Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
szkaroly
senior tag
Csak a gyengébbek kedvéért: melyik könyvből van az idézet?
-
válasz
cinemazealot
üzenetére
Teljesen sehol, aprobb reszletek voltak megosztva rola a kulonbozo tortenetekben - de egyik sem az volt, ami a Rogue One-ban van. A legtobb a sztorirol talan "A Lazadas Hajnala" c. kotettel befejezodo Solo-trilogiaban van.
-
válasz
cinemazealot
üzenetére
Nyilván a hipertérben tették meg, de ettől még ez egy átírt történet. Minek kellett átírni - kérdezem úgy, hogy egyébként a Rogue One még szerintem is oké (eltekintve a légkörben repülő TIE vadászoktól)?
-
cinemazealot
addikt
Nekem tetszett a Rogue One-ban bemutatott módszer is, sőt kifejezetten tetszett, ahogy összekötötték végét a New Hope-pal, de valami tényleg nem volt kerek. Hiszen a Scarif és a Tatooine között azért van egy kis távolság, amit csak nem egymást üldözve/lövöldözve tettek meg.
Ez a Lucas-féle tervlopás hol volt leírva?
-
-
-
-
FRIZ 22
senior tag
Jó volt elolvasni, köszi:-)
-
-
HThomas
őstag
Az utóbbi időben kiszerettem a Star Wars-ból, de ezt jó volt olvasni, visszahozta a régi vibe-ot. Gratula!
-
-
Csorbi
addikt
Zseniális volt olvasás közben filmszerűen is látni az egészet magam előtt. Köszönöm!
-
-
Koszonom mindenkinek!
-
-igu-
veterán
ez elegge rendben van
-
VS461
tag
De jó volt olvasni! Egészen belefeledkeztem, majdhogynem csodálkozva, hogy nem az egyik régi galaktikás SW-könyvet olvasom. Köszi szépen, made my day!
-
-
-
sosem bocsátom meg a moslékságot, amit a star wars-szal műveltek
-
-
gabyka
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

várjuk szerintem sokan.