Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
"billentyűzettel játszom, ezért muszáj 1-2 segítséget bekapcsolva hagynom"
Miért is
? Én nem érzem szükségét. Segítségek nélkül is nagyon könnyű vezetni.
Azt mondom nézzétek meg a nemrég megjelent Ferrari Virtual Academy-t, billel, ahhoz képest ennek az irányítása óvódás kategória. -
polonic
félisten
Van egy hiba a játékban az időjárással kapcsolatban. Időmérőn q1-be száraz pálya volt, aztán q2-re megérkezett az eső, szakadt rendesen. Aztán q3-ra meg teljesen fel volt száradva a pálya. Erre is figyelhettek volna.
-
Ice!?
őstag
lesz ez még jobb is.
billentyűzettel játszom, ezért muszáj 1-2 segítséget bekapcsolva hagynom.am szezon közben lehet állítani az ai nehézségén? ez így elég unalmas:

-
Pompi
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Hát pedig ez van, nem tudom, hogy mit rontok el, ha egyáltalán...
TT-ben mentem köröket úgy néztem a különbségeket, próbáltam ugyanazokon a pontokon figyelni az értékeket, volt ahol kevesebb lett a négymagos procival, de összeségében átlag jobb lett én úgy vettem észre. Lehetőségekhez képest a proci is és a vga is csutkára van hajtva. Ha könnyen menne a csere-bere visszaraknám most pár nap után a kétmagosat, de nem sok kedvem van leépíteni a hűtőtornyot a cuccról
-
Ice!?
őstag
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
az úgy nem jó.
épp az előbb kezdtem a 2. szezont, redbullal. iszonyat nagy a különbség ez és a virgin közt.:| -
Unbaised-Ben
senior tag
TT-ben nincs gumikopás, se üzemanyag, semmi, csak mész körbe körbe, azonos feltételek mellett.
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Az a baj, hogy maradt benne még 5 tized

Mert a 2. szektorban még 1mp előnyöm volt az előző időmhőz képest, de a 3. szektor elején a szűk jobbost elrontottam.
Amúgy nem tudom, már régóta billel játszom az autós játékokat.
Próbáld még meg a Török pályán megdönteni az időmet, az szerintem egész jó lett
/de azt ne TT-be, asszem gyakorláson vagy időmérőn mentem/ -
puttputt
őstag
-
puttputt
őstag
Öt helyes rajtbüntetést kaptam, mert miután Webber (mindenféle ráhatás nélkül, kb. 100-300m-re) épp előttem állt keresztbe a pálya közepén, "megelőztem" sárga zászló alatt.

Mit kellett volna csinálni gyorskörön? Felvenni a "stoppost"?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mennyit ugrott 2-ről 4 magra váltva?
Én is most szerzek majd be egy 4 magost a mostani helyett. No nem mintha bajom lenne, nálam megy most is, bár van pár hely(pl monaco) ahol megmagyarázhatatlan okok miatt akad. Remélem azt kiküszöböli..Egyébként tegnap haver gépén is próbálgattuk, és volt vagy 4-5 fps különbség low és high között.. Olyan mintha vga nélküli használatra gyúrták volna a játékot. Lehet azt akarták elérni, hogy ne kelljen erős kártya hozzá, aztán szépe átestek a ló túloldalára.. Nálam minden maxon, élsimítás 2x, 1920x1080, és 60%-on megy a 4850-em

-
Pompi
nagyúr
"Akkor lassan el kell gondolkoznom a 4 magosításon."
Pont emiatt a játék miatt próbálgatom a Q-s procit, eddig egy E8200 ketyegett benne 3.5GHz-re húzva, és valamit hozott a plusz két mag, igaz nem annyit, mint számítottam.
Volt itt régebben linkelve egy ehhez kapcsolódó teszt még a játék megjelenése előtt ha jól emlékszem, nem tudja valaki mi volt az, mert nem találom?
polonic: sokallod vagy kevesled az fps-eket nálam?
Mondjuk nagyon sokat nem változnak a számok, a low-med-high beállítások hatására, de majd visszarakom high-ba megnézem úgy is, nem mintha a mostani látvánnyal sok bajom lenne. -
polonic
félisten
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Na mentem én is egyet: 1:40:710
-
Pompi
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Én most egy Q6600-zal próbálgatom a játékot, egy 4890-es ati van mellette. Tegnap véletlenül alapon, azaz 2.4-en maradt a proci és kb. 10 fps-sel volt lassabb így, azaz a 30-40 fps körüli értékek voltak, ha fel van húzva a proci 3.3-ra, akkor pedig 40-50-ek (1360x768-as felbontás, medium-low beállítások, 2xAA).
-
SpongyaBob
veterán
-
AMD_ok
őstag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
mennyi az "annyi"?
Én 1.41.228-at mentem edzésen, csak képet nem csináltam róla...
segítségek off, gumiszimuláció kikapcsolva. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Jó kocsival lehet annyit menni P1-ben és időmérőn is, szóval nem hiszem , hogy kekeckednének emiatt

-
SpongyaBob
veterán
Hi!
Tettem fel egy pár időeredményt ide. Viszont az egyik, a 80-as azonosító alatt futó bahreini időt természetesen TT-ben mentem, nem practice-ban
Ezt benéztem.
Ha esetleg lehetne javítani.. 
Kiváncsi lennék, hogy pl a valenciai időm az milyennek számít, mert azon még nem futott senki.
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Létezik már valami grafika mod a játékhoz?Ezt ismerem. Csak hátha jött már valami jobb?

-
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Hát akkor ez van..
-
MMuzli
csendes tag
Hello mindenki!
Van egy olyan gondom, hogy amikor elkezdem telepíteni a játékot, azt írja, hogy a telepítéshez szükség van az XP Service Pack 3-ra a gépemen. Letöltöttem a microsoft oldaláról, de telepítés közben egyszer csak kiírja, hogy a hozzáférés megtagadva. Fent van a szervízcsomag 2, úgyhogy ez nem lehet gond.
Azt szeretném kérdezni, hogy találkozott-e valaki ezzel a hibával? Ha igen, hogyan oldotta meg? De valaki nem találkozott a hibával, mégis tudja a megoldást, azt is örömmel fogadom.
Mert így nem tudok játszani!
Előre is köszönöm! -
zuchy
őstag
válasz
Rototti
üzenetére
Nem? Nekem AA nélkül minden High-on van és simán megy ezen a felbontáson. CPU-m 3.4GHZ-n ment. Az a vicces, hogy szinte minden játékhoz elég ez a kártya. Jó nem mindent csutka maxra, de egy élvezhető beállítást mindig lehet találni vele magas grafikai szinttel párosítva.
De ott valami nem kóser. -
skylaner
senior tag
R&D csak gyakorláson van, de ott se mindig.
Amikor rámész a mérnökre és beállítod az autót vagy kimész a pályára, ott szokott lenni néha.
Annyi az egész, hogy 7 kör alatt menni kell egy megadott köridőt.
Ami amúgy nevetséges, mert nagyon laza kört várnak el, tolatva is simán meglehet csinálni. -
Fiuk, adott egy gép. Athlon x2 5000+, 4G Ram, 8800GT, és 15-20 FPS-t produkál a játék. Minden off, vagy low, akkor is csak 25 köré megy fel, de néha így is 20 körül, itt ott esetleg csókolja alulról a 30-at. 1680x1050 a felbontás.
Ilyen gép ennyire nem elég neki?
-
-
GuruZone
őstag
NEVETSÉGES, hogy 80/25-ös nettel NEM TUDOK belépni 20 szerverből 19-be!!!
Elegem van!!!
-
pityaa23
senior tag
Üdv!
Másnak is van problémája a mentéssel? Először Virginnel kezdtem a 7 éves gamét, utána mondom inkább Lotus ás új careert kezdtem. Lotussal végig is játszottam az első nagydíjat. Utána még Melbournben is mentem pár practice kört végül paddock, my f1 és kiléptem. Mikor megint játszani szeretnék újra Virginnel voltam. Na mondom mindegy újrakezdem ez csak 1 nagydíj, hipp-hopp meglesz. Shanghait tegnap csináltam meg. Utána mentem megint még pár kört spanyolba, practice-on, végül paddock, my f1, kilép. Ma elindítom, mi vár???? Shanghai practice 1!!!! Hát a Fszom ki van ezzel, kidobom a kukába komolyan mondom. Eredeti verzió természetesen, mindig online módban vagyok winfos live-al, mi lehet a baj? Remélem van megoldás, mert rituálísan felgyújtom a kukával együtt.
-
kircso13
senior tag
egy hiba előjött megint, szerintem
. 5. pályánál tartok és valahogy nem fekszik a pálya 1,28 as időket futok ( vördzsinnel )ami éppen elég a 20-21 helyre, a gép meg 1.26-os időket. 2. legnehezebb fokozaton van a játék. Na akkor rárakom amatőr fokozatra és erre meg a kis csapatok is 1.24-1.26 időket futnak. Könyítek a játékon erre meg jobb időket fut a gép. Holnap ráteszem legendre itt hátha már 1,30-as időket megy a gép

-
hermanyi
addikt
kéne egy jót multizni nem akar valaki csinálni egyet ?
felvehetne
nick : LegalBekuajánlat nem mindegy ,hogy 1 es számú pilot vagy 2 es ha nyered úgy is a WB t

-
azoli09
tag
Helló
Hogy tudom rá venni a játékot hogy dx11 be mennyen mert minden más játékbe a fraps fekete de itt nem
-
skylaner
senior tag
Ezek hülyék

-
Davzone
senior tag
Unforgettable 10
In single player take pole position and win in MonacoEzzel az acsivmentel van más is aki nek gondja van?
Nyomtam 20%os versenyt heavy raibe hogy meglegyen ez meg még 1 acsi de ezt nem adta meg.
Utána lenyomtam szárazon szintén 20% verseny redbull-al,semmi.
pole meglett és megis nyertem,semmi.szóval elvileg teljesitem ami kell hozzá
Utána nyomtam 1lap versenyt ottis pole és megnyertem semmi.Hogy kell ezt megszerezni?
a német meg az olasz elsőre meglett....és ottis 1 körös versenyt nyomtam long race weekendbe -
Rototti
senior tag
válasz
skylaner
üzenetére
Ferrarival a legend AI sem lesz kihívás...

Én legend AI ellen lotussal, minden off-on, első három verseny után még pár ponttal vezetem a bajnokságot. Az első helyek ilyen autóval elérhetetlenek, de a 4-5. hely időmérőn és versenyen is reális. Bahreinben sikerült csak elverni őket.
Középmezőnybeli csapattal talán pont az elsőkkel fogok harcolni, élmenő csapattal meg saját magam ellen...
-
subaruwrc
félisten
milyen szinten nyomjátok?
egy két versenyt elvállaltam hardon, a többit mediumon 232 ponttal vezetek lotussal
-
SpongyaBob
veterán
Hi!
Time Trial-ban hogy tudok visszanézni egy teljes kört? Fraps-szal szeretnék rögzíteni egy esetleg jól elkapott kört
Próbálok Replay-ezni de az csak pár mp. Köszi
-
válasz
"Infinity"
üzenetére
Én is csak tőlük kaptam

-
Joke21
aktív tag
Hát nekem úgy látszik nem kell multiznom autós játékokkal. Számomra űridőket mentek. Kormánnyal nyomom boxon, de nekem ez nagyon nehéz.
Amit viszont kevésbé értek, hogy be van kapcsolva a gumiszimulácó, a törés fullon van, mégsem volt még defektem, pedig már moncao jön.
-
válasz
skylaner
üzenetére
Én sem vágom rá mindig a legdurvább választ, hanem csak okosan. Hát a helyezések nálam vegyes,volt mikor nem hoztam az elvártat sem, volt több alkalom, amikor meg bőven előtte. Eddig 3x szereztem pontot, most a magyar nagydíj előtt 20 pontom van. Mindez Lotus-al.
Mindegy, majd csak alakul valami

(#2503) Ant@
Uhh, passz, nekem talán Kanada környékén jöttek elő.. -
skylaner
senior tag
válasz
ALONSO11
üzenetére
Az csak akkor segít, ha x körig megy akadás nélkül, majd egyszer elkezd egyre jobban akadni.
Nekem csak úgy lett jó, hogy ha teljesen más winyóra tettem.
Először a C-ről átettem a D-re, ahol a játék van de ugyanúgy szaggatott.Win7 alatt így kell csinálni:
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\sajátneved mappát töröld ki
ahová tenni akarod csinálj egy reply mappát
Start menü -> keresőbe beírod cmd -> katt rá jobb egérrel, Futtatás rendszergazdaként
beírod ezt a parancsot:
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\sajátneved E:\replyE:\reply csak példa, azt írd ahova tenni akarod. Ha esetleg szóköz lenne az elérési útvonalban akkor tedd "" közé.
-
Ant@
senior tag
Én előzetesen úgy áltam hozzá, hogy nem fog ehhez kelleni kormány. A Gridet meg a Dirtöt is egyszerűbb volt billentyűkkel játszani, de pozitívan csalódtam. +200%-ot ad az élményhez ,ha kormánnyal nyomod. Amúgy billentyűvel szerintem még a normál fokozat is erős lenne nekem.
-
Ant@
senior tag
válasz
zsole84
üzenetére
Nem tudom nálam mitől gyógyult meg de most már nem csinálj. Először levettem a gép által beállított high grafikát médiumra. ezzel azt értem el ,hogy a 3. helyett az 5. körben kezdett el szaggatni. Aztán levettem lowra és már csak 10.-ben kezdte el. Aztán kikapcsoltam a ghost cart akkor abbahagyta. Azóta visszaraktam a grafót highra de nem szaggat. Replay fileokkal nem bügyköltem de azóta jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Az szép 

Billel hogy tudsz ilyen jól menni?

.

Ezt benéztem.
Az Én Phenom II X2-esem 3,5 Ghz-en jár és lehet, hogy még ez is kevés..