- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz SztiviVander #113295 üzenetére
Szuper, köszönöm!
-
SztiviVander
őstag
válasz csaszi75 #113292 üzenetére
"Ugya az a nagy kérdés, hogy ahol te vagy helyileg, arra a címre köthető-e 5G" es ennyi, itt a mondat vege. Tokmindegy sa vagy nsa, van 5g-s otthonnet lehetoseg (mivel irta h lefedettseg van, igy csak az a kerdes hogy raengedik-e meg) ott vagy nincs, az derul ki a weboldalon.
[ Szerkesztve ]
-
csaszi75
senior tag
válasz Moleman #113290 üzenetére
Azt szokták itt írni az ilyen alap kérdésekre, hogy rendeld meg online.. és van 30 napod tesztelni.. de 14 nap alatt még el is állhatsz.
Ugya az a nagy kérdés, hogy ahol te vagy helyileg, arra a címre köthető-e 5G SA vagy csak 5 G NSA...
Ezt a weboldalon kitöltve az űrlapot.. -
Moleman
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom, hogy kipróbálnám az 5G otthoni internetet, mert ahova költözni tervezek, egyelőre csak 30/5 mbites vezetékes opció elérhető (de 5G lefedettség van, az ott lakók jó véleménnyel vannak róla).
Megfelelő lehet komolyabb igénybevételhez is? Ketten dolgozunk párhuzamosan otthonról, videómegbeszélések, távoli asztal kapcsolatok, nagy fájlok mozgatása, havonta 1.5-2TB adatforgalmunk van. Néha szoktunk online játszani is, de ha nagyon rossz a ping, akkor túléljük játék nélkül is. A bérelt eszköz csak modemként fog funkcionálni, minden más saját routerekkel/switchekkel lesz megoldva.
A másik kérdésem a hűséghez/kötbérhez kapcsolódik, még bizonytalan, de 1-2 éven belül tervezik, hogy behúzzák az utcába az optikai vezetékest, onnantól nem lesz szükségem az 5G-re.
Nem találtam erről leírást, hogy hogyan működik a hűség, mennyi a kötbér összege, lehet-e egyáltalán hűség nélkül venni, csak azt láttam, hogy a 1 évre 2000, 2 évre 1000 ft a modembérlés havidíja.Előre is köszi!
-
veterán
válasz DaveHutt #113288 üzenetére
Ugyanazt használja, viszont ha egy cellában már sok az otthonnet előfizetés nem engednek többet kötni. Valószínűleg ez a helyzet nálad is
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
DaveHutt
őstag
Gyors kérdés: Otthon Net és kültéri 5G más hálózatot használ? Az új lakcímemen kültéri 5G elérhető, viszont Orthon Netet nem enged kötni, csak Hordozható Mobilinternetet. Utóbbiból nincs korlátlan csomag, a 250+250 GB pedig sajnos kevés.
-
veterán
válasz Dave1984 #113285 üzenetére
Az se mindegy hol vagy, otthonnet ára 5600 tól 11990Ft ig változik az itt a topicban fellelhető screnshotok alapján.
Nekem Otthonnet, TV L, 1 Yettel Prime Simple, 1 Yettel Prime Max, 1 Yettel Start , és 1 Yettel Prime Plus összesen 41700Ft igaz itt már 30% jár net + telókra és 15% TV re.
Prime simple csak a 30% os full miatt lett, anélkül 48ezer párszáz lett volna a többi már akkor meglévő.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
BBenceTM
csendes tag
-
aprokaroka87
nagyúr
nyilván ez várható volt.
-
4Grider
nagyúr
válasz RoyalAirForc #113280 üzenetére
Ha már letelt a határidő, akkor nem csodálkozom, hogy nem enged adatot egyeztetni. Ha fontos a szám, személyes ügyfélszolgálaton biztosan megoldják a visszaaktiválást.
-
esbii22
őstag
válasz esbii22 #113250 üzenetére
Megérte bemenni üzletbe. Átkerültünk a full csomagba, amit amúgy is szerettünk volna használni, eddig ketten együtt 23500 körül fizettünk (2 telefon plusz otthonnet) Most nagyobb csomagban vagyunk mégis alig drágább (24000) a számla. Előleget így nem kellett fizetnünk.
Köszi a segítséget.iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
RoyalAirForc
aktív tag
Van egy feltöltős yeti simem. Tegnap kaptam egy levelet (!), hogy ha 01.12-ig nem adategyeztetek, akkor cumi. A szám hozzá van adva a Yettel fiókomhoz, de ott egy mukk nem volt, hogy adategyeztetnem kell. Rámentem manuálisan az adategyeztetésre, ott meg azt írják, hogy az adategyeztetés erre a számra nem esedékes, de az adategyeztetési időszak szerintük ugyanitt 2024.07.16-2025.01.12. Tapasztalt már más is ilyet?
-
Zssom
tag
Sziasztok
Viktor, vagy aki esetleg még tudhatja, meg tudná nekem mondani, hogy ha egy feltöltős számot elhordozok, a rajta lévő egyenleget mikor és milyen módon tudom visszaigényelni?Előre is köszönöm a választ.
Zs.
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Végre elérhető lett a településemen az otthonet+yetteltv.
A yetteltv-t telefonon keresztül, németo.-ban tudnám használni huzamosabb ideig? Természetesen itthon is lenne használva 2 eszközön. De munka miatt jò lenne kint is nézni. Jelenleg directone van, de nem vagyok megelegédve a csatornakínálattal. -
chungee
addikt
Estét!
Feltöltőskártyám van. Febr. 15-én van az adategyeztetési határidő. Ha most elvégezném akkor a következő adategyeztetés innentől számítva 1év Tehát mindig 1 hónappal korábban kell elvégeznem -
tomp
félisten
Vajon a jetiéknek sikerül majd 2030-ra megugraniuk, hogy a OnePlus-on is legyen VoWiFi? Vagy megvárják a 7G-t?
Bár még a hivatalosan forgalmazott telókon se megy... -
-
4Grider
nagyúr
válasz zoli62 #113256 üzenetére
Vagy csak nyilván másik oldalon van a bázisállomás és a telekommal meg a másik oldal szív. A Telekom 5G meg 95%-ban 700 MHz-es, aminek egyetlen előnye van a 4G-hez képest, a lefedettség. Mondjuk nem tudom, hogy a yettel miért nem kapcsolja be a mostani aau-kon, hiszen egy csapásra a legnagyobb hazai 5G lefedettségre tenne vele szert. Bár ott lehet nem a lefedettség, hanem a minőség a cél, meg persze itt fele akkora a 700 MHz-es blokk, mint a Telekomnál...
-
zoli62
addikt
Többször írtam arról, hogy a Tettel 4G beltéri lefedettsége három év óta nem fejlődött, és botrányos. Péntek óta Telekomos előfizetésem van, látszik, hogy ez nem Faraday kalitka, lehet adni normális 4G-t, de a lakásban elkérhető az 5G is, tehát a Yettelnek valami miatt itt a társasháznak nem érte meg %G-re fejleszteni, illetve fejleszteni a jelenlegi 4G lefedettséget.
-
MODERÁTOR
Szerintem semmi vicces nincs ebben.
Nem ők szerzik be a készüléket, a leosztás központilag történik, max
egyedi rendelés leadására van lehetőség, ami vagy teljesül vagy nem. (Általában azért teljesülni szokott, de ez nyilván a rendelt típus beszerezhetőségével van összefüggésben.)Xiaomi 13T
-
Ngtx
aktív tag
Azért kicsit vicces, hogy sem az ügyfélszolgálatos, sem az üzletben dolgozó kolléga gyakorlatilag semmit nem tud azzal kapcsolatban, hogy mikor, milyen színű, mennyi készülék fog érkezni hozzájuk…
Arról nem is beszélek, hogy központi raktáron van készülék a boltokban meg zéró a készlet.
Kicsit azért vicces.
Legalabb online lehetne beállítani egy értesítést, hogy ha elérhető az adott típus. VAGY LEHET?apple user
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Yettel-be leadott telefont a szervízük mennyi idő alatt vizsgálja be/javítja meg ?
-
esbii22
őstag
válasz MadMancs #113249 üzenetére
Igen én is előtörlesztettem eddig, 1 év alatt ki szoktam fizetni mindig. S9-nél is így volt meg az iPhone 11-nél is.
Igen úgy lenne, hogy én mennék át az ő előfizujához mindenképp.
Én is számítottam előlegre csak nem ekkora összegre. Amúgy ezt a 92-őt amit mondtak az üzletben illetve az online felületen is hozza, abból a 4. hónap után csak az előfizetés összegét írják jóvá vagy a törlesztőt is? Mert ha csak az előfizetését akkor az majdnem egy év (8.000-es csomagba vagyok).Viktor0610: Köszi teszünk egy látogatást majd az egyik üzletben.
iPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
veterán
válasz esbii22 #113247 üzenetére
Ha ő veszi át a tiédet akkor valószínúleg nem. Ha Te az övét akkor valószínűleg igen.
De ha jól tudom a havi költés se mindegy, legolcsóbb csomagokkal később várható előleg.Engem nem hagyott nyugodni amit Viktor írt. Rákérdeztem 1220 hogy mitől függ, kapcsot valakit. 2 dologból adódik össze, ügyfél múlt, mióta előfizető és pontosan fizet e, illetve a lényeg hogy mennyit költ.
Én Pime Max+ al 10 hónap alatt életem. A minimum kritériumokat ezért kaptam meg 650ezres keretet amivel előleg nélkül adták S24 ultrát. Júniusban. Augusztusban azért kértek magasabb előleget mert tulleptem keretem, és csak 2 hónap telt el 2 vásárlás között.
Decemberben azért volt viszonylag alacsonyabb az előleg mivel közben nem keveset visszafizettem S24U és A55 ből is. Így emelkedett a hitelkeretem 800ezerre, de még így is túlléptem watch Ultra 270ezres árával.Szóval összetett. Ha párod régi ügyfél akkor Te add át neki előfizetésed, esélyesebb hogy nem lesz előleg. Ha Te veszed át hiába lesz több, Nálad új, előző tulaj előélete nem számít, bár magasabb költés miatt előbb eléred hogy ne legyen előleg neked se.
Bár én úgy vagyok vele ha kérnek akkor kérnék. Annyival is kevesebb lesz a fizetni való, 4 teljes hónap alatt úgyis visszaforgatják számlába. Plusz én ha épp úgy állok szoktam plusz torlesztoket fizetni (webes felületen van rá lehetőség) gondolom ez se utolsó szempont.
-
MODERÁTOR
-
esbii22
őstag
válasz Viktor0610 #113218 üzenetére
Ha egy Yettel profil alatt van összevonva 2 telefon előfizetés (barátnőmnek van pluszban otthonnet hamarosan tv elofizuja is lesz, ő 4 éve jött át a Telekomtól ) akkor is ugyanúgy kér előleget?
Nem vagyok fillérb***ó csak kiváncsi vagyokiPhone 16 128 GB Teal, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
zzola
titán
válasz Baltazár123 #113245 üzenetére
Az is a gond, hogy kb. ahány ügyintéző, annyi variáció van. Én mindig ugyanabba az üzletbe megyek - és ha lehet - mindig ugyanahhoz az ügyintézőhöz, mert egyik-másik sajnos fogalmatlan.
Rájöttem már korábban, hogy egyszer jól kell belőni a díjcsomagot, hogy utána lehetőség szerint ne kelljen módosítani, mert keservesen megy. Persze azt értem, hogy sok fajta flotta meg csomag van, nem olyan egyszerű, mint a publikus tarifák. -
Baltazár123
senior tag
válasz zzola #113243 üzenetére
ezt jó tudni, nekem is its adatkártyám van, de üzletben elhajtottak a vérbe, hogy nem módosítanak lefele, csak amikor letelt a hűségidő. Én is úgy tudtam amúgy, hogy tarifahűség alatt nem lehet lefele mozogni, kivéve ha engedi a flotta. Ennek majd utána járok.
juve:ezt nem tudom egészen pontosan, mert nekem nem régi a hűségidőm, ahol váltani szeretnék, bár ha jobban belegondolok az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy a hátralevő időre ennyi a kötbér. Az a biztos, ha megkérdezed a pontos összeget.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz zzola #113243 üzenetére
Én is hűség időn belül szeretnék váltani mert mint kiderül hogy amikor tavaly márciusban a KÜF-ön belül nagyobb csomagra váltottam azzal 1 év hűséget vállaltam (persze nem tudtam róla ) . Tavaly októberben ez 50k-ba fájt volna amiért az önkormányzati flottaba szerettem volna bevinni a számom.
-
zzola
titán
válasz Baltazár123 #113241 üzenetére
Igen, hűségidőn belül. IT Services-be mentem át, ott meg már többször váltottam díjcsomagot, fel és le árban illetve adatcsomagot is változtattam többször is.
-
juve600
nagyúr
válasz Baltazár123 #113241 üzenetére
Kötbér összege fix vagy időarányos. ?
-
zzola
titán
válasz Baltazár123 #113238 üzenetére
Telefon részlettel is lehet váltani, nekem is volt és van is.
-
juve600
nagyúr
Sziasztok !
Yettel mikor lehet kötbér fizetés nélkül váltani ?
Jelenleg volt KÜF -ös csomagban vagyok és önkormányzati flottába szeretném bevinni a számon és mivel tavaly március 3-án váltottam csomagot elvileg idén addig tart a hűség . Tavaly októberben 50.000 Ft -ot kellett volna fizetnem
-
jbl
senior tag
Ha tudja valaki, hogy ezt hogy lehet kikapcsolni, kérem mondja el mert minden nap megkapom.
Kedves Ügyfelünk! Dìjmentes segélyhìvò: 112. A làtogatott orszàgban - ha elérhetö - a lakossàgi riasztàsokhoz hasznàlt mobilalkalmazàson keresztül lakossàgi riasztàsok érkezhetnek. Ezen applikàciò letöltéséhez szükséges link és ùtmutatò, illetve a segélyhìvàsi célù kommunikàciòt biztosìtò alternatìv hozzàférési mòdokròl bövebb informàciò a dìjmentesen làtogathatò oldalakon olvashatò yettel.hu/roaming/112 . Üdvözlettel: Yettel
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
válasz Viktor0610 #113221 üzenetére
Köszi!
Ma próbáltam hívni, a 1220-at, de nagyon elfoglaltak voltak. Az app-on keresztüli lemondás nem ment, az első generációs SE telefonom megrekedt iOS15-ön. Ez azért is fura, mert ha a bank appjának megfelel ez a verzió, miért ragaszkodik a Yettel a frissebbhez?! Ráadásul úgy, hogy blokkolja a régebbi, telepített verzió működését. Egyáltalán nem ügyfélbarát megoldás.
Így megpróbáltam megint a WEB-oldalon, és most megjelent a menü, ki tudtam kapcsolni, már a nyugtázó SMS is megjött róla.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
veterán
válasz Viktor0610 #113220 üzenetére
Nem tudom mikortól van új rendszer de 2023.08 lettem újra ugyfel.
-
yanna
addikt
válasz Viktor0610 #113211 üzenetére
Hmm ... Nekem, ha félti a pénzét, -jogosan- természetesen a profit miatt van.
-
Hosssszu
őstag
válasz 4Grider #113229 üzenetére
Hát flottával nincs tapasztalatom, legalábbis közvetlenül.
A saját előfizum Yetteles, a céges SIM/telefon Vodás/One. Szörnyű a céges telefon. Mármint a hálózat része. Hol van térerő, hol nincs. Akár Budapest Corvin negyed, akár Veresegyház. Ég és föld a kettő. Emiatt elhiszem hogy a Voda kb. mindent bevállal hogy ügyfelekt szerezzen. Ezen kívül meg tudjuk hogy hová vándorolt az adásvétel után, nekik is kellenek az ügyfelek... -
4Grider
nagyúr
válasz Hosssszu #113228 üzenetére
Nekem a yetis vállalati flottával akkor van tárgyalási pozícióm a Yettelnél, ha kérek a flottánkra előzetesen vodás árajánlatot. Azok ui. az új vállalati ügyfelekért mindent is bevállalnak. Enélkül már egy vagyont fizetnénk ezért a 100 előfizetésért itt a yetinél. De amíg meg tudunk egyezni, maradni fog a flotta. Pont addig...
-
Hosssszu
őstag
válasz 4Grider #113227 üzenetére
Neked is köszönöm szépen!
Vodánál volt ilyen tapasztalatom. Alig bírtam lerázni őket. Tűlök mindenképpen menni akartam, akármit is mondott az ügyfélmegtartó (akivel kb. kötelező volt beszélnem ).
Jó tudni hogy a Yettelnél is van, kár hogy csak ilyen kirívó esetekben kezdenek el dörgölőzni.
-
4Grider
nagyúr
válasz Hosssszu #113224 üzenetére
Alapból a régi ügyfeleknek kevesebb jár, mint az újaknak. Az újat kell megfogni, nem a 10 éves ügyfelet. Ha viszont határozottan jelzed, hogy el akarsz menni, akkor mindenütt vannak ügyfélmegtartó tarifák (talán már telekomnál nem annyira, a voda/one tudja nagyon letolni a gatyáját).
-
Hosssszu
őstag
válasz Viktor0610 #113218 üzenetére
Szia Viktor!
Ha már ez a téma, akkor kérdeznék egyet én is.
Én már 10+ éve Telenor/Yettel előfizetéses ügyfél vagyok. Hol több, hol csak egy előfizuval. (Természetesen folyamatosan, jelenleg egy hívószámmal ami a kezdetektől fogva megvan.)
Létezik így valami "általános kedvezmény"?
Alapvetően tudom hogy azok az idők már tíz éve elmúltak hogy óriási kedvezményt kapjon az ember, de gondoltam egy kérdést azért megér, ha már felmerült a téma.Köszönöm szépen előre is!
-
SztiviVander
őstag
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
esbii22
őstag
Bár azt még mindig nem értem miért nem veszik figyelembe hogy előtte hosszú évekig az előfizetőjük voltam. Ez olyan mintha visszamennék egy korábbi munkahelyemre, és újoncnak néznének akinek mindent meg kell tanítani.
-
esbii22
őstag
válasz zzola #113213 üzenetére
Sose késtem én sem a számlával, több szolgàltatásom is volt és én is hoztam ki több telefont már korábban 0 Ft-ért (S9 iPhone 11) de mindegy, beletörődtem, kihozom mindenképp a telefont, hisz ez csak előleg amit később jóváírnak. Számítottam rá amúgy, de nem ekkora összegre. 50e Ft környékére tettem az előleget.
Viktor0610: Köszi az infót.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Viktor0610 #113212 üzenetére
És mitől függ ha előbb se?
2019 ben negatív ügyfél lettem Yettrlnél, én voltam a ludas. Később rendeztem amit rendeznem kellett.
2023 ig szoba se álltak velem. Vagyis de, felejtsem el hogy ügyfelük leszek. 2023 augusztusában jött levél hogy lehettek a szolgáltatók közös adatbázisából. Elő is fizettem. 1 havi dijat kértek előre. 2024 júniusában rendeltem egy s24 ultra, odaadás előleg nélkül. 2024 júniusában újabb elofizetes újabb készülék (A55) itt is csak annyit amennyivel tulleptem (a mint kiderült 650ezres) keretemet. Bár az tény hogy központban kellett leokézni (személyes vasarlas). Tavaly decemberben megegy elofizetes egy galaxy watch ultra órával. Itt már nem kellett központ csak simán 43ezer előleg (kevesebb mint a55 nél). Megkérdeztem eladót mitől függ mikor mennyi. Annyit mondott a hiteleket az egyik szempont hogy mennyi lett felhasználva (En jelenleg kb 250% át használtam fel a 650nek) többit rendszer intézi de nem tudja mi alapján.
-
Belépek a fiókomba, hogy kikapcsoljam a "netpajzs"ot, de nem tudom, mert a Szolgáltatások -» Szolgáltatások módosítása menüpont nem működik:
Ez normális?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
esbii22
őstag
Yettelnél mennyi idő után nem kérnek előleget?
10+ év (elég szomorú hogy nem veszik
figyelembe csak azért mert valószínűleg más a Yettel azonosító számom mint korábban) után volt egy 1,5 éves Telekomos kitérőm, 2024 áprilisában jöttem vissza (a számom ugyanaz).1 év letelte után is kérhetnek? Sose volt elmaradásom.
-
MODERÁTOR
válasz freeknight #113207 üzenetére
3000 Ft-tal célszerű tölteni, akkor egy évet kap a kártya érvényessége.
Amúgy, ha hagyjátok lejárni, akkor visszaigényelhető a rajta volt egyenleg, azután visszaaktiválható. (Igaz, így lesz egy időszak, amíg nem érhető el.)Xiaomi 13T
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Érdekes esetre keresnék megoldást. Anyósnak van egy feltöltőkártyás telefonja, amire valamiért folyamatosan töltögette a pénzt, ki tudja milyen felindulásból. Ma eljött hozzánk, hogy nagy baj van, holnap lejár az egyenleg, nézzem meg mennyi lóvé van rajta. 75800 ft.
Na addig rendben van, hogy mondjuk feltöltjük most egy ezresért, akkor megint van X hónapja felhasználni a keretet, de ennyi pénzt szerintem az ő szokásaival egy évtized alatt se fog eltelefonálni. Valahogy ezt vissza lehet igényelni? Vagy legalább yettel webshopból valami cuccot kihozni?
Kérlek segítsegetek, mert nekem konkrétan ötletem sincs, kb 20 éve előfizetéses vagyok.
Azt ugye jól gondolom, ha most feltöltök egy minimális összeget, akkor a pénz legalább megmarad? -
4Grider
nagyúr
válasz Dr. Oid #113152 üzenetére
Ránézel a számlára és összehasonlítod a listaárakkal.
Minél nagyobb az eltérés, annál nagyobb az esély, hogy előfizetésre hozták ki. -
pdr755
aktív tag
válasz Viktor0610 #113198 üzenetére
Maximum respekt, hogy ilyen nyugalommal tudsz válaszolni erre a rengeteg mélységes butaságra/értetlenségre/rosszindulatra, úgy hogy feltételezem h önszorgalomból irsz is (azaz a munkahelyed nem fizet érte)
Nekem biztos nem menne. -
veterán
válasz Viktor0610 #113200 üzenetére
Persze ez egyértelmű. De a próba lehetősége adott. :)
-
Dave1984
őstag
válasz Viktor0610 #113198 üzenetére
Számomra az a legdrágább szolgáltatás, amit nem használok,csak fizetek.Legyen mondjuk 10ezer a havidíj ha ennyi kell, hogy azt és akkor nézhessek amit akarok,de hogy még lehetőség sincs rá
Viktor én a Yettelel szerződtem,nem a tv társaságokkal!l, tehát kit tudok hibáztatni,ha nem azt aki szolgáltatat, ráadásul a kezdeteknél,nem voltak ezek a problémák!
Nyugodtan mondhatom, azóta a szolgáltatás értéke csökkent, havidíj maradt annyi,mint mikor számomra teljesértékű volt!Zárásképp tudom hogy nem csak a Yettelnél vagy így, ezért jutottam arra az elhatározásra, hogy nincs értelme tv re előfizetni sehol!
Nekem a tudat nem ad szabad utat
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win10 PRO - 3év garancia - MAGYAR
- ÚJ Lenovo IdeaPad 1 15ALC7 - 15.6"FHD - Ryzen 5 5500U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Intel LGA-775 DDR3 Konfiguráció, LGA-775 DDR2 Félkonfig, és alkatrészek eladók (lehetőleg egyben)
- T14s Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Iphone 13 128 Gb