- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Új headsettel gyarapodik a Razer Hammerhead termékcsaládja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #5632 üzenetére
megoldva! emlékeztek, mondtam, hogy sikerült dvd-képet készítenem alcohollal, és így nem kell karcoltatni a gyári lemezt.
Nos ez alcohollal volt készítve, most meg DTools-szal volt bemountolva. A telepités felénél úgy megfagyott hogy csak na
Tanulság: Az alkohol túl kényelmessé teszi az embert.
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4454 üzenetére
fogalmam sincs miről beszélsz, de megnézem
másik kérdés:egyszer belecsúsztam boxutca áthajtásos büntibe SPA-n de már a kerékcsere is aktuális lett volna, így először kereket akartam volna cseréltetni, de a büntetést kellett letöltenem, majd a kopott gumikkal még egy kört megtenni a kerékcseréig. Ilyenkor hol lehet választani, hogy mi legyen? -
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4240 üzenetére
Tényleg jó volt, szoros csaták az elején. Sajnos kezd igaz lenni, ha nem lógsz meg az elején, tuti valamelyik idióta belédszáll, megtol. Ma szinte csak ilyenben volt részem. Ha meg vezettem, akkor meg a gyerek sír fel, hozzá meg menni kellett - ez volt Valencia, mikor vezettem vagy 5-6 mp-cel.
Köszi mindenkinek, Pincér kár, h beleunt
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #4223 üzenetére
8 éves vagyok, azért választom a 3 kört
Azért gondoltam a 3 kört, mert így több pályán tudunk menni, változatosabb a játék. A 10%-kal az a bajom, hogy csak kemény gumival lehet megcsinálni, a lágy elkopik alólam, cserére meg nincs lehetőség.
3 kör vagy 20% akkor?abban van egy kis izgalom a box miatt.
Assistok közül a fékezési segéd és az ideális ív tiltva, a többi szabadon választható, időjárás dinamikus.
Egyéb vélemény, hogy mi legyen? -
válasz
GuruZone #4094 üzenetére
Ejj, jó vicc..
Még egy olyan játéknál, ahol teszem azt plusz pályák/emberek/fegyverek/autók jönnek DLC-ben, az oké, de ne röhögtessenek már ki, hogy egy fix pályaleosztású, fix autóparkkal rendelkező játékot úgy akarnak kiadni, hogy fele pálya és autó hiányzik, vedd meg külön. Az év idiótasága díjra első rangú pályázat..Ja és persze vedd meg majd úgy is full áron az dobozos játékot, ami tele lesz buggal, vedd meg mellé az összes kiegészítőt(ami amúgy nem kieg lenne, hanem gyakorlatilag azzal kapnál egy kész játékot) mégegyszer annyiért..
Ó hát persze
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #3847 üzenetére
Már fut szerencsére.
Mindig tanul az ember valamit.
Ha a fagyások is megszűnnek, akkor nagyon boldog leszek! Friss rendszer, friss telepítés. Ha nem akkor lehet, hogy lelövöm ezt a dx11-et. Nem éri meg az eldobált 1. helyeket online.
De valószínű, hogy a dx11 buggos még mindig annyira.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #3613 üzenetére
Ja nekem se tetszik!
Karrierben most futottam le Balcelonát esőben, de valami szarul néz ki így.
Semmi tócsa az úton, csak guminyomok. Nem tudom, hogy látszani fog e valaha így a száradó ív? Minden esetre az esős versenyen nem akkora már a feeling. Csak a boxutca kivezetőn, meg a bukótereken látni a régi vizes effekteket
. Nekem nagyon hiányzik az aszfaltról!
Barcelonában 2x fagyott meg a gém, majd 1 perc után bejött a pause menü és tudtam folytatni!
Szerintem valami nem fasza ezzel a peccsel!
Ja és a TV-n nem látszik a 3. szektoridőm, erről ennyit!
Várom a következő 2. és 3. patch-et!!!!!!!!!!!!!
-
Piku
csendes tag
válasz
GuruZone #2201 üzenetére
Üdv Urak!
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy 1680*1050 felb. mellett, 8-szoros élsimítás,ami a 4-es után van, max árnyék mellett. Elég sűrűn lefagy majd kidob. Más játéknál nem tapasztaltam ilyet..
A gép: E8400, 8800 GTS 512 OC, 4 gb RAM (videó driver a legfrissebb)Mi lehet a gond?? Segítségeteket előre is köszi!!!
-
Steady74
addikt
válasz
GuruZone #2124 üzenetére
a tegnap este gondolom jó volt valakinek
sikerült multiban két olyan pályán menni, amit nem ismertem, gumiválasztást elb@sztam, szóval inkább volt egy városnézés, mint verseny - nekem. Monacoban meg nekicsaptam a falnak az autót, majd abban a pillanatban kidobott, és nem tudtam vissza menni. Az látszik, hogy van mit fejlődnöm, Unbais-sal jól nyomjátok már!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #2043 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Hát nagyon rá fogok gyúrni, mert itt-ott eléggé le vagyok maradva, főleg úgy, hogy a segítségeket nem használom ami hozhatna ugye. Vagy valami ilyesmit dumáltunk. Azért óvatosabban kell a pedálon lépkednem. Keresgélem még az autó beállításokat.
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszi mindenkinek!
Majdnem bepisáltam a röhögéstől Valenciában!
Soha nem mentem még ott, estünk keltünk, meg amikor a 3 körös versenyen az 1. kör végén becsúsztunk a boxba, hát ott nagyon kész lettem
.
Visszatérve Canadára. Ott is először mentem még, de mikor nem voltál azért összejött végre 1 gyors kör nekem is. 1:15:4-et mentem, a fotó a másik gépen van.
Steady, Rototti: Én csak saját beállítással megyek, mert azok a vezetési stílusomnak megfelelnek. Alapnak kiválasztom a felajánlottat, aztán 1 kicsit átprogramozom. Van némi tapasztalatom. Nem mindegy, hogy nagyon a határon van meg az az idő ami kell, vagy kicsit nyugodtabban. Persze nem mindenhol tökéletes még, de alakul.
Ja és ma este én is jövök, ha a netem is úgy akarja!
-
polonic
félisten
válasz
GuruZone #1906 üzenetére
Én is köszönöm!
A rajt után az első balosnál külső íven próbáltam előzni valakit, erre hátulról kilökött valaki, de maradok 4-ik helyen, aztán bal-jobbos lassítónál ami a híd alatt átmenő egyenes előtt van, ott is kilöknek. Így csak 7. helyre jutottam.
Veletek nem tudtam volna versenyezni, de legalább 4. lettem volna. Sok rohadék van a játékban. -
Unbaised-Ben
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZEN.com
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest