- Fujifilm X
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- OLED TV topic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Feltettem a drivert
Egy gagyibb SpeedLink kormány, win-es driverrel ment eddig, FF úgy sincs, csak rezeg, de az meg nem kellett. Gondoltam egyet, feltettem most hozzá amit a honlapról le lehet szedni, és így már engedte azt a részt is. De nem értem, eddig minden játék ment rendesen enélkül is.Viszont van egy gondom. Padlógázzal megyek,, és simán lehagynak. Mintha lassabb lenne a verda, mint a többieké. Próbáltam a pedál beállításait, mert Grid-ben is ez viccelt meg, de itt nem segít
Valakinek van ötlete?
Szerk: ALT+Tab-ra meg mért így kell kilépnie
-
Unbaised-Ben
senior tag
Stephen Hood egy interjúban ezt nyilatkozta az FPS terén:
A játék a Codemasters EGO motorját használja, ami a Dirt 1-2 és a Grid játékok alapjának egy nagyon mélyen módosított, fejlesztett változata. Mindegyik játékunk, ami ezt a motort használta, kapott valami újdonságot. Például a Dirt 3-ban már ugyanaz az időjárás modellezés lesz, ami az F1 2010-ben. Az igazán nagy dolog ezzel a motorral kapcsolatban az volt, hogy a fejlesztés nagyon korai periódusában is képesek voltunk a pályára tenni a kocsikat. Az F1 2010 képkocka frissítése 30 FPS-ben lesz maximálva és nem gondolom, hogy ennél többre szükség lehet. Ami az autóverseny játékok esetében sokkal fontosabb, az a kontrollerek válaszideje, illetve a stabil képkocka szám. A túlságosan szélsőséges ingadozások ártanak a játékélménynek. 24 kocsi fog futni a pályán, megannyi információt kell feldolgozni a starttól egészen a célig. A legtöbb autós játék legfeljebb nyolc opponenssel dolgozik. Forrás f1game.huAz interjú itt megtalálható:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fujifilm X
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple watch 8 45mm white aluminium
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest