyedül a DirectCompute processek futnak gyorsabban, de nem sokkal. Ha extra effektet akarsz, akkor DX11-es kártya kell."
tehát ugyan nem lesz haszna, de arra pont jó, hogy a fent említett problémát okozhatja....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
drevin_71 #3982 üzenetére
tedd vissza dx9-be.
ha nem tudnád, itt van:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOne\hardwaresettingsWin7 :
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne\hardwaresettingsés itt a config file-t jegyzettömbbel megnyitod, és
directx forcedx9="false"
helyett
directx forcedx9="true"
majd ment.próbáld ki, mert egyes driverek néhány nvidia karival nem szeretik dx9 fölött dirt2-ben, f1-ben. egyszerűen load/save-kor kifagynak. nekem is úgy mondták, én a dirt2 dx11 óta szívok ezzel.
ha ez megszünteti a problémád, akor vagy örülsz és játszol, vagy el kezded egyesével vissazrakni a régi drivereket, és meghagyod, ahol nem csinálja...
de mivel csak dx10-es karid van, így nem lesz túl nagy különbség a dx9 és a dx11 (mert az nálad csak dx10) között...
instabilitásnál futam közben is kifagy. ha csak save-kor csinálja, akkor nálad nagyon valószínű, hogy ez megoldja...
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #3985 üzenetére
Ja értem akkor nem szenvedek vele hogy bekapcsoljam, köszi
-
rocket
nagyúr
-
drevin_71
tag
Mi lehet a baj?megnyerem Bahrein -ben nagydíjat a Lotussal az 1.helyen majd továbblépnék és töltésnél megáll?
-
szepsy
senior tag
Hali.
Most márdx11-es a karim, akkora game is abban fut?Vagy hogy tudom megnézni?
Benchmark: átlag 51 FSP minimum 44 FSP
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3976 üzenetére
az első betűt kell azt hiszem megadni abból a szóból, amit kiírt. Nekem a Ferrari F-je volt a feladvány
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3964 üzenetére
Én nem tudok regelni arra az odalra, ahonnan ezt a kerék efektet le tudnám szedni. Egyszerűen nem tudom mi a franc baja van azzal a kérdéssel, hogy Can you spell? Amit azért kérdez, hogy ember vagyok e. De mi a francot kell rá válaszolni?
-
jozsi252
veterán
-
Üdv, a játékon belül nem tudok kapcsolódni a live-hoz, de még az xbox.com sem jön be a gépemen. Valaki másnak haszonló?
A netem ok, (írni se tudnék nélküle) a live-ban még nem migráltam magyarnak, bár az xbox.com nélkül nehéz is lesz... -
Zoo123
senior tag
Megértem az indulatodat, de ezek a hibák -véleményem szerint- már nem lesznek javítva, sajnos!
Most már koncentráljanak az F1 2011-re és az majd legyen olyan hogy:-a 2010 MINEN ismert bugját javítják, időmérő, verseny, boxutca, etc...
-a játék remekül, 50+ fps-el fusson egy átlagos 2magos játékgépen, de semmivel sem rosszabbul mint a dirt2!Szerintem.
-
rocket
nagyúr
Nalam az 1.00-val sokkal gyorsabb volt DX9 alatt mint most a pocsolya fixel DX9 alatt, igaz DX11 nem volt ott hivatalosan tamogatva, de az is gyorsabb volt, szoval valamit sumakolnak, hogy eltuntettek, es ez a megoldas nem az ami volt az 1.01-ben.
Nevetseges, hogy BETA tesztelonek hasznaljak az embereket akik megvettek a jatekot.
Olyan a helyzet mint a TDU-nal volt anno, honapokig bughalmaz volt, es akik megvettek BETA teszternek erezhettek magukat, de nem a jatek fejlesztoi fizettek ezert, hanem akik megvettek a jatekot fizetnek a jatek fejlesztoknek, mint most is ugye.
Minimum az lenne, hogy amig valoban 1.00-as verzioba hozzak a jatekot akik megvettek kedvezmenyt kapjanak a jovoben megjeleno Codemasters jatekra, dehat ez gondolom nem fog megtortenni.
Erdekes nincs egy ugyved se aki felkapna ezt a dolgot, pedig mara mar nem ritkan tortennek ilyen dolgok, es tobb 100000 emberrol van szo. -
Sanya595
senior tag
válasz
polonic #3965 üzenetére
Mert hogyha hamachi-n csinálsz szervert,az nem szerver?
Ö nem azt kérdezte,hogy lesz-e több live.
Az meg,hogy lann-ban játszol semmit nem jellent.
Nagyon sok szerver ment igy f1ch-ban,rfactor-ban és még sorolhatnám.
Sokan vannak akik nem a világgal,de legalább az ismerrösökel szeretnének együtt játszani.Nekik tökéletes lesz szerintem ez a megoldás is. -
Zoo123
senior tag
"Megnezne valaki, hogy az 1.00-ban alapbol a hardware_settings_config.xml-ben benne van-e a "<track_info_system type="gpu" />" (gondolom igen, mert ott voltak pocsolyak a palyan.)"
A patch után újraraktam a játékot mert nem tetszett amit művelt. Így most az 1.0-s változat van fent és nem, nincs benne az említett sor a config file-ban.
Viszont van pocsolya, és pont olyan szarul fut mint neked, versenyközben olyan 30-35 fps-el, ha elhúzok a többiektől akkor 40 körül, ami még mindig kevés.Ez van, de a játék élvezetes és remélem hogy az F1 2011-ben már javítják ezeket a hibákat!
-
rocket
nagyúr
Van akinel az 1.01 patch+pocsolya fix jelentosen csokkenti a teljesitmenyt?
Default 1.01:
DX9: <average min_fps="43.820538" av_fps="53.458954"
DX11: <average min_fps="40.531456" av_fps="50.304459"1.01+pocsolya fix:
DX9: <average min_fps="35.687534" av_fps="39.885727"
DX11: <average min_fps="27.246336" av_fps="30.660435"Beepitett benchmarkkal mertem, igaz a tortenesek nem fixek, de tobbszor probalgattam es +-1fps elteres volt maximum.
Ami biztos nem a visszatero pocsolyaktol csokken a teljesitmeny mert szaraz ido van ebben a tesztben Silverstonban.Megnezne valaki, hogy az 1.00-ban alapbol a hardware_settings_config.xml-ben benne van-e a "<track_info_system type="gpu" />" (gondolom igen, mert ott voltak pocsolyak a palyan.)
-
szab.tam
nagyúr
újból kérdezném, de most egyszerűbben:
lehet-e valahol az ffb erősségét moddolni? (pl. ott, ahol a tócsát)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3956 üzenetére
nem hivatalos, de amit eddig tőlük (RaceDevelopment) leszedtem, az faszán működött (pl: autókhoz frissített festések, HD+ textúrák, stb..)
[link]
-
Ice!?
őstag
a leírásban:
"F1 2010 Codemasters PC Game / Time Trial mode, all assists off, G25." ; )illetve az adatlapján:
"MSI 790FX-GD70 * X4 965 * 4GB Kingston DDR3 * Sapphire HD 5870 * Corsair HX650W * CM 690 * Samsung F3 1TB * Samsung F1 500GB * NEC 7421S * Creative Audigy 2ZS * Leadtek PxDTV 2300H * FSC 22" LCD * Logitech G25 * Logitech X-530 * Logitech MX1000 * Logitech Pro 9000 * OCZ 32GB" -
Piku
csendes tag
Üdv Urak!
Olyan kérdésem lenne, hogy 1.01 feltelepítése után zsinórban 3-szor kilépett a program
Már töred. mentesítettem meg minden de nem stabil a program.Tudna valaki megoldással szolgálni???
Előre is köszi
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur #3934 üzenetére
köszi
Úgy látom ehez a játékhoz tényleg kormány kell. Te milyennel játszol?
-
jozsi252
veterán
Szerintetek lesz normális f1 szerver? amit bérelni lehet tehát nem az otthoni kis nettel indítva hanem rendesen szervergépről futtatott szerverekre értem.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3921 üzenetére
Most akkor ez hivatalos frissítés? Valaki kipróbálta már? Engem is érdekel!
-
polonic
félisten
-
Rototti
senior tag
Szenzáció!!! Újonc nyerte a VB-t újonc csapattal.
Csapattárs nélkül nehéz...
Villaa: Az intro problémádat nem értem, de a mentések erre vannak:
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOneWin7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
forrás: szab.tam -
Villaa
csendes tag
sziasztok
Bocs lehet láma kérdés, de most ismerkedem ezzel a játékkal és nem vagyok nagy játékos.
Ha ketten jászunk ugyanazon a gépen (nem egyszerre) hogyan tudom elmenteni mindkettőnk profilját? Nekem állandóan felülírja az előzőt.
Van e arra lehetőség hogy a beállítások után átugorja azt a majdnem egy perces (box) intrót,
nem lehet azt valahogy kitörölni? -
jozsi252
veterán
sziasztok
Most hogy van patch valahol kitudom kapcsolni a ghost car-t? mert hiába rakom ghost car- save-t off -ra myf1-be, belépek tt-be és máris elmenti megint az időmet a ghost car-ba
vissza kilépek ismét visszakapcsolva a ghost car nemtudom mért kapcsolódik vissza magától hiába mentem el a profilt s*ar az egész.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3934 üzenetére
Grat!
Öregszem...., én valamivel kevesebbel, de 1.20 felett megyek szárazon!
Teljesen igazad van, a Hungaroring kanyarsebessége számít, egyenletesen minél nagyobb tempóban kell kanyarodni, ez neked megy, nekem kevésbé. Öröm volt nézni minkét videót, kár, hogy a fékhasználatot nem látni, én valószínű itt rontom el. -
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3904 üzenetére
Montreal:
Hagyom is, mert nem szeretem ezt a pályát + megnéztem pár 1:10-es, 1:09-es kört és annyit nem tudnék már hozni hogy ott legyek az első 10-ben...
-
Enton
addikt
Stemaen 33% leárazás a hétvégén az F1 2010-re:
-
nepszter1
addikt
a régi esőt vissza lehet valahogy álítani ?
-
dunc
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #3936 üzenetére
Köszi,azt hittem valami leszorítássál kapcsolatos dolog.
-
Motion_Blur
félisten
Parancsolj:
-
Đusty
addikt
válasz
tomi_mod #3931 üzenetére
Szerintem nem jobb, gázadásnál valóban nem akarok leváltani. De ami nagyobb baj 2 gombnál sem enged bármit beállítani pl. alt ami kézre esik, hányfelé nyúljak már a billen, hogy minden idióta beállítást el lehessen érni nincs 5 kezem.
És ráadásul a többi játéknál ha automatán volt de megnyomtam a leváltás bill-t akkor leváltott. Ez úgy volt jó kár, hogy elcseszték. A kormányt ettől függetlenül tudni kell programozni ha nem akkor nagy gáz van. -
tomi_mod
aktív tag
Ha egy picit gondolkoznál rájönnél miért van két billentyű, de segítek!
Az egy billentyűs megoldás úgy műxik, hogy figyeli a fordulatszám ingadozást, ha esik és váltasz akkor le lépteti, ha növekszik akkor felfelé lépteti, ezzel akkor van baj, ha gázadásnál kéne visszaváltani!
GP-t (1,2,3,4,) játszottam manuális váltóval és tényleg marha jól meg volt csinálva, de ha mondjuk egy kanyarban kellett előzni, kifékez/gyorsít akkor durván el lehetett rontani. Rövid féktáv, a motorfékkel is lassítva (később kezdeni a visszaváltásokat), aztán padlógáz!!!, de most akkor hogy is váltasz le a megfelelő fokozatig??? Elég fura az a megoldás, leváltásnál ne akarjak gázt adni...LOLPersze megoldható az, hogy a ne a fordultszám esést/emelkedést hanem a konkrét értéket vegye alapul, alsó harmadban le, felső harmadben fel és ennyi, csak ezzel meg vizes pályán lehet gond -nem részletezem...
Az utolsó meg akár lehet technikai akadály is, mivel ha egy billentyű jelebntené a két funkciót akkor kvázi a kormányok két külön fülét sem tudná kezelni mert neki EGY gomb kell csak.
Már a TOCA-1ben két gombos volt a kiosztás...jobb ez így! -
D@ni88
addikt
Vicces a dolog, mert ugye visszatettem az esős aszfalt effektet a cfg fájlba, de ugyan annyi az fps mint patch előtt
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur #3913 üzenetére
Tudnál feltenni belső kamerás nézeteket is? Nem baj ha kicsit lassabb, sokat lehet tőled tanulni.
-
szab.tam
nagyúr
a piros csíkot én csak a rajtnál figyelem az optimális fordulathoz az induláskor.
de menet közben érdemes a moddolt, (emelt), pilótafülke nézetben menni. vagy ha kisbb a pályaismeret, akkor az un. tv nézet, (felső pilóta), mert abból jobban belátni a pályát.
de mindkettőből látszik a kormányon a ledsor. és amikor bevillana lila, rögtön váltasz. azt meg nehéz nem észrevenni...
más:
idág inkább ezt az f1-et dícsérők táborába tartoztam. de tegnap elővettem a gtr evo-t. nehéz összehasonlítani a 2 játéktípust, mert más verseny a 2, és az f1-nek sokkal szebb a grafikája, de utána az f1-et újraidítva köpködtem megint,a mi a vezetési élményt, kormányzést, autó fizikáját illeti....
nah, nem ezért jöttem, hogy fikázzak....az evo-ban az ffb többszörösen intenzívebb és gazdagabb, mint itt az f1-ben. van-e mód az ffb erejét átírni abban a file-ban, ahol a patch utáni tócsajavítást is meg lehetet csinálni. vagy akárhol? tehát hogy erősebb legyen.
mert az evo-ban 5 kör után elfáradtam, majd letépte a kezemet a kormány, (ok, kicsit túlzásra állítottam be). itt meg csak simogatja, szinte alig érzek valamit az útból, pedig a menüben 100%-on van minden.....
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3924 üzenetére
"Aki automata váltóval megy, az nem vált sehogy."
A macska rúgja meg, igazad van! Fáradt vagyok már, elírtam!
De azért értetted mit kérdezek.Piros csík körbeér, repedt fazék hang előtt váltok, értettem!
Nem mondod komolyan hogy te menet közben a fordulatszámjelzőt nézed?
Én az utat szoktam! -
Motion_Blur
félisten
Aki automata váltóval megy, az nem vált sehogy
Mielőtt elkezd repedtfazék hangot adni az autó, szal mindenképpen hangra
váltani meg nagyjából ezen a fordulatszámon kell, vagy kicsit hamarabb (a két csík között). mod: kanyarkijáraton alacsony fokozatnál, vagy esőben persze előbb kell
-
Zoo123
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3920 üzenetére
"hogy a francba tudtok ilyen simán kanyarodni,komolyan mintha valami robot vezetne?!
Kormány?"Amit látsz, az a "smooth driving", azaz a precíz kormányzás és a megfelelő pedálkezelés (gáz/fék) tökéletes összhangja, amit csak kormánnyal, vagy egy jobb analóg kontrollerrel lehet elérni.
Igen, ez az a játék ahol a jobb eredmény/simább vezetés eléréséhez a kormányÖTELEZŐ!
Suzuka Time Trial: 1:31.098 automata váltóval nagyon szar vagy csak közepesen?
Még érzek benne max 1-1.5 másodpercet, de nem lesz könnyű!Aki automata váltóval nyomja: az hogy vált megfelelő fordulaton: érzésre, vagy hangra
Nekem az még nem megy! -
cyberkind
félisten
válasz
Motion_Blur #3921 üzenetére
A mod-ok működnek más modok-kal is ?
Pl realistic mod-dal a realistic tyres menne ? -
Motion_Blur
félisten
Realistic Tyres V3: [link] jónak tűnik, próbálta már valaki?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
hogy a francba tudtok ilyen simán kanyarodni,komolyan mintha valami robot vezetne?!
Kormány?Nekem is valaki írhatna egy jó beállítást!
THX! -
Đusty
addikt
Ezek az idióták semmi vezérlést nem javítottak a patch-ben. Nem engedi manuális váltónál ugyanazt a billentyűt, az altot egyáltalán a caps lock-ot bezzeg igen. És ha automatában van de mégis felül akarom bírálni azt sem engedi. Volna mit tanulniuk a többi játéktól. (GP, rfactor stb.)
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #3917 üzenetére
Pedig egy az egyben azzal csináltam!
Először én is buktam, mert én mindig kevés leszorítóerő/nagyobb végsebesség-re hangolom az autót, azzal volt az 1:16.9-es idő. Aztán beállítottam úgy, ahogy itt linkelve lett és egy darabig buktam, 1:17-eket tudtam csak menni mert nem vállaltam be a kanyarokat, nem hittem benne, hogy elfordul az autó. Aztán szépen lejött 16.4, 16.2, majd 16.0-ra. Már töltöttem fel a videot amikor még egyszer ránéztem, akkor lett a 15.964. Ezen a pályán nagyon fontos az egyenletesen nagy sebesség a kanyarokban. Ha lenne telemetria, akkor itt sokkal kevésbé lennének csúcsosak a görbék, mint pl. Montrálban. Mivel kevés a top speed, itt tényleg nem a tökéletes kanyarkijárat a lényeg, hanem a kanyarokon átvitt tempó. Szerintem! Aztán lehet hogy rosszul gondolom. -
hermanyi
addikt
válasz
de ezt a kört nem hiszem ,hogy azzal a setupal csináltad amit emlegettél
nekem azzal a setupal 1:19 alá nem ment le a régi setupomal meg megvolt az 1:18
vagy csak ma nem ment -
pcguru1
őstag
Sziasztok
A csapatradiot hogy lehet hasznalni,marmint en is vissza tudok valahogy szolni a csapatnak
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3901 üzenetére
1:17:1xx
-
Motion_Blur
félisten
Mára befejeztem
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #3910 üzenetére
Köszi leis szedem
-
Motion_Blur
félisten
válasz
jozsi252 #3909 üzenetére
Az feljebb linkelt setup szerintem elég jó lett Hringre
-
jozsi252
veterán
üdv
Alap setuppal 1:17 es kört nemtudok menni hungaroringen csak 1:18 elejét valaki tudna küldeni egy setupot? kíváncsi vagyok hogy mennyit javul az idő.
Másik kérdés a kormánybeállítás alapon van mindenkinek? csak mert pl hungaroringen van az első időmérő pont után egy jobb kanyar a sikán elött és mintha néha nem akarna elfordulni hiába van teljesen jobbra fordítva a kormány
-
D@ni88
addikt
csak én nem bíromaz angol nagydíjat vagy mindenkinél ugrál az autó?
-
kpal
nagyúr
Jó hír Elindult a magyar Xbox Live!.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
[CS]Blade2 #3904 üzenetére
Nem játszottam azóta, de holnap ránézek.
Hungaroring: találtam youtube-on egy 1:16.3xx-as videot, oda van írva hogy 'current world record)'
mindjárt megy a video response egy 1:16.0-val
-
Rototti
senior tag
Na úgy látom, hogy akkor nekem már nem is kell mennem.
Egyébként sem lenne informatív az eredményem ugyanis én nem szoktam menni TT-ben, és ahhoz, hogy maximumot kiautózzam, menni kéne jó pár kört, ami már nagyon elbutítana az adott pályán.
De gp-ben szívesen mondok neked időket.GuruZone: Vagy adatbázis hiba van, vagy tiszta lappal kezdik a TT-t a patch után.
De engem semmiképp se keress nagyon, mert nem találsz meg, csak elvétve egy-két helyen lotussal. -
[CS]Blade2
addikt
válasz
Montreal-ban egyébként még mindig 12.6-nál tartasz, vagy már azt is megjavítottad?
-
GuruZone
őstag
válasz
ezzel 1. lennél a világranglistán!
félórán belül én is nekifekszem, furcsa, hogy csak 101 idő van, mintha valami adatbázis hiba lenne, sehol nem látom rolly-t, rotottit és a többi barátom.
na majd én!
-
Ice!?
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3899 üzenetére
az a lényeg, hogy a patch nem hozott elő bugokat..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16e 128GB Black - 100% akku - Apple gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 14 128GB Red - 100% akku
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4060 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest