- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #5557 üzenetére
Nem kell leforditani van amit megértek,csak nem mindig figyelek arra amit mondanak ezért lett volna jó ha az is magyar
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5551 üzenetére
Nem a szerzödések magyarul vannak,én azokra az üzikre gondoltam amit a mérnök mond verseny közben
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #5549 üzenetére
Értem csak azt olvastam valahól,hogy az üzenetek is magyarul vannak
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem biztos van pár emberke aki használja a magyaritást,engem az érdekelne hogy amit verseny közben kapok üzenetek azok is magyarok vagy angol és ha magyar akkor hogy tudnám beállitani?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki adni linket,egy müködö patch-röl
Köszi
-
pcguru1
őstag
Közben megtaláltam,ha érdekel valakit
[link]Még nem teljes,de legalább van
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Magyaritásról lehet már tudni valamit?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Valami hir van már a magyaritásal kapcsolatban
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Segitsegre lenne szuksegem,az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
-
pcguru1
őstag
Valaki tud valamit,a jatek magyaritasarol
-
pcguru1
őstag
Megint eljutotam oda hogy rivalist kene valasztanom,pedig mindig megcsinaltam amit kert a csapat helyezest.Szeretnek maradni a red bull-nal,valakinek nincs valami otlete hogy tudnam ezt megoldani
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Van valami megoldas arra hogy ne keljen minden szezon vegen csapatott valtani,szeretnek vegig a red bull-nal maradni
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
A csapatradiot hogy lehet hasznalni,marmint en is vissza tudok valahogy szolni a csapatnak
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Win7-nel hol talalom a jatek menteseit?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Lenne egy kerdesem,muszaly minden szezon vegen csapatott valtani?es meg valami hogy tudnam versenykozbeni kerekcseret es szarnyallitast masik billentyure allitani,vagyis hol?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
megtudna mondani valaki hogy tudok verseny kozben kerekcseret modositani,pl hogy a kemeny helyett intermediet -t rakjanak fel?
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
Hogy lehet verseny kőzben a kerékcserét modositani mármint hogy más gumit kapjak mint a tervezett,az 1és2 gombot megnyomtam,valamit kiirt de mit
-
pcguru1
őstag
Valaki talált már javitást a játékhoz?
-
pcguru1
őstag
Kicsit meggyorsithatnák a patch kesziteset,mert már tiszta ideg vagyok hogy az ujonc csapat pilotái egyszeruen nem engednek el gyors kőrőn
-
pcguru1
őstag
Kéne egy kis segitség,hogy tudnék a futamokról videot csinálni?milyen progivagy mi kell hozzá?
-
pcguru1
őstag
Megvan az elsö világbajnoki cim és a red bull a mostani csapatom,sajnos a webber a csapattársam de alényeg hogy sikerült a legjobb csapathoz igazolni
Viszont a vb cimel kapcsolatban semmi különös öröm nem volt,elmondták rádion hogy megvan és ennyi,se pezsgö se csillag a sisakon,viszont van egy nagy serleg a lakokocsimban
-
pcguru1
őstag
íMiért kezd el versenyezni velem aki épp akkor jön ki elöször a boxból,és én már gyorskörön vagyok és még kilök a pályáról is,de ha nekimegyek véletlen 5rajthelyes büntit kapok
Egyébként a 10MP-es büntit hogy tudom letölteni?vagy csak simán bemegyek a boxba és végig megyek vagy mi? -
pcguru1
őstag
Van olyan lehetöség a játékban hogy teljes futamot vissza tudok játszani.és ha igen hol találom?
-
pcguru1
őstag
Valaki tudja esetleg,mikorra várható a patch?
-
pcguru1
őstag
Végre elsö vagyok az egyéni bajnokságban
-
pcguru1
őstag
Végre sikerült egy polt szereznem,de kaptam rögtön egy öthelyes rajtbüntit mert kicsit meglöktem kubicát.A pálya a canadai volt és az idö 1.19.853
-
pcguru1
őstag
Olyan lehetöség van hogy egy versenyt ujra kezdjek a Q1 töl,kicsit eltoltam a 2.kvalifikációt azért szeretném ujra kezdeni
-
pcguru1
őstag
Nekem a tegnapi futamon még azt is megvárta a nyalokás pasi,hogy a lotus beáljon kerékcserére 5.helyröl mentem ki ráadásul majdnem egy célegyenes elönyöm volt,és a 23.helyre mentem vissza.Jöhetne már valami javitás mert ez igy nagyon gáz,ráadásul nem is akkor mentem ki amikor hivtak
-
pcguru1
őstag
Hogy tudok versenyközben beszélni a csapatal?
-
pcguru1
őstag
Szerintetek a patch a boxkiálláson is fog javitani,nagyon idegesitö hogy mindenkit elenged a nyalokás fickó.Most pl 5.helyröl mentem a boxba a lotus jött utánam,és a lotus ment ki elöbb és én a 17.helyre jöttem vissza
-
pcguru1
őstag
Hétvégén én is jönnék multizni,ha lehet
-
pcguru1
őstag
Lenyomtam az elsö szezont,és a renault helyett a hispaniahoz tudtam igazolni 1 számu pilotának,havi 6milláért ja és bruno a csapattársam
-
pcguru1
őstag
válasz
Barthezz2 #1556 üzenetére
Én ugy olvastam valahol hogy a szezon végén,ajánlatott tesz valamelyik csapat és te vagy elfogadod vagy nem.A tortagrafikon nem tudom mit jelent.de szerintem a csapatodnak azon a helyen kéne álnia ahol ez a grafikon van,vagy azok a csapatok szeretnének leigazolni a pilotájuknak de ez nem biztos.
-
pcguru1
őstag
Nekem most kiirt egy olyat hogy a petrov a riválisom,lehet hogy a renault akar majd leigazolni.Egyébként összesen hány verseny van a szezonban,és melyik az utolsó pálya tudja valaki
-
pcguru1
őstag
A versenymérnököt kilehet rugni,valencia 11körös versenyt 2 kiállásra tervezett plusz volt egy defektem igy utolsó lettem,és még nem is tetszet neki
-
pcguru1
őstag
Az miért van hogy a boxból kijön,én gyorskörön vagyok de nem huzodik le
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1247 üzenetére
Sikerült beállitani a gumikopást,rögtön kaptam is egy defektet pedig a 7.helyen voltam lotusal
-
pcguru1
őstag
Gumikopást hol lehet állitani
-
pcguru1
őstag
Az miért van hogy a versenyt mindig a boxból kezdi,és nincs felvezetö kör vagy mindenkinek igy van
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1079 üzenetére
Csak pár körel késöbre szeretném állitani a kerékcserét,az elözö versenyen beáltam ahogy kihivtak a 2helyröl és 22.mentem vissza
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1051 üzenetére
Köszi
Lenne még egy kérdésem,hogy lehet beállitani hogy a kerékcsere akkor legyen amikor én akarom
-
pcguru1
őstag
Sziasztok!
A törést hol lehet beállitani,mert nekem nem törik a verda
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #914 üzenetére
Hogy tudom beállitani hogy legyen Q1,Q2,Q3,és az idöjárás is változó legyen?
-
pcguru1
őstag
Valaki kapott már másik csapattól szerzödési ajánlatot?
-
pcguru1
őstag
Nekem még nincs meg a játék de egyenlöre örülök is neki,igy legalább a hsz-böl eltudom dönteni hogy érdemes-e megszerezni vagy sem
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #468 üzenetére
Én már most leadom a nevezésem a PH bajnokságra
-
pcguru1
őstag
válasz
Unbaised-Ben #396 üzenetére
Nagyon jó ez a videó
-
pcguru1
őstag
Szerintem kis csapatnál kéne kezdeni,mert a jó telsesitmény után majd jönnek a csapatoktól a szerzödés ajánlatok
-
pcguru1
őstag
Végigolvastam a kézikönyvet,lesz itt sok beállitási lehetöség
-
pcguru1
őstag
válasz
werszomjas #307 üzenetére
Nem vészes a gépigénye,én komolyabra gondoltam
-
pcguru1
őstag
Lehet már tudni a pontos gépigényt,remélem nem kell semmit kicserélnem
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #248 üzenetére
Reméljük lehet,egyébként anno a gridet is nyomtam neten
-
pcguru1
őstag
Egyébként a ligát hamachival akarjátok majd csinálni vagy simán,én majd jelentkeznék az egyik red bull-al
-
pcguru1
őstag
Sajnálom hogy demót nem adtak ki,pedig jó lett volna
-
pcguru1
őstag
Olyan videot nem tudtok amin látszik,hogy törnek a kocsik?már kerestem de egyenlöre nem találok
-
pcguru1
őstag
Én is várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1 humoros
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest