Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
Előfordulhat, hogy az ügyfélszolgálaton is be kell kapcsolni a roaming-ot, ha korábban nem lett még aktiválva ????
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Végülis az kényelmesebb megoldás.
Igen sajnos utólag nem lehet eszközt kérni a már meglévő előfizetéshez. -
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Engedik. Szimplán mondod, hogy szeretnél eszközt. Mivel a meglévőhöz nem tudnak adni így azt lezárják és rögtön megcsinálják a másikat.
A lényeg, hogy csak akkor él a 30napos próba ha nincs élő OtthonNet előfizetésed. A lezárt már nem számít. -
Dave1984
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
inkább 2100mhz 😀
-
aprokaroka87
nagyúr
igaz, bocs elfelejtettem hogy az n1 az 2600 mhz
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
N78-nál jobban terjed az N1 de az N28 sokkal jobban terjed mint az N1.
Viszont az N78-nál is sok mindentől függ miként viselkedik beltérben. -
4Grider
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
N28=700 MHz, N1=2100 MHz, N78=3500 MHz. Minél alacsonyabb a freki, annál jobban terjed.
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mint a melyiknek?
Ez így még eléggé kevés infó. -
aprokaroka87
nagyúr
Az5G N1-nek nem kellene beltérben jobban " terjednie " ?
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem ránéznek szóval...
Viszont van megoldás!
Ki kell hoznod egy OtthonNet előfizetést eszközzel együtt!
Ehhez lemondod a mostani eszköz nélküli előfizetést és kihozod eszközzel az újat. Ilyenkor elindul a 30napos próba. Utána kihozol még egyet de már eszköz nélkül.
Ezt a SIM-et belerakod a routerbe és kéred az SA bekapcsolását.
IMEI számmal és képekkel(ahol látszik, hogy SA-n nem kapcsolódik) együtt küld el nekik.
Miután bekapcsolták, visszarakod a SIM-et és a routeres előfizetést visszaviszed. -
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Amit írtam az nem legenda. Konkrétan tapasztalat!
Volt már egy OtthonNetem amit eszközzel hoztam ki. Van SA. Kihoztam még egy OtthonNetet de eszköz nélkül. Nincs SA. Kértem, hogy kapcsolják be. Jött a hülyeség amit neked is írtak. Utána beleraktam a ZTE routerbe majd válaszként megírtam, hogy Yettel által támogatott eszközben van a kártya és az IMEI számát is megírtam mint bizonyíték. Erre már nem írtak vissza semmit hanem szépen csendben aktiválták az SA-t. -
dredjudge84
őstag
hallottam erről a legendarol már, de a technikai csoport ezt írta:
"Az 5G SA hálózati technológia elérését azon, általunk forgalmazott eszközök esetén tudjuk biztosítani, melyek előzőleg tesztjeinken megfeleltek. Mivel az 5G SA hálózati technológia használata nem külön szolgáltatás, így azt sajnos egyedileg sem tudjuk az Ön részére aktiválni."
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha eszköz nélkül hoztad ki az OtthonNet kártyát akkor nem lesz SA. Azt ki kell verni a yettelből, hogy utólag kapcsolják be.
-
adika4444
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az adatkártya szabadabban használható, ott kétlem, hogy a telefonos használatot szankcionálnák. Ráadásul az ÜÁSZF-t gyorsan átfutva csak a hang alapú tarifáknál van ilyen rész, hogy mibe lehet igénybevenni a szolgáltatást. No meg a lakossági Yepp-hez azért elég könnyű hozzájutni és a feltételei is elég barátságosak.
Régebben az online APN miatt volt érdemes telefonba hang alapú csomagot használni, mert az adatkártyákon lévő net APN publikus IP-címét sokat piszkálták kívülről, ami merítette a telefonokat. Mivel hivatalosan már NAT-olnak mindenkit, nincs már túlzott jelentősége.
#117936 dredjudge84
A korlátlan adatkártyákon nincs napi 108 GB-os limit. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
adika4444
üzenetére
Nekem a hordozható internet 500 gb ( korábban yettel otthon net lite ) évek alatt már több telefonban is megfordult, Sim kártya telefonban van benne, mégis semmi korlátozás nincs, 5G is megy.
Pedig ez a díjcsomag meg pont kijelző nélküli eszközökbe van írva, tipikus hordozható modemek, annó az ügyfélszolgálatos mondta hogy semmi nem lesz belőle ha telefonban van használva.Pedig ez már rég volt.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
SztiviVander
üzenetére
Lehetséges hogy azért sem nagyon érdekli a yettelt a dolog, mert lehetséges hogy egy jogilag elég ingoványos talajra lépne ezzel.
-
MadMancs
veterán
válasz
SztiviVander
üzenetére
Kiragadott részlet. Saját kijelzővel, hangszóróval, mikrofonnal , es billentyűzettel (fizikai vagy virtuális) kell rendelkezni az eszköznek. Ez van pontosan mindegyik szolgáltatónak ÁSZF ében.
Máris kiesett a wifi.
Maradt a mobil, tablet, laptop. -
SztiviVander
addikt
válasz
adika4444
üzenetére
Az aszf-ben egyebkent ugy fogalmaznak hogy kijelzo nelkuli eszkozbe nem rakhato, ami kicsit vicces tekintve hogy pl a tplinknek (m8550, m7650) is van kijelzos mifije
Amugy szerintem akkor kezdik ezt majd ellenorizni amikor az egyiranyu utcaban forgalommal szemben biciklizoket/rollerezoket vagy a megallokban cigizoket. Azaz kb sohanapjan... -
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Többek között abból, hogy lehet hanghívást indítani a SIM-ről, ami egy adatkártyánál nem megoldható.
-
adika4444
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az ÁSZF-ben ki van kötve, hogy gyakorlatilag csak mobiltelefonba, meg esetleg táblagépbe rakható. Tehát a mifi, modem nem elfogadott. Az más kérdés, hogy ezt jelenleg nem ellenőrzik, de bármikor elkezdhetik.
Továbbá napi 108 GB korlát van rajta, ami a Yettel-nél a hang alapú csomagokhoz kapcsolódó korlátlan netnél már amolyan sztenderd. Az adatkártyán nincs ilyen korlát. Régen az XXL csomagban volt, hogy 1 TB után a szolgáltató jogosult nettó 10000 forint-ot felszámolni, de a jelenleg értékesítés alatt álló korlátlan adatkártyánál nincs ilyen. -
ginola
addikt
Sziasztok
Oneplus 13R és realme gt 7 esetén működik a VOWIFI? -
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Pontosabban mobiltelefonra tervezett tarifa.
-
dredjudge84
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Ezt miből vontad le? Mert ezt írják eogtog a yepp oldal elején:
"Yepp előfizetés korlátlan belföldi adattal, hűség nélkül.
Lakossági előfizetőinknek, normál felhasználásra."Plusz a 7 nap próba is a netre vonatkozik. De igazából mindegy is, a számlakontroll korlátlan netes csomagja és ez, ugyanazt tudja egyforma áron, yepp esetén meg nincs hűség.
-
PROHARDVER!
Fejezzétek be a One, politika és egyéb off témákat!
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
A yepp még mindig hangcélú csomag.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha flottaigazolást adnak és te mész be megkötni (vagy a szokott oldalon online intézed) az előfizetői szerződést, az akkor nem lesz atr. Nem is gondoltam, hogy van már nem továbbszámlázós díjcsomagjuk is.
-
dredjudge84
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
A számlakontroll csomagra azt mondta a chates ufsz hogy ha a kártya az én nevemen van, akkor van napi 108gb korlát a neten, mert ami az én nevemen fut, az lakosságinak számít, és azok esetében mindnél van korlát. És ennél egy papírral én megyek be az üzletbe és az én nevemen lesz a kártya. Valid lehet ez az infó?
-
kl122
tag
válasz
Krystal_s
üzenetére
"Vidéken kb egy megye kap 1(-2) gyenge 4G tornyot...kb 20 éves kőkorszaki szinten működik"
Ennek azért van egy bája, hogy ezt pont a Yettel topikba írod, amikor a Yettelnek van jelen pillanatban a legmodernebb és leggyorsabb hálózata és pont ők akik vidéken falvakban is telepítenek N78-as 5G-t
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
A számlakontroll nem atr (továbbszámlázós) flotta? Mert azokat ugye több okból is meg kell szüntetni, ráadásul ott az üzleti ászf már nem ismerhet számlafizetőt, ergo azokra nem is vonatkozik...
-
adika4444
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezek a flottás megoldások jellemzően vállalati csomagokat jelentenek, amire az ÜÁSZF érvényes.
-
bp15
junior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Végig az N78-as 5G-ről volt szó.
Most pedig már csak 5G-t ísz, ami lehet N1 vagy N28 is.
Optika nélküli N78 lenne a yettelnél bárhol? Kétlem...
-
szkaroly
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem csak elvileg. Pár hete nálunk is van 5G, de se optika se más vezetékes net nincs még a közelbe se.
-
dredjudge84
őstag
A 900-at érdemes belefogni a többi sav közé? Az nem húzza le a sebességet?
-
tomp
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
N78-hoz dedikált külön antenna kell.
Csak az N1 és N28-at tudják távolról "egy kattintás" módszerrel bekapcsolni.
N78-hoz ilyen tégla antenna kell: kép
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gumi és felni topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windowsos tablet topic
- Steam topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A 40%-os magántőkealap a 4iG-ben szerinted honnan van? A Télapó hozta? Most trollkodsz vagy átaludtad az előző 10 évet?