- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Tud egy bennfentes hozzáértő segíteni?
Kaptam egy e-mailt, miszerint frissítsem az adataimat, mert ha nem teszem meg;
„akkor azután csak SMS kóddal fogsz tudni belépni. Így egyes funkciókat nem fogsz elérni.”
A DÁP-al történő frissítésre, ez a rendszer válasza:
„Adataid alapján nem találtunk meg előfizetőként”
Bementem egy Yettel fiókba, ott hitelesítettük az e-mail címemet, azt mondta az ügyintéző minden ok.
De nem!
Ha be akarok lépni a fiókomba, erőlködik a DÁP ellenőrzéssel, így kezdődik minden elölről, hogy „Adataid alapján nem találtunk meg előfizetőként"
A megszűnésig, valami kedvező üzleti flotta csomagom volt, bár akkor is a Yettelnek fizettem, és amig nem kényszerítenek, ragaszkodom ezen csomagomhoz.Szerintetek ilyenkor mi van?
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
Yettel alkalmazásban vagy fiókban webes felületen megtalálható valahol visszamenőleg a havi mobilnet adathasználat? Számlákat néztem, de sajnos ott nem írja külön tételként, csak a roaming adathasználatot... Samsung mobilom van, az elvileg méri, de csak 4 hónapra visszamenőleg.
-
macika eger
kezdő
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Azt lehet tudni,hogy a Yettel fiók hitelesítése miben különbözik a Tekekom hitelesített fióktól? Én már előre félek az ilyen hitelesített fiókoktól, a Telekomnál megjártam.
-
Landsmann
addikt
Múltkor teszteltem az online rádiót. Debrecenig kétszer szakadt meg Telekommal. Ma Yettellel teszteltem. Nem szakadt meg egyszer sem, pedig a B20 is le van.tiltva. Így teljes egészében a saját hálózatot használt.
-
Landsmann
addikt
Megejtettem az azonosítást videochaten. Hogy ezzel miért kell vacakolni, nem értem. Első nekifutásra nem ment, aztán a másik telefonról csináltam, úgy már sikerült. Az e-mailben úgy írták, hogy hétköznap 8-16:15-ig lehet videochaten, az app meg azt írta, minden nap. Így megpróbáltam.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Próbaidőszak végén visszavittem.
Ez nem is tudom mikor, talán 3 vagy 4 éve volt. Lehet azóta javult már a helyzet. -
edk-
őstag
Gondolom, néhány szomszédos cellára korlátozzák a kártyát.
-
-
edk-
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Igen, köszönöm.
-
Poccc97
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Arra gondoltam, hogy egy városon belül bárhol köthetsz szerződést, nem kell, hogy oda legyen bejelentve a lakcímed.
Ugyanakkor csak azon az irányítószámon belül használhatod, amelyre a szerződés szól, ha nem, akkor bárhol módot kell aktiválni.
-
edk-
őstag
Otthonnetre csak az állandó lakcímre lehet szerződni, vagy esetleg tetszőleges fix címre?
-
trec12
addikt
válasz
Fehercsoki
üzenetére
App vagy telefonon. Nekem anno appban nem ment.
-
Fehercsoki
aktív tag
OtthonNet 5g csomagom van, pontosan hogyan lehet a bárhol módot aktiválni? Alapvetően az új címen is van internet (másik város, hivatalosan itt nem elérhető), de csak simán bedugtam a routert, inkább aktiválnám a bárhol módot, nehogy egyszer csak ne legyen internet.
-
4Grider
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
Az aktuális hangcélú flották jó része is már használhatja az SA-t.
-
edk-
őstag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Én is így gondoltam.
-
SztiviVander
addikt
Otthonnetes kartyakon kivul en meg mastol nem hallottam hogy fel tudna menni sa modban. Az exkuf kartyakat meg szerintem soha nem is fogjak beallitani, azokat a lassan 2 eve lezart dijcsomagokat inkabb majd kivezetni fogjak elobb utobb mint foglalkozni veluk. Hivhatod oket de az egysegsugaru ugyintezonek fingja se lesz rola mi az az 5g only avagy sa mod, maximum majd felolvas valami random baromsagot a "nemertemmitakarazugyfel" itinerjebol.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi!
Őszig voltam 3 számmal egy régi, de még nem teljesen kivezetett céges flottában (OMSZ, mentő) Akkor rábeszéltek egy félig publikus csomagra, 3 számmal átmentem ebbe a Simple Prime Net....csomagba. Ígértek mindenféle kedvezményt, ha 3 számmal megyek. Persze, nem annyi lett a számla, amiben szóban telefonon megegyeztünk, akkor reklamáltam is, faragtak le belőle. De a múltkor mondta az üzletkötő, aki hűségre próbált rávenni, hogy ez csak fél évig él, szóval áprilistól megint elvesznek valami kedvezményt....
Részemről ennyi, próbáltak rábeszélni készülékvásárlásra, hűséggel. Hát inkább nem.
Most megorroltam rájuk, én nem könyörgök kedvezményért, lesz időm, bemegyek Yettel üzletbe, aztán szerintem a 3 előfizetésből kettőt lemondok, egyet meg lehet átviszek máshova, asszony száma megvan vagy 25 éve, ragaszkodik hozzá.
-
edk-
őstag
Adott egy TCL HH512LM 5G CPE, benne egy flottás adatkártyával. Az normális, hogy 5G only módban nem megy fel a hálózatra?

Auto módban a státuszsoron 5G-t jelez, de a cella, amire kapcsolódik, 4G-s.

Két helyen próbáltam Budapest területén. -
juve600
nagyúr
Sziasztok! Yettel milyen sűrűn kaphat készülékeket ? iPhone 17-et szeretnék fekete színben de nincs nekik
-
4Grider
félisten
válasz
Zoli bácsi
üzenetére
Minden szolgáltatónál le lehet tiltani a szolgáltatói marketing célú hívásokat. Ha nem találod meg a fiókodban, akkor a telefonos ügyfélszolgálat azonosítás után megoldja.
Nyilván azért hívnak, mert olyan régi lezárt és nekik nem jó árú díjcsomagot használsz, amit már szeretnének kivezetni, ahhoz viszont az kell, hogy minél kevesebben használják. -
Zoli bácsi
őstag
Kérdezem, a Yettel előfizetőktől, másokat is sokat hívogatnak a Yetteltől? Kb 20-25 éve vagyok előfizető, még Pannonos időktől...Ritkán hívtak, de kb. fél éve már hetente, max kéthetente felhívnak, múlt héten azért, mert nincs hűségem, vegyek készüléket hűségre.
Nemrég menesztettem a fél éves Xiaomi 14T-t, nem bírtam vele együtt élni, visszavettem a Samsungot. Ma is kerestek, nem tudom mit állítottam be anno, de a kis Samsung A52S blokkolgatja a Yettel hívásokat, rákerestem, mindegyik szám amit blokkolt Yetteles, vagyis Yettel ügyfélszolgálat. Jól van ez így, "okos" telefon.
Mást is ennyit hívogatnak? (ez egyik szám) Le lehet állítani, ne hívogassanak..?
-
adika4444
veterán
Megcsináltam online videochaten az adategyeztetést. Elsőre csend volt, szóval újraindítottam a hívást. Másodjára tárcsázós csipogás, majd ismét csend. Harmadjára már megjött a kép és a hang, egy kedves hölggyel pillanatok alatt lezajlott a folyamat és még egy ügyfélszintű kód beállítására is megkértem.

A kód beállítása is nagyon olajozottan ment, nagyon látszik, hogy ki van ez találva.Összességében nagyon pozitív tapasztalat volt, a telefonos ügyfélszolgálatnál sokkal kényelmesebb és gördülékenyebb így a folyamat.
-
macika eger
kezdő
válasz
Hosssszu
üzenetére
Én nekem volt a Telekomnál hitekesített fiókom. Ahogy ezt megcsinálták, sehogy nem tudtam belépni. Hitelesítés előtt minden ok volt. Nagy nehezen sikerült elérnem, hogy töröljék a hitelesített fiókot. Azóta csináltam én egyet ami nincs hitelesítve és minden ok.
Itt a Yettelnél biztosan nem fogom hitelesíttetni. -
donjohnson
addikt
válasz
unthinking
üzenetére
próbáld meg boltban, személyesen.
-
unthinking
tag
Hogyan kössek OtthonNet Basic csomagot ha csak 5G-t kínál fel a kereső?
Régebben ugyanazon a címen elérhető volt a Basic csomag. -
4Grider
félisten
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A DÁP és a személyi is csak rövid ideig adható át. Az előfizetés hozzáférési adatai és a sim hosszabb távra is. Állambácsi pedig jogszabályokkal és az nmhh-val próbálja elérni, hogy egy előfizetés mögött az legyen, akit ő mögötte ismer.
-
Hosssszu
őstag
válasz
cherubion08
üzenetére
Én ha egy mód van rá, elkerülöm az ilyen jellegű dolgokat. Ügyfélkaput megcsináltam kétlépcsősre, mert meg kellett csinálni, de ezt a dápot kihagyom, amíg lehet.
-
-
Landsmann
addikt
válasz
Jim74
üzenetére
Na, hát vajon miért az e-maillel szarakodnak és nem SMS-t küldenek? Mióta lecseréltem egy korábbi telefont, levelező programot nem használok. Gyakorlatilag nem e-mailezek telefonon. A levelező program beállításait nem lehet átvinni az új telefonon lévő ugyanolyan appba. Én meg egy napot nem fogok szenvedni 5 postafiók beállításával. Szóval nálam ez gubanc lesz. DÁP nincs, nem is lesz, a videochat meg csak akkor működik amikor én is dolgozok, szóval esély sincs ezzel megoldani. Mindegy, szombaton bemegyek egy üzletbe, aztán majd lesz valahogy.
-
SztiviVander
addikt
válasz
szentmihalyi
üzenetére
Működik persze, nincs olyan megkötés hogy csak yettel által adott routerben működne. Akár telefonba rakva is megy, csak ugye a sim-et nem engedi fel alapból a yettel a megkötött címen túli bázisállomásokra szóval telefonba adatkártyának nem igazán ideális. A deco pedig egy magasabb kategóriás cucc (nem csak a mesh miatt hanem az újabb qualcomm modemje miatt is) mint az nx-ek amiket pl a yettel is osztogat(ott). Próbáltam nx200-at és nx600-at is, siralmas volt mindkettő. Ha pedig költséghatékonyabb akarsz lenni akkor mercusys mb520-5g, annak ugyanaz a belseje mint a deco x50-nek csak épp nem 145e hanem 105e (most, én január elején 67e-ért vettem meg az utolsó akciós darabot alzán) és ez is tud mesh-t, 57e hozzá a 3db-os Mercusys Halo H80X csomag. Bár én mesh-t nem használok szóval erről nem tudok véleményt mondani mennyire stabil.
-
válasz
Hosssszu
üzenetére
Én nem olvastam végig a levelet.
Nekem sincs dápom, a videochat-et 2-3 napig nem sikerült megejtenem, mert mindig volt valami dolgom, aztán valamelyik nap pont útba esett egy Yettel üzlet, nem volt senki, megkérdeztem, hogy kaptam egy ilyet, el lehet-e intézni, mondták igen. Elkérték a személyim, meg egy email címet, arra küldtek egy talán hatszámjegyű azonosítót, azt be kellett momdanom és kész volt. -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Április 1. után korlátozottan fogsz tudni ügyeket intézni a fiókodban.
Bemész egy Yettel üzletbe és 5 perc alatt megcsinálják az azonosítást. -
tomp
félisten
válasz
esbii22
üzenetére
Hali!
A TV előfizetésre fix 15% jár. A többire már 20-30%!
Mivel a TV előfizetés hangtarifához vagy OtthonNethez kötött és OtthonNetből is annyit kérsz amennyit szeretnél így a TV is lehet több mivel minden új OtthonNethez kérhetsz TV-t.
Nekem 2 netem van(ugyan azon címen) igaz csak 1 TV. -
esbii22
őstag
Sziasztok!
Yettel otthonnet+tv témában lenne kérdésem.
Eddig Vidanet volt a szolgáltató, de ezt átvette a Kalásznet itt Győrben. Sajnos az Olimpiai Sportpark környékén ez az egy opció van.
Yettel full csomagban vagyunk a párommal. Ebbe beletartozik a 2 db Prime net előfizu, illetve egy otthonnet+tv előfizetés is (ez az Anyukájánál van használatban), ehhez jönne pluszban még egy otthonnet+tv előfizu, ha megoldható. Így elvileg kimaxoljuk a kedvezményeket. Jelenleg talán 20% van mindenre.
Kivitelezhető ez egyáltalán? Tehát 2db net+tv előfizetés egy felhasználó alatt? -
4Grider
félisten
válasz
szentmihalyi
üzenetére
Mindenképpen javaslom a 30 nap próbát, mielőtt esetleg kidobsz ennyi pénzt egy saját 5G routerre. Én személy szerint a Cudy mesh rendszerét jobban szeretem.
-
szentmihalyi
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom a Yettel OtthonNet szolgáltatáson, de szeretnék saját routert/modemet használni, mert egy Mesh hálózatot is ki akarok alakítani, de a lehető legkevesebb eszközzel.
A kiszemelt router ez lenne: TP-Link Deco X50-5G 5G AX3000 Whole Home Mesh WiFi 6
Ezzel működik a Yettel OtthonNet, vagy hozzak kompromisszumot, és legyen egy plusz eszközöm is?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
tomp
félisten
Másnak az osztrák roaming rendben van?
Tegnap Bécsben eléggé darabos volt.
Van bőven sebesség aztán pár másodpercre beesik 0-ra. Utána mintha semmi sem történt volna megy tovább.
2 hete Semmeringen nem volt semmi gond. -
Zssom
tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
"Vissza a belépésre", utána be is engedett
-
yanna
addikt
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Engem is érdekelne.
-
T0mBd1gg3R
veterán
Valaki tudja mi ennek a célja és hogy lehet megkerülni?
Nincs DÁP-om.
-
PROHARDVER!
A tornyos, másik szolgáltatós offot fejezzétek be!
-
SztiviVander
addikt
Mivel a one-nak nincs saját torony infrastruktúrája így kézenfekvő hogy ahol nincs a vantage-nak tornya viszont van exdigis, ott a pro-m -től (aki megvette a toronyokat is 4ig/AH -tól, amiket a digi épített és a digi tulajdonában voltak) bérlik a tornyot. A másik meg hogy sok helyen nem éri meg nekik külön-külön hálózati infrát felszerelni (főleg ahol egyelőre nem kell az 5G megléte sem), egyszerűbb 4G szolgáltatást bérelni egymástól. Ugyanakkor nálunk a társasház tetején pl a one felszerelt egy saját antenna állványt az ex-digis, jelenleg pro-m -es mellé pár méterre (igaz kellett hozzá vagy 3-4 hónap mire megmozdultak, addig meg kb nulla one térerő volt a környéken), ami korábban szórta a one-t is. Szóval biztos vannak terheltségi meg anyagi meg ki tudja milyen szempontok még, hogy hol működnek önállóan és hol osztoznak. De ez azért annyira nem egyedülálló eset, lásd telekom-yettel 2g, most meg majd a yettel(cetin)-one(2connect) pacsizást.
-
dr9
tag
[nem tudom melyikre klikkeljek válaszként a három közül]
már amennyire el lett adva, nem mondanám, inkább egy bizonyos átmosás történt valószínűleg.(nem részletezem ki, mi, hogy, mert azt itt nem szabad). De az szerintem elég sokat mond el a helyzetről, hogy a One sokszor ráépít még mindig volt Digi tornyokra, és a Pro-M is országosan MOCN a One-on rengeteg helyen (21604 a Pro-M hálózata). -
Zssom
tag
Üdv
Arra van valakinek esetleg valami használható megoldási javaslata, hogy ebben az idétlen yettel fiók mizériában az általam kezelt 3 előfizetőazonosító alatt lévő telefonszámok menedzselési lehetősége megmaradjon egy fiókon belül? A problémám az, hogy hitelesítéskor ki kell választani azt az ügyfélazonosítót, amelyiket a fiókhoz akarom kapcsolni (legalábbis a leírás szerint), a másik két azonosítóhoz tartozó telefonszámok nem fognak látszani. A hihetetlenül bölcs javaslat szerinti egy azonosító alá történő összevonás nem lehetséges, az ügyfélazonosítók külön előfizetőhöz tartoznak, egyikük a majd 80 éves édesanyám, aki nem tud és nem is akar ilyesmivel foglalkozni, valamint a saját jogán járó kedvezményes tarifáról sem fog lemondani. Másikuk helyett is én vagyok, aki a felmerülő ezzel kapcsolatos gondjait meg tudja oldani. Az ügyfélszolgálatos kolléga szerint a belépéshez szükséges kétfaktoros azonosításhoz szükséges a procedúrát elvégezni, szerinte a fiók belső tartalma (kezelt ügyfélazonosítók és telefonszámok, az azokhoz tartozó ügyintézési lehetőségek) nem. Ez ellent mond a leírtakkal, de azt is mondta, hogy még friss a dolog, így nem rendelkezik teljes körű információcsomaggal, mely az általa hívás közben igénybe vett segítőre is igaz.
Ha van esetleg valamelyikőtöknek konkrét tapasztalata a több azonosító kezelése a hitelesített fiókban témával kapcsolatban, kérem segítségét.Köszönöm előre is
Zs.
-
dr9
tag
válasz
rin33
üzenetére
Simán, az összes sávon lehet MOCN akár 4G-n akár 5G-n, úgy mint B20-on. Erre példa a dán Telenor-Norlys (anno Telia) vagy a Svéd Telenor-Tele2. A két háló teljesen ugyanaz, csak a cég más, az átlagos ügyfél lehet nem is tud róla, hogy valójában a két szolgáltató ugyanaz
-
Renwick
őstag
Szerintem ennél valamivel izgalmasabb kérdés, hogy mi lesz vendor oldalon.
A CETIN most locsolt bele egy rakat lóvét az infrába, az ő beszállítójuk ugye a ZTE. A One ellenben fejlesztget, de eléggé takaréklángon, náluk meg ott van a Huawei örökség. Az egy dolog, hogy a két hálózat kapacitása szinte össze sem hasonlítható, de közben meg az EU most már eléggé erőteljesen pusholja, hogy a kínaiakat belátható időn belül ki kell baszni a kritikus infrákból, de legalábbis diverzifikációra kell törekedni. A 4iG eközben a Nokiára bízta a DWDM modernizációt - a többit mindenkinek a fantáziájára bízom.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
A sajtónyilatkozatból nekem az jön le, hogy a Cetin rádiós infráját fogja 2028-tól használni a One, tehát nem csak a passzív elemeket. Cserébe már idéntől a 2Connect vezetékes hálózatán mehet a Yettel vezetékes/otthoni netje.
-
-
dr9
tag
válasz
rin33
üzenetére
Teljesen ugyanaz minden, csak a spektrum nem egyezik. Aka ugyanaz a fizikai (hardware) rész, röviden leírva, ran, minden osztott. A két szolgáltatónak megegyezik a CID-ja, néha van hogy van ±1 szám eltolódás pl. kolozsváron Ericsson zónákban, de vidéken, ahol Huawei van teljesen megegyezik. Nem országos szintű a dolog még mindig, szatmáron az orange már lassan 3 éve Ericssonra váltott, miközben a Voda még mindig ugyanúgy Huaweien maradt, ott nincs moran.
A frekvencia nem osztott. Pl. Az orange B3 1600 EARFCN-en van, a vodafone pedig 1400-on (+1256 ha van extra 10MHz), a kapacitás elvileg nem csökken egyik fél számára sem, a lefedettség pedig megegyező lesz.
Magyarország esetében ez egy eléggé abszurd helyzetet hoz létre, mert lassan a három szolgáltató egyre szorosabban kötődik egymáshoz.
Telekom <-> Yettel B20 MOCN
Telekom <-> Yettel MORAN (nem vagyok benne biztos, de azt hiszem találtam rá példát valahol szablocs-szatmár-bereg megyében, ha nem jól tudom majd valaki szóljon😅)
Telekom <-> Yettel 2G megosztás, Yettel mint host, 5MHz B1-ért cserébe a Telekomtól
Yettel <-> One MORAN (akkor most lesz 3x-os MORAN site magyarországon?
mondjuk van egy Yettel B20 cella, amivel nyugaton van Telekom MOCN, és mostmár lesz rajta One MORAN is
)
Yettel <-> One kábeles infrastruktúra is meg lesz osztvaMintha minden olvadna összefele lassan....
Nem mondom, mert ilyen abszurd helyzet jelenleg Romániában is teljesen esélyes. pld. Van (inkább már lassan volt) egy Telekom site egy volt romtelecom épületen. -> az épület az orangé lett a telekom kábeles része felvásárlása után, ezért ráépít egy cellát, vodafone MORAN-al. Most a mobil (volt cosmote) részt megvette a digi-voda közösen, a digi megkapta a cellák 14%-át, köztük azt is, ami azon az épületen van, és ők is ráépítettek, ezzel egy épületen lehet 4 szolgálató is egyszerre. Ez csak egy példa, de biztos van jelenleg ilyen eset.

De amúgy romániában még ilyesmire is van példa: [kép] (digi cella
) -
barnibooo
aktív tag
Manapság már mindenki megkapta a Yetteles "Frissítsd az adataid és nyerj" emailt.
Ha az emailt böngészőben nézi az ember, egy egész érdekes dolgot fedezhet fel.
Lehet az Telenor vagy Yettel, de ami egyszer működik, ahhoz ne nyúlj elven:
Mire nem jó még a pannon.hu
-
rin33
senior tag
-
tomp
félisten
Közös infrastruktúrára támaszkodhat a jövőben a One és a Yettel
Ha ezzel több optikai betápjuk lesz akkor oké.
-
TODI1111
veterán
Sziasztok.
Ha egy hitelre vásárolt készüléket végtörleszt valaki arról mikor kap visszaigazolást? -
Schnorkel
tag
válasz
macika eger
üzenetére
A hitelesített tud majd annyit, mint a mostani. Hitelesítés nélkül meg csak SMS belépés (nem tudsz majd pl telefont rendelni, csomagot váltani - csak számlabefizetés, meg ilyenek)
-
azbest
félisten
rendelt már valaki online prepaid simet yetteltől?
most látom, hogy az ország neve Magyarorzág a születési adatoknál.
Eddig nem volt prepaidem, nem is lehetett kézzel kitölteni, hanem valahonnan belegenerálták a születési dátum és hely részt.Bárhol a fiókon belül látszik a születési hely adat?
Még nem aktív a prepaid simem gondolom, hanem ha visszaért a papír, akkor lesz az, addig nem látom annak a szerződését sem. Csak az átvételi elismervényen tűnt fel és ha új sim rendelés folyamatot próbálok, ott a felületen látszik az összesítőben.
-
-
Landsmann
addikt
-
macika eger
kezdő
Miben fog különbözni a hitelesített Yettel fiók a jelenlegitől? Új funkciók lesznek benne?
-
Bl.Gyo.
őstag
Üdv.
Vettem egy feltöltős esimet üzletben. 1500ft, és 3000el kellett ott feltöltenem. Viszont a weboldalon 1500ft, es ahogy láttam 3000ft lebeszélhetőség jár hozzá. Engem most át vágtak az üzletben vagy ez most hogy van? -
Jött tegnap egy e-mail a Yetteltől. Frissítsd az adataid és nyerj.
Nem tűnik átverésnek. DÁP-al próbáltam azonosítani magam és ezt írja miután beolvastam és jóváhagytam az azonosítást.
Ez valami szokásos Yettelbugfeature?
-
4Grider
félisten
válasz
cigam
üzenetére
Nálam is folyamatosan megy az online rádió az autóban. Szakadás néha előfordul, jellemzően új 5G eszközök felé közeledve a 4G-5G váltás egy darabig nem jól müködik. Lefelé nem szokott gond lenni. Viszont nálam úgy van beállítva a rádió szoftver, hogy legyen egy 3 másodperc puffer, hosszabb szakadás esetén pedig ne állítsa le a streamet automatikusan, hanem várjon a folytatásra. Nyilván ez csak egy-egy új aau környékén fordul elő és csak egy-két hónapig, amíg összelövik a régi eszközökkel. Ha sok helyütt előfordul a probléma, akkor ott más gond lesz...
-
cigam
titán
Pár hónapja van egy fura problémám. Megakad a stream hallgatása. Van amikor magától, van amikor a play gomb hatására folytatódik. Mivel vezetek, nagyon nem tudom nézegetni, a térerő pálcikákat, de változott valami tavaly év vége felé a Yettel hálózatában?
-
4Grider
félisten
válasz
ioles
üzenetére
Két esetben lehet: Vagy a szolgáltatók beüzemelnek saját RCS kiszolgálókat (mint a Telekom tette) vagy az Apple megegyezik a Google-val, hogy használhassa a Google RCS kiszolgálóját. Mindkettőre megvan az esély, még ha nem is túl nagy, mivel ingyenes szolgáltatásról van szó, a költségeit valakinek viselni kellene.
-
ioles
tag
Sziasztok
Telekomnál lett RCS az IOS 26.3 tól, Iphoneokon.
Vajon Yettel és One esetén IPhone nál mikor lesz RCS üzenet küldés. Esetleg van erről info? -
pdr755
aktív tag
Pár hete volt ott szó azokról az e-mailekről amiket a telefonszám hitelesítése miatt küldött a yettel (amit elvileg majd 2FA-ra fog használni)
Aki megerősítette az eredetileg eltárolt telefonszámát, az kapott valami visszajelzést róla? E-mail, bármi más?
Mert nekem egy ideje az az e-mailben küldött link a www.yettel.hu/app oldalra dob engem, viszont nem volt semmiféle visszajelzés, hogy akkor most sikerült e eltárolniuk a számot arra amire akarják vagy mi van (sikertelen hitelesítés esetén az e-mail szerint március 31-től visszaminősítik a yettel fiókot az SMS belépés alapúra, amivel egy csomó mindent nem lehet megcsinálni az online elintézhető dolgok közül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - AKCIÓ
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mondjuk van egy Yettel B20 cella, amivel nyugaton van Telekom MOCN, és mostmár lesz rajta One MORAN is 

Ügyintéző szerint menjek be egy fiókba. Hát a DÁP-ot nem ezért csináltattam meg! Holnap próbálok videochat-et, ha nem megy akkor én megyek a Yetteltől!