- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TKL formátumú, vezetékmentes "Fekete Özvegyet" dobott piacra a Razer
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Hobby elektronika
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
paramparya #7146 üzenetére
Nem derült ki pontosan, hogy milyen keverékkel indulsz.
Ha lággyal, akkor felesleges így elhúzni a kerékcserét, mert már lassabb leszel, mint ha keménnyel mennél. Tapasztalatom szerint ha már van két narancs kereked, akkor gyorsabb az új kemény.
Ha keménnyel, akkor az a baj. Ilyen rövid távra nem jó ez a taktika, mert csak 4-5 köröd lesz a végén lágy gumival. -
Rototti
senior tag
Nem értem... Itt ez a lan-party. Ennél jobb lehetőség nem létezik, hogy leleplezzék a csalókat és mégse ér rá senki?? Vajon miért?
Mert sejtik (tudják), hogy nem vagyunk azok. Sakk-matt!
-
Rototti
senior tag
válasz
Motion_Blur #6981 üzenetére
De jó, hogy nem voltam itt pár hétig, így szerencsére lemaradtam erről a hülyéskedésről.
ezt a fajta zsigeri gyűlölködést akkor se fogják abbahagyni ha a szemük láttára futom meg az időt
Hát ez az... Elég nagy szervezésre lenne szükség, hogy megteremtsük azt a találkozót, ami a vádaskodókat maradéktalanul megnyugtatja. Bár sztem vannak itt páran, akik még fizetnének is azért, hogy lássák KGyuri arcát, amint egy 100% csítmentes gépen megfutják a "csíterek" a "csítidőt".
Csak abban reménykedhetünk, hogy az F1 2011 atombiztos lesz a csalásokkal szemben.
-
Rototti
senior tag
válasz
#65376768 #6507 üzenetére
Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod előhozni azt a menüt verseny közben, ahol ki lehet választani, hogy milyen gumit rakjanak fel, illetve a szárnyállást is meg tudod menet közben változtatni. A controlsban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket más gombra átrakni.
-
Rototti
senior tag
1. Nagyon izgalmas, jókat lehet csapatni, ha jó társaságot találsz, de persze itt is vannak olyanok, akik direkt kilöknek (szerencsére nem ez a jellemző). Jól testre lehet szabni a szobákat: időjárás, segítségek on/off, létszám, rang, privát/nyilvános.
2. Attól függ, hogy mik az igényeid. Én általában a hosszabb versenyeket kedveltem benzin és gumi szimulációval, ezért volt, hogy várnom kellett, mire lett olyan, ami megfelelt. Nyilván ez függ attól is, hogy melyik napszakban játszol. Összességében az kell mondjam, hogy nem az a pörgős multi, előfordult olyan is, hogy két verseny között negyed órát ültem, mert nem voltunk elegen a szerón.
3. 1.-esben válaszoltam
4. Legtöbben kormánnyal, bill-el sztem nehéz és nem annyira élvezetes. Segítségekkel még elboldogulsz valahogy, de multiban nagyon szenvednél.
+1 Gondolom azért kérdezed ezeket, mert meg szeretnéd venni a játékot. Én nem javasolnám, mert szeptemberben jön a F1 2011, ami sokkal jobb lesz és ami miatt vissza fog esni a 2010-es playerek száma.
-
Rototti
senior tag
válasz
paramparya #6266 üzenetére
A gumi és benzin szimuláció eléggé nehezít, bár az tény, hogy az ai egy-két pályát kivéve nagyon lassú. Modok vannak, ajánlani nem tudok, mert nem éltem velük, inkább multiztam.
Egyébként a modokat erre találod. -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #6214 üzenetére
Hát igen... A GRID-nek is megvan a feelingje. Ezek a kirobbanások a rajtnál...
Nekünk tetszik, bill-eseknek kevésbe.
Ott sokkal könnyebb volt szoros meccseket menni, mint f1-ben. Ha Rolly-val megtaláltuk egymást, az biztos, hogy fél mp-nél nagyobbra sosem nőtt a különbség közöttünk.
A lacettik ebből a szempontból remek járgányok voltak, de hamar rájuk lehetett unni az ismétlődő pályák miatt. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6158 üzenetére
Persze légkondi, meg szalmaszoknyás lányok legyezővel.
Nyilván az lenne a megoldás, de azért légkondit beszerelni, hogy tudjak a melegebb napokban is játszani, nem éri meg. -
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #6153 üzenetére
Volt egy kis szünetem valóban, bár amikor f1-eztem, akkor sem lehet engem tt-ben látni, mert nem igazán szimpatizáltam vele. De most valahogy megjött a kedvem hozzá.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #6139 üzenetére
Hát nem tudom, sztem nincs nagy különbség két kormány között. Persze vannak szélsőséges esetek, de pl az én Force EX-emnek köze sincs a G27-hez, mégis ugyanazt tudtuk RollyDy-vel gridben és itt is. Durvább szimek-ben valszeg nagyobb eltérések lennének.
Am kár, hogy ilyen meleg van, mert valahogy nincs kedvem szó szerint izzadni a TT-ben. Pedig nagyon zavar, hogy Melbourne-ban BGYLorant és StarDirt2 előttem vannak...
sziszifusz is zavar, de haladjunk lépésénként! -
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #6128 üzenetére
Az is igaz!
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #6121 üzenetére
"A nyilak az assistot, a fogaskerék a megbuherált setupot jelenti."
Na most akkor nekem miért van fogaskerekem? Alappal megyek. Vagy azt is buherálásnak veszi, hogy felraktam a motort fastra?
Mert akkor sok értelme van...
-
Rototti
senior tag
válasz
benjemin1994 #6084 üzenetére
Szerintem időpontokat felesleges megbeszélni, mert live-ban úgyis látjuk, hogy ki van fenn. Ha sokan vagyunk, akkor meghívjuk egymást és lesz szeró, ha meg nem, akkor megyünk public szeróra.
Live: Rototti
-
Rototti
senior tag
válasz
benjemin1994 #6081 üzenetére
Magyar szerók nincsenek, mert nem igazán gyűlünk annyian össze, hogy kitöltsünk egy szerót (legalábbis az én baráti körömben és az én játékidőm alatt). Délután, kora este van 4-5 szeró szóval lehet válogatni.
Vedd fel barátnak az itteni srácokat és akkor nagyobb valószínűséggel fogsz magyarokkal is versenyezni. -
Rototti
senior tag
válasz
madehutler #6061 üzenetére
Állj rá a monitorra a boxban --> enter --> menj a legjobboldalibb(
) menüpontra (asszem fogaskerék alakú) --> enter, majd ott válaszd ki a motort (engine). Ott tudod állítani a motor erősségét és azt, hogy hány körre elegendő benzin legyen a verdában.
Az xp-s kérdésedre nem tudom a választ.
-
Rototti
senior tag
Ezt a degresszív fékezést valóban nem könnyű megszokni, inkább először próbálj csak padlófékkel fékezni és gyorsan visszaváltani, de arra figyelj, hogy ha nagy sebességről lassulsz, akkor a gyors váltásokkal csak 2-es fokozatig menj és kis szünet után az 1-es, amennyiben szükséges.
Unbaised-ben: Ezzel a "legjobboldalibb"-bal már régóta küzdök. Sokan kérdezték már, hogy melyik setuppal megyek és erre ez a válasz. Nem tudok jobbat. Persze azt is lehetne mondani, hogy a legkisebb leszorítóerős setup-pal, de azt nem biztos, hogy mindenki érti.
-
Rototti
senior tag
A degresszív fékezés, ha jól tévedek azt jelenti, hogy padlófékkel kezdesz, majd szép fokozatosan a kanyarhoz közeledve engeded a féket, mert kisebb sebességnél kisebb a leszorítóerő.
A visszaváltás fontos. Pillanatok alatt vissza lehet dobni 7-esből 2-be, bár azt ki kell tapasztalni, hogy mi a határ, mert ha túl gyorsan pakolod vissza, akkor ahogy írod, megcsúszik a hátulja. A degresszív fékezés ezen segít sztem, de ez kanyarfüggő is.
A setupra, már az előző hsz-ben válaszoltam.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6043 üzenetére
Azt én is meg tudom erősíteni, hogy az nagyon fontos, hogy még mielőtt bármiféle versenyzés szóba jönne, meg KELL tanulni a pályát. Nem csak 5 kört végigmenni, aztán "ok ezt tudom, haccóljon!".
Én például úgy csináltam, hogy 1 év karriert becsülettel végigtoltam. Szabadedzéseken megismertem a pályát, féktávokat, sebességfokozatokat, majd 40%-os futam. Majd ha ez megvolt, onnantól mentem multira, de csak azokon a pályákon, amin már mentem karrierben versenyt.Setupról csak annyit, hogy szvsz az az utolsó, amivel foglalkozni kell. A legtöbb pályára jó a jobboldali alapsetup, azzal is el lehet verni a multis mezőny nagy %-át.
-
Rototti
senior tag
válasz
Motion_Blur #6027 üzenetére
Mekivel könnyű...
Grat amúgy.
-
Rototti
senior tag
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #5962 üzenetére
Most felnéztem a hsz-ed miatt és nem kellett sokáig keresgélnem... Pont az megy, mint amikor ott hagytam őket. Nem érdemes ezzel foglalkozni. Azt nem értem csak, hogy akik még mindig ott fórumoznak, azok ezt hogy bírják elviselni??
Most már bánom, hogy endre megemlítette ezt a bajnokságot, sok felesleges hsz megírásától és vádaskodástól kíméltem volna meg magam...MÁS: Aki játszik mostanában délutánonként/kora esténként tudna nekem egy kis statisztikát mondani arról, hogy mennyire gyakoriak a 20%-os vagy a feletti, szimuláció: on-os versenyek?
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #5769 üzenetére
Ez így azért nem teljesen igaz. Az oké, hogy Schumi miatt már jóval a vége előtt lehetett tudni, hogy ki lesz a VB, de a futamok sokkal többet adtak, mint most. Ráadásul ne felejtsük el a Schumi, Kimi, Alo triót, akik sokszor izgalmassá tették a vb pontversenyt.
Most meg minden sz.rt bevezettek, de csak egyre kevesebb előzést látunk. Tavaly a vb izgalmas volt, de a futamok kevésbé. Alo sem bírta megelőzni Petrovot, pedig biztos volt nem kicsi sebességkül. a két autó között. Na meg már nem látunk olyat, hogy valaki a 17. helyről nyerjen meg egy futamot... -
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5457 üzenetére
Nálam is volt ilyen gigalagg. Nekem is kb 10 mpig és kb másodpercenként ugrott a kép, később viszont mérséklődött 2-3 mp-re.
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5431 üzenetére
Én szótam!
Amint korábban is írtam sajna a játék ebből a szempontból fail, mert az okosok belerakták a 3 fokozatot, de a benzint már nem jelzik ki futam közben...
Ja nem bocs, 3 körrel az üres tank előtt szólnak.Ez k.rva nagy segítség egy 60 körös versenyen.......
Nem igaz, hogy ha az 50. körben szól, hogy már csak 3 kört tudsz menni és még van 10, akkor ezt a problémát nem tudod megoldani.
-
Rototti
senior tag
válasz
whabaky #5274 üzenetére
A progiban nem nagyon, minden 100%-on van, de a középre húzás elől kivettem a pipát. (és persze engedélyezem, hogy a játék állíthassa az értékeket)
A játékon belül lőttem be igazán.Ha rendesen felraktad a logi drivert, úgy ahogy az utasítás írja, akkor nem tom, hogy mi lehet a gond. Jó op. rendszert választottál a logi honlapján?
-
-
Rototti
senior tag
válasz
polonic #5166 üzenetére
Megjártam pár 100%-os versenyt, de én sem támogatnám, mert ha 20%-os futamoknál is alig vannak szoros befutók, akkor 100%-nál mindenki bealszik.
Persze vannak hasonló képességű emberkék, akik szorosan tudnak menni, de ilyen hosszú távon, tizedekre menni egymástól eszméletlen fárasztó. Egy szervezett bajnokságban oké, de ilyen összeröffenésre sztem nem éri meg.Még vmi: 100%-nál már a benzinre nagyon oda kell figyelni. Tekintve, hogy a játék nem rendelkezik azokkal a képességekkel, amelyekkel a benya beosztása/figyelése megvalósítható lenne, így ebből a szempontból sem jó a 100%.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5154 üzenetére
Hát a vidik hol vannak drága barátom??
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5138 üzenetére
Végsebességben én nem láttam tőle semmi furcsát, csak az tűnt fel Brazíliában, hogy ő keménnyel indult, mi meg Unbaised-del lággyal és ugyanolyan gyors volt. Az elején ennyire kevés különbség lenne kemény és lágy között?
Tény, hogy nem vagyok formában, mivel kb hetente egyszer játszok, így elképzelhető, hogy keménnyel is jól tud menni ellenem, csak az volt a fura, hogy Unbaised tempóját is tudta tartani.Pár hónappal ezelőtt Montrealban történt ugyanez, ott keménnyel gyorsabban tudott menni, mint én lággyal. Akkor is furcsálltam, de lehet, hogy én hagyok benne időt.
Egyébként furán viselkedett pénteken, mert szinte az összes versenyből kilépett. Mivel a játék csak a győzelmek számát számolja, így nem értettem, hogy ez mire jó.
-
Rototti
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
Okés, meglátjuk, hogy hozzád tud-e mindenki csatlakozni.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5106 üzenetére
Akkor megint Te leszel a szeró, hacsak nem jön Guru, vagy más vki, aki viszonylag erősebb géppel rendelkezik. Reméljük most nem lesznek kapcsolódási gondok.
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #5057 üzenetére
Hát nem tom, én ha azokat a kanyarsebességeket és íveket használnám, amiket a TT-ben használok, akkor elég furán vezetnék multiban. Az tény, hogy setupolásra jól használható.
Nekem ez olyan mintha egyszerre két játékot játszanék, a TT-t (vagy multiban kikapcsolt szimulációs versenyeket) és a multit. A kettő egyszerre nem könnyű, bár van egy-két pálya, ahol mindkettő megy, de ha túl sokat megyek kikapcsolt szimulációval elkényelmesedek.Úgy tűnik ez csak rám igaz, mert mi kb egyforma sebességeket megyünk, miközben Te TT-zel én meg nem. Akkor ez az elméletem sem jó, tehát Gyuri csak szimplán lassú.
Egyébként kár, hogy nem tudtál maradni, mert eszméletlen 100%-os futamokat mentünk volna.
-
Rototti
senior tag
ITT egy leírás, de ez még akkor készült, amikor nem volt live itthon, ezért csak a menetét olvasd innen, az angolos baromságok már nem kellenek.
A segítségek multiban változóak, hol vannak, hol nincsenek. Ha velünk csapatod, akkor kérésre bekapcsolva hagyjuk őket.
Tanulás multiban: igen ez jó, de ahhoz, hogy tanácsokat tudjunk adni, kell egy minimális pályaismeret, mert ha az nincs, akkor az első pár kanyar után már senki sem lesz a közeledben, aki segíteni tudna.
A beállításokat én sem vágom, vannak alap setupok, abból kell csak kiválasztani a legjobbat, de megsúgom, hogy a pályák nagy többségénél ugyanazt az alap setupot kell használni (sztem csak monaco kivétel). -
Rototti
senior tag
Működik! Én még angollal regisztráltam, de utána honosítottam és most már magyar acc-al nyomom.
Eddig nem volt sok itteni verseny, bár múlt héten pénteken és szombaton volt csapatás. Természetesen bárkit szívesen fogadunk. Persze én azt tanácsolom, hogy a pályákat jobb ha singleben tanulja az ember, meg a beállításokat is jobb ott kiválasztani. (de ha Te multiban jobban tudsz tanulni, akkor gyere nyugodtan)
[ Módosította: ollie ]
-
Rototti
senior tag
válasz
Hurkafej #4991 üzenetére
Úgy tudom ezek kellenek: [link]
pH érték: Alapértelmezetten az 1-2-3-4 gombokkal tudod előhozni azt a menüt verseny közben, ahol ki lehet választani, hogy milyen gumit rakjanak fel, illetve a szárnyállást is meg tudod menet közben változtatni. A controlsban a quick menu left/right/up/down résznél tudod ezeket más gombra átrakni.
-
Rototti
senior tag
A sorrend nálam is stimmel. Kimi óta "csak" nézem az F1-et.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
Én sem támogatom a 10%-os futamokat. Főleg időmérő nélkül, mert az a pár kör semmire sem elég szoros mezőnyben. Ráadásul pont az a lehetőség nincs meg, amit írsz, hogyha az elején kivágnak, vagy összetörnek, akkor simán ki lehet menni keményért és már nem kell visszajönni. A keménynek lehet adni, az sosem fogy el a végére.
A 3 körös és a 10%-os futamok arra jók, hogy gyorsan növeljük a pontunkat és a győzelmek számát, de a rendes versenyzés élménye nekem 20%-tól kezdődik.
Egyébként sztem ez a játék nem igazán ad lehetőséget a gumispórolásra. Még én sem találkoztam olyannal, hogy vki előnyt szerzett volna azzal, hogy egy körrel tovább maradt kinn, mint én.
krazsó: Használd a jobb oldali alap setupot (legkisebb leszorítóerős). Nem kell a részletekkel babrálni. Azzal fog menni 355-öt Monzában.
-
Rototti
senior tag
Köszi a gémet!!
A kezdeti nehézségek ellenére összegyűltünk 7-8-an. Ráadásul a részemről nagyon szoros és izgalmas futamok voltak (az a kettő, amin ott voltam
), sziszifusz-szal nyomtunk nagy meccseket, csak sajna néha a kihagyás miatt kisebb hibák becsúsztak, ami rontott kicsit az élményen, de ettől függetlenül jó volt.
Mindenképpen meg kellene ezt majd ismételni.Ja és persze még van szeró, szal f1-re fel.
-
Rototti
senior tag
Úgyhogy aki akar jönni, az vegyen fel engem vagy "Rolly Dy"-t barátnak. 7kor Rolly csinál szerót és meglátjuk, hogy leszünk-e elegen.
-
Rototti
senior tag
válasz
ftomi74 #4883 üzenetére
Az addig oké, hogy vigyázunk egymásra, csak mivel még nem szokott össze a társaság, így nem lehet tudni, hogy az előtted lévő mennyire ismeri a pályát, illetve, hogy automatával megy-e, mert így lehet, hogy 50 méterrel korábban fékez mint Te, amire nem számítasz és már megvan a baj... (persze ez monaco-on kívül is megeshet, de ott van hova menekülni.
)
A baráti összejöveteles elméletet én is támogatom. Ez nem bajnokság, nincs időmérő, így nem biztos, hogy az a leggyorsabb, aki sokszor nyerni tud. Lehet, hogy vki nagyon jól tudja a pályát, de beszorul vki mögé.
Élvezzük ki azt, hogy nem teljesen idegenekkel kell tolni, hanem olyanokkal akikről tudjuk, hogy sportszerűen fognak viselkedni egy előzési kísérletnél. -
Rototti
senior tag
Pénteken lesz a móka (meg szombaton is). Nem tudom, ki mikor ér rá, én kb 5-6-tól leszek fenn.
Steady74: Hát, monaco-t lehet inkább érdemesebb kihagyni, vagy hanyagolni, amíg elég összeszokott lesz a csapat.
Pénteken Rolly fog szerót csinálni, ha lesz elég ember, ezért aki szeretne jönni, annak érdemes lesz őt felvenni barátnak, hogy meg tudja őket hívni. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4859 üzenetére
Persze, ismétlés semmiképp, de azt nem hiszem, hogy mind a 19 pályát végigtoljuk.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4857 üzenetére
Hát értem én, de a nagy különbség nem jó sem az elöl sem a hátul lévőnek. Nyilván nem 6 embernél gondoltam időmérőt, de ha teli szeró van, akkor elgondolkodhatunk rajta.
Akkor alapállás legyen időmérő nélkül, aztán majd a nép akarta dönt! -
Rototti
senior tag
Minden új jelentkezőt szívesen várunk. Nem hiszem, hogy nem lesz elég a 12 hely.
5-6 embernél sztem már külön szeró kell, de addig nyílt szerón is tolhatjuk.
Ha mindenkinek jó, akkor én 20%-os időmérős futamokra gondoltam, mert kéne egy kerékcsere, meg az is hasznos ha már a rajtnál nagyjából rendezve vannak az erőviszonyok.
KaraDani: El kell fogadnunk, hogy ilyen könnyűre programozták az ai-kat. Egyébként ez a játék is olyan mint a COD, a szinglit kiviszed, de a lényeg úgyis a multiban van.
-
Rototti
senior tag
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
LOL. Az istambuli előzések elég meredekek.
Ilyet én még gyenge ellenféllel sem merek megcsinálni. Jó hogy nem 200 m-ről esel be...
Gr!
-
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #4753 üzenetére
Hát nem tom, mint mondtam kicsit szüneteltem és a késő este sem lesz jó, de ha úgy alakul és van kedvem, akkor benézek. Viszont akkor kelleni fog pár kör, hogy visszajöjjön a régi forma.
RollyDy: Én sem azért vágom ezt a pályát, mert hű de szeretem (bár szeretem
), hanem azért mert állandóan ez van multiban. Ha megfeszülök sem tudok Kínában menni, mert az ritka.
Steady76: Tegnap elfelejtettem válaszolni a "miért nem tudok felvenni multiban?" kérdésre. Azért mert szaggat és szoros előzéseknél minden apró mozdulat számít, nem engedhetem meg magamnak a szaggatást.
Na meg persze BUÉK!
-
Rototti
senior tag
Ehhh most is mi megy ott... [link]
Én elmentem, most másokat kapnak el... Úgy látom jó ötlet volt kilépni. -
Rototti
senior tag
válasz
Patrick #4738 üzenetére
Kérem szépen az úgy történt, hogy... Az első versenyen még semmi gond nem volt. Időmérőn 2. helyet csíptem el, a versenyen első helyre jöttem fel, bár a 2. helyezett végig ott volt mögöttem 10-15 mp-re. Viszont egy kicsit túl sokat használtam a motort fast-on, ezért az uccsó körre kifogyott a benya, így 4. helyen futottam be...
Melbourne-ben kezdődtek a bajok. Ezen a pályán vagyok a legerősebb, bár az időm engem is meglepett az időmérőn, ugyanis az eddigi legjobbat értem el 1.24.8xx-at. A 2. helyezett 1,5 mp-re volt tőlem. A versenyen az első körben egy hiba miatt pár körig visszacsúsztam a 2. helyre, de aztán visszavettem a pozíciót és elsőnek futottam be. Ekkor alakult ki az a nevezetes eredmény, ahol a 2.-on kívül mindenkit leköröztem és a 2. is 1 percen kívül volt (hozzá kell tenni, hogy ezek 100%-os futamok). A verseny után a fórumban megkezdődött a csíterezés, bár itt még voltak olyanok, akik megvédtek, így hamarosan megnyugodtak a kedélyek.
A maláj futam időmérője szorosabb volt, mert ott nem volt akkora rutinon, de a versenyt így is megnyertem nem nagy előnnyel, de többek szerint már az x. körben volt akkora előnyöm, hogy az lehetetlen. Az utolsó körben az egyik f1gh vezető nem engedett el miközben leköröztem, holott ő eső és meg lágy gumin voltam (száraz pályán), amikor egyenesben mellémentem, akkor meg leszorított...
Ezután újrakezdődtek a vádaskodások, elég durva hangnemben, amit ha én is használtam volna, akkor kidobnak. Mivel ismertem már a helyzetet ennyire, így mindig kimérten válaszoltam és megtiszteltem őket azzal, hogy emberként viselkedem, miközben nekem is lett volna jogom "eldurvulni". Videót is csináltam, de semmit sem értem vele.Pár nap alatt rendeződtek a viszonyok és bár ki szerettek volna dobni, mivel nem adtam rá okot, a csítelést meg nem lehetett bizonyítani, így maradhattam.
De mivel egy-két emberen kívül más nem bízott az ártatlanságomban, így inkább hagytam az egészet. A vicces az, hogy pont a bajnokság 2. helyezettje próbált védeni, pedig ha nem lettem volna ott, akkor nagy előnnyel vezette volna a vb-t.Azt nem értem a mai napig, hogy x ember hogy tudja eldönteni, hogy vki csítel. A multis időkhöz mérten teljesen reális időket mentem, sőt valahol rosszabbat.
Steady76: Rendben felteszek, bár most ez a csít-mizéria kicsit lelombozott, egy ideje nem is game-eltem, de sztem az új évben visszajön a versenyszellem és új lendülettel fogok nekiállni. De még azelőtt is feldobok neked egy vidit, ha minden jól megy és ha a kihagyás alatt nem felejtettem túl sokat.
Sry a hossz miatt.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4734 üzenetére
ITT van egy videó, sajnos nem multis, mert multiban nem tudok felvenni. Bár még ezen is érződik a szaggatás, de remélem megfelel. A kör sem lett tökéletes, mert a szaggatás miatt nehezen lőttem be a féktávokat illetve a váltásokat is.
Ezt a vidit egyébként az F1GH-nak csináltam, hogy bizonyítsam, hogy nem vagyok csíter. Sokat nem értem vele, de most általad tudom hasznosítani.
MÁS: Nekem eddig tartott az f1gh bajnokság. Kiléptem, mert ott páran előbb hitték volna el, hogy tegnap egy ufó-val curling-eztem az Antarktiszon, mint hogy nem csítelek...
Pedig 10 ponttal vezettem a bajnokságot 3 futam után.
-
Rototti
senior tag
Boldog Karácsonyt! grid-es fórumba érdemes átnézni, ott is vannak zodo-éhoz hasonló szép képek
-
Rototti
senior tag
válasz
hermanyi #4646 üzenetére
Stop & Go-val én sem találkoztam még. Nem hiszem, hogy benne lenne.
Patrick: Ez sok mindentől függ. Bill-el vagy kormánnyal tolod, segítségekkel, vagy anélkül? Ahogy látom, most kezdted a game-t, akkor ez jó idő. (egyébként 15 vége a jó idő nekem, persze lehet, hogy vki lejjebb is tud menni)
-
Rototti
senior tag
válasz
--Lorant-- #4632 üzenetére
A németeket simán el lehet verni a saját pályájukon, tisztelet a kivételnek (bár erős német versenyzőt nem ismerek).
A gond csak az, hogy ha időmérőn elseggeled őket, akkor az első kanyarban ők seggelnek el téged.
-
Rototti
senior tag
válasz
Csabee. #4533 üzenetére
WinXP :
C:\Documents and Settings\%username%\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
C:\Documents and Settings\%username%\Dokumentumok\My Games\FormulaOneWin7 :
C:\Users\%username%\AppData\Local\Microsoft\XLive
C:\Users\%username%\Documents\My Games\FormulaOne
forrás: szab.tam -
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4515 üzenetére
Saját szerón toltátok? Ha igen, miért használtok AI-t? Amikor olyan szeróra tévedek, ahova AI-kat rak be a kedves szerverhost, akkor cifra dolgokat mondok rá. Minek multiba AI??
Ha velük szeretnék menni, akkor megyek singleben. Mellesleg az élményhez nem hogy nem tesz hozzá, hanem még el is vesz a fent említett okok miatt. Semmire sem jók... Többet ér 4-en menni AI nélkül, mint 12-en 8 AI-val. Szerintem.
-
Rototti
senior tag
válasz
szocs30 #4502 üzenetére
Ja, hát azt hittem, hogy ha tudod, hogy benne vagyok, akkor azt onnan tudod, hogy olvasgatod az adott fórumot. Tényleg, akkor honnan tudod, hogy bajnokságban vagyok?
ITT olvasgass. Elvileg csak a C ligába van jelentkezés, de a B-nél is próbálkozhatsz. A fórumokra való írással tudsz jelentkezni, illetve onnan és a főoldalról (f1game.hu) tudod meg az infókat. Ahhoz, hogy a fórumba írhass regisztrálnod kell itt.
Steady76: Hát én is csak endre félmondatából csíptem el, hogy lesz bajnokság. Nem tudom, hogy miért nem tudsz róla, meg kellett volna hirdetnem? Azt hittem, csak én nem hallottam róla.
-
Rototti
senior tag
válasz
feltamadas #4486 üzenetére
Valójában mindet lehet vezetni kormánnyal, csak nem mindig van értelme. Amikhez ajánlott az a Pro Street és a Shift.
-
Rototti
senior tag
válasz
Steady74 #4446 üzenetére
Valóban nincs értelme, de nagy feelinget ad, sokkal jobban néz ki így a pálya.
A vizuális hatáson kívül pedig az is az előnye, hogy látod a pálya felszáradását. Enélkül csak úgy tudod megállapítani, hogy mennyire vizes a pálya, hogy hátranézel és megnézed, hogy mennyire vered fel a vizet. Ez nem túl pontos, de már kezdem megszokni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest