Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
Steady74 #4205 üzenetére
Szia Steady!
Köszi a tanácsokat!
, de egyelőre még a kormánybeállításokon ügyködöm és amúgy sem vagyok még jártas a játékban, mert talán ha 100 kört mentem (ez csak Valencia, máshol nem is mentem még max. 1-2 kört kíváncsiságból ) akkor sokat mondok.
, de az se most volt, szóval teljesen előröl kell kezdjem a tanulást. -
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #4202 üzenetére
Na, majd ha odaérek, hogy kell a víz akkor meglesem.
Rolly
Nem semmi ez a netes téma.
Tegnap futottam pár kört kb.10-et Valenciában, de valami nem stimmelt az autóbeállítással
a régebbihez képest, pedig ugyanazokat állítottam be, mint anno vagy csak hiszem.
Ma utána járok, mert nagyon ideges volt a verda azt irány 1:40 alá. -
zodo
nagyúr
válasz
Rototti #4178 üzenetére
Köszi a gyors reakciót.
Akkor lehet visszateszem, mert úgy is új gépem lett időközben és kíváncsi lennék ezen hogy fut.
Patch-et honnan érdemes leszedni?
Kell valamire különös figyelmet fordítani a patch telepítésekor vagy azt követően?
Esetleg magyarosítás készült a játékhoz?Igen az új nfs-ban bíztam, de ez is csak a gyerekeknek készült.
Minden indítás alkalmával elfelejti a kontroller beállításokat aztán csak tekerem a kormánykereket a vakvilágban. -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4164 üzenetére
Nem mondod, hogy még mindig nincs bekötve az új neted.
Milyen lett a játék, mármint a patch után?
Esetleg az nem is hivatalos patch lehetett amiről olvastam a topikban?
Nem sok jót olvastam róla, hirtelen. -
zodo
nagyúr
Lehetőségként még talán annyit megtehetsz, hogy a játékban váltogatsz a kormányok típusa közt, hátha valamelyiknek a beállítása, jó lesz neked.
Más
Ahogy keresgéltem a .xml fájlok közt és az forcefeedback/carsetup xml fájlba belestem és ezt találtam.<FFBCars>
<!-- Car setups for force false This file holds a list of car specific setups. If a car is not found here no modifiers are applied. name= Folder name of car scaleForce= wheel linear force scale scaleFriction= wheel friction force scale scaleEffects= collision, gear change etc effects' force scale-->
<FFBCar name="sst" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="555" template="sst" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="405" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<!-- Old car names should be removed! -->
<FFBCar name="RD3 Style Test 4WD" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza Spec C Tarmac A" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Mitusbishi Evo IX" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza 555" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Peugeot 205 T16" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen Xsara Rally X" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Audi TT" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Suzuki Swift Super 1600 Tarmac" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen C2 Super 1600" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="McMillin Racing Buggy" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Lancia Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Fenomenon Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
</FFBCars>Lol. Írtak ezek egyáltalán valamit ehhez a játékhoz?
vagy ezek lesznek a bonus verdák?
Befejeztem csak érdekesség kép említettem meg! -
zodo
nagyúr
Megnéztem, tényleg nincs hozzá driver.
(Nem mintha, nem hittem volna neked)Akkor passzolok, talán
Várni kell azt a bizonyos javítást és reménykedni, hogy javítják a te problémádat is.
, de gondolom úgy sem az ilyen jellegű hibákra koncentrálnak majd a fejlesztés során.Én kormányom sincs a támogatottak között, de legalább tudtam állítani a driverben. Mákom volt.
Pc-re a támogatott eszközök, listája:
• Microsoft Xbox 360 Wireless Racing Wheel
• Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheel with Force Feedback
• Fanatec Porsche 911 Turbo / Turbo S / GT3 RS Wheel
• Logitech Dual Action
• Logitech MOMO Racing
• Logitech MOMO Force
• Logitech G25 Racing Wheel
• Logitech G27 Racing Wheel
• Logitech Rumble Pad 2
• Logitech Cordless Rumble Pad 2
• Logitech Driving Force GT
• Thrustmaster RGT Force Feedback Clutch Edition
• Thrustmaster Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel(#2276) puttputt
A szabályrendszert egyébként nem értem. A kicsúszás mióta kanyarátvágás, illetve az onnan való visszakecmergés?
Így akarták "hűdef@szára" készíteni a játékot.
Ilyen nincs a való életben.
"Bármikor" le lehet vágni a kanyart, max. vissza kell engedni magad elé a versenytársat, ha a manőver közben megelőzted. Amúgy meg a te problémád, idő veszteséged.Legjobb, time trial-ban Kuala Lumpurban amikor tovább tart a visszakecmergés, pedig egy íven haladok vissza.
Kicsúszás, érvénytelen kör és mire visszaérnék az aszfaltra már a következő kör is érvénytelen.Részemről, rossz játék (sok szempontból), még rosszabb kivitelezés.
Nagyon sok patch kell majd hozzá, hogy megszeressem. -
zodo
nagyúr
válasz
Motion_Blur #1996 üzenetére
Köszi. Sikerült, a rombolás.
csak 1.35 közepét sikerült, eddig összehoznom.
Szerk: Mondjuk, Montoya idejéhez egész közel vagyok.
-
zodo
nagyúr
Time trial / Kuala Lumpur-ban van már valakinek mért ideje?
(driving assist: off off full off automatic)Kíváncsi lennek rá, mert talán most sikerült először (úgy ahogy) setup-olni a verdát.
Igaz csak 10-15 kört futottam vele mire beállítottam, de egész jónak vélem ezért kellene egy illuzió romboló idő tőletek. -
zodo
nagyúr
válasz
Ventur@ #1934 üzenetére
Adatlapomon lévő konfig, kb. megfelel a kérdésedhez csak a vga 5770-es, viszont csak 4x a Pci-e slott tempója a lapomnak. Egyik hardver, sincs húzva.
Minden medium ill. on akkor átlag 25 fps tud 1650 x 1080 -ban.(#1937) Motion_Blur
Hát ez az, sokan mondják, hogy a 30 fps milyen jól fut, de ha jobban megnézzük akkor az még igencsak szaggat. Engem legalábbis,néha nagyon zavar.
Akárhova állítom a beállításokat, nem lesz sokkal több fps-em.Ez a játék, szerintem egy elkapkodott, "erős beta" verzió jelen állapotában.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #1596 üzenetére
Bannoltatni foglak.
Gratula.
Fasza a kuckód is.
-
zodo
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1360 üzenetére
Persze, én is az lennék, amíg nem látom az igazát.
Grid-ben nagyon sokat mentünk Rolly-val (és még sokakkal ebből a topikból), de igen nehéz megfogni.
Mondjuk ehhez hozzátartózik, hogy teljesen más játék a Grid.Más:
Ez a 25-30 fps téma kikészít.
Fent van a játék kb. 3 napja, de még nem is teszteltem igazán.
Elsőre a kormány szívatott a rángatózásával, amit sikerült megoldani.
Betöltési időt sikerült rövidíteni a dx11-re állítással.
, de ez az fps érték, hihetetlen.
Menüben, betöltés alatt kb. 200+ aztán játkon belül 25-30 High-on, adatlapon lévő konfigal, 1680x1050 /60hz
Medium-on sem lesz több, ha Ultrára teszem sem lesz sokkal kevesebb kb. 20, de itt már szaggatva fut.
Procit csak kb. 75% használja, mindkét magot, ezért húztam a vga-n, de semmi váltózás.Jól elcseszték az programozók. Kár érte.
Remélem, mihamarabb érkezik az első és értelmes javítás a problémákra.(#1363) kpal
Nem hasonlítanám hozzá, mert Rolly kevesebbet hibázik.
-
zodo
nagyúr
válasz
sagesz93 #1300 üzenetére
Talán megtaláltam a megoldást, de még nem teszteltem csak a menüben ill. az ablakváltások alatt néztem, de itt már elmúlt a görcse.
Nem ismerem a te kormányodhoz tartozó drivert és annak menüjét, de nekem a Logitech-nél létezik (, de gondolom neked is van ilyen) , hogy:
Options / Global Device Setting / Overall Effects Strength és ennek a csúszkáját levettem 105% (alapbeállításom) -ról 40%-ra és most jónak tűnik.
Mindjárt meglesem, játék közben is.
-
zodo
nagyúr
válasz
kacsaesokos #1301 üzenetére
Köszi szépen.
Újra kalibráltam, ettől javult a helyzet.
, de ha kilépek a menübe még mindig rángat, ha visszalépek a játékba már nem.
Lehet, leszedem a drivert és újrateszem. -
zodo
nagyúr
Kormány, főleg Force Ex tulajok!
Milyen beállításokkal mentek ?
Logi profillerben készítettetek hozzá, új profilt?, mert nálam még mindig ide-oda rángatózik, ha kilépek a menüben vagy akár játék közben is ami igen zavaró.
Kicsi ffb erők mellett is ue. az helyet.
Szerk:
Ablakban pause-ban a játék és ha leteszem tálcára a böngésző ablakát is rákezd.sagesz93
Köszi.
,de mitől lehet ez? -
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #887 üzenetére
Szerintem, jegyzettömb, de én nem értek hozzá.
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #703 üzenetére
Ok. Holnap kipróbálom és kiderül. Thx.
-
zodo
nagyúr
válasz
SpongyaBob #699 üzenetére
Ismét köszi.
Jól értem, mindenképp kell a live csak azon belül kell egy offline profilt létrehozni, hogy tudjak menteni? -
zodo
nagyúr
Mentés lehetőséget megtaláltam a MyF1 opció alatt, de inaktív.
Miért? Ill. mi kell ahhoz, hogy menteni tudjak?Az Automata mentés szintén inaktív a MyF1 / profil szerkesztés alatt.
Legnagyobb gondod viszont a kormányom okozza. (force ex)
Kilépek a menübe pl. time trial alatt és ide-oda rángatózik, de játékon belül is "ideges"?
Van erre valami megoldás?Próbáltam a Logitech profilerben is állítgatni vagy játékon belül a holtjátékot vagy teljesen kikapcsolt ffb értékek mellett, de rángat.
Töröltem a logi profilt, de nem segített.
Amúgy tegnap kezdte ezt a bénaságot amikor kipróbáltam a Ferrari Akadémiát és a TDU beta-t.
Játéko(ka)t letöröltem, logi profiljával együtt.. -
zodo
nagyúr
válasz
SpongyaBob #619 üzenetére
Köszi.
Ezt későbbre halasztom, mert ennek utána kell olvassak. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Kell valamire ügyelni a telepítés vagy a játék indításakor ?
Igazából ez a Live érdekelne, kell az nekem, ha igen mit és hogyan tegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest