Hirdetés
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lomposfarkas
üzenetére
A Telekomos közösködés miatt van a 21625 MNC kód.
-
lomposfarkas
aktív tag
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Válaszolt a műszaki csoport, megvan a megoldás: az új 2G-s hálózati kód MNC 21625 aktiválása okozhatta a gondot, ami az adott eszközben a roaming engedélyezését (vagy akár modem konfigurálást) tesz szükségessé, vagy pl. telefon esetén simcserével orvosolható. Elvileg nem várható több ilyen a területen, de résen vagyunk

-
WinZol
aktív tag
Használ valaki nem Yettel előfizetéshez adott 5G outdoor routert.
Mit és mi a tapasztalat?
(mindenképpen kültérit szeretnék, pl Zyxel NR7302)WinZol
-
4Grider
félisten
válasz
lomposfarkas
üzenetére
Lekopogom, nálunk rendben megy mind a két flotta.
-
lomposfarkas
aktív tag
Helló, tapasztalt más is tegnap előfizetés lerohadásokat? A céges flottában egyelőre 5 eszköz dobta be a törölközőt, részben sim cserével orvosolható volt. Írok a Yetinek, hogy mi van, de megkérdezem azért

-
sopruk
senior tag
Sziasztok!
A Yettel fiókban az értesítések lehetőségeknél ez a bekapcsolt, vagy a kikapcsolt állapot?
Köszönöm előre is!
-
Landsmann
addikt
Lehet tudni, hogy ez meléyuik szolgáltatóhoz tartozik? Cellmapperből nem derül ki.
[link] -
4Grider
félisten
válasz
Franz51
üzenetére
Az 5G-képes routerek többsége jóval több 4G frekvenciát tud összefogni, mint a 4G routerek többsége. De mindig egyedileg kell nézni, a kinézett router specifikációjában az LTE Cat4-6-7-12-18-20-22 stb. értéke fejezi azt ki, hogy összességében miből mennyi 4G frekvenciát tud összefogni a router LTE modem része. Egy LTE Cat4-es eszköz maximum 20 MHz-nyi sávszélességet kezel és egyetlen egy frekvenciát. Ez mára a full elavult kategória, egy-egy klímához, iot, okoseszközhöz, stb. való, ne akarj rajta netezni, csak ha türelmes vagy kategória. Valamikor ez még elég volt szinte mindenkinek, de azóta a frekvenciasávokat sokkal több ember sokkal jobban használja, ergo ami 10 éve 10% kiterheltséggel dolgozott, az ma 50%...
A te routerek a következő kategória, két sáv, maximum 2x20 MHz sávszélesség. Manapság már ezzel sem lehet hasítani, jellemző a bőven 100 Mbps alatti letöltési sebesség. És így tovább... -
4Grider
félisten
válasz
Franz51
üzenetére
Nálatok egy 5 különböző frekvenciát is használó bázisállomás van, de a routered ezekből egyszerre csak kettőt tud használni. Van hozzá script, amivel ki lehet kényszeríteni hogy az ottani B1+B3+B8+B20+B28 frekvenciákból a B1+B3-at vagy B1+B20-at használja. Úgy lesz talán ott a leggyorsabb. Vagy vegyél egy 5G képes routert, azzal ebből az 5 frekvenciából tudsz használni legalább 4-et egyszerre...
-
4Grider
félisten
válasz
Franz51
üzenetére
Az összes előfizetésre ugyanazokat a sávokat használja a yettel. B20-at Kelet-Magyarországon nem tudsz semmilyen routerrel CA-ba tenni, mert az ott Telekom infráról jön. Tehát ha a yettel simed bármilyen routerben Kelet-Magyarországon B20-ra csatlakozik, az csak B20-on lesz. Ott akkor van esélyed második sávra, ha épp a B3/B1/B7/B28 sávok valamelyikére csatlakozol.
-
Franz51
tag
Üdv!
Zala megye Babosdöbréte rálátással a toronyra ami 1400 m-re van. Jelenleg Yettel Hordozható Mobilnet 80 GB van, a router 2,4 Ghz átlag 70 Mbps hoz stabilan, 5 Ghz 150 Mbps.
Mivel az adatkeret gyorsan elfogy a Yettel Otthonet Basic mobilnetes csomagra váltanék, ami sajnos 50Mbps korlátozva van. Ez is elég lenne, ha stabilan tudná hozni mint a hordozhatós. Kinek van tapasztalata bárhol? Sajnos nincs 20-as telefon így nem tudok mérni. -
Landsmann
addikt
Nem szorosan a Yettelhez kapcsolódik, így offba teszem. Tegnap Kiss motorvonaton utaztam. Meglepve láttam, hogy térerő semmi, vagy nagyon minimális, de VoWiFi-vel szépen ráállt a hálózatra, hívni is lehetett. Ez egy Redmi Note 10 5G készülék. Mindeközben a másik kettő, Redmi 13 és Redmi 13 Pro 5G simán a mobilhálózaton csücsült. A két 5 G-s készülékben Yettel kártyák, a másikban Telekom és One. No de ami még érdekes, a Redmi Note 10 5G GPS-t sem talált. Kalkulálva 30-60 km-el odébb rakta a pontot mint ahol valóban járt a vonat, míg a másik kettő szépen mutatta a valós pozíciót. Tudom, a Redmi Note 10 5G régebbi készülék, de se mobilhálózat, se GPS a Kiss-en? Először azt hittem végleg kidugta a zászlót, de a Kiss-ről leszállva és másik vonatra felszállva minden kóser. A készülék nem hibás.
-
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Miért kellene a gyártónál reklamálnom egy olyan dolog végett, amit nem ő akart bevezetni
Talán, mert ez egy iparági szabvány.
Még örüljünk, hogy támogatják a GSM szabványt.Már alig várom az őszt, hogy mindenütt olvashassam, hogy az Apple találta fel a hajlítható kijelzőt.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Neki azért írtam, mert "marha igazságtalannak" tart egy helyzetet, lásd: #118905 4Grider
Ilyenkor érdemes reklamálni (persze, meglehet, hogy te és én erről másképpen gondolkodunk). Magam viszont miért kellene reklamálnom, ha nem érdekel valami?
Eddig úgy láttam, normális mederben folyt a beszélgetés, nem szükséges magyarázkodnia egyik résztvevőnek sem. Eszmét cserélünk.
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Sajnos már egy ideje almás vagyok, szívok is a hülyeségeivel rendesen...
-
4Grider
félisten
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Téged lehet, hogy nem érdekel, de az átlag apple felhasználót igen, mivel a hívószámok csak kis része van almában, a jelentős többség androidot használ, akikkel csak előzetes egyeztetés után lehet ingyenes üzenetekkel kommunikálni (már akivel). Vicc, hogy már régóta rendelkezésre áll mindenki számára az rcs mint szabvány, és egy apple azt úgy vezeti be, hogy nincs mögötte egy saját kiszolgálója, de a világ összes mobilszolgáltatója azt kiválthatja egy-egy sajáttal. Zalában ezt úgy mondják, hogy más f...ára verni a csalánt.
Nyilván megtehetné az alma, hogy csinál egy imessage appot a google play-nek (szerintem egyébként már megvan, csak nem publikus) és leuralná a piacot. Simán megcsinálhatná a google, hogy az összes szifonnak lehetővé teszi a saját rcs kiszolgálója elérését és leuralhatná a piacot. Csak ugye nehéz piacról beszélni egy ingyenes és reklámmentes szolgáltatásnál, amivel saját maguknak tudnak költséget növelni és a szolgáltatók árbevételét lehet csökkenteni. -
Zsolt,72
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Miért kellene a gyártónál reklamálnom egy olyan dolog végett, amit nem ő akart bevezetni, engem pedig totál nem érdekel, mint Apple felhasználót?
Teljesen jó volt számomra eddig is az iMessage, most is azon zajlik az üzenetváltásaim döntő többsége, pont hidegen hagy az egész RCS. -
donjohnson
addikt
válasz
Zsolt,72
üzenetére
a kényszer okozója az apple.
az apple különcködik állandóan.
miért kéne minden szolgáltatónak saját apple-rcs-szerver, ha az magának a szolgáltatónak bevételkiesést okoz?
rekalmálj te az apple-nél ioles-el egyetemben, hogy támogassák normálisan az rcs-t, szolgáltatóktól függetelnül saját apple-szerveren (ahogy a google is teszi android-nál). a cikk meg félremagyaráz. -
4Grider
félisten
válasz
Zsolt,72
üzenetére
Addig miért reklamálnék, amíg a szolgáltatómnál nem kell fizessem az összes havidíjunkban az előfizetők jóval kevesebb, mint felének szóló szolgáltatást?
Vagy azért kellene reklamálnom, mert a hatóság nem kényszerítette ki az almától, hogy a google-hoz hasonlóan csináljon saját rcs kiszolgálót az összes szifonosnak? -
Zsolt,72
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
"Szerintem egyébként marha igazságtalan, hogy az előfizetők 100%-a fizesse a szifonosok RCS kiszolgálójának működési díjait."
[Végül aztán némi szabályozói nyomásra Tim Cookék kötélnek álltak]
Tessék reklamálni a nyomást gyakorlő szabályozóknál. Sem a Telekom, sem az Apple nem ugrált ennek a bevezetéséért, kényszer alatt született lépés. Az említett kényszer okozójánál lehet hangot adni a nemtetszésednek...
-
4Grider
félisten
válasz
ioles
üzenetére
Elképzelem, ahogy a vezetőin felvetette az egyik résztvevő, hogy volna itt egy új szolgáltatás, néhány milka lenne bevezetni, néhány milka havonta a licencdíj, növelni tudnánk az előfizetőink 15-20 százalékának az ügyfélélményt, de nem hozna nekünk egy petákot sem, sőt az sms és mms bevételeink csökkenését okozza, ezek után hányan és hogyan néznének az emberre. Ne felejtsd el, hogy itt az egy előfizetőre eső árbevétel alacsonyabb, mint az egyetlen, saját rcs-el rendelkező szolgáltatónál. Nem véletlenül. Szerintem egyébként marha igazságtalan, hogy az előfizetők 100%-a fizesse a szifonosok RCS kiszolgálójának működési díjait. Viszont mivel nem lehet a szifonosoknak külön díjcsomagokat csinálni, ezért ez lenne a helyzet.
-
ioles
tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Lehetne egy tisztázó kérdés az RCS ről csak a tisztánlátás okán IPhone esetén. Csinálhatná-e a Yettel is azt hogy a háttérben összeköti a Google Jibe szerverét valami Carrier RCS szolgáltatással mint a Telekom? Tehát azt kérdezem csak hogy a Yettelnek mi ebben a “nagy” beruházás a nagy challenge hogy ezt bevezesse Iphoneok esetén. Ha jól látom IOS18 tól adhatna minden szolgáltató, saját megoldást erre. Az üzleti részt megbeszéltük, kicsit a technikai része, pl: 3rd party RCS server uzemeltetés vagy extra nagy beruházás kell ahhoz hogy bekössék az IPhoneokat a Google Jibe szerverére egy saját layeren, vagy üzenet továbbítón keresztül. Kíváncsi lennék ez technikai mély gödör vagy szolgáltatói érdektelenség inkább? Rengeteg 3GS parti RCS szolgáltató lenne, gondolom ennek van díja, de ha ennyi megoldás van, miért olyan nehéz ezt meg ugrani nekik vajon. Ha esetleg valaki elmondaná részletesen egy szolgáltató szemüvegén szuper lenne.Köszi.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sajnos, ilyen előfordul.
-
Zsolt,72
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
dredjudge84
őstag
Eddig azt hittem a one a legfosabb, de a yettel is versenybe szállt ezért a címért. Múltkor már volt egy telefonos üfsz élményem (amikor azt mondta a csaj, hogy az otthonnet kártya csak routerben megy és telefonban nem), most egy hasonló dolog volt. Cím átirást akartam kérni, természetesen nem lehet csak üzletben, ahogy routert rendelni, hűséget vállalni sem.
-
draco31
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Okés, holnap teszt.
-
yanna
addikt
Rosszul emlékszem, hogy az app elérhetetlenségét nem mától írták?
-
draco31
veterán
válasz
donjohnson
üzenetére
Hálózat kézin van, Ukrán hatát mellett vagyunk, így az alap beállitás itt kb.
Volte ikon a térerő mellett ott van. -
donjohnson
addikt
válasz
draco31
üzenetére
be van kapcsolva rajta a volte?
Menj a beállításokba > kapcsolatok > VoLTE > engedélyezésha nincs és nem lehet, akkor keresd ki kézzel (manuális hálózatválasztással) a yettel-t és tedd arra, mert valószínűleg váltogat.
utána vissza lehet rakni automatikus-ra, de azért próbáljátok ki manuálison.másoknak is volt ilyen baja: [link]
-
draco31
veterán
Hello!
Ötletet kérnék, elakadtam a szomszéd mobiljával.
Nokia 110, van 4G jó lefedettség.
Előfizus.
5 perc hívás után elkezd szakadozni a hívás, és megszakad teljesen.
Fél éves telefon, vitte vissza, mondták neki, hogy a SIM lesz a hiba, cseréltesse.
Cseréltek neki kártyát, a hiba megmaradt.
Vett új telefont, ugyan ezt, csak már közben HMD néven fut, szóval nem ugyan az a gyártási idő a telefonoknál. (tudom, hogy már HMD jó pár éve amúgy is, csak írom)
Szóval a hiba az új telefonnal is meg van.
Beállításokban semmi erre vonatkozót nem látok. Bárkivel telefonál, ez van, szóval nem a másik oldalt van a hiba. -
lapaj74
újonc
Van valakinek tapasztalata erről a routerről ?
HUAWEI E6888-982 5G hordozható router
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azért jellemzően alatta nem szokott szar térerő előfordulni, de tény, a közvetlen szomszédoknál néhány dbm-el attól erősebb szokott lenni.
-
bp15
junior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
talán azért, mert a legkisebb sugárzás pont az antennák alatt van
vagyis inkább az én házamon legyen, mint a szemben lévő házon. És a szolgáltató fizet is használati/bérleti díjat. -
yanna
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
Taszillo
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem ingyen teszik.
-
4Grider
félisten
válasz
VGYke
üzenetére
Soha nem volt százas itt hosszú távon a VoWiFi. Be kellett vezessük kb. két éve az egyik telephelyünkön, mert a szolgáltató családi házra tette a bázisállomást a korábbi magas toronyról és beleesett egy áruház szendvicspanel szerkezete az új irányba. Gyakorlatilag azóta szívunk vele. Nagy csönd, elérhetetlenség, miközben a telefonok fel vannak regisztrálva a yettel vowifi-re. Van amikor meg napokig semmi gond nincs vele. Yettel (mobil) és Telekom (vezetékes és mobil) szolgáltatásokkal próbáltuk. Telekom/One ugyanazon a wifin többnyire megy, de nekünk ezen kellene kommunikálni. Többen már inkább a 2G-re erőltetik a telefont, az még valamilyen szinten megy.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nem tapasztalt valaki problémát mostanában a WiFi hívással (VoWiFi) kapcsolatban?
2 telefon is van Samsung A51 és A53. Eddig remekül működött VoWiFi, de pár napja, ha be van kapcsolva a VoWiFi és a Wifi, tehát a telefon "wifizik", képtelenség hívni a telefonokkal, illetve kívülről sem érhetőek el. A kettőből az egyiket ki kell kapcsolni, hogy telefonálni lehessen.
Tehát, a Yettel cseszett el valamit, vagy az internetszolgáltató, esetleg router, vagy mi lehet a baj? -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Arról van valakinek infója, hogy a 2. otthonnet + TV mennyibe kerül?Jelenleg van egy Telefon + Internet + TV (Full) csomagom, és lehet a másik címemre is beköttetném.
Az oldalon nem találok erre vonatkozóan semmit.
-
4Grider
félisten
válasz
lapaj74
üzenetére
Amelyik nat mögé került (nem kap már publikus ipv4 címet), azoknál logikusan nagyságrenddel csökkent a kintről bejövő csomagok kezelése, így kevésbé foglalják le a telefon operációs rendszerét. Nálunk egy tucatnyi yettel adatkártya van 3 különböző flottától. Két flottára rákerült a nat, egyre nem, szóval nem lehetsz 100%-ig biztos benne, hogy most nat-oltat kapsz.
-
lapaj74
újonc
Sziasztok!
Az NET APN-t használó csak internet kártyák még most is jobban merítik a telefon akkumulátort mint az ONLINE APN ? Mert volt róla szó régebben, hogy megoldják ezt. Előre is köszönöm!
-
4Grider
félisten
válasz
Zsombe
üzenetére
Az androidosoknak a Google oldotta meg. Nyilván nem fog ingyen szolgáltatni a konkurens oprendszer felé. Nyilván nem fizet neki az Apple a szolgáltatásért. Nyilván nem hoz az Apple létre saját RCS infrastruktúrát tök ingyen az IOS-t használóknak. Nyilván nem nyitja meg az imessage-t az android felhasználóknak.
Na, melyik oldalon több a nyilván? Ebből lejöhet, hogy melyik a pénzéhesebb... -
Sziasztok. Vett valaki Vivo V70 FE készüléket? Kétféle akkumulátorral adták ki a telefont. Yettel honlapján 7000 akksi van feltüntetve, gondolom nem írták el. Viszont egy tesztelő azt mondta, h a kisebb akksival árulja a Yettel. Ha valaki vett írja meg, h mekkora az akkumulátor. Köszi.
-
ioles
tag
sziasztok,
Írt valaki mostanság a Yettel ügyfélszolgálatnak, hogy mikor vezetik be az IPhonokra az RCS szolgáltatást. Azaz mikor indítják el saját szerverükön az RCS-t, hogy a Yettelesek it tudják használni az RCS-st, erről esetleg infója van valakinek, vagy írtatok nekik esetleg? Valami terv a bevezetésről? Köszi. -
trec12
addikt
válasz
Dave1984
üzenetére
Azért egy fokkal szebb a képe mint a sweetnek, de összességében a sweet-re szavazok én is.
De valóban, szemre még az agyon tömörített exDigi DVB-C-nek is szebb képe volt mint a Yettel tévének. Én is nemrégiben hasonlítottam össze őket. -
bopeti98
őstag
válasz
Dave1984
üzenetére
Meg szerintem évek óta nem történt semmi érdemi fejlesztés ezen a TV szolgáltatáson. A HD csatornák száma is talán itt a legkevesebb, 56 db. Ezzel szemben a Telekomnál 79 a One-nál meg 65 HD csatorna van. Akkor a Netflix a mai napig nem működik a boxukon. Aztán lehetne még sorolni. Ha már emelik a havidíjat, valami pluszt is adhatnának.
-
Dave1984
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Szívesen választanám,ha ennyi pénzért tényleg max sávszélelell adnák a tv adásokat,nem agyontönorítve, mert jelenleg semmivel sem jobb a kép hangminőség mint a sweet tvn. két hónapja volt Yettel tv előfizetésem, párhuzamosan a Sweet el.
Tapasztalatom szomorú volt, hogy mégtöbb visszanézesi korlátozás van,mint két éve a volt, képminőség inkább romlott,mint javult.
Szívesen fizetek többet egy minőségi szolgáltatásért,de akkor legyen tényleg minőségi.
Pl én ott hagytam a Onet pedig havi 4ezerért minden korlátlan csomagom volt, és fizetek a yettelnek dupla annyit,mert ennyit megér hogy nekik minőségi mobilhálózatuk van.
Ugyanezt várnám el a tv esetében is,ha már ilyen drágán mérik. -
trec12
addikt
-
Dave1984
őstag
Átnéztem az új csatornakiosztást.Komolyan nem értem a Yettelt.
Ennyire sikeres volt eddig a tv szolgáltatásuk,hogy simán megengedhetnek ekkora áremelést,vagy mi cél ezzel?
Vagy már yettel is lehetővé tette az összes RTL,TV2 csatornán a műsor visszajátszást és beletekerést, ahogy a Sweet tv? -
tomp
félisten
Lezárásra kerülnek 2026. május 13. napján a
- Yettel Feltöltőkártya,
- Yettel 1 GB 1 napos mobilnet, Yettel Korlátlan 1 napos mobilnet, Yettel Korlátlan 5 napos
mobilnet, Yettel 1 GB 5 napos mobilnet, Yettel 3 GB 5 napos mobilnet, Yettel 10 GB 5 napos mobilnet kiegészítő szolgáltatáscsomagok,
- Yettel 1 GB megújuló mobilnet, Yettel 3 GB megújuló mobilnet, Yettel 10 GB megújuló mobilnet kiegészítő szolgáltatáscsomagok.
Május 15-től emelik az EU roaming keretet
Május 20:
„Epic Drama” csatorna elnevezése „Viasat Epic Drama”-
ra változik
Mától pedig új TV csomagok vannak!
Basic és Plus névvel 4500 és 6500Ft-al. A Basic bár 500Ft-al több mint a korábbi S viszont 10 csatornával kevesebbet ad! -
sanchez77
csendes tag
Sziasztok!
Lassan lejár a 2 év hűségem a Yettel OtthonNet router bérlésre.
Ma kaptam egy email-t ezzel kapcsolatban:
Alapvetően meg vagyok elégedve a szolgáltatással, de természetesen nem is olcsó, jelenleg kb. 10.000 Ft körül van havonta (csak internet, tv nincs). Plusz gondolom hamarosan jön az infláció követő emelés is…
A Yettel oldalán lévő kereső szerint most a lakcímem szerint havi 8.000 Ft lenne a 2 év hűséggel. Nyilván új előfizetőként. De felmerült bennem, hogy ilyenkor vajon van-e valami alkupozícióm? Mondjam le és kössem újra? Van valami tippetek, hogyan járhatnék jobban?Köszi!
-
Sziasztok!
Március eleje óta nem kapok az elkészült Yettel-es számlákról email értesítést.
Más is tapasztal ilyet?
Van esetleg valakinek valami infója, hogy mi lehet ennek az oka?Köszönöm a segítséget
. -
Ricsii2001
tag
Sziasztok!
Ezzel az újfajta adategyeztetéssel kapcsolatban szeretnék érdeklődni.
Elsősorban az érdekel engem, hogy erre mégis mi szükség van? Hisz a Yettelnek amúgy is meg van az összes szükséges adatom, hisz előfizetéssel rendelkezem náluk. Nem lenne egyszerűbb, ha belépéskor egy felugró ablakban megkérdezné, hogy ezek-e az aktuális adataim, és elém dobná az általuk tárolt adatokat, én meg ha aktuálisak akkor elfogadnám, ha meg nem akkor intézném az adatok aktualizálását?
Na mindegy. A másik, fontosabb kérdésem pedig az lenne, hogy jelenleg úgy néz ki a Yettel fiókom, hogy benne van az én Auchanos előfizetésem, és benne van az apám, szintén Auchanos előfizetése. Ezek külön Yettel azonosítók. Elvileg az adategyeztetéskor választani kell, hogy melyik Yettel azonosítóra kérem az adategyeztetést. Ha csak a sajátomra kérem, akkor elvileg nem tudom apám ügyeit intézni az alkalmazásban (jelenleg én fizetem a telefonszámláját ott). Hogyan tudom azt megoldani, hogy továbbra is minden maradjon a régiben, és tudjam fizetni apám számláját havonta, és közben a sajátomhoz is hozzáférjek a Yettel fiókon keresztül?
Komolyan mondom, agyrém az egész.
Telekomnál is rendelkezünk Telekom fiókkal, de ott le se szrják hogy ki mit intéz a fiókban. Az egész család telefonszáma hozzá van adva a Telekom fiókhoz, ami még ráadásul hitelesített is, mert az üzletben regisztrálták.
Köszi a segítséget előre is! -
KovA
tag
Sziasztok, Zamárdi környékén másnak is lehalt a yettel mobilnet ?
Csak b20 4g re tudok csatlakozni .. és szinte 0 a sebesség...
Kb egy órával ezelőttig nem volt gond -
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Van egy ritkán használt, feltöltő kártyás számunk.
Sajnos ma lett megnézve az SMS, hogy adat egyeztetés.
Az SMS azt írja, hogy még 5 napon belül meg lehet csinálni, online vagy személyesen, de online már nem engedi.
Lehet hogy tényleg csak személyesen?
-
bucihost
senior tag
-
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
A pálcika nem jelent semmit. Azt a szolgáltató is tudja manipulálni.
Ha androidot használsz dobd fel a CellMappert és nézd meg mit ír ki. -
Krystal_s
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem.
Most jobb oldalra került egy kis hangerősávcsík, ami használhatatlan.
Állandóan elő kell venni a TV távirányítóját is és egyszerre állítgatni, idegesítő. Nem értem miért nem jelezte még senki. Biztos nem csak nekünk frissítették. -
donjohnson
addikt
válasz
Krystal_s
üzenetére
nekem nincs yettel tv-m, de nem állított el valamit a frissítés az android tv-n?
android tv beállítások (fogaskerék) / device preferences / sound: [link]
és itt megpróbálhatod változtatni a sorround sound (be vagy ki), speakers external vagy tv belső, output PCM vagy másik adatfolyam, audio volume control (be vagy ki). segít valamelyik?ezen a képen: [kép]
-
dredjudge84
őstag
-
Krystal_s
addikt
Nálatok is frissült a Box FW és használhatatlan lett a hangerőszabályozás?
0 - néma
1 - már hangos
Ha a TV-n állítjuk hozzá a hangerőt, hogy az 1, 2, 3 ne üvöltsön, akkor minden állásban 2 és 15 között (ez az össz.) szinte semmit nem változik, marad ugyanazon az alaphangon és nem lehet normálisan felhangosítani. -
tomp
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én eddig mindig ZTE G5B-t kaptam mikor kihoztam 1hónapra az OtthonNetet.
Milyen a jelerősség a lakásban? -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az ügyintézőnek mindegy, hogy mit ad, de nem szokott 1-2 típusnál több lenni, szóval nem igazán válogathatsz.
-
dredjudge84
őstag
Most tervezek routert kihozni otthonnet mellé. Van választási lehetőség vagy adnak amit adnak?
-
bucihost
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
Igen, átraktam NSA-ba, de ott se volt valami acélos a feltöltés mert B3-at eröltette. Most lockoltam a B1-re a 4G-t scripttel, így már baráti lett:

-
bucihost
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Eszköz csere lett végül. Adtak egy használt ZTE MC801A-t aminek szakadt volt az adaptere, stb... Majd adtak ahelyett egy ZTE G5B-t. (GreenPacket Atom H5-200q1 + ZTE H3601P-et akartam de elmondásuk szerint nincs és azt sem tudják mi az...)
5G:

4G:

Olyan mintha 5G esetében nem lenne CA. Ez központilag lehet tiltva vagy az eszköz limitál?
-
tomp
félisten
válasz
azbest
üzenetére
Nincs olyan, hogy más freki.
Én a beltéri ZTE routert cseréltettem kültéri GreenPacket eszközre. Felragasztottam az ablakra és beállítottam fix SA-ra.
Ameddig ZTE volt, elérhető volt a bárhol opció. Ahogy átváltottam kültérire, eltűnt.SztiviVander
Ha az ember már eleve a yetinél van és több előfizetéssel rendelkezik akkor gond nélkül ki tud hozni még egy OtthonNetet de azt már eszköz nélkül pár száz Ft-ért. Nekem pl 800Ft-ba fáj a 2. kártya ami fixen a mobilban van és bekapcsoltattam rajta az SA-t. -
-
4Grider
félisten
-
bucihost
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére

Pixel8A a telefon. A routert kivittem kültérre is, ott se megy 9/9 fölé a sebesség

-
donjohnson
addikt
válasz
bucihost
üzenetére
milyen sávon mérted a 9 mbit/s-et?
a router webes felületén meg tudod nézni.
nem írtad a telefon típusát, de vannak már jobb chipset-tel rendelkező telefonok mint az a router.megpróbálhatod több helyen a lakásban is. lehet hogy csak ragaszkodik valamelyik gyenge 4g sávhoz a router.
-
Sziasztok!
Adott egy kártyás csomag, telefon mellé kaptam.Adott egy kiskert, amit egy 4G-s routerrel fednék le és mindössze annyi lenne a feladat, hogy emailben küldjön értesítést ha mozgás van.
Van-e olyan feltöltőkártyás konstrukció, ahol a mobiladatcsomag eltolható, vagy jobban járok, ha az egyik itthoni kártyára kérünk egy adatmegosztó kártyát és az kerül bele?
-
bucihost
senior tag
Sziasztok!
Yettel otthonnet. Egyik pillanatról a másikra 9.39 / 9.03 Mbps lett a sebesség 5G-n.
Próbáltam már mindent. Reset, újraindítás, 4G only. Semmi nem javított rajta. Eközben mobilon 600/80 Mbps a sebesség.Fogtam az otthonnetes simet és átraktam telefonba. 758 / 87,8 Mbps
Valószínű az eszköz (ZTE MC801A) megkotlott, holnap kérek egy cserét.
Mire érdemes cseréltetni? Ezzel a ZTE vel 350/30 nál sose volt több, vagy routerben az otthonnet korlátozva van?.
-
azbest
félisten
válasz
SztiviVander
üzenetére
lehet azokat még szerelő telpítette és más frekire, az SA módra csinálták azon a pár helyen, ahol volt. De nem biztos. Csak úgy emlékszem, legelőször még kifejezetten rálátással tolták volna, hogy ne takarja ki a magas frekit. [link]
A magad telepítősnél alap hogy NSA mód (is?) legyen, mert azt bárhová teszi az ügyfél, nincs bemérve. -
SztiviVander
addikt
Mire gondolnak vajon, hogy a kulteri egyseg oda van betonozva? Vagy hogy nem lehet a simet kivenni es betenni egy telefonba aztan ugy levinni a telekre? Nem ertem mi ertelme volt arra idot pazarolni hogy szetvalogassak a kulteri meg a belteri egyseges elofizetoket es csak az egyik halmazra aktivalni. Logikus gondolkodas valszeg naluk se a legerosebb skill...
-
tomp
félisten
A Yettel az OtthonNet és OtthonNet Basic előfizetői számára 2026. április 1-jén automatikusan és díjmentesen aktiválja az „OtthonNet Bárhol Mód (10 nap)” szolgáltatást.
Technológiai feltételek: A promócióban a beltéri egységgel rendelkező OtthonNet és OtthonNet Basic ügyfelek vesznek részt. A technológiai sajátosságok miatt a kültéri egységgel rendelkező előfizetők számára a kedvezmény nem elérhető.
A kültéri GreenPacket előfizetésemen valóban nem lett aktiválva mint ahogyan manuálisan se érhető el a Bárhol szolgáltatás. De az eszköz nélkül kihozott másik OtthonNeten ott van az "OtthonNet Bárhol Mód (10 nap) promóció"
-
MolTol
tag
válasz
makoss
üzenetére
Ne vedd rosz néven, de itt a kollégák számára a belinkelt dolgok meglehetősen alapvetőek és arra próbáltunk célozni, hogy a digitális világ kihívásaira nem a sárga csekkel járok a postára a megoldás.
Egy digitális terméket az ember nem analóg módon fizet, mert elveszti az értelmét, ezzel az erővel bemehetsz és vehetsz egy havidíjas előfizetést személyesen és fizetheted csekken vagy csoportos beszedéssel.
Én például egy Revolut virtuális kártyát használok az online havi rendszeres fizetésekhez, ami egy olyan zsebhez van kapcsolva amin csak a havidíjak vannak, így a kockázat is minimális és nem járok a postára sárga csekken fizetni havonta a Netflixet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Blu ray írás és írási hiba
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- PayPal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Filmvilág
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Battlefield 6
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vagyis inkább az én házamon legyen, mint a szemben lévő házon. És a szolgáltató fizet is használati/bérleti díjat.

De valóban, szemre még az agyon tömörített exDigi DVB-C-nek is szebb képe volt mint a Yettel tévének.

Ha tv távirányítóval cec-en keresztül vezérlem akkor meg semmi baja...