Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SpongyaBob #2670 üzenetére
Fraps-nál be lehet állítani, hogy mennyi fps-el vegyen fel. Alapba 29 vagy 30ra van állítva és így nem csoda, hogy megfelezni.
-
F_Zolee
nagyúr
Volt alkalmam kipróbálni a játékot másnál és elég vegyesek az érzelmek. Nem szimulátor az tuti de lehet élvezni kormánnyal a versenyt. A legnagyobb baj az igen butára sikeredett AI. Rájuk nem vonatkozik szinte semmi szabály. Időmérőn is olyan szépen beállnak eléd boxból kijövet, mint a huzat. Na meg gyors körön is feltartják az embert. Na meg ez a box-os dolog is..előttem leírták, hogy baxik kiengedni. A másik meg, hogy most akkor eldönthették volna, hogy a boxba bemenet a gép irányít vagy az ember. Nem ilyen elszúrt irányítás, hogy a gázt nyomd csak de azért simán túlcsúszik az ember a boxba.
Nagyon leegyszerűsítették a játékot. Mi értelme van kimenni a boxból verseny előtt ha egyből a rajtrácsra vág utána? Egy szó, mint száz ezt inkább csak multira érdemes megvenni, mert ott nem a buta AI-val kell szenvedni. És így a karrier módnak meg nem sok az értelme. Majd talán ha lemegy 5k alá akkor lehet megveszem én is.
-
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Azt szeretném megkérdezni, hogy a multi része milyen a játéknak? Akár 10 ferrárival lehet körözni?
A galaxis honlapján ez áll: A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon.
Ez mit takar?Nem volt még Live-os játékom.
-
F_Zolee
nagyúr
Aszondjátok árkádosra sikerült?
Mondjuk ez a videókon is meglátszott, hogy nem egy vérbeli szimulátor. Azt hiszem akkor nem kerül megvételre pedig reménykedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest