Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Chromecast topic
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem "hungarikum".
-
krishy
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég számhordoztam egy Yettel flottába. Mióta az új SIM kártya van bent, egy konkrét vonalas szám hívásánál folyamatos lag/latency van a vonalban. Mintha minden késne 1-2 másodpercet, nagyon zavaró. Csak egyetlen vonalas számnál csinálja ezt, de ezt a számot nagyon sokat hívom. Valakinek valami ötlet?
VoWifi kikapcsolva, a telefonom Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G. A vonalas szám Telekom előfizetés.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Mondom, nezd meg a yettel kartyat masik teloban, a szifonba meg tegyel one-os vagy telekomos kartyat. Ha a yetis kartya megy masban akkor azzal nyilvan nincs gond, ha a szifon is felmegy one vagy telekom halozatra akkor boritekolhato hogy reszletre vett es nem fizetes miatt tiltotta a yeti. A szopo ebben az hogy neked le se fogjak venni a tiltast, csak annak aki a yetteltol kihozta (miutan kifizette a tartozast persze). Azt meg nyilvan keresheted. Az ilyen telefonok kerulnek fel ugy hardveraprora hogy csak x es/vagy y szolgaltatoval mukodik... Es ez is csak addig mukodik mig egyszer ki nem talal az eu egy egyseges kozos imei blacklistet, ami mellesleg tok regota indokolt lenne hogy elvegye elelmes polgartarsaink kedvet a masok atb..szasatol. Mondjuk gondolom azert nincs ilyen mert ez is elegge hungarikum.
-
SztiviVander
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudom ez mennyire valos vagy kamu infokat ad vissza (inkabb nem probalom ki egyik telefonom imei-evel sem, nehogy aztan valakinek majd arra irjak at a letiltott telefonjan), de ha publikus lenne ez az info akkor biztos nem egy .com -os oldalon lenne publikalva. Meg ahogy elnezem ez max az usa szolgaltatoktol szed ossze barmi infot. Szerintem.
-
4Grider
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ha előfizetéssel hozták ki szolgáltatótól a telefont, simán előfordulhat, hogy csak mostanáig fizették a hozzá tartozó előfizetés havidíját. Ha pedig nem fizetik, akkor a szolgáltató tilt...
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
SztiviVander
üzenetére
Tegnap még ment, ma már nem fizikaival.
Ez már 8 hónapos, nem új, azóta megy rendesen. -
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Gondolod a https://iunlocker.com/gsma_blacklist_check.php csak egy adathalász oldal?
-
SztiviVander
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ott tudod megnezni hogy nem engedi fel a halozat a telefont, errol nincs publikusan elerheto lista... Probald ki a masik ket szolgaltato kartyajaval, ha azokkal megy akkor gyanus. Bar a boltban meg is nezhettek volna ezt. Egyebkent szerintem a one es a telekom kolcsonosen tiltjak a nem fizetett telefonokat (nem egy olyan olcso telefont lattam mar ugy hirdetve hogy csak yettel halozaton megy), a yeti kilog a kartellbol. De korabban azt irtad fizikai simmel megy, most meg azt hogy nem. Akkor most melyik a valos allapot?
-
Gloob
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Egy telefon gyári visszaállítást megérne ez a dolog. Valamit lehet, hogy elállítottál, vagy valami megborult benne.
-
4Grider
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Honnan szerezted be a szifont? Nem került feketelistára/tiltásra?
-
4Grider
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ha kaptál fizikai sim-et, azt bármilyen másik telefonba be tudod tenni kipróbálni. Ha abban sem működik, vissza kell menni és panaszt kell tenni.
Van, amikor nem működik azonnal kártyacserét követően a sim, ezek aktiválására minden szolgáltató ászf-jében 72 óra a határidő. Viszont ilyenkor nem csöröghet ki sehol sem a sim. -
dredjudge84
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
De ha ott nem tudnak segíteni, akkor mi mit tehetnénk?
-
4Grider
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Írtam, hogy sürgősen menj be ügyfélszolgálatra. Azért írtam, mert a jelek szerint a számodat egy másik sim-re regisztrálták, ami nyilván lehet fizikai SIM is. Lehet hogy valami azonosítási hiba történt, ha viszont direkt csinálták, akkor minél sürgősebben csináld vissza, mielőtt visszaélnek a számoddal. A bankszámládhoz a hozzáférést remélem nem sms-el biztosítja egyik bankod sem ..
-
adika4444
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Azért írtam feltételes módban, mert történhet ilyen, az emberi tényezőtől függ, mert néhány kattintás átregisztrálni, vagy a régit deaktiválni. Régen SIM-ekkel bevett gyakorlat volt ez, emiatt szigorodott a SIM cseréjének folyamata. Csak fizikainál egyszerű volt tesztelni, kiveszed, csörög, visszarakod, továbbra is csörög, de nem nálad, az problémás.
Kivéve, ha valami hívásátirányítás van rajta. -
tomp
félisten
Ablakba rakott(belső párkány) GreenPacket ezt tudja N78-on:
Sokkal jobb mint a ZTE G5B!
Kíváncsi leszek mit fog tudni ha kint lesz az üvegen. -
Krystal_s
addikt
Más is tapasztalt már olyat, hogy egész évben jó idő, rossz idő, eső, szél, tavasz, nyár, ősz, éjjel-nappal pl a B3 jelerőssége (RSRP) gyenge -102 -104 dBm, ezért hónapok óta nem is használtam inkább.
Aztán jött a karácsonyi ünnepek, amikor állítólag a legjobban túlterhelt..., + a hideg, a hó és egyik napról a másikra ugyanazon a helyen a B3 jelerőssége hetekig -93 dBm lett. Végre volt normálisabb net, nem kellett állandóan állítgatni....
(1 torony van, nem csatlakozott másikra...)
Aztán 3 napja éjjel elkezdett szakadozni a net, a jel-zaj értékek még jók voltak, de egész nap alig volt net...
Többen írták a Yettel FB oldalán is az ország kül. helyeiről. Fura, hogy itt senki nem jelezte.
Estére lett net, de a B3 jelerőssége újra gyenge sz. lett.
Időjárás ua, csak nem esik a hó.
Milyen jelenség lehetett ez a jelerősségjavulás fixen kb 3-4 hétig? Miért romlott vissza pont utána amikor országosan valami gond volt? -
adika4444
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ha a telefonodon nem aktív az eSIM, de látszódsz a hálózaton és kicseng a hívás, az jóeséllyel jelenti azt, hogy valahol máshol aktív az az eSIM. Oda érkezhetnek MFA SMS-ek is. Lehet persze, hogy valamiféle technikai hiba van nálad és nem mutatja a telefon, de ennek igen minimális az esélye. Illetve ez a jelenség fizikai SIM-eknél is SIMkártya cserét jelent, amivel igen jól lehet adatot halászni.
Ne vedd félvállról, ha máshová került telepítésre a profil a tudomásod nélkül, az szolgáltatói felelősséget is felvethet.
-
donjohnson
addikt
válasz
Csaba197412
üzenetére
az a yepp-re vonatkozik, nem az otthonnet-re.
-
tomp
félisten
válasz
Csaba197412
üzenetére
OtthonNet teljes mértékben adatkorlátlan.
Ahol érvényes a napi 108GB korlát azok a mobilos taifák. -
Csaba197412
csendes tag
Valaki azt mondta nekem, az otthonnet- nél a limit napi 108Gb azután lassítás van. Ma kivételesen közel 200Gb adatot töltöttem le, semmilyen lassítás nem történt. Ezek szerint nincs limit.
-
HKorn
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Kár, akkor marad a Sweet.tv előfizetés, az legalább elérhető a másik TV-n is, nem fog kelleni TV box sem. Árban meg ugyanannyi.
-
HKorn
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Na az baj, mert csak telefon előfizu van. Szóval ha jól értem akkor Yettel TV-t köthetek, de csak TV box nélkül. Ha az is kell, akkor kell Yettel internet előfizetés is.
-
4Grider
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Minél sürgősebben keresd meg az ügyfélszolgálatot.
-
trec12
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Szerintem meg linkelt oldal ellenére kiadják rá amennyiben - ahogy 4Grider fórumtárs is írta - jogosult a Yettel Tv-re és kéri a box(oka)t is....
@HKorn! Majd légyszi számolj be róla mi lett. -
4Grider
félisten
válasz
HKorn
üzenetére
Ha van már Yettel tv előfizetésed, akkor maximum 3 boxot bérelhetsz hozzá.
Ha még nincs Yettel TV előfizetésed, csak úgy lehet, ha az alábbi yettel előfizetések egyikével rendelkezel:
Yettel OtthonNet tarifacsomag
OtthonNet Pro tarifacsomag
Lakossági, számlás, hangalapú előfizetés
Kedvezményes dolgozói vagy flottás előfizetés -
HKorn
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Van internet előfizetés (Nem Yettel), emellé szeretnék Yettel TV-t TV Box-szal, mert a jelenlegi okostévén nem elérhető a Yettel TV app. Szóval akkor ez nem megy?
-
szaboi6512
őstag
válasz
HKorn
üzenetére
Nem lehet.
Mit érdemes tudnom a TV Box bérlésről?
Elengedhetetlen a teljeskörű Yettel TV élményért, illetve okos TV nélkül nem használhatók.A Yettel TV funkciói OtthonNet és OtthonNet Pro + TV csomag előfizetés esetén bérelhető
hűségvállalás nélkül elérhető
1 előfizetéshez maximum 3 darabot igényelhetsz
[link] -
HKorn
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Annyi kérdés még, hogy TV boxot lehet igényelni Yettel TV előfizetés mellé internet előfizetés nélkül is?
-
HKorn
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az jó hír, köszi!
-
4Grider
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Látod a telefonban az esim profilt? Próbáltad felhívni az eSIM-hez tartozó számot? Ha kicsöng, sürgősen menj be ügyfélszolgálatra, de amúgy sem árthat, ha felkeresel egyet.
-
HKorn
veterán
Yettel TV előfizetéssel lehet TV-zni 2 külön háztartásban, tehát megosztani az előfizetést?
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok,
Iphone 15 telóm van, esim-el.
Tegnap délután egyik pillanatról a másikra nem csatlakozik fel a Yettel hálózatra, vagyis nem vagyok elérhető, nincs mobilnetem sem.
Amit próbáltam:
- fizikális sim-el működik
- ki-be kapcsolás
- hálózati beállítások visszaállítása
- számláim nyilván befizetveMi lehet a gond?
-
Orgi
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Sziasztok,
engem is érdekelne, mi ez a "Díjmentes 5 GB adatjegy 30 napra", ez egy egyszeri ajándék? Csak mert holnap pont szükségem lenne egyszeri extra netre és akkor kihasználnám... de ha van vmi apró betűs rész, akkor nem.
-
jbl
senior tag
Yettel oldalán miért nem lehet befizetni a számlát Apple Pay -el?
-
tomp
félisten
Amióta GreenPacketre váltottam néha a yettel.hu címre ez jön be:
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Akkor ez nem mindenkinek egyforma. Nekem azt írja, hogy nincsenek ajánlataid
-
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ezt hol látod? Én is Auchan flottás vagyok, de nem találok ilyet
-
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok, mi ez a 'Díjmentes 5 GB adatjegy 30 napra' ráadásul megújuló?
Auchan flottás vagyok.
-
Orgi
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Köszi! 06-al nem lehet, ki van töltve a +36-os rész és bár többször hordoztam már a számom, már jó ideje újra Yetteles vagyok, így a 20-as számom most eredeti szolgáltatómnál van. Megkérdezem a Yettelt is akkor, mi lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sokkal jobb mint a ZTE G5B!