- Kompakt vízhűtés
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07 #894 üzenetére
jegyzettömb, wordpad, csak lazán..
-
zodo
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #887 üzenetére
Szerintem, jegyzettömb, de én nem értek hozzá.
-
Rototti
senior tag
-
-
sagesz93
addikt
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
werszomjas #876 üzenetére
"Ha az elején 3szezon választasz, akkor kezdheted ferarival, meclarennel stb a karriert is."
Azt hogy? Én Force India, Williams, Sauber, Torro Rosso, és a 3 kiscsapat közül választhattam...és a 3 szezonról beszélek, nem másról... -
Rototti
senior tag
Hát még most kezdetekben okés ez a time trialos megoldás, de ha már mindenki beszerzi a maga játékát, akkor jobb lenne, ha igaz versenyt nyomnánk.
heihachi: Rájöttem, hogy lehet a replay-t előhozni időmérőn. A lényeg, hogy be kell futni miután lejárt a 10 perc. Ekkor ott lesz a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteltől kezdve mindent rögzít.
-
válasz
werszomjas #876 üzenetére
Van egyébként különbség a kocsik közt? Nem próbáltam még tegnap óta, hogy egy pályán mondjuk Lotus kontra Ferrari hogy megy.. Valaki?
-
WesTM
őstag
válasz
Barthezz2 #869 üzenetére
Sajnálom a dolgot én is. Most még megpróbálok játszani vele egy kicsit, hátha elhamarkodott voltam, de nem hiszek már semmiben a játékkal kapcsolatban.
ProEvoFan:
Persze természetesen megértem a te álláspontodat is!
Igen szűk réteg a hardcore szimulátor rajongók tábora, nem ez a jó üzlet nekik!
Pl. a Dirt 2-t kifejezetten szerettem, ott nagyon jól eltalálták az egyensúlyt, és nagyon kellemes játék volt.
Sajnos itt valahogy ezt még nem érzem. De talán majd a következő résznél.
-
ProEvoFan
nagyúr
Megértelek benneteket szimulátor rajongókat.De ti is értsétek meg, h egy ekkora fejlesztőgárda/kiadó pénzt akar keresni a játékával.
Mi félig szimulátor, félig arcade játékokat szertő gémerek így, ebben a formában jobban szeretjük az autós játékokat.Nem szeretjük azt, ha több órán keresztül kell gyakorolni egy kanyarvételt, irányítást vagy az autófizikáját...stb.Nekünk tökéletesen megfelel az a "szimuláció", amikor kikapcsoljuk a fékrásegítést, ABSt, és a kanyar rásegítést.Szurkolok nektek, h végre kézhez kapjatok egy igen jó autós szimulátort játékot, kb akkora királyságot, mint a RBR
Addig nekem/nekünk ott marad az F1 2010, GRID(2?), Dirt1. 2. és majd a 3.(ez sem lesz szimulátor, az tuti)
-
Rototti
senior tag
Pont jó pályát választottam mai gyakorlásnak, ha ez lesz a map az itteni "versenyben". Am azt meg kéne határozni, hogy ki milyen segítségekkel mehet, vagy külön csoportokat alkotni. Nekem is egy sima Force Exem van, aminek aztán érezd a fék, gáz adását...
Na sebaj, itt a vidi, sajna ismét becsúszott egy hiba, durvább, mint tegnap. Egyébként sem volt tökéletes, de holnap nekilendülök, lesz ez jobb is.
Bahrein Q3 -HD!!!
-
proof88
addikt
egyébként meg kell várni míg kijönnek az optimalizált vga driverek, példának okáért nekem 4870-en szaggatott a menü a dirt2-ben, és a rákövetkező vga driver orvosolta a problémát ...
-
válasz
werszomjas #867 üzenetére
Hol nyomtad? Time trial? Én most vagyok ennél a pályánál a bajnokságban, de azon belül eddig 1.33.975 a legjobb, Lotus-al..
(#862) DerStauner:
Először nekem sem tetszett(régi vonalvezetés kedvencem), de most toltam rajta 25 körös versenyt, és megkedveltem. Csak rá kell érezni a középső részre. Amúgy tényleg nehéz, a futamot el is baltáztam. 16-ról indultam, 17. lettemVoltam 10. is, csak a vége fele elfogytak a gumik, kipörögtem 5-6x, meg elhagytam a vezetőszárnyat, és hát így sikerült
(#866) WesTM:
Nem nálad a hiba, nálam is ilyen a hang. Visszaváltok, és fél percel később jelzi a hang -
F_Zolee
nagyúr
Aszondjátok árkádosra sikerült?
Mondjuk ez a videókon is meglátszott, hogy nem egy vérbeli szimulátor. Azt hiszem akkor nem kerül megvételre pedig reménykedtem.
-
werszomjas
addikt
Melbourne ideje van valakinek?
Nekem eddig legjobb 1:30:075, nem tudom az jó-e, 30 alá nem sikerült menni elkoptak a gumik
Lágy gumi
Minden offon egyedül
TC medium
automata valtoAz a baj, nem engedi állítani a kormányom dead zónáját, pedig a támogatott típusoknál ott a Microsoft sidewinder fb.
Nem tudjátok meglehet valahogy oldani?
-
WesTM
őstag
Nekem hatalmas csalódás.
pro: Szép grafika, megfelelő optimalizálás
És talán ezzel ki is merült a dolog.kontra: fizika egy kalap ...&#>@ Az autó teljesen random módon pördül meg, teljesen váratlanul, ellenkormányzás értelmetlen.
Hang még magában elmenne, ha szinkronban lenne a képpel, de valami nagyon nem oké vele, nem a gépemben van a hiba még mielőtt belekötne valaki, egyszerűen ezt sem találták el.
irányítás: Billentyűvel szörnyű, kormánnyal még nem próbáltam
AI: Hát mit se mondjak. Egy alsó kategóriás SEGA játékban TALÁN! elmenne.Nagyon sajnálom hogy 8 év várakozás után ezt kellett kapnunk. Ezt a sorozatot legalább PC-n megtarthatták volna szimulátor rajongóknak. Vagy rábízták volna a fizikát egy Simbinre, vagy CDTP sorozat fejlesztőire. Érdekes egy RACE 07-ben vagy GTR evoban, megtudták találni a kompromisszumot, hisz ha bekapcsoljuk a segédleteket, egészen arcade, kikapcsolva viszont vérbeli szimulátor. Ennek hiánya itt nekem igénytelenségre utal.
Nagyon sajnálom a lehetőséget, és az bánt hogy pár évg még a codemasters készíti a részeket. Azt hiszem maradok az rFactornál, f1 challengenél...
-
skylaner
senior tag
válasz
DerStauner #862 üzenetére
A középső szektor tényleg ótvar
Nem is tetszik ez miatt ez a pálya.
Megnéztem a Szingapúri pályát, hát nem gondoltam voltam, hogy belülről milyen piszok nehéz egy pálya. Szerintem Monaco hozzá képest Monza
-
heihachi
addikt
Na akkor eddig ezek vannak:
Bahreini + RBR
Melbourne + ???
Istanbul + RBRHa lehet, akkor már többet ne javasoljatok, csak ebből válasszunk akkor egyet
DerStauner Ez egy olyan dolog, hogy egy masszív szimulátor alapokkal rendelkező játékot a nagyközönség is el tud irányítani, ha megvannak a megfelelő és okos segítségek, tehát kvázi árkádosítható, és akkor mindenki jól jár. Az árkád játék meg az életben nem lesz szimulátor.
-
DerStauner
senior tag
válasz
Barthezz2 #857 üzenetére
az igen!! nekem ezen a pályán a legjobb idő 2:00,akárhány. a középső szektort nehéznek találom. könnyen ki lehet csúszni.
regger (838): de ezt a játékot nem szimulátornak tervezték. szerintem a játékosok közül azok vannak kisebbségben, akik azt élvezik, hogy két fokkal lejjebb állítom a szárnyat, és nyerek 1 tized másodpercet. a többség játszani, versenyezni szeretne, nem pedig azon filózni,hogy hova húzza a fordulatszámot, hogy jól menjen az autó.
-
sagesz93
addikt
nagy sikerélményem volt azelőbb
sikerült bejutnom a q2-be, nagy szenvedések áránaz utolsó körömmel 16. lettem
de ez az ausztrál pálya, nagyon szenvedős nekem
húzós ezaz expert szint, de végre törik a kocsi, mindig lezúzom az első szárnyat -
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #848 üzenetére
Fraps.
-
GuruZone
őstag
válasz
heihachi #839 üzenetére
Legyen Isztambul, azt aki Grides volt is ismeri!
És ott már van időm Time Trialban, írtam délelőtt.
TURKEY / ISTAMBUL
billentyűzet: 1:28.015
wireless xbox360: 1:26.593
Logitech Driving Force GT: 1:24.365 (határon autózva, TC ON)Természetesen a billentyűzetet és a gamepadet már nem fogom erőszakolni.
Beszéljük meg azt is, kvalafikációs időket mondjunk-e vagy time trial-ost.
-
SpongyaBob
veterán
Na alakulok
1:48-as időket nyomok Spa-ban gamepaddal, minden off csak a kipörésgátló van bekapcsolva
Amúgy milyen progival lehet felvenni videóra, hogy mit megyek?
Amúgy a legútálatosabb pálya Szingapúr szvsz
Csak 90 fokos kanyarokból áll
-
ProEvoFan
nagyúr
nem merem még regisztrálni, mert egy Steame haver holnap veszi meg Angliában, és majd Ő telepíti először és meglátjuk mi lesz
ugyan is neki is az a gondja mint nekem, tele van eredeti játékkal a Windows Live profilja, erre WL kikapcsolt net mellett is felismerte a játékot
de elvileg amíg nem adsz neki cd keyt, addig nem úgy veszi figyelembe mintha warez lett volna, hanem csak offlineba léptél be a játékba, tehát elvileg nem lesz gond -
heihachi
addikt
Lassan kitalálhatnánk egy fix pálya-autó kombót, hogy lássuk, ki mit tud időben (uccsó hely stip-stop).
Csak hogy legyen valami vita alap, javaslom a Bahreini pályát (mert az az évadnyitó verseny), és az RBR-Renault-ot (mert vettel azzal ment idén 1:53.883-at az edzésen, ez egy viszonyítási alap idő lehet). -
törölt tag
Megjött, de sajnos csalódás, csalódás és csalódás. Azt hittem hosszú évek után nem a szokásos dolog történik: Új játék kipróbál > majd GTR2 visszamegy > új játék elad :-) Az összes segítséget kikapcsolva is játéktermi game. Nem érzem, hogy egy autó van alattam, olyan mintha egyhelyben állnék és a pálya mozogna alattam darabosan. Szimulátornak nevezni röhej kategória. Fun game-nek, szórakozni vágyóknak egy unalmas hétvégén ajánlható.
Egyetlen pozitív dolog amit mondhatok az optimalizálás. 4gb RAM és egy HD3870 mellett 1680x1050-ben 4XAA minden HIGH és 30 fps körül megvan. Talán majd az F1 2011 ...
-
AMD_ok
őstag
válasz
szab.tam #834 üzenetére
nálam ultrán van, épp most próbáltam,az előbb írtam le feljebb pár hsz-al, hogy az fps így is rendben van.A microlag nálad pontosan mit takar? Mert én nem vettem észre semmit, sőt a G25 teljesen inputlag mentes, nem úgy, mint a boxos kontroller.
proevofan: én is délután hoztam haza....
-
szab.tam
nagyúr
azokhoz, akiknek erősebb gépük van, és nem esik 60 fps alá:
hogy nyomjátok a graf-ot? sima általános high-on, vagy feljebb húzzátok ultrára?
mert nálam ultrán csinálja több autónál az előbb említett microlaggot. vissszahúzva még nem néztem...
az élsimítás a nagyon sok betűs 8X...AMD_ok:
ilyen sorrendben.
jön majd patch.
de addig bekapcsolhatod, ha megnyitod note pad-del a konfig file-t, és a dx9-nél a true-t átírod false-ra. akkor 11 lép életbe.
nálam spéci valamiért nem megy rendesen, mert csak ablakos mód lesz utána.... -
AMD_ok
őstag
dx11 hogy is kapcsolható be? vagy majd patch formájában érkezik?
-
szab.tam
nagyúr
nekem is ez volt az első gonolatom. Lauda, 480 sli, osz' 1680*-ban nyomja.
foglalkozás körében, folytatólagosan elkövetett, maradandó fogyatékosságot okozó szándékos veszélyeztetés.
kb. stohl buci: bűncselekmény. sacc 3-5 év....
hogy kis on is legyen:
tegnap az edzésen kicsit túlléptem.
bemásztam egy többautósba. valami qvalifikáció vagy mifene volt. csak pár autó volt egyszerre a pályán. leesett az fps 45-re, és előjött anagyon rühellt microlag. ez mi volt. olyan ideges lettem, hogy le is kapcsoltam, elmentem aludni. ma előveszem újra...
procigörbék még a magonkénti 60%-ot sem érték el sehol, gpu terhelés meg max 70%. dx9. mi volt ez??? és mi lesz a rendes futamon a rajtál?szép reményekkel nézek az esti játék elé....
-
sagesz93
addikt
hardon lealáztam mindenkit az időmérőn, a versenyen 4. lettem
jó kis játék ez, elleszek vele egy darabig
na, expert már sokkal jobb. -
-
BalaNce87
addikt
válasz
Bandit21 #824 üzenetére
Hát ha szimulátorokkal játszottál eddig akkor lehet nem fog tetszeni, ez a játék ahogy az összes codemasters szim és árkád közötti szintet képviseli, de autós játéknál szerintem pont ez az ideális. Ha offline játszod azzal csak annyi van hogy lesz mentés, nem köti semmilyen mail címhez és jelszóhoz, ha onlinet csinálsz ügyelni kell arra hogy külföldi címet adjál meg, elég csak annyi hogy Magyarország helyett Egyesül királyságot vagy Amerikát adod meg.
-
Bandit21
addikt
Üdv, most hoztam el az 576-ból, érdekes h 1 nappal hamarabb kijött, kiváncsi vok rá, a grid-től rosszul voltam anno, rF gtr és race07-el játszottam eddig, meg f1 modokkal, és persze anno f1c-vel, félek milyen lesz, de úgy voltam még ha arcade is, akkor is kell, mert ritkán jön ki f1 játék... 8 évente...
az online mode-hoz ha jól látom jelenleg az a megoldás, h vmi külföldiként kell reggelni. később meg majd át lehet hozni magyarnak a profilt? azon kívül h ha offline kezdem és később online elveszik a profilom lehet más hátránya, h most offline akarom gyorsan kipróbálni?
üdv
7végén ha nem nehéz összehozni ezt a live vmit, akkor bennevagyok online futamban, szombat estére jelentkezem!
-
D-evil
aktív tag
Lauda: annyi pénzért már monitort kaptál volna.nem bántásból mondom,de amennyibe az kerül...de te tudod. azért egy dell 3007wfp...(sóhaj)na mind1
-
Unbaised-Ben
senior tag
Na megvettem a játékot 576-ból, és mondta a faszi hogy ma reggel jött meg nekik a pc verzió. Kíváncsi leszek a multi részére, gondolom 60%-ig teljesen DIRT2 feeling...
-
Rototti
senior tag
válasz
heihachi #759 üzenetére
Huhh, akkor megnyugodtam... Már azt hittem simán kaptam 2,5 mp-t. Értem én, hogy hosszú a pálya, de azért az kicsit sok lett volna.
Nem is tudtam, hogy a time trial ennyire más. Azt hiszem azt nem fogom használni, mert nem valós értéket mutat.A replay ugyanúgy van mint a verseny után. Amikor a Q3 befejeződik, feljön az eredményjelző, ahol ott van, hogy view replay. Legalábbis nálam ott volt, most nézem, hogy a te képeden nincs...
Ez fura.
Más: Sokan írják a hibákat a szingliből, ezek nyilván javítva lesznek az első patchben, a boxos hiba biztos, mert az tényleg eléggé durva. Bár én úgysem azért fogom megvenni, hogy a legend AI-val szórakozzak egy Lotussal. Van abban is feeling, de ha van lehetőség emberekkel menni, inkább azt választom.
DigitXT: Itt is összemérjük a tudásunkat??
-
skylaner
senior tag
válasz
#51736960 #811 üzenetére
Én azzal tolom, szerintem nem gáz.
Irányítás eléggé arcados, minden segítséget kikapcsolva is ki lehet full gázzal gyorsítani a kanyarokból (automata váltóval), de azért meg is lehet pördülni bizonyos esetekben.
Nem tudom valaki próbálta itt a Ferrari Virtual Academyt, ahhoz képest ez tényleg arcade.Más:
Tényleg nagyon jó a grafikája, de a belső nézet szerintem nagyon el van b@szva. Egyszerűen nem tudok úgy vezetni. Először is minek van minden kocsi orrkúpján egy Nagy-tubesi NATO radar állomás? Nagyon zavaró. A kormány kerekék szerintem nagyon rosszul lett lemodellezve, egyszerűen csúnya.
Bárcsak olyan lenne a belső nézet mint a Ferrari Virtual Academy-ben, ott nagyon jól nézz ki a kormány is.
Aki esetleg nem játszott vele: FVA vs. F12010Ég és föld a kettő szerintem.
-
Hát, én most kipróbáltam így, viszont érdekes dolgok így is vannak. Buktam kb 4 pozíciót a boxal, egyet úgy, hogy miután kijöttem boxból a csapattársam mögé érkeztem, kb 2 körrel később ráfordulunk a célegyenesre, látom megy ki a boxba. Aztán mikor odaérek a boxutca kijárathoz, mit látnak szemeim, ott jön ki előttem
Hát WTF
-
AMD_ok
őstag
Na most jött meg a game, még friss, ropogós, most települ...
-
törölt tag
van aki billentyűzettel nyomja? mennyire gáz?
-
szpal17
őstag
válasz
Barthezz2 #806 üzenetére
Igen ezzel én is szívtam. Be is írtam ide fórumba, de nem jött rá érdemleges válasz. Egyszerűen nem enged ki a nyalókás csávó...hihetetlenül idegesítő...Kijövök 4. helyen erre 24.-nek enged vissza.
Ezt úgy oldottam meg, hogy nem az alap stratégiát használom, hanem teljesen eltérőt mint a többiek. Én jövök ki legelsőnek általában...(nehézségi szintenként és versenytávonként be lehet lőni kb mikor jönnek ki, de ki kell tapasztalni még) -
válasz
BalaNce87 #804 üzenetére
Én most 50%-os versenyt mennék, de így nem lehet, hogy amit a pályán összeszedek, azt a boxban 2x eldobja nekem, mert nem enged ki. Legalább lehetne szabályozni, hogy mikor megyek ki, akkor kimennék előbb, vagy később, mint a többi, de nem, egyszerre megy mindenki, és persze én szívom meg
Ha lejjebb veszem a nehézséget, és folyton én nyerek, annak meg szerintem megint semmi értelme.. -
BalaNce87
addikt
válasz
Barthezz2 #802 üzenetére
A lökdösődés gridbe is így van ha te mész neki akkor is te szívod ha te jön neked akkor is.
Én toltam pár time trialt a carriert is elkezdtem de már kezdem unni, 10 kör az nekem már sok, meg hát unalmas is, mint a valóságba. Tudom hogy forma 1 nem a 3 körös versenyekről híres de így 1 évtizedbe fog telni míg a végére érek, persze nem sürgős.
Mondjuk nálam a szimulátor = a magammal való kiceszéssel, nekem ez pont jó, viszont a törést még mindig emésztem, 200-al nekimegyek falnak és lepattanok semmi törés, szilánkok repülnek csak éppenséggel ezt nem lehet látni az autón. Én nem értem mi az hogy 2 éve megtudták csinálni most meg nem?infected: Azzal játszok amivel akarok gondolom, amit meg írok természetesen jogos, az meg hogy ezek ki lesznek javítva elég sanszos. Egy 2 évvel ezelőtti ugyancsak codemasterses játék sokkal jobban van kivitelezve, ezt most fejtsd meg. Mondjuk én nem a játékot szídom csak meglepő hogy alapvető dolgokra nem figyeltek.
-
Hát emberek, ez inkább felbaszó, mint élvezetes, egyre inkább kezdek így érezni..
Addig rendben van, hogy nem szim, de még a játékélményt is elbasszák olyan dolgok, hogy ihajElőször legnehezebbre tettem az ellenfeleket, úgy nem igazán tudtam befogni őket, most egyel visszább állítottam, így egész jó. Lotus, időmérő, 11. hely(elbasztam a q2-t
). Mennék a futamon, addig még oké is, rajtnál páran otthagynak, eddig oké. Megyek, előzni akarok, bemegyek mellé, elfordulok előbb, nekemjön, erre én kapom a figyelmeztetést
Minden kicsit húzósabb előzésnél ez van, nem lehet úgy előzni, hogy ne az én számlámra írja, ha valami gond van.. hát kössz
A box meg egy vicc. 14 helyről mentem ki a 10 körben, és vagy 20 percig bent tartott a nyalókás, had menjen el szépen mindenki(tegyem hozzá, nem ártana ha én határoznám meg a box-ot, nem a játék dönti el helyettem, hogy mikor kell). Viszajöttem 24. Hát no komment..Ha lejjebb veszem az AI erősségét, akkor meg adok nekik 1 körön 2. Se szim, se élvezet, akkor mi maradt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest