Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
Megtaláltam a múltkorit, a PC World-ön volt a cikk.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Na megvolt az időutazás.
-
homerhamm
veterán
Idén se ússzátok meg.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
fabokf
üzenetére
Ha jól rémlik még dvd-n megvannak valahol a jó kis vegyes Viasat3-ról felvett, külföldi forrásra rákevert szinkronos változatok SD felbontásban. Igen, itt megint annyira szerepet játszik a szinkron, mivel azzal szokta meg az ember, hogy inkább nézem majd retró minőségben. Tudom, valamelyik magyar virágbolti oldalról biztosan le tudnám tölteni nagyobb felbontásban, de el sem merem képzelni a teljes csomag méretét.
-
fabokf
tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
2 új évada volt....a 10.-et nyögvenyelősen tudtam végignézni, az utolsó valamivel jobb volt...
TV-ben a Cool adja az egészet szinkronosan minden hétköznap este 11-től dupla részekkel, szombat-vasarnap meg ismétli az összeset még hajnalibb időpontban
Streamingen a Disney+ a befutó de ott sajnos nincs szinkron a sorozaton, csak a 2 filmen.. -
homerhamm
veterán
-
csuvicsuva
addikt
válasz
fabokf
üzenetére
Direkt levágtam a képről, hogy milyen - ezek után nyilvánvalóan - klikkvadász oldalról származik, csak tegnap feldobta a semmiből, nem is olvastam utána, de akkor valószínűleg vicc. Nem a sorozat, hanem, hogy a régi karaktereket fogják játszani.
Mondjuk tök mindegy, az eredetiből is kimaradt vagy 6 évad, meg úgy igazából az egészet apránként újra kéne nézni. Arra sem emlékszem már, hogy hány új évad volt, amikor feltámasztották. -
ρσгτσ
addikt
AC Shadows -ban már a prológusban találkoztam buggal. De olyannal, hogy vissza kellett térnem egy korábbi mentésre. Nem túl bíztató.

PC verzió.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Igazából mindegy, mert ha csak közepes is, akkor is jól fog esni. Nem is hallottam róla.
-
fabokf
tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Tegnap azt olvastam a hazai IGN-en, hogy ők nem Mulder és Scully lesznek....
[link] -
csuvicsuva
addikt
Kérlek mondjátok, hogy ez csak vicc.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Amúgy őszintén, nekem hiányozni fognak az eredeti karakterek.
Sajnos sokan már nincsenek is köztünk. -
csuvicsuva
addikt
Én adok neki egy esélyt, pedig nagyon nem voltam belelkesedve, amikor bejelentették. Igazából most sem vagyok, de ha már kedvcsináló előzetesnek hívják ezeket, nekem csinált egy kis kedvet.
Körülbelül ötször olvastam végig a könyveket, a 8 filmet meg nem tudom mondani hányszor láttam, trailereket nem szoktam nézni, de ezzel most kivételt tettem, ha már homerhamm berakta.
Már miért lenne népszerűtlen az, aki bottal sem, főleg egy előzetes után? Ellentétben velem, aki már előre leírta.
Elképesztő, hogy mennyire megváltoztatja az ember arcát egy jó nagy adag szakáll, igaz, hogy csak villanás erejéig mutatják, de meg nem mondanám, hogy az John Lithgow.
Paapa Essiedu: vicces látni, hogy a libmédia még mindig ott tart, hogy a csúnya rassiszták miatt nem dobta vissza a szerepet csakazértsem, holott semmi ilyesmit nem mondott.
Az a raszta haj viszont vérciki, bárki bármit is mond.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Vegül idén jön,
gondolom majd jól össze lesz csapva.
-
homerhamm
veterán
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Ez szerintem nem rossz, ha platformokon átível. Így nem vagy például Xbox -hoz kötve, ha máshol szeretnéd folytatni a játékot. Meg akkor sem rossz, ha normálisan felépített rendszer van mögötte. Például tudsz pontokat gyűjteni játékban elért eredményekkel, amit aztán egyéb más játékban elérhető cuccra tudsz váltani.
Szerk.:
Meg így például olcsóbban meg tudtam venni az Ubi Prémiumot Microsoft -on keresztül, mintha az Ubinál vettem volna. Ehhez meg elég, ha szinkronizálva van a két account, és mehet a játék PC -n. -
ρσгτσ
addikt
9x nyomtam rá, akkor sikerük megvenni. Hogy hiányzott ez a sok f@szság.
Utána pedig az Ubisoft Connect nem akart leszinkronizálni. Azt mondta nem vagyok Prémium. De végül az is sikerült. Most töltöm a Shadows -t. -
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Rányomtam már közben, de nem engedi megvenni.
Vagy valami gebasz van éppen, vagy nem tudom. Problémába ütközött a fizetés feldolgozása során. Eltávolítottam, újra beállítottam, de így sem jó.Gondolom Game Pass nem kell hozzá? Különálló szolgáltatás.
Szerk.:
Én semmi ilyesmit nem csípek, és még finoman fogalmaztam.
-
csuvicsuva
addikt
Én eddig csak a Rocket League-gel játszottam, de amikor ellőttem az egyik kontrollerhez kapott egy hónapos kódot, akkor mondom már csak kiszedek mindent a Fortnite Battle Passból (és a többiből). Olyan gusztustalanul beszippantott, pedig sem a PvP-t, sem a lövöldözős játékokat nem igazán szeretem, de itt legalább van sikerélményem.
A Ubisoft Classicsba általában később kerülnek be a játékok, mint GP-be vagy PS+-ba. A Premium az olyan, mint az EA Play Pro (az tényleg csak PC-n van), első nap bekerül a játékokból a teljes kiadás.
Elvileg igen, amennyiben össze van kapcsolva a két fiók, ráadásul itt azt írja egy fószer, hogy vásárlásnál átirányít a Ubisofthoz (ami elég érdekesen hangzik, tekintve, hogy csak EU-s store-juk van, magyar nincs), mondjuk ez két évvel ezelőtti poszt.

-
ρσгτσ
addikt
Még egy kérdés...
Úgy látom Microsoft store -ban is van Ubisoft + Premium. Ami olcsóbb, mintha az Ubitól venném. Viszont ez csak konzolon játszható? PC -n natívan nem?
Mert bárhogy keresem mindegyiknél csak konzolt és felhőt ír.
Szerk.:
Pedig ezt írja, és nekem mégsem hozza ki..."A Ubisoft+ Premium egy olyan játék-előfizetés, amely korlátlan hozzáférést biztosít az Xboxon több mint 70 játékhoz, beleértve az új kiadásokat az 1. naptól, a legtöbb prémium kiadásban* és további játékcsomagokban.
Játszhatsz Xboxon, vagy élvezhetsz a teljes Ubisoft+ katalógust PC-n a Ubisoft Connecten keresztül elérhető több mint 100 játékkal"Vagy ez akkor úgy van, hogy Connect -en keresztül lesz elérhető? A Shadows is? Nem akarok feleslegesen előfizetni, ezért inkább kérdezek.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
De az nem játék, hanem előny. Meg amúgy sem kívánom az ilyen játékokat a hátam közepére sem.

Tehát igazából nem sok értelme van számomra dupla árat kifizetni, mert semmi pluszt nem kapok érte, ami érdekelne. Meg igazából az Ultimate sem nagyon éri meg, mert nincs abban sem semmi érdekes. Nagy kár. Majd talán FH6 környékén. Illetve ha bekerül a Shadows.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ez valóban nem volt meg...Köszi, le fogom szedni.
---------------
Emberek. Game Pass Ultimate és Premium között mi a különbség játék kínálatban? Csak az EA, Ubi+ Classic és az a maroknyi 12 hónapon belül megjelent játék? Ennyi, amiért dupla árat kérnek?
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Elméletileg igen
-
Bogyi007
veterán
Nesze neked digitális világ...
DELISTING ALERT!!!! Epic Games has announced that Horizon Chase Turbo is getting DELISTED from all digital storefronts (Nintendo Switch eShop, PlayStation Network, Steam, etc) on June 1st, 2026!!!
This is why we want to keep games PHYSICAL!

-
Carlos Padre
veterán
Tenyleg jo lenne, ha meg tudnam mutatni azt a videot, mert nagyon logikus volt. Rogton az elso epizodban teljesen tapasztalatlan kadetok legyozik az ultimate fogonoszt, es termeszetesen akinek koszonheto az egesz elsetalhat egy ejnyebejnyevel. MI A FASZ? HOL JO EZ A KONCEPCIO? Mi ertelme ezutan az egesz sorozatnak? Nincs helye semmi karakterfejlodesnek, ki lett maxolva rogton. Mintha a Voyager rogton hazatereportanla. De tudod mit, beleugrok es utana mondok velemenyt.
A Babylon 5 egy tokeletesen elmeselt tortenet, nem nagyon van letjogosultsaga spinofoknak. Nem mintha nem erdekelne. Tobbszor neztem ujra mint a TNG-t.
Neked kimaradt a Caprica?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
A koncepció egyébként nem volt rossz, mert a Strange New Worlds és Discovery elindított egy tök jó szálat, ami egészen új sztorit hozott az univerzumba. Az "égés" után pedig az sem lett volna baj, ha kicsit más stílusban, az akadémián keresztül építik újra a csillagflottát, amivel lehetőséget adnak új történeteknek, szereplőknek, hajóknak...stb.
És tényleg...érzékenyítő baromságok, 1 teljes részen keresztül szenvednek a Miyazaki -n történteken, és tök bénán kezelik az egészet. Eleve az is teljesen nonszensz, hogy gyakorlatilag kinyírják a klingonokat, és logikátlan indokokra hivatkozva kihaló "fajt" csinálnak belőlük.
Babylon 5 -nél én folytatást tudnék elképzelni. Nekem anno nagyon hiányzott, amikor vége lett, és látnék abban potenciált. Nem értettem már akkor sem, hogy miért nem bontják tovább.
Battlestar Galactica -nál pedig előzményfilmet szívesen megnéznék. Az sem baj, ha az nem sorozat lenne.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Mindegy, már elengedtem a témát.
Elvagyok vindózon, csak gondoltam kalandozok egyet olyan OS -en, ami kifejezetten játékra lett készítve, és megkínálja a VGA -t egy kis plusz teljesítménnyel. De így nem erőlködök vele. -
Carlos Padre
veterán
Most lattam egy nagyon komoly videot a jutubon a SA-rol (ami azota el is tunt, erdekes) es total el is vette a kedvem attol , hogy megnezzem. Mindezt kizarolag rajongoi szemmel, bemutatva hol gyalazzak meg a Star Trek szellemiseget, miert logikatlan szar az egesz, osszehasonlitva a Discovery-vel egy a Strange New World-el, hogy hol siklott ki az egesz, mindezt a most divatos woke-ozas es hasonlo bullshitek nelkul. Azt kell mondanom, hogy nem kar erte, pedig en aztan tenyleg leszarom mit picsognak ossze egyesek a jutubon egy kis nezettsegert. DE en a mai napig nem tudtam tovabb lepni a Discovery pilot epizodjan barmennyire is szeretem a Star Treket. (J J Abrams is megbaszhatja magat a mozifilmjeivel mind Star Trek, mind Star Wars teren)
A Strange New World viszont egy nagyon jo sorozat lett egy nagyon jo korszakban, szerintem.Viszont: EL A KEZEKKEL A BABYLON 5-tol. Az ugy tokeletes, ahogy van.
-
Carlos Padre
veterán
Lehet benne valami, mert eddig is csak Nvidia fanboy hackereknek volt koszonheto a normalis futas. Batoceran es Bazzite-on is csak "experimental" az Nvidia tamogatas es inkabb az AMD-re valtast ajanljak a teljes erteku elmenyhez. Van egy erzesem, hogy az uj Xbox-PC hibrid es a Steam Machine nagyon fog fajni az Nvidianak.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Most olvastam, hogy az Nvidia 530 -as drivertől kezdve szopatja az embereket Linux -nál, és ez szándékos. Előtte a TDP -t manuálisan tudtad állítani, de azóta kivették.
Így például egy Nvidia kártya, ami Windows 11 alatt 90-100W között mozog, Linux -on 45W limitációt kap. Amire persze van dynamic boost, de az is csak +15W.
Szóval Linux alatt el lehet felejteni a normális Nvidia működést, mert a Microsoft -tal szeret randizni. És ez már több éves sztori, ami azóta sem változott. Valószínű nem is fog.
-
csuvicsuva
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Star Trek: Csillagflotta Akadémia még kap 1 évadot, aztán megy az is a levesbe. Valamiért nem tud mit kezdeni ezzel a franchisezal a Paramount... Nem rossz egyébként, de szerintem már az első évadnál el kellett volna engedni.
Persze a Strange New Worlds -ből lesz még 2 évad, ami lényegesen jobban hozza a Strar Trek univerzumot. De az is megy majd a kukába. Meg jön majd egy film, ami majd gyanítom inkább közepes lesz.
Úgy érzem a 2 megmaradt klasszukus sci-fi franchise erőforrásaival nem nagyon tudnak mit kezdeni. A Star Trek és a Star Wars is döglődik már évek óta, pedig szerintem rengeteg potenciál lenne mindegyikben.
A Star Wars -ban persze sokkal több lenne, de szerintem a Star Trek sem fulladt ki, csak olyan irányokat piszkálnak, amire nem kíváncsiak az emberek. Akkor sem, ha amúgy nem adnak rossz értékeléseket egy-egy elképzelésre.
Szerk.:
Egyébként szívesen venném, ha valaki hozzanyúlna a Babylon 5 vagy a Battlestar Galactica -hoz. De tartok tőle az is hasonló erőlködés lenne... -
Zó
senior tag
A Bazzite-ot nem próbáltam, de 3060-nak felszerelt gépemen most Garuda van, az jól funkcionál, de van némi teljesítménycsökkenés Win 10-hez képest, és néhány játéknál kellhet extra mókolás (pl. a JA3 esetében be kellett írni egy extra sort egy konfigfájlba). Az erősebbik gépemben (Linux Mint) Radeon van, az jobban teljesít.
Nem élhetetlen az Nvidia már (és úgy tűnik, javul a helyzet), de még mindig a Radeonok Linuxra valóbb kártyák.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Én ezeket az időket nem sírom vissza.
Amikor 30 kislemezen vittem át a játékot arj -be csomagolva, és végül az egyiken elcsúszott a kicsomagolás. -
Carlos Padre
veterán
Regen volt mar az, mikor orommel ( sot buszken, hogy milyen ugyes vagyok
) forditottam kernelt, a jatekokra testreszabott autoexec.bat es config.sys gyujtemeny is csak szep emlek mar (bar ahogy olvasom ez meg mindig megy csak driverekkel
). Megoregedtem, elkenyelmesedtem, az Apple elrontott, szeretem ha a dolgok csak teszik a dolgukat a beavatkozasom nelkul, ha problemara vagyok akkor majd keresek magamnak. Az Nvidias linuxozas nem tartozik ezek koze
-
ρσгτσ
addikt
Hogy a fenébe lehet ez?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Nekem eddig egyszer volt problémám Nvidia driverrel. NextWorld2 -nél. De ott tényleg valami gáz lehetett, mert pár nap múlva jött egy frissítés az Nvidia -tól, és azóta nincs gondom.
Azt olvastam több csoportban is, hogy beszélgetnek arról az emberek milyen az aktuális frissítés, érdemes -e feltenni, vagy nem ajánlott...stb. Szóval vágom mit mondasz.
Anno ehhez már hozzászoktam a 90 -es és 2000 -es években, de akkor még ATI és 3dfx volt. Illetve akkor fulladt ki az utóbbi, és emelkedett fel az Nvidia.
Bár ettől függetlenül retro laptopnak (XP) is olyat választottam, amiben Nvidia van, de annál elég széleskörű a támogatás. Rengeteg driverrel, több Windows -on keresztül. GeForce G 105M. XP korszakra több mint elég, és az már SP3 után jelent meg.
-
Carlos Padre
veterán
AMD-vel van tapasztalatom Batocera es Bazzite alatt, ugy 10-15FPS pluszt kaphatsz jatektol fuggoen a Windowshoz kepest, de en csak regebbi jatekokkal jatszok. Tovabba tokeletes mukodik out of the box ami nem mondhato el az Nvidia megoldasokrol, bar biztos jon majd egy fan aki elmondja, de nem kell mindent elhinni amit az interneten olvasol.
-
ρσгτσ
addikt
Másnaposságnak is tűnhet az agyhártyagyulladás: súlyos járványhelyzet az egyetemen
Ez azért elég durva...
Vigyázzatok a gyerekekre. -
homerhamm
veterán
válasz
Carlos Padre
üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Ettől tartok én is. Van olyan, akinél jobbat produkál, mint Windows alatt. Másnál meg elég jelentős a teljesítmény csökkenés.
-
ρσгτσ
addikt
Bazzite OS -t próbálta valaki? Hogy áll most az NVDIA (4xxx) kompatibilitás?
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Gondolkodtam, írok ide valami Chuck Norrisos mondás, de ilyenkor szerintem nem illik.
Chuck Norris meghalt, de már jobban van.
-
homerhamm
veterán
Chuck Norris is elment közülünk.

-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14
üzenetére
Most felhivtam a Packetát mert holnap lesz 1 hete hogy hírét se tudom a csomagnak és a státuszban meg mindig átvettnek van írva. Azt mondták tegnap este már beérkezett a raktárba, hamarosan kezbesítik újra. Mondom de akkor miért nem tűntetik fel a csomagkövetésen vagy miért nem szólnak e-mailben?
Mondták az még idő és türelmemet kérik.
Nekem csak az furcsa hogy normal esetben feladástól átvételig eltelik 2 nap, most nem tudom mire várok 1 hete lassan. -
csuvicsuva
addikt
Olvastam ma egy legalja címet, csak elfelejtettem befényképezni, meg az oldalra sem emlékszem: "A Meta rápofozta a temetőkaput a metaverzumra", vagy valami ilyesmi volt.
Azt a mindenit, úgy látom, hogy mindkét portugál csapat altatott az odavágón.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én elfelejtettem, így lemaradtam. De ilyen eredmény után nem is sajnálom. Hasonlóan a Fradi meccshez, de azt nem is akartam nézni.
Viszont ma este Liverpool - Galatasaray.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Basszus, ezt nem is olvastam. Az egyre kevesebb szakmailag hihetetlenül felkészült kommentátorok, tudósítók egyike volt és ahogy koncsik is írja, nem kellett ordibálnia, hogy lekösse az ember figyelmét.
Aki néz focit: ne felejtsétek, hogy a Fradi ma játssza a visszavágót 16:30-tól.
-
homerhamm
veterán

-
csuvicsuva
addikt
Csúnya vége lett a menetelésnek, ebbe nagyon beleszaladtak.😬 -
válasz
csuvicsuva
üzenetére
-
válasz
csuvicsuva
üzenetére
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
.
-
csuvicsuva
addikt
Lehet jelentkezni a mintegy 5000 darab BL-döntős jegyre, amely ha azt vesszük, hogy egy nyertes kettőt vehet, akkor máris simán a felére csökken. Aki nem akarja elolvasni, annak itt vannak az árak:
Fans First (csak a döntős csapatok szurkolóinak): 70 €
3. árkategória: 180 €
2. árkategória: 650 €
1. árkategória: 950 €https://szovetseg.mlsz.hu/hir/bajnokok-ligaja-donto-elkezdte-a-jegyertekesitest-az-uefa
-
ρσгτσ
addikt
FoxPost már hülye mint a segg. Tavaly is volt velük néhány negatív tapasztalatom. Pl. olyan is, hogy kivittek egy csomagot, amit egyébként már 2 napja átvettem. Csak annyi csomagom jött egyszerre, hogy nem vettem észre hülyeségről küldenek értesítést.
Kimenetem az automatához, kinyílt az ajtó, és persze tök üres volt a rekesz. Aztán hosszas telefonos egyeztetés után kiderült, hogy amúgy már rég átvettem.
FoxPost/Packeta, Sameday, DPD, szerintem mindegyiket érdemes messziről elkerülni.
Szerk.:
A GLS -sel nekem az utóbbi időben már nagyon jó tapasztalataim vannak. Illetve az örök kedvenc az Express One, ők sokat szállítanak nekem. -
válasz
csuvicsuva
üzenetére
2022-ben Zelenszkij-nek adta... (SP Oscar)
-
Madoc
veterán
Foxpost:most hoztak csomagot, kérdés nélkül átküldték egy 10 kilómèterre lévő másik automatába. Mondván hogy az eredetibe nincs hely.
-
Guitar14
senior tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
De most van az automaták "Foxpostosítása". A tulaj már egy csak jelenleg még elég zűrös, ha valamit foxposttal rendelsz akkor üzletből már minden packeta/foxpost automatát választhatsz de ha egymás között küldtök használtan akkor csak foxpost.
Foxpost appot lelőtték mert egy rakat ***r volt. Packeta megy mert az rendben van.
S e t h ahogy mondja, én is jobb értékelésre emlékeztem mert az appal szerintem semmi gond csak a szolgáltatás romlik az egyesülés kezdete óta, szerintem sokan ott verik le az értékelést.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Paraztassatok csak, most jön Paketa cucc nekem is magánszemélytől.
-
S e t h
nagyúr
Most rajtam a meglepődés sora.
Két évvel ezelőtt néztem utoljára a packeta androidos app értékeléseit és már nem emlékszem pontosan hány pont volt, de pusztulat alacsony, elképesztő mennyiségű panasz volt.Nem értem miképpen lehet most ennyire magas az értékelése, de csak lestem az előbb.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Guitar14
üzenetére
Ez már kezd felettébb gyanús lenni, én mindig akkor hallok rosszat a Packetáról, ha két magánszemély közti adásvétel történik.
Én talán 2-3 alkalommal választottam őket kisebb webshopoknál, mert vagy nem volt más vagy lényegesen olcsóbb volt.
Mondjuk én még paranoiás is vagyok, ha látok magánszemély által hirdetett valamit jó áron és a távolság miatt esélytelen a személyes átvétel, akkor inkább görgetek tovább.
Remélem, hogy megoldódik, mert gondolom nem két forintba került.
-
Guitar14
senior tag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Packeta:
Eddig nem volt gondom nagyobb gondom vele, most viszont kicsit felkaptam a vizet a hétvégén.
Vettem telefont itt hardveraprón, Z-BOX-ba kértem (szerencsére bebiztosítottuk az eladóval az értékét) Pénteken megjött, elmentem érte és csak enyhén kilökte pár milire az ajtót, nem tudtam kinyitni, felhívtam az ügyfélszolgálatot, majdnem az anyjába küldtem az AI-t hogy kapcsoljon már élő embert, megtörtént azt mondja csukjam be és minél előbb küld oda egy depóst és átrakják egy közeli átvételi pontba amiről kapok egy e-mailt is. Ott hagytam, kicsit feszülten mert írja az app, hogy "csomag átvéve" mivel becsuktam és ha épp valaki csomagot ad fel és az nyílik ki, rossz esetbe ki is nyílik neki teljesen és még el is rakja akkor b*szhatom.
Pénteken nem kaptam semmit, hétvégén nulla ügyfélszolgálat (amúgy ilyenkor belegondoltam mivan ha hétvégén jársz így és még telefonálni se tudsz)
Ma reggel felhívtam őket "hát folyamatban van az ügy..." mondom és mi van ha hétvége alatt valaki kiszedte vagy mit csináljak ha hétvégén járnék így? "Hát írjak reklamációt."
Nem értem miért nincs hétvégén legalább 1-2 ügyfélszolgálatos, hogy ilyen esetben akkor letiltják azt a rekeszt nehogy más kinyissa.De mostantól kerülni fogom a Z-boxokat, 2 hónap alatt ez a második problémám vele, A-boxokkal sose volt gondom.
-
csuvicsuva
addikt
Oscar-díjakról röviden:🤮
Tegnapelőtt néztem meg az Érzelmi értéket. Kérdem én, mennyire nyomorult világban élünk, ha egy ilyen filmet csak azért jelölnek, mert van benne egy a történet szempontjából teljesen irreleváns leszbikus csók? Ha tévednék, akkor elnézést, de semmilyen más "elnyomott", "kisebbségi" jelenlét nem rémlik belőle.
Másik kérdés: mind a négy főszereplőt jelölik, de a legjobb szereplőgárda kategóriában nincs ott?
Sónpenn ezt a díját is beolvasztatja?
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Igen, biztos.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Akkor átvert az a cikk, amiből "szótáraztam".
Én egyiket sem használom. -
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nincs veled semmi baj, csak nem nyomod pacekba a lowkeyt, de ez nem krindzs, és nem swag csak yolo.

-
csuvicsuva
addikt
Nem, én rosszabb vagyok.
Tegnap olyat olvastam egy chatben, hogy "nm hru bro?" és az zavar a legjobban, hogy értettem. Mother f*%#ing Z és alfa generáció.

Amitől viszont insta átmegyek Pókemberbe, az a lowkey.
Szerk2: a krindzset már csak a boomerek használják, csak szólok.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Mert az cringe lenne, így meg AF. Érted? Olyan vagy mint egy boomer.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Phoen|x
üzenetére
Értem én, hogy az eredeti plakáton is ott van, de miből tartott volna mondjuk azt írni, hogy:
ITT JÖN A KIB*%#OTT
MENYASSZONYVagy valami ilyesmi. Ha meg esetleg ki volt kötve, hogy azt nem szabad lefordítani, az meg végképp kínos, bár most biztosan nem fogok ezért plakátokat vadászni. Amúgy felröhögtem, amikor megláttam, hogy Maggie Gyllenhaal írta és rendezte.
Első blikkre ez az annyira szar, hogy szar kategóriának tűnik, aztán ki tudja.
-
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Mother fing?
-
homerhamm
veterán
-
csuvicsuva
addikt
Hogy mi a tököm jön???
-
ρσгτσ
addikt
Nem olcsó...de vagány cucc.
RETRO PISTOL
Windows, Linux, Android. -
csuvicsuva
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Igen, már engem sem érdekel, hogy a személyes átvételért is fizetni kell valamennyit, annyit megér.
Mondjuk rossz emlékem csak az Örs vezér tériről van, a soroksári egy fokkal jobb, mert ott be tudsz menni azon az emeleten, ahonnan kell valami. Persze csak egyszer voltam Ladda ceruza akkuk miatt, de akkor is több időbe telt az erőgyűjtés, mint amennyit az áruházban töltöttem.
-
S e t h
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Feldobtad a napomat, köszi!
Én a végén már kapkodtam a lábam, kiadtam az ukázt, hogy fényképezzék le ami kell és majd leadjuk a rendelést.
Az is agyamra megy, hogy mindenhonnan sugallják mennyit igyál, mennyit aludj, oké, nem kell emlékeztetni mit cseszek el.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Nem vagyunk egyedül, mondjuk ezeket a dolgokat tényleg csak az tudja igazán átérezni, aki együtt él velük.
Ikeát ne is mondd, nekem az az igazi no go zóna. Értem én, hogy direkt úgy van kitalálva, hogy végig kelljen menned a teljes áruházon, de nekem már kellett segítséget kérnem ottani dolgozótól, hogy kísérjen ki a legrövidebb úton, mert itt fogok "meghalni".
-
S e t h
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Annyira szürreális leírva látni a démonaimat amihez még arctalanul leírni a weben is erő kell, respect.
Nekem ha konferenciára kell mennem akkor koplalás meg no drinking period van, mert amúgy aktívan sportolok és a napi bioritmusom is olyan, hogy akkor megyek wc-re amikor inger van, nem akkor amikor lehetőségek adottak.
Hétvégén mondtam, basszus nem érek ki az ikeából, mert mindent meg kell nézni, meg tapogatni, valamelyik sarokba dobom a cuccost, ha nem találok kijáratot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Carlos Padre
üzenetére
Karton, meg valamilyen hungarocell váz a terv, hogy rögzíteni tudjam hevederrel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
Anyu bejárta fél Európát buszos utazásokkal, engem is hívott, de annál meg nem is magával a hosszú utazással volt bajom, hanem azzal, hogy nem volt wc a buszon, én meg hajlamos vagyok behergelni magam, hogy elindulás után öt perccel már szétdurran a hólyagom.
Bevallom, valahol én is félek tőle egy kicsit, de igazából igényem sem volt rá, hogy kipróbáljam csak úgy a repülés kedvéért.
Ugyanígy vagyok a nemzeti ünnepekkel, tűzijátékkal is. Soha nem vittek minket (én legalábbis nem emlékszem rá), én meg önszántamból nem feltétlenül megyek tömegbe, ha nem muszáj. Emlékszem, hogy az ingyenes Kapcsolat koncerteket is kerültem, akárki is lépett fel. Az egyetlen kivétel Elton John volt, na az óriási élmény volt valahonnan a Városliget kellős közepéről.
-
S e t h
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Én megideologizálom azzal, ha repülésre teremtettünk volna, vagy éppen az evolúció intézte volna úgy, akkor lenne szárnyunk.
Én foshok a repüléstől, gyermekként volt benne részem és mocsok jó érzés, hogy felnőttként én dönthetem el felteszem-e a valagamat egy repülőre. -
csuvicsuva
addikt
válasz
homerhamm
üzenetére
Bevallom, hogy egy kicsit tartok tőle, ha rám jön egy durvább pánikroham, akkor el tudom szabni párszáz embernek a napját.
Persze nem ez az egyetlen oka, hogy eddig nem repültem.
icemad: igen, azt tudtam, utána jöttem rá, hogy az önmagában nem elég, hanem még útlevél is kell.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14
üzenetére
Az a terv nekem is, hogy állítva szállítom. A hátsó ülések döntése nálam több fokban állítható. Meg előre, hátra is mozog sínen. Azt még nem találtam melyik lenne jobb megoldás. Csomagtartó vagy hátsó ülés, de valószínű az utóbbi. Csak még azt nem tudom hogyan rögzítem... Mert doboz hiányában elég nehéz úgy is, ha leveszem a talpat.
Dobozosan egyszerű lenne, mert akkor lemennék érte a Caddy -vel vagy a Movano -val. Vannak bőven rögzítési pontok, meg jó hosszú hevederem is. De doboz nélkül szerintem jobb a személyautó.
-
Guitar14
senior tag
Szerintem nem lehet gond vele ennyi idő után se ha nem fekteted el.
Talán a rossz út szólhat bele.
A sok vékony üvegréteg miatt nem szabad lefektetni a plazmát mert elrepedhetnek.
Az üveg meg igazából nem romlik/gyengül az idő múlásával.Egyébként én is múltkor ráküldtem a még korábban említett örökölt Samsung plazma TV-mre egy videót ( Youtube - Costa Rica In 4K ) és brutál jó képe van, nagyon meglepődtem milyen fényes és élénk. Nem csodálom, hogy ezeket vette mindenki régen.
-
icemad
nagyúr
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Arra figyelj, hogy útlevél mellé is kell az ETA, ha az UK-ba utazol.
-
homerhamm
veterán
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Amúgy a repülés egy nagyon jó dolog, főleg a felszállás, és az ablakból való nézelődés.
Viszont a pesti várakozás a reptéren is gyorsan eltelt. -
ρσгτσ
addikt
Vajon mennyire lehet necces egy plazma TV szállítása? Tekintettel arra, hogy már mindegyik koros modell, és a benne lévő üveglapok elég érzékenyek...
Örököltem egy LG 50PK350 -et, és nem dobnám ki, mert bár brutál a fogyasztása, de van amire még mindig jobb a plazma. Csak az a gáz, hogy állva lehet szállítani, és vagy 3 óra az út. Aminek jelentős része autópálya, az nem is probléma. A többi viszont Budapest.
Van még időm kitalálni hogyan viszem fel, kb. 2 hónap, csak még nem tudom hogy rögzítsem doboz nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPad topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I CAM I W11 I Gar!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A70 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Streamingen a Disney+ a befutó de ott sajnos nincs szinkron a sorozaton, csak a 2 filmen..
Sajnos sokan már nincsenek is köztünk.