Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Watch4 Classic megérkezett, amit ilyen "nem sajnálom" órának vettem. Ami végül tök jól néz ki. 0 karcolás a kijelzőn, a többi része is szép. Egyedül a szíjon látszik, hogy használt, de az sem veszélyes.
Szerintem 11 ezerért ajándék volt.
-
Zsadi
őstag
Kecskeméten csak szél volt, de vitt amit tudott.
-
Steve1207
veterán
Ez a komoly: [link]
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #62966 üzenetére
One írta ki, de gondolom a többi szolgáltatónál is vannak problémák.
"Kedves Ügyfeleink!
A jelenlegi viharos időjárás miatt számos településen kiesést tapasztalhattok a vezetékes- és mobilszolgáltatásainkban.
A szolgáltatáskiesést áramkimaradások okozzák, az áramszolgáltató munkatársai már dolgoznak a helyreállításon, addig is szíves türelmeteket és megértéseteket kérjük!"
Otthon, illetve a környéken nem volt gond. Viszont a 17 -ben napközben akadozott a One és a Yettel is.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #62965 üzenetére
Most már süt a nap. Csoda hogy ezen sorokat le tudom írni, a mobilnet is most lassú.
-
homerhamm
addikt
Basszus, én ilyen brutális jégesőt még életembe nem láttam. Most nincs áram se. Még jó, hogy kihúztam mindent előre.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #62951 üzenetére
Te temus vagy te hazug!
Kajak kedvenc reklámjaim az elmúlt 20 évből
Jobban zavar a tv-s, hogy még kell 100 liter öblítőt vennem vagy mert behoztam a bevásárlósszatyrot meghúztam a hátam és reuma mellett még lett 85 betegségem egyből.
#62953 ρσгτσ: app-sales.net volt, ahol anno figyeltem, de ott szerintem nem lehet alkalmazásra. Legegyszerűbb berakni a napi könyvjelzőkbe és ránézni naponta, mert 2mp alatt már lecsekkoltad és bezártad. Én így szoktam bármit, amit venni akarok, plusz így akár aktuálisan félreárazást is látsz kapásból, mert szokott lenni még mindig.
Amúgy Pass-os is enged szerintem touch irányítást, az meg ott van előfizumban meg a havi előnyökben is adtak hozzá tartalmakat szerintem, igaz utóbbiakat csak saját acc-ra lehet.
-
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #62954 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
Play Áruházra melyik a legjobb akció- és árfigyelő? Gondoltam megveszem valamikor a gyereknek a Minecraft -ot, de még bőven ráérek vele. Addig is figyelném hogy alakul az ára, és ha kedvező, akkor megveszem.
Bár nem tudom, hogy szokták -e akciózni...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #62947 üzenetére
Utoljára szerintem a Digi -nél érte meg minden csomagot kiválasztani. Aztán szép lassan kinyírták az emelésekkel. 6-7 ezer volt a fullos net+TV+telefon, aztán egyszer csak azt vetted észre, hogy már 10 ezer felett vagy. 4iG belépésével.
Telekomra mostanában nem látok rá, nem is nagyon érint, de gondolom hasonló a One -hoz. Csomagkedvezmények érvényesek az otthoni és a mobilos előfizetésekre is. Így annyira már nem égető TV csomagot választani.
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #62942 üzenetére
A 10 percenkénti reklámok miatt nem néznek tv-t, nem azért mert nem az elmúlt 2 évből való egy film. Az én korosztályomból pár új sori vagy film van csak, ami érdekel minket a mostaniak közül, amúgy meg ezerszer megnézünk 2010-15 előttről bármit, bármennyiszer.
Én amúgy pár évente újranézem a szériát, egy-két rész kivételével mindet szeretem (a harmadik és az utolsó rész nem jött be amúgy).
#62945 ρσгτσ: legtöbbször szolgáltatónál olcsóbb tv-vel, mint külön netet fizetni. Idén változhatott ez amúgy először, én mindig végighallgattam évetne mit ajánlanak a lejárt hűségemre, mert minden évben ott lebegett a költözés és nem hosszabbítottam. A lényeg, hogy így a gigabites netet most az új albiba át tudtam hozni mindenféle szerződésmódosításokkal 6e-ért cakpak és most itt nincs semmi más. Eddig meg csak az 500-as net 8-9e lett volna a kezdeti beetetős pár hónap kivételével külön önmagában. Tv-vel, telefonnal meg mindenestől ott volt előzőleg az is 5-6e-ért az elmúlt 10 évben, ha csomagban voltam vagy hosszabbítottam volna. Ha netet váltok 10e kapásból csomaggal vagy csomag nélkül is a net (400-500 ft különbség volt tizenezer párszázért).
#62946 ρσгτσ: lol, imádom a jalapenot, fura lehet, biztos valami alap vaníliás, édes beütés után ad egy kis csípősséget aztán annyi, de én simán kipróbálnám
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
homerhamm #62942 üzenetére
Én már rég lemondtam volna a normál TV előfizetést, de valamiért a párom ragaszkodik hozzá. Csak nem tudom miért.
YouTube, streaming nagyjából már mindenre is elég. Plusz ott vannak a letöltések is. Mióta leszedtem a Columbo összes részt, már arra sem vadászok a különböző csatornákon.
Hírekre meg ott vannak a különböző online felületek.
-
homerhamm
addikt
Véletlen a TV-re kapcsoltam. Micsoda friss filmeket ajánlanak. Halálos Iramban 6.
Nem csodálkozom, hogy egyre kevesebben néznek TV adást.
-
ρσгτσ
addikt
Musiala egy darabig nem lép pályára...
Ha a PSG elkeni a Madrid -ot, akkor az megint csúnya pofon lesz Mbappe -nak.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
S e t h
nagyúr
-
ρσгτσ
addikt
Azon kívül, hogy kva retkes, szerintetek ez melyik típus lehet?
Azt mondja a figura, hogy ez a Galaxy Watch első generációja, de szerintem ez inkább az S3.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Meghalt a Marvel sztárja, 56 éves volt
Julian McMahonKés/Alatt, Bűbájos boszorkák. Meg szerintem a legjobb Victor Von Doom.
-
Zsadi
őstag
válasz
csuvicsuva #62929 üzenetére
-
Zsadi
őstag
-
homerhamm
addikt
-
ρσгτσ
addikt
Amikor megvettem a Watch7 Ultra -t, gondolkoztam rajta, hogy mi legyen a Watch6 Classic 47mm -rel. Aztán úgy döntöttem semmi. Vagyis megtartom és használom tovább, mert ha klasszikus formájú órához van éppen kedvem, akkor nagyon nincs más választásom.
7 -es generációban ilyen már nem volt. A 8 -as pedig a hírek és a képek alapján még jobban eltávolodik ettől a vonaltól. Lesz egy Ultra, ami ugyanaz lesz, mint a 7 -es Ultra. Meg lesz egy Classic verzió lünettával, ami nem tudja eldönteni, hogy kerek vagy szögletes. Szerintem ronda lett, és olyan a lünetta, mint egy söröskupak pereme.
Itt a 8. generáció, balról jobbra Ultra 2, Classic, illetve a sima 8 -as. Még nem jelent meg, de borítékolható, hogy a szivárgás teljesen valós, és ezek lesznek az új modellek.
Így idővel a 6. generációban is biztosan cserélni kell majd az akkumulátort, de ahogy elnézem e tekintetben nem sok minden történt az évek során. Nagyjából ugyanaz minden szétszedés szempontjából.
Watch7 Ultra is tuti marad, mert a dizájn semmit nem változott.
Egyedül az alvós óránál (Watch7 40mm) gondolkoztam el a cserén, mert a sima Watch8 viszont tetszik. Tök jól néz majd ki az új, de valószínű ott sem nagyon lenne értelme a cserének. Mert a klasszikus forma szerintem kényelmesebb alvás közben.
Szóval a Samsung -nak szerintem nem ez lesz a legjobb generációja. És ha bejön ez a dizájn, ami most fog kijönni, mert szeretni fogják az emberek, akkor még jó sokáig velem fognak maradni a mostani órák.
-
ρσгτσ
addikt
Érkezik ugye hamarosan a Watch4 Classic. Ha nem is egyből, de valószínű valamikor a közeljövőben jobban járok, ha ebben is cserélem az akkumulátort.
Néztem az iFixit -en, hogy nem túl komplikált ennél sem a csere. A szalagkábelre, illetve a csatlakozásra gondolom biztosan figyelni kell. Órát még nem szereltem, de Nintendo -nál, főleg Joycon -nál ehhez már hozzászoktam.
Ez bár egy sima Watch4, de a szétszedésben gondolom ugyanaz a helyzet, maximum minimális eltéréssel, aminek nincs sok jelentősége.
Itt ha jól gondolom, mint minden vízálló okosóránál, van egy gumi körben a hátlapon? Itt körben ez a szürke cucc gondolom az lesz?
Valószínű nem jellemző, hogy egy szétment, ugye? Mert nem 10-20+ éves eszközről van szó. Tehát nincs szétmálva, nincs leválva a hátlapról. Csak gondolom a hátlapot azért érdemes óvatosan leszedni, hogy ezt a gumit nehogy felpiszkáljam, vagy sérüljön.
-
Bogyi007
veterán
válasz
csuvicsuva #62920 üzenetére
Épp most olvastam - Jota, Madsen, a fiatal motoros srác a teszten, Kapás Boglárka édesapja...
Jota egy korábbi műtét miatt egy komphoz tartott a repülőgéppel való utazás helyett...
-
ρσгτσ
addikt
"Liverpool confirm number 20 shirt will be immortalised to honour Diogo Jota 𝒇𝒐𝒓𝒆𝒗𝒆𝒓 ❤️🩹🕊️"
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #62920 üzenetére
Hát...elég szarul nézett ki az utóbbi időben, és nem a kora miatt. Életben sem volt egy "jófiú". Egyébként szívroham okozta a halálát.
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
válasz
csuvicsuva #62915 üzenetére
Állítólag csak 114 -gyel mentek az autópályán. Durrdefektet kaptak, lesodródtak az útról neki a szalagkorlátnak, aztán kigyulladt az autó.
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #62910 üzenetére
Ajándékba kaptam vásznat is hozzá, léc meg van itthon. Helye is fix lenne, moziszobát tervezek a pincébe. Most is ott van az egész rendszer, de még csak tesztüzemben. Oda meg tökre elég. Beeső fénnyel sem lesz probléma. 😁 Ha minden a helyére kerül, akkor vagy 2 masszázs fotelnek, vagy egy kisebb kanapénak lesz hely még. Így akár 2-3 ember is filmezhet/játszhat. (bár ez eredetileg az én "nyugiszobám/dühöngőm" lett volna, de így se lesz rossz. Max magamra zárom az ajtót...
) Ja a pincében nincs tv, csak egy monitor, a desktop pc-nek meg a szervernek. Az meg máshova kerül, nem lesz útban a vászonnak.
A vászon megoldáson gondolkodok még... Legyen egy konkrét keret minden oldalon vagy csak a tetejére és aljára egy léc. Második megoldás jobban tetszik, mert akkor feltudom tekerni, ha kell. Meg ugye így adott a tökéletes függőleges is. Csak nem tudom, hogy maga a vászon bír e annyi súlyt. (max 1kg) Meg akkor a légmozgás is bekavarhat. Ventilátor vagy ilyesmi... Nem egyszerű... -
csuvicsuva
addikt
-
Steve1207
veterán
Vegyél adaptert C kábelhez, úgyis az van mindenhez. Nekem már csak ilyen fejek vannak, van sima, 90 fokos, a, micro, mihez épp mi jó. Mindig adott kábelt kellett keresni régebbi készülékekhez, aztán fél óráig kutattam hol lehet, ha a kábelen múlt. Ez meg kicsi és abban lehetségesen seholsem spórolják ki a vezetékeket se.
-
Zsadi
őstag
Ismertek valami megbízható webshopot, ahol tutira usb a - usb c adat és gyorstöltő kábelt árulnak jó áron?
Nem akarok megint belefutni abba, hogy csak töltésre jó. -
ρσгτσ
addikt
Érti valaki, hogy ennek az adómentes GYED -nek mi értelme? Ami július 1 -től lépett hatályba az adómentes CSED és egyebek mellett.
Az oké, hogy CSED -nél megszűnik a TB fizetés és a nyugdíjjárulék. De a GYED eddig is adómentes volt, ha valaki évente egyszer, vagy havonta visszaigényelte.
Vagy valamit rosszul látok, gondolok...?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #62909 üzenetére
Azt vágom, hogy projektorról írtál. Pont ezért írtam, hogy ez a bajom vele. Vagyis nem tudom képes vagyok -e megszokni. Az a baj, hogy az emberek nagy részével ellentétben nem tudom a képernyő mérete elé helyezni a képminőséget.
Pedig sokkal nagyobb előnyöm lenne belőle. Mert a vetített felület sokkal kevesebb helyett foglal, mint egy falra szerelt OLED TV. Jelenleg ebből származna a legnagyobb előnyöm.
Őrlődök nagyon ezen a témán, mert jó lenne helyet spórolni a falon, de már egy VA mini LED -et is kevésnek érzek normális tartalomhoz.
Szerk.:
Ráadásul már azon is gondolkoztam, hogy elengedem a WOLED -et, MLA -t, meg a tandem panelt, és maradok a jól bevált QD OLED -nél, mert nálam az a csúcs. -
Steve1207
veterán
Itt azért tuti nem fog semmi lemászni a képernyőről/vászonról. Szerintem amúgy neked totál kiesnek ezek az eddigiek alapján, lehet még alkalomadtán megszoknád vagy egy-egy filmet élveznél rajta, de esélyesen nem használnád inkább és két film után menne a fiókba. Főleg ilyenre gondolok, hogy megállítod a filmet, mást csinálsz közben gyerek vagy bármi miatt, erre nem igazán alkalmas, mert akkor meg közben zúg, nem úgy mélyül el a tartalomban az ember stb.
#62902 icemad: vászon meg keret? Többe van, mint a cucc
ez a 15e-es kategória nálam. Amúgy vannak jó vásznak és jelenthetnek is előnyt, de ha van egy normális falad már rendben van és kisebb lesz a javulás, mint amit elvárnánk, kis élénkség, dinamikusabbnak hat, élesség is javul picit. Csak nem feltétlen ér pl kiadni 20e-et rá, mert hatalmas különbséget se kell várni, onnan meg hamarabb lesz helyfoglaló vagy lom egy baromi nagy vászon a tartójával. Fix helyhez kötve viszont állat lehet, pl tv elé lehúzod, ha ugyanonnan nézed és nincs hely amúgy máshova vetíteni pl.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
icemad #62906 üzenetére
Szerintem az sem tudja. Kb. a micro LED lehet közelebb, de annak meg horror ára van. Nem milliós, hanem több 10 milliós nagyságrend.
Illetve majd a WHVA panelre kíváncsi leszek. Sokat ígérnek, meglátjuk mi lesz belőle. Csodát nem várok, de biztos jobb lesz, mint a korábbiak. Magasabb dimming zónával.
Pedig helytakarékosság miatt nagyon jó lenne egy projektor, de még tényleg nem tudom mennyire vagyok képes elfogadni. Idén már tényleg aktuális lesz az öregebb OLED -et is lecserélni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Guitar14 #62905 üzenetére
Nem vágom ennek mi értelme, hiszen Vinted -en minél később ér a cucc a vevőhöz, annál lassabban jutsz a pénzedhez. Máshol nálam előreutalás van, mégis normális időben feladom a cuccot. Legkésőbb másnap.
Bár nekem a Vinted inkább amolyan cserekereskedelemre van. Megszabadulok az amúgy tök felesleges cuccaimtól, aminek az árát nem utalom el, hanem hagyom a Vinted számlán. Aztán abból veszek mást, ami számomra hasznos.
-
icemad
nagyúr
Van olyan, ami majdnem tudja azt, amit egy oled, ablaktalan szobában, teljes sötétítésben, jó vászonnal. De annyiba is kerül, mint egy oled tv.
Pl azt a Sandra Bullock-os űrhajós filmet ne ezen akard megnézni. Játékra viszont meglepően jó. Ps5-öt próbáltam ki rajta, pár játékkal. Sarkoknál van egy kis homály vagy inkább életlenség, de abszolút nem vészes. És eddig csak a falra vetítést próbáltam. (vászon még a zacskóban van) Nekem valami Wanbo van, talán Mozart vagy ilyesmi.
-
Guitar14
senior tag
Nem vagyok nagy vintedes de már mikor először megláttam hány nap van a feladásra tudtam, hogy ezt páran jól kihasználják, de nekem eddig csak egy negatív értékeléses csajszi várta meg csak az utsó napot
Én hardveraprósan általában másnap feladom, mit üljek rajta, míg elfelejtem? -
ρσгτσ
addikt
válasz
Steve1207 #62900 üzenetére
Jók ezek. Én is gondolkozom még mindig, hogy mi legyen a hálóban. Csak az a baj, hogy nagyon rá van állva a szemem az OLED -re. Nem tudom mennyire lennék képes megszokni, vagy inkább elfogadni.
Méret ide vagy oda, elég érzékeny vagyok egyéb másra is. Pl. fekete, kontraszt.
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #62900 üzenetére
Én is most vettem nemrég egy olcsóbbat. Nekem a pincébe került, ott hűvös van és sötét.
Teljesen jó. Annyi, hogy túl kicsi a távolság keresztbe a két fal között, így a kép sem akkora, amekkorát szeretnék. Ment hozzá az erősítő, meg 5.1-es hangcucc, így a hangja sem vészes. Hétvégén csinálok keretet a hozzá adott vászonnak, akkor hosszában lesz elhelyezve a "szobában", csak ahhoz megint mindent át kell rendezni.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest