Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
PC-n gyönyörű a képe a játéknak! Csak akkor fut Dx11-ben, hogyha Ultra High-ra állítom azokat ahol van ilyen lehetőség igaz?
-
mephi666
nagyúr
na, hétvégén nem sokat voltunk otthon, de letudtunk pár futamot megint: általában pole pozícióból rajtoltunk és első helyre futottunk be... catalunya asszonynak ment, én shanghai-ban emberkedtem... catalunya-ban majdnem kib@szott velünk a játék, mert szívatott minket azzal a rohadt boxkiállással: 15másodpercig bent tartotta, aztán webber mögé jött vissza, akinek adott előtte pár másodpercet... a futam végére azért simán behozta ezt, de előtte maradt még kovalainen, aki megnyerte a futamot (0 kiállással)
inkább újrakezdte és simán megnyerte... annyira nem fekszik még neki a dual action, mint nekem, de gyorsan megszokja
most monte carlo-val küzdök, de nagyon betyár... néztem tegnap "fedélzeti" felvételt a pályáról, de a játékban sokkal szűkebbnek tűnik, mint a valóságban... 1 kis hiba is elég, aztán csak úgy szállnak elfelé a másodpercek... nincs bukótér sem sehol, ahova 1-1 elrontott kanyar után kicsit ki lehetne engedni a kocsit és minimális sebességvesztéssel vissza lehetne kászálódni a pályára... utálom... klausztrofóbiás leszek tőle
2 gyűlölt pályám: singapore, monte carlo... a többivel azért jól elvagyok...
jah, mi a ferrari-hoz akartunk menni már 2. szezonra, az első szezonban alonso-t jelöltük meg fő riválisnak és az utolsó futamok környékén már jött is az ajánlat
...jól jártunk, azért jobb ez a gép, mint a toro rosso
-
kircso13
senior tag
új patch hírek:
Update: Can confirm that the patch has now been released by SCEE (Sony Europe) & SCEJ (Sony Japan), I'll update asap when I can confirm patch ETA's for SCEA (Sony America) and Xbox 360 & PC users.
Full patch notes will also be released early this week for the PS3, with Xbox 360 and PC patch notes to be posted when we hear word that the patch for those two platforms has passed submission with Microsoft.
-
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3493 üzenetére
a hosszú egyenes végi jobb-bal-kis egyenes-jobb kombinációt mondod?
Ha kéziváltóval nyomod, akkor simán meg lehet csinálni, sőt ott most rendszeresen saját magamat megverem, csak később szúrom el a kört itt-ott
Azért mondtam, hogy van még benne pár tized, Motion_Blur 1.41.5xx-os köréről nem is beszélve....
-
hermanyi
addikt
invalid lapal megvagy a 6 os kanyarban túl mentem a rázókövön felengedtem egész a fal mellé igaz te is de neked a bal hátsód még érintette az aszfaltot (ot még mögötted voltam egy autónyival)nekem meg elvette a körömet érte de előtted értem be sztem 2 tizedel
amire még rá kell érezek az a hihetetlen féktávod az 5-6-7 es kanyar kombinációban mert ott sztem 3- tizedet simán rám versz az 5 ös kanyar előtti hosszú egyenesben eléd érek (váltót átpakoltam kicsit) de a kanyar kombinációban úgy beesel elém ,hogy csak pislogok
de megleszel a hetet erre áldozom -
AMD_ok
őstag
válasz
Barthezz2 #3490 üzenetére
kis hamis, nekem nem ütötte ki a szemem
Más: hogy is van az, hogy ONLINE nyomom, és az 1. kanyarban rendesen elfordulok Melbourne-ben, majd hátulról valaki belémszáll -> sóderágy, majd jön a kiírás, hogy box utca áthajtásos bünti. Nem megyek ki, erre diszkvalifikálnak (nem az a baj, hogy diszkvalifikálnak,mert az a büntetés elmulasztásának a következménye, hanem hogy miért ÉN kapok büntetést???)
Zoo123: nincs mit, szívesen (remélem, nálad is bejön majd)
-
AMD_ok
őstag
úgy 5-6 versennyel a szezon vége előtt a verseny végi interjúban megkérdezték, hogy kit tartok riválisomnak (az akkori állás szerinti 2. 3. helyezett a bajnokságban - Webber és Hamilton), és a végén annak a helyére ültem a red bull-ba, akit megneveztem riválisnak
Csak egy adalék ahhoz, hogy ha ilyen kérdést kapsz,akkor azt mondd, ahová kerülni szeretnél, mert sógorom is pontosan ugyanígy tett, és ő ezáltal a Mclarenhez szerződött a 2. idényben -
Zoo123
senior tag
Karrier módnál 5 évadot választottam, most tartok az 1. évad felénél Hockenheim a Torro rossoval.
Egészen jól megy a verda, de azé' még se egy RedBull, vagy egy McLaren!"teljesíts jól, és a nagyobb csapatok is érdeklődni fognak"
Eddig mindig dobogón végeztem, többnyire 1. de van 2 második és egy 3. helyezésem -az ellenfél nem ment ki gumit cserélni!-, a konstruktörök versenyében is húzom föl a csapatot mint atom mer' S.Buemi csapattársam nem sokat tesz hozzá a csapathoz.Szóval azt mondod hogy ne fogadjam, de ne is utasítsam el a Torro rosso szerződését és az évad vége felé a nagyobb csapatok is érdeklődni fognak?
-
puttputt
őstag
Megnyertem Brazíliát.
Ez a mocsok most is büntetett áthaladásossal,
de mivel átlag 1:11-12-es köröket mentem a jó kis Lotusszal,
így esélyük nem maradt.Vettel szegény jött volna (még az elején), aztán ahelyett, hogy leelőzött,
a kanyarban pördült ő is egyet...Trulli már megint feladta, vagy 3 kiállás után...
Na nem baj. "Jövőre" majd Vettel csapattársaként.Majdnem sikerült véletlen lekoccolnom 300-zal a falat:
-
Zoo123
senior tag
A #3443-ra valaki
Jelenleg a Torro rossonál vagyok 2. pilóta és most toltak az orrom alá egy szerződést arról hogy én leszek az 1. pilóta, két kérdésem lenne:
1. Szeretnék bekerülni jobb csapathoz, mint: Red-Bull, McLaren, Ferrari. Jelenleg még nem érdeklődnek, de majd fognak!
ha nem fogadom el a Torro rosso ajánlatát, akkor repülök a csapatból?
2. Ha elfogadom, akkor a többi csapat ebben a szezonban már nem fog szerződést ajánlani?
Egyáltalán, a szerződés az az aktuális szezonra szól vagy a következőre -
AMD_ok
őstag
válasz
hermanyi #3468 üzenetére
nagyon szép
. (valami qrva nagy bug van itt, kérem szépen
)
Keress meg, és győzz le, mert van még benne pár tized, érzem, csak mindig elbaszarintom valahol, és nem tudom lejjebb tornászni az időt.Metal213: Előttem már megválaszolták a kérdésed, megjelenés napja óta online nyomjuk, külföldi live regisztrációval
-
puttputt
őstag
Rohadék Codemasters!!!
Nem értem, miért poén úgy beállítani a büntetési rendszert,
hogy a koreai (amúgy is ismeretlen és trükkös pályán)
átlag 1:43-44-es körökkel ne tudjak nyerni. (Igen, Lotus+sok rásegítő+easy...)
Hogyan lehetséges ez?
2 körben kicsúsztam 3 alkalommal...,
mindháromszor Penalty.
2 kiállítás+-20 másodperc.
Suzukában csakugyan, első helyről büntetett le -20 mp.-cel.
Egy olyan futamon, amelyiken (az esőzések miatt)
örült volna (a programozó...), ha életben marad,
nemhogy nem átcsúszik egy sikánon...Nooormális?
AMD_ok: Belga pálya; csaltál?
Egyébként jó az a .30-as idő.
Valamit csúnyán mellészámolt a gép?
Bár, néha nekem is kiírja, hogy -43 másodperc az előző körhöz képest....
Főleg a boxkiállás sokkolja le néha. -
Cilu82
csendes tag
Sziasztok!
Gondjaim támadtak!
Szeretném én is kormánnyal nyomni. Microsoft Sidewinder Force Feedback wheelem van, még a win 98hoz vettem, a telepítő cdjén sincs XP driver.De! A googleban böngészve láttam hogy igenis van, de sehogysem tudom letölteni, nem tud vki segíteni honnan tudnám letölteni az XP kompatibilis drivert a kerekemhez, ugyanis enélkülszerintem soha nem fogja felismerni a játék.
Segítsetek köszönöm!
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3452 üzenetére
zsír, csak nekem kicsit alulkormányzott a Te beállításod, egy kicsit módosítottam rajta
-
jozsi252
veterán
srácok valahogy kilehet kapcsolni a ghost car-t tt-be? mert hiába megyek rá a menübe h ghost car save v mi a fene, off belépek game-be és ugyanúgy elmenti az a szar a legjobb köröm és jön a ghost car. Valamit nemlehet a játék fileaiból kitörölni hogy végleg kivonjam a forgalomból a ghost cart?
-
7600 GS
addikt
Észrevettem egy eléggé nagy bugot a játékban, amit remélem hogy a patch orvosolni fog. Amikor kicsúszok, és jönnék vissza a pályára, és véletlen kimegyek a másik versenyző elé, belémjön oldalról és mindene leszakad, én meg mintha semmi sem történt volna, sértetlen autóval megyek tovább. Másnál is előfordult már ez a jelenség?
-
Zoo123
senior tag
A játék elején 5 Seasont választottam, és a Torro rosso csapatot.
Egyenlőre nagyon tetszik a Torro Rosso, de az alábbi csapatok is "érdeklődnek" utánam:Lotus
HRT
Williams
BMW Sauber
Force IndiaMelyik a legjobb, melyiket válasszam
-
jozsi252
veterán
gyorsakat próbálgattam, viszont igazából szerintem a leszorítóerő számít sokat, a sebesség meg ugye a pálya amit kíván speciel hungaroring eléggé kanyargós hosszú kanyarok ahol lehet nyomni a gázt rendesen pl a rövid sikán után ami van 3 kanyar
-
jozsi252
veterán
1:17 as körök
alap setuppal 1:18 alá nemtudok menni : S tudna vmeikőtök küldeni egy setupot és megpróbálom azzal kíváncsi vagyok hogy azzal mire megyek.
köszönöm előre is. ( tudom hogy kényes dolog ilyet kérni, de hátha segít valaki)
-
AMD_ok
őstag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
és ha kitolod az utolsó fokozatot még emellé nagyobbra?
(mint pl spa-ban én is kitoltam 358-ig, asszem)
Ja, és erre válaszolnál? Köszönöm
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3434 üzenetére
Jó lesz ez!
Gr
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3433 üzenetére
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #3431 üzenetére
A tiedet láttam, mert feltetted YouTube-ra. Majd megnézem, mert fejből nem megy. Hoz a lassú részen a nagyobb szárny, de ahhoz nagyon kell érezni segítségek nélkül. Mindegy, mert, ha versenyzünk, akkor derül ki, hogy melyik a jobb.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #3430 üzenetére
Interlagosban milyen szárnyállással mész? Nekem az a tapasztalatom, hogy a lehető legkisebb leszorítóerővel kell menni. Ebben az esetben 2/1-el lehet a legjobb megoldás 90-10%-os balansszal. Sajnos így lesz egy 350-es top speed-ünk üveghangon, de így lehet a legjobb időt futni. Sokkal nagyobb tapadásvesztés kellene hogy legyen a középső szektorban ilyen setuppal, de szinte ugyanúgy tapad mint pl. 6/5-ös szárnyakkal.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3424 üzenetére
A Brazil időmmel elszórakoztam 1 1,5 órát, de amint elállítottam valamit nem tudtam utolérni azt a Ghost cart amit te kergetsz. Szal lehet, hogy marad az a beállítás. Az ha jól emlékszem kicsit nagyobb szárnnyal van, azért vered az 1. szektorban, de utána meg elhúz. Ezért nem mindig a kisebb szárny a jobb!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #3424 üzenetére
Köszi!
Hát majd szétszakadtam a tegnapi időmérő végén is, mert feltartottak. 2 tizeddel voltam gyorsabb, de mivel nem álltak félre, csak a 2. hely lett az enyém:
Mégis csak jó lesz ez a beállítás.
Szerintem a közepestől a legkisebbig kell variálni a szárnyakkal. Ettől nagyobb csak esőben kell. Tehát nyugodtan hangolj nagyobb szárnyakkal, ha úgy érzed, nem biztos, hogy top speed a gyorsabb!
Lásd Korea! 320-325 Km/h-ra hangoltam a szárnyakat: -
jozsi252
veterán
üdv
Megfutottam legjobb hungaroringes körömet segítségek nélkül alap setuppal time trial-ba.
1:18:808 szerintetek hogyha ülnék órákat a gép elött setup tesztelgetéssel beállításokkal akkor kilehetne belőle még hozni pár tizedet?
-
Zoo123
senior tag
A fraps UNREGISTERED verzióját használod?
Mert az nem fog csak maximum 30 másodpercet rögzíteni, ezért demo...
Ha egyszer már telepítve volt a Fraps demo (trial) verziója akkor hiába uninstallálod, és teszed fel a full (virágbolti) verziót nem fog működni!Ha a fraps trial verzióról full verzióra akarsz váltani akkor előbb a trial verziót megfelelően el kell távolítani, az alábbiak szerint: Link
Amit linkeltem ott "PowerPAC 04-11-2007 at 12:04:15 PM" hozzászólását keresd nekem az ő módszere működött!
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
7600 GS #3422 üzenetére
Mikor benn ülsz a boxban, és a monitor előtted van: Car Setup, Engine Azt is mutatja, hányadik motort használod a megengedett nyolcból, és azt is, hogy melyik motor hány százalékos állapotban van. Bármikor visszateheted a korábbiakat, de azt hiszem, automatikusan cserél egy bizonyos használati idő után.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3401 üzenetére
szakadj szét
grat az idődhöz, szép volt!Tegnap elkezdtem gyakorolni a brazil pályán, nem sok híja van, hogy elkapjam a TT-s idődet! Igaz még sok az elfékezésem, az első szektorban még előtted vagyok, utána veszítek mindig.
Amit furcsállok kicsit a játékban, hogy a szárnyállások a beállításaim szerint szinte minden pályára, amin eddig mentem ugyanazok. Monza (első/hátsó) 3/1, Valencia 4/1, brazil 2/1, Spa 2/1. Nagyon hasonlóak a neten taláható beállítások is.
Kétlem, hogy mindegyik pálya kis leszorítóerős lenne, Valencia kifejezetten közepes, brazília szintén. Szerintem.Hogy lehet egyszerre több ghost car-t betölteni TT-ben?
-
jozsi252
veterán
1 kérdés.
Grand Prix-be megyek hungaroringen, időmérő van 1:19 es köröket tudok menni ez eddig okés. Legend-re van rakva az erősség viszont ígyis csak 1:22-es kört mennek. Viszont nekem kivan kapcsolva a gumi és üzemanyagszimuláció. most ha versenyzek a szgép ellen úgymond akkor "nekik" bevan kapcsolva a gumi és üzemanyagszimuláció? mert ezt nem nagyon értem miért ilyen lassúak.
Valamint időmérőn tudom szabályozni az üzemanyag mennyiséget?
-
7600 GS
addikt
Hát emberek, ez a játék egyszerűen ZSENIÁLIS!! Sidewinderrel akkora élvezet tolni, hogy alig bírom letenni.
Még a 28 éves bátyám, akit azért nem olyan sok játék köt már le, egyszerűen piszkosul élvezi.
Lenne néhány kérdésem: Azt hol tudom megnézni, hogy a versenyhétvége alkalmával hány szett gumim van még? A motor elhasználtságát jelzi valahol a játék? Illetve nekem kell jelezni adott esetben a cserét, vagy azt a játék végzi el automatikusan?
Marci
-
szepsy
senior tag
Kössz.
Frapsban hol lehet állítani, hogy mennyit vegyen fel, mert csak fél percet vesz nekem.És a video capture settingsnél mit hova kell állítani?Vagy itt kell?
-
szepsy
senior tag
hali.
Kijött már valami patch a hibákra?
Most nincs feltéve nem tom frissíte.megvárom a javítást. -
AMD_ok
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3413 üzenetére
merthogy mikor érkezik várhatóan?
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #3413 üzenetére
ha a játékot is normálisan tesztelték volna, akor nem lenne ennyi hiba, és nem kéne patch.
ha kidobnák a selejt patch-et, akkor nagyobb lenne a felzúdulás, mint a késésnél... -
Rolly Dy07
senior tag
Mi a sz..r tart ilyen sokáig a patch ellenőrzéssel kapcsolatban?!
-
szab.tam
nagyúr
alt + enter sem segített?
szerk:
látom, már írták....Zomb€€
konkrétan a 4.3ghz-et 2 magosnál a dirt2-nél mértem ki. annyi kellett, hogy a csapatversenyes futam ismétlésénél is 60fps-re kiakadjon, minden microlagg nélkül... tehát azért ez alatt is kell menjenek a játékok, csak itt van az, hogy nem fogja meg semmi. mások inkább 4.5ghz-et mondanak. de ilyen procigyilkos metro-t és társait nem néztem...
-
-
-
puttputt
őstag
válasz
[CS]Blade2 #3404 üzenetére
Én meg annyira jól futottam Szingapúrban, hogy már lekörözések is...
A büntetést azért kaptam, mert az előttem kacsázó Buemit lekoccoltam.
Gyönyörű. -
Robi86
senior tag
Hali!
Egyszer félrenyomtam és véletlen ledobtam tálcára a játékot, azóta csak ablakban megy. Hogy tudom teljes képernyőre visszaállítani? A grafikai beállításoknál nem találtam "Full screen" gombot vagy ehhez hasonlót...bár lehet ottvan az valahol, de elég kusza nekem a menü még így az elején. -
[CS]Blade2
addikt
-
puttputt
őstag
válasz
Rolly Dy07 #3401 üzenetére
Tegnap végre átvittem Szingapúrt.
Büntettek -20 másodpercre..., így "Lajosék" (2 McLaren) 1,5 másodpercre értek be mögöttem. -
Na most van végre időm, így kipróbáltam, hogy mért nem indul a game. Újrapakoltam, mint páran tanácsolták, de ekkor megmaradt a mentésem, indításnál szintén kilép. Mentés kitöröl, indít, és indul. Na akkor mentés vissza, kivéve a hardwaresetings. Indít, indul is végre, de az egy régebbi mentésem volt(még silverstone). Újra kilép, legfrissebb mentés vissza(korea), úgyszint nem indul
Szóval szétcseszte nekem is a mentést, úgy, hogy be se tölt vele a játék.. Hát a qva a***ád codemasters
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest