Új hozzászólás Aktív témák
-
lacos001
senior tag
Valencia azért bukósisak nézetbe eléggé vakitós
Most toltam rajta kb 10 practice kört,de könnyezem,megvakultam azthiszem
Élvezetesebb rajta tolni a speedet,mint monacoban......legalábbis nekem,ott nem könnyeztem ennyire -
pcguru1
őstag
Hétvégén én is jönnék multizni,ha lehet
-
Unbaised-Ben
senior tag
Fúúú, jó volt a multi, 2 pályán toltuk is toltuk.
De valamiért full hülyeséget írt időeredményemként, mintha egy beépített cheatem lenneMelbourne: Eredeti időm: 1.26 valamennyi, ehelyett 1.20-as időt írt
Spa: Eredeti időm: 1:47 valamennyi, ehelyett 1:35-ös időt írtRed Bullal mentem, valami óriási kamu volt... fura az hogy miután lefutom az időt, teljesen mást jegyez meg.
Hoffer: Milyen kormány? Ha nem mondasz típust, nem tud senki sem segíteni
-
Hoffer
őstag
Hát srácok, ma megvettem a kormányt és kurvára nem tudok velem mit kezdeni egyenlőre! Állandóan csak pörgök és nem tudok jó időt menni vele, bill el egyenlőre jobb vagyok.....
-
válasz
Dr. Romano #1689 üzenetére
Szoktak néha nálam hibázni, ha jól emlékszem volt, hogy valaki ki is esett(lehet én löktem ki azért
), de tény, sokat nem bakiznak, és általában full grid befejezi..
Ez szerintem sehol se állítható -
Dr. Romano
veterán
Hogy a cicába lehet ebben beállítani, hogy az AI verseny közben hibázzon vagy sújtsa mechanikai probléma. Akárhány versenyt megyek, mindig a full grid fejezi be a futamot. Ez így eléggé gáz (és unalmas).
-
Hoffer
őstag
Valaki írja le aki kormányt használ, hogy ne mik lettek az optimális kormány beállítások!
Köszi!
-
kliszi
senior tag
nekem win7 van fent és egy másik particiora telepitettem de sehol nem találom ezt a replay filet !!! Nem tudom holl van ? Tudál nekem segiteni ?
-
Davzone
senior tag
válasz
Nagymelák #1682 üzenetére
Ha automatára van álitva a boxkiállásod akkor nem tudod,mivel bemondja a mérnök mit raknak fel amikor szol hogy menj ki boxba,
ha manualon van a box beálitás mindegyik akkor lehet ilyet.viszont akkor neked kell eldönteni mikor mész ki és kiválasztani mit rakjanak fel!
Itt vigyűzni kell mert ha optionel mész akkor alapba is azon van és ha nem választod ki olyat raknak fel,igy viszont nem használod fel mind2 garniturát.
Xbox kontrolleren a + alaku padon(D-PAD) kell lefelét nyomni majd a megfelelőt kiválasztani.
billen nem tudom hogy kell de tuti ott is van rá gomb. -
törölt tag
Hogy lehet ebben a gémben SKIP-elni?
Amikor az AGENT beszél ezt-azt pl. akkor. -
Nagymelák
senior tag
Egy kérdésem lenne,ha futam közben elkezd esni az eső,hogy lehet megmondani a szerelőknek hogy intermediet vagy eső gumit rakjanak fel?
-
heihachi
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1672 üzenetére
Második számú pilótát akarnak belőled csinálni.
-
polonic
félisten
válasz
Rolly Dy07 #1675 üzenetére
Egy éves szerződés, 15 vagy jobb helyen kell végezned.
Éppen meghívtalak a lobbyba. -
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Van egy kis gondom a játékkal az hogy ha elindul a verseny 1-2 kör után elkezd nagyon szaggatni a kép és élvezhetetlen . Érdekes mert a rajtnál ahol az összes auto látszik ott nem szaggat . Gépigényem intel core duo t4400 , memory 4gb , vga nvidia geforce gt 220 m ! Ez egy asus k61ic tipusu notebook ! Mi lehet a problémám ?? A játék razoros . Bármire állitom a felbontást mindig ez a vége . Van valakinek valami ötlete hogy mi a gond ??? A gépigényem szerintem elegendö pedig ha a Mafia2 kompromiszum nélkül megy rajta . Vga driver frisitésén tul vagyok már . Valami ötlet valakinek ????!!!!
-
Bird
addikt
nekem csalódás a game.... XBOX360-on játszottam vele... Ez a DIRT-es menü nagyooon gáz....
-
Rototti
senior tag
válasz
Dantenero72 #1673 üzenetére
Minden high-on, 1280*1024, 8X-os élsimítás. kb. 30 fps (szaggatásmentes)
-
Unbaised-Ben
senior tag
Silverstone után kaptam ezt az ajánlatot, jelenleg is a Sauber-nél versenyzek, mi ez? Szerződés hosszabítás?
-
szab.tam
nagyúr
most nincs előttem a játék, de:
ahol az irányítást tudod beállítani, felül vannak lehetőségek: a kormány, billentyű, és egyedi, (asszem customs). menj az utóbbira, és ott már aktív lesz a beállíthatóság...magát a gyári kormányprofilt nem tudod a játékban átírni. az adott és fix.
valahogy így van....
-
Dantenero72
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #1596 üzenetére
Változtas azon hogy belső nézetből tolod
Szerintem ugy sokkal élvezhetőbb meg kicsit nehezebb
ui.: Látom DX11-ben tolod szerintem még hanyagold mert bugos a textura... -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1576 üzenetére
Ezt a versenyt karrierben mentem.
A ferka egyenesben mindig elhúzott, csak akkor tudtam rajta maradni, amikor szélárnyékot kaptam.Ha minden jól megy, holnap hozom a gémet, szal ha nincs meló, holnap du (3-4 körül) nyomhatjuk.
-
Hoffer
őstag
hali!
Megvettem a kormányomat, egy logitech, winfos alatt látja a gép meg minden! De a játékban nem tudom engedélyezni a kormány beállításokat! Miért van ez??? Mit kéne átállítanom???
Valaki segítsen léccci!!! -
szab.tam
nagyúr
válasz
Dantenero72 #1666 üzenetére
egy pl:
[link]utalni sem szabad. világosan le lett írva. szalvétával f@szfogás, de ez van.....
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Dantenero72 #1661 üzenetére
hogyne. mindjárt kapsz egy moditól egy warn-t warez-ra utalás címszóval, és lesz bőven időd.....
-
Dantenero72
aktív tag
Van valami mod arra hogy a csunya verzioval multizzak ?(lehetőleg pm-ben ha lehet
)
-
Ice!?
őstag
xbox controllerrel tolja valaki?
-
peti800
tag
Közönség van valakinek? Nálam teljesen maxon megy, de az első 2 sorban van pár hajtogatott emberféle, más semmi. A másik pedig, safety car fellelhető, vagy az sincs
-
polonic
félisten
Este mit játszunk? Milyen módban?
Annyi, hogy ne customot játszunk már, mert az tapasztalati pont és ezáltal a szint custom módban nem növekszik. -
heihachi
addikt
Ha van valamelyik pályán jobb-rosszabb időtök, ide feltölthetitek
Amúgy professional szinten nyomtam most a Lotussal a versenyt Ausztráliában, és bakker Hamilton is meg Webber is lenyomott a kerékcserénél. Pedig első helyről rajtoltam.
Minden esetre ez a nehézségi szint egy vicc.
-
Enton
addikt
70 körös verseny, kapok egy 10mp-s boxutca ajándékot.
Hogy tudom azt alőrébbhozni mint a verseny vége?
2x is kimentem a boxba mindkét alkalommal fogták magukat és lecseréltek mindent.
A mérnök a rádióban azt mondta majd a futam végén, nincs rá mód hogy én azt hamarabb akarom megcsinálni? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1642 üzenetére
Nem nem! Tudjátok mi van? Ha azt akarod visszatekerni, ahol kaptál büntit, akkor nem engedi!
Zsivány ez a gém!!
Nem baj 5 kocka bünti.
-
Steady74
addikt
Az a fura, hogy 30 fps-ekről beszél és mér mindenki...
Nálam olyat vettem észre, hogy ha indul a TT pl monzában, akkor az első körökben 27-28 fps van, újabb körökben felmegy 60 fps-re az érték, viszont egyes kanyarokban bedöcög 30 alá innen. Viszont ami fura, hogy Fraps-szal sem veszít max 1-2 fps még a 27ből is. Összehasonlításképp GRID-ben 150-170 fps-em volt, itt reméltem legalább a fele meglesz.
-
werszomjas
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1636 üzenetére
F12
replay visszanezes kozben kell nyomni, ott ahonnan folytatni akarod, lehetőleg jóval a hiba előtt, hogy legyen időd reagálnivagy nem ezt kérdezted?
-
Steady74
addikt
ha lesz időm este megnézem a 12 szál mit tud.
Azt látom, hogy a prociban is meg a VGA párosodban is rengeteget "hagy" a program, legalább 30-40% még benne van. Ezért nem értem miért ennyire gyenge az fps értékem. Lehet, hogy szoftveresen van korlátozva valami? :S Ki kellene tesztelni.
-
Enton
addikt
válasz
Karajev7 #1631 üzenetére
Hát ez nagyon LOL!
Én még eddig nem láttam ilyet, habár titeket elnézve én mondhatni alig nyultam a játékhoz mióta feltelepült.(#1636) Rolly Dy07:
Alapértelmezettként a F12-essel lehet visszalőni magad adott időbe.
De van rá külön gomb is valami instant replay, na ezt már nem vágom mi alapból, ezt elállítottam rögtön.
Az F12-őt és a többi replay gombot el nem tudod állítani. Max a kormányhoz lehet alapból hozzárendelve valamihez.
G27-nél meg ez van is. -
válasz
szab.tam #1630 üzenetére
Ez igaz, valszeg azert ilyen, mert csak a nativ magokat tudja dolgoztatni, a ht-t nem.
Jol nyomod! Azt csak ugy tudod, hogy a mar korabban beillesztett linket masolod ki es be az uj helyre, a feltolteseknel nem tudod eloszedni.
(#1631) Karajev7 Aztak*rva.
Ez mar nem is ugralas hanem nagyfrekvencias rezges.
Barthezz2
-
Rolly Dy07
senior tag
Valaki meg tudná mondani melyik a Flash BAck gomb? Még az optionban sem találom.
-
heihachi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1627 üzenetére
Én nem láttam a GP és a karrier közt különbséget, ha ugyanazokat állítom be, ugyanolyan időket mentem. Csak a Time Trialt láttam másnak, de azt nagyon. De ezt egyébként karrierben nyomtam, Lotussal kezdtem neki és még csak a második versenynél járok, Vagyok Akivagyok néven
Flash Back nálam F12, gondolom ez a default, mert nem piszkáltam, de csak replayben működik.
Karajev7: Enyém is ilyen, csoda, hogy nem kap agyrázkódást
-
válasz
Rolly Dy07 #1610 üzenetére
Ja hát, ehhez képest én elbújhatok
Bár lehet beszerzek egy F1 autót, és bedobom a szoba közepére, mint Lauda(#1631) Karajev7: Szerintem kihagyta a reggeli kábelezést, és már nagyon kell neki
-
Karajev7
tag
Na itt az én ideges feju pilotám:
klikk
-
szab.tam
nagyúr
ne csak a maximumot nézd, hanem a jobb olddalon az átlagot. rögtön kiderül, hogy igazából csak 4-et használ....
ez még csak ahd ready tv, és dirt2, de szerintem az autókázáshoz ez dukál. kormányt meg jobb fix helyre csavarni, a kihúzható billtartót letépheti egy idő után...
hog y afenébe kell régebben a ph-ra töltött képet új helyre is bevarázsolni. a régebben feltöltött képek listája menüpont a hsz szerk-ben csak 1 hétre megy vissza....
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
egy dolog, ami nagyon hiányzik onnan. tessék összespórolni, (vagy zsebbe nyúlni), és venni egy 32-es fullhd tvt. aránylag tűrhető árban vannak már, (én 85-ért vettem újat, garival.)
óriási különbség lesz a játékélményben, hidd el. (és monitornak is tökéletes.)
elnézve a nálad adott távolságokat, megfelelő méret/felbontás lenne.... -
zodo
nagyúr
válasz
Bannoltatni foglak.
Gratula.
Fasza a kuckód is.
-
szab.tam
nagyúr
hm. érdekes a cpu % táblázatod....
ok, hogy nálad csak ht, de a progi használna már akár natív módon 8 magot is??? azért ez nem lenne rossz a jövőre tekintve. a játékírók alíg bírták rá magukat a 4 szálas futtatásra is...
viszont látom, hogy nálad is van mag, (azaz 2), ami kiugróan magas % maxot mutat.
dirt2-ben, grid-ben monitorztam, ott a magok közt 10-20% különbség volt maximum a görbékben. és kb. 70-75% a max amplitudo. itt viszont nálam is az első mag kiugrik 90-100%-ra. szerintem a futamon, ahol több autó van, ez okozza amicrolagomat. ez vajon csak optimalizálatlanság, patch javítja majd, vagy véglegesen így fog meghalni?szerk:
ja, de most nézem a cpu % átlagot... valójában nem haszál 8 szálat....
csak a max-ot néztem, az tévesztett meg. -
heihachi
addikt
válasz
Én még 4 tizedet találtam a Lotussal
[link] -
válasz
Dantenero72 #1618 üzenetére
-
Davzone
senior tag
válasz
Dantenero72 #1618 üzenetére
Ottvan felül az első sorban
Everest a neve,abban lehet ilyet csinálni. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
werszomjas #1614 üzenetére
Az ülés Seat Toledóé és bontóból van, a többit én terveztem meg hozzá és a faterral legyártottuk. Csak van 1 kis bökkenő. Nincs lefestve. Mikor kész lett -12 volt kint és nem tudtam lefesteni, de nem bírtam ki, hogy ne állítsam be a szobába. Most meg már azt nem bírnám ki, hogy kivigyem lefesteni. Nem győzném kivárni mire megszárad. De lehet, hogy most jött el az alkalom. Holnap és holnap után 8-16-ig nem lesz áram
és kihasználhatnám.
-
pcguru1
őstag
Lenyomtam az elsö szezont,és a renault helyett a hispaniahoz tudtam igazolni 1 számu pilotának,havi 6milláért ja és bruno a csapattársam
-
válasz
Dantenero72 #1616 üzenetére
Nezd nalam hogy eszi a 8 szalat meg a 2 gpu-t [link], eleg fura, hogy nalad miert 50% mennek a hardverek, persze ez nem megoldas a szamodra.
-
Dantenero72
aktív tag
Adatlapomnal leírt gépen elég csunyán fut a jatek, 1680x1050 minden max 8xAA ,menüben 99%GPU load-al van 160fps-em de amint elinditok egy versenyt GPU load leesik 50%-ra és a jatek fut olyan 30-45fps-el(jó nem szaggat de ez szánalmas). DX9-ben fut mivel a DX11 még nincs beleintegrálva a jatekba allitolag majd patchel lesz elérhető a DX11.. Jah és a procimat is olyan 50% körül hasznalja.... Szal ne gyertek azzal hogy a procim visszafogja, majd ha 80%on hasznalja és akkor is ilyen szarul fog futni nah majd akkor elhiszem...
ui.: Codemasters forumjai is tele vannak hasonlo problémákkal Fermi meg HD5xxx tulajdonosokkal... -
werszomjas
addikt
válasz
vazzeee
az a szék saját gyártmány? vagy lehet ilyet venni valahol
nagyon fasza
Barthezz2> Azért nézd meg, lehet nálad nem pakolgatja automatikusan a motorokat.
zack>
Karajev7 > vagy valami qrvajo zenét hallgat
-
Dr. Romano
veterán
Nem tudja valaki, hogy mit kell ahhoz állítani, hogy a CPU is balesetezzen a pályán és legyenek technikai problémák is?
Idáig 4 versenyt mentem már és mindenki egyben maradt. -
zack
nagyúr
válasz
werszomjas #1585 üzenetére
Köszi, megtaláltam.
-
-
válasz
werszomjas #1577 üzenetére
Az f*sza
Akkor viszont már sokadik motorom nyüstölöm
-
válasz
Rolly Dy07 #1597 üzenetére
Komolyan mondom, nemtudom hogy csinálod.. Kikapcsolt gumi és üzemanyag esetén én is ilyet megyek, de ha be van nyomva, kinyomom a szemét a gépnek se tudok. És az a gond, hogy nem látom, hol marad bent ennyi, mert akár hol tiprok rá jobban, tuti crash vagy kicsúszás..
Megnézném élőbe, hogy nyomod, de gondolom nem te vagy a szomszédom -
törölt tag
válasz
Rolly Dy07 #1597 üzenetére
OK köszi, aztán jöhet majd egy GP Monte Carlo videó is .
-
Davzone
senior tag
válasz
damn nekem kontorllerrel nem megy 10ed ennyire se
Kár hogy xboxhoz nem tudok venni kormányt.MS már nem gyártja,és az amugy sem lett egy hűde király kormány.A logitech kormányok meg nem mennek vele.úg27ről van néhány helyen olyan infó hogy megy de 80k nagyon sok érte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest