Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
DigitXT #6211 üzenetére
Én jellemzően késő este, 10 körül szoktam elkezdeni játszani, akkora általában 1-2 ismerős van már csak fent, 2 emberrel meg felesleges szerót indítani, inkább TT-zek magam, meg a többi ismerős GHOST-ja ellen.
Ha szerót csinálok, úgy állítom be, hogy rajtsorrend a megszerzett pontok alapján legyen, így most jelenleg hátulról indulok (új acc-om van sajnos), ezzel tuti kimaradok az első kanyarban történtekből, és általában utol is érem az élen haladókat, akiket a bénák nem kímélnek.
Pedig lehet jó futamokat is menni, ha mindenki akarja:
GRIDA GRID-ben annyira felhígult a mezőny, hogy tele voltak a szerók olyan emberekkel, akik a palánk mögött elbújtak, és kigurultak a mezőny elő keresztbe, meg szembe mentek a mezőnnyel meg ilyenek...
-
romero28
senior tag
válasz
DigitXT #3591 üzenetére
ott a pont . részemről user error volt
most visszatettem a másik karit és alapból tiltva volt az sli . én egy ideig a 260.89-es nv drivert használtam , ami talán csak pár napig lehetett fent nv oldalán , akkor emlékszem , hogy beállítottam nv control panelban az sli engedélyezését . viszont pár napja felraktam a 260.99-es drivert és lehet akkor az visszaállította tiltásra
most mindjárt dobott a bench 54fps-t az sli-re -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
DigitXT #3345 üzenetére
thx!
közben találtam spa 1:41-es videót. tanultam is belőle.
csak hát sajnos nem reális. én még felvettem a tv-ből a pályabejárót, és az 1:41-es videón több kanyart is magasabb fokozatban vesz be a játékos, mint az életben kéne.
ez a játék hibája...közben már 1:47-nél járok...
jött egy régi/új bug:
az éjszakai pályán (nem tudom kiírni...), szóval előjött a felső pilótanézetben, (tv-s), a fejrángatózás. 1x már volt valakinek. és ha áttettem alsó pilótanézetbe, akkor eltűnt a pilóta keze.
átmentem más pályára, ott is folytatódott. játék restart után megjavult.. -
-
tuctuc
aktív tag
válasz
DigitXT #3223 üzenetére
A config file-ban átírtam már mindent, felbontás, true/false megvolt.
Viszont amit mondasz, DigitXT az valóban fennáll, átállítom a win asztal méretet, és szintén összeugrik a kép, csak nem tudom, hogy lehetne ezt kiküszöbölni. HP nw8440, ATi FireGL V5200, 1680x1050 a default. Valami windows beállítás lesz, rákeresek, de ha tudtok infót, mondjátok, megköszönöm.
-
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #2452 üzenetére
Nem érted. Pont az van, hogy nincs más készlet, csak az 1 db lágy,és 1 db kemény. Tehát ha defekted lesz a lágyon, nincs mire cserélni, mert nincs másik lágy készlet! (csak az 1 db kemény,de mivel 1 versenyen mindkettőt használni kell, így mehetsz az eleve defektes gumival,nagyon fasza
) Egyébként ha már törésnél tartunk, hogy még jobban értsd: semmiféle törésem nem volt, senkivel és semmivel nem ütköztem, hanem csak köröztem, hogy megismerjem a pályát. Akkor milyen töréshez kapcsolt defektről beszélünk?
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #2413 üzenetére
épp ez az, hogy KELL gumit cserélni a gumiszabály miatt, ezért nincs értelme ezt a töréshez kötni, gondold végig.
Más: hogy van az, hogy 6. versenynél vagyok karrierben,é s már az 5. motort használja a gép. Namost a többi is 92-96 % között van, vissza akarom tenni valamelyiket, és a practice véget is ért. Mért van ez így? (kb 1 motor 3 verseny ugye, mi lesz, ha kb 10 verseny alatt elmegy a 8 motor, és akkor azzal "büntet" majd a gép, hogy elbukom vagy az időmérőt, vagy a gyakorlást?)
-
Wynny
csendes tag
válasz
DigitXT #2298 üzenetére
komolyan kizárt
11/49 körös volt a verseny(20%os mód, me hülye azé nem vagyok)
3dik körben elkezdte a mérnök, 6dik körben abbahagyta, ugy hogy már a segédvonal sem ment a pit felé, 8dik körben fenti csik kezdte el irni hogy menjek ki mert baj lesz
ahogy megkezdtem a 11kört(persze elsö helyen) átvette az irányitást, vége lett, és a táblán azt látom hogy diszkvalifikálva...szal, nem mondok cunát -
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #2282 üzenetére
megpróbálok mókolni a dirverekkel, mert lehet, hogy csak az a nyűge
Sikerült keresztülverni rajta.Remélem most már kitart így.
(És remélem a leendő patchben sem baszarintják ezt el, hehehe...)
-
-
-
romero28
senior tag
-
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Hát ez nagyon szép,hogy sikerült vajon neki ott így keresztbe állni?
Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz
-
McCartman
őstag
válasz
DigitXT #1742 üzenetére
hja Codemasters multjából itélve várható volt valóban.
GRIDdel , sőt Shifttel is jol elszorakoztam par napig , tudni kell a helyén kezelni az ilyen játékokat -igy vagyok ezzel is- más dolog , hogy 1 hétnél tovább nem tudnak lekötni.
csak az a kár , hogy a nagyobb kiadók nem mernek bevállalni szimek fejlesztését , a grafika-hangok nagyobb prioritást élveznek mintsem valami maradandót tegyenek le az asztalra. mondjuk ez a tendencia szvsz az egesz jatekpiacra jellemzo en bloc. (lsd. Mafia 2)
csak azt mosolyogtam meg , hogy amekkora hype-ot csaptak itt az első és egyetlen , Forma1es csapatok , pilotak bevonásával készülő 'minden idők legvalósabb F1-szimulátora' körül , annyira nem igaz az egészből semmi.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1743 üzenetére
Egyszer fagyás miatt nekem is volt már kilépés.
Játszhatunk sprintet is legközelebb, de az csak 3 körös. Vagy endurance-t, az kicsit hosszab, 20 %-a a versenytávnak. A sima időmérő is jó végülis, az 20 perces.Mondjuk visszagondolva én semmilyen autós játékot nem tudok gamepaddal irányítani, csak a sportjátékok és a sonic féle játékok mennek vele.
Na most már tényleg ez volt az utolsó. Te még meddig vagy éjszakai bagoly üzzemmódban?
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1737 üzenetére
Csak nem mentem még el aludni.
Nekem is van cordless rumblepad 2, de én nem tudom a trampli kezemmel irányítani ezt a jétékot.
Ez a boxos dolog javítandó a patchben, remélem a srácok is így gondolják Birminghamben.
Azért itt is volt már párszor olyan, hogy csak úgy kiléptek.
-
McCartman
őstag
válasz
DigitXT #1735 üzenetére
(@polonic)
nem akartam érvelni vele , csak ténymegállapítás volt.
valszinű megvettem volna a jatekot ha ugy sikerül amilyennek beharangozták.él még bennem a régi f1 versenyek hangulata , rFactorral , magyar modder által készített forma1 moddal és nagyon élveztem.
csak sajnos elég kevesen játszanak mára vele , ők is ligákba tömörülve , publikus szerver tán már nincs is.azért vártam ennyire , hogy írjanak végre egy f1 szimulátort , ami mögött lesz egy nagy bázis is jódarabig.
nem jött be.köszönöm , végülis megfelelt volna tőle is ha nem okoskodott volna bele kéretlen.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1734 üzenetére
Köszi!
Én most billenytűzettel tolom. Te mivel játszol?Ez a minervius gyerek lökött ki engem is, kimentem a sóderágyba, és ezért lett defektem.
A nyalókás ember engem sem rögtön engedett ki, 10 mp-ig álltam ott.Itt is lehet custom race-t csinálni, és szerintem zárt is lehet, ezt még nem néztem meg. Csak amiatt szoktam ilyet menni, mert itt nő az xp és ezáltal a szint is, míg custom alatt nem.
A dirt 2-ben rengeteg állattal lehetett találkozni.
(#1731) McCartman
Itt nem kell ilyenekkel jönni, hogy a konfig drága volt. . .
Egyetértek a benzines hasonlattal. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1730 üzenetére
Én is prime-on voltam először, utoljára menten option-ön. Valakit én is elengedtem, nem tudom ki volt.
Előtted nem látszódott a renault, csak egy autót láttam ott. Meg nem figyeltem a nevet, hogy te vagy előttem, nem is tudtam, hogy akkor egyszerre jöttünk ki.
Kreténkedett a csávó.
Meg sok olyan van aki kilökdös. Jó véletlenül nekem is előfordult már, de nem állandó szinten. Kéne valami anti-akármi ez ellen. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Jó volt tényleg. Első lettél hungaroringen? Azt már nem is néztem. Pont akkor a rajt előtt jött egy üzenet, azt hittem gyorsan el tudom olvasni, akkor sem láttam hanyadik helyen vagy/vagyok, mégsem sikerült ezt kivitelezni.
Nekem első körben defektem volt, aztán letudtam a kötelező kerékcserét azzal. Nekem akkor a boxban pont a kijáratnál megállt valaki, ott állt egy jó ideig.Nem szedtél össze valami büntetéseket? És azért kaptál időbüntetést, így hátrább kerültél?
-
BalaNce87
addikt
válasz
DigitXT #1542 üzenetére
Hát ha az AC az Assassins Creedet jelenti nekem tökéletesen futott E8200-al, akárcsak a 2. rész. Én azt mondom legyen 4 magos csak 2 magosra is írják meg rendesen, elfogadom hogy valamivel jobban menjen egy 4 magoson, de azt nem hogy csak azon. Azt meg még mindig nem vettem észre hogy olyan nagyon sokkal jobban futna egy bizonyos játék 4 mag alatt, hogy megérje váltani. Ha most vennék gépet 4 mag lenne természetesen, de egyenlőre nekem megfelel ez is. Persze minnél előbb annál jobb, de hát ha nincs miből akkor marad a jól bevált.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
Jó volt tényleg.
Semmi gond.
Én is ilyet csináltam most. Suzukában voltunk. Beszéltem egy arab sráccal, írta, hogy fair play legyen, mondom persze, természetes. Írja, hogy hátulról szoktak mindig belemenni. Írom neki, hogy én sem szeretem a lökdösődést. Megyünk a hídon, gyors balos jön, utána jobb-bal lassító, na ott féktávon úgy nekimentem.Legközelebb is játszhatunk!
-
Davzone
senior tag
válasz
DigitXT #1488 üzenetére
számít az erősség,ha ugy van beálitva.
a kocsikat random kapod de van olyan hogy minden kocsi equal tehát nincs különbség csak a külsőben.
Ha keresel game modot kitudod választani hogy ez a fajta legyen e vagy a reális,viszont akkor ha virgint kapsz nem leszel elsőAki xboxon tolja azoktól kérdezem hogy nálatok is akad a game?
Bizonyos pályákon vannak pontok ahol extrém módon leesik az fps.
pl catalunya célegyenes ráfordito,monaco utolsó előtti kanyar,europanagydij célegyenes ráfordító.
Illetve van hogy megkaad a game 3-4 másodpercre majd megy tovább mintha misem történt volna.Ez a legidegesítőbb. -
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #1405 üzenetére
Erre csak azt tudom neked mondani, hogy nincs képszétesés, csak a menüben, az meg kit érdekel....Persze úgy lenne a jó,ahogy mondod, de mivel nem esik szét a kép, így ez is okafogyottá válik. SEMMI gond vele így, minden jól megy fullon. Ezt tudom nektek javasolni
Na mentem szingapúri futamot nézni, majd jövök utána
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Nem késik az irányítás! Legalábbis a kormányzás és a pedálok nem. Csak úgy érzed. A váltások, meg igazából se abban a szent minutumban ugranak. Nem lehet itt össze-vissza dobálni a sebességeket. Ha nézel igazi belső kamerás felvételeket, látszik rajta amikor vált felfele, hogy rácsap az ujjával a pillangóra és csak nagyon apró késés után kapcsol a váltó.
Itt meg ha nem vagyok elég gyors féktávon a visszaváltással, akkor 1. nem tudok elég rövidet fékezni 2. picit késleltetve tudok visszaváltani, mert leesett nagyon a fordulat!
Tehát meg kell érteni ezeknek az autóknak a működését! Én se vagyok profi benne, de mivel F1 rajongó vagyok elég sok mindent tudok már. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
DigitXT #1343 üzenetére
Defekt részt én is említettem, és azért jutottam a random kifejezésre, mert úgy kapom a defektet, hogy végig optimális hőmérsékleten vannak a gumik, és az elkopottság se volt vészes, pl sose kaptam defektet amikor piros volt a jelzés, általában vagy semleges, vagy sárga amikor random adja/adta...
-
-
Enton
addikt
Jólvan az. Én pl még csak a Virgin auót nyuzom, de 16:9-es arányt átraktam rögtön 16:10-re kicsit szélesebb.
Plussz a camerát(headcam) is meghackeltem hogy picit fentebb legyen plusz a 44 fokos fov-ot átlőttem 51-re, így már tükrön túl is látni.
Visszont így a tükör képe még torzabb lett pedig eddig sem volt valami szerencsés minőségű.
Sajnos ezel a tükörrel már a Grid óta nem tudnak mit kezdeni, hogy valami épkéz lább legyen.
Ha nem lenne tükör a gépeken minimum egy GB(1024MB)-al tuti kevesebbet foglalna a game.
Holott így sem egy helyigényes ez az F1.
De nincs is benne 50 féle verda 50 belső nézet meg verdánként 6-7 külső.
Szimpla 12 auto 24 skin.(#911) mclaren-d:
Van egy tippem:
Nyerd meg!
MOst jobbat úgy sem tudsz csinálni, miattad nem fogják átirni a programot. -
BalaNce87
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest