Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
na csak azért ...
1000! -
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #987 üzenetére
Én is F1 fan vok
lehet majd én is megveszem kb 1 hónap mulva a neten lehet addig az ára is mérséklődik .
-
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #987 üzenetére
Azért MO-n nincsenek olyan helyzetbe az emberek, h 3 kilós fizuból besétálnak a boltba, és hozzák ki raklapszám az eredeti game-eket...
Itt sztem még az iphone 4-ért se kellett sorba állni, mint amcsiba... -
Sonja
nagyúr
F1 2010 - kamera mód
Próbálta már valaki?
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #990 üzenetére
Ahhoz hogy legyen "view replay" az adott session idejének lejárta után be kell menned a célba. Ekkor megjelenik a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteledtől kezdve mindent rögzített!
Pl.: van még 5 perc Q3-ből, kimész a boxból, mész 2-3 kört, közben lejár az idő, de még befejeztheted az adott gyors kört, ezt tedd is meg, akkor is ha rossz az a kör, így azt a 2-3 kört vissza tudod nézni. -
Hoffer
őstag
válasz
werszomjas #985 üzenetére
Köszi a gyors választ, sikerült!
-
Sonja
nagyúr
F1 2010 Errors, Crashes, Freezes and Fixes
A replay rögzítést érdemes kiiktatni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Csak arra értem, hogy ma jelent meg hivatalosan a gém. Ezért reggel felhívtam, hogy van e még belőle? Mondták persze van. De mondom úgy értem nem csak 2 db van már meg és mire oda érek elkapkodják. Mondja a srác : Neem van bőven, de el is teszi nekem estig. És a boltba is csak én voltam egyedüli vevő, amikor bementem. Szóval arra számítottam, hogy majd verekedni kell érte és hiánycikk lesz.
Halkan jegyzem meg ez életem első eredeti gaméja, ez is csak azért, mert F1 fan vagyok és úgy érzem eltalálták, így kötelező darab. Meg persze a multi miatt is.
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #981 üzenetére
Remélem ez nem jelent rosszat "Hát nem tolongtak, én voltam egyedül."
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Tudtok valamit arra, hogy akinek nem az eredeti játék van meg, az nem is tud játszani normálisan mert nem tud menteni?
Értem ez alatt azt, hogy ugye a live-ban meg kell adni a játék kulcsát, és mivel nem eredeti...!
Vagy itt mindenki az eredetivel tolja?Köszi
-
mclaren-d
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #950 üzenetére
Egyetértek, végülis egy teszt pilóta-is segített a készítésbe..ez mindent elárul,szerintem
örüljünk nekiílyen hogy szezon közbe jött új forma1(játék) 2002-ben volt
-
Motaba78
addikt
sziasztok
sikerült szerványolni egy ilyen kis kormánykát, kérdés, hogy ez mennyire lehet jó a játékhoz ?
Kormánykezdőnek megfelelő lehet ?
-
Ha a qiuck setup-nál belövöm valamelyiket az autóhoz, és utána bemegyek a bővebb beállításokhoz, akkor ott a beállított quick setup-ot lehet tovább finomhangolni, vagy mindig a 0-ról állítom(tehát figyelmen kívül hagyja a quick setup-ot)?
-
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #953 üzenetére
Hol veszed ?
-
PiE137
senior tag
Állítólag ezt kell még megcsinálni, h menjen hamachival....
Aki penge angolból, és érti teljesen, és ki is tudja próbálni mással, az írjon véleményt... -
Steady74
addikt
válasz
persze, nekem sikerült már megcsinálni a LIVE acc-ot, igaz elég kacifántos
többször volt linkelve, ezen mentem végig:
LIVE UTMUTATONem értettem, hogy az Xbox-os részt miért kell megcsinálni, de tényleg nem ment nélküle
-
Olyankor szoktam esc-restart módszerhez folyamodni
(#966) pcguru1: mikor kezded a bajnokságot, long weekendet kell választani, és akkor van P1-2-3, Q1-2-3, és Race
(#968) Rototti: Nálam is ugyan úgy büntet időmérőn is mindenért. Csak az idegesítő, ha mondjuk kicsúszol, tehát nem időt nyersz, hanem vesztesz, akkor is letilt..
-
Rototti
senior tag
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Én ezt ajánlom neked!
Ennél jobb segítség nincsVideóban mutatja h mint hogyan kell csinálni!
[link] -
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #914 üzenetére
Hogy tudom beállitani hogy legyen Q1,Q2,Q3,és az idöjárás is változó legyen?
-
proof88
addikt
És is mentem Spa-ban, azzal az alap setuppal ahol low downforce van, és enyhén túlkormányzott ... megpróbáltam ugyanúgy menni, mint ahogy rfactorban is mentem anno, és egész jól ment, minden segítség nélkül, és kb uazokat a fokozatokat is váltottam a kanyarokban. Ez tetszett nagyon, és szép Spa.
Melbourne-ben az nem tetszett, hogy ott valahogy nem jön át a sebesség érzet... hiába megyek közel 300-zal, olyan "lazának" tűnik, rFactorhoz képest. -
Rototti
senior tag
válasz
Csak neked belinkelem mégegyszer: LIVE ÚTMUTATÓ Korrekt, részletes leírás.
Am ha most létrehozol egy angol profilt és ott lesz mentésed, akkor tudomásom szerint azt nem lehet átmenteni egy másik profilba. De hátha vki okosabb megmondja a biztosat.
Az oké, hogy lotus meg rbr között van kül.
, de meki, ferrari és rbr között van-e???
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #956 üzenetére
Elvileg igen, voltak róla cikkek. De nem tudom egyébként miért olyan fontos a magyar live. Így is játszható minden games for windows live-os játék.
-
válasz
Rolly Dy07 #957 üzenetére
Én is azzal akarok, azért kérdezem, hogy egyenkocsi legyen, vagy ki amit választ.
-
polonic
félisten
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #947 üzenetére
Gondolom a kocsi használatától függ az idő. TT-ben minden mindig tökéletes. Nincs túlmelegedett fék, motor, gumi, üzemanyag kopás meg hasonlók. Időmérőn meg már tényleg számít hogyan vezeted az autót.
Azért úgy érzem az időmérőn se leszek azért annyira lemaradva.Most megyek megvenni a gémet, majd segítesz beállítani a LIVE-ot?
Jövök kb. 1-1,5 óra múlva. -
PiE137
senior tag
Vkinek sikerült belőni a LAN módot hamachival? Mi próbálkoztunk a haverral, de nem jött össze...
Pedig a Dirt2-be anno simán ment...
Most mi a helyzet a sima multival? Lesz valaha magyar win live támogatás, v mi ez az angol profil dolog?
Mert én meg akarom venni eredetibe, de csak akkor, ha lehet korrektül multizni, mint anno a Grid-ben.. -
heihachi
addikt
válasz
heihachi #863 üzenetére
Ha jól számolom, akkor eddig a Bahrein +RBR kombó vezet.
Szóval akkor toljuk most kezdésnek ezt, nem vérre megy végülis ez, csak hogy egyforma időket linkelgessünk be, ne húsz autóval húsz pályáról. Egy két napon belül úgyis megunjuk, akkor majd váltunk.
Gyakorlás, időmérő és futam számít csak, a time trial ideje nem játszik. Mivel lehetetlen ellenőrizni, hogy ki milyen segítséggel megy, ezért mindenki azzal menjen, amivel akar, csak vallja is be
Jó lesz így?
-
Rolly Dy07
senior tag
Sokan fikázták már a fizikát, amit szeretnék kicsit helyére tenni. Igaz még csak 60 kört mentem Spa-ban mindenféle segítség nélkül, de állíthatom, hogy nem vagyunk azért olyan messze a valóságtól.
Azt nem értem, hogy emberek kritizálják a fizikát, miközben még életében senki(vagy nem tudhatom) nem vezetett még ilyen autót. Tehát ezeknek az embereknek, és természetesen azoknak, akik szeretnék tudni, hogy mi is történik, amikor kihajtasz a pályára.
Érdemes végig olvasni, aki még nem tette!!!: [link]
-
smkb
őstag
válasz
mephi666 #940 üzenetére
Szia,
Volt speedlinkem. Aztán lecseréltem XBOX360-as wirelessre (ugye ez az amikor valaki az olcsóbbat veszi meg, de mivel elégedetlen lesz vele, végül a drágábbat is ... és így jön ki a legdrágábbra). ÉG ÉS FÖLD! Semmiképp sem add alább. A box kontrollérevel az összes autós pc játék remekül megy, ráaádásul több játékban is alapból mennek a menükezelések is gombokról, a speedlinkről pl nem. Mindent be kell mappelni, már ha egyáltalán lehet.
Az analóg karjaai a speedlinknek nagyon rosszak, hatalmas a holttér, érzéketlen nem finom.
Mindezek mellett persze van egy Logitech MOMO kormányom is, de van egy két játék (pl Shift) ami elég arcadeos és egyszerűen nem az igazi a kormánnyal. Race ON viszont kormánnyal valami elképesztően jó! (na meg ugye az RBR is)
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #945 üzenetére
arra leszek kíváncsi! Nem tudom mennyire lehet megközelíteni a valós időket, minden esetre érdekes lesz.
Amúgy mi a különbség a TT és az időmérők között? Mit kezel másképp a játék, hogy eltérőek az idők?
-
mephi666
nagyúr
válasz
heihachi #941 üzenetére
értem... a kormány ellen még ami szól: a hely... 1szobás lakásban lakunk (kb bő 20m2 a szoba, bent asztal, szekrény, franciaágy...), a gép pedig egy (nem túl masszív) lapraszerelt olcsó asztalon van... erre macerás lenne felszerelni a kormányt is... más lenne a helyzet egy nagyobb (pl. 2.5szobás) lakásban, ahova barkácsolhatnék neki valamit és kényelmesen elférne...
a kézügyességem jó... (férfi létemre 15éve gyöngyöt is fűztem, mert anyukám tanítónő volt és gyakran ilyen szakkörön töltöttem a délutánok egy részét...) meg gondolom lehet jól érzékenységet állítani az analóg karokon és megszokható lesz... meg azért csak kényelmes elfeküdni a fotelben és úgy játszani
-
Üdv,
Ha nincs az FVA valószínűleg ki lennék borulva, hogy mennyire arcade a játék, még segítségek kikapcsolása mellett is. Az FVA azonban átrendezte a világnézetem, igenis hatalmas mechanikai tapadása van ezeknek a kocsiknak, és 800 LE ide-oda, a slickeket kipörgetni nem olyan könnyű. Persze az FVA más nagyban, de jobban hihető igazinak talán ez a progi, mint a sok vezethetetlen f1 mod, ahol egyenesben még 3-asban se lehet padlót nyomni.Nem tetszik, hogy nem találok telemetriát. Semmilyen szinten, nem tudom lesz-e hozzá, de nagyon hiányzik.
Furcsa, hogy nincs rendes fordszámmérő, v csak én nem találtam, de ami van, az egy nulla. A visszaváltásokhoz a motorhangon kívül nem ártana tudni, h hova meddig esik a fordszám, h tudni lehessen mit hogy a legjobb. Remélem lesz vmi mod.
A setup egy dolog h kezdetleges, de h az eltérések ha jól láttam mindig az aktuális gyári setuphoz képest állítható szintén nem tetszik.
-2-es első szárny monacoban mondjuk 22-es Kanadában meg 10-es érték lehet. De h mennyi, azt nem tudod.A kavicságy olyan, mintha egy vödör ragasztóba esne mind a négy kerék egyszerre.
Lehet így akarták biztosabbá tenni, h ne törjük, de a való életbe, ha vki pl a két lesmo kijáratánál kicsúszik kicsit, akkor ha tartja a fordulatot, és egyenesbe a kocsit, akkor kijön belőle.
Nekem ha a kerék kavicsot ér, akár 200-al a parabolicából kijövet, is 10 m-en megálla kocsi és megforog a kavicsban.Ha pörgetem az autót, mikor elveszem a gázt, mondjuk jobbra pörgök, nem csak megáll, hanem visszaránt a másik irányba. Így jön meg a tapadás. Olyan mint régen az f1 c-ben az a segítség ami visszatett a pályára, mintha a tengelye körül forogna a kocsi, minden ok nélkül.
Nagyon szép amúgy, és 30 fps húzás nélkül is hozható 1280*960-ban ultrán, de nem tudom még, hogy útálni, vagy imádni fogom.
Csak azoknak akik még nem vették meg, simesek, és hezitálnak.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #923 üzenetére
Sokan adják be a köröket time trialból, de az sajnos nem a valós eredmény. Versenykörülmények között nem tudsz ilyet menni.
Ezért sem jó annyira, hogy a Bahrein-i versenyt ott rendezzük, mert így olyan vezetéshez szokik az ember, amit nem tud alkalmazni verseny alatt. Na mind1, azért megyek pár karikát TT-ben is.Am gr az időhöz. Két mp-t vertél Kimi legjobb idejére, ami elég érdekes, mert akkoriban sokkal gyorsabb verdákkal mentek.
-
heihachi
addikt
válasz
mephi666 #930 üzenetére
Szerintem a kormányos és kontrolleres élmény két külön kategória, illetve, hogy a kontrolleres irányítást ugyan megszokni meglehet, de ettől még szar, tapasztalatból mondom. A kis analóg karral ugyan analóg módon tudsz irányítani, de annyira finoman kellene mozdítani, amihez órás kézügyesség kell. Nagyobb mozdulatoktól meg rángatózik a kocsi.
De ha majd a kontrollerre esik a választás, akkor tényleg mindenképp az Xbox 360 kontroller. Bár én a helyedben vennék egy használt kormányt, itt a PH!-n már 12k-ért van igazán jó kormány. -
mephi666
nagyúr
válasz
Neoteric #936 üzenetére
+#937: nézegettem ezt a speedlink-et és formára/fő gombok elhelyezkedésére ugyanolyan, mint a normál xbox360 controller és ezért gondolkoztam el... meg a 3.5ezres felárért... a grandiasom egy (szó szerint) 1000ft-os gamepad és ez is egy idő után már kényelmetlen, mellesleg az irányító gomb jobb-irányba már kezd is kicsit recsegni... (érződik, hogy olcsó cucc)
nincs konkrét tapasztalatotok erről a speedlinkről? nem akarok kockáztatni és szvsz a ms controller lesz...(de ha minőségben ez is megfelelő lenne, akkor az olcsóbbat választanám)
-
Neoteric
addikt
válasz
mephi666 #934 üzenetére
Hát én egy ilyent vettem először, de megbántam mert elég kényelmetlen nekem a használata, de lehet ez csak egyén függő dolog.. meg a gombok is elég nehezen nyomódnak. Nekem sokkal jobban kézreáll az xboxos verzió. Meg hát nincs azaz érzésed, hogy szétesik a kezedben, szerintem jól össze van rakva.
Nekem megérte a felárat. -
mephi666
nagyúr
válasz
Neoteric #932 üzenetére
akkor szerintem ez lesz a megoldás
már csak annyi lenne a kérdésem, hogy milyen márkájú legyen: létezik pl ez a speedlink kontroller 4600 körül meg a ms xbox360 controllerek olyan 8ezer környékén... megérik a felárat?
kormányokat nézegettem és 30 alatt nem nagyon láttam olyat, ami már tényleg komoly... meg annak hely is kellene... mi is úgy szoktunk játszani, hogy egyikünk a gép előtt ül, másikunk meg fotelban... csak hát az olcsó grandias f1-re nem ideális (trackmania/fifa/stb elment azért, de ez itt már tényleg nagyon kevés)
#933: köszönöm, olvasgatni fogok mindjárt, de egyelőre az xbox controller tűnik az ideálisnak... a kormány szerintem csak a következő lépés lesz
-
Neoteric
addikt
válasz
mephi666 #930 üzenetére
Én X-Box controllerrel tolom és csak ajánlani tudom, a létező egyik legkényelmesebb gamepad. Plusz nem kell neki semmi driver meg progik, rádugod és megy. Sőt az ilyen Games For Windows címkével ellátott játékoknál még am enü is átvált X-Boxosra, szal nem az lesz pl h Enter a belépés ESC meg ki, hanem A belép, B vissza, stb.
Lehet kormánnyal még élethűbb lenne, de én kényelmesen fotelből szoktam tolni az ilyen játékokat, és arra sztem eza legjobb megoldás. Nemmellesleg a komolyabb kormányok, mint ahogy te is mondtad nem olcsók. -
SpongyaBob
veterán
Srácok! A problémám továbbra is következő: Ha egy másik karrier módot szeretnék kezdeni akkor kitörli a meglévőt. Erre nincs valami megoldás
Vagy tényleg csak egyet lehet csinálni és kész??!
A Dirt 2-ben több profilt is létre lehetett hozni.
-
mephi666
nagyúr
na, a következő "problémánk" van:
asszonnyal rákaptunk a játékra, tetszik is nagyon, (leszámítva az időnkénti durva büntetéseket és az idióta dirt2-s menüt) egyelőre viszont csak billentyűvel és olcsó gamepad-del tudjuk nyomni... szerintem lehúz sokat az élvezeti faktorból, hogy nem tudjuk emiatt "érzéssel" szedni a kanyarokat, fékezni, gázt adni... segítségek egyértelműen be vannak kapcsolva, mert anélkül így totál halál lenne...
mit tudnátok tanácsolni? néztem a kormányokat, de 10-15ezres árkategóriában csak ilyen gyerekjátékok vannak
mellékesen ez az ár is kicsit húzós lenne már... elég lenne azért egy ilyen kormány, vagy esetleg használtan egy komolyabb? ahogy látom, ti vagytok ebben a profik... mikkel vannak tapasztalataitok? mit tudnátok ajánlani? a másik alternatívát egy xbox controllerben látom, mert az még elfogadható árban lenne és "univerzális" cucc...
-
gyulus08
aktív tag
Valaki próbálta már,hogy ha az Abu Dhabi-i pályán 100%-akra vesszük a versenytávot akkor besőtétedik-e mint a valóságban?
Vagy csak naplementébe versenyzünk végig?
Mert én 3 körre állítottam és úgy nem sötétedett be..Illetve végigpörgettema szabad edzéseket is,de azok alatt is egyforma fényviszonyok voltak.. -
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #923 üzenetére
Te hozod a formád mint a Gridben.
-
-
Enton
addikt
válasz
heihachi #919 üzenetére
Azzal nincs baj, hogy "megtaposom" a féket és megy egyenesen előre a kocsi mert nincs semmi segítség bekapcsolva. CSak én Headcam-ban nyomom, és még egyszer sem láttam az első kereket állóra fékezi al előbb említettnél. Ez kicsit zavar, nem felettébb hiba, inkább figyelmetlenség, ha tényleg nincs benne, menet közben.
(#920) Zoliwrc:
A G27-ttel sem engedi a H váltót használni ugye?
Habár ahogy néztem a configfáljlokat abban mndenhol uinnassigned volt a 1,2,3,4,5,6,R fokozat.
De majd ha meglesz a G25 megokosítom és csumán udaverek a H váltónak F1 verdával.(#922) heihachi:
Akkor lehet én vagyok a vak, de eddig még nem vettem észre. Pedig kanyaroknál direkt figyelem a kanyart közben a kereket is és nem szokott álóra fékeződni akárhogy fékezek.
-
Zoliwrc
aktív tag
Sziasztok!
Bahrein 1:55.032, Mclarennel, Time Trial, minden segítség kikapcsolva, manuális váltó
[link] -
Enton
addikt
válasz
#75912448 #917 üzenetére
Anélkül nekem még nem sikerült menni értelmes kör gamepaddal.
TC off és halál, nem lehet rendesen gázt adagolni, vagyis lehetne, csak marha nehét 5mm ezt beiktatni.Sikerült már valakinek első kereket állóra fékezni belső nézetből?
Nekem most az előbb de kb 60-al ha mehettem plusz már kanyarból kifele.
Pályán rendes körülmények között még egyszer sem sikerült látványosan hogy ésszre is vegyen belső nézetből állóra fékezni az első kereket.
Hiába van arra állítva a fékerő, még akkor sem. -
törölt tag
válasz
werszomjas #867 üzenetére
Kipróbáltam gamepaddel is a kíváncsiság kedvéért. Van egy melbourne 1.27.526 McLarennel Time Trial. A vezérlő miatt TC bekapcsolva.
-
-
werszomjas
addikt
válasz
mclaren-d #911 üzenetére
Nálam van
Azért, mert mikor kezdted a szezont, megkérdezte hogy long vagy short legyen a futam, ahol a körök százalékát és időjárást is állítod, még a kamionban.
Na ott a long-ra menj és akkor lesz P1, P2, Q1, Q2, Q3 és a Race
Te biztosan a short-on vagy, ott csak Q1 van.
-
mclaren-d
aktív tag
de nállad van q1q2q3 ?
-
Enton
addikt
Jólvan az. Én pl még csak a Virgin auót nyuzom, de 16:9-es arányt átraktam rögtön 16:10-re kicsit szélesebb.
Plussz a camerát(headcam) is meghackeltem hogy picit fentebb legyen plusz a 44 fokos fov-ot átlőttem 51-re, így már tükrön túl is látni.
Visszont így a tükör képe még torzabb lett pedig eddig sem volt valami szerencsés minőségű.
Sajnos ezel a tükörrel már a Grid óta nem tudnak mit kezdeni, hogy valami épkéz lább legyen.
Ha nem lenne tükör a gépeken minimum egy GB(1024MB)-al tuti kevesebbet foglalna a game.
Holott így sem egy helyigényes ez az F1.
De nincs is benne 50 féle verda 50 belső nézet meg verdánként 6-7 külső.
Szimpla 12 auto 24 skin.(#911) mclaren-d:
Van egy tippem:
Nyerd meg!
MOst jobbat úgy sem tudsz csinálni, miattad nem fogják átirni a programot. -
mclaren-d
aktív tag
Szevasztok,1 gyors kérdés lenne csak,Carriert nyomok és az időmérőn, nincs q1,q2,q3 hanem csak 1 van mint régen... valaki?
-
pcguru1
őstag
Valaki kapott már másik csapattól szerzödési ajánlatot?
-
SpongyaBob
veterán
1:47.755 Spa gamepaddal
Hasonló valakinek?
-
rvn_10
senior tag
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy versen yközbe hogy lehet beszólni a boxba, hogy a nem tervezett kiálláskor pl ne kemény hanem lágy gumit tegyenek fel? Most lesz malaysia nagydíjam és a futam elején esni fog, de ha elkezd száradni akkor meg ugye rögtön kell a száraz gumi és nem akrom h intermediat.et tegyenek fel.
-
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07 #898 üzenetére
wordpaddal megnyitod, bejönnek hülyeséget, ne foglalkozz vele, nyomj egy ctrl + f-et, majd írj be valamit ami alapján meg fogja találni, például : forcedx9
aztán elvileg meg kell találnia, ott lesz a közelében a a true - false is
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest