Új hozzászólás Aktív témák
-
-
"Infinity"
aktív tag
Kurva édes anyukájukat. Nem hogy inkább ezen a verzión pörögnének ezerrel hogy ne legyen tiszta BUG és miegymás. Ami Patch kijött azzal kiszúrhatjuk a szemünket de másra nem jó.
-
"Infinity"
aktív tag
Nálam most egy olyat csinál a játék, hogy év vége előtt vagyok nem sokkal és jött egy ajánlat egy TOP csapattól, de csak 2. számú pilótáról szóló. Vezetem a VB-t de ez most mellékes. A nagyobbik bajom az, hogy rámegyek a szerződésre ahol el kell fogadni, vagy elutasítani, de egyszerűen hiába nyomom a lefelé nyilat nem vált "elutasít" fülre, magyarán vagy elfogadom az ajánlatot vagy kilépek a főtáblára. Én meg nem akarok 2. számú lenni. Ilyesmi gond másnál is van?
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
hermanyi #3784 üzenetére
Én is kezdek besokallni a játéktól, nem beszélve arról, hogy a Patch felrakása után szarabb lett mint volt, így telepíthettem újra az egészet. Olyan komoly hibák vannak a szabályrendszerben , hogy az nem emberi. Ezt azért ki kellene javítaniuk a készítőknek. Én azt mondom, hogy a következő Patch csak erről szóljon. Szarok én a DX11-re, hiszen minek szép a játék, ha játszhatatlan és felbosszant.
-
"Infinity"
aktív tag
Másnál is van olyan gond, hogy a Patch felrakása után random időközönként kifagy a játék? Elsőtétül a monitor és kész, lehet resetet nyomni. Ez tök véletlenszerűen jelentkezik nálam, van hogy már az elején amikor a lakokocsimba akarok bemenni, vagy Q2ből Q3-ba váltáskor meg ilyenek. Patch előtt mondanom sem kell soha nem fordult elő ilyesmi.
-
"Infinity"
aktív tag
Ez a Patch inkább csak rontott a játékon. Másfél szezon alatt egyszer nem volt olyan, hogy valaki ne állt volna ki a boxba és így legyen 2. Felrakom a patch-t erre Liuzzi nem mindjárt 2., Schumacher meg 3. Vettel meg utánuk. Aztán Trulli. Nem mondom, jól kijavították a fiúk.....
-
"Infinity"
aktív tag
Én autómata váltóval megyek. Nem akarom, hogy az összes hajam kihulljon
Nem vagyok én akkora ász autós játékokban. Csak az zavar, hogy tövig nyomott gáznál is lassabb vagyok a legjobb autóval. És a kigyorsításnál nincs gond, hanem 260 felett mennek el mellettem, amikor nálam kiakad 290-nél a mutató, a lotus meg megy 330-at.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
szab.tam #3206 üzenetére
Azon a pályán nincs gond. Ott megy rendesen. De mondjuk Valenciában 290 a csőgáz az egyenesekbe, a force india meg torro rosso és hasonló szarok meg simán elmennek mellettem. Legend fokozaton megyek. Ezek szerint tudna a red bull is olyat menni, ha már az alsó kategória tud, ennek ellenére a Lotus-al jobb időt futok azokban a szektorokban, ahol több egyenes van.
Nem piszkáltam el semmit. Minden úgy van hagyva, ahogy a gép beállítja, csak a quick setup-nál rakom jobbról a másodikba a pipát. -
"Infinity"
aktív tag
válasz
thomikaf1 #3200 üzenetére
Megnézem majd, de én csak azt nem értem, hogy ha az ég világon semmit nem állítok a beállításokon akkor is előjön ez a dolog. Magyarul hagyok mindent ahogy van amikor elindul az időmérő , erre van hogy megy 300 fölött van hogy nem. Ezek szerint a gép állítgat nekem a piszlicsáré beállítások között amit nekem kell helyreraknom, hogy ne legyen tetű lassú?
-
"Infinity"
aktív tag
Tudtok abban segíteni, hogy az mitől van, hogy a red bull az egyik pályán megy 340-et a másikon meg a 290-et sem tudom kihajtani belőle? Quick setup-nál mindig jobbról a második kockát választom ki. Már próbáltam a gearbox menüben állítani a fokozatokon de semmi haszna. Valami tipp? Totál idegesítő, hogy a force india állva hagy az egyenesben egy csomó pályán.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
SpongyaBob #2560 üzenetére
Jó kocsival lehet annyit menni P1-ben és időmérőn is, szóval nem hiszem , hogy kekeckednének emiatt
-
"Infinity"
aktív tag
Hát ha az ügynök laptopjába belenézel látod a csapatok mellett egy fehér kör telítődik versenyről versenyre, ha betelik akkor utána már várható egy ajánlat tőlük. A kiscsapatoknál elég a kitűzött cél elvégzése, amit a versenytöltéseknél ír a játék, A Top csapatoknál már pontokat kell szerezni és nyerni is kell elég sokat, hogy ajánlatot tegyenek.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
skylaner #2381 üzenetére
Pedig a rajtvonaltól kell indulnia az órának, mivel a program nem tudja mindenki első köridejét a rajtkockájának megfelelően lemérni. Ha én a 13-ból indulok, akkor az első köröm vége nem a 13. rajtkockámnál lesz, hanem a rajt/cél vonalon. Ezért van az, hogy 24.-nek indulok akkor mehetek 6mp-vel jobb kört mint az első.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
ProEvoFan #2372 üzenetére
Lefordítani nem fogom most az egészet, mert nincs hozzá energiám
de sok egetrengető nincs benne sajnos.
Egyesek szidják az AI-t, hogy véletlenszerű időket fut és hogy igazából az autó amit látunk a pályán az nincs is , csak az idő, ami helyenként irreális. Na ezt cáfolták, leírják, hogy minden AI vezérelt autó külön karakterrel bír, különböző képességekkel stb. Ez a jelenség csak a 30x-os gyorsításnál lép fel időmérőn, mivel ha nem lenne ez akkor 6000 mérföld/órával kéne menniük az autóknak a pályán.
Jelezték még a jump to sector hibát, ezt is vizsgálják egyenlőre.
Vizsgálják a PIT hibákat: pl: egyesek nem állnak ki kerékcserére 20% vagy annál nagyobb versenytávnál.
Hogy sokat vár a nyalókás emberke és nem enged ki.
Egyes AI-k megakadnak a PIT bejáratánál illetve hogy a flashback funkció behatással van az AI versenystratégiájára.Valakik jelezték, hogy az AI miután kicsúszott a pályára visszateleportált az asztfaltra (car reset) , ezt cáfolják, de vizsgálják a hibát.
Néha a versenymérnök badarságokat beszél a verseny közben, javítják ezt is.
Valamint vizsgálják és javítani fogják az üzemanyagszimulációt és a defektek esetét. De még több visszajelzést várnak a játékosoktól, mielőtt jönne a patch
-
"Infinity"
aktív tag
A controlls menüpontban találod, ott ahol keyboard-ról át lehet váltani joyra és kormányra. Ott van listában jó pár előre bekonfigolt kormány.
Nekem is mindig zöld a gumi csak a motor piros néha de azt sem lehet túlhevíteni. Ez a hivatalos leírásban is benne volt, hogy motorhibák csak az ellenfeleknél léphetnek fel.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #2361 üzenetére
Minél szarabb kocsival mész, annál nagyobb a különbség a két keverék közt időben. Virgin-el néha 2.5Mp , Mclaren-el ez 9 tized. Legalábbis nekem.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
manutdzoli #2360 üzenetére
Én mióta OFF-ra tettem a törésszimulációt, azóta nem volt defektem, de amikor FULL-ra volt téve, akkor volt olyan futamom hogy 3 is volt.
Javaslom te is tedd ezt, nálam bevált. Így nem olyan izgi a futam, hogy bárminek nekimehetek, de legalább ok nélkül nincsenek idegtépő defektek.
-
"Infinity"
aktív tag
Remélem a patch azt is javítani fogja, hogy esőben az AI valami förtelmesen béna. Legend fokozaton nyomom, a legtöbb segítség kikapcsolva és a virgin-el mindig örülök ha 4.-nek befutok száraz pályán. De ha esik az eső, akkor verem a második helyezettet 50 másodperccel , pályától függetlenül. Valahogy túl óvatos a gép esőben.
-
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
manutdzoli #2332 üzenetére
Az a PIT hívást jelöli. Mivel ugye manuálisan is hívhatod, ha épp nem akkor mész ki amikor kéne. Ha piros, akkor a csapat nem áll készen, ha fehér akkor igen.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Rototti #2305 üzenetére
Én is próbálkoztam, hogy később állok ki mint ahogy mondják. De amikor lágy keveréken nagy nehezen futok egy első helyet az időmérőn és mindenki más is lágyon megy, akkor az első csere az tömegnyomor a boxban. Eddig ha bementem akkor vesztettem fél percet mert elengedett mindenkit a nyalókás, ha nem mentem be akkor meg defekt. Kemény keverékkel nincs ilyen gond. De hát annyira jó nem vagyok, hogy kemény keverékkel menjek Q3-ba és még értékelhető is legyek.
-
"Infinity"
aktív tag
Nektek sincs semmi infótok arról, hogy mikor jöhet ki hozzá az első patch? A defekt bug és a boxutcai hiba is az őrületbe kergetett tegnap.
-
"Infinity"
aktív tag
Szerintem még mindig sokkal jobb , mintha egyáltalán nem lenne PC-re. Manapság már ezt is meg kell becsülni. Javítás meg lesz hozzá nyilván.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2204 üzenetére
Ilyet nálam sem csinált soha és én sem vettem meg egyenlőre. Ha meglesznek hozzá a patch-ek és látom, hogy azokkal minden oké akkor meg fogom venni.
Egyébként GTX 460 karim van 1GB.
-
"Infinity"
aktív tag
Teljesen biztos, hogy a gmail-el van baja, mivel windows ID csak Hotmail-es e-mail cím lehet. A windows live bejelentkezésnél kell a .com-ot .co.uk-ra átírni és akkor enged be a live-ba. Én GTA4-nél szúrtam el, ott is volt a játékhoz kód, de nem volt baja azzal ,hogy egy másik címmel újra beléptem.
szerk: Xbox live accot kell csinálnod , ami windows live-hoz tartozik. Magyarul megkreálod az xbox-live accountod ami meg fog egyezni a windows live accoount-al.
-
"Infinity"
aktív tag
Hát igen. Gyenge próbálkozás a Microsoft-tól , hogy az Xbox live-ot átvigye windows live néven PC-re. Szerintem nagyon kevesen használják. Csak az örül neki, hogy van ilyen, aki a pontjait szeretné mutogatni a haverjainak neten, illetve MS pontokat akar venni. Xbox nélkül szerintem sincs sok teteje.
-
"Infinity"
aktív tag
Hát akkor pihenj egy kicsit, nyugodjál meg és csinálj egy másik mail címet, ami hotmail-es, majd a regelésnél ne .com-ot írj, hanem .co.uk-t és akkor működni fog. Én is elsőre megszívtam ezzel, de összességében megéri mivel nem egy játék kéri a windows live account-ot és a jövőben egyre több ilyen lesz.
-
"Infinity"
aktív tag
Alt+Enter kombóval nem teszi nagyképernyőre? Vagy a játék menüben nincs olyan menüpont ahol be lehet kapcsolni a teljes képernyőt? Run in window on/off. Vagy a tálcára letett játékfülre jobb klikk és utána a teljes képernyő fülre menj. Így elsőre ezek az ötleteim vannak.
-
"Infinity"
aktív tag
Itt mind az xbox live account kreálás és a windows live acoounc kreálást is szépen elmagyarázzák.
-
"Infinity"
aktív tag
Hogyan regisztrálj xbox live-ra Magyarországról. Ebben a videóban szépen el vagy magyarázva és mutogatva, hogy mit és hogyan kell csinálni.
-
"Infinity"
aktív tag
De megszopatott a gép a spanyol pályán. Eddig vertem mindenkit legend fokozaton a szezonban, és a spanyol pályán is első lettem az időmérőn, de a versenyen örültem , hogy 4.-nek beértem valahogy. Nem értem mi lett itt az AI-val.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #2005 üzenetére
Mélyen egyet kell hogy értsek Rolly-val. Ez a játék nagyon is jóra sikerült, az meg hogy vannak hibái ne csodálkozzunk. 2002 óta nem volt hivatalos F1 PC-re, így csoda az is hogy ilyen minőségű lett ez a cucc. A grafikára sem lehet panasz, nekem bőven elég, úgy is a cockpit-ben ülök, nem látok túl sokat. Jön majd a patch 1 héten belül és akkor már végképp csak az élvezet marad.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Dantenero72 #1885 üzenetére
Megy az 330-at is jó beállításokkal. Nekem legalábbis ment. Monzában 355-öt is.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Dantenero72 #1879 üzenetére
mercivel 1.53at is lehet menni.
-
"Infinity"
aktív tag
Az is lehet, hogy béna vagy
de az is előfordulhat, hogy nem állítottad át a kocsidat száraz, kevés leszorító erőt igénylő pályára, hanem hagytad a gyári, közepes értékeken. Ilyenkor 2-3mp-vel is lehet szarabbat menni. És menj lágy gumival. 1perc53mp már jó körnek számít ott.
-
"Infinity"
aktív tag
Én 3 versenyből 6 defektet kaptam, egy környi használat után. Le is offoltam a gumikopást mert ez így nem játék. remélem javítja majd valami patch.
-
"Infinity"
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #1854 üzenetére
LOL Kovalainen 3.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest