- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Valami baja van a tápomnak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
Nem érzékelem, hogy a szolgáltatók annyira nyomnák az 5Gt. Inkább ilyen muszajbol fejlesztgetünk,de csak a minimumot.
Yettel kivétel a 3 Szolgáltató közül,de úgy látom ők is lelassultak, inkább csak az N1,N28 at kapcsolgatják be. Másik ami miatt nem látom, hogy miért kéne nyomni az 5Gt, hogy szinte mindenhol legalább 50Mbit sebesség megvan a Yettelnek 4Gn.
Ahol meg N28 van ott van B20 kb azonos terjedéssel, arról ne is beszéljünk hány év kellett, hogy a VOLTE működjön majdnem minden telefonon.VoNR nek is tuti kell pár év.
Nem érzem, látom a piacon hogy a közeljövőben nagy 5G bumm lesz.
Persze örülök ha nem lesz igazam 🙂 -
tomp
félisten
Sopron-Győr-Budapest útvonalon alig van olyan pont ahol ne menne az SA. 95%-ban N28-on van a telefon.
Bezzeg az ország keleti részét N1-el szórták tele és az is csak NSA only.
Van olyan EU-s szolgáltató akivel megy a yetteles SA roaming? Csak erre tudok gondolni, hogy ezért van szinte végig N28, hogy azon ügyfeleknél legyen SA roaming. -
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Van 1 hónapod kipróbálni díjmentesen. Ha bejön, megtartod, ha nem visszaviszed.
-
Dave1984
őstag
válasz
BusinessGuy
üzenetére
Pár méteren belül is van sebesség különbség.. ezt neked kell teeztelned, nálad mennyi.
-
BusinessGuy
őstag
Helló!
X. kerület esetleg Kőbányai út közelében van tapasztalat Otthonnet 5g sebességről és pingekről? Ma sokaltam be a Telekom cloudfare szarakodástól és gondolkodom a váltáson, de ide kábelen csak a trékom jön, de van Yettel 5g ami ahogy lentebb olvasom változó.
Köszi! -
tomp
félisten
Érdekesség!
GreenPacket kültéri eszközzel nem lehet igénybe venni az OtthonNet Bárhol szolgáltatást.
Végülis érthető valamilyen szinten de erről nincs semmilyen infó az oldalon. -
bostone
addikt
Yettel alkalmazásban lehet tarifacsomagot váltani?
Elindítottam a folyamatot, de úgy tűnik, mintha egy új előfizetést kezdeményeznék.
Nem a saját ügyemet intézem, azért aggódom egy picit. Hülyeséget másnak nem akarok. -
4Grider
félisten
A mobilos net rendelkezésre állása az optikai nettel vetekszik, mi ezért használjuk. Meg relatíve olcsó/könnyen létesíthető. Az elérhető sávszélesség nyilván sokkal kevesebb vezeték nélkül, így mobilon jobban ki vagyunk téve a konkurens előfizetők nethasználati szokásainak, no meg persze a választott szolgáltató bázisállomása által sokunk felé megosztott 1-2 Gbps, sokkal ritkábban 5-8 Gbps éppen ránk eső részének.
-
Zsombe
senior tag
Milyen jelerősséget érsz el így és milyen a le- és feltöltésed?
Én már több mint egy éve váltottam OthonNetre és nem bántam meg. Csak gondoltam megpróbálom kihozni belőle a maximumot, hátha tudok 500mbps feletti sebességet elérni (egyébként most is megvan a 400+ csúcsidőn kívül).
Vezetékes netre visszamennék, ha a One nem vette volna meg a Digit és nem csináltak volna a szolgáltatásból egy nagy rakás........
-
Zsombe
senior tag
-
bp15
junior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Csalás/hívószám hamisítás. Vannak olyan ip szolgáltatók, ahol tetszőleges számot lehet megjeleníteni, mert nincs előzetes visszaigazoló SMS/hívás adott számra, hogy tényleg te vagy a használója.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
OtthonNet-et használok GreenPacket modemmel, ami jelenleg kinti falon van, de szerintem nem túl ideális helyen, mert egy fém kültéri lámpára raktam + felette belógó vasbeton fal van.
Így mérek NSA módban:
- 5G-n: RSRP: -80dBm, SINR: 20dB,
- 4G-n: RSRP: -86dbm, SINR: 16db
értékeket.Gondoltam veszek egy univerzális antennatartó árbócot amit felszerelek az erkélykorlátra és arra rögzítem a modemet és így 100%-os rálátása lesz a toronyra, ami légvonalban kb. 1km. Illetve a faltól is távolabb kerül legalább 60-80 centire.
Van ennek értelme, tudok így jobb jelet és nagyobb sebességet elérni? (jelenleg NSA-ban 300mbps le és 100mbps fel az érték) -
Soulfly842
addikt
Hívott egy 20-as szám, felvettem, beleszóltam, pár mp, majd megszakadt.
Ellenőrizni akartam az nmhh oldalán a számhordozást, hogy volt-e, és hogy utána megnézzem a szolgáltatói oldalon, hogy tartozik-e valakihez, de ilyet még nem láttam.... (sok-sok éve használom ezt az oldalt)
Valamilyen fiktíven kreált telefonszám lenne, valamilyen okossággal?
-
tomp
félisten
válasz
Dave1984
üzenetére
Nem feltétlenül.
120méterről jön nekem az 5G. NSA-n konkrétan csak a feltöltés lesz több(80Mbit helyett 110Mbit), a letöltés semennyivel sem mivel az N78-at erősebben kapom mint bármelyik 4G frekit.
Az N78-at az AAU konkrétan felém lövi és akár 30dB-es SINR is megvan miközben a 4G frekik eléggé tágan vannak sugározva. -
Tragger
tag
Sziasztok! TP-link NX510v-vel ilyen adatokat látok. Érdemes lenne megtámogatni külső antennával és ha igen, mit ajánlanátok? 250/20 Mbit-et mérek általában speedtest-el, ami szerintem elég gyenge.
-
PROHARDVER!
A One offot fejezzétek be!
-
bp15
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
ÁSZF, 28. oldal "1.3. Kereskedelmi forgalomban elérhető Internet tarifacsomagok
1.3.1.Mobilnet XXL tarifacsomag"
Szóval nincs lezárva: sőt még a következő haviban is forgalomban lévőként említik."nem engedtek hossszabbítani"...ez nem jelenti azt, le lenne zárva.
-
bp15
junior tag
válasz
makoss
üzenetére
Még nincs hivatalosan bejelentve hogy az XXL-t lezárnák....csak a jelek mutatnak abba az irányba.
Akinek van, az minimum még 2 évig használni fogja: ez a legkorábbi időpont hogy teljesen megszűntessék.A yepp-et még könnyebb lezárni/ majd megszűntetni, ugyanis az nem postpaid előfizetés. Sőt annak a havidíját emelhetik kényükre-kedvükre, mert a jelenlegi díj az "akciós", tehát akár fél év múlva mondhatják, hogy mostantól 9.000 Ft.
-
4Grider
félisten
válasz
makoss
üzenetére
Az XXL csomagot csak lezárják, még évekig használható lesz azoknak, akik rendelkeznek vele. 2-4 év múlva jön majd az aktuális havi számlalevélben hogy kivezetik, na akkor lesz majd rá 60 napod, hogy keress magadnak egy új csomagot.
A yepp-et pont addig fogod tudni használni, amíg nem értesítenek róla, hogy kivezetik. A yepp esetén két probléma van:
Az egyik, hogy hangcélú előfizetés, így nem használhatod modemben/routerben, de ezt egyelőre még nem szankcionálják.
A másik probléma, hogy nem számlás előfizetés, így bármikor jelentősen változtathatnak rajta bármit (havidíjat, tartalmat, stb.) vagy kivezethetik következmény nélkül. -
zzola
titán
válasz
zzola
üzenetére
Megjött a válasz!
"Kedves XY!
Köszönjük, hogy a megszüntetéssel kapcsolatos TEL-379XXXX-es azonosítószámú megkeresésével hozzánk fordult. Válaszunkat az alábbiakban küldjük meg.
A +3620/929-XXXX-es számú előfizetés megszüntetését nem tudjuk biztosítani, mivel az határozott idejű. Ez Egyedi Előfizetői Szerződésének 4.2-es pontjában szerepel, melyet aláírásával elfogadott. A szerződést a Yettel online fiókjában, a telefonszámot kiválasztva az "Elektronikus dokumentumok" menüpontban érheti el. A szerződés 4.3-as pontjában részletes tájékoztatást nyújtottunk a feltöltőkártyás szerződések időtartamával kapcsolatosan.
A feltöltő kártyás szerződések időtartamát a szerződéskötést követően feltöltött összegek befolyásolhatják. Abban az esetben, ha nem tölt fel semmilyen összeget, a telefonszámhoz tartozó határozott idejű szerződés 2026. június 30-án jár le. Ezt követően 30 nap áll rendelkezésére a visszaaktiválásra, melyet követően a szerződés megszűnik.
Forduljon hozzánk a jövőben is! Amennyiben bármi másban a segítségére lehetünk, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon elérhető elektronikus űrlap segítségével (www.yettel.hu/ugyfelszolgalat/elerhetoseg). Ügyfélszolgálatunk minden csatornán rendelkezésére áll.Üdvözlettel:
XY
Egyedi Igénykezelési Csoport
Yettel Magyarország Zrt."Szóval az előfizetői szerződésben leírtak felülírják az ÁSZF-et? Érdekes mindenesetre.
-
pdr755
aktív tag
válasz
pdr755
üzenetére
Megtaláltam h mi lehet a hiba. A telefonszám kiválasztásakor rá kell kattintani (nekem be van már keretezve és azt hittem h az azt jelenti h már ki van választva a telefonszám).
Edit: az istennek se működik továbbra sem. Csak annyi változott h már a www.yettel.hu/app oldalt hozza be és semmi nem utal arra h itt mit kell csinálni (megpróbáltam mobilról is ahol telepítve van az app, ott is ugyanez van)
-
pdr755
aktív tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Most asztali gépről csináltam és úgy se ment. Az animációkat azóta se kapcsoltam vissza m különben a yettel app kuponos része nem megy (csak a spar miatt érdekes nekem de akkor is)
És itt az app nem jön közbe, egy e-mailben található linkre kattintottam és utána érkezik a mellékelt üzenet. Van az appban is valahol egy rész ahol ezt meg lehet csinálni? -
makoss
veterán
Üdv!
Úgy hallottam, hogy megszűnik a One XXL, de nem tudom, hogy ha váltok a Yettel Yeppre (bocs a hülye kérdésért) az ugyan meddig fog menni?
-
pdr755
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Valaki meg tudta csinálni az azonosítást? Én bárhonnan csinálom mindig ezt az üzenetet kapom vissza:

-
tomp
félisten
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egyetértek, Tkomnál már kb. egy éve van.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Na a normális két faktoros azonosítás az már tényleg kellene, igazából elég probléma hogy eddig nem volt.
-
zzola
titán
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem soha nem jött semmilyen e-mail, hogy változtassak jelszót és sok-sok éve a Yettelnél vannak előfizetések.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bevezetik a kétfaktoros azonosítást a Yettel fiókhoz és telefonszámot kell megerősíteni. Benne volt a valós szerződésszámom is. Emellett elvileg lesz nyereményjáték is, hetente sorsolnak telót és csúcs előfizut.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
donjohnson
üzenetére
noreply@yettel.hu
Összenéztem korábbi valós hirlevelekkel, a dizájn és a linkek is ugyanazok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Mivel kapcsolatban kaptad?
nekem néha a yettel pl egyszerűen jelszó változtatást kér, legutóbbi ilyen december 30. volt. -
donjohnson
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
milyen e-mail címről kaptad?
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Kaptam én is ilyet.
-
bollokcs80
Korrektor
Kapott más is ilyet?
Elsőre scam-nek tűnt, felhívtam a 1220-at, ott megerősítették, hogy hivatalos, de azóta senki nem kapott még ilyet a környezetemben.
Boltban megmutatva viszont furcsán néztek rám az eladók.... -
4Grider
félisten
válasz
bostone
üzenetére
A yeppet úgy kell felfogni, mint egy hangcélú kártyás előfizetést, ami minden fordulónapkor beterheli a bankkártyád. Nincs hűségidő és készülékkedvezmény sem. A számlás előfizetések nem egészen így működnek.
Szerk.:
Ennek megfelelően a két díjcsomag (yepp és start) egy kártyára nem hozható össze. -
bostone
addikt
A yepp és a start előfizetés együttesen olcsóbb, mint a szolgáltató legolcsóbb korlátlan net csomagja. Van valami különbség, ha ezt veszi valaki igénybe?
-
zzola
titán
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem a 23/2020. (XII. 21.) NMHH rendeletben nincsen rögzítve 3 munkanap. Lehet időzíteni is a számhordozást.
A Telekom a leggyorsabb, én hétvégén kértem egy utólagos számhordozást, ma valósul meg, szóval náluk ha beérkezik az igény munkanap 16 óráig, akkor következő munkanap este van a hordozás.Ez van benne:
" A számhordozás kezdeményezője és az átvevő szolgáltató a számátadási időablakot a számhordozás kezdeményezőjének igényétől és a számhordozás műszaki feltételeitől függően közösen állapítják meg, amely során a szolgáltató felajánlja a legközelebbi számátadási időablakot. Indokolt akadályoztatás hiányában a munkanapon 16 óráig beérkezett igénybejelentés esetén a bejelentést követő második munkanap számátadási időablakát kell felajánlani." -
bostone
addikt
Sziasztok!
Számhordozás mennyi időt vesz igénybe gyakorlati tapasztalatok alapján? -
4Grider
félisten
válasz
zzola
üzenetére
Annyira nem érdekes, hiszen soha nem volt cél a flotta díjcsomagokkal kannibalizálni, így egy csomó flottaszerződésben szerepelt, hogy hálón belülről hány százalék előfizetés jöhet. Viszont hogy hálón kívülről lett volna megkötés, na olyannal még nem találkoztam, hiszen nem is lenne logikus...
-
zzola
titán
válasz
Peceparti
üzenetére
Ne akarjál itt feltöltős kártyára mobilnetet. Nincsenek 30 napos opciók, sem Telekom Maraton szerű csomag.
Ilyen szempontból olcsóbb a fent említett Auchan bizalomkártya + mobilnet, de ugye oda 1 számot tudsz bevinni csak, a többinek újnak kell lennie...A One a legolcsóbb a piacon a feltöltős portfóliójával, 5k 3x5GB, vagy ~6k 12x1GB .
-
Peceparti
csendes tag
Sziasztok! Itt lent polemizálok a Telekom multisimről, ami ugye nincs a Yettelnél. Szerintetek megoldás lehet egy vagy több (nekem 2db kellene) feltöltőkártya (azt hiszem min 3000/év a minimum - nekem leginkább hívásfogadásra kell és mobilnetre) + hívásátirányítás valamelyik fel.kártyára a régi/átvitt telefonszámról? Ha lehet ilyet. Illetve ha a feltöltőkártyán van egyáltalán mobilnet, mert az is kellene.
-
Peceparti
csendes tag
válasz
fabiant_05
üzenetére
Na, ez már valami. Kösz. Egyelőre multisim hiányát emésztem.
-
zzola
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Amikor megszűnteted az előfizetést, egy tagot kapcsolnak, ott lehet egyezkedni. Tudtommal egyedi csomagok nincsenek, %-os kedvezményt adnak a havidíjból. Nekem volt a most megszűntetett hívószámra -30%-os kedvezmény, de nem éltem vele (A KÜF csomag miatt adták).
-
zzola
titán
válasz
Peceparti
üzenetére
A legjobb mobilinternet élményt - összességében - a Yettel adja. Nyilván országszerte vannak helyszínek, ahol egyik-másik jobb lehet.
Multisim nincsen, külön SIM-mel lehet megoldani mindent is.
Alkudozni nem gondolom, hogy lehet, maximum ügyfélmegtartás keretein belül, de ugye ez nálad nem játszik... -
Peceparti
csendes tag
Sziasztok! Van valakinek Telekom -> Yettel váltási tapasztalata? Milyen kompromisszumot kell bevállalni? Pl. mobilnet milyen? A Yettelnél valóban nincs multiSIM - SIM-képes órával, tablettel mit lehet csinálni? Válás esetén mennyi alku férhet bele a listárhoz képest (%)? Prime Extra vagy Business ReFlex Plus csomag érdekes.
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
GreenPacket Atom H5-200q1 eszköz mögé én rakhatok egy sajár routert? Bridge módba lehet rakni H5 eszközt?
-
Croft-21
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen az, köszi az újraindítás megoldotta.
-
Dave1984
őstag
válasz
Dave1984
üzenetére
Kedves Elöfizetönk! Tàjékoztatunk, hogy elöfizetésedet érintöen 2026.02.03 08:00 - 2026.02.03 17:00 között tervezett hàlòzatkarbantartàst végzünk. Ez idö alatt rövid, néhàny perces szolgàltatàskiesés fordulhat elö. Az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük, és köszönjük a türelmedet! Üdv, a Yettel csapata
Mostanában kicsit sűrűn...
Tényleg a Telekom 2G re engedése miatt kell ennyi munka? -
4Grider
félisten
válasz
zzola
üzenetére
Nincs ilyen az ÁSZF-ben, mert nem is lehet, az eht ebből a szempontból nem különbözteti meg a prepaid és postpaid előfizetéseket, így az ott írtaknak kell lenni mérvadónak az ÁSZF-re is. Épp ezért a Yettel ÁSZF-ben az előfizetői rendes felmondásnál csak az alábbiak szerepelnek:
"Az Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői Szerződést bármikor, indoklás nélkül azonnali
hatállyal felmondhatja.
Az Előfizető részéről történő felmondás esetén az Előfizetői Szerződés megszűnésének
napja – a felek eltérő megállapodása hiányában – az írásbeli felmondás Yettel által történő
átvételét, illetve szóbeli felmondás esetén annak Yettellel történt közlését követő nap."
Az eht-ban egyébként én maximum 8 napra emlékszem, de lehet, hogy azóta módosítottak ezen, a lényeg, hogy alapból nem nehezíthető az előfizetői felmondás.
Nyilván ha panaszt nyújtasz be, meg fogják szüntetni a prepaid előfizetést, mert mást nem tehetnek. De tény, hogy minden szolgáltatónál hosszú évek óta a lerázás megy azzal a szöveggel, hogy várd meg a rendes megszűnést.
Szerk.:
Mondjuk belegondolva simán lehet, hogy a prepaid előfizetések egyenlegfelhasználási idejét határozott idejű szerződésként értelmezik (ennek lenne jogalapja), így rögtön nem vonatkozik rá az ÁSZF fenti előírása. Viszont az eht meg ugye törvény, ami alapján kellene az ÁSZF-nek működnie... -
Croft-21
őstag
A mobilomat ha felébresztem, akkor a záró képernyőn mindig láttam kiírva, hogy Yettel Hu. Egy napja valamiért most azt írja, hogy nincs szolgáltatás. Ez mitől lehet? Netezni, hívni ugyanúgy tudok mint eddig, de valamiért mégis ez jelenik meg.
-
wolf88
aktív tag
Üdv!
Van valami bármilyen lehetőség, a telefonos vásárlások megszüntetésére?Nem tudom hogyan, de faterom mindig előfizet valamire, aztán kapja az sms-eket,hogy erre fizetett elő, meg arra. Kicsit unom már. Valami tiltás létezik? Tudom,hogy az lenne az egyszerűbb,ha nem fizet elő rá,de fogalmam sincs,hogyan sikerül neki, ő ugye semmit sem csinál.....
Azon kívül,hogy csak nyomkodja a telefont,de ugye azt már nem nézi,hogy mire is nyom rá... -
balazs_pro
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nekem is ilyen, csütörtök éjjel óta, mobilom samsung browser, pcn chromeban is.
-
A Yettelnél nem árulnak Apple watchot? Van az appban 20%-kos kupon okos órákra, de csak eldobhatók vannak a listába.
-
TiMoN
senior tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem, minden rendben van vele.
-
bollokcs80
Korrektor
Másnak is szét van esve a Yettel weboldal? A tarifáknál nem lehet megnézni a csomagokat, a készülékválasztásnál meg nem működnek a jobb oldali tarifaválasztó és részletfizetési panelek.
-
Landsmann
addikt
A megrendelhető szolgáltatások között mi az a díjmentes Hangasszisztens szolgáltatás?
-
Sziasztok!
Próbált ma valaki innen online számlát befizetni?
A barion oldala nem tölt be nekem.
Más is tapasztalja a problémát?Köszönöm a segítséget
.Szerk.: mire leírtam ár újra működik...
-
zzola
titán
válasz
remetelvtars
üzenetére
Majd személyesen üzletben elintézem.
-
zzola
titán
Tegnap este felé telefonon megszüntettem egy előfizetést, illetve szerettem volna egy feltöltős számot is. Utóbbira közölték, hogy nem lehetséges, ha lejár az adategyeztetési határidő - és nem végzem el - akkor megszűnik. Nem igazán értem én ezt a hozzáállást, ha egyszer én meg akarom szüntetni, akkor miért nem lehet?
-
dse
tag
válasz
draco31
üzenetére
"Kedves Elöfizetönk! Tàjékoztatunk, hogy elöfizetésedet érintöen 2026.01.28 07:00 - 2026.01.28 20:00 között tervezett hàlòzatkarbantartàst végzünk. Ez idö alatt rövid, néhàny perces szolgàltatàskiesés fordulhat elö. Az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük, és köszönjük a türelmedet! Üdv, a Yettel csapata"
-
draco31
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
A nokiák csak 2G-sek, ott semmi nem történt, sms sem.
Ami sms-t kapott, az sem tudta még a 4G-t. De ez utóbbit felróttam készülék hibának.
A két Nokia meg majd kiderül, nem nagyon van errefelé Yetteles ismerős már, aki meg igen, új mobilokkal. Bemennek a szolgáltatóhoz, hogy mi lehet a gond. -
draco31
veterán
Hello!
Csinált a hálózatával valamit a Yettel mostanában?
Egyik szomszéd szólt, hogy nem megy a mobilja, csak sms-t kap arról, hogy hívni akarták. kb. 6 éves Android volt, betudtam annak, hogy régi, és ideje cserélni.
Azóta ketten is szóltak már, alap Nokia telefonnal, hogy sehogy sincs térerő nekik.
Vagy csak most pont egyszerre lett bajuk? -
dredjudge84
őstag
Győr:
Kedves Elöfizetönk! Tàjékoztatunk, hogy az OtthonNet/IrodaNet elöfizetésedhez tartozò szolgàltatàsi cìmen 2026.01.28 07:00 - 2026.01.28 20:00 között tervezett hàlòzatkarbantartàst végzünk. Ez idö alatt rövid, néhàny perces szolgàltatàskiesés fordulhat elö. Az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük, és köszönjük a türelmedet! Üdv, a Yettel csapata
-
dredjudge84
őstag
Nekem nem működik. Ott van mint opció, de nem sikerül a dobás. Lehet h otthonnettel nem lehet? Bár akkor az opciónak se kéne ott lenni.
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
A havi 1 alkalommal adható "dobj egy gigát" az naptári hónap, tehát elsején újra dobhatok, vagy számlázástól számít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

5G NSA
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Boltban megmutatva viszont furcsán néztek rám az eladók....