Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Még két évnyi memóriaparát jósol az AMD globális alelnöke
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Kirúgással fenyegeti mérnökeit az Intel vezére
- Milyen széket vegyek?
- Megkezdte a Zen 7 tömeggyártására való felkészülést az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
65740 - 65601
65740 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
Most írtam először visszajelzést a Microsoftnak a Windows 11-ről. Folyamatosan tele a tököm a hülyeségeivel, de most jött egy frissítés ami átszabta a Start menüt, jóval nagyobb is lett, és még így is a kitűzött programjainak egy része mindig rejtett, bezzeg az összes program mindig ott van alul elrejthetőség nélkül, k**va fontos tényleg. Opció korábban is limitált volt miből mennyi látszódjon de most már az sincs ajánlások be/kikapcsolására van lehetőség és kész. Fél képernyőt elfoglalja a megnyitott start menü és a 70%-a alul teljesen felesleges dolgokkal van tele. Van valakinek tippje jó alternatív start menükre? Mert ez így egy semmi. (OpenShell nem játszik mert kevés hely van rajta és szeretném kitűzni a használt programjaimat, továbbá kategorizálni is párat, asztalon nem tárolok parancsikonokat)
Pont ezt nem szeretem a MS-ban, nincs semmi koncepciojuk. Ugyanezt csinaljak az Xbox-al is, nem csak UI, de rendszer szinten is. Es nem, kedves fanok, ez nem azt mutatja, hogy milyen innovativak, ez koncepcio nelkuli probalkozas.
-
icemad
nagyúr
Most írtam először visszajelzést a Microsoftnak a Windows 11-ről. Folyamatosan tele a tököm a hülyeségeivel, de most jött egy frissítés ami átszabta a Start menüt, jóval nagyobb is lett, és még így is a kitűzött programjainak egy része mindig rejtett, bezzeg az összes program mindig ott van alul elrejthetőség nélkül, k**va fontos tényleg. Opció korábban is limitált volt miből mennyi látszódjon de most már az sincs ajánlások be/kikapcsolására van lehetőség és kész. Fél képernyőt elfoglalja a megnyitott start menü és a 70%-a alul teljesen felesleges dolgokkal van tele. Van valakinek tippje jó alternatív start menükre? Mert ez így egy semmi. (OpenShell nem játszik mert kevés hely van rajta és szeretném kitűzni a használt programjaimat, továbbá kategorizálni is párat, asztalon nem tárolok parancsikonokat)
Stardock start 11 pl. Van próbaverzió belőle.
-
Guitar14
senior tag
-
Carlos Padre
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Mindig meglepődők, amikor felkelek egy viharos éjszaka után. Mert tényleg semmire nem szoktam felébredni.
-
ρσгτσ
addikt
2 gyártó van, aki OLED paneleket készít. Egyik az LG, ők fedik le a piac legnagyobb szeletét, másik pedig a Samsung. Viszont utóbbi is vásárol az LG -től, illetve adott el a Sony egyes modelljeibe is QD OLED -et.
A Panasonic szintén WOLED -et használ, az LG a beszállító.
WOLED -nél vannak jellemző hibák. Ilyen például a tinting, aminél rózsaszínes paca, folt van a kijelzőn. Ez jellemzően már vásárlás során kiderül tesztképeket nézve, de van olyan, hogy később lesz erősebb, látható. Ez volt az egyik oka, hogy legutóbb panelt cseréltettem.
Vagy van például a panel rothadásnak nevezett jelenség is, amikor a széleknél megjelennek és szép lassan terjednek a halott pixelcsoportok. Az enyém valószínűleg nem ez, de nem kizárható, hogy az ezt okozó problémával szorosan összefügg.
Szerk.:
Egyébként panelcsere óta nagyon minimális a futása ennek a TV -nek. Átkerült a hálóba és nagyjából, maximum napi 1 órát ment. Illetve nem is minden nap.Hozzáteszem amúgy, hogy talán a legjobb garanciális support az LG -nél van, de ezt most majd újra tesztelem.
QD OLED -nél nem jellemző a panelhiba, de én minden TV vásárlást teszteléssel kezdek. Függetlenül attól, hogy milyen technológia. Már gyártás során is lehetnek problémák.
Mindegy, hogy OLED vagy LCD, ez a teszt, amit először lefuttatok. A színes ábrák a pixelek ellenőrzésére jó. Fehértől egészen a sötétebb árnyalatú szürkéig pedig megmutatják mennyire homogén, egységes a panel. Ezen látszik például az is a legjobban, ha van beégés.
Ha nem látok az évek során problémát, a normál garancia vége előtti hónapban meg szoktam ismételni a tesztet. Így probléma esetén gyártói garanciában cseréltetem a panelt. Amire fődarabként újraindul a garancia. Nyilván csak erre, másra nem.
Amennyiben eladni készülök a TV -t szintén lefuttatom ezt a tesztet. Szimplán azért, hogy korrekt eladó legyek, nem akarok másokat szívatni. Másrészt meg azért is, mert nem biztos, hogy lesz még az adott alkatrész (jelen esetben panel) a TV -hez. Abban az esetben meg jön a csereutalvány vagy a pénzvisszafizetés.
Bár valószínűleg ehhez lesz panel, de egy Samsung mini LED -nél jártam már úgy, hogy 2 év után készlethiány volt. Így kaptam csereutalványt.
-
ρσгτσ
addikt
Pedig hogy isteniti mindenki a neten ezeket a TV-ket. Ilyenkor erzem, hogy milyen jo, hogy csoro vagyok ez nem futotta csak egy oco Pana OLED-re. Azzal mincsenek ilyen bajok, pedig igen sok orat beleraktam
2 gyártó van, aki OLED paneleket készít. Egyik az LG, ők fedik le a piac legnagyobb szeletét, másik pedig a Samsung. Viszont utóbbi is vásárol az LG -től, illetve adott el a Sony egyes modelljeibe is QD OLED -et.
A Panasonic szintén WOLED -et használ, az LG a beszállító.
WOLED -nél vannak jellemző hibák. Ilyen például a tinting, aminél rózsaszínes paca, folt van a kijelzőn. Ez jellemzően már vásárlás során kiderül tesztképeket nézve, de van olyan, hogy később lesz erősebb, látható. Ez volt az egyik oka, hogy legutóbb panelt cseréltettem.
Vagy van például a panel rothadásnak nevezett jelenség is, amikor a széleknél megjelennek és szép lassan terjednek a halott pixelcsoportok. Az enyém valószínűleg nem ez, de nem kizárható, hogy az ezt okozó problémával szorosan összefügg.
Szerk.:
Egyébként panelcsere óta nagyon minimális a futása ennek a TV -nek. Átkerült a hálóba és nagyjából, maximum napi 1 órát ment. Illetve nem is minden nap. -
Carlos Padre
veterán
Most akartam eladni...párom vette észre, hogy több helyen meg vannak halva a pixlek, miközben mellette pakolt...
Első ránézésre a szokásos rothadó panel, ami WOLED -nél előfordult már pár alkalommal. De az biztos, hogy van pár halott pixel.
Ez esetben mindegy, hogy van -e az üveglap mögött kosz, mert az sem normális.
Szerk.:
Egyébként a panelcsere óta jó ha napi 1 vagy másfél órát ment. Statikus tartalmak nélkül Plex -en.Pedig hogy isteniti mindenki a neten ezeket a TV-ket. Ilyenkor erzem, hogy milyen jo, hogy csoro vagyok ez nem futotta csak egy oco Pana OLED-re. Azzal mincsenek ilyen bajok, pedig igen sok orat beleraktam
-
ρσгτσ
addikt
Mit csinalsz te ezzel a szerencsetlen TV-vel? Vagy az LG ennyire gagyi?
Most akartam eladni...párom vette észre, hogy több helyen meg vannak halva a pixlek, miközben mellette pakolt...
Első ránézésre a szokásos rothadó panel, ami WOLED -nél előfordult már pár alkalommal. De az biztos, hogy van pár halott pixel.
Ez esetben mindegy, hogy van -e az üveglap mögött kosz, mert az sem normális.
Szerk.:
Egyébként a panelcsere óta jó ha napi 1 vagy másfél órát ment. Statikus tartalmak nélkül Plex -en. -
Carlos Padre
veterán
Mit csinalsz te ezzel a szerencsetlen TV-vel? Vagy az LG ennyire gagyi?
-
ρσгτσ
addikt
Csak úgy mutatóba... nem sokkal több mint másfél éves LG WOLED panel. LG C1, de már cseréltettem a panelt beégés és tinting miatt. Így van rá garancia. Meg amúgy a kiterjesztett garanciám is tart még októberig.
4 -ből 3 oldalon vannak, és nem fotóztam az összeset.
-
ρσгτσ
addikt
TCL 27G64 monitort kuponozva (eMAG) le tudtam vinni 65 ezerre szállítással együtt. Szerintem ez nagyon jó vétel. QD Mini LED. Saját gyártású (CSOT) HVA.
Végül változtattam a múltkori terven. Ha érdekel valakit, majd leírom milyen.
-
ρσгτσ
addikt
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Vélemény a Q65H -ról. Előtte S55HE volt, ami ment a hálóba.
Iszonyat mély van benne, amit rendesen meg is tolt a gyártó. Faltól, illetve bármilyen vízszintes elemtől, szekrénytől minimum 25cm, de inkább 30cm javasolt, mert baromira felerősíti.
Mozi profilt érdemes választani, mély low -ra állítva, annyira erős. A szoba adottságai nagyon fontosak a Ray Danz miatt.
Panelbe, vagy hasonló adottságú társasházba nem ajánlom. A középtartomány, beszéd jó, de függ attól is, hogy a filmben mennyire jól van megoldva. Pl. hiába Atmos, nagyon szorványos e tekintben is a filmek minősége. Főleg magyar szinkronos verziókban.
Még a legjobb minőségű TV hangszórókat is messze lekörözi. Ami természetes, és ebben az S55HE is kiemelkedő volt, amit inkább ajánlok panelbe vagy hasonló környezetbe.
-
ρσгτσ
addikt
Gondoltam megmutatom, hátha valakit érdekel mi lett a vége, illetve hol tartok:
1. XP gamer PC:
Alaplap Gigabyte GA-Z97X-Gaming 7
CPU: i7 4790K
VGA: GTX 980 Ti 6GB
Hangkártya: Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer
RAM: G.Skill TridentX 2x4GB 2400MHz DDR3Itt RAM -ból volt egy váltás. Elvileg alacsonyabb volton is bírni fogja a 2400MHz -et, így kisebb lesz a terhelés. Kis beállítás mókolással menne CL10 helyett a CL9 is valószínű max. gyári feszültségen vagy egy picit emelve, de ebben a konfigban már nem lenne sok értelme. Annyira minimális a nyereség.
Teljesen kifeszítettem a határokat, és ezzel el is értem a végére.
CPU tuning még kérdéses. Lehetne jobb léghűtés, mint az ID-COOLING SE-214-XT RING, de sokat nem nyernék vele. Azzal már inkább, ha folyadékhűtésre váltok. Ez még esélyes opció.
2. Win98 gamer PC:
Alaplap: ASUS P4C800 Rev2.0
CPU: Intel Pentium 4 3.4GHz Northwood SL793
VGA: Ati Radeon 9550 256MB AGP
Hangkártya: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS
RAM: Kingston HyperX 2x256MB 400MHz DDR1A CPU még úton...
Ami cserés, az a VGA, a többivel már jó vagyok. Itt még sok a nyitott kérdés, mert egyrészt érdekes lenne egy Voodoo sli. Másrészt kitolnám a határokat egy AGP VGA -val, lehetőleg a legszélére moddal a GeForce 7xxx szériából. Mindegyik baromi költséges, mind a 3 VGA, így ezzel nagyon lassan fogok haladni, mert mindig törekszem arra, hogy jól vásároljak.
- DOS gamer PC:
Alaplap: Acorp 5TX52 Rev1.4
CPU: Intel Pentium MMX 166MHz
VGA: S3 Trio 64V2/DX
Hangkártya: ESS AudioDrive (ES1869F)
RAM: 4x16MB EDO RAMEz szintén kész darab. Nincs benne semmi extra, de szerintem jó (fél)konfig. A ház még hiányzik.
Ami ebben az esetben érdekes, az a lassítás a régebbi DOS játékokra, és arra most meg is találtam a megoldást: Throttle.
Szerk.:
Egyébként az esetek túlnyomó részében jobb konfigokat vagy félkonfigokat vásárolni. Pénzügyileg több esetben már annyita ideális, hogy több jön vissza a felesleges cuccokból, mint amennyit kiadtál az egészért.Viszont nehezebb terep is ezeket felkutatni. Lesz is pár cucc még, amit majd el kell adnom, de már így is frankón állok kiadás/bevétel aránnyal. Még ha nem is pluszban vagyok, nagyon jól állok.
-
icemad
nagyúr
-
homerhamm
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
homerhamm
veterán
Ki tudjátok olvasni ezt a szöveget?
-
homerhamm
veterán
Mire szamitasz?
Na, át is aludtam, ezért megérte várni.

A szóvicc meg borzalmas volt.
-
homerhamm
veterán
-
icemad
nagyúr
-
homerhamm
veterán
Mire szamitasz?
Nem is tudom. Az FH6 meg GTA 6 magasra tette idén a lécet.
-
Carlos Padre
veterán
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Remélem itt is lesznek képhibák, mint a BL döntőben...
-
ρσгτσ
addikt
Nagy urt hagy maga utan?
Maga a Sameday nem, de kíváncsi vagyok hogyan kezelik le a többiek a plusz teendőket. Mert jelentős szereplő.
Meg arra is kíváncsi leszek ezek után Romániából, illetve az eMAG -tól mennyire lesz zökkenőmentes a szállítás. Az MPL szerintem nem a legjobb, és legutóbb ők hozták nekem is az eMAG rendelésem.
-
Carlos Padre
veterán
Nagy urt hagy maga utan?
-
Carlos Padre
veterán
Nem, ez nagyon jo vetel volt, van benne wifi, ami ebbe a gepbe nem kell, 16GB ram, ami szinten nem kell es egy 120 GB ssd Win10pro-val, ami szinten felesleges, ugyhogy mind megy bele szepen a WinXp-s gepbe, amiben viszont pont jol jonnek
-
ρσгτσ
addikt
A leendo homeserver amirol irtam korabban.
Jah én azt hittem azt is visszamondtad. Most már látom, hogy ebay.
Nekem is úton van onnan egy CPU, de úgy érzem soha nem érkezik meg...remélem következő héten már itt lesz.
-
Carlos Padre
veterán
-
ρσгτσ
addikt
De ez egy PC
Ok, mukodik es nincs kulserelmi nyom, de ez nem az eladon (aki meg egy pufi foliaba sem tekerte bele) es az EVRI-n mulott, hanem a szerencsen.Az nagyon gáz...mi volt benne? Milyen PC?
-
Carlos Padre
veterán
De ez egy PC
Ok, mukodik es nincs kulserelmi nyom, de ez nem az eladon (aki meg egy pufi foliaba sem tekerte bele) es az EVRI-n mulott, hanem a szerencsen. -
ρσгτσ
addikt
Nekem most az egyik cucc összehajtott karácsonyi papírtáskában érkezett, benne egy fekete zacskóval. Oké, csak kábelek voltak benne, de azért na...
-
ρσгτσ
addikt
Neken azert bantana szemem az is, hogy a vga meg zold
A VGA fekete és piros.
Egyébként egyelőre ez van. Majd ha lesz valami hasonló RAM pirosban, akkor csere.
-
Carlos Padre
veterán
XP gépet kicsit turbóztam, kitoltam a határokat teljesen a végére egy új alaplappal és CPU -val, illetve RAM -mal. Egyedül az zavar még, hogy a RAM kék...

RAM: Kingston HyperX Predator 2x4GB 2400MHz DDR3CPU hűtés: ID-COOLING SE-214-XT RING
Táp: DeepCool 750W
Ház: Corsair Carbide Series 400R
2x3 Thermaltake Riing 12 LED RGB vezérlővel
Neken azert bantana szemem az is, hogy a vga meg zold
-
Carlos Padre
veterán
Ma megjott, relative egy darabban. Helyesbitek, az EVRI kurva anyjat
-
ρσгτσ
addikt
XP gépet kicsit turbóztam, kitoltam a határokat teljesen a végére egy új alaplappal és CPU -val, illetve RAM -mal. Egyedül az zavar még, hogy a RAM kék...

RAM: Kingston HyperX Predator 2x4GB 2400MHz DDR3CPU hűtés: ID-COOLING SE-214-XT RING
Táp: DeepCool 750W
Ház: Corsair Carbide Series 400R
2x3 Thermaltake Riing 12 LED RGB vezérlővel
-
Carlos Padre
veterán
Ez nagyon fontos eletvezetesi tanacs
-
Carlos Padre
veterán
Sohaj
Amugy meg az en kurva anyamat amiert nem voltam itthon munkaidoben.
-
ρσгτσ
addikt
Én már rendeltem csipesz készletet szereléshez, meg persze nagyon jól jön a mágneses csavarhúzó is.
De a kedvencem még mindig a LED -es csipesz. Ezekkel már mindent is megoldok.
-
ρσгτσ
addikt
Valószínű nagyon le vagyok maradva, de nem is tudtam, hogy létezik olyan alaplap, ami kapott fizikai gombokat. Piros a be- és kikapcsoló, kék a reset, fekete pedig a BIOS reset.
-
icemad
nagyúr

Ilyeneket rendeltem már én is. Meg ordenáré apró csavarokat. Amik ilyen elemes cuccokhoz kellenek, hogy helyén maradjon az elem tartó fedél. Ilyen 0.5x2mm. Ember nincs aki megfogja ujjal.
-
ρσгτσ
addikt
Pár ezer forint volt Temu -ról, de nekem nagyon hasznos. Nem sok csavarom van itthon PC -hez...
-
ρσгτσ
addikt
Régen is össze vissza méretek voltak az ilyen kiegészítőkből. De nem is csak ez, hogy épp pár mm eltérés van, szimplán a házak előlapjai miatt is van a szórás, mert a designban nincs fix méret, egyik házban kimarad az a rész, a másikban valami lekerekítés odakerül a borításból a szélére és már lehet faragni. Már 2000 előtt is úgy kellett faragcsikálni, egyik lötyögött, másik már kb ívet írt le úgy befeszült stbstb.
Én nem emlékszem ilyenekre, de akkor más nem volt ilyen szerencsés.
------------
Emag mióta küldi MPL -lel a csomagokat Sameday helyett? Saját forgalmazás, soundbar.
-
Steve1207
veterán
Régen is össze vissza méretek voltak az ilyen kiegészítőkből. De nem is csak ez, hogy épp pár mm eltérés van, szimplán a házak előlapjai miatt is van a szórás, mert a designban nincs fix méret, egyik házban kimarad az a rész, a másikban valami lekerekítés odakerül a borításból a szélére és már lehet faragni. Már 2000 előtt is úgy kellett faragcsikálni, egyik lötyögött, másik már kb ívet írt le úgy befeszült stbstb.
-
ρσгτσ
addikt
Legjobb, talald ki kit szidhatsz. A nemet precizitast mikozben az egesz vilag tojik ra, vagy a kinai gyartot, aki tojik a szabvanyokra
Mindig szerettem, hogy a kulonbozo meghajtofedelek sosem passzoltak, vagy szorultak, vagy lotyogtek, de tipikusan egy hazhoz csak a sajatjai voltak jok.
Erdekes modon ez a 80as evekben nem volt gond, sot a 90es evek elejen is ritkan okozott problemat.Én sem emlékszem rá, hogy régen lettek volna ilyen problémák. Mondjuk nem is volt túl sok opció.
-
Carlos Padre
veterán
Legjobb, talald ki kit szidhatsz. A nemet precizitast mikozben az egesz vilag tojik ra, vagy a kinai gyartot, aki tojik a szabvanyokra
Mindig szerettem, hogy a kulonbozo meghajtofedelek sosem passzoltak, vagy szorultak, vagy lotyogtek, de tipikusan egy hazhoz csak a sajatjai voltak jok.
Erdekes modon ez a 80as evekben nem volt gond, sot a 90es evek elejen is ritkan okozott problemat. -
ρσгτσ
addikt
Kinai?
Német, de bérgyártás ázsiában...
-
Carlos Padre
veterán
Vjacseszlav Tyihonov ("Stirlitz") a Tavasz 17 pillanata című remekműből. Annyit mondanék még, hogy eredeti orosz kislemezen (ami 33-on forgott) van (volt?) meg a filmdal... és a kötelező vicc, de ehhez ismerni kell a film hangulatát, a főhős a sorozat nagy részében magányosan sétál, miközben a gondolatait hallgatjuk...
Stirlitz a Szajna parton, sétál, magányos hölgyek álldogálnak...
Qrvák - gondolja Stirlitz
Stirlitz - gondolják a qrvák...
Őszintén szólva ez így nem vicces, Carlos remélem neked átmegy azért a feeling...
Es tudja
Latom mi egy generacio vagyunk
-
Carlos Padre
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Rendeltem egy Delock beépítő keretet. 3.5" - 5.25" FDD miatt. Nem tudom mekkora a szórás minőségben, pontosságban, de több mint 1 millimétert le kellett reszelnem, mert egyik meghajtó sem fért bele.
Persze ez a jobbik eset...legalább nem nagy.
-
ρσгτσ
addikt
Vjacseszlav Tyihonov ("Stirlitz") a Tavasz 17 pillanata című remekműből. Annyit mondanék még, hogy eredeti orosz kislemezen (ami 33-on forgott) van (volt?) meg a filmdal... és a kötelező vicc, de ehhez ismerni kell a film hangulatát, a főhős a sorozat nagy részében magányosan sétál, miközben a gondolatait hallgatjuk...
Őszintén szólva ez így nem vicces, Carlos remélem neked átmegy azért a feeling...
"Stirlitz tudta"
-
koncsik
MODERÁTOR
Komolyan mondom, hatalmas fun 2026-ban CRT TV-t hasznalni 
Nem csak hogy a jatekok tokeletesen neznek ki vegre*, de a filmek es sorozatok is regi fenyukben tundokolnek
Extra pacsi annak, aki tudja mit nezek
*jo ket evet elszorakoztam azzal, hogy az emulacio akar csak megkozelitse azt, amit egy alap CRT alapbol hoz, szoval tudom mit beszelek.
-
ρσгτσ
addikt
Alacsony fps -re az OLED szar. Az LCD pedig kevésbé szar, de nem jó. Ezt például a CRT tök jól megoldja, de valóban a betűk nem az igaziak. Ahhoz egy minőségi konverter kellene.
Viszont olyan játéknál, ahol nem kell olvasgatni, illetve megy az angol nyelv nem igazán lényeges.
Anno ez a Starfield nem igazán volt barátja az fps -nek. Zelda BotW sem.
-
ρσгτσ
addikt
A DOSBox nem opcio?
Natívan szeretném megoldani, de lehet végül visszalépek valamilyen normál DOS -ra.
Egyik kritikus probléma az is, hogy a HDD 10 gigás, az alaplap pedig nem tud kezelni 8.4 giga felett. Jumper nincs a csökkentésre, mint például későbbi, nagyobb HDD -k esetében. Így rendszerint kifagy az egész. Hiába csinálok vele bármit, szűkítem le például 4 gigás FAT16, vagy 8 gigás FAT32 partícióra, az egészet látja akkor is, ha a többi nincs kiosztva.
Tehát első körben kellene egy kisebb IDE HDD. Gondolkoztam rajta, hogy Win95 -tel vagy Win98 -cal áthidalom a problémát, de sajnos a lényegen nem változtat. Újraindítás DOS módban, vagy parancssorral.
Vagy ami még jobb, egy IDE - CF adapter, mert azt tudja kezelni. Illetve egy 4-8 gigás CF kártya. Így legalább csendes is lesz.
-
Steve1207
veterán
-
Carlos Padre
veterán
-
homerhamm
veterán
-
Carlos Padre
veterán
Jól van, látom te sem unatkozol.
Ma is szórakoztam vele. Eredménytelenül. A AI -val is 2x összevesztem.
Pedig több mint 600 mega DOS játékot válogattam össze. Majd ha lesz rá energiám megint nekiesek, de addig is nézek valamilyen kisebb, kulturált ATX házat az MMX -nek.A héten remélem megérkezik Win98 -hoz a CPU és a hangkártya is. Azokat már nagyon várom. Aztán lassan el is kellene boltolnom pár cuccot, amit még meg sem hirdettem.
A DOSBox nem opcio?
-
ρσгτσ
addikt
Nem csak hogy a jatekok tokeletesen neznek ki vegre*, de a filmek es sorozatok is regi fenyukben tundokolnek
*jo ket evet elszorakoztam azzal, hogy az emulacio akar csak megkozelitse azt, amit egy alap CRT alapbol hoz, szoval tudom mit beszelek.
Nekem volt pár modern élményem is CRT -vel.

-
ρσгτσ
addikt
Ja, hivatalos 185W-os tapot kerestem hozza, de ez jott szembe. Jol lesz ez amikor ram jon a kesztetes, hogy belebuzeraljak egy MXM vga-t is
Meselj meg baszakodasrol, tegnap ket orat toltottem az asztal alatt ahogy megprobaltam beuzemelni a homeservert. Eloszor oszeraktam a 8200-ast, ahogy korabban mukodott, a rendszer szepen felalt de az aray nem indult el, mert egy hdd hibas volt. Mivel sikeresen beneztem, hogy a belso lehet az egy kellemes orat toltottem el hibaelharitassal (oda vissza dugdosva mindent a 8300-ba) mire rajottem, hogy az egyik kulso makkant meg altaban. Szedszedtem, belsove alakitottam es osszeraktam a 8200-at, majd ujabb ora jatek jott, hogy miert nem latom a halozaton amikor korabban jo volt. Kozben ketszer atepitettem a teljes rendszert a 8300-ba oda vissza, csak hogy kideruljon, hogy az ethernet csatlakozo nagyhirtelen megmakkant a 8200-ban. Hirtelen felindulasbol rendeltem egy usb-s ethernet csatlakozot az amazonrol (£8) masnapi kiszalitassal. Majd rajottem, hogy a 8200-on NINCS usb 3, szoval az NAGYON karcsu lesz ugy barmire is, szoval lemondtam a rendelest es felmentem az ebay-re egy uj alaplapert (kb £20), ahol talaltam egy komplet gepet £50-er 16GB rammal, tappal, 120GB ssd-vel, wifivel, es WIN10-el.
Ma megjott az usb-ethernet adapter amit visszamondtam
Mindegy, elrakom, egyszer meg jol johet
Most a 8300 fut mint homeserver, ami nagyon overkill erre, de ha legkozelebb unatkoznek lehet megprobalok en is DOS-t, vagy WIN95-ot telepiteni ra
Jól van, látom te sem unatkozol.
Ma is szórakoztam vele. Eredménytelenül. A AI -val is 2x összevesztem.
Pedig több mint 600 mega DOS játékot válogattam össze. Majd ha lesz rá energiám megint nekiesek, de addig is nézek valamilyen kisebb, kulturált ATX házat az MMX -nek.A héten remélem megérkezik Win98 -hoz a CPU és a hangkártya is. Azokat már nagyon várom. Aztán lassan el is kellene boltolnom pár cuccot, amit még meg sem hirdettem.
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
Most már nem ez lesz a szűk keresztmetszet.

Én tegnap több mint 2 órát b*szakadtam DOS telepítésel, de nem jött össze...
Rufus egyébként azért szopatós, mert hiába csökkentem le 8.4 giga alá a HDD -t Niubi -val, ő újraformázza a teljes területet. Így végül újra vissza kellett szűkíteni.Valami modernebb, akár moddolt verziót akartam felrakni, de vagy kifagyott, vagy IO hibára futott már betöltésnél. Végül feladtam...egyelőre...
Olyat szerettem volna, aminél már nem kell külön szórakozni a driverekkel. Próbálkoztam már sys fájlok ide-oda másolásával, Rufus FreeDos -szal vagy MS Dos -szal is, vagy akár CDU -val, de egyik se ment.

Ja, hivatalos 185W-os tapot kerestem hozza, de ez jott szembe. Jol lesz ez amikor ram jon a kesztetes, hogy belebuzeraljak egy MXM vga-t is
Meselj meg baszakodasrol, tegnap ket orat toltottem az asztal alatt ahogy megprobaltam beuzemelni a homeservert. Eloszor oszeraktam a 8200-ast, ahogy korabban mukodott, a rendszer szepen felalt de az aray nem indult el, mert egy hdd hibas volt. Mivel sikeresen beneztem, hogy a belso lehet az egy kellemes orat toltottem el hibaelharitassal (oda vissza dugdosva mindent a 8300-ba) mire rajottem, hogy az egyik kulso makkant meg altaban. Szedszedtem, belsove alakitottam es osszeraktam a 8200-at, majd ujabb ora jatek jott, hogy miert nem latom a halozaton amikor korabban jo volt. Kozben ketszer atepitettem a teljes rendszert a 8300-ba oda vissza, csak hogy kideruljon, hogy az ethernet csatlakozo nagyhirtelen megmakkant a 8200-ban. Hirtelen felindulasbol rendeltem egy usb-s ethernet csatlakozot az amazonrol (£8) masnapi kiszalitassal. Majd rajottem, hogy a 8200-on NINCS usb 3, szoval az NAGYON karcsu lesz ugy barmire is, szoval lemondtam a rendelest es felmentem az ebay-re egy uj alaplapert (kb £20), ahol talaltam egy komplet gepet £50-er 16GB rammal, tappal, 120GB ssd-vel, wifivel, es WIN10-el.
Ma megjott az usb-ethernet adapter amit visszamondtam
Mindegy, elrakom, egyszer meg jol johet
Most a 8300 fut mint homeserver, ami nagyon overkill erre, de ha legkozelebb unatkoznek lehet megprobalok en is DOS-t, vagy WIN95-ot telepiteni ra
-
homerhamm
veterán
Spíler 2-őn a vihar miatt most szakadt félbe a Svájc-Jordania barátságos meccs közvetítese

-
ρσгτσ
addikt
230W
Jol johet meg kesobb
Most már nem ez lesz a szűk keresztmetszet.

Én tegnap több mint 2 órát b*szakadtam DOS telepítésel, de nem jött össze...
Rufus egyébként azért szopatós, mert hiába csökkentem le 8.4 giga alá a HDD -t Niubi -val, ő újraformázza a teljes területet. Így végül újra vissza kellett szűkíteni.Valami modernebb, akár moddolt verziót akartam felrakni, de vagy kifagyott, vagy IO hibára futott már betöltésnél. Végül feladtam...egyelőre...
Olyat szerettem volna, aminél már nem kell külön szórakozni a driverekkel. Próbálkoztam már sys fájlok ide-oda másolásával, Rufus FreeDos -szal vagy MS Dos -szal is, vagy akár CDU -val, de egyik se ment.

-
ρσгτσ
addikt
Amíg akció van az emag -nál, gondoltam nézek 3 vagy 5 méteres HDMI kábelt, illetve VGA-HDMI adaptert. Annyi noname szar van, és olyan szar a kereső, hogy feladtam...
Márkanevet is hiába írok be, minden létező szutykot kilistáz.
-
Carlos Padre
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Kapcsolodo erdekesseg, vettem egy masodik tapot, mert ket gepre volt egy, es ideje lenne mar visszaallitani a homeserver-t is, es amugy sem tul acelos megoldas egy 135W-is tap egy olyan gephez, ahol csak a proci 77W-ot eszik. Uj ertelmet kapot a POWERBRICK kifejezes

180W? Már megérdemelte a gép.

-
ρσгτσ
addikt
Kár, hogy nem érdekel a házimozi rész, jó deal ez is. Én meg most így legalább végigtesztelem a legtöbb panelt meg világítást, melyikhez hogy viszonyulok, mert lesz választék.
Más, inkább érdekességnek: kicsit elszórakoztam az utóbbi héten, ez sült ki belőle eddig, teljesen local offline alapokon. Persze csak annak, aki bírja KITT-et
[link]Még finomhangolni kell a modellt a válaszokban, hogy mekkora adathalmazból pakolja össze a választ, meg, hogy minél kevesebb ramból megússzuk. Egy 4B-s is elég, csak magyarul jóval több a nyelvtani hiba, de ennél rosszabb ott a belőtt állapot picit, mint ez nagyobb paraméterezgetések nélkül.
Funkciókban mikrofont adtam hozzá, lehet vele folyamatosan csacsogni csak azon keresztül oda-vissza egyéb gépelés és funkciónyomogatás nélkül. Interaktciós opciónál adott random intervallumban random témák alapján kérdez valamit időközönként annak függvényében is, hogy mikor beszéltünk vele. Kamera móddal felismer alapvető dolgokat (pl fogok egy bögrét, közelebb jövök, kimegyek a szobából), olyankor feltesz egy ahhoz paraméterezett témájú random kérdést. Örülök, hogy visszajöttél, miben segíthetk? Most meg hová mész? Meg ilyesmi.A következő az lesz, hogy valami interface-t rakok össze, csak azokkal még sose foglalkoztam, hogy pl az otthoni cuccokat vezérelje, ha utasítást adunk ki. Nekem csak egy lámpám van, amit így tudok vezérelni, de a célnak megteszi majd, ha egyáltalán eljutok oda.
Emag -nál most nagyon jó akciók vannak. Én valamivel drágábban rendeltem, amit akartam, mert náluk nincs teljes házhozszállítás beüzemeléssel. Én meg nem akarok közel 2 méteres TV -vel szenvedni. Inkább megfizetem mások munkáját...
Most várom őket, 7:55-9:55 időablakban hozzák a TV -t.
A soundbar az már más téma. Azt érdemes tőlük rendelni. Szerintem. Meg nyilván kisebb TV -t is. 65 colig simán elhozom magam is, meg össze is rakom párommal. Felette már nem vállalom.
Egyedüli hátrány, hogy Emag -nál nincs az 5 éves TCL garancia promó. De náluk is lehet venni külön kiterjesztést. Lehet még jobb is, mint a gyári TCL garancia. Ezt annyira nem vágom.
-
Carlos Padre
veterán
Na ez egy nagyon erdekes projekt! En is erosen gondolkodok azon, hogy kivaltom az Amazon Echot es az Alexat egy homeserver-en futo inhouse megoldasra, foleg, hogy megint rakoncatlankodik a draga, es nem hajlando vezerelni a vilagitast, amiert vegulis tartom, mert allitasa szerint nem eri el az internetet, ami egyreszt nem igaz, mert elerheto, masreszt nincs is szuksege az internetre, mert azonos halozaton lognak.
Fantasztikus dolog az amitastechnika
Kapcsolodo erdekesseg, vettem egy masodik tapot, mert ket gepre volt egy, es ideje lenne mar visszaallitani a homeserver-t is, es amugy sem tul acelos megoldas egy 135W-is tap egy olyan gephez, ahol csak a proci 77W-ot eszik. Uj ertelmet kapot a POWERBRICK kifejezes

-
Carlos Padre
veterán
Kár, hogy nem érdekel a házimozi rész, jó deal ez is. Én meg most így legalább végigtesztelem a legtöbb panelt meg világítást, melyikhez hogy viszonyulok, mert lesz választék.
Más, inkább érdekességnek: kicsit elszórakoztam az utóbbi héten, ez sült ki belőle eddig, teljesen local offline alapokon. Persze csak annak, aki bírja KITT-et
[link]Még finomhangolni kell a modellt a válaszokban, hogy mekkora adathalmazból pakolja össze a választ, meg, hogy minél kevesebb ramból megússzuk. Egy 4B-s is elég, csak magyarul jóval több a nyelvtani hiba, de ennél rosszabb ott a belőtt állapot picit, mint ez nagyobb paraméterezgetések nélkül.
Funkciókban mikrofont adtam hozzá, lehet vele folyamatosan csacsogni csak azon keresztül oda-vissza egyéb gépelés és funkciónyomogatás nélkül. Interaktciós opciónál adott random intervallumban random témák alapján kérdez valamit időközönként annak függvényében is, hogy mikor beszéltünk vele. Kamera móddal felismer alapvető dolgokat (pl fogok egy bögrét, közelebb jövök, kimegyek a szobából), olyankor feltesz egy ahhoz paraméterezett témájú random kérdést. Örülök, hogy visszajöttél, miben segíthetk? Most meg hová mész? Meg ilyesmi.A következő az lesz, hogy valami interface-t rakok össze, csak azokkal még sose foglalkoztam, hogy pl az otthoni cuccokat vezérelje, ha utasítást adunk ki. Nekem csak egy lámpám van, amit így tudok vezérelni, de a célnak megteszi majd, ha egyáltalán eljutok oda.
Na ez egy nagyon erdekes projekt! En is erosen gondolkodok azon, hogy kivaltom az Amazon Echot es az Alexat egy homeserver-en futo inhouse megoldasra, foleg, hogy megint rakoncatlankodik a draga, es nem hajlando vezerelni a vilagitast, amiert vegulis tartom, mert allitasa szerint nem eri el az internetet, ami egyreszt nem igaz, mert elerheto, masreszt nincs is szuksege az internetre, mert azonos halozaton lognak.
Fantasztikus dolog az amitastechnika
-
Steve1207
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Aztan majd sirtok, hogy szemrakot kaptatok

#65651 Hozza illo fulrakkelto, hogy teljes legyen az elmeny?

Kíváncsi leszek. TCL S55HE -t vált, illetve az majd megy át a hálóba. Őszintén megmondom azzal is elégedett voltam a nappaliban, baromi jó a basszus is. Csak kicsit tisztább középtartományt akartam. Ami nyilván nagyobb erővel is jár.
-
Carlos Padre
veterán
C6K egy baromi jó belépő mini LED, de nagyjából ennyi is, mert még 98 colon is csak 512 dimming zóna van. 50 colon meg csak 180. Szóval általában nézve jó TV, de helyén kell kezelni.
C7K ezen a méreten 300 zóna felett van. Nagyobb méreteknél meg még nagyobb a különbség.
Egyébként én még a C6K -t is jó TV -nek tartom, de szerintem C7K jóval nagyobb ugrás. Egyéb másban is.
Hangrendszer viszont egyiknél sem az igazi. Nem rossz, de szerintem nem is jó. Pl. a beszédhang sem a legjobb. Nagyjából egy belépő, 20 ezres soundbar is simán kiváltja. Hiába a marketing maszlag.
Aztan majd sirtok, hogy szemrakot kaptatok

#65651 Hozza illo fulrakkelto, hogy teljes legyen az elmeny?

-
ρσгτσ
addikt
Az nagyon megérte. Néztem én is, hogy 140 rongy körül megy úgy az 50C7K. Baromi jó ár érte.
Én is kuponoztam egyet, Q65H soundbar -t durván 62 ezerért (szállítással) el tudtam hozni. Két cuccot bevonva a két kupon miatt.

-
Steve1207
veterán
C6K egy baromi jó belépő mini LED, de nagyjából ennyi is, mert még 98 colon is csak 512 dimming zóna van. 50 colon meg csak 180. Szóval általában nézve jó TV, de helyén kell kezelni.
C7K ezen a méreten 300 zóna felett van. Nagyobb méreteknél meg még nagyobb a különbség.
Egyébként én még a C6K -t is jó TV -nek tartom, de szerintem C7K jóval nagyobb ugrás. Egyéb másban is.
Hangrendszer viszont egyiknél sem az igazi. Nem rossz, de szerintem nem is jó. Pl. a beszédhang sem a legjobb. Nagyjából egy belépő, 20 ezres soundbar is simán kiváltja. Hiába a marketing maszlag.
Ennyi ideig tartott az elvetés. Mennek a multi kuponok 140e-ért nem bírtam kihagyni a "kicsi" C7K-t se cakpak szállítással.
-
ρσгτσ
addikt
Ez a WoT Heat egyelőre nem szárnyal. Majd hétvégén én is ránézek.
-
ρσгτσ
addikt
Igen, most májusban kezdték el kidobni a frissítéseket. S23 Ultra -t használok.
Igazából pont mostanában kezdtem el azon gondolkozni, hogy cseréljek -e telefont, de végül arra jutottam, hogy minek? Meg én kifejezetten kedvelem az edge panelt, amit a Samsung dobott az utána következő szériával.
Szóval még nem tudom hogyan tovább a jövőt illetően, de egyelőre biztos nem cserélek.
-
Bogyi007
veterán
Ez melyik teló?
Nálam egyébként jól működik a One Ui 8.5 - Az S25-öt azzal kezdtem el használni mindjárt a vásárlás után mivel a beüzemelése után már dobta is fel a frissítést (múlt hét hétfőn vettem) míg az S23FE két napja kapta meg, ott is patentül működik...
-
ρσгτσ
addikt
Én most a tv-t elvetettem, a monitor lesz célirányosan és olcsón tesztre, lehet az is megfelel majd. Pedig a C7K elég jó áron van még ma és ott figyel lekuponozva a kosárban
De! Pont ez az 50"-os határ problémás kicsit miniled-nél (C6K-ban olyan bleedingeket láttam, hogy ihaj, gondolom ezért is ajánlották odaát a C7K-t is jobban), ha már ennyit elcsesznék rá. Az 50-es nem az az Onkyo a hangrendszeres, kevesebb a dimming zone és hiába mutatna túl a mostanin, akkor már lehet a tv-ből tényleg tv-nek kellene valami és akkor 55-65. Na meg elég szépen fejlődnek, lehet jövőre jön egy sima széria már ezzel a C7K szinttel valamelyiknél, ami nekem amúgy untig elég. Filmezésre meg elvagyok a mostanival is esténként. Szerk.: mindenesetre jó volt így átfutni hol tartanak, 4-5 napja teszteket nézegetek meg olvasgatok mindenfelé, kellett már ez 
-
Steve1207
veterán
Én most a tv-t elvetettem, a monitor lesz célirányosan és olcsón tesztre, lehet az is megfelel majd. Pedig a C7K elég jó áron van még ma és ott figyel lekuponozva a kosárban
De! Pont ez az 50"-os határ problémás kicsit miniled-nél (C6K-ban olyan bleedingeket láttam, hogy ihaj, gondolom ezért is ajánlották odaát a C7K-t is jobban), ha már ennyit elcsesznék rá. Az 50-es nem az az Onkyo a hangrendszeres, kevesebb a dimming zone és hiába mutatna túl a mostanin, akkor már lehet a tv-ből tényleg tv-nek kellene valami és akkor 55-65. Na meg elég szépen fejlődnek, lehet jövőre jön egy sima széria már ezzel a C7K szinttel valamelyiknél, ami nekem amúgy untig elég. Filmezésre meg elvagyok a mostanival is esténként. Szerk.: mindenesetre jó volt így átfutni hol tartanak, 4-5 napja teszteket nézegetek meg olvasgatok mindenfelé, kellett már ez 
-
ρσгτσ
addikt
Olcsó húsnak ugye...Hisense és TCL -nél is szar a support. Garanciális és szoftveres tekintetben is. Viszont ezen az áron olyat nyújtanak, amit mások nem. Én a VIDAA -t nem csípem, így ha nem OLED, akkor nálam TCL mini LED játszik.
50 colon C6K vagy C7K. Arra viszont készülj fel, ha megnézel egy TV -t mondjuk 55 vagy 65 -ös méretben valamelyik kereskedőnél, az általában nem tükrözi az 55 col alatti modellek minőségét. Nyilván nem a dimming zónára vagy a hangra gondolok, mert az feljebb is eltér/eltérhet különböző méretknél.
Hanem például olyanra, mint lehet gyengébb a panel betekintési szöge, nem annyira homogén, alacsonyabb fényerő, gyengébb építési minőség...stb.
Ez egyébként OLED -re is igaz, de ott jellemzően a fényerő, ami eltér. Kivéve Samsung -nál, mert ott lassan már követhetetlen módon variálnak a panelekkel a különböző régiókban. Pl. QD OLED, WOLED.
Én most tervezek a nappaliban TV -t cserélni. Ott főleg általános TV nézésre, Plex mesére van használva a TV. TCL fogja váltani a mostani TCL -t.
Nálam most végül 85C7K lett a vége. Kíváncsi vagyok milyen lesz, már a méret miatt is. Először 98 col volt a terv, de a lépcsőházban nem fért volna el a doboz a fordulókban...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szóval hónapok/évek óta tervben van jobb alkaromra egy nordic style tetkó és csak úgy funból bedobtam ChatGPT-nek hogy tervezzen nekem kettőt amit a GoW-os Baldur tetkói ihlettek. o.O

-
ρσгτσ
addikt
IDE kabelnel nagyon ajanlott (foleg ennel az elbaszott alaplapnal), hogy arnyekolt legyen, meg akkor is, ha ez nem is tamogatja hivatalosan. A sima IDE kabel meg fog szopatni valoszinuleg.
Jok ezek hobby projektnek, de nem szerenem ezt napi szinten megleheteskent megint
Asus kábelek jók, anno csak álmodtunk ilyenekről. Bár én akkoriban sem láttam belőle feketét. Nem is tudtam, hogy létezik.
Csak egy lengyel figurával szívok Vinted -en. Ma van az utolsó nap, hogy feladhatja a csomagot és még mindig nem történt semmi... Írtam neki, kérdeztem, hogy amúgy mi van? Olvasta, de nem válaszolt. 50+ pozitív értékeléssel, cégként árul. 2 db HDD/CD ROM kábel, meg egy 1 db FDD kábel. Mindegyik Asus, fekete.
Kezdem egyébként úgy érezni saját tapasztalatból, és a különböző FB csoportok alapján is, hogy a Vinted nagyon elkezdett lejtmenetbe kapcsolni. Egyre több a csalás, a "szarok bele" típusú eladó/vevő, a nem teljesen olyan a cucc, amit hirdetek típusú ember.
Párom használja inkább könyvek miatt. Azokkal kevés a gond. De nagyjából majdnem minden mással egyre többet szívnak az emberek...
Szerk.:
Jah és amúgy mostanában nekem a románokkal van a legjobb tapasztalatom Vinted -en. Mindegyik gyors volt, nagyon gondosan csomagolt. Magyarok, lengyelek...mintha én tennék szívességet nekik, meg amúgy szarnak bele. Tisztelet a kivételnek. -
Carlos Padre
veterán
Igen, tudom, csak gondoltam megjegyzem milyen (fél)konfig. RAM -ot nem néztem milyenek. Ennél annyira nem érdekelt.

Mókázni jó lesz, ha megérkeznek majd az IDE kábelek, mert egyelőre az nincs itthon. Az ASUS brand kábelekkel, ami a fontosabb gépbe megy. Abba várom most az Audigy 2 ZS -t, és a Northwood P4 3.4GHz CPU -t. Jött egy fekete FDD is postaköltségen (2 másik "fehérrel") a fekete házhoz. Utána jön a neheze, a VGA...de az tuti nem mostanában lesz meg.
Szóval egy ideig pihi lesz.
Szerk.:
Egyébként volt a kis MMX -hez egy ISA IDE/Floppy vezérlő is, ami nem csak felesleges az alaplap tudásához, de még össze is akadt vele.
Ment a fiókba.IDE kabelnel nagyon ajanlott (foleg ennel az elbaszott alaplapnal), hogy arnyekolt legyen, meg akkor is, ha ez nem is tamogatja hivatalosan. A sima IDE kabel meg fog szopatni valoszinuleg.
Jok ezek hobby projektnek, de nem szerenem ezt napi szinten megleheteskent megint
-
ρσгτσ
addikt
Nyilvanvalo volt az AT tapbol, hogy nincs koze a P4-hez, csak gondoltam megosztok nemi fiatalkori traumat

A legrosszabb remalom az efajta hibrid alaplapok voltak, ha egyszer a kezedbe kerul egy hibrid ramos alaplap inkabb szegezd fel a falra disznek
Mi a markaja egyebkent?
Igen, tudom, csak gondoltam megjegyzem milyen (fél)konfig. RAM -ot nem néztem milyenek. Ennél annyira nem érdekelt.

Mókázni jó lesz, ha megérkeznek majd az IDE kábelek, mert egyelőre az nincs itthon. Az ASUS brand kábelekkel, ami a fontosabb gépbe megy. Abba várom most az Audigy 2 ZS -t, és a Northwood P4 3.4GHz CPU -t. Jött egy fekete FDD is postaköltségen (2 másik "fehérrel") a fekete házhoz. Utána jön a neheze, a VGA...de az tuti nem mostanában lesz meg.
Szóval egy ideig pihi lesz.
Szerk.:
Egyébként volt a kis MMX -hez egy ISA IDE/Floppy vezérlő is, ami nem csak felesleges az alaplap tudásához, de még össze is akadt vele.
Ment a fiókba. -
Carlos Padre
veterán
Ez egy baby AT alaplap. Őszintén megmondom nem is láttam még ilyet, hogy van AT és ATX csatlakozás is. Szóval azért ilyen fura ez az egész.

Egyébként ez egy régebbi korszak. Acorp 5TX52 Rev1.4, Intel Pentium MMX 166MHz, S3 Trio 64V2/DX, ESS AudioDrive (ES1869F), 64MB RAM.
Érdekes egy példány, több szempontból is hibrid alaplap.
Nyilvanvalo volt az AT tapbol, hogy nincs koze a P4-hez, csak gondoltam megosztok nemi fiatalkori traumat

A legrosszabb remalom az efajta hibrid alaplapok voltak, ha egyszer a kezedbe kerul egy hibrid ramos alaplap inkabb szegezd fel a falra disznek
Mi a markaja egyebkent?
-
ρσгτσ
addikt
Kulon vicces, hogy a zsenialis tervezo nem csak osszezsufolta a csatlakozokat, hogy nehogy meg tudd fogni rendesen, ahogy azt kell, de odarakta az egesz adatcsatlakozo blokkot a tapellatas melle. Te meg keresheted, hogy miert nem stabil a geped, vagy veszitesz adatokat alandoan
Mennyi egyeb gyarto meg tudta ezt oldani rendesen
Anno egybeesett a szamtekboltos/szervizes pontja az eletemnek a P4 fenykoraval
, nem allitom, hogy ez volt az ok (sanszos
) , de teny, hogy ekkor vettem az elso Mac-emet es azota sem tertem vissza, azota csak bohockodni hasznalok PC-t
Ez egy baby AT alaplap. Őszintén megmondom nem is láttam még ilyet, hogy van AT és ATX csatlakozás is. Szóval azért ilyen fura ez az egész.

Egyébként ez egy régebbi korszak. Acorp 5TX52 Rev1.4, Intel Pentium MMX 166MHz, S3 Trio 64V2/DX, ESS AudioDrive (ES1869F), 64MB RAM.
Érdekes egy példány, több szempontból is hibrid alaplap.
-
Carlos Padre
veterán
Kulon vicces, hogy a zsenialis tervezo nem csak osszezsufolta a csatlakozokat, hogy nehogy meg tudd fogni rendesen, ahogy azt kell, de odarakta az egesz adatcsatlakozo blokkot a tapellatas melle. Te meg keresheted, hogy miert nem stabil a geped, vagy veszitesz adatokat alandoan
Mennyi egyeb gyarto meg tudta ezt oldani rendesen
Anno egybeesett a szamtekboltos/szervizes pontja az eletemnek a P4 fenykoraval
, nem allitom, hogy ez volt az ok (sanszos
) , de teny, hogy ekkor vettem az elso Mac-emet es azota sem tertem vissza, azota csak bohockodni hasznalok PC-t
-
ρσгτσ
addikt
Ojj, hogy ruhelltem ezeket az IDE blokkokat. Az erzes, hogy csak a szalagnal tudtad megfogni a kabelt es siman letepted a csatlakozorol ha szorult. Ha meg megprobaltad trukkosen billegtetve lejatszani siman gorbultek a tuskek. Minden dizajnok legjobbika.
Nekem a jumper -rel való b*szakodás nem hiányzott.
Mindegy, csak egyszer kell megcsinálni. Meg ha ATX tápról AT -ra váltok egy jumper -t át kell rakni. -
homerhamm
veterán
-
Carlos Padre
veterán
Azt nem értem, ha egy gyártó csinál egy baby AT alaplapot, amire tesz AT és ATX csatlakozót is, akkor miért nincs rajta ATX indítótüske? Persze később rájöttek, hogy kelleni fog rá, de logikus lett volna.
Mindegy, majd megy rá AT táp vagy egy külön power kivezetéses ATX adapter. Addig marad ez a fehér dróttal megmókolt megoldás a zöld és az egyik fekete csatlakozásra.
Ojj, hogy ruhelltem ezeket az IDE blokkokat. Az erzes, hogy csak a szalagnal tudtad megfogni a kabelt es siman letepted a csatlakozorol ha szorult. Ha meg megprobaltad trukkosen billegtetve lejatszani siman gorbultek a tuskek. Minden dizajnok legjobbika.
-
icemad
nagyúr
-
homerhamm
veterán
Amikor a pina még pina volt.
-
ρσгτσ
addikt
Azt nem értem, ha egy gyártó csinál egy baby AT alaplapot, amire tesz AT és ATX csatlakozót is, akkor miért nincs rajta ATX indítótüske? Persze később rájöttek, hogy kelleni fog rá, de logikus lett volna.
Mindegy, majd megy rá AT táp vagy egy külön power kivezetéses ATX adapter. Addig marad ez a fehér dróttal megmókolt megoldás a zöld és az egyik fekete csatlakozásra.
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
Steve1207
veterán
-
ρσгτσ
addikt
Ha vett valaki jegyet, csináljon már néhány fotót.
-
ρσгτσ
addikt
Erre kíváncsi leszek. Jó lassan jön...
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Mi bajod a HDMI digitalis hanggal?
Vagy CRT-re akarod kotni es erre akarod kotni a zajkeltoket?Régi EAX messze jobb, ahol a játék támogatja.
-
Carlos Padre
veterán
Nagyon olcsón hozzá tudnék jutni egy alaplap, CPU, hűtés, hangkártya kombóhoz, és még erre is alkudozok. Ha a hangkártya jó, akkor baromi nagy üzlet lenne. Csak hát így van benne kockázat...
Nem nagyon van belőle itthon, ezen kívül még 1 db, ami szét van oxidálva. Ebay meg hagyjuk kategória.
Szerk.:
Windows 98 -hoz ez egy top hangkártya, és keresett is.Mi bajod a HDMI digitalis hanggal?
Vagy CRT-re akarod kotni es erre akarod kotni a zajkeltoket? -
homerhamm
veterán
Foleg ugy.
Vagy kora reggel félkómásan.
Minecraft lépcső -
ρσгτσ
addikt
Neked is szolt a bank, hogy megtelt a szamlad es kene egy kis helyet csinalni rajta?
Nagyon olcsón hozzá tudnék jutni egy alaplap, CPU, hűtés, hangkártya kombóhoz, és még erre is alkudozok. Ha a hangkártya jó, akkor baromi nagy üzlet lenne. Csak hát így van benne kockázat...
Nem nagyon van belőle itthon, ezen kívül még 1 db, ami szét van oxidálva. Ebay meg hagyjuk kategória.
Szerk.:
Windows 98 -hoz ez egy top hangkártya, és keresett is. -
Carlos Padre
veterán
Vajon ennél mennyi az esély, hogy az óriási retek mellett nincs oxidáció? A PCI érintkezők elég csúnyák, viszont a csatlakozóknál nem látok semmi ilyesmit és tisztának tűnnek. A mocsok mellett...
Szerk.:
Mondjuk a csatlakozók ennél aranyozottak, szóval lehet tisztább, és máshol meg oxidált...
Neked is szolt a bank, hogy megtelt a szamlad es kene egy kis helyet csinalni rajta?
-
ρσгτσ
addikt
Vajon ennél mennyi az esély, hogy az óriási retek mellett nincs oxidáció? A PCI érintkezők elég csúnyák, viszont a csatlakozóknál nem látok semmi ilyesmit és tisztának tűnnek. A mocsok mellett...
Szerk.:
Mondjuk a csatlakozók ennél aranyozottak, szóval lehet tisztább, és máshol meg oxidált...
-
Carlos Padre
veterán
-
homerhamm
veterán
Azt csak hiszed, hogy lemenni nehez ezen.
Részegen?
-
Carlos Padre
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
homerhamm
veterán
Lemennétek ezen a lépcsőn?
-
ρσгτσ
addikt
Mini LED -nek 2 előnye van az OLED -del szemben. Nagy fényerő és az "igénytelen" kijelző. Mármint azért igénytelen, mert nem kell úgy figyelni rá, mint az OLED -re. Ellenben már jó képminőséget tud nyújtani, mégha nem is OLED szinten.
Ha jó minőségű panel, normálisabb zóna számmal, akkor napközben simán jó filmezésre is.
Nappali TV -re én soha nem is vennék mást, mint mini LED -et. Minden másra ott vannak az OLED TV -k.
Most éppen azon agyalok, hogy mennyire helyezzem a méretet a minőség elé. Mert amúgy nálam nem lenne annyira fontos nappaliban a magas minőség, így nagyon hajlok a 85 és a 98 col felé...C8K, illetve C7K -val. Nagyjából júniusig, vagy maximum júliusig el szeretném dönteni.
-
ρσгτσ
addikt
Ja ezek megvannak, ennyire még képben vagyok azért
Kicsit megfordítom a kérdést inkább. Mekkora élmény volt anno a sima tv-k után ezekre váltani? Ne felejtsük, hogy ez egy minden mentes alap 60Hz-es tv 2017-ből. Így lehet két körre bontanám, mert ha számottevő, akkor lehet alapvetően úgy fogom fel, hogy tv váltás, ha nem jönne be a feladatára.AOC: rossz és lassú a support, ha gond van, még a TCL, Hisense szintent se üti meg, kivéve, ha a bolt nem iparkodik. Amire azt mondják a reviewk az is kétséges monitorban náluk, pedig specre mindig jók. Mármint általános használatra elmegy, kb úgy kell őket felfogni, mint a fenti példánál, ha a samsungból kiválasztod a köztes panelminőséget, amin már húzod a szád és még arra jönnek a vezérlés meg minőségellenőrzés gondok pluszba és a nyűgök. Nagy a szórás.
De amúgy kb eldöntetett a dolog: 34M2C3500L vagy 50C6K és van lehetőség a felhasználási körökben cserélgetni, ami beválik. Köszi srácok (lehet ikább csak tv váltásra akarom rábeszéltetni magam?
)C6K egy nagyon jó árú belépő mini LED. Ennyi pénzért én is azt venném. Úgy látom 50 colon is natív 144Hz van. Ha az elég, akkor megéri. 180 dimming zóna nem túl sok, de ezen a szinten korrekt.
-
ρσгτσ
addikt
Régen ilyenről csak álmodtunk. Vagyis én nem, mert azt sem tudtam, hogy létezett DDR1 hűtőbordás RAM.
CL2 2x256MB Windows 98 -hoz.
-
Steve1207
veterán
Olcsó húsnak ugye...Hisense és TCL -nél is szar a support. Garanciális és szoftveres tekintetben is. Viszont ezen az áron olyat nyújtanak, amit mások nem. Én a VIDAA -t nem csípem, így ha nem OLED, akkor nálam TCL mini LED játszik.
50 colon C6K vagy C7K. Arra viszont készülj fel, ha megnézel egy TV -t mondjuk 55 vagy 65 -ös méretben valamelyik kereskedőnél, az általában nem tükrözi az 55 col alatti modellek minőségét. Nyilván nem a dimming zónára vagy a hangra gondolok, mert az feljebb is eltér/eltérhet különböző méretknél.
Hanem például olyanra, mint lehet gyengébb a panel betekintési szöge, nem annyira homogén, alacsonyabb fényerő, gyengébb építési minőség...stb.
Ez egyébként OLED -re is igaz, de ott jellemzően a fényerő, ami eltér. Kivéve Samsung -nál, mert ott lassan már követhetetlen módon variálnak a panelekkel a különböző régiókban. Pl. QD OLED, WOLED.
Én most tervezek a nappaliban TV -t cserélni. Ott főleg általános TV nézésre, Plex mesére van használva a TV. TCL fogja váltani a mostani TCL -t.
Ja ezek megvannak, ennyire még képben vagyok azért
Kicsit megfordítom a kérdést inkább. Mekkora élmény volt anno a sima tv-k után ezekre váltani? Ne felejtsük, hogy ez egy minden mentes alap 60Hz-es tv 2017-ből. Így lehet két körre bontanám, mert ha számottevő, akkor lehet alapvetően úgy fogom fel, hogy tv váltás, ha nem jönne be a feladatára.AOC: rossz és lassú a support, ha gond van, még a TCL, Hisense szintent se üti meg, kivéve, ha a bolt nem iparkodik. Amire azt mondják a reviewk az is kétséges monitorban náluk, pedig specre mindig jók. Mármint általános használatra elmegy, kb úgy kell őket felfogni, mint a fenti példánál, ha a samsungból kiválasztod a köztes panelminőséget, amin már húzod a szád és még arra jönnek a vezérlés meg minőségellenőrzés gondok pluszba és a nyűgök. Nagy a szórás.
De amúgy kb eldöntetett a dolog: 34M2C3500L vagy 50C6K és van lehetőség a felhasználási körökben cserélgetni, ami beválik. Köszi srácok (lehet ikább csak tv váltásra akarom rábeszéltetni magam?
) -
icemad
nagyúr
Nálunk a nappaliban van a legnagyobb és legolcsóbb tv. Háttérzajnak pont jó.
-
ρσгτσ
addikt
Egyébként néztem most monitort is, picit növeltem a keretet. Majd meglátjuk milyen, de nem tűnik rossznak 300 dolláros kategóriában. Rtings -nél láttam, itthon is lehet kapni.
-
ρσгτσ
addikt
Már itt is szokták, de még mindig ez a legjobb. A többi hely lassan spam birodalom inkább, bár belefutni egy-egy jó arcba, de nem ér annyit. A régi oldalakon jön 20 auto spam üzi, amint felrakod, marketplace megbízhatóságát még annál jobban is kritizálom, pláne, ha utána öribari akar lenni valaki...
Már 3 éve PH-n kívül nem is rakom fel sehova, ha valamit épp eladnék, van értékelés, le van írva minden, ha kell viszi, ha nem nem. Emellett a személyes átvét is fő lassan, nem igazán küldözgetek, mert csak nyűg a csomagolóanyagért is mindig szaladgálni, főleg, ha többe van, mint a termék.Más: mivel azért tv-s vagy és volt már pár. Hisense vagy TCL? Hisense-nél a megbízhatóságról pár dolgot olvastam, hogy nem az igazi a QA, de amúgy mindegy lenne. Egy dedikált tv-t gondoltam szimhez, mert monitorokban a VA-t gyűlölöm a smearing miatt, sima IPS meg horror ár a nagyobb méretekben a panel miatt és az inkább üzleti kategória szint.
Tesztből áthoztam a 60Hz-es tv-t, ami semmit nem tud, mint VRR vagy ilyesmi. Méretben nem volt rossz, 50" nem igazán kellene 55". Delay szerintem nem zavarna, hogy a monitorhoz képest kicsit magasabb, de ez a 60Hz így a normális 170Hz után kiábrándító volt, hogy szinte minden mosott volt a háttérben a kihagyás miatt
Mivel nem nagyon van 144Hz-en sok lehetőség 50U7Q és 50C6K maradt kb. A minőség meg a fentebbi miatt (ha úgy van) a 50C6K felé billenti a mérleget. Van más még piacon? Nagyon felületesen futottam át a topikokat, tv-ket annyira nem követem, de ebben a szegmensben nem nagyon látok mást, 55-65" meg nem kell. Ez a mostani meg megmaradna általános tv-nek, ahogy eddig, nekem arra a pár dologra megfelel. (Bár lehet csak látni kellene egy újat, de nem akarok ebbe a témába is beletenyerelni, hogy hatalmas költekezés legyen). Nézem a P szériát is náluk, de ott meg érdemi spec csak 55"-nál van. (Akciókat látom, pont azért néztem, hogy 140-150 körül lehet kipróbálnék egy újabb tv-t, ez már 10 éves).
-
Steve1207
veterán
Nem kell nagyobb, szinte csak gaming, de leginkább csak szim lenne, ami alkalmi. Alapesetben letudom egy olcsó 34 ultrawide VA-val és megszokom, abból már megvan ár-érték arányban melyik van rendben, ezt követi a tv és itt kifújt a dolog, szóval csak körbejárom a témát, begyűjtöm a kimondottan kiszemelt modelleket és figyelem az akciókat. Meg tesztelem most a 60Hz-es régivel, hogy kell-e nekem az 50" is egyáltalán, mert ez is határeset. Érzésre jobb és sokkal többet ad a méret miatt, ezért húz inkább a tv vonal (most egy sima 27-es van, a 34-es UW csak szélesebb lenne, ami praktikusabb ugyan szimhez, de én hiányolom a magasságot, nagyobb képet kicsit).
Viszont tv-nél meg ott lenne a többkörös lehetőség is. Ha bejön alapvetően akkor patent és a régi megy vissza általánosnak a hálóba. Ha nem jön be szimre, csak általánosan akkor ott a mostani mehet apróra vagy valamelyik rokonnak odaadom. Emellett lehet kíméletesebb a szemnek is hosszabb távon már az elmúlt 10 évben megjelent panelek egy fokkal így cakpak az új dolgokkal.
Ha oled kellett volna ott lenne a 49-es ultrawide oled philips, csak az borsos ár csak erre.
Az lenne amúgy a legjobb, ha mindenből rendelnék egyet, aztán megnézném melyik mire jön be
Csak nem szeretek elállni, inkább morfondírozok 1-2 évig valamin és az új verziója már alapból megfelel és így pénztárcabarát... 
-
icemad
nagyúr
Már itt is szokták, de még mindig ez a legjobb. A többi hely lassan spam birodalom inkább, bár belefutni egy-egy jó arcba, de nem ér annyit. A régi oldalakon jön 20 auto spam üzi, amint felrakod, marketplace megbízhatóságát még annál jobban is kritizálom, pláne, ha utána öribari akar lenni valaki...
Már 3 éve PH-n kívül nem is rakom fel sehova, ha valamit épp eladnék, van értékelés, le van írva minden, ha kell viszi, ha nem nem. Emellett a személyes átvét is fő lassan, nem igazán küldözgetek, mert csak nyűg a csomagolóanyagért is mindig szaladgálni, főleg, ha többe van, mint a termék.Más: mivel azért tv-s vagy és volt már pár. Hisense vagy TCL? Hisense-nél a megbízhatóságról pár dolgot olvastam, hogy nem az igazi a QA, de amúgy mindegy lenne. Egy dedikált tv-t gondoltam szimhez, mert monitorokban a VA-t gyűlölöm a smearing miatt, sima IPS meg horror ár a nagyobb méretekben a panel miatt és az inkább üzleti kategória szint.
Tesztből áthoztam a 60Hz-es tv-t, ami semmit nem tud, mint VRR vagy ilyesmi. Méretben nem volt rossz, 50" nem igazán kellene 55". Delay szerintem nem zavarna, hogy a monitorhoz képest kicsit magasabb, de ez a 60Hz így a normális 170Hz után kiábrándító volt, hogy szinte minden mosott volt a háttérben a kihagyás miatt
Mivel nem nagyon van 144Hz-en sok lehetőség 50U7Q és 50C6K maradt kb. A minőség meg a fentebbi miatt (ha úgy van) a 50C6K felé billenti a mérleget. Van más még piacon? Nagyon felületesen futottam át a topikokat, tv-ket annyira nem követem, de ebben a szegmensben nem nagyon látok mást, 55-65" meg nem kell. Ez a mostani meg megmaradna általános tv-nek, ahogy eddig, nekem arra a pár dologra megfelel. (Bár lehet csak látni kellene egy újat, de nem akarok ebbe a témába is beletenyerelni, hogy hatalmas költekezés legyen). Nézem a P szériát is náluk, de ott meg érdemi spec csak 55"-nál van. (Akciókat látom, pont azért néztem, hogy 140-150 körül lehet kipróbálnék egy újabb tv-t, ez már 10 éves).
Írtam volna egy 48-as LG oledet, de az nem ez az árkategória. Hisense nekem van a pincében, talán 65-ös. Vrr meg minden fiszfasz van benne. Képminőségre majdnem olyan, mint egy oled, fekete színt kivéve. 55-65 miért nem jó? Túl nagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
65740 - 65601
65740 - 65601 65600 - 65501 65500 - 65401 65400 - 65301 65300 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- itt sincs warez!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby rádiós topik
- Apple Watch
- Apple asztali gépek
- Bejelentette Elon Musk az AI műholdakat és a Gigaműholdgyárat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- TP-Link Archer AX11000 Eladó
- Dell Pro Max Micro/Ultra 5 245(14 Cores/14 Threads,5.1GHz, 24MB Cache/16GB/256GB/A1000-8GB/
- Zenbook S UX5304VA 13.3" 3K OLED i7-1355U 16GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer Pc-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 3700X / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÚJ "okosított" Nintendo Switch OLED, picofly modchip, 128GB, TMR analog karokkal
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B650 R7 7700X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB Lian Li Vector V100 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5415
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest