Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zodo

nagyúr

válasz zodo #2277 üzenetére

Lehetőségként még talán annyit megtehetsz, hogy a játékban váltogatsz a kormányok típusa közt, hátha valamelyiknek a beállítása, jó lesz neked.

Más
    Ahogy keresgéltem a .xml fájlok közt és az forcefeedback/carsetup xml fájlba belestem és ezt találtam.

<FFBCars>
    <!-- Car setups for force false This file holds a list of car specific setups. If a car is not found here no modifiers are applied. name= Folder name of car scaleForce= wheel linear force scale scaleFriction= wheel friction force scale scaleEffects= collision, gear change etc effects' force scale-->
    <FFBCar name="sst" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="555" template="sst" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="405" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <!-- Old car names should be removed! -->
    <FFBCar name="RD3 Style Test 4WD" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Subaru Impreza Spec C Tarmac A" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Mitusbishi Evo IX" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Subaru Impreza 555" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Peugeot 205 T16" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Citroen Xsara Rally X" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Audi TT" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Suzuki Swift Super 1600 Tarmac" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Citroen C2 Super 1600" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="McMillin Racing Buggy" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Lancia Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    <FFBCar name="Fenomenon Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
    </FFBCars>

Lol. Írtak ezek egyáltalán valamit ehhez a játékhoz? :DDD
    vagy ezek lesznek a bonus verdák? :))
    Befejeztem csak érdekesség kép említettem meg!

• Steady74

addikt

válasz zodo #2277 üzenetére

Szia Zodo,

Na, itt is találkozni fogunk? :) hogy állasz a játékkal, tudsz jönni online? A régi GRID-es csapatnak jó része már itt van :D

Új hozzászólás Aktív témák