Hirdetés
- A Logitech ráncfelvarrásra küldte a bálna-gaming egér hibridjét
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok,
A "szolgáltatások" menüpont másnak sem elérhető jelenleg a Yettel fiókban?
Ha a honapon erre a "Szolgáltatások" menüpontra megyek, folyamatosan az előfizetés beállításai oldalra dob vissza:
A Yettel applikációban pedig semmit nem jelenít meg a szolgáltatásoknál:
Régebben ez működött ugyanezzel az előfizetésemmel (dpi flotta).
Most valamiért mégse jó. Csekkolni szerettem volna hogy mik az aktív és inaktív szolgáltatások, mert ismerősök panaszkodtak hogy nem tudnak elérni, foglaltat jelez, amikor beszélek mással, erre kiderült hogy valahogy magától kikapcsolásra került a hívásvárakoztatás szolgáltatás, pedig ez mindig is engedélyezve volt. Ezt most külön vissza tudtam kapcsolni a *43# kóddal, de jó lenne látni összesítve hogy milyen szolgáltatások aktívak és mik nem jelenleg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem sem jelenik meg a Spar kupon az appban, de nekem van myspar app, és ott is van joker kupon amit szintén március 21-23 között lehet használni.
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114413 üzenetére
A kupont látom de ha rámegyek ez történik (a többi kuponnal ugyanez) -
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson #114410 üzenetére
E-mail cím alapján.
-
Landsmann
addikt
20 %-os Spar kupon az appban elérhető, vasárnapig felhasználható 4 termékre.
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #114403 üzenetére
Ezek wifi4-es eszközök. Wifi6-nál tartunk az 5G eszközökkel...
-
szabonagyur
félisten
válasz
4Grider #114400 üzenetére
TP-Link router a router mellett, és a ház különböző pontjain ilyenek: TL-WA850RE
-
csacsi67
addikt
válasz
Create. #114398 üzenetére
Nekem is van ilyen nem állitottam semmit A tplink lan portjába be dugtam eg utp kábelt az asus wlan portjába a másik végét. Müködik minden annyi hogy más az ssid meg a jelszo a 2 routeren azt meg a csatlakoztotatott eszközön beálllitod többet nem kell vele foglalkozni.
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #114399 üzenetére
Egészségedre. Mennyit fűztél fel egymás után? Konkrétan melyik jelismétlőt használod?
-
válasz
SztiviVander #114397 üzenetére
Én tplink routert kaptam [link] , de gondolom ugyanaz a teendő.
-
SztiviVander
őstag
válasz
Create. #114394 üzenetére
Az asus lan portjat osszekotod a zte lan portjaval, asus-on letiltod a dhcp-t es beallitod rajta ugyanazon nevvel/jelszoval az ssid-ket mint ami a zte-n van es kb ennyi. Hogy a zte-n kikapcsolod e a wifit az mar egyeni dontes. Vagy akar rakhatod az asust ap modba, akkor magatol kikapcsol minden router funkciot.
-
válasz
donjohnson #114395 üzenetére
Rendben, köszönöm mindenkinek!
-
De akkor egy átlagos asus routerrel simán össze lehet kötni? Gondolom annak a wan portjába bedugom az otthonetest meg egy lan portból vezetem rá. Ennyi lenne és akkor az asus router tudja wifin küldeni a netet?
Vagy fog kelleni még állítani valamit a routereken?
-
PedroPascal
őstag
válasz
csacsi67 #114392 üzenetére
Az első szériás telekom okos wifi eszköz ami még csak wifi5 volt azt már itt az aprón is meg lehetett venni néhány éve 10-12k körül / db. Sok típus van már olcsóbb, drágább. Szerintem nem luxus termék. Ha nem akarsz szívni meg feleslegesen próbálkozni mindenféle jelerősítővel ami úgy is kukába végzi akkor érdemes ebben gondolkodni.
-
csacsi67
addikt
válasz
PedroPascal #114391 üzenetére
Árban is más . Nem lehet össze hasonlitani a 2 .
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #114389 üzenetére
Azért egy mesh hálózatot ne keverj össze a sima jelerősítő/jelismétlővel. Teljesen más elven működik.
-
-
MadMancs
veterán
válasz
szabonagyur #114385 üzenetére
Én egy szép hosszú UTP kábelre szavaznék, amivel összekötném a megfelelő helyen lévő routerrel.
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #114385 üzenetére
És lesz otthon mindenütt jó térerővel rendelkező, de hulladék sávszélességet tudó wlan-ja.
A jelismétlőkkel csak szétvered a wifi-det. -
Sziasztok!
Nemrég rendeltem egy yettel othonnetet és alapvetően jónak tűnik. A problémám csak annyi, hogy ahol a leggyorsabb és legjobb a jelerősség, az olyan helyen van a házban, hogy a wifi jel már nem tud eljutni a felhasználni kívánt helyre. Ha veszek egy sima routert, azt kábellel össze lehet kötni és annak a routernek a wifijét lehetne használni? Vagy van valami jelerősítő megoldás, amivel kábelezni se kellene és nem kerül egy vagyonba?
Ahol jól veszi az othonnet készülék a jelet ott 150-200Mbit, ha olyan helyre rakjuk, ahol használni is tudjuk ott meg 10-20Mbit. Szóval elég nagy a különbség. Sajnos hosszú a ház és valószínűleg pont rossz fele van a torony.
-
donjohnson
addikt
válasz
CP111 #114382 üzenetére
1. ha mindenkinél ilyen lenne, itt hőbörögnének az emeberek és nem fizetne senki egy fillért sem.
2. amikor megáll a kép, akkor van egy pillanatnyi zavar a hálózatodban és utána nem tud felépülni belőle.
ez ilyen gagyi stream app sajnos. nem egy fejlett, mint pl. a youtube.
amihez tudnám hasonlítani az a https://m4sport.hu/elo - itt is mindig refresh-t kell nyomni a weboldalon, ha megáll a kép, ha rossz a netem útközben.
3. kipróbáltad úgy is hogy a telefonról megosztott wifi hotspot adja a netet a chromecast-nak és nem pedig a router?
nem hosszútávra gondolom, csak kideríteni hogy csinálja-e a hibát. -
CP111
aktív tag
válasz
donjohnson #114302 üzenetére
Nem akad.
Megáll a kép, de a hang megy tovább.
Google Chromecaston használva.
Azon mennek a streamingek is, meg a youtube, de azokkal semmi gond nincs.
És mielőtt jönne a sok "okos" hsz, mobilon az appon is szokta csinálni! -
Gloob
addikt
válasz
PedroPascal #114376 üzenetére
Nem működik egyszerre a kettő!
-
MadMancs
veterán
válasz
PedroPascal #114376 üzenetére
Nem. Amint kiadják eSIM, fizikai kuka.
-
miskyg
csendes tag
Sziasztok!
A Yettel Yepp-et hotspoton keresztül meg lehet osztani más készülékekkel? Működik rendesen? -
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114370 üzenetére
Nincs multisim a yettelnél sem.
-
PedroPascal
őstag
válasz
4Grider #114362 üzenetére
Telekomnál tudom hogyan van, nekem is így van 2 multisim az előfizetéshez ott. Én a Yettelre gondoltam amit írtam. Személyesen nem láttam amit mondott munkatársam. Az biztos hogy a régi telefonban fizikai sim van neki az újban pedig esim. Nem mondta hogy 2 előfizetése lenne, 20k a havidíja.
-
4Grider
nagyúr
válasz
szabonagyur #114368 üzenetére
Na ja, de a yettelét meg egyszer kell kérned és annyi eszköz között cseréled gyorsan, amennyi eszköz között csak akarod...
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114361 üzenetére
Ilyen csak a Telekomnál van és multisimnek hívják. A multisim száma más, de megoldják, hogy a róla induló hívások is a fő számmal menjenek ki (illetve megérkezzen rá a fő számra beérkező hívás).
Szerk.:
Az SMS-ek viszont már nem mennek a fő számmal multisimmel, hiszen nem lehet a rendszerben egyszerre ugyanazzal a hívószámmal két sim. -
4Grider
nagyúr
válasz
Jim74 #114359 üzenetére
A sim fizikai megléte nagyban könnyíti annak megállapítását, hogy te rendelkezel az adott előfizetés felett. Ha a rendszerben a neveden szerepel az előfizetés/sim, menni fog az esim kiadása a fizikai sim nélkül is. A fizikai sim viszont abban a pillanatban inaktívvá válik, ahogy az esim-et kiadják.
-
Sziasztok!
Egy feltöltőkártyás SIM-et szeretnék fizikairól e-SIM-re cserélni. Azt tudom, hogy ezt csak személyesen tudom intézni, de a fizikai SIM-nek is nálam kell lennie az ügyintézéshez?
Köszönöm a segítséget.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #114353 üzenetére
Nem gondolom, hogy tojnak. Látod másnap hívtak...
De ha tojnak is, díjmentes időszakban vagyok, ha nem oldják meg a problémát, akkor lemondom a szolgáltatást. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Landsmann #114354 üzenetére
Szerintem itt csak 5G-ről van szó, az már nem hinném hogy benne van hogy ezt melyik megoldással kell biztosítani.
Bár azt se felejtsük hogy a Yettel mindenkit felenged 5G-re, de ugye jó pár csomag van ami az ÁSZF szerint is max 4G-re van kiadva, itt igazából simán megléphetik hogy nekik nem lesz elérhető az 5G azok után.
Az ügyfél meg kb semmit nem tehetne, valószínűleg még az NMHH is megvonná a vállát. -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87 #114352 üzenetére
Biztos megmarad. Miért szüntetnék meg? Tulajdonképpen a hálózat kiépítésével kedvezményt kapnak az államtól, azt meg csak úgy aligha lehet megszüntetni.
-
SztiviVander
őstag
válasz
zzola #114351 üzenetére
Telefonon nyilván nem, mondjuk személyesen azért talán megoldható. Mondjuk én látok különbséget aközött hogy valamit írásban kérnek, vagy ha Te gondolod úgy hogy mindenre csak az írás lehet a megoldás
Más kérdés hogy mint a példa mutatja azért olyan sokra nem mentél a képekkel se ugye... Amíg megtehetik hogy tojnak rád (márpedig megtehetik, ha nem tetszik menjél máshova hozzáállással) addig úgyse tudsz mást mint próbálkozol vagy feladod.
-
zzola
titán
válasz
SztiviVander #114344 üzenetére
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy ha képeket kérnek - márpedig tőlem kérték - azt hogyan küldöd be telefonon és / vagy személyesen.
-
-
zzola
titán
válasz
donjohnson #114338 üzenetére
Csakis írásban. Szerencsére van ügyszám, így legalább van valami előzmény.
-
SztiviVander
őstag
válasz
donjohnson #114346 üzenetére
nyilván az én hibám ha valaki nem tud egy mondatnál többet elolvasni
akkor irogassál, de csak rövid egy mondatos leveleket nehogy félrevidd az ügyfélszolgálatot
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #114344 üzenetére
valószínűleg nem tudsz lényegretörően fogalmazni, és belekeversz olyanokat (mint most is, chat), ami félreviszi.
akkor telefonálgass. -
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114343 üzenetére
A yettel féle P9Pro is tudja a telekom sa-t, mert a telefon is tudja. A telefon viszont nem tudja a yettelét, mert nem ismeri.
-
SztiviVander
őstag
válasz
donjohnson #114340 üzenetére
En se chatrol beszeltem, de ha te is csak az elso mondatot olvasod el akkor ugye nem meglepo ha mas is igy kezeli pl az irasos bejelentest. Az iras meg max nalad marad meg, azzal aztan tenyleg sokra mesz, egy telko ugyfelszolgalatrol beszelunk nem egy hivatalrol. Es kinek mutatod majd fel? Birosagnak? Ahanyszor irsz az kb annyi kulonbozo emberhez kerul es levelben konnyen leraz mind egy mondattal, telefonon/szemelyesen azert kicsit nehezbb dolga van, foleg ha kelloen hatrozott vagy. Igen, lehet hogy a negyedik kapcsolt ugyintezo intezi el (ez is sajat tapasztalat) de akkor legalabb el van intezve, akkor is ha 40 percbe kerult. Kerdes kinek mi a celja, elintezni vagy csak kenyelmesen levelezgetni a fotelbol a nagy budos semmirol es megelegedni azzal hogy jol meg lett nekik irva. Persze mindenki ugy csinalja ahogy akarja, en nem beszelek ra senkit semmire
-
4Grider
nagyúr
válasz
PedroPascal #114341 üzenetére
Mert a yettelnél a telekomos P9Pro sem lesz sa képes.
-
donjohnson
addikt
válasz
SztiviVander #114339 üzenetére
nem a chat-ről van szó, hanem az e-mailes formanyomtatványról. az hivatalosabb.
van az a mondás, hogy a szó elszáll, az írás megmarad.
ez mindenhol igaz, hidd el.
ha fel tudsz mutatni írásbeli előzményt, akkor több esélyed van előrejutni, mint ugyanazokat a köröket lefutni más emberrel szóban.
nekem se lenne türelmem 40 percet telefonálgatni.
leírom nekik, aztán hívjanak vagy írjanak, ha elolvasta a megfelelő ember. -
SztiviVander
őstag
válasz
donjohnson #114338 üzenetére
Ugyanaz olvassa (jobb esetben, mert chaten van amikor a bolcsesz diakmunkas meg azt se tudja melyik szolgaltatonak dolgozik) mint aki a telefont felveszi, ha szoban nem erti irasban majd fogja? Dehogy fogja. Foleg hogy az olvasas pont egy egyre jobban fogyo skill. Es tovabbitani se fogja annak a par embernek aki talan ertene. Elso mondatot elolvassa, megorul hogy a gyakorihibakesvalaszok listaba talal hasonlot, majd bekopiz egy standard szarabeallitasodinditsdujra szoveget es reszerol ticket lezarva. Szoban legalabb ugy ahogy kenytelen vegighallgatni.
Otthonnet kapcsan anno negy levelet irtam, a negyedikre a valasz is csak egy standard semmitmondo bemasolt fassag volt (pedig az mar valami hatterbeli csoporttol jott), sutott belole hogy el se olvastak egyik levelemet se... -
zzola
titán
válasz
donjohnson #114276 üzenetére
Tegnap este bejelentettem a hibát írásban. Ma reggel 8 után nemsokkal már hívtak is, egy teljesen normális pali volt, 3/4 órát beszéltünk, végigmentünk minden beállításon, modemen és a mobilon is, de VOWIFI nem működött. Azt mondta, menjek be üzletbe eszközt cserélni, ha megkapom a válasz e-mailt a hibabejelentésre. Bementem üzletbe, 3/4 órát álltam az ügyintéző előtt, mert nem tudta a rendszerben lecserélni az eszközt. Jó, haza jöttem, volt dolgom, majd vissza.
Mindegy, ez is az én károm...
Megvolt az eszköz csere, ugyanúgy nincsen VOWIFI.
Van egy Domino kártyám, mondom teszek egy próbát, bedobtam a modembe...és láss csodát, van VOWIFI. Tehát mégsem én vagyok a hülye.
Most 20 perce beszélek egy ügyintézővel, de vicc az egész. Megint elkezdte, hogy a készülékem beállítása biztos nem jó. -
Landsmann
addikt
Így nem lesz nehéz nem leterhelni az SA hálózatot, ha alig akad készülék ami tudná használni.
Amúgy meg ahogy megoldották a VoLTE és a VoWiFi dolgot, (mármint hogy korábbi készülékeken is ment/megy) akkor legalább az általuk forgalmazott készülékekkel végezhetnének teszteket, hogy működik-e vagy nem. Most hiába várnak a gyártói szoftverfrissítésre, ha azok azt sem tudják mit módosítsanak, mit tegyenek bele. Majdhogynem szerencse kérdése, hogy mely készülékekkel megy melyekkel nem. Mert lássuk be, egyáltalán nem életszerű, hogy a különféle gyártók több tízféle készülékét, amit forgalomba hoz a szolgáltató, azokat elkezdik tesztelni, aztán a gyártónak küldik típusonként az instrukciót, hogy ezen meg ezen sem megy, ezt meg azt változtassatok a szoftveren. Kemény szabványon alapuló dolognak kellene lenni ennek is, akkor nem lenne ez a szarakodás minden új szolgáltatás bevezetésekor. A szolgáltató meg a gyártó egymásra mutogat, meg nem beszélve arról, hogy a korábbi, már frissítéseket nem kapó készülékeken sosem fog menni az új szolgáltatás. Ez a hozzáállás sem az energia és költségmegtakarítást eredményezi. -
PedroPascal
őstag
válasz
aprokaroka87 #114334 üzenetére
Egy éve S23 jött valami frissítés amiben 5G support volt valami Német 5G. Lehet a németek akkor kapcsolták fel az 5G SA-t.
-
tomp
félisten
Yeti műszaki osztály:
"Egyelőre nem tudjuk elérhetővé tenni, ugyanis nincs olyan szoftver, amit a gyártóval közösen engedélyeztünk, illetve leteszteltünk."OnePlus support:
"Szeretném tájékoztatni, hogy a OnePlus 13 készülék hálózati oldalán nincs korlátozás. Ha nem működik, az azt jelenti, hogy Yettel nem támogatja az 5G SA kapcsolatot. Ezért előfordulhat, hogy még ha módosítja is a fejlesztői beállításokat, ez nem működik."Ismét köszi Yeti...
-
Schnorkel
tag
válasz
aprokaroka87 #114330 üzenetére
Nem vagyok szakértő, csak amit olvastam: ugye a tornyok közti sávszélesség kiosztása is dinamikusan történik. Ha előreláthatóan nagyobb a várható forgalom (fesztiválok, balatoni nyaralószezon) akkor "rátolják a kakaót". Itt a fórumban is többször lehetett olvasni, hogy bizonyos időszakokra lecsökkentik a teljesítményt/lekapcsolnak sávokat.
-
Schnorkel
tag
válasz
aprokaroka87 #114327 üzenetére
A CETIN HU BIX tag, 2 node-al rendelkeznek, egy 200G és egy 100G elméleti max sebességű. Vezetékes netet nem adnak, tehát ez mind a mobiltornyokra megy ki.
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #114325 üzenetére
Szerinted fizikailag hány Gbps érkezik egy optikai felhordós bázisállomásra?
-
arcszesz
aktív tag
válasz
MadMancs #114319 üzenetére
Igazad van. A basic szó csakugyan nem szerepel az ajánlatban. Azt viszont tudom, kisvárosunknak ebben a felében biztosan nincs 5g lefedettség. Valszeg a másik felében sincs. Ezen kívül egyik 4g cellában sem vagyok benne cellmapper szerint. Gondolom ezért dob viszonylag jutányos ajánlatot a címemre. Mindezek ellenére a sebesség jó. Éjjel mértem közel 200/100-at is. Nappal kb. a felét ami szintén nem rossz.
-
MadMancs
veterán
-
arcszesz
aktív tag
válasz
SztiviVander #114316 üzenetére
Furcsa hogy ÁSZF szerint a BASIC ugyanannyiba kerül mint a normál othonnet. A honlap szerint a BASIC mindig is kb. feleannyiba került mint a normál.
Azért szerintem majd rákérdezek boltban ha arra járok, mi az igazság.
-
SztiviVander
őstag
válasz
arcszesz #114311 üzenetére
Na megnéztem ÁSZF-ben (73. oldal), aszerint tényleg lehet router bérlet és hűség nélkül. Gondolom üzletben mert online nincs ilyen választási lehetőség, hello 2025 ugye...
Yettel OtthonNet (hűség nélkül)
Havi előfizetési díj e-Komfort csomaggal 9 550 Ft
Szóval nem nemhogy olcsóbb nem lesz router nélkül hanem még drágább is. -
SztiviVander
őstag
válasz
PedroPascal #114313 üzenetére
Igen az is egy lehetőség, csak az ugye egyrészt elvileg (mert gyakorlatilag tavaly nyáron 3 hónapig abban használtam) nem routerbe való. Másrészt ki tudja meddig 6e. Én csak azért adtam vissza nyár végén mert úgy volt hogy onnantól már 9e lesz és annyiért már sok volt. Aztán azóta se lett annyi... Na meg a yepp online apn-es cgnatolt ip-vel, annak meg azért vannak hátrányai.
-
szabonagyur
félisten
válasz
PedroPascal #114313 üzenetére
Yepp az telefonba.
-
PedroPascal
őstag
válasz
SztiviVander #114312 üzenetére
Yepp? Fizikai simel megoldható nem?
-
SztiviVander
őstag
-
arcszesz
aktív tag
válasz
donjohnson #114309 üzenetére
A honlapon azt mondja nekem havi 6960 Ft 2 év router bérlettel. Ha megkapom 5960-ért a simet érdemes váltanom. Most a One-nak is közel ennyit fizetek xxl-ért. A Yettel sem kényeztet itt prémium szolgáltatással de így is majdnem kétszer olyan gyors mint a one, feltöltős simmel tesztelve.
-
-
arcszesz
aktív tag
Sziasztok!
Lehetséges router bérlet nélkül othonnetet rendelni és saját eszközzel használni?
-
CP111
aktív tag
válasz
donjohnson #114302 üzenetére
Jha 500 mbit/s-al lesz a baj.....
-
kl122
tag
válasz
PedroPascal #114293 üzenetére
Nem használnak azonos technológiát.
A másik kettő 99%-ban DSS-t használ a Yettel meg 99%-ban C sávos NSA-t
Ennek semmi köze a SA-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Logitech ráncfelvarrásra küldte a bálna-gaming egér hibridjét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ 14.gen DDR5 Gamer PC CORE I3-14100 4 MAG 12x4.4G 16Gb 512GB SSD NVIDIA GTX 1660S/TI 6GB GDDR6
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest