Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6056 üzenetére
Azt hiszem azt csinálom, h visszaállok AT-re, amíg belejövök a fékezések/kigyorsítások ritmusára segítségek nélkül.... Aztán ha már jól megy, akkor újra MT!
Ezen a gáz-fék egyszerrén már én is gondolkodtam, h kiküszöbölné a hirtelen gázadás problémát. Hát ha nálad megy G27-el, akkor valószínű az én G25-öm is tudja....
Kísérletezgetek, aztán majd csak fejlődök!Köszönök még1X mindenkinek mindent!!!
P.S.: Modoknál mi az a tyres 1.3? Nem merem felrakni, amíg nem tudom...
-
PiE137
senior tag
válasz
--Lorant-- #6041 üzenetére
Milyen segédleteket használsz AT-n kívül?
Youtube-on láttam videót, asszem te csapattál rajta...
A fordulatszám órát hogy változtattad meg? vmi mod az? Ellinkelnéd? Köszi.Amúgy próbálgatom ezt a degresszív dolgot, amit írtatok, de nehéz az embernek a régi beidegződéseit leküzdenie....
Próbálom kitolni a féktávot határozott padló fékezésekkel, de a tapadás nálam nem frankó, gyakran a füvön kötök ki...
Majd gyakorolgatom... aztán vagy gyorsulok idővel, vagy nem...Köszi mindenkinek a tanácsokat, majd igyekszem alkalmazni őket...
-
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6043 üzenetére
Pontosan mit értetek degresszív - váltással összehangolt - fékezésen?
Milyen technikát alkalmaztok?
Mert én például jártam már úgy is, h a túl gyors visszaváltásoktól befogott a motorfék, és elindult attól is a kocsi hátulja....
A másik, amit nem értek, h ti milyen váltót használtok? Mert a videókon sokszor csak az látszik, h pl. 6 után egyből 2-t ír ki a fokozatra... hogy tudjátok ilyen gyorsan visszadobni?
És amúgy a gép alap gyors setup-jai nem érnek semmit? Mert annyi időm azért nincs, h kitapasztalgassam, h hogyan kell minden pályára magam ráállítani a vasat... -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni!
Itt a fórumon az látom, h mindenki űridőket megy, és egyszerűen nem jövök rá, h hogyan csináljátok!
Én is már jó ideje tolom a játékot kormánnyal, a manuális váltás is már jól megy, de a segítségeket egyszerűen nem tom elhagyni!
Mindenki azzal jön, h segítségek nélkül lehet igazán gyors vki, hát én TC és ABS nélkül lassabb vagyok!
Segítségek nélkül a kocsi egy kis gázadásra is már eldobja a seggét, szinte már milliméterenként nyomom le a gázpedált, h ne álljon keresztbe, de akkor meg lassúak a kigyorsításaim...
Én egyszerűen nem értem, mit csináltok jobban... PLZ help!!! -
PiE137
senior tag
Üdv.
Én egyenlőre hamachi-n multizok, amíg belejövök...
Magyar hálóneveket és jelszókat várok olyanoktól, akikhez mehetnék tolni a game-et..
A Forma2010 sajna mindig tele van... -
PiE137
senior tag
Én tudom, total commander.
Meg is találtam a könyvtárat, már csak az angol rizsa többi részét magyarázza el vki, mert nem vágom...Köszi
2. Open Command Prompt with admin privileges (search ‘cmd’ and right click on cmd.exe and select ‘Run as Administrator’)
3. Use mklink to create the symbolic link. Edit it according to your own game directory location.
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\yo urcomputersname\ E:\Games\F12010\replay
4. When launching the game, the 2GB replay.pbf file will be written to the file location you have specified. If you write this file to another hard drive, resources are freed up for your OS and game performance will increase.
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
Akik simán (eredetivel) multiznak, írjátok már le légyszi, h milyen a megoldása az ilyen GFW live rendszernek? Még sosenem láttam ilyet...
Olyan, mint a grid-ben, h listázza a session-öket, és simán csak be kell lépkedni, v hogy megy?
És ha vki verseny közbe csatlakozik, az be se tud szállni, meg kell várnia a futam végét? -
PiE137
senior tag
Nah, végre összehoztuk a hamachi LAN-t!
Köszönet Face-nak a linkért...De most már vacilálok, h érdemes lesz-e megvenni eredetibe, mert képtelen vok hiba nélkül versenyezni, mindig megforgok...
Akik simán multiznak, írjátok már le légyszi, h milyen a megoldása az ilyen GFW live rendszernek? Olyan, mint a grid-ben, h listázza a sesion-öket, és simán csak be kell lépkedni, v hogy megy?
És ha vki verseny közbe csatlakozik, az be se tud szállni, meg kell várnia a futam végét? -
PiE137
senior tag
Rolly!
Nekem mióta DX11-be van, állandóan ablakba indul, neked nem?
Tudom, h ALT+Enter, és kidobja teljesbe, de engem idegesít!
Az inditó tulajdonságainál áttettem teljes képernyőre a futtatást, de így teljes képernyős ablak lett...
Esetleg még abba gondolkodom, h úgy emléxem a parancssorhoz is rendelhető full screen kapcsoló!
Azt esetleg nem tudja vki? -
PiE137
senior tag
Jah, egyébként nem kell végigkínlódni ám egy egész szezont a Lotus-szal!
Én a Bahrein-i időmérő után nyomtam egy restart season-t, és már 6 csapat közül engedett választani...
Most a Force India-val megyek, mégiscsak Mercedes, és nem Cosworth.
Bár lehet visszaállok vmi gyengébb csapatra, mert itt már 8. helyet kér a Bahrein-i futam befutójának...
Első szezonba jobb vmi gyengébb csapatban gizdázni, és meglepetés eredményeket produkálni...
Egyébként egy Red Bull-nak nem csak a végsebessége, bődületesen jobb az irányíthatósága is, és sokkal karcosabb dolgokat meg lehet vele csinálni, amitől egy gyengébb istálló gépe már rég megforog... Erre is figyeltek, klassz. -
PiE137
senior tag
Hát ez rohadt nehéz, vagy csak én vagyok hozzá nagyon béna...
Képtelen vagyok egy versenyt lefutni:
- vagy kipörgök a türelmetlenségtől
- vagy megbüntetnek, mert nem tudom lereagálni, h előttem besatuzott a béna
- vagy a boxot rontom el (kijövök az 5. helyről, 9mp csere, majd 16. vok...persze előttem akkor már mindenki volt kint, mert nem javul a helyezésem, meg még a mezőny is szétszakad, nem tudok utolérni senkit)
Pedig professzional-on vannak az ellenfelek, de így is nagyon lassúak kanyarokba...Arra azért rájöttem, h nagyon "light"-osan kell vezetni futamon, nem lehet annyira kapkodni a kocsit, mint időmérőn, mert ha egyszer rontasz, akkor vége, lemaradsz, a többiek csesznek hibázni...
De ezt 20-25 körön keresztül bekoncentrálni, számomra nagyon nehéz... Rövidebb futamnak meg nincs értelme... Segítségeket meg főleg nem kapcsolok be, nekem a gép ne vezessen helyettem...
Pedig Grid-be elég jó voltam anno, de ez más világ...Azért buzgón próbálkozok, előbb-utóbb menni fog!
Köszönöm, h könnyíthettem a lelkemen! -
PiE137
senior tag
Az a baj, h olyan, mint a grid:
Az ellenfelek féktávon rohadt s**rok, ezért mindig beléjük rongyol az ember, aztán meg én kapok büntetést.
A box meg lesz 10-15mp a szárnycsere miatt, tehát uccsó helyre jó leszek...
Meg nagyon nehéz hosszú távon koncentrálni.
Vmikor biztos megforgok, v defekt.
Az ellenfelek bezzeg sose hibáznak.... csak szimplán lassúak...
Ennél nagyobb intelligenciát is el tudnék viselni... -
PiE137
senior tag
Nagyon gagyi a WRC demo, nekem nem jött be!
Marad az F1, úgy néz ki... De azért talán még a full verzióra ránézek 8.-án... -
PiE137
senior tag
válasz
Barthezz2 #1261 üzenetére
Ohh, én megoldom!
F1 egyenlőre háttérbe szorul, a rally-t sokkal jobban bírom!
No persze azon múlik, h sikerült nekik, mert ezt a fejlesztő tímet nem nagyon ismerem...
Viszont ha CMR szintű "arcade rally" lesz, akkor nálam előnyt élvez, ha meg szimulátoros - mint a RBR - akkor főleg... -
PiE137
senior tag
Nyah, nekem most volt időm tesztelni a DX11-et!
Nálam érdekes módon a Dx9 alatt szaggat, amíg vissza nem veszem medium-ig, 11 alatt viszont minden ultra-n, és simán megy! (mondjuk TT-t próbáltam csak, majdnem üres pályán)
A paddock-ba tűnt fel nekem is nagy változás, a pályán annyira nem... Sztem az a kis bug-ozás elviselése megéri a jóval kevesebb töltési időért cserébe...
Sztem látványra a patch-el is hasonló lesz!
A nagy különbség észleléséhez sztem a monitor a kulcs. Nekem pölö egy sima 8000:1-es kontrasztú LCD van, szóval fakó a kép mindenképpen...
Látványosabb csak full hd-n várható, v leginkább led-es full hd-n.... -
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1152 üzenetére
Melyik config.xml-t kell átírni? Az effects könyvtárét, v az OSd-t?
És mivel lehet frankón megnyitni/szerkeszteni?
Bocs, én még itt tartok, lemaradtam... -
PiE137
senior tag
válasz
Motaba78 #1001 üzenetére
Az elején sztem rosszabb lesz, meg kell szokni a kormány dolgot is, nem olyan, mint amikor beülsz a sima szgk-ba...
De amint megszokod, jobbat kell, h menjél vele, mint billentyűvel, ez biztos! A kontroller már más kérdés, én játszottam már olyanokkal, akik ügyesebbek voltak vele, mint én kormánnyal...
Pedig azért annyira rosszul én se megyek...De ezt Grid-be tapasztaltam...
-
PiE137
senior tag
válasz
Barthezz2 #999 üzenetére
nekem is majd kell eredetibe, de megvárom ezt a novemberi win live magyar account dolgot, meg addig úgyse akarok multizni, amíg nem ismerem az összes pályát betéve...
Annak semmi értelme, h felmenjek, és kilökjek mindenkit a pályáról, mint gridbe a sok idióta brazil meg orosz... -
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #987 üzenetére
Azért MO-n nincsenek olyan helyzetbe az emberek, h 3 kilós fizuból besétálnak a boltba, és hozzák ki raklapszám az eredeti game-eket...
Itt sztem még az iphone 4-ért se kellett sorba állni, mint amcsiba... -
PiE137
senior tag
Állítólag ezt kell még megcsinálni, h menjen hamachival....
Aki penge angolból, és érti teljesen, és ki is tudja próbálni mással, az írjon véleményt... -
PiE137
senior tag
Vkinek sikerült belőni a LAN módot hamachival? Mi próbálkoztunk a haverral, de nem jött össze...
Pedig a Dirt2-be anno simán ment...
Most mi a helyzet a sima multival? Lesz valaha magyar win live támogatás, v mi ez az angol profil dolog?
Mert én meg akarom venni eredetibe, de csak akkor, ha lehet korrektül multizni, mint anno a Grid-ben.. -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, h a gázpedált nem érzékeli teljesen, és nagyon lassan gyorsul a kocsi! Próbáltam a deadzone-on állítani, de nem javul...
Vkinek vmi ötlet?
Azt már csak utólagosan megjegyzem, h fullon szaggat a játék, pedig azért nem olyan rossz a vasam sztem... szóval vannak furcsaságok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest