- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
válasz
zsole84 #3191 üzenetére
örülj neki.....
(bosszantsatok még páran...)
egyébként nálam csak versenyen csinálja, ott pedig nincs ghost car. edzésen, ahol van, minden ok.
pont úgy vilselkedik, mintha kevés lenne a vas alá. pedig hát nem az...
de van, akinek 4 gigás i7-tel, 5970-nel, néha 30 fps + kajakra beszaggatott. ő még nálam is jobban járt!(kíváncsi lennék, nála javulna-e xp-n?)
sovány vigasz, ha másnak nagyobb a nyomora, de azért több a semminél.
-
mephi666
nagyúr
válasz
zsole84 #3169 üzenetére
jah igen, mert nem a program files-ban van, hanem mondjuk nálam: "documents and settings\all users\application data\application data\codemasters\formulaone\datacache\stb" helyen... total commander-ben állítsd be, hogy mutassa a rejtett fájlokat/mappákat és keress rá a "replay.pbf"-re
-
Ant@
senior tag
válasz
zsole84 #2499 üzenetére
Nem tudom nálam mitől gyógyult meg de most már nem csinálj. Először levettem a gép által beállított high grafikát médiumra. ezzel azt értem el ,hogy a 3. helyett az 5. körben kezdett el szaggatni. Aztán levettem lowra és már csak 10.-ben kezdte el. Aztán kikapcsoltam a ghost cart akkor abbahagyta. Azóta visszaraktam a grafót highra de nem szaggat. Replay fileokkal nem bügyköltem de azóta jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- E-roller topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest