Új hozzászólás Aktív témák
-
†Snaps™
csendes tag
Hát igen 3-4 nap...de elősször kiakarom próbálni milyen nem megvenni egybőlúgyhogy én még elősször megvárom,hogy felkerüljön Torrentre.
Pár perce szereztem be a Ferrari Virtual Academy-t de Bill.-el nem a legjobb.
-
†Snaps™
csendes tag
Csak jöjjön.
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #396 üzenetére
Nagyon jó ez a videó
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Steady74
addikt
itt kicsit hamarabb mutatják a megjelenést, ami nyilván nem lehetséges, de egy újabb bolt, ahol előrendelhető a gamma:
-
válasz
Rolly Dy07 #384 üzenetére
Van benne valami. Bár tény, hogy ha úgy vesszük annyira nem drága, de teszem azt megveszem, aztán teljes csalódás az én ízlésemnek a fizika, akkor adtam a szarnak egy pofont. Persze, el lehet adni, de azzal is megy akkor az időd, plusz buksz is rajta.. Legegyszerűbb lenne egy demó. Egy pálya, egy autó, és slussz. Abból már lehetne tudni, mire is számíthatunk.
-
Enton
addikt
Azt mondták nincs már idejük, a demo-val foglalatoskodni.
Ha a demo-t is megycsinálnák, akkor ez is csak decemberben jönne ki mint tavalya Dirt 2.
Szerintem, 8000 FT egy ilyen játékért nem sok.
Akinek meg nem tetszik az meg kipróbálja és eladja. (Ilyenkor természetesen érdemes uj GFWL acc-ra regisztrálni a játékot.) -
válasz
Rolly Dy07 #384 üzenetére
Szerintem marketing okai is vannak a demo elmaradásának. Így valószínűleg nagyobbat fog szólni megjelenéskor...
De visszafelé is elsülhet a dolog, mert így veszíthetnek vásárlókat...
Bár, aki nem akar multizni és pénzt költeni rá, az úgyis lewarezolja valahonnan, aki meg multizni akar, az meg úgyis meg fogja venni. -
Rolly Dy07
senior tag
Mindenki had döntse már el a saját gépén kipróbálva, hogy jó e a fizika neki vagy nem. A demó ebben az esetben csak a virágboltban vásárolt lesz. Ezt maguknak köszönhetik a Codisok. Mert ki az aki manapság demó kipróbálása nélkül, mások véleménye alapján vakon megvesz 1 gémet? Hát a többség biztos nem!
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #380 üzenetére
Hát jah, ha viszont szimulátor lesz akkor max nem játszok vele, azt levan tudva.
-
hossszú
őstag
válasz
Unbaised-Ben #374 üzenetére
Persze nem úgy értettem, nem lesz újdonság és annyira nem lesznek rajta az emberek mint most. Én is játszom több éves játékokkal most újból a GRID van a porondon de a nyáron a Colin McRae Rally 2 is elővettem.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Félre értitek mindannyian szerintem, ő arra gondolt hogy már nem annyira fogja érdekelni a közösséget mint például most, hiszen az újdonság varázsa él az emberekben, bár én évekig játszok egy jó játékkal
-
hermanyi
addikt
válasz
Viktor77 #366 üzenetére
2.2.Ha warezolni szeretnél, akkor ez nem lesz sokáig a te fórumod.
lehet torrentezik
de egyetértek az ilyen és hasonló játékokat illik boltból beszerezni
nekem is fele torrentes de a minőségik mind eredeti lásd COD , MOHA sorozat és társaide én bízom benne ,hogy megjelenés előtt azért egy demot a fejünkhöz vágnak ,mert ha a fizika tré akkor az elrontja az egész játékot és akkor tényleg pénzkidobás
-
BalaNce87
addikt
Mi az hogy kit érdekel mondjuk azt aki megvette volna de akkor amikor kijött drága volt?
Autós játék és van benne multi és valszeg jó is lesz akkor nemhiszem hogy csak hónapokig játszanák, ha minden játék hónapokig tartana ki multival akkor szépet néznének az emberek hogy kidobott egy 10-est az ablakon. Singleért manapság meg nem adnak ki pénzt pláne itthon. -
pH érték
aktív tag
Szerintem érdemesebb várni vele pár hónapot és akkor biztos csökken az ára valamelyest.
-
Viktor77
titán
Mire gondolsz?
1. Amire válaszoltál hsz, abban kormányról van szó. Szeretnél kormányt letölteni? Ez esetben add tovább pls a linket, egy kormány nekem is jól jönne.
2. Ha a játékra gondoltál, akkor..
2.1. Még nem jelent meg.
2.2. Ha warezolni szeretnél, akkor ez nem lesz sokáig a te fórumod. -
Neoteric
addikt
Én is filóztam most a napokban, hogy talán be kéne ruháznom konzolra, mondjuk egy X-BOX 360 Slim 250GB-ra, de aztán rájöttem, hogy PC-t ha rákötöm nagytvre + rádugom xbox controllert akkor ugyan ott vagyok, sőt még előrébb, mert PC tényleg kiadja a 1920x1080-at, meg van élsimítás is. Aztán ha FPS-t játszok, akkor meg ott az egér+bill, ami egyértelműen jobb mint a kontroller.
Egyedül azt bánom, hogy DJ Hero nincsen PC-re, azt kipróbálnám pedig. -
pH érték
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #354 üzenetére
Mindenképpen meg fogom venni, a játékot, mert majd szeretném neten is kipróbálni hús vér emberek ellen. Na nem profik ellen, mert én se vagyok az
.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #354 üzenetére
PC +1
És a kormány abszolút jó ár/érték aránnyal bír! Jó választás!
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
pH érték #347 üzenetére
Én már fél éve egy LOGITECH Driving Force GT-t használok, többnyire Race 07-hez, de néha jön egy kis RBR, RFactor. De most már jön az F1 2010, WRC mellé
20 ezerért be tudtam szerezni itt újonnan(PH segítségével hozzáteszem).
De boltban tudtommal 30-ért lehet beszerezni, szerintem a legjobb kormány ár érték arányba a logitech termék listájáról, ha gondolod nézz utána
Egyébként szerintem maradj PC-nél...és nem a "warezolhatóság" miatt :/ -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pH érték #350 üzenetére
Nem akarok senkit le- meg rábeszélni a konzolokra, de a hosszú évek azt mutatják, hogy az extrém játszást nem nagyon tolerálják a benne lévő alkatrészek a melegedés miatt. Ha meg valami megnyeklik benne, lehet vinni javíttatni 10-20 meg 30 ezerért. Egy PC sokkal hűtöttebb és bármikor be tudsz avatkozni. Igaz egy gémer gép sokkal drágább, néha cserélsz ezt azt, de nem kell mindig a legújabb cuccokat beletenni és tökéletesen futnak a játékok. Ésszerűen jobbnak érzem a fenntartását egy PC-nek, mint 1 konzolnak. A játéklemezekről meg ne is beszéljünk, mert az csak hab a tortán és ide nem lehet olyat írni!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
pH érték #348 üzenetére
Én is komolyabb boxra számítottam
, de jó volt látni, hogy számít a vezetési tudás, változó feltételek miatt.
Hát a csávó nem igazán érzett rá a tapadásra, enyhén szólva se tudott megfelelően váltani, aztán amikor a gumik már nem voltak 100%-osak, nem is tudott a pályán maradni.
És akkor az eső még le se szakadt. Gyakoroljon még 1 kicsit.
Mért az ilyenek kapják meg elsőnek a gémet???
Szánalmas!
Hozták volna ide nekem, majd én megcincáltam volna a fordulatot!
-
pH érték
aktív tag
A konzolra gondoltam. 80 körül van egy ps3 hozzá még egy G25 kormány 60 ezer szóval 140 ezer egy ilyen mulatság. Bár ha maradok a pc nél akkor csak a kormányt kell megvennem. Nincs valami olcsóbb és használható komárny mint a G25? Egy alap Logitech-em van, de az kalap >#&@.
Valami műanyag akrámi elromlott benne szóval már nem az igazi: [link]
-
pH érték
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #329 üzenetére
A Box kiállás egy kicsit gagyira sikerült, de amúgy a többi jónak tűnik.
-
pH érték
aktív tag
Nagyon szemezek ezzel a játékkal. Jelenleg még csak PC vel rendelkezek, de sokan mondják, hogy az ilyesmi játékok at inkább konzolon használjam. Ha maradok a PC-nél akkor milyen kormányt célszerű venni, illetve milyen konzolon fut a játék élvezhetően?
(most nézem, hogy PS3-on és Xbox 360-on is megy, csak árat nem találok, hogy mennyiért dobálják ezeket manapság
)
-
pcguru1
őstag
Szerintem kis csapatnál kéne kezdeni,mert a jó telsesitmény után majd jönnek a csapatoktól a szerzödés ajánlatok
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #342 üzenetére
Én úgy tudom hogy ha 7 szezont választasz akkor a 3 kis csapat közül választunk(Lotus, Virgin, HRT)
De azt is hallottam, ami részben biztos, hogy igaz, hogy ha 5 szezont választunk(3 vagy 7 helyett) akkor már egy picit nagyobb csapatot is választhatsz, mondjuk Kis csapatok+Sauber+Torro Rosso
Ha 3 szezont választunk akkor választhatjuk a Force India!, Williams!, Lotus, Virgin, HRT, Sauber, Torro Rosso közül valamelyiket.
De az biztos hogy a karrier módban tuti nem fogunk nagy csapatok autóival kezdeni. -
lvnt
őstag
válasz
Én azt olvastam valahol, hogy először csak kis csapatot választhatsz, a Hispania, Virgin, Lotus hármasból, és utána mehetsz csak nagyobb istállókhoz. Ez ésszerű lenne, nekem tetszene, és megoldaná a problémádat is.
Ha nincs is így, akkor én mindenképp egy kisebb csapatot választanék először.Mod: Megelőztek.
-
AMD_ok
őstag
válasz
ha jól értettem,akkor kezdő csapattal lehetsz először (értsd: HRT, Virgin vagy Lotus) Ha ezekkel jó eredményeket érsz el,akkor léphetsz felfelé, nagyobb csapatokhoz
-
werszomjas
addikt
Ti a karrier módot az alapon kezditek, kezdőként, és úgy törekedtek felfele, vagy már menő csapatba szálltok be?
Nem tudom eldönteni
-
Chaud
csendes tag
Végre nem kell rfactor meg f1 challenge
-
hossszú
őstag
válasz
Unbaised-Ben #338 üzenetére
Eddig még nem rendeltem meg
gondoltam nincs rá szükség.
-
hossszú
őstag
Szerintetek 24.-én az 576KByte üzletekben már lesz a játékból?
-
pcguru1
őstag
Végigolvastam a kézikönyvet,lesz itt sok beállitási lehetöség
-
SzlobiG
félisten
Végül csak DX9-es lesz a gém, vagy lesznek dx11-es effektek is mint a dirt2-be?
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #329 üzenetére
Ejha, remek vidik, sok minden kiderül ezekből. Egyre inkább hajlok a vételre. Az AI-k mozgása néhol fura volt, de a multiban ez úgysem érdekes...
Végre láthattuk azt is, hogy mi történik, ha elfogyasztjuk a gumikat...Alig várom, hogy multiban csapathassam. Remek meccsek lesznek, privátban biztos, "rankeden" meg majd elválik.
-
Unbaised-Ben
senior tag
Ez kínzás, nem tudom hogy fogom kibírni péntekig
F1 2010 Bahrain Gameplay (PIP) with Fanatec Wheel (Directfeed) Xbox 360 PS3
F1 2010 Codemasters German Review/Gameplay
Mindkettőt érdemes megnézni -
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #326 üzenetére
Annyira jók, hogy külön topikja van itt a PH-n
http://prohardver.hu/tema/pixmania_tul_olcso/friss.html
tele "elégedett" vásárlókkal
Én magam nem ismerem, nem rendeltem még tőlük, én is innen a PH-ról tájékozódtam
Amúgy van még:
Itt olvasgass.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #325 üzenetére
Rosszul írtam, nem 9 motort használhatsz fel, hanem 8-at egy szezonban. Másrészt nagyon komolynak ígérkezik számomra, egyedül csak az autó fizikája dönt számomra...
THX Sonja! -
Unbaised-Ben
senior tag
Nekem nincs semmi bajom a menuvel, hangulatos is szerintem.
Nem tudok németül, de azt jól láttam, hogy 9 motort lehet használni egy szezon alatt? Szóval még azzal is spórolni kell, mert ez meglepett, és megjegyzem nagyon tetszik
-
Sonja
nagyúr
-
polonic
félisten
Szerintem a dirt 2-nek nagyon eltalálták a menüjét. Úgy mint ennek is. Ötletes, tetszetős.
Nagyon várom már jövő hét pénteket. -
bandiie
aktív tag
-
válasz
BalaNce87 #306 üzenetére
Hát, nekem helyem az van, monitor se olyan kicsi(23"), szóval azzal nincs gond
Bár a billentyűzet tologatástól elkopott az asztal
Mindegy, ugyis akarok majd újat, mert leharcolt már szegény, így meg tudok majd megfelelőt választani, amin minden elfér.
Most néztem a támogatott kormányok listáját, és ott figyel a Thrustmaster RGT is, nagyon helyesugyanis ez az első a jövő havi bevásárlólistámon
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #307 üzenetére
Nem vészes a gépigénye,én komolyabra gondoltam
-
polonic
félisten
A Magyarországon kapható játékhoz is lesz kód, hogy lehessen multizni vele? Vagy inkább külföldről rendeljem le a játékot.
Vagy ez csak egy hülye eszmefuttatás részemről? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #307 üzenetére
Akkor gondolom ennek a duplája ajánlott, hogy lehessen élvezni is.
VGA memóriát nem írtak, de gondolom min. 256Mb. -
werszomjas
addikt
-
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #304 üzenetére
Nekek mondjuk beterítené az egész asztalt a kormány
meg ahhoz jól jönne egy nagyobb monitor is már, csak akkor meg új vidkari is kéne a felbontás miatt, szóval még marad a 17-es egy jó darabig, nekem elég az 1280, 1024 után kiváló, annál feljebb max az ikonok lennének kisebbek, szerintem játékok alatt kisebb lenne a különbség.
-
pcguru1
őstag
Lehet már tudni a pontos gépigényt,remélem nem kell semmit kicserélnem
-
válasz
BalaNce87 #298 üzenetére
Én sem azt várom el, hogy minden csavart lehessen állítani, meg ilyenek, csak a fizika ne legyen arcade..
Egyébként jelenleg nekem is csak egy olcsóbb kormányom van, most tervezek egy komolyabbat(nem, nem pont az F1 miatt), de én így is, már ezzel is jobban élvezek egy rfactor/gtr-t nyomni, mint akármelyik arcade-otDe azért a grid/shift sem billről megy, ha már van.. a gamepad meg nekem ellenségem,sosem szerettem
-
Pala
veterán
válasz
BalaNce87 #301 üzenetére
Hát nemtom, én az a kategória vagyok, aki mindent billentyűzettel játszik.
Valahogy sokkal inkább érzem az autó viselkedését, mintha kormánnyal vagy gamepaddal próbálkoznék. Valószínűleg ezzel a kisebbségbe tartozom.
F1-el meg én is úgy vagyok, hogy nézni unalmas, játszani viszont akár élvezetes is lehet nagy monitoron, szép grafikával, könnyen megtanulható irányítással - ami számomra nem feltétlenül kell, hogy valósághű legyen, sőt jobb is, ha nem az. Csak irreális baromságokat ne csináljon az autó, pl. mint a jó öreg Screamerben, amikor borulást / fejreállást követően mindig pont talpra és menetirányba állt a kocsi.
-
BalaNce87
addikt
F1-et én se szeretem vagyis inkább azt mondom hogy jókat tudok rajta aludni
de a játékot biztos kipróbálom, gridbe is jó volt néha menni egy formula 3-at. Ha pl olyan legalább lesz akkor szerintem jó. Itt egy kis videó róla most hirtelejében találtam, azért itt is számít ha kormánnyal játszod legfőképp kanyarodásnál az ív megtartása, nah meg félgázzal a kanyarok bevétele, igaz utóbbit orvosolták a nyomásérzékelős gombokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged