- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Mini PC
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- Azonnali fotós kérdések órája
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Kormány, főleg Force Ex tulajok!
Milyen beállításokkal mentek ?
Logi profillerben készítettetek hozzá, új profilt?, mert nálam még mindig ide-oda rángatózik, ha kilépek a menüben vagy akár játék közben is ami igen zavaró.
Kicsi ffb erők mellett is ue. az helyet.
Szerk:
Ablakban pause-ban a játék és ha leteszem tálcára a böngésző ablakát is rákezd.sagesz93
Köszi.
,de mitől lehet ez? -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Barthezz2 #1286 üzenetére
Nem szar szerintem. De én is kaptam szimplán defektet időmérőn, de még biztos fogok is. Ezzel színesebbé teszik nekünk a játékot, persze jó lenne mindig nyerni, de elöl menni 60 kört úgy, hogy nem történik semmi, elég unalmas lehet.
A gumik élettartama arányosan nő a választott versenytávval alapból, de persze hamar le is lehet harcolni őket.
Pillanatra visszatérve: Ez a játék pont annyira szimuláció, mint amilyennek lenni kéne minden szimulációnak. Nagyon figyelni kellett folyamatosan így minden segítség nélkül. De legalább nincs olyan érzése az embernek, hogy állandóan taknyon autózik és minden kanyarban retteg, hogy jajj meg ne csússzon az autó. Olyan ez mint a GTR2 csak ezek az autók jobban tapadnak.
-
sagesz93
addikt
biztos jön egy patch ezekre a véletlen defektekre
-
Spaban mi eddig a legjobb ido?
-
forise
tag
Szerintem meg annyira nem szimulátor, hogy ez legyen az oka. Nekem is a 11. körben
durrant el a jobb első kemény gumim, még ideje sem volt bemelegedni.Egyébként nem
sok beállítási lehetőséget adtak, hogy lehessen pl. a kerék nyomásra, kerékdőlésre oda figyelni. Még csak az első futamon vagyok túl, de pofátlanul "csal" a "gém". Ugye a 18. hely a kitűzött cél a csapattól, de a 20.helyen autózó Kovalainen csak 0,8-del lassabb köröket fút,mint az első helyen vezető.Vagy Chandok a 16. helyen leköröz (a defekt miatt borult a stratégia), és versenyez Hamiltonnal. Szerintem álmában sem mert gondolni versenyzői karrierje alatt ilyesmire.
Ennek ellenére azért még nem adom fel, legalább egy (vagy több) szezont végig megyek.
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1247 üzenetére
Sikerült beállitani a gumikopást,rögtön kaptam is egy defektet pedig a 7.helyen voltam lotusal
-
skylaner
senior tag
Kínai futamra bekapcsoltam a gumi szimulálást, mondhatom érdekes volt,
A futamot 85%-os lággyal kezdtem. Az első kör után már sárga volt a 2 hátsó gumi.
A 3. körbe már jöttem be cserélni mert piros volt az összes :S
Én ugye bill-el játszom. -
válasz
Rolly Dy07 #1282 üzenetére
Szerintem meg szimplán szar a játék ebből a szempontból. Malay hétvégén, az időmérő alatt 2 szett lágy gumim ment galyra, fél(!!!) kör alatt. Kivezetőkörön..
Most toltam a futamot, boxbejáratnál eldurrant a kemény jobb hátsó(23 kör után), úgy, hogy nem szólt előtte egy mukkot sem a mérnök, hogy baj van.. Pedig tolongott mögöttem a tömeg, mert feltartottam őket, hogy vigyázzak a gumikra.. Ez így baromira idegesítő
Emiatt fogom visszakapcsolni a kipörgésgátlót, mert azzal talán lehet annyit nyerni. Vagy egy futamot sem fejezek be emiatt 20.-nál jobb helyen..
Ez is alt+f4, és megyek újból.. -
Unbaised-Ben
senior tag
igen, kerültem a kerékvetőket, megjegyzem én még nem hallottam azt a rádióban hogy túlmelegednek a gumik, jelzés se volt, csak úgy random jön a defekt, szerencsére flashback segít...visszatekerek amíg tudok, és újra megyek, nincs is utána semmi gond, vígan megyek még a gumikkal több kört...
-
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1282 üzenetére
én ritkán kapok defektet, csak gondoltam leírom én hogy kapok defektet, ilyen véletlen defektem még sose volt, erőltetett is csak gyakorláson, gondoltam kínzom kicsit a kocsit.
Amúgy én kímélem a gumit és a kocsit
(mondjuk néha a kanyarok után van 1-2 gumicsík, hát igyekszek
)
ájsz: hardverapózz össze valami kormányt, aztán lehet tolni
-
Ice!?
őstag
válasz
Rolly Dy07 #1272 üzenetére
olyan szívesen nyomnám én is.. de ha kormánnyal ennyire leterhelitek a gumikat, billentyűzettel el se merem képzelni, h milyen egy hosszabb táv.
az meg a másik, hogy bill alapból vesz el a köridőből.carrier-t elkezdtem, bele lehet jönni, de nagyon zavaró, hogy "darabosan" tudom csak venni a kanyart, és kigyorsításnál nem tudok szép finoman gyorsítani. ez főleg esőben nehéz.
amúgy odabaszósgame. : )
-
cNpowa
tag
erre? valaki?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1275 üzenetére
Akkor csak a 2 magvas proci miatt lehet. Itt viszább is írták, hogy elég proci gyilkos a gém!
Nekem Phanom II X3 720 BE van. Ez jól muzsikál.
-
proof88
addikt
válasz
Unbaised-Ben #1277 üzenetére
lehet, hogy kicsit bugos a játék
kerékvetőket amúgy elkerülted?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
"Sokan panaszkodtak a defektekre, pedig csak vigyázni kell a gumikra!
"
És azt hogy magyarázzátok meg nekem, hogy Török pályán kijövök a box-ból, és átlagnál lassabb tempóban, korán felváltva gurulok a pálya közepén, erre jön egy jobb első defekt, de törmeléket nem láttam, visszajátszásban sem...
Full új lágy gumik voltak, Q3-ban
-
sagesz93
addikt
válasz
na te aztán tolhatod emberesen
én a prof ai-k között, 5-10. helyen végzek jobb esetben.én amikor defektet kapok, előtte kb. 2x szólnak rám rádión, hogy túl melegek a gumik
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1273 üzenetére
2 magos proci, DX11-es a kari
-
szepsy
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1266 üzenetére
És hogy kell átlőni dx11-re?
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
SpongyaBob #1269 üzenetére
Az a konfigod, ami az adataidnál van? Ha igen, akkor 2 dolog jut eszembe. 2 magvas procid van és nem DX11-es videókarid.
-
Rolly Dy07
senior tag
Lefutottam életem első Lotus-os versenyét!
Beállítások a karrier módban:
-minden segítség kikapcsolva
-expert fokozat
-AI legendek ellenIdőmérőn igyekeztem lehető legkevesebb körrel a legjobb pozíciót elérni. Maradt még benn idő, de nem volt annyira fontos, mert bőven a 18-on belül voltam. A 8. rajthelyet kaparintottam meg.
A versenyen végül LOTUS-al a 4. helyen értem célba és 20 kört mentünk.Rototti kérdezte, hogy G27-el hogy bánok a gumikkal. Sokan panaszkodtak a defektekre, pedig csak vigyázni kell a gumikra!
Ezért a befutó előtti körökben készítettem fotókat, hogy lássátok milyen állapotuak a gumijaim. 7 kört kellett mennem a lágyon aztán a többit a keményebben.Íme a képek, amelyek bizonyítékok arra, hogy aki jól bánik a kocsival egyben, akkor nem érheti meglepetés. Vagyis de, csak ritkábban!
És természetesen a visszajátszásból felvettem 1 kis részt főleg az elejéből, amikor előzgetések voltak, és felteszem ide ha elkészült. Persze annak aki látni akarja, hogy én hogy terelgetem a LOTUS-t!
-
proof88
addikt
válasz
SpongyaBob #1269 üzenetére
adatlapodon nem látok videokártyát, de még ha uolyan videokártyátok is lenne, eltérő driver verzió miatt is lehet más tapasztalat, stb
-
SpongyaBob
veterán
válasz
Rolly Dy07 #1266 üzenetére
Akkor azt áruld el, hogy nekem miért csökkent akkor az fps DX11 alatt drasztikusan?
-
cNpowa
tag
Van egy speedlink strike 2-es típusú kontrollerem és beállítottam hogy mit merre, egy versenyig szépen lehetet vele kormányozni és miután egy másik pályát akartam akkor jobbra vagy ballra kanyarodni akartam de egyből koppanásig tekerte a pilóta a kormányt valaki segitsen köszönöm!
-
PiE137
senior tag
válasz
Barthezz2 #1261 üzenetére
Ohh, én megoldom!
F1 egyenlőre háttérbe szorul, a rally-t sokkal jobban bírom!
No persze azon múlik, h sikerült nekik, mert ezt a fejlesztő tímet nem nagyon ismerem...
Viszont ha CMR szintű "arcade rally" lesz, akkor nálam előnyt élvez, ha meg szimulátoros - mint a RBR - akkor főleg... -
PiE137
senior tag
Nyah, nekem most volt időm tesztelni a DX11-et!
Nálam érdekes módon a Dx9 alatt szaggat, amíg vissza nem veszem medium-ig, 11 alatt viszont minden ultra-n, és simán megy! (mondjuk TT-t próbáltam csak, majdnem üres pályán)
A paddock-ba tűnt fel nekem is nagy változás, a pályán annyira nem... Sztem az a kis bug-ozás elviselése megéri a jóval kevesebb töltési időért cserébe...
Sztem látványra a patch-el is hasonló lesz!
A nagy különbség észleléséhez sztem a monitor a kulcs. Nekem pölö egy sima 8000:1-es kontrasztú LCD van, szóval fakó a kép mindenképpen...
Látványosabb csak full hd-n várható, v leginkább led-es full hd-n.... -
szepsy
senior tag
Hali.
A grafikánál ,multisamplingnál melyik a legjobb a 16xcsaa a legnagyobb, de még egyet lehet jobbra menni a 8xqcsaa-ra melyik?
Másik: nem ismeri fel a kormányom, logitech wingman formula force gp, nem eredeti a game, hétfőn vagy kedden jön -
Sonja
nagyúr
Kijött a WRC 2010 demója, esetleg azt is nézzétek meg! Letöltési link a WRC 2010 topikban.
-
polonic
félisten
Őrület ez a játék. Alig bírtam abbahagyni. Eddig csak multiztam. Nagyon jó benne a grand prix mód. 15 perc időmérő, 7 kör verseny, egy kötelező kiállás.
Gamepaddal nagyon béna vagyok, úgyhogy billentyűzettel tolom. Egész jól megy. De kell egy kormány, azzal lenne az igazi. Mit javasolnátok 15-20 ezerért?Játszhatnánk ph-sok grand prix-t!
Vegyetek már fel live-ra! polonic1986
-
balyiwick
csendes tag
Sziasztok! Xbox-os verzióban is benne van a box kiállásos bug? Boxon hogyan tudják ezeket a bugokat orvosolni?
-
alibaba78
őstag
válasz
skylaner #1202 üzenetére
"Én is szívtam vele mert a leírás csak azt írja hogy a replay mappát kell törölni, de nem, a "sajátnéveved" mappát is törölni kell."
Lennel olyan szives elmagyarazni nekem, mit is kell csinalni, mert az angol leiras alapjan nem talalom azt a mappat, amiben a torlendo file van. Koszonom!
-
19Tomi93: A fórumon tiltott a warez. Vedd meg a játékot a boltban vagy a Steam-en és utána nem lesz gond.
-
Menyus911
tag
szaisztok, meg tudna nekem valaki mondani h miert megy windowed modba??
-
Nemtudom már ki, de valaki rákérdezett egy olyan hibára, hogy indítás után feldob a game egy kis ablakot a közepén egy piros X-el, hogy mi az.
Nos, elvileg az egymagos proci miatt van ez a hibaüzenet. a Codemasters azt mondja, fog futni single core cpu-n is, de részleteket nem tudni.
Ha neked(aki kérdezte) dula core(vagy nagyobb)procid van, akkor cáfolata vagy az általam talált infónak, viszont ha egymagos, akkor valóban ez lehet a gond. (nem hivatalos infót találtam, szóval nem 100%, hogy ez van)
-
pcguru1
őstag
Gumikopást hol lehet állitani
-
lvnt
őstag
Amikor a versenymérnök azt mondja a rádióban, hogy próbáljam a csapattárs beállításait, akkor tényleg van rá lehetőségem? Ha igen, hol?
-
Alo azért behozta pole-ba
És szerintem ott koccolta a falat, hiába mondják, hogy nem..
-
Sanya595
senior tag
Massa out.
-
GuruZone
őstag
még úgy megtalálhatjuk egymást ha beírjátok, hányadikok vagytok a Leaderboards-on... Bár az elég gyorsan változik...
Jelenleg 819. vagyok az 5943-ból
-
BeLucZ
addikt
válasz
Steady74 #1212 üzenetére
Annyit elfelejtettem irni hogy így is meg van a 45-50 fps, csak azért idegesítő hogy a gpu nincs kipörgetve 100%-osan!Azt hittem egy 4 ghz-re huzott q9550 elég lesz még minden játéknak egy jó ideig, de úgy látszik az F1 megdöntötte az elképzeléseimet, azért remélem a jövő játékai ilyen szempontból jobban lesznek megírva!
Még egyszer köszi a segítséget mindenkinek! -
Enton
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1227 üzenetére
Miért akarod te állítgatni carrierben?
Ott alapértelmezetten Dynamic!Egy klassz kis video:
-
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1230 üzenetére
igen, ilyesmi, de nem igazi adatokra hivatkozik, csak úgy random megy.
meg ugye mutatja, hogy hány százalék esély van az esőre és társai
eléggé komoly ha verseny közben elkezd esni, borul a taktika.(persze ez csak sok kör mellett ér valamit.) -
válasz
Rolly Dy07 #1230 üzenetére
Azért ne arra gondolj, hogy az itthoni valós időjárási kép alapján van a játékban is
-
sagesz93
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1227 üzenetére
azt nem is fogod, dinamikus időjárás rendszer van.
-
Rolly Dy07
senior tag
A karriernél nem találom az időjárást beállítót!Hogy hogyan alakuljon az időjárás. Valaki megmondaná hol tudom beállítani!
-
nepszter1
addikt
hol lehet a gumi kopást beállítani?meg a töréseket?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1215 üzenetére
felvettelek!
-
Ha esetleg valakit erdekel osszehasonlitasi alapnak, mentem egy kort monacoban belso nezetbol, szaraz es vizes palyan, minden kimaxolva 1680x1050, 1 db 480-al a kovetkezo fps-ek jottek ki.
Min max avg:
Szaraz palya: 64, 82, 72
Esoben, vizes palyan: 61, 77, 67
Proci Core i7 920 3360 mhz+6 giga memo, vga alapon.
-
pcguru1
őstag
Az miért van hogy a versenyt mindig a boxból kezdi,és nincs felvezetö kör vagy mindenkinek igy van
-
AMD_ok
őstag
-
GuruZone
őstag
az online rész rohadtul bután van megcsinálva, 20 szerverből 8ba enged belépni, semmi indok nélkül Connection Failed-et ír ki a többire...
-
Tom5
addikt
A motorhang nagyon nemjönbe, mondhatni idegesít...
Amúgy tetszetős küllem, de még nem mélyedtem bele. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Karajev7 #1204 üzenetére
Valószínűsítem hogy a segítségek miatt van. Billel nyomod és te akkor is nyomnád a gázt amikor nem lehetne, mert kiforognál. A gép dolgozik helyetted. Te csak a gomb lenyomásával jelzel neki, hogy amikor lehet meg amennyire lehet gyorsítson. Menj kormánnyal és kapcsolj ki minden segítséget! Akkor rájössz mi a késés oka!
Én mindent kikapcsolva megyek és expert fokozaton. Nagyon ász mikor a boxból kijövet a 2. kanyarban nem voltam elég óvatos a hideg gumikon és keresztbe csaptam. Na ez az amit billel nem lehet érezni.
-
toxicus77
csendes tag
Szevasztok!nekem olyan problémám lenne , hogy vízhagnzik a hang!Nagyon idegesítő!Nem tudom a sound menünél át állítani a softvert Rapture 3D-re!valaki valami megoldást talált már?elöre os köszi ÜDV:TOXIC
-
BeLucZ
addikt
Hello emberek!
Létezik hogy ez a játék ennyire cpu igényes legyen?Mindent feltoltam maxra 1920x1200ban játszom 8X MSAA és minden létező max 5850el és egy 4 Ghzre huzott q9550el brutális cpu limitem van?!A max gpu kihasználtság 67% volt nálam!Dirt 2 grid, ezekhez mind elég a proci hogy kipörgesse a vgat, kicsi fura hogy az f1 -nek nem elég miközben annyira nem nyújt pazar látványt, fizikában sem hinném hogy olyan nagy durranás lenne!Ha valaki tud, segítsen megmagyarázni!
Köszönöm!
-
Karajev7
tag
nem hiszem el... Mindenkinek tokéletesen mukodik, csak nekem késik fél másodperceket a gázadás!?
-
Sanya595
senior tag
válasz
werszomjas #1195 üzenetére
Én irtam,hogy van kormányom.De....
Napközben nincs idöm játszani,szinte csak éjjel amitt a 6 éves kislányom és feleségem nem igazán szeret,mert elég hangos az ffb.
Szal éjjel billel,nappal kormányal,de nincs nappal sok idöm rá.
5 percért meg neki sem állok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Battlefield 6
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest