- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Akkor félreértettelek... Ezt így ott konkrétan nem írtátok, hogy miért változott volna meg, tehát marad a Telekomos szám. Illetve azt hittem a Telekomos számot csak a formátum miatt írtad. Előtte évekig ebben a formátumban működött, nem én állítottam be. Ezek szerint a Yettel nem volt ilyen elnéző...és ennyi. Máshonnan is kaptam tanácsot és ott azt írták, hogy hogyan lenne jó a Telekomos szám a Yetteles hálózaton...
Köszönöm! -
Landsmann
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Nem. A Yettel applikációból indítva ahogy szoktam. Eddig mindig kért jóváhagyást, most nem.
-
Landsmann
addikt
Most fizettem ki a telefonszámlákat. Két gombnyomás és ki van fizetve. Eddig az OTP-s applikációban jóvá kellett hagyni a tranzakciót. Most nem kért ilyet, csak értesítést küldött, hogy sikeres fizetés.
-
tomp
félisten
Infláció havidíj kedvezmény meghosszabbítva június 30-ig!
-
donjohnson
addikt
válasz
Inhouse
üzenetére
de miért valtozott volna meg a Telekom-os sms központ Yettel-esre ha Telekom-os a sim?
nem értem honnan vetted.
ezt írtuk neked a Telekom topikban március 17-én, hogy a teljes számot használd, ne ilyen levágottat. -
Inhouse
őstag
válasz
Inhouse
üzenetére
Eredmény van!

Közben az összes automata modem+SIM páros járt nálam, mindet lekérdeztem és elsőre a 21670-re állnak, ami a Vodafone...
Csak simán újra lekérdezve már átáll a 21625-re és működik. Az első adag már működik a helyén újra, mennek a CSD hívások. A távfelügyelet szerveren is meg lett csinálva, bejelentkeztek az eszközök. Viszont nem lehetett a programból SMS-t küldeni.
Minden lehetséges módon próbáltam beírni a Yetteles SMSC számot, üresen is hagytam, de nem lett jó. Aztán ránéztem AT paranccsal egy automatás modemnél, ahol nem állítottam semmit és a +36309888000,145 választ adta. Hoppá, tehát maradt a Telekomos! Viszont a programban hosszú évek óta a csonka +309888000 formátummal működött. Kijavítottuk és tadamm, megy az SMS újra. A Yetteles rendszer elvárja a korrekt formátumot, de maradt a Telekom SMSC szám.
Köszi mindenkinek a segítséget. -
taki01
őstag
Sziasztok, most álátom, hogy a yetteles flottás iqpro-s előfizetésemnél megszűnt a publikus IP cím. Valahogy vissza lehet állítattni? Azt olvatam, hogy lakossági szolgáltatásoknál visszaállnak privát címekre, de gondoltam, hogy vállalati és flottás előfizetéseket békén hagyják.
-
yanna
addikt
válasz
Tragger
üzenetére
"A fix IP-cím szolgáltatással a Yettel Magyarország Zrt. egy állandó, változatlan IP-címet
és azonosítást biztosít az Előfizető eszközei számára, így azok az internetkapcsolat során
mindig ugyanazzal az azonosítóval érhetők el. A szolgáltatás igénybevételéhez az
előfizetőnek kompatibilis eszközökkel és megfelelő hálózati beállításokkal kell
rendelkeznie. A szolgáltatás hűségvállalás nélkül érhető el."
5000/ hó -
Tragger
tag
A Yettel szokott adni publikus IP címet kérésre? Nem tudok port-ot nyitni, mert szolgáltatói NAT-on vagyok.
-
Parson
addikt
Gyerekek, van akinél müködik az applikáció, vagy az online belépés a fiókba ?? Nálam minden halott, és nem értem miért.
-
Párduc
junior tag
Sziasztok!
Yettelnél online vásárolt telefon visszaküldésének mi a menete? (Samsung Galaxy A17) -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Mi a tapasztalat a kft-re vásárolt (főként szolgáltatónál - yettel) vásárolt iPhoneok garanciáztatásával? Csupán 1 évet kapunk?
-
dredjudge84
őstag
válasz
Highground
üzenetére
Rendelj egy yepp kártyát az 7 napig ingyen van a net.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Highground
üzenetére
A chatgpt magyarázata szerint igazából ez arra ad kb támpontot hogy kültéren nagyobb eséllyel lesz stabilabb a jel mint beltéren.
De szerintem ez kb alap is hogy kültéren jobb lesz a jel, mert nincs fal.
Egyébként meg én már láttam olyat is hogy egy emeletes épület alsó szintjén nem volt yettel 5G egy telefonnal de emeleten már volt. -
T0mBd1gg3R
veterán
Auchan flottásként csak személyesen tudok előfizetéssel venni telefont ugye?
-
zzola
titán
válasz
Highground
üzenetére
Kültéri lefedettség az adott technológia elérésének a szélét mutatja (4G/5G), tehát gyenge jelszintet jelent, míg a beltéri lefedettség a magasabb jelszintre utal. Nyilván mindkét esetben befolyásoló tényezők az időjárás, domborzat, növényzet illetve az épület anyaga. Meg a mobilod vételi erőssége.
-
tomp
félisten
válasz
Highground
üzenetére
Elméletben igen de a valóság mindig mást mutat.
-
Highground
aktív tag
Köszönöm a segítséget! Az amúgy mit jelent hogy "kültéri" vagy "beltéri"? Szabad ég alatt van jel, de ha bemegyek a házba, ott már lehet nincs? (Faházam lesz btw)
-
tomp
félisten
válasz
Highground
üzenetére
Valamelyik boltban vegyél egy feltöltőkártyás SIM-et aztán próba.
Nézd meg a szobában, az ablaknál és az ablak előtt kívül is.
A térkép csak tájékoztató azaz nincs kőbe vésve.
Munkahelyem sokáig úgy szerepelt a térképen, hogy nincs kültéri 5G se(pest). OtthonNet kártyával SA-n sokat voltam ott a hálózaton telefonnal és most már beltérit mutat. Pedig a környéken nem volt fejlesztés. -
yanna
addikt
válasz
Highground
üzenetére
Térkép alapján előzetesen tájékozódtál, jöhet a helyszíni teszt.
-
Landsmann
addikt
válasz
Highground
üzenetére
A cellmapper térképen nézd meg inkább, az konkrét mérésekből mutatja mi érhető el, nem pedig kalkuláció alapján. Esetleg vegyél egy feltöltőkártyát és teszteld azzal. Yettel felenged mindenkit 5G-re. Telefont Only NR üzemmódba állítva például a Netmonitor appal láthatod van-e N78 és ha igen, milyen jelszinttel. Az már azért sokat mondhat.De egyébként a Yettel 4G-vel sincs gond, általában jól teljesít, persze lehetnek terheltebb területek.
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A 3. kerület külterületére költözés miatt otthoni internet szolgáltatást keresek. Sajnos a környéken nincs semmilyen kábeles szolgáltatás. Így csak a mobil vagy műholdas internet elérhető. Jelenleg csekkolom a mobilinternet lefedettségi térképeit. Mivel elsősorban számítógéphez kell az internet ezért jó lenne ha meglenne az 5g.
De sajnos a yettel lefedettségi térképe nem teljesen egyértelmű. Tegyük hozzá a telkem pont a határon helyezkedik el.
Szerintetek itt mi a valószínűbb? Inkább 4g?
[link]
[link]
[link]
A telekomnál se teljesen egyértelmű, ott elvileg van 5g, de csak halvány rózsaszín, és természetesen nincs jelmagyarázat. A belvárosi rész erősebb rózsaszín. Bocs ha hülyeségeket beszélek, nekem eddig világ életemben kábeles szolgáltatásaim voltak
Gondolkodtam starlinkben is, de egyelőre nem tudtam dönteni. Az 5g mindenképpen jobb lenne, de úgy néz ki az sem tuti azon a részen.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Van egy Yepp
előfizetésem(?), amit szeretném ha a gyerek használná tovább, de nem szeretném hogy az app is rajta legyen a telefonján.Az járható út, hogy csak ideiglenesen addig telepítem fel a telefonjára az appot (iPhone 11), amíg az eSIM-et letöltjük?
Ha esetleg újratelepítené az appot, be tud majd lépni valahogy, pl sms-kóddal?Az én telefonomról (amiben már nem lesz benne az eSIM) tudom majd kezelni az előfizetést? Bankkártyát cserélni alatta, esetleg szüneteltetni?
Ugye 4G-s telefonnal is működni fog a net?
-
edk-
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az otthonnet nem a router miatt, hanem a földrajzi korlátozás miatt otthoni.
-
dredjudge84
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szerintem egy telefon kevésbé tudja kihasználni a sávszélességet mint egy router, szóval ez nekik előny, mintsem hátrány. A dobj egy gigát már elengedem akkor. Én csak azt hittem hogy app probléma a dolog mert tényleg az animáció aminél nem történik semmi, és mivel elérhető az alkalmazásban a funkció ezért azt hittem hogy nekem is jár.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Azt nem tudom konkrétan hogy a dobj egy gigát funkció hogy működik eleve.
-
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
pont ezért nem kéne visszaélni vele, ha belerakod egy telefonba az otthonnet sim-et, hanem megérteni, hogy az nem abba való eredetileg, és azért nem megy a dobj egy gigát, mert netes, nem pedig hangalapú csomag.
vagy te sem érted mi a különbség? -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Mivel a yettel mindenkit felenged 5g hálózatra jelenleg így teljesen mindegy milyen díjcsomagban vagy.
Az otthonnet meg a hozzáadott router miatt otthoni, semmi más miatt.
Egyébként meg ha nagyon akarná valószínűleg tudná szűrni a yettel hogy milyen eszközben használod, de van egy olyan sanda gyanúm hogy igazából nem érdekli őket. -
donjohnson
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
persze, minden van, meg hordozható akkumulátoros routerek is hozzá, amin szintén nem megy a yettel app, hogy gigákat dobálhass. ezek hangalapúak?
a lite csomaggal meg 5g-je sem lenne, amit írt korábban hogy van.
ha meg más van neki, akkor ne azt írja simán, hogy otthonnet.
ott az ászf, 4Grider belinkelte: [link] -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
donjohnson
üzenetére
Annó volt egy otthon net lite csomag, ami hordozható is volt, amiből lett a hordozható internet 500 gb
-
Croft-21
őstag
Ti sem tudtok belépni a yettel appba? Hoppá valami hiba történt - hibaüzenet. Frissítettem is az appot, de se email cím/jelszó, se sms kóddal nem enged be.
-
azbest
félisten
válasz
4Grider
üzenetére
Amúgy nem lehet, hogy akinél működik, az dolgozói vagy flottás adatcsomagos?
"hangalapú lakossági számlás előfizetéssel rendelkező előfizetők, valamint kedvezményes dolgozói és flottás előfizetők számára (Küldő fél)".
Adatcsomagból is lehet kedvezményes vagy flottás.Plusz abból is lehet kavar, hogy ez személyre szól, nem előfizetésre. Lehet aki azt hiszi, hogy neki megy az adatcsomaggal, annak azért megy, mert van hangos előfizetése is.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem kérdés, hogy nem jár otthonneteseknek a dobj egy gigát opció, beidéztem az akciós ÁSZF erre vonatkozó sorát. De ha nem hiszed, nézd meg te is (60. oldal alja):
https://www.yettel.hu/letoltes/final_aszf_4m_20260210.pdf -
dredjudge84
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Szerintem meg az ő hülyeségük hogy más az apn. A one is árul routeres korlátlan netet, de ott nem más az apn. Amúgy egy apn átírás miért is hack? A másik hogy nem muszáj náluk bérelnem egy routert, rendelhetek bárhonnan magamnak, de ott se biztos hogy jó lesz az apn. Egyébként az eredeti kérdésre visszatérve, ha nem jár az otthonnet előfizetőknek a dobj egy gigát opció, akkor a legegyszerűbb az lenne ha meg sem jelenne az alkalmazásban. Az összes többi kategóriában amit nem lehet használni amikor rányomok kiírja hogy nincs elérhető szolgáltatás ebben a kategóriában, akkor itt is így kéne működni a logikusan.
-
yanna
addikt
válasz
donjohnson
üzenetére
Otthonom a nagyvilág (Máté Péter)
-
donjohnson
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
kezeld már helyén a dolgokat.
az hogy átírod az apn-t és működik telefonban az otthonnet sim az egy innen származó hack.
ezt egy yettel ügyfélszolgálatos mancika néni nem fogja tudni. nem is kell tudnia, mert ők a routerhez árulják, ott meg alapból net apn van a szoftverben.
szerinted miért hívják otthonnetnek?olyan dolgot vársz el, amit saját magadnak okozol (hiba), és utána meg panaszkodsz.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ja és egyébként azért használom telefonban mert 5750 forintért cserében még mindig jobb ajánlat mint a one 10mbit/s korlátos csomagja, a yepp meg nem korlátlan.
-
dredjudge84
őstag
válasz
donjohnson
üzenetére
Nem vagyok troll, de anno sem kaptam épkézláb választ, csak azt akinek működik, de másik otthonner előfizető ezt nem erősítette meg, most volt ez az első alkalom hogy igen.
Egyébként bocsánat hogy ezt mondom, de te is marhaságot beszélsz. mi az hogy routerben használt Csomag? Tudtommal ezt az előfizetést nem kötelező routerben használni, és én egyébként telefonban használom. Az ügyfélszolgálat is ezzel próbált lerázni hogy ezt a csomagot csak routerben lehet használni, amikor megvettem az új telefont felhívtam őket hogy nem működik, de aztán kiderült hogy csak apn probléma van. Az előző telefonomban tökéletesen működött itt csak annyi történt hogy át kellett írni az apn címet.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Megvan. Feltöltőkártyás ezért tiltották. ( Éves adategyeztetés)
Igaz, hogy nemkaptam értesítést se sms, se mail
Van 180 napom, hogy személyesen intézzem.
Annyira birom
, de ha számlát nem fizeted időben akkor mindenhová jön az értesítés😆 Ja tudom az nekik fontos a szám meg csak nekem
-
4Grider
félisten
válasz
donjohnson
üzenetére
Nyilván nem célszerű szólnia, mert azzal azokkal is kiszúr, akiknek az ÁSZF ellenére működik ez az opció.
-
donjohnson
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
Lacr0ix
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez szerintem egyéni előfizetéshez köthető hiba lesz. Más telón próbáltad?
Mindenképpen jelezd nekik ügyfélszolgálaton, hogy x telefonszámú előfizetéssel nem működik. Kb azzal, hogy "nem érdekel, hogy nem tapasztalnak hibát. Nálad nem jó, oldják meg. Más is leírta már ugyanezt a hibajelenséget egy Yettel fórumon."
Nálam pl gond nélkül megy, de más is írta itt, hogy megakad animációnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Filmvilág
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Iphone 13 White 128Gb-100% akku-13 tok+fóliák
- XFX Radeon RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 256bit
- Samsung 28" T28E310EW LED Televízió-monitor eladó
- HP All In One Pc HP 23.8"FHD/Ultra 5 125U /16GB/512GB SSD/HP GARANCIA
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csak simán újra lekérdezve már átáll a 21625-re és működik. Az első adag már működik a helyén újra, mennek a CSD hívások. A távfelügyelet szerveren is meg lett csinálva, bejelentkeztek az eszközök. Viszont nem lehetett a programból SMS-t küldeni.
Gondolkodtam starlinkben is, de egyelőre nem tudtam dönteni. Az 5g mindenképpen jobb lenne, de úgy néz ki az sem tuti azon a részen.
, de ha számlát nem fizeted időben akkor mindenhová jön az értesítés😆 Ja tudom az nekik fontos a szám meg csak nekem