- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
ez nagyon arcade: új gameplay
-
GuruZone
őstag
Offolok, nem akarok topikot szennyezni. Nem tudok elmenni Györgyike mellett, gyűlölöm, ha valaki mocskol és azt publikusan teszi.
Döbbenet amit ez a KáGyurci produkál. Hogy jön valaki ahhoz, hogy bárkit csalóként állítson be pusztán az idők alapján??? EZ VICC! Amúgy az ilyen embert sajnálni kell, nem leállni vele, előbb utóbb úgy is elkotródik a placcról. Azt hittük anno, hogy az efféle emberek tizenéves taknyok, erre itt van tessék, egy negyvenéves dedós.
Rolly, Rototti, Steady, évek óta ismerlek titeket, és itt mindannyian jól tudjuk, hogy kerültetek a listák élére. És hányan vannak még akikkel csak hetekig, hónapokig toltuk, ők is és mi is akkora jó arcok vagyunk, akik soha nem folyamodnánk csítekhez.
Apropó, az oké, hogy én már régóta nem toltam a gémet, de Unbaised lemaradt a feketelistáról, vagy már ő is abbahagyta ?
-
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #5632 üzenetére
megoldva! emlékeztek, mondtam, hogy sikerült dvd-képet készítenem alcohollal, és így nem kell karcoltatni a gyári lemezt.
Nos ez alcohollal volt készítve, most meg DTools-szal volt bemountolva. A telepités felénél úgy megfagyott hogy csak na
Tanulság: Az alkohol túl kényelmessé teszi az embert.
-
GuruZone
őstag
HELP srácok! Volt itt valakinek problémája az F1 2010 telepítőjével? Kék halál van a felénél
Amúgy a gép teljesen stabil, terheléls alatt is. DE az F1 2010 telepintő kinyírja. Mi lehet ez?
-
GuruZone
őstag
térek én is vissza hozzátok, csak ma este már egy MSI GTX560 TwinFrozr II OC társaságában, megpróbálom megerőszakolni a DirectX 11-et.
-
GuruZone
őstag
Cockpitet vegyenek! [link]
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #5184 üzenetére
itt van-e
-
GuruZone
őstag
kiléptem, nem ment. Talán mert lázas vagyok megint...
KÖSZ MINDENKINEK!
-
GuruZone
őstag
gyertek, gyertek, még én is beléptem
-
GuruZone
őstag
Hivatalos, a tárgyalások már elkezdődtek, hogy az F1-et az mtv közvetíthesse 2012-től!
...és csak is azért örülök neki, mert így van esély a HD-re.
-
GuruZone
őstag
válasz
Unbaised-Ben #4698 üzenetére
igen-igen, örülök, hogy valaki észrevette
Kedves ez a Red Bull
-
GuruZone
őstag
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4354 üzenetére
PIKU: az üres helyekre nyomsz entert és ott adod hozzá az ai játékosokat
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4332 üzenetére
nem akarok okoskodni de Lóránt, nincs fent véletlenül valami connection override-os cucc? hamachi, tunngle, teknohelper... ha ezekből bármelyiket is használtad már, az a megoldás.
-
GuruZone
őstag
válasz
--Lorant-- #4265 üzenetére
nálam első nap megtörtént a migrálás, a 800 Microsoft pontomat pedig mosat kaptam meg érte a héten.
-
GuruZone
őstag
Végre új szerver van a ph motorházteteje alatt. Már nem lesz olyan katasztrófikus esténként, mint volt az elmúlt hetekben.
-
GuruZone
őstag
köszi Mindenkinek, nagyon jó este volt!
Volt részem mindenben, hál'Istennek 1. helyben is!
Unbaised-del hatalmas felzárkózásokat toltunk, 10-11. rajtkockából P2-P3
illetve végre előzhettem a Ringen a kettes kanyarban, belső ívről úgy igazán!Steady, hogy dobtad el Valenciában az egyenesben?
jó éjt mindenkinek!
-
GuruZone
őstag
pontban 9kor fent leszek
-
GuruZone
őstag
válasz
Unbaised-Ben #4137 üzenetére
jövő héten leszek, az elmúlt héten és a mostanin délutános voltam
ma este is benézek szerintem .
-
GuruZone
őstag
fel ne húzzátok magatokat: [link]
-
GuruZone
őstag
Igaz, most nem alakultak úgy a dolgok, ahogy szerettem volna, de azt tudom, hogy milyen jó érzéssel fogok visszaemlékezni az idei futamokra!
Köszönet az FIA-nek
, Bernie Ecclestone-nak
, Max Mosley-nak
no és persze nekik:
1997. Villeneuve
1998. Häkkinen
1999. Häikkinen
2000. M Schumacher,
2001. M Schumacher,
2002. M Schumacher,
2003. M Schumacher,
2004. M Schumacher,
2005. Alonso
2006. Alonso
2007. Hamilton
2008. Räikkonen
2009. Button
2010. Vettel & Codemasters -
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3901 üzenetére
1:17:1xx
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3901 üzenetére
ezzel 1. lennél a világranglistán!
félórán belül én is nekifekszem, furcsa, hogy csak 101 idő van, mintha valami adatbázis hiba lenne, sehol nem látom rolly-t, rotottit és a többi barátom.
na majd én!
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3841 üzenetére
nekem egyszer sem fagyott a patch óta, igaz csak 1 napig használtam dx11 (számomra ha jól tudom 10.1) módban. Azóta dx9.
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3815 üzenetére
-
GuruZone
őstag
toltam én is tegnap, úgy érzem Qrvára a grafika rovására ment a patch... Sokkal randább lett a game
DEJA VU-m van, ugyanis a Dirt 2-őt is úgy patchelték meg, hogy kivették a HDR effekteket, ezáltal lett mindenkinél gyorsabb...
Az esőben való vezetést sem élveztem annyira!
vicc, hogy eddig lazán tudtam felvenni a Fraps-szel 1920x1080, 4x AA mellett, most meg röcög mint valami ócskaság. Pedig a rohadt FPS nálam is felszökött 1920x1080-ban 45-50 környékére...
aminek örülök az az, hogy végre láthatom szektoronként, hogy hány másodpercre van az előttem/mögöttem lévő.
Ez egy elcseszett patch
Rohadtul felpiszkálta az agyam...
-
GuruZone
őstag
válasz
Rototti #3327 üzenetére
Mai hír, 13:15
Update: The team have been hard at work and as a result we have now completed all internal testing on the patch.
The patch is now in submission with Microsoft and Sony for all 3 platforms, and once this process has been successfully completed the patch will be released, ready for you to download. Keep an eye out on the forums, facebook, and twitter, as we’ll let you know as soon as it’s ready to download.
Szóval a javítások elkészültek, az MS illetve a Sony jóváhagyására várnak már csak, mindhárom platform érintett természetesen.
-
GuruZone
őstag
válasz
Motion_Blur #3250 üzenetére
igen, mivel ha mindenki húzna, a replayből SEMMIT nem lehetne látni, illetve iszonyat megterhelné a gépet.
-
GuruZone
őstag
A patchben érkező javításokból az én személyes toplistám:
6. AI többé nem felejt el kimenni a boxba 20%-os vagy hosszabb versenyeken, hurrá!
5. kvalifikáción az AI jobban odafigyel, hogy ne tartson fel a gyors körömön
4. Replay elmentése és megosztása másokkal
3. boxkiállás-bakik megszüntetése
2. S3 részidő kijelzése a kvalifikációs monitorokon
1. a teljes OSD megreformálása, hasznos(abb) infok kiírása a bal-felső sarokban
RESPECT CODEMASTERS
-
GuruZone
őstag
Yeongam, Korean International Circuit
Red Bulléknál ezt a gyenge kis animációt dobta a gép, F1 2010 elbújhat
Ilyen lesz... majd egyszer a pálya! Nyilván nem idén
-
GuruZone
őstag
én a 2. nap óta úgy használom, már egyszer be is írtam, de különösképpen senkit nem izgatott
Alcohol 120%-kal tudtam készíteni egy másolatot, image file csatolva van és így indul. Tökéletesen megy, Securom-ostól cakumpakk, ahogy kell.
Nero, IMGBurn, CloneDVD nem volt rá képes.
-
GuruZone
őstag
NEVETSÉGES, hogy 80/25-ös nettel NEM TUDOK belépni 20 szerverből 19-be!!!
Elegem van!!!
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2446 üzenetére
én maradok a segítségeknél (tc med, abs on, auto váltó) még jódarabig. Aztán majd később karrierben megpróbálok segítségek nélkül menni. Karriert viszont patchig nem kezdek.
Ha én csinálok szerót, nálam mindenki úgy állitja be az assistokat, ahogy jól esik...
-
GuruZone
őstag
válasz
Steady74 #2152 üzenetére
köszi! én sem ismertem amúgy az abu dhabi pályát.
Unbaised felettem van egy szinttel, úgy tudtam tartani, hogy lágy gumival kezdtem a 20%-os versenyt, ő pedig keménnyel.
Időmérőn fél perccel gyorsabb, versenyben kapok 1 mp-et is /lap.Én segitségekkel megyek, ABS + TC Medium, automata váltó, Corners Only az új pályáknál, de olyan szerverre ahol minden assist off, oda biztos nem fogok bemenni. Így szoktam meg, kihagytam az elmúlt 6 év szimulátornak nevezett dolgait, utoljára GP4-gyel nyomtam sok-sok éve
-
-
GuruZone
őstag
jön vki ma? én leszek 11-ig
-
GuruZone
őstag
19:45-től party, várok mindenkit TS3-ban!
20:15-ig várunk, addig nyomunk 3 körös versenyeket.
Utána QUALI+10%, meg lesz 20%-os is.
szóval ha nem válaszolunk a Live-os üzikre, versenyben vagyunk! -
GuruZone
őstag
#1977:
Ha 2010-esre állítom, a Lotus 5 mp-cel, a HRT meg 6-tal lesz lassabb a Ferrariknál
Ha EQUAL, akkor MINDEN autó egyenlő, ugyanolyan jól vezethető. Mondjuk úgy, hogy mindegyik autó egy Red Bull, csak a festésük más és más#1910:
Quick Setupot használok a pálya karakterisztikájának (de szép szó) megfelelően.Illetve verseny közben állítok a szárnyon attól függően, hogy hogy érzem a féktávokat. Általában kötöm a féktávot valamihez (pl hátralévő métert jelző kis táblák) és ha túl lelassulok a féktáv végére, gyorsítok az autón menet közben, és úgy nagyobb sebességről esek be a kanyarba igaz, kisebb tapadással.
ABS be van kapcsolva, Unbaised szidott is miatta. TC az medium, illetve a színes nyilacskák CORNERS ONLY, de csak ha Hermann Tilke féle idióta csodapályáról van szó.
Váltó automata. Még. Egy darabig. Szerintem jódarabig
-
GuruZone
őstag
válasz
sagesz93 #1961 üzenetére
NE HASZNÁLJÁTOK AZ EREDETI LEMEZT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alcohol 120%-kal csináljatok másolatot! 30 percig fogja csinálni, Securom-ot be kell pipálni! Az én lemezem a tokjában van, Alcoholban pedig mountolva a képfájl.
ENNYI!!!
ui.: nem jó a célra a Nero, CloneDVD, IMGBurn sem
-
GuruZone
őstag
ma este ismét leszek, párom 22h-ig dolgozik, szóval jobb dolgom nem lesz ma sem
10%-20%-os versenyek, persze időmérővel. De tudunk menni csak időmérőt is, POLE POSITION módban.
Unbaised Bence kegyetlen tempót tud diktálni, ő hozzá kell még felfejlődnöm.
ui.: aki játszani jön, kérem használjon TS3-at ha tud, hogy ne kelljen HOME-okat nyomogatni...
-
GuruZone
őstag
Bocs fiúk!
Kifagytam!!! Köszi a játékot mindenkinek!!!
Thx to Unbaised, RollyDy, Polonic, ProEvoFan, Bubcsi és bocs akit kihagytam!!!
[MULTIPLAYER KÉPGALÉRIA 2010.09.29.]
Hatalmas Montreali időmérőt futottunk Rollyval, íme a szektoridők: [link]
Sajnos a játék hibája miatt az S3 nem láttható, de kiszámolható:
az én S3-am: 29,821,
Rolly-é 30,688Kegyetlen volt!!!!!
a versenyben meg mindkettőnk odacsapta az ominózus falhoz a gépet (én az 1. kör, ő a 2. végén), de a végeredmény így sem rossz: [link]
-
GuruZone
őstag
Gyertek Online, szeró kész. 15perc quali + 10kör race.
20:20-ig várunk
-
GuruZone
őstag
20:00-tól online leszek, lépjetek be TeamSpeak 3-ba ha van kedvetek jácni. Belépési infók az aláírásomban.
-
GuruZone
őstag
TS3 szobám elérése:
Szerver: teamsonline.hu
Port: 9987Nickname: értelemszerű
Belépés után:
Szoba neve: XXX GuruZone XXX
Pass: papa/// a szobát leggyorsabban úgy találjátok meg, ha a fenti Teamsonline.hu főszobára jobb gombbal kattintotok és kiválasztjátok a Collapse All gombot ///
-
GuruZone
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1513 üzenetére
bent voltam ezidáig. most átlépek offline profilra kis lanos multihoz.
Vegyél fel Rolly: Guru1984
-
GuruZone
őstag
válasz
polonic #1382 üzenetére
Unbaised-del toltam egész este tegnap, jó móka volt... 7kor ott leszek!
Azért kegyetlen hibák, hiányosságok vannak a multiban, dícsérni semmiképp sem dícsérném. Rengeteg várakozás az események végén, versenyek végén nem mutatja a leggyorsabb köröket, 20 szerverből 6-ba lehet belépni, stb stb
Live nick: Guru1984
-
GuruZone
őstag
még úgy megtalálhatjuk egymást ha beírjátok, hányadikok vagytok a Leaderboards-on... Bár az elég gyorsan változik...
Jelenleg 819. vagyok az 5943-ból
-
GuruZone
őstag
az online rész rohadtul bután van megcsinálva, 20 szerverből 8ba enged belépni, semmi indok nélkül Connection Failed-et ír ki a többire...
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #1137 üzenetére
bakker, interlagos mekkora élmény már!!! Quali: Kis leszorítóerővel, nagy top speeddel 1 másodpercet adtam ONLINE a többieknek (9 ember).
Erre feljött az alsó szomszéd, hogy fejezzem be amit csinálok mert nem tud aludni, és most jutott eszembe hogy nem is a pedál zavarhatja, hanem az Enviromental Effects... Hiába, használom rendesen a rázót* ...
* rázó by Palik László
-
GuruZone
őstag
Virtuális lan-ban nyomtam este haverommal, de 23h órától megyek fel a rangsorolt meccsekre. Kit vehetek fel Live-on?
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #839 üzenetére
Legyen Isztambul, azt aki Grides volt is ismeri!
És ott már van időm Time Trialban, írtam délelőtt.
TURKEY / ISTAMBUL
billentyűzet: 1:28.015
wireless xbox360: 1:26.593
Logitech Driving Force GT: 1:24.365 (határon autózva, TC ON)Természetesen a billentyűzetet és a gamepadet már nem fogom erőszakolni.
Beszéljük meg azt is, kvalafikációs időket mondjunk-e vagy time trial-ost.
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #764 üzenetére
#764: ha végigtolod a versenyt, végignézheted a replay-t az első mp-től az uccsóig.
#758: én time trialban nyomtam ezeet az időket, de akkor Qualiban kéne??
ma este 11után majd bahrain, mert most mennem kell dolgozni...pihenőt kértem már rég péntek-szombat-vasárnapra, tudtam én hogy előbb jön a postás?
-
GuruZone
őstag
Hungaroring
Red Bull
1:18.859
TC ON
kormányAz idei Magyar nagydíj időmérőjén P1-P2
1 Sebastian Vettel RBR-Renault 1:18.773
2 Mark Webber RBR-Renault 1:19.531 -
GuruZone
őstag
Szállítok egy-két konkrét infót.
Nagyon sokáig tartott, de úgy érzem sikerült belőni a kormányt.Legalább 80 körön vagyok túl Isztambulban, íme a legjobb időim Ferrarival:
billentyűzet: 1:28.015 (10 kör)
wireless xbox360 joy: 1:26.593 (~20 kör)
kormány: 1:24.365 (~50 kör)
Az 1:24.365-nél már kinyomtam az autó szemét,
kipörgésgátló egyelőre ON. -
GuruZone
őstag
egy kis full hd-s gyönyör nektek, hatalmas LOL tegnapról:
-
GuruZone
őstag
Igen, van ABS ON és OFF.
A a kipörgésgátlónak pedig 3 állása van OFF/MEDIUM/ON.Az Off és a Medium közt hatalmas különbséget nem vettem észre, értem ezalatt, hogy bár jól megyek vele, viszont egy normális kört nem tudok összerakni, valahol mindig megpendülök.
Másfél óra "szenvedés" után bekapcsoltam a kipörgésgátlót, és nyomtam egy 10 körös Melbourne-t, nem extrém esőben, normál esőben.
Intermediate gumikat ajánlott a mérnök, mondom márpedig nekem esőgumi kell, lehet ennek hála, hogy 8 kör alatt a 24.-ről 7.-re sikerült feltornáznom magam, jelzem az AI nehézség az az utolsó előttin volt. (Az első 2 körben szépen mindenkit elengedtem)
Eddig vegyesek az érzelmeim, az esőben vezetés brutálisan látványos a T-CAM-ből nézbe, hátmég a cockpitből! Úgy aztán SEMMIT nem látsz. Ha végigmész egy versenyt, a leintés után az egész viadalt meg lehet tekinteni replayben, ugyanazokkal a gombokkal, mint GRID vagy Dirt2 esetén, még a lassítás hagjai is ugyanazok. Nehézségtől függően itt is van Flashback (F12).
Logitech Driving Force GT-t alapból felismeri, bár a gyári gombbeállítások gagyik, érdemes a custom settings-re kis időt pazarolni.
A baj a kormány beállításoknál van, ilyen-olyan sensitivity, deadzone, ezeket amire az ember belövi a saját stílusának megfelelően, szerintem egy hónap...
A töltési idő sem olyan vészes, mint ahogy beállítottam nemrég. Bár Q8200 mellett a 10 másodperc aszondom belefér, no de akinek kisebb prockója van???
-
GuruZone
őstag
el lehet ütni a szerelőt!
viccet félretéve, nem rossz! Kikapcsolt kipörgésgátlóval elég jó kihívás. Graf meg odavág. De télleg
ja és qrva sokat tölt...
-
GuruZone
őstag
Én úgy gondolom, olyan rég jött ki már F1 PC-re, hogy idén még megbocsájtom ezt az irányítást és fizikát. Amennyiben jól alakulnak az eladások, (ha Geoff Crammond bácsi nem is) de más még kedvet kaphat A SZIMULÁTOR elkészítéséhez.
Kövezzetek meg, tudom nincs mindenkinek otthon maga a Paksi Atomerőmű, de ha már a szimulátorosságba nem merek belekötni, akkor belekötök a grafikába.
Az én véleményem szerint ez az EGO engine is tök elavult, a jövőre érkező Dirt-nek, Gridnek, F1-nek REMÉLEM nem ez lesz az alapjuk... Úgy értem ezt, hogy egy mai autós játék tudna még ennél is szebben kinézni.
2008-ban nagyon durva látvány volt a Grid az EGO-val, 2009-ben még gyönyörűnek számított a Dirt2, de az F1 2010 szerintem pedig már csak pusztán szép.
Ettől függetlenül az év játéka nálam, mert imádom az F1-et!
Utánanéztem, 2009. Április 24-e óta várom ezt a szeptember 24-et!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest