- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kliszi
senior tag
http://segmentnext.com/2010/09/23/f1-2010-errors-crashes-freezes-fixes/
Elméletileg itta 3 pontnál irja a megoldást amit nem lehet megtalálni !
Valakinek valami ötlete ??? -
kliszi
senior tag
végre egy sorstárs !!!!
) Nem tudom hogy lehetne ezt megoldani hogy a replayt kikapcsolni vagy azt a filet megtalálni . Jo lenne ha valakinek lenne valami ötlete erre !
-
PiE137
senior tag
-
-
kliszi
senior tag
Konfigom : Asus k61ic notebook dual core t4400 proci , 4gb memori , nvidia geforce gt 220m 1gb
Ezen elkéne futnia hisz a Mafia 2 , Crizis . Grid , Dirt2 ezek is elfutnak tökéletesen . Itt sincs probléma csak kb 1-2 kör után elkezd szagatni nagyon és élvezhetetlenné válik a játék . Tegnap irták nekem és küldtek egy honlap cimet hogy a areplay filet kell átálitani de nem találom seholsem !
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\Ad ministrator\replay replay.pbf
Ezt kéne megtalálnom de nem találom . Van megoldás erre a problémára ? -
pcguru1
őstag
Szerintetek a patch a boxkiálláson is fog javitani,nagyon idegesitö hogy mindenkit elenged a nyalokás fickó.Most pl 5.helyröl mentem a boxba a lotus jött utánam,és a lotus ment ki elöbb és én a 17.helyre jöttem vissza
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Ja hogy te ABS-el mentél? Akkor légyszi GP szabadedzésen futott körödet nézd meg milyen, mert TT-ben nem valós annyira. GP szabadedzésén 24 elejénél tartok segítségek nélkül, de még nem volt elég időm. Ma meg holnap nincs áramunk 8-16-ig, szal most itt szívok.
Hétfőtől dolgozok végre, és a műszakolás majd felborítja az online ráérőségemet, de majd csak összefutunk gurigázni.Tehát nem mentem még Monzában TT-ben, mert aztán megszokom és szívok a GP-n. Inkább menj már te GP-n. Az sokkal másabb érzés. Ja és kapcsolj ki minden segítséget, a benzin és gumi szimulálást meg kapcsold be!
Ugye mondtam, hogy sokkal jobb DX11-ben.
Mintha nekünk lenne optimalizálva. Pár bugot leszámítva elmegy.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Az a gondom ha elindulok egy versenyen akkor 1-2 kör után iszonyatosan beszaggat a játék . A forumon irták hogy a replay filet kell átálitani mert az folyamatosan nö de sehol nem találom ezt a filet . Nincs valami javitás erre a problemára ? A gépem megfelelö eröségü a játékhoz ezért nem szebedna igy beszaggatnia . Tud valaki segiteni ebben ? Választ elöre is köszönöm !!
-
romero28
senior tag
válasz
Barthezz2 #1778 üzenetére
driving controls/edit setup-ban nyomtam egy reset control-t a végén és most rendbejött
csak utána a gáz és fék billt vissza kellett állítanom a nyilakra . ( néha bill-el játszom , ha nincs kedvem a kormányt felrakni az asztalra)
Scorpio06 : na ezt nem lehetett egyszerű megtalálni
-
-
romero28
senior tag
-
szepsy
senior tag
Hogy kell multiba chatelni?Benzint miért nem lehet állítani ,10 lapos erre 49 lapra elgendő van benne:s??
-
Davzone
senior tag
Itt az első pont passzol a pcsekhez is:
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=37Annyi hogy az országnál legyen UK,és utána ha be akarsz lépni majd a gamern belül menni fog simán.
-
Đusty
addikt
És hogy, hogyan kell a live-on regisztrálni, hogy működjön is Magyarországról?
köszi -
PiE137
senior tag
Akik simán (eredetivel) multiznak, írjátok már le légyszi, h milyen a megoldása az ilyen GFW live rendszernek? Még sosenem láttam ilyet...
Olyan, mint a grid-ben, h listázza a session-öket, és simán csak be kell lépkedni, v hogy megy?
És ha vki verseny közbe csatlakozik, az be se tud szállni, meg kell várnia a futam végét? -
szepsy
senior tag
Na meg jött az eredeti
VEGYETEK FEL: szepesitamas -
DigitXT
félisten
G25-öm van, de még nem próbáltam...* TDU alapján kb. ugyanarra vagyok
képes mindkét vezérlővel, de ebben a játékban szinte biztos, hogy jobban
kijönne a G25 nagyobb precizitása, kevésbé lenne parás/ideges az autóm.(*: szombaton délután vettem meg a játékot, vasárnap meg nem volt időm
vele vacakolni, hétköznap meg kizárva fél óráért nem éri meg előpakolni...) -
Most megnéztem, monaco-ban mentem egy gyorskört practice alatt, a GPU kihasználtsága nem éri el a 60%-ot..
(#1763) sephi: Akár, vagy legyen bárkié, csak adják ki PC-re.
(#1762) kpal: Csak nem egyedül kell majd multiznom akkor
-
PiE137
senior tag
Nah, végre összehoztuk a hamachi LAN-t!
Köszönet Face-nak a linkért...De most már vacilálok, h érdemes lesz-e megvenni eredetibe, mert képtelen vok hiba nélkül versenyezni, mindig megforgok...
Akik simán multiznak, írjátok már le légyszi, h milyen a megoldása az ilyen GFW live rendszernek? Olyan, mint a grid-ben, h listázza a sesion-öket, és simán csak be kell lépkedni, v hogy megy?
És ha vki verseny közbe csatlakozik, az be se tud szállni, meg kell várnia a futam végét? -
romero28
senior tag
nem tudja valaki esetleg , hogy mikorra várható a dx11-es patch
-
Steady74
addikt
Tegnap belőttem a dx11-et, a korábban leírtak szerint, és nem hittem a szememnek: stabil 60fps, mindenhol, illetve a pályák előtti töltési idő a töredékére csökkent. A tippekből nekem dx9-cel "bemutatott" vagy 8-10-et, most 1!
Rolly, hogy állsz köridőkkel Monzában? Tegnap kikapcsolt ABS-szel mentem először, de egyelőre messze vagyok a saját pb-mtől, meg beállításokat próbálgattam, de még nem az igazi. Végsebességre mennyit mész célegyenes végén?
-
Sanya595
senior tag
Olyan sok nem hiszem,hogy jöhhet belöle,mert azt olvastam,hogy csak 3évig a Code-é az f1-es jog,ami eddig a Sony-é volt.
Lehet nem jól tudom,de igy olvastam.
Amúgy ott az F1 CH ami nem most jellent meg és még mindig nyomják,az RF-röl nem is beszélve.Ez nem olyanra sikerült,mint az elödjei,de biztos vagyok benne,hogy online még élni fog egy jó ideig ez is. -
Látom jókat meccseltek online. Remélem később sem fog elfogyni a lelkesedésetek, mert én is szeretném majd megvenni, és akkor érkezem majd közétek. Vagy a jövő havi keretbe belefér, vagy megvárom akkor már a hivatalos magyar live-ot, és akkor.
Bár a Grid-ből kiindulva még évek múlva is ezt toljuk, így talán nem kések még le semmit -
skylaner
senior tag
Carier módban vissza lehet nézni a futamot?
Mert sehol sem találom a view reply-t.
Azt hozzáteszem, hogy a C meghajtón található reply fájlt átlinkeltem, de az új helyén játék közben nincs ott a 2GB-s fájl. -
DigitXT
félisten
válasz
McCartman #1745 üzenetére
GRIDdel , sőt Shifttel is jol elszorakoztam par napig
Dettó, előbbit végig is vittem, utóbbit mondjuk pont a World Tourra meguntam.minden idők legvalósabb F1-szimulátora
Ha a körítést / hangulatot nézed, lehet, hogy van benne valami, hiszen nemigen
van mostanában más "cím", ami tartalmazza a 2010-es pályákat, csapatokat...
Persze a fizikában ez nem nyilvánul meg, de tegyük hozzá, hogy ha valósághű
lenne a szimuláció, nem sokan tudnának befejezni akár csak egy kört is, mivel
ezek azért bőven nem az utcai autó kategóriában futnak, amit bárki elvezetget.
Kormány nélkül (segítségeket kikapcsolva), szerintem így is van benne kihívás,
pedig csak a legbénább AI ellen mentem eddig (ill. kétszer voltam fent online),
de eléggé oda kell figyelni, hogy ne forgasd ki magad, ezzel kiesve a futamból.
(Mondjuk önmagában ez nem jelent semmit, a GRID-ben is random megforgott
az autó, ha olyanja volt, totál nem volt súly érzeted hozzá... Itt legalább jobban
érzékelhető a dolog, nem teljesen váratlan reakció, neadjisten korrigálható is...) -
AMD_ok
őstag
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Hát ez nagyon szép,hogy sikerült vajon neki ott így keresztbe állni?
Jól elvoltatok, én is nyomtam előtte egy sima online-t valami németekkel, úgy lökdöstek,mintha roncsderbin lennénk, és direkt (mert persze pár kocc belefér, ez természetes, de ezek konkrétan ki akartak lökni). De aztán valahogy mindig én jöttem ki jól a szitukból
, úgyhogy meg is nyertem a versenyt (megjegyzem, ott is aki emiatt kicsúszott, hogy engem ki akart lökni, kilépett a játékból). Pedig pont ez az, hogy a verseny a leintésig tart, és ott van pl a spa-i versenyünk polonic-cal, hogy az utolsó körben is lehet hibázni, és akkor a nyakadon a másik, vagy akár meg is előz
-
McCartman
őstag
válasz
DigitXT #1742 üzenetére
hja Codemasters multjából itélve várható volt valóban.
GRIDdel , sőt Shifttel is jol elszorakoztam par napig , tudni kell a helyén kezelni az ilyen játékokat -igy vagyok ezzel is- más dolog , hogy 1 hétnél tovább nem tudnak lekötni.
csak az a kár , hogy a nagyobb kiadók nem mernek bevállalni szimek fejlesztését , a grafika-hangok nagyobb prioritást élveznek mintsem valami maradandót tegyenek le az asztalra. mondjuk ez a tendencia szvsz az egesz jatekpiacra jellemzo en bloc. (lsd. Mafia 2)
csak azt mosolyogtam meg , hogy amekkora hype-ot csaptak itt az első és egyetlen , Forma1es csapatok , pilotak bevonásával készülő 'minden idők legvalósabb F1-szimulátora' körül , annyira nem igaz az egészből semmi.
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1743 üzenetére
Egyszer fagyás miatt nekem is volt már kilépés.
Játszhatunk sprintet is legközelebb, de az csak 3 körös. Vagy endurance-t, az kicsit hosszab, 20 %-a a versenytávnak. A sima időmérő is jó végülis, az 20 perces.Mondjuk visszagondolva én semmilyen autós játékot nem tudok gamepaddal irányítani, csak a sportjátékok és a sonic féle játékok mennek vele.
Na most már tényleg ez volt az utolsó. Te még meddig vagy éjszakai bagoly üzzemmódban?
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #1741 üzenetére
Azért itt is volt már párszor olyan, hogy csak úgy kiléptek.
Na igen, de egyesekkel meg a fagyás/netszakadás végzett. Kár értük.
Egyébként ez mindig így lesz: ha már nem fogja "vérpistikének" megérni a
fáradságot a verseny végigküzdése (adott esetben az utolsó helyen, stb.),
akkor azonnal ki fog lépni. Garantálom, hogy még rengeteg foghíjas befutó
lesz. (Elég illúzióromboló amúgy, hogy 6-7-en kezdjük az időmérőt, aztán
a rajtrácson már csak 3-4-en vagyunk, és 3-an futunk be összességében.)Lehet, hogy olyan versenyeket kellene nézni, ahol nincs időmérő. Mert a
feeling ott van (aki szereti az F1-et, annak feltétlenül), de ha egyesek ezt
megunják, inkább versenyeznének, akkor esetleg idő előtt feladják; sajna.nem tudom a trampli kezemmel irányítani ezt a jétékot
Érdekes amúgy, mert egy időben úgy soroltam be az autós játékokat,
hogy amit lehet gamepaddel tolni, az "arcade", amit nem, az a szim...
Ehhez képest remekül elvagyok a GTR2-ben is a "rumblepad"-ommal,
pedig az ugye szim - ezzel meg néha szívok, mert túl ideges az autó,
mivel túl könnyű hirtelen mozdulatokat tenni, pedig ez nem szim. LOL.
(Az LFS volt az amúgy, amit nem tudtam gamepaddel irányítani... De
ott meg a bill+egér kombó működött hihetetlen hatékonysággal: LOL.)
Persze az igazi feeling G25-tel kuplungolva dobálni a fokozatokat. -
DigitXT
félisten
válasz
McCartman #1738 üzenetére
azért vártam ennyire , hogy írjanak végre egy f1 szimulátort ,
ami mögött lesz egy nagy bázis is jódarabig. nem jött be.
Sajnos a várakozások nagyobbak voltak, de sajnos már maga
a Codemasters név előrevetítette, hogy ilyen téren nem lesz jó.
(Nekem a Race Driver sorozatból az az emlékem, hogy el lehet
vele lenni, de bőven nem szimulátor. A TOCA 3 pl. ilyen köztes
feeling volt, de a GRID az már abszolút arcade. Mondjuk a drift
nagyon jól* sikerült benne, de normál a versenyeken az autó...)*: mondom ezt úgy, hogy való életben sosem drifteltem, tehát
nem is a "valósághűségét" díjaznám, hanem a kezelhetőségét,
feelingjét... Összevetve egy NFS: Shift-tel, ég és föld volt.)
A DiRT sem volt egy "rally-szim", de mivel nem is vagyunk mind
született rally versenyzők, simán szórakoztató volt (ha volt alatta
vas: anno nem tetszett, amikor még sz*rul futott - később bejött).A DiRT2 meg egész tetszetős, és szórakoztató lett, csak ugye
a rally kezdett kikopni belőle, hangsúlyeltolódáson esett át, stb.Na most az utoljára felsorolt három játék ugyanarra a játékmotorra
épül: el tudod képzelni, hogy ebből a motorból F1szimet faragnak?A grafika ott van, mint a GRID/DiRT/DiRT2 mindegyikében, illetve a
szórakozás is adott (ha valaki nem csak a szimekben találja meg),
de ennyi. Ennyit tud a játék, nem muszáj szeretni... Csak ha nem
jött be, akkor miért nem lehet csendben törölni, miért kell hozzá a
még a hattyú halálát is előadni? (Multiban ugyanúgy nem szim.)
-
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1737 üzenetére
Csak nem mentem még el aludni.
Nekem is van cordless rumblepad 2, de én nem tudom a trampli kezemmel irányítani ezt a jétékot.
Ez a boxos dolog javítandó a patchben, remélem a srácok is így gondolják Birminghamben.
Azért itt is volt már párszor olyan, hogy csak úgy kiléptek.
-
polonic
félisten
A p!cs@ba! Már ennyi az idő
Ma kelni kell. Na jóccakát mindenkinek.
-
McCartman
őstag
válasz
DigitXT #1735 üzenetére
(@polonic)
nem akartam érvelni vele , csak ténymegállapítás volt.
valszinű megvettem volna a jatekot ha ugy sikerül amilyennek beharangozták.él még bennem a régi f1 versenyek hangulata , rFactorral , magyar modder által készített forma1 moddal és nagyon élveztem.
csak sajnos elég kevesen játszanak mára vele , ők is ligákba tömörülve , publikus szerver tán már nincs is.azért vártam ennyire , hogy írjanak végre egy f1 szimulátort , ami mögött lesz egy nagy bázis is jódarabig.
nem jött be.köszönöm , végülis megfelelt volna tőle is ha nem okoskodott volna bele kéretlen.
-
DigitXT
félisten
válasz
McCartman #1723 üzenetére
Jah, hogy ha már polonic válasza nem megfelelő: Live-on játszottunk...
(Egyelőre félhivatalos a dolog, mert ugye Magyarországra csak később jön...)Szerk #1736-ra:
Te mivel játszol?
Cordless Rumblepad 2 (Ilyenkor esélytelen a G25, Barátnőm itt alszik 3
méterre, szóval azt max. hétvégén, ha van sok időm, egyelőre nem volt.)engem sem rögtön engedett ki, 10 mp-ig álltam ott
Az meg tuti azért volt, mert akkor én voltam elengedve. Ez a rész eléggé
el van cseszve: eléd simán kifértem volna, és akkor neked sem tart több
ideig, hogy utána arra vársz, hogy nekem álljon ki a boxból. Röhej.
Mondjuk ennél már csak az lett volna nagyobb LOL, ha utána még téged
kienged elém.(Az lett volna ám csak az igazi boxutcai előzés, hehe.)
amiatt szoktam ilyet menni, mert itt nő az xp
Na igen, én is elszöszmötöltem az ilyesmikkel anno a DiRT2-ben... De
épp most hétvégén voltam fent hosszú idő után újra (Live-ot teszteltem,
mielőtt felraktam az F1-et), mentem egy karikát online, de nem volt vmi
nagy élmény: most éppen cheater gyökerekkel nem találkoztam, de ha
már egyszer ott van egy 5 körös futam, akkor tessék végigmenni. Kilép
mindenki, a legkisebb lemaradásnál, nem gondolván végig, hogy a másik
is ember, tehát az is hibázhat, stb. Nincs versenyszellem, csak vérpistik. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1734 üzenetére
Köszi!
Én most billenytűzettel tolom. Te mivel játszol?Ez a minervius gyerek lökött ki engem is, kimentem a sóderágyba, és ezért lett defektem.
A nyalókás ember engem sem rögtön engedett ki, 10 mp-ig álltam ott.Itt is lehet custom race-t csinálni, és szerintem zárt is lehet, ezt még nem néztem meg. Csak amiatt szoktam ilyet menni, mert itt nő az xp és ezáltal a szint is, míg custom alatt nem.
A dirt 2-ben rengeteg állattal lehetett találkozni.
(#1731) McCartman
Itt nem kell ilyenekkel jönni, hogy a konfig drága volt. . .
Egyetértek a benzines hasonlattal. -
DigitXT
félisten
válasz
McCartman #1731 üzenetére
a config sokba került pár évvel ezelőtt
Hehe, ez pont olyan érvelés, hogy sokba volt az autó, ezért lopom a benyát.Szerk #1733-ra: szerintem sem "szimulátor", de el lehet vele szórakozni... Ha
nem tetszik, nem kötelező vele játszani. Pláne visszatetszést keltő, hogy úgy
fikázod, hogy semmit nem adtál érte cserébe. (Ez annyira tipikus: warezolod,
nem jön be az első 2 perc, ezért fikázod, és nagy büszkén "odavágod", hogy
ezt a sz*rt 5 perc után töröltem. Pedig lehet, hogy később érdekes lett volna,
de ezt sosem tudod meg. Na mindegy. Ezt ne vedd magadra - ha nem inged;
nem is konkrétan erről a játékról szól, de általánosságban megfigyelhető ez a
jelenség a fórumokon előforduló ún. "warezhuszárok" körében: mindent letölt,
mindent "kipróbál", de semmi sem jön be neki: elégedett, hogy nem vásárolt.) -
DigitXT
félisten
válasz
polonic #1732 üzenetére
prime-on voltam először, utoljára menten option-ön.
Tudom, láttam az időkből.(Inkább a többieket, ismeretlen
ellenfeleket "altattam" azt már a múltkoriból is tudtam, hogy
te jól mész. Inkább az lepett meg, hogy beértelek a végére.)nem is tudtam, hogy akkor egyszerre jöttünk ki
De biza, "minervius" volt a Ferrariban, simán kilökött, erre a
box felé vettem az irányt, aztán láttam, hogy jössz... Sajna
nem is engedett ki a nyalókás köcsög eléd, ezért jó pár mp
bent maradt, de mindegy, mert a boxutca végén "kivágódott"
ez a b*zi Sy.... (nem emlékszem a nevére), bele a falba, és
ott diszkózott (a vidin látszik, hogy forgatja a kereket, tehát
volt "ember" a gép előtt, csak az agya helyén volt vmi más).Kéne valami anti-akármi ez ellen.
Nem lehet olyan meghívásos szobát csinálni, ahol pl. csak
PH!-sok indulnak? Egymást tiszteletben tartanánk, s fasza
versenyek lennének. (DiRT2-ben is volt pár kellemes futam,
de ha random ellenfelekkel került össze az ember: necces.) -
McCartman
őstag
néhol elég viccesre sikerült azért a játék.
nem tudom miért kellett a kiadónak etetnie a népet a szimulátoros mesével ha egy szó sem igaz belőle.
minden segítség kikapcsolása mellett 300ról satufékkel kanyarodva blokkolás nélkül ,
mindenhonnan padlógázzal kigyorsítani kipörgésgátló hogy semmi hatása nincs , elég illúzióromboló. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1730 üzenetére
Én is prime-on voltam először, utoljára menten option-ön. Valakit én is elengedtem, nem tudom ki volt.
Előtted nem látszódott a renault, csak egy autót láttam ott. Meg nem figyeltem a nevet, hogy te vagy előttem, nem is tudtam, hogy akkor egyszerre jöttünk ki.
Kreténkedett a csávó.
Meg sok olyan van aki kilökdös. Jó véletlenül nekem is előfordult már, de nem állandó szinten. Kéne valami anti-akármi ez ellen. -
McCartman
őstag
válasz
polonic #1729 üzenetére
valóban , mert felettébb udvariasan módon feltételezted , hogy lopom a játékot.
ennek hatására éreztem úgy , hogy minden büszkeség nélkül bizony meg kell erősítselek abban a hitedben , hogy valóban nem vásároltam meg.de úgy érzem finoman szólva túl lett tárgyalva érdeklődésem tárgya , ugyh több szót nem is érdemel a téma.
amúgy se tőled kérdeztem.
látom pár percre rá kibukott még belőled néhány mondat .. hát azért én mégiscsak játszottam vele pár perc erejéig persze korántsem ingyen , a config sokba került pár évvel ezelőtt.
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #1724 üzenetére
Jah, lejárt az időmérő, de még befejeztem a gyors körömet.
Az elején igazából csak "altattam", mert Prime-on voltam.
Aztán kellett egy kis idő, hogy bemelegítsem az Option-t...
Egyszer direkt el is engedtelek, hogy ne tartsalak fel, meg
aztán tiszta legyen előttem a pálya. Pont, mint a nagyok.a boxban pont a kijáratnál megállt valaki, ott állt egy jó ideig
Én voltam, mivel előttem keresztben volt a Reanult... Röhej,
hogy a rajtrácson nem volt fent, de képes volt a boxból pont
elénk kivágni. Tutira szándékos volt, csak kérdés, hogy így
a "ferraris srácot" akarta segíteni (sikerült), vagy csak simán
b*zi volt. (Sajnos anno az LFS-ben is elszaporodtak az ilyen
majmok, nem is sokat nyomultam aztán vele... Remélem itt
valamit találnak ki, mert egy-két ilyen, s elrontja az egészet.) -
polonic
félisten
válasz
McCartman #1728 üzenetére
Igen, én meg írtam, ha megveszed, tudsz jönni livera játszani.
Aztán te meg kijelentetted nem veszed meg. Tehát lopod a játékot. Erre írtam. Milyen pénzbeosztásról beszélsz? A mai világban semmi sincs ingyen. A játék luxuscikk. Meg játszani sem kötelező. Ha pl enni akarsz, akkor is venni kell a kaját nem? De az evés/kaja helyére bármit be lehet írni. -
polonic
félisten
válasz
DigitXT #1722 üzenetére
Jó volt tényleg. Első lettél hungaroringen? Azt már nem is néztem. Pont akkor a rajt előtt jött egy üzenet, azt hittem gyorsan el tudom olvasni, akkor sem láttam hanyadik helyen vagy/vagyok, mégsem sikerült ezt kivitelezni.
Nekem első körben defektem volt, aztán letudtam a kötelező kerékcserét azzal. Nekem akkor a boxban pont a kijáratnál megállt valaki, ott állt egy jó ideig.Nem szedtél össze valami büntetéseket? És azért kaptál időbüntetést, így hátrább kerültél?
-
DigitXT
félisten
Hát elég érdekes futam lett aztán...
Maradtunk hárman, Polonic bealudta
a rajtot, én elhúztam (miután az időmérő utolsó pillanatában sikerült Pole-t
futni), később hibáztam, erre a második kiforgatott! Box, kerékcsere... Erre
egyszercsak megjelent egy Renault a boxban, aki addig ott sem volt és jól
keresztbe állt előttünk! Vagy 20 mp-ig vesztegeltünk (automatára volt rakva
a pit nekem, semmit sem tudtam csinálni), végül eltűnt az a dög: mentünk.
A befutóra maradtam második, bár jóval gyorsabbak voltunk a "ferraris srác"
idejénél, ez a boxos feltartás kinyírta a versenyt... Én többször is pörögtem,
de szerintem Polonic is hibázott, mert nem jött a nyakamra... Befutóban én
voltam a második, erre kiírja, hogy Polonic lett az, én harmadik lettem, vmi
holtversenyben (miközben határozottan mögöttem volt). Szóval a feeling az
meglenne, de amíg ilyen bugos szar, s keresztbeálló csókák vannak, addig
a móka nem biztos, hogy garantált... Amúgy szvsz azért volt a Hungaroring,
mert sokan voltunk az elején magyarok, lehet, nekünk akart kedveskedni.Szerk: a kép FRAPS vidiből van, kínomban benyomtam az F5-öt, hogy WTF.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Dantenero72 #1714 üzenetére
A corruptra nálam az lett a megoldás (gridnél szívatott ezzel) hogy levettem a fájlokról az írásvédettséget.
-
AMD_ok
őstag
polonic, rolly dy, DigitXT: Sajnos kidobál a game, nagyon mentem volna veletek, pont a kvali gyors körén voltam
. Majd legközelebb, de köszi Spa-t, király volt
-
Enton
addikt
válasz
Dantenero72 #1714 üzenetére
Remélem nem lesz annyira elterjedt itt is mint a Dirt 2-ben.
Ez GFWL megöli a mentéseket. -
Davzone
senior tag
válasz
werszomjas #1715 üzenetére
"Torro Rosso-val a virgint nem tudtam beérni."
Ez mondjuk elég gáz...azért van egy kis különbség a 2 autó között simán ottkellene hagyni.
Vannak érdekes dolgok a gameben.Én az előbb monzában teszteltem kocsikat, és a careres lotussal jobb köröket tudtam menni mint alonsoval ferrarival
Ugyan az a setup és kikapcsoltam a gumikopást meg minden ilyet és egyszerüen nem tudtam a ferrarival gyorsabb kört autózni.Mondjuk lehet én vok a béna,de a ferrari sebességre gyorsabb viszont féktáv is megnő és kanyarban sokszor lecsuszok az ívről.
Igaz a ferrarival csak GPbe nyomtam a lotus meg career és ott volt mrá fejlesztés benne,lehet a ferrariban még nem.Jameg azt tapasztaltam ami eléggé elszomorít
hogy ha lekörözöl versenyzőt,akkor b@szik rád,simán nekemjött a kanyar után,nem állt félre és még csak nemis lasitott.50%os versenyt nyomtam és valahol a 20. körben értem utol őket és senki nem engedett el.
Bezzeg ha engem érnek utol careerban egyből kékzászló meg mondja a mérnököm is.
A boxból való kiengedésről neis beszéljünk..... -
werszomjas
addikt
Na kérem úgy látszik 1 motor kb 3 max 4 futamot bír, most fejeztem be zsinorban a 3.at, és verseny közben besárgult a motor
Következő futamra már újat teszekEgyébként sztem lehet is érezni verseny közben is, top speed-re voltam beállítva, mégis az egyenesekben mindig befogtak, minden körben, pedig jól gyorsítottam ki, nem volt power
Torro Rosso-val a virgint nem tudtam beérni.
-
Dantenero72
aktív tag
Nah de fasza corrput save file igy baszhatom a több órás versenyeimet,elmehet a pibe a codemasters xarik az egészre,összes platformon fenn áll ez a probléma a pc-s optimalizalasrol nemis beszélve meg hogy baxnak sajat forumjukat olvasgatni emrt eddig semmi reakciot nem kaptak azok kik vagy 100posztot irtak arrol hogy milyen szarul fut a jatek...
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1712 üzenetére
Na végre dumáltam Guruval!!
Ezt akartam már a GRID-nél is, hogy ne kelljen állandóan gépelni, de akkor senki nem akart csatlakozni. Mekkora feeling lesz, ha nyomatjuk a multit!!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #1709 üzenetére
Hát ja! Azt nem értem, hogy miért nem kell elengedni azt aki gyors körön van?
Meg ha kicsúszok nem kezdek el tolatgatni az ideális íven. -
Unbaised-Ben
senior tag
Az nagy volt amikor 1. pályán Melbourne-ben verseny előtt kiírta hogy 55% az esély arra hogy elkezdjen esni az eső, vagy 30 másodpercet gondolkoztam mi legyen, végül a lágy slickek mellet sikerült, ami később eredményes is volt, szegény guru viszont benézte, intermediate gumikkal vágott neki a versenynek. Egyébként jött is az eső, az utolsó körben
Rolly: még időmérő közben egy mclaren csúnyán megszívatott, ott mentem mögöttetek, azt láttam hogy direkt rád húzta a kormányt, nem engedett el, te meg belementél
Két kép:
Végeredmény
Piros gumi befigyel -
GuruZone
őstag
TS3 szobám elérése:
Szerver: teamsonline.hu
Port: 9987Nickname: értelemszerű
Belépés után:
Szoba neve: XXX GuruZone XXX
Pass: papa/// a szobát leggyorsabban úgy találjátok meg, ha a fenti Teamsonline.hu főszobára jobb gombbal kattintotok és kiválasztjátok a Collapse All gombot ///
-
Hoffer
őstag
válasz
Unbaised-Ben #1696 üzenetére
Logitech Formula Force EX
-
Unbaised-Ben
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest