Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Szia Zodo!
Valenciában kétféle beállítás működik szerintem. Ha az időre hajtasz rá, akkor közepes leszorító erővel kell menni, és akkor a kanyarok előtti féktávokon illetve a kanyarokban tudsz időt hozni. Futamokon szerintem egyértelműen a kis leszorító erő az előnyös, mivel szinte csak a híd utáni gyors szakasz végén lehet előzni (multiban persze), viszont hátránya, hogy kicsit idegesebb az autó kigyorsításkor.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem mértem sajnos se előtte se utána.
Az biztos, hogy néha exe hibával kilép a játék, az online fagyásokat egyenlőre meg betudom a szar netnek is.
Képzeld még mindig nincs net és azt mondták ma: Lehet hogy december, lehet hogy január. De szeretnék karácsony előtt bekötni.
Jajj de rendesek-mondtam- úgy látom másik szolgáltatót kell keresnem. Persze megijedtek, de csak ez volt a szándékom.
Addig bekötik a mikro hullámú netet 4/256 9100Ft-ért. Höhöhö, lópicsát elment emi nem volt ember.
Úgyhogy így állok. De írt 1 bennfentes hátha olcsóbban jutok hozzá a cucchoz addig, amíg nem lesz optika.
-
Rototti
senior tag
Ha eredeti, akkor live-ról érdemes leszedni, ha nem akkor nem tom sajna. Sztem tök mind1 honnan szeded.
Hát a peccs felrakásával eltűnnek a pocsolyák az esős útról és elveszik az a nagy feeling. Bár van rá FIX, de az meg kicsi fps csökkenést okoz.Magyarosításról nem tok.
jozsi252: a californian csíter. Az ő időit semmiképp se nézd.
-
puttputt
őstag
Igen, és biztos van "titkos pálya" is, ahol a pilóták monacói villáinak megkerülése a cél.
Mondjuk egy Nordschliefe azért...#2277: Igaz! Tényleg, ha visszaengeded, nem büntet. Na, valami..., de még így sem messzemenőkig...
Nem rossz játék ez, de azt hozzá kell tenni valóban: a többi ilyenhez képest.
A Dirt-től mondjuk elmarad (egyelőre), habár más is (sokkal inkább réteg-) a célközönség.
Minden évben készülnek kiadni újabbat, - ez önmagában remélhetőleg sok javulást fog magával hozni. -
redzsi
senior tag
Ilyen opciót még nem találtam. Igaz nem is volt időm még mélyebben elmerülni a játékban. Illetve láttam két olyan beállítást a Controllers menüben, ami "szürke" volt (talán feedback meg még valami), de nem tudtam rámenni. Csak az irányítás módját tudtam kiválasztani.
Mindensetre próbálgatom, és köszönöm a tippeket!
-
zodo
nagyúr
Lehetőségként még talán annyit megtehetsz, hogy a játékban váltogatsz a kormányok típusa közt, hátha valamelyiknek a beállítása, jó lesz neked.
Más
Ahogy keresgéltem a .xml fájlok közt és az forcefeedback/carsetup xml fájlba belestem és ezt találtam.<FFBCars>
<!-- Car setups for force false This file holds a list of car specific setups. If a car is not found here no modifiers are applied. name= Folder name of car scaleForce= wheel linear force scale scaleFriction= wheel friction force scale scaleEffects= collision, gear change etc effects' force scale-->
<FFBCar name="sst" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="555" template="sst" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="405" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<!-- Old car names should be removed! -->
<FFBCar name="RD3 Style Test 4WD" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza Spec C Tarmac A" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Mitusbishi Evo IX" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Subaru Impreza 555" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Peugeot 205 T16" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen Xsara Rally X" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Audi TT" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Suzuki Swift Super 1600 Tarmac" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Citroen C2 Super 1600" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="McMillin Racing Buggy" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Lancia Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
<FFBCar name="Fenomenon Stratos" scaleForce="1.0" scaleFriction="1.0" scaleEffects="1.0"/>
</FFBCars>Lol. Írtak ezek egyáltalán valamit ehhez a játékhoz?
vagy ezek lesznek a bonus verdák?
Befejeztem csak érdekesség kép említettem meg! -
redzsi
senior tag
Sajna nincs az enyémhez driver (a Tust honlapján sincs). A win7 usb game devicnek ismeri fel, ott állítottam is, de semmi eredménye nem volt.
Az az érdekes, hogy legelső alkalommal semmi ilyen problámám nem volt, csak másnap jelentkezett ez. Más játékban (race07) minden ok.Godnolom nem létezik (a windows sajátján kívül), amolyan játékvezérlő konfiguráló program.
De azért köszi.
-
Én azt elhiszem, hogy jól megy, és nem ma kezdte, de állítása szerin gyakorlatilag itt mindenkinél 10s-el legalább gyorsabb, és Lotus-al lever itt minket, még ha ferrariban ülünk is..
Illetve Legend Ai ellen is neki gyakorlatilag unalmas, mert beül egy ferrariba és 3 kört rájuk ver 20 körös versenyen. Na ezt így egy kicsit nehezen hiszem el..
Persze lehet így van, de én azért kicsit szkeptikus vagyok..(#1353) AMD_ok: igen, kormány..
-
kacsaesokos
tag
Nekem is kegyetlenül rángatott (formula force ex), másfél óráig szórakoztam a beállításokkal de nem javult semmit, aztán letöröltem kormány driverét, újra raktam minden defaulton, de még mindig rángatott! Utána újra kalibráltam a kormányt és megszűnt! Nem értem mivel azelőtt is jól volt beállítva mégis, egy újrakalibrálással megoldódott, mostmár egyáltaln nem rángat, teljesen élvezhető!
-
Rolly Dy07
senior tag
-
SpongyaBob
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged