Új hozzászólás Aktív témák
-
puttputt
őstag
Igen, és biztos van "titkos pálya" is, ahol a pilóták monacói villáinak megkerülése a cél.
Mondjuk egy Nordschliefe azért...#2277: Igaz! Tényleg, ha visszaengeded, nem büntet. Na, valami..., de még így sem messzemenőkig...
Nem rossz játék ez, de azt hozzá kell tenni valóban: a többi ilyenhez képest.
A Dirt-től mondjuk elmarad (egyelőre), habár más is (sokkal inkább réteg-) a célközönség.
Minden évben készülnek kiadni újabbat, - ez önmagában remélhetőleg sok javulást fog magával hozni. -
redzsi
senior tag
Ilyen opciót még nem találtam. Igaz nem is volt időm még mélyebben elmerülni a játékban. Illetve láttam két olyan beállítást a Controllers menüben, ami "szürke" volt (talán feedback meg még valami), de nem tudtam rámenni. Csak az irányítás módját tudtam kiválasztani.
Mindensetre próbálgatom, és köszönöm a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövedelem
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 kék 128GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Express iPhone Szerviz 6 hónap garanciával, saját futár, ingyenes tisztítás és ajándék fólia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest