Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Motion_Blur #3797 üzenetére
1.34:728 a legjobb, amit a neten találtam.
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3797 üzenetére
én utálom
csak viccelek, toltam ott régebben,de már az időre se emlékszem. Viszont a kvalitásodból ítélve a nyomodban se vagyok sztem -
drevin_71
tag
hi,
a pocsolya és eső maradt nálam a patch után...
8800 GT -m van ,talán az ati -s kártyáknál van a gond vagy a directx11 -el.
erre tud mondani valaki valamit?mert szeretnék egy 5870 karira váltani.
-
forise
tag
Szerintem nem lett rossz a patch, legalább is eddig két 100% futamon vagyok túl és eddig
nem volt defektem, pedig a gumik már eléggé citromsárga színben pompáztak. Eddig a kör-
időkkel is meg vagyok elégedve, főleg ha majd a spanyol pályán sem fognak négy kör után körbe autózni.
Egyébként beújítottam a kormányt, hogy ne keljen használni a billentyűzetet. -
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Fiúk,nálam van olyan jelenség,hogy amikor elkezdem a rendes versenyt és az első kanyarnál mindig valamiért nagyon lelassít a kocsi,és megelőz az egyik pilóta!
És a következő körben meg rendesen megy.Nálatok nincs ilyen??
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi #3784 üzenetére
A szabályrendszer nincs elcseszve, csak nehéz megállapítani, hogy ütközés esetén melyik fél a felelős. Pl.: Első kanyar, vki beléd megy hátulról, akkor büntessék meg azt. Viszont ha vki kicsúszik előtted és te vétlenül belerohansz, akkor ne büntessen meg senkit, vagy azt, aki kicsúszott. Nem hiszem, hogy ennek az eldöntése egyszerűen megoldható lenne.
Én is kaptam már áthajtásost sebességtúllépésért, de sztem az nem bug. Vannak olyan pályák, ahol nem két vonal van, vagy két vonal van, de az első vonaltól figyeli a sebességet. Tipikusan ilyen Spa, illetve kanadában is könnyen bele lehet futni egy ilyen büntibe. Nagyon kell figyelni a vonalakat és inkább óvatosabban bemenni.
A sárga zászlós "no overtaking"-et én is feleslegesnek tartom. F1-ben kell, mert ők az életükkel játszanak, de én mi a francért ne előzzek sárgánál?? Max összetöröm magam.
A rendszer szidása előtt pedig azt kell végiggondolni, hogy mi lenne nélküle. Olyan szinten menne a kanyarlevágás, füvön előzés, hogy az már szörnyű. Én inkább bevállalok egy-két kósza büntetést. 2011-re pedig várjuk a finomhangolást.
Patch nélkül valóban nem megy az online.
-
hermanyi
addikt
válasz
"Infinity" #3785 üzenetére
szerintem a játék szépségével látványával nincs gond itt az elcseszett szabályok és néha idegesítő AI a gond
patch nélkül asszem nem megy az online vagy tévedek ? -
"Infinity"
aktív tag
válasz
hermanyi #3784 üzenetére
Én is kezdek besokallni a játéktól, nem beszélve arról, hogy a Patch felrakása után szarabb lett mint volt, így telepíthettem újra az egészet. Olyan komoly hibák vannak a szabályrendszerben , hogy az nem emberi. Ezt azért ki kellene javítaniuk a készítőknek. Én azt mondom, hogy a következő Patch csak erről szóljon. Szarok én a DX11-re, hiszen minek szép a játék, ha játszhatatlan és felbosszant.
-
hermanyi
addikt
baszus online Kanadában hátúrról belém szálnak a cél egyenes elejénél levő síkánban kilök a pályáról és én kapok egy áthajtásos büntetést amit 3 körön belül töltsek le , lemegyek + 1 kört mondom letöltöm a büntetésemet amit nem tartok jogosnak de mondom kiszabta letöltöm ,szóval haladok át a box utcán amint kiértem ki írja gyorsan mentem a box utcában újabb áthajtásost szab ki rám
de baszus még figyeltem is ,hogy vonal előtt 80 al megyek nehogy gyors legyen annak ellenére ,hogy box utca autóra van téve és mégis megbüntet ilyenkor megy el a kedvem az egésztől
-
lacos001
senior tag
válasz
"Infinity" #3776 üzenetére
de vissza kell másolni,hiszen az a mentésed
A mentés mappát ( savegames ) elteszed máshová a gépeden,játékot letörlöd,majd újra felteszed.Elinditod,ekkor jönnek az elején a baromságok,aztán kilépsz,ekkor már van savegames mappád,de nincsen benne szinte semmi.Ird felül azzal,amit eltettél a gépeden máshová,elinditod,beállitod amit akarsz,és folytatod a játékot.
-
kircso13
senior tag
válasz
polonic #3765 üzenetére
Ha Te is elolvastad volna, hogy mit írok ( q elkezdődik és már kint is vagyok a pályán) akkor olyan időt generált amit nem lehetne! Nem arról van szó, hogy nem generálhat, de könyörgöm, felvezető kört sem lehetett lemenni és már idő már van. Erre azért figyelni kellene, mert elég illúzió romboló!
-
lacos001
senior tag
válasz
"Infinity" #3774 üzenetére
FormulaOne\savegames mappát kicsaptam asztalra,játék letöröl,majd újra feltesz,játék elindit,kiléptem,savegames mappa lecserél,újra elindit,és sálálá,működik,csak ujra állitottam a nevemet,ennyi.Folytatom ott,ahol abbahagytam.
-
hermanyi
addikt
válasz
Taifa Díaz #3771 üzenetére
átlagban nekem is jobb lett vele de azért idegesít ,hogy online játszom és és az FPS em le esik 1-2 re és kb 5-10 mp ig és hiába vagyok jó helyzetben ez idő alatt mindenki elszáguld mellettem
átlag 8-10 FPSt javultam
lehet leszedem a játékot és újrarakom lehet azzal van gondom , ezt még kipróbálom
E8400 3700 on megy a VGA meg 850/1700/1999 en és mégis sz@rtócsa effekt nekem mükszik a linkel de nem mindenhol van ahol felszárad pik pak
-
lacos001
senior tag
Újratettem ezt a *****,peccsel nem az igazi,nekem jobb lesz igy alap*zaron a játék
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3768 üzenetére
A szellemautó jelenséget én csak a boxutca bejárata előtt tapasztaltam.
hermanyi: nálam a patch-csel javult az fps és a folyamatosság is, pedig gyengébb a konfigom, mint a tiéd
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
kircso13 #3764 üzenetére
Kétszer is találkoztam vele. Nem értem, hogy azt miért nem csinálták meg, hogy 1 felvezetőkörnyi ideig senkinek le legyen ideje, nem hiszem, hogy nehéz lenne a megvalósítás, és már jobb lenne a játék.
1. esetben: Rögtön ahogy elkezdődött az időmérő, kimentem, és látom, hogy Hamilton 1:30 alatt ment egy felvező, és egy gyors kört, ami 1:34 lett.
2. esetben: Alonso mögöttem jön közvetlenül (Brit időmérő), épp az új részre érünk, és kiírja, hogy ALonso megjavította az idejét, már az ő az 1.A másik amit észrevettem, hogy ahogy közeledek a többi autóhoz, átmennek átlátszóba, és át lehet rajtuk menni.
Inkább tartsanak fel, ütközzek, de ne hogy már szellemautók ellen kelljen időmérőzni.
-
hermanyi
addikt
lenne egy kérdésem a pach óta ti nem találkoztatok azzal ,hogy belassul a játék mintha az FPS beakadna 1-2 re a megszokott 40 röl és mire helyreál kapok fél kört mindenkitől
-
Rototti
senior tag
Pocsolya-fix: [link]
Úgy tűnik sokaknak működik, backup-ot készítsetek!
-
kircso13
senior tag
Volt régen arról szó, legalább is a codemasters kijelentette, hogy az autók versenyeznek a pálán és nem csak időket generál a játék. Ez tegnap bebukott!. Vettel felvezető körön , Én mögötte, szal mind a ketten azon vagyunk, hozzáteszem akkor kezdődött a Q1, szal senkinek semmi köre nem lehetett. Megkezdjük a gyors kört Vettel seggében benne vagyok szorosan és egyszer csak kiírja , hogy fettel mért ideje az 1 lett
. De hogyan ha elöttem van és mért kör még sehol Neki????? Valaki tapasztalt ilyet? A másik meg, hogy össz időt mér a pályán mikor teszed meg a köröket!
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Offline mod.-ban hol találom a mentéseimet ,mert win.-t akarok telepíteni????? -
pzske
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3759 üzenetére
Minden segítség off ?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
"Infinity" #3760 üzenetére
Igen nálam is sajnos!
Állandóan executable hiba. F@s ki van már!!!!!
Erről írt már valaki a CM fórumán? Aki vágja az angolt frankóra megnézné nekünk ezt a hibát jelezték e már?
-
"Infinity"
aktív tag
Másnál is van olyan gond, hogy a Patch felrakása után random időközönként kifagy a játék? Elsőtétül a monitor és kész, lehet resetet nyomni. Ez tök véletlenszerűen jelentkezik nálam, van hogy már az elején amikor a lakokocsimba akarok bemenni, vagy Q2ből Q3-ba váltáskor meg ilyenek. Patch előtt mondanom sem kell soha nem fordult elő ilyesmi.
-
jozsi252
veterán
Nekem Q9400 el win7 el 4870oc 1gb karival 4 giga ram-al.
átlag 35 fps de volt amikor felment 40-re ilyen beállítás mellett
1920x1200
8x élsimítás
valamint minden Ultrán.
-
Zoo123
senior tag
Hát erről beszélek: átlag 40 fps, pffff....
nekem se fut jobban pedig jóval erősebb kártyám van (5850), de úgylátszik egy GTX480-on se méltóztatik megfelelően futni, tök mindegy milyen vga-t pakolsz alá 35-45 fps, hát, hát erre most nem mondok semmit, mert örökre bannolnának érte!Akinek patch nélkül átlag 50+ fps-el fut annak 4 magos procija van
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
werszomjas #3751 üzenetére
Köszi a Infót!
-
dunc
nagyúr
Nyomja valaki itt ATI 5670 vga val ? Ha igen milyen beállítással ?
-
Zoo123
senior tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #3748 üzenetére
"grafika szép,igaz 30-35 fps-nél jobban nem viszi,de megy azért!"
E8500 (3,16GHz, 6MB L2 cache!) és GTX280-al 30-35 fps
Elémsz any..ba Codemasters !Motion_Blur:
"Itt a pontos mérés:
min: 50 fps
max. 74 fps
avg: 59 fps3 körös verseny Spa-ban, heavy rain, mezőny eleje, vége, közepe, csapatos sóder látogatás, crash, minden volt "
1 kérdésem van, illetve kettő:
patchel vagy anélkül?
Ennyit számít a 4 mag
Egyébként szép eredmény! -
werszomjas
addikt
válasz
A magyarítás 12%on van.
-
jozsi252
veterán
válasz
A játék fordítás alatt áll ez 100%os infó viszont pontos dátum nem ismert
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Hali!
Megvan a game,és nagyon bejön,grafika szép,igaz 30-35 fps-nél jobban nem viszi,de megy azért!
Az irányítás nem rossz,és a hang is elég jólLenne egy kérdésem hozzá,mikor várható magyarítás?
-
Motion_Blur
félisten
Azt hogyan lehet megtudni, hogy egy adott pályán mi a segítségek nélkül futott legjobb idő? Konkrétan Interlagos-ra gondolok és persze TT-ben.
-
AMD_ok
őstag
észrevette valaki, (ill volt-e már valakinél), hogy a patch óta TT-ben néha nincs OSD (semmi), pedig menüben be van kapcsolva természetesen, és random csinálja ezt...
-
jozsi252
veterán
hi
van beépített kiegészítő ami kijelzi az fps-t? vagy rakjak fel fraps-et vagy ilyesmi progit
-
kpal
nagyúr
Na még jó hogy nem raktam fel a javitás elég sokan panaszkodnak .
-
fagy53
nagyúr
válasz
Motion_Blur #3740 üzenetére
Kérdés, hogy az AI változott-e? Az ottani hibákat javította a patch elsősorban, azzal együtt, hogy behozta a semmit nem érő DX11-et és a vele pl. az ablakos problémát.
"Ennek örömére javítottam Interlagosban: 1:05.586" - ennél gyengébb időmérő született ma délután!
Igaz vizes volt a pálya...
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3739 üzenetére
Megoldás: hiába szedtem le, majd telepítettem újra a játékot, a patch felülírta a My Games mappát, amit ugye az uninstall nem bántott és a hardware_settings_config fájlban vissza kellett írni a
'<directx forcedx9="false" />'-t true-ra.Így már minden fasza, nem simítás, nem ablakban indul és látom a fordulatot is. Ennek örömére javítottam Interlagosban: 1:05.586
-
Motion_Blur
félisten
"A meglévő profilod megmarad újrateléepíés után is csak amikor uninstallnál rákérdez hogy letörölje-e az összes profilt és mentést akkor mondj nemet!
"
Megtörtént így ahogy leírtad.
Továbbra is ablakban indul a játék, de nem ez a fő probléma, hanem hogy a fordulatszámmérő is hiányosan jelenik meg, és nem látom az aktuális fordulatot..
-
Motion_Blur
félisten
Ja és a patch óta ablakban indul a játék.. újra fogom rakni mert ez így nagyon szar!
-
mexel
veterán
Sziaztok, sajnos nincs sok időm visszaolvasgatni, mert csinálok valakinek gépet, és felraktam ezt a játékot. A gondom az, hogy visszhangos a hang, torz, vagy mittudomén milyen. Uganezen a konfigon rendszertelepítés előtt jó volt. Driverek újak, volt másnál is ilyen? Mi a megoldás?
-
Ice!?
őstag
leszerződtem a ferrarihoz a 3. szezonra. viszont nem értem, hogy alonso-t választottam riválisnak, de mégis a csapattársa vagyok. nem úgy van, hogy akit kiválasztasz annak a helyébe ülsz jövőre?
amúgy mintha a ferrari a kanyarokban jobb lenne, mint a red bull, egyenes szakaszokon pedig lassabbnak tűnik.vagy ez hülyeség?
-
romero28
senior tag
válasz
Dantenero72 #3716 üzenetére
csak cseppet bug-os volt a patch előtt a dx11 , amit javítottak...
-
polonic
félisten
válasz
Dantenero72 #3716 üzenetére
Milyen jogon háborodsz fel egy olyan dologért, amit loptál?
Inkább maradj csöndbe.
Attól függetlenül, hogy tényleg vacak a játék. -
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3724 üzenetére
Melyik ezüst nyíl? Merci vagy a Mclaren?
De sztem merci
-
Motion_Blur
félisten
Benchmark: 1680x1050, 8xmsaa, ultra
min_fps="59.26"
av_fps="70.88"D@ni88: én színem? az egyik felem rally-zik, a másik egy ezüstnyílban ül, szerintem innentől tökmindegy, hogy milyen autóval nyomom nem?
egyébként a McLaren a leggyorsabb autó a játékban, legalábbis ezt tapasztaltam
Zoo123: nálam gumicsíkok megvannak, esőt még nem néztem
-
Zoo123
senior tag
Ja jut eszembe: patchel nekem is gyönyörűen futott, -45-65 fps- csak éppen hiányzik a pályáról a "gumicsík" az ideális íven, valamint esőben nincsenek tócsák meg tükröződés az úton, úgy meg azért nem az igazi...
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #3703 üzenetére
Motion: jól látom hogy rossz kocsival mész? nem a te színed, vagy tévedek?
-
Zoo123
senior tag
Köszi, de mivel nem futtattam le a benchmarkot, ezért nem tudom nekem menyi lenne, most meg már fel nem rakom a patch-et.
De azért köszi!
A fene se akar új konfigot venni csak azért mert a ku..a fejlesztők nem optimalizálnak...
Ez a játék 60-70 %-on használja a procit és 66%-on a VGA-t, és 30-40 fps-el fut, no comment! -
puttputt
őstag
válasz
manutdzoli #3689 üzenetére
Ezt már én is vagy 3x megemlegettem. Mármint Anthonyt.
Szegény. Biztos vagy 1000/sec.-kel csuklik mostanság... -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3713 üzenetére
"Pfff hát nem tudom, hogy akarom-e végigcsinálni... Dirt 2-nél nem sikerült újra beillesztenem a profilt, pedig úgy csináltam mindent ahogy leírták."
A meglévő profilod megmarad újrateléepíés után is csak amikor uninstallnál rákérdez hogy letörölje-e az összes profilt és mentést akkor mondj nemet!
"Egyébként Spa heavy rain 50-60 fps mezőnyben kb"
És ezt 1 db 5870-el érted el?
Full HD-ban?
Csak mert nekem 5850@850/1200 verseny közben olyan 33-40 átlag olyan 35, és még nem is esett az eső!"4 mag mindenképpen előny, de szerintem kompletten lap+proci(+ram) csere lenne a legjobb. Bár egy megcibált Q9550-el lehet már menne faszán."
Neked Phenom II X4 965 procid van?
Mert egy q9550 legalább olyan erős, ha nem erősebb mint egy Phenom II.
Mots a C2D-met 3.4 GHz-en járatom, de gondolkozom egy 4 magos procin, csak nem tudom érdemes-e "befektetni" és belerakni ebbe a P5K -p35 chipset- lapba ami most van... -
Dantenero72
aktív tag
válasz
Motion_Blur #3715 üzenetére
Ezek semmit se adtak hozza a DX11-hez eddig is ugyanilyen volt ha ini fajlbol forceoltad a DX11 szánalmas rusnya lusta banda
ui.: és ugy vagyok felhaborodva hogy még csak nem is eredetim van xD(hála az égnek, mert akkor nyomdafestéket nem türő szavakat hasznalnék..) -
Motion_Blur
félisten
válasz
Dantenero72 #3714 üzenetére
Igen, tartalmazza.
Nekem is feltűntek a hibák, de a recék jobban idegesítenek.. -
Dantenero72
aktív tag
Most a patch az DX11-et is tartalmazta?! Csak mert tovabbra is egy kalap xar bugos a DX11-es grafika pl.: nézzétek meg a vezető karját meg a kesztyűjét...
-
Motion_Blur
félisten
Pfff hát nem tudom, hogy akarom-e végigcsinálni... Dirt 2-nél nem sikerült újra beillesztenem a profilt, pedig úgy csináltam mindent ahogy leírták. Egyébként Spa heavy rain 50-60 fps mezőnyben kb. Emlékszem, mert 1-2 napja toltam egy futamot. 4 mag mindenképpen előny, de szerintem kompletten lap+proci(+ram) csere lenne a legjobb. Bár egy megcibált Q9550-el lehet már menne faszán.
AMD_ok: thx, most már Ti jöttök
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3710 üzenetére
nem hinném, főleg az online miatt (ahhoz kötelező)
Egyébként Grat a brazil időhöz
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #3710 üzenetére
Nem, csak ha újratelepíted a játékot...a telepítő DVD "repair" funkciója mint alternatív megoldás nem működik, próbáltam!
Én megláttam hogy hogy néz ki az eső és már raktam is vissza az "alap" játékot...Valaki akinek "alap", patcheletlen játéka van és 4 magos procija van, lenne oly kedves és mérjen nekem egy SPA-t Heavy Rain-ben hogy mennyi a min, max, avg fps, nekem olyan 29-34 között ingadozik, jellemzően inkább 30.
Kíváncsi vagyok mennyit számít a 4 mag...
Előre is köszönöm! -
Motion_Blur
félisten
Lehet valahogy uninstallálni a patch-t?
-
szepsy
senior tag
válasz
infectedmann #3705 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3704 üzenetére
Eddig ezen a pályán nyomtam a legtöbbet, szerintem 200-250 kör biztos benne van már (anno rFactorban volt olyan, hogy 800-900 köröket lenyomtunk egy pályán
). TT-ben stabilan tudom hozni az 1:05.9xx-es időket, néha beesik egy-két 1:05.8xx is. De ez az idő, ezzel setuppal nálam már nagyon a vége, nem tudok többet kihozni belőle. Legjobb szektoridőket veszem, akkor kb. 1:05.5 eleje.
-
szepsy
senior tag
Melyik a legjobb élsimtás ?
16xcsaa vagy az utolsó a 8xqcsaa? -
infectedmann
őstag
válasz
Nálam is eléggé cikkcakkos az autó textúrája hiába van fullon minden. Ezen még dolgozhatnak vagy majd jövőre az F1 2011-ben.
-
Steady74
addikt
válasz
basszus, szép idő... 1:06 vége-közepe felé tartok még TT-ben. Milyen beállításokkal mész ilyen időt?
A peccs tényleg szar lett, ez inkább rontás, mint javítás. Ha nincs bekapcsolva a vsync, olyan érzésem van, mintha 5 mp-enként belassulna a játék, de mindig!!4 Átlag fps-re 1920x1200ban dobot 84-et a benchmark, min-re 57-et, de tuti, hogy valami nem stimmel...
-
Motion_Blur
félisten
Patch telepítés után:
A maximum fps jóval több lett, akár 10 fps-el is. Az átlag nem sokat változottl. Viszont nekem full recés, rajta van a 8xmsaa de undorítóan néz ki
Interlagos: 1:05.676
mérési pontok:
s1: 16.168
s2: 49.386 -
kircso13
senior tag
válasz
manutdzoli #3696 üzenetére
Akkor bug lehet :S . Én most kezdtem az elejéről, elfelejtett menteni
. uninstall és install és most jó megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- SörcsaPH!
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Láncfűrész topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest