Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rototti
senior tag
Ezt a degresszív fékezést valóban nem könnyű megszokni, inkább először próbálj csak padlófékkel fékezni és gyorsan visszaváltani, de arra figyelj, hogy ha nagy sebességről lassulsz, akkor a gyors váltásokkal csak 2-es fokozatig menj és kis szünet után az 1-es, amennyiben szükséges.
Unbaised-ben: Ezzel a "legjobboldalibb"-bal már régóta küzdök. Sokan kérdezték már, hogy melyik setuppal megyek és erre ez a válasz. Nem tudok jobbat. Persze azt is lehetne mondani, hogy a legkisebb leszorítóerős setup-pal, de azt nem biztos, hogy mindenki érti.
-
Unbaised-Ben
senior tag
legjobboldalibb
esőben, fagyban, jégen, viccet félretéve mindenhol az a legjobb, szinte minden pályán, egy kivétel van talán, monaco-ban, de ott is el lehet boldogulni vele.
Amúgy esőben is lehet csapatni azzal a beállítással, ha ügyes vagy, csak kanyargós részen egy kicsit lassabb leszel a többieknél, de egyenesben nagyon ott tudod hagyni az ellenfeleket.Ezt Spában tapasztaltam még annó, poén volt, régi szép idők
-
Rototti
senior tag
A degresszív fékezés, ha jól tévedek azt jelenti, hogy padlófékkel kezdesz, majd szép fokozatosan a kanyarhoz közeledve engeded a féket, mert kisebb sebességnél kisebb a leszorítóerő.
A visszaváltás fontos. Pillanatok alatt vissza lehet dobni 7-esből 2-be, bár azt ki kell tapasztalni, hogy mi a határ, mert ha túl gyorsan pakolod vissza, akkor ahogy írod, megcsúszik a hátulja. A degresszív fékezés ezen segít sztem, de ez kanyarfüggő is.
A setupra, már az előző hsz-ben válaszoltam.
-
Rolly Dy07
senior tag
Először is légy magabiztos! Másodszor kerüld a hirtelen gáz nyomást! Légy fokozatosan határozott a gázzal! Ha hirtelen eszedbe jut, hogy már régen nyomhatnád a gázt és rálépsz biztos hogy keresztbe állsz! Amíg nem képzeled magad az autóba és "érzed" a gumi tapadását, addig nem fog menni. A másik, hogy félsz fékezni, mert azt hiszed megcsúszik. Degresszíven fékezz és hangold össze a visszaváltással! Ne csak fékezgess nagy féktávnál, hanem nyomj 1 padlót! A forma autó fordítva működik, mint egy túraautó. Minél gyorsabban mégy vele kanyarban(persze a fizika határain belül), annál stabilabb. Egyenlőre ennyi.
Ha meg setupot akarsz íme:
„Kezdéskor az első dolog, amit egy újoncnak tennie kell, mielőtt a kocsi beállításaival foglalkozna, hogy a lehető legtöbb kört tegye meg a pályán anélkül, hogy más versenyzőkkel törődnie kellene. Mindent meg kell tanulnia az autóról. Szisztematikusan, egyenként kell változtatgatni a beállítás elemeit, hogy lássa: melyiknek milyen hatása van. Először játsszon a stabilizátorral, aztán lágyítsa vagy keményítse a rugókat, változtasson a leszorító erőn, és így tovább. A vezetési tudás önmagában még az alsóbb formula szériákban sem elég, ezért tudni kell, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az autóból. Ha ezt tudod, akkor tökéletes vezetéssel körönként egy másodperccel is gyorsabb lehetsz. Rossz beállítással viszont ennek háromszorosát veszítheted el a pályán.”
Alain Prost: Versenyben vezetni
-
--Lorant--
aktív tag
Biztosan erre is születni kell
én nem tudom,de segédletekkel is lehet jót menni ha ráérzel egy-két kanyarra. (nálam megy a segédlet az automata váltórol ne is beszéljek mivel ez a kaka kormányomon egy-kettőre beadta a kulcsot a manual és miegymás gomb.
az autóbeállításon mullik sok minden szerintem 80% (ha segédleteket használsz)
-
skylaner
senior tag
Az mklink parancsnál arra figyelj, hogyha az elérési útban van szóköz akkor tedd az egész elérési útvonalat ""-t közé.
Illetve a leírásban rosszul van írva, nem csak a reply mappát kell törölni( és a reply.pgf-t) hanem a "sajátneved" mappát is kell törölni.
Ahova meg átakarod rakni a reply-t oda csinálj egy reply mappát.Megjegyzem neked ezután is elkezd valamikor akadni.
De ha reply mappát kitörlőm ahová mutat a link akkor nem akad, viszont nem is lesz visszajátszási lehetőség a játékban. (csak az a pár mp-s amikor flashback-et használsz). -
Rototti
senior tag
Hagyjátok már azt a szerencsétlen hamachit
Minden játéknál külön be kell állítani, ráadásul hol működik, hol nem. Használd a Tunngle-t. Beütöd a progiba a játék nevét, megtalálja a "szobákat", belépsz valamelyikbe (akár 255 fős is lehet) és onnantól bárki is csinál abban a szobában szerót, a játékon belül azt látni fogod... Ennyi.
Nem próbáltam f1-nél (nekem eredeti lesz), de rengetegen vannak a szobában, szal valszeg működik. -
Rolly Dy07
senior tag
-
-
Olyankor szoktam esc-restart módszerhez folyamodni
(#966) pcguru1: mikor kezded a bajnokságot, long weekendet kell választani, és akkor van P1-2-3, Q1-2-3, és Race
(#968) Rototti: Nálam is ugyan úgy büntet időmérőn is mindenért. Csak az idegesítő, ha mondjuk kicsúszol, tehát nem időt nyersz, hanem vesztesz, akkor is letilt..
-
Rototti
senior tag
-
polonic
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged