Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Az a fura, hogy 30 fps-ekről beszél és mér mindenki...
Nálam olyat vettem észre, hogy ha indul a TT pl monzában, akkor az első körökben 27-28 fps van, újabb körökben felmegy 60 fps-re az érték, viszont egyes kanyarokban bedöcög 30 alá innen. Viszont ami fura, hogy Fraps-szal sem veszít max 1-2 fps még a 27ből is. Összehasonlításképp GRID-ben 150-170 fps-em volt, itt reméltem legalább a fele meglesz.
-
Steady74
addikt
ha lesz időm este megnézem a 12 szál mit tud.
Azt látom, hogy a prociban is meg a VGA párosodban is rengeteget "hagy" a program, legalább 30-40% még benne van. Ezért nem értem miért ennyire gyenge az fps értékem. Lehet, hogy szoftveresen van korlátozva valami? :S Ki kellene tesztelni.
-
szab.tam
nagyúr
ne csak a maximumot nézd, hanem a jobb olddalon az átlagot. rögtön kiderül, hogy igazából csak 4-et használ....
ez még csak ahd ready tv, és dirt2, de szerintem az autókázáshoz ez dukál. kormányt meg jobb fix helyre csavarni, a kihúzható billtartót letépheti egy idő után...
hog y afenébe kell régebben a ph-ra töltött képet új helyre is bevarázsolni. a régebben feltöltött képek listája menüpont a hsz szerk-ben csak 1 hétre megy vissza....
-
szab.tam
nagyúr
hm. érdekes a cpu % táblázatod....
ok, hogy nálad csak ht, de a progi használna már akár natív módon 8 magot is??? azért ez nem lenne rossz a jövőre tekintve. a játékírók alíg bírták rá magukat a 4 szálas futtatásra is...
viszont látom, hogy nálad is van mag, (azaz 2), ami kiugróan magas % maxot mutat.
dirt2-ben, grid-ben monitorztam, ott a magok közt 10-20% különbség volt maximum a görbékben. és kb. 70-75% a max amplitudo. itt viszont nálam is az első mag kiugrik 90-100%-ra. szerintem a futamon, ahol több autó van, ez okozza amicrolagomat. ez vajon csak optimalizálatlanság, patch javítja majd, vagy véglegesen így fog meghalni?szerk:
ja, de most nézem a cpu % átlagot... valójában nem haszál 8 szálat....
csak a max-ot néztem, az tévesztett meg. -
Rototti
senior tag
Hát még most kezdetekben okés ez a time trialos megoldás, de ha már mindenki beszerzi a maga játékát, akkor jobb lenne, ha igaz versenyt nyomnánk.
heihachi: Rájöttem, hogy lehet a replay-t előhozni időmérőn. A lényeg, hogy be kell futni miután lejárt a 10 perc. Ekkor ott lesz a view replay, ami az utolsó boxból való kijöveteltől kezdve mindent rögzít.
-
szab.tam
nagyúr
nyisd meg notepad-del config file-t, és nézd meg a fullscreen nem íródott-e át false-ra. írd vissza true. valszeg a felbontás is leugrott 800*600-ra. azt már játék menüből is állíthatod, de ott is átírhatod.
nekem a dirt2 fagyáskor is megcsinálta néha, ha ingatag beállítással bohóckodtam...
-
Enton
addikt
Alapból a nehézségi szintek szabályozzák a drivind aid-set is amiben benne van a ideális nyomvonal.
4 nehézségi szint az első 2-ben benne van hard és extreme módban már nincs benne a nyomvonal.
De játék közben bármikor átszabhatod costum-re a nehézségi szintet.
Viszont arra vigyázzatok, hogy gyakorlásnál és carrierben is más a beállítás, mindkettőt külön kell variálni!!!
A kormány/gamepad/joystick beállításokat persze nem csak a segítség opciókat.(#568) ADAM1337:
Egy win7/vista Sp1 alap hogy kell hozzá. A vidókártyád meg támogatja, így alapértelmezetten dx11-ben kellene fusson.
(#570) SzlobiG:
Most akkor ez le van még tiltva? De ez hülyeség, akkor inkább a patch-el tették volna bele.
Nem pedig ilyen buherálva előhívhatóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged