Új hozzászólás Aktív témák
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #3815 üzenetére
Milyen setuppal mented ezt az időt ?
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2885 üzenetére
Miért törlik a videonkat
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2878 üzenetére
Szép kör, fáj a szívem amikor látom, hogy kormánnyal milyen egyenletes íven lehet kanyarodni.
De te is nagyon rövid féktávokat veszel.
Pl. a 3. szektor elején a hosszú egyenes végén ~75m fékezel.
Ha én nem a 100s táblánál fékezek akkor szépen beleszállok a gumifalba.Ez egy 1:40:939 -s idő, a 3. szektorban elrontottam 2 kanyart. Nem nagyon tudnék rövidebb féktávokat venni.
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2876 üzenetére
Uhhh szép
Nekem még gyúrnom kell akkor, eddig 1:41-t tudtam menni billel.Milyen setuppal mented
?
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2857 üzenetére
ÁÁÁÁ ilyen nincs
Első kanyarnál az 50m-s táblánál fékez, én a 100-snál
Nagyon rövid féktávokat vesz, nem tudom hogyan csináljaNa de neked milyen időd van ? Neked is 1:38-s
?
AMD_ok
Jah Abu Dhabi is vicc. A 2. szektorban a hosszú egyenes végén ~125m fékez esőben, én 150mnél szoktam szárazon
-
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2854 üzenetére
Komolyan
Mutass egy képet -
skylaner
senior tag
Motion_Blur, AMD_ok
Ti elég jól toljátok, milyen időtök van Szingapúrban (TT) ?
-
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2818 üzenetére
-
skylaner
senior tag
Na nekem Valenciától már herótom van.
1:38:956-t sikerült hivatalosan összehozni, egyszer mentem 1:38:726-t de az egyik kanyarba egy kicsit szűken fordultam így invalid lett
Bill-el egyszerűen nem tudok jobbat menni már.Nem váltunk pályát ?
Mondjuk Ausztrália ?
Egyszerű, könnyű pálya. -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2788 üzenetére
Jó a 7-8-9 az kb full gázos, de a 11-15 már nem annyira. Nem lehet olyan dinamikusan végigmenni mint suzukai-s-nél. Vagy lehet, hogy lehet, csak én nem tudok
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2782 üzenetére
Szerintem nagyon jó pálya lett. Nincsen benne tempós,gyors kanyar, szóval nem fog kedvezni a Red Bull-oknak
Az első szektorban lévő végtelen hosszú egyenes és utána a 90° jobbos nagyon jó előzési pontot ígér. -
skylaner
senior tag
Brazíliába milyen időtök van?
Kvalifikáción mentem egy ilyent, nem tudom milyennek számít:
1:08:628 -
skylaner
senior tag
-
skylaner
senior tag
Barthezz2:
Nézd meg légy szíves a videómat, ez egy 1:39:283 -s idő.
Hol veszítek ~1,6mp-t -
skylaner
senior tag
Vettem fel Fraps-al videót, de 1,6GB lett.
KMPlayerrel a felvett videót újra "felvettem", így már csak 225MB. (1,5 perces videó).
Mivel lehetne még csökkenteni a méretét ? -
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2654 üzenetére
Tényleg az eszembe se jutott, hogy a youtubes videón, lehet h segítségekkel ment
Akkor aki Valenciába szeretné döntögetni az időket, TC/ABS nélkül tegye
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2645 üzenetére
Szerintem lehet ennyit menni, csak azt nem tudom, hogy a pics@ba
Néztem milyen féktávokat vessz, én is ott szoktam fékezni.
Azért gondolom, hogy lehet ennyit menni mert idén az időmérőt 1:37:587 -tel nyerte Vettel.
Isztambulban Webber 1:26:295, én itt /nem is TT-ben/ 1:25:246-ot mentem. -
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2607 üzenetére
Akkor már ezt az időt nézd :1:39:869
Ice!?:
Tapasztalat? A legutolsó F1 játék amivel játszottam az a EA-s F1 2000 volt azt hiszem.
Aztán egészen augusztusig kb 3 évig nem is játszottam semmi játékkal, csak olvastam, hogy jön a Mafia2 + ez, aztán mondom ezeket csak ki kéne próbálni.
A megjelenés előtt meg még kipróbáltam a Ferrari Virtual Academy-t, de azt nem bill-re tervezték -
skylaner
senior tag
"billentyűzettel játszom, ezért muszáj 1-2 segítséget bekapcsolva hagynom"
Miért is
? Én nem érzem szükségét. Segítségek nélkül is nagyon könnyű vezetni.
Azt mondom nézzétek meg a nemrég megjelent Ferrari Virtual Academy-t, billel, ahhoz képest ennek az irányítása óvódás kategória. -
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2582 üzenetére
Az a baj, hogy maradt benne még 5 tized
Mert a 2. szektorban még 1mp előnyöm volt az előző időmhőz képest, de a 3. szektor elején a szűk jobbost elrontottam.
Amúgy nem tudom, már régóta billel játszom az autós játékokat.
Próbáld még meg a Török pályán megdönteni az időmet, az szerintem egész jó lett/de azt ne TT-be, asszem gyakorláson vagy időmérőn mentem/
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #2565 üzenetére
Na mentem én is egyet: 1:40:710
-
skylaner
senior tag
R&D csak gyakorláson van, de ott se mindig.
Amikor rámész a mérnökre és beállítod az autót vagy kimész a pályára, ott szokott lenni néha.
Annyi az egész, hogy 7 kör alatt menni kell egy megadott köridőt.
Ami amúgy nevetséges, mert nagyon laza kört várnak el, tolatva is simán meglehet csinálni. -
skylaner
senior tag
Ezek hülyék
-
skylaner
senior tag
válasz
ALONSO11 #2494 üzenetére
Az csak akkor segít, ha x körig megy akadás nélkül, majd egyszer elkezd egyre jobban akadni.
Nekem csak úgy lett jó, hogy ha teljesen más winyóra tettem.
Először a C-ről átettem a D-re, ahol a játék van de ugyanúgy szaggatott.Win7 alatt így kell csinálni:
C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\sajátneved mappát töröld ki
ahová tenni akarod csinálj egy reply mappát
Start menü -> keresőbe beírod cmd -> katt rá jobb egérrel, Futtatás rendszergazdaként
beírod ezt a parancsot:
mklink /D C:\ProgramData\Codemasters\FormulaOne\DataCache\sajátneved E:\replyE:\reply csak példa, azt írd ahova tenni akarod. Ha esetleg szóköz lenne az elérési útvonalban akkor tedd "" közé.
-
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #2496 üzenetére
Hát elsősorban ugye az időmérőn/futamon elért helyezésed után.
Aztán a futam után lévő interjúk, és érdemes a gyakorlás/időmérők után is interjút adni.
Én mindig pozitívan nyilatkozok a csapatról, de nem vagyok nagyképű.
Mert ugye vannak olyan kérdések, hogy a csapattársad jó lesz ha elkezd aggódni a teljesítményed miatt, akkor azt válaszolom, hogy nem kell, erős pilóta. Hiába vertem el az összes futamon
Vagy, hogy év közben megkérdezik, hogy megnyerem-e a bajnokságot, akkor csak azt válaszolom, hogy csak az adott futamra koncentrálunk.
Vagy ha már jól állsz, és év közben megkérdezik, hogy érdeklődsz már nagyobb csapatok iránt akkor szerintem érdemes még azt mondani, hogy a jelenlegi csapatoddal próbálsz mimnél jobb eredményt elérni. Aztán az utolsó 4-5 futamon már mondhatod, hogy érdekelnek a nagyobb csapatok.Kanada után én így állok az ajánlatokkal: (eszem ágában sincs eligazolni
)
-
skylaner
senior tag
válasz
Davzone #2489 üzenetére
Hát azért az a 1:26 nem nagyon acélos, főleg egy viszonylag jó kocsival.
Én most csinálom a 2. szezont, Ferrarival, időmérőt nyertem 1:21:938 -s idővel.
És még ez se olyan hű de jó idő, de billel ennyire ment.Én száraz pályákon, kivéve Monaco és Szingapúrt, quick setupban Dry első "csomagjára" szoktam tenni, szóval az utolsó előttire.
-
skylaner
senior tag
Valaki legyen olyan kedves (aki nem tette fel a Realistic Sun Mod-ot) és küldje el nekem az adatlapomon szereplő email címre ezeket a fileokat:
F1 2010\tracks\circuits\istanbul\ mappában a:
lighting,xml
effects.xmlF1 2010\tracks\circuits\monaco\ mappában a:
lighting,xml
effects.xmlKöszönöm.
-
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #2383 üzenetére
Ha a 13.ról indulsz akkor az első köröd vége ugyanúgy a rajt/cél vonal.
Nem kell a rajtvonaltól indulnia az órának, csak rendesen meg kellett volna csinálniuk.Kialszanak a lámpák
Elindul a raceTime és a lapTime időmérő
Adott kocsi eléri a rajt/cél vonalat, eseménykezelő,feltétel vizsgálat (ha első kör és raceTime< pl. 20mp akkor ne nullázza a lapTime-ot)
Körvégén adott kocsi eléri a rajt/cél vonalat, eseménykezelő, feltétel vizsgálat hamis lesz -->
lapTime nullázódik, NoF++. -
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #2377 üzenetére
De nem egészen értem, hogy miért is van ez.
Azt írja, hogy a start vonal törli az AI köridejét, inkább minthogy mindenki ideje a lámpák kialvása után induljon.Miért is nem jó az, ha a lámpák kialvása után indul el az óra?
Vagy elindul nekik is, mennek 2mpig, azt jön a rajt vonal, az reseteli az idejét ?
Ha így van akkor mekkora hülyeség ez?
Egy IF lett volna. IF (lap==1 AND sumtime<20mp) THEN no reset lap time -
skylaner
senior tag
A few of you have correctly spotted that the race leader isn’t always the quickest on the first lap of the race.
Ezt már én is akartam itt kérdezni, hogy rendszeresen az van, hogy első vagyok, én fejezem be a kört leghamarabb de azért a többiek 2-3 mp-el jobb első kört mennek
-
skylaner
senior tag
Nem értem ezt a játékot.
Első szezont Force Indiaval mentem, intermed. AI ellen, meg is nyertem a bajnokságot.
2. szezonra leszerződtem a Ferrarihoz 2. számú pilótának.
Ebbe a szezonban Prof AI ellen játszok, de jobban elverem őket mint interm AI szinten.
Most volt az Ausztrál nagydíj 12 kör alatt 46mp-t adtam a másodiknak.
Kicsit furcsállom ezt, könnyebb szinten nem volt ekkora előnyöm. -
skylaner
senior tag
Ez milyen időnek számít Melbourneben, billel, ABS/Brake/TC off- al ?
LINK -
skylaner
senior tag
Annyira nincs, hogy én gumi szimuláció nélkül megyek, mégis nem egyszer kaptam defektet. És az a vicc, hogyha visszapörgetem az időt majd újra ugyanazon az íven megyek(hátha törmelék volt) akkor meg nincs defekt.
A legdurvább az volt, hogy állok a boxban, nézem milyen idő lesz, aztán egyszer csak hallok egy hangot, mondom ez olyan volt mint amikor defektet kapok, mondom biztos képzelődtem.
Erre megyek ki a boxból és érzem, hogy balra húz a kocsi, mondom mi van. Külső kamerára váltottam azt látom, hogy hátsó defekt. Na mondom ez gyönyörű -
skylaner
senior tag
Lehet alapértelmezett gombkiosztás szerint az 1.2.3.4 billentyűk szolgálnak erre.
.........................
Ezt a defekt bugot jó lesz ha megoldják a patchben.
Kezdjük ott, hogy a gumi szimuláció OFF-on volt, időmérőt kezdtem, friss zsír új gumival,kigurulok a boxból épphogy kiértem a pályára aztán jött is a bal hátsó defekt.
De hogy miért az rejtély....... -
skylaner
senior tag
válasz
Motion_Blur #2180 üzenetére
Érdekes, mert én pont egy perce töltöttem le
-
skylaner
senior tag
Szingapúrban milyen beállítással érdemes menni?
Úgymint Monacóban, tehát esős beállítással ? -
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1822 üzenetére
Hadd kérdezzem meg, neked milyen időd van pl. Montreálban és Hockenheim-ben ?
/Főleg karrier módban érdekelne, de ha GP van csak az is jó/ -
skylaner
senior tag
Az mklink parancsnál arra figyelj, hogyha az elérési útban van szóköz akkor tedd az egész elérési útvonalat ""-t közé.
Illetve a leírásban rosszul van írva, nem csak a reply mappát kell törölni( és a reply.pgf-t) hanem a "sajátneved" mappát is kell törölni.
Ahova meg átakarod rakni a reply-t oda csinálj egy reply mappát.Megjegyzem neked ezután is elkezd valamikor akadni.
De ha reply mappát kitörlőm ahová mutat a link akkor nem akad, viszont nem is lesz visszajátszási lehetőség a játékban. (csak az a pár mp-s amikor flashback-et használsz). -
skylaner
senior tag
Carier módban vissza lehet nézni a futamot?
Mert sehol sem találom a view reply-t.
Azt hozzáteszem, hogy a C meghajtón található reply fájlt átlinkeltem, de az új helyén játék közben nincs ott a 2GB-s fájl. -
skylaner
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #1589 üzenetére
Én mostanában teljes képernyős ablak módban játszok mert valamiért így kontrasztosabb a kép. Full képernyőn olyan halvány.
-
skylaner
senior tag
Komoly oldal
Majd ha hazérek töltök fel
-
skylaner
senior tag
Kanadában milyen időtök van ?
Most időmérőn mentem egy 1:14:670 -t. (a középső szektorban maradt még +3 tized) -
skylaner
senior tag
Karrier alatt a futamot hol lehet visszanézni?
Mert sehol sem látom a view reply-t. -
skylaner
senior tag
válasz
"Infinity" #1477 üzenetére
19K, hol ????
Más:
Mondtok nekem Isztambuli időket, de azt is, hogy hol mentétek.kösz!
-
skylaner
senior tag
Most volt karrierben a Monacoi időmérő, első lettem de csak 0.2mp előnnyel és úgy h az AI interme. szinten van. 1:18:7 -s időt mentem azt is úgy h már kinyomtam mindent.
Ennyire szarul mennék bill-el:S?
Nektek milyen időtök van itt? (nem TT-ben). -
skylaner
senior tag
Most végeztem a spanyol nagydíjjal.
Futam alatt mentem egy 1:23:068 -s kört, kérdésem ez prof AI szinten mire lenne elég?Nektek amúgy milyen időtök van itt, nem TT alatt ?
-
skylaner
senior tag
Kínai futamra bekapcsoltam a gumi szimulálást, mondhatom érdekes volt,
A futamot 85%-os lággyal kezdtem. Az első kör után már sárga volt a 2 hátsó gumi.
A 3. körbe már jöttem be cserélni mert piros volt az összes :S
Én ugye bill-el játszom. -
skylaner
senior tag
válasz
werszomjas #1117 üzenetére
20%-os versenytávnál is előjön ez a gumi dolog?
Mert akkor bekapcsolom. Csak gondoltam 4-5 köröket kibír a kemény/lágy gumi (mert boxot meglátogatom) így nincs értelme bekapcsolni.Valaki tud mondani egy időt ami Kínában prof AI mellett első rajtkockát ér?
Mert igazából ez az Interm szint nem túl nagy kihívás, nyerem az időmérőket 1.5-2 mp-s előnnyel a Force Indiával. Futamon is inkább az okoz gondot, hogy nem tudok végigmenni tisztán, valamikor mindig kipördülök
-
skylaner
senior tag
Én a karrier módot így csinálom:
- minden segítség OFF
- automata váltó
- pit limiter és box control automatikus
- szabályok és zászlók realisztikus
- gumi szimulálás OFF
- üzemanyag szim ON
- törés FULLBillentyűzettel játszok.
3 éves karriert választottam, most az elsőben az AI közepes szinten van, a 2. szezonban Prof-ra teszem, a 3.-ba meg Legend-re.Ti milyen AI szinten játszatok ?
-
skylaner
senior tag
válasz
SpongyaBob #1084 üzenetére
Alap gomb kiosztás szerint az 1,2,3,4 -s gombokkal.
És az O-val tudod jelezni, hogy a boxba mennél.Nem rég volt rá nekem is szükség mert a maláj futam esősnek indult de futam közben elállt és felszáradt a pálya.
-
skylaner
senior tag
Most hogyan van ez a futam közbeni box kiállás?
Nem úgy van, hogy 1x kötelező kimenni?
Mert épp a maláj futam rajta előtt vagyok, esik az eső, interm. gumi van fent, és az ajánlott box stratégiánál nincsen box kiállás.
Vagy esős futam esetén nem kell meglátogatni a boxot?---------
Nektek malájziában milyen időtök van, lehetőleg segítségek nélkül ? -
skylaner
senior tag
válasz
Barthezz2 #1024 üzenetére
Ez a MOD
Én se vettem észre semmit, aztán visszaraktam a régit és összehasonlítottam.
Annyi a különbség, hogy jobban látszik a visszapillantó tükör.
Eredetiben nem látszik az az elem ami tartja.
Szóval semmi lényeges változás
Nekem amúgy semmi bajom nem volt ezzel a nézettel. (csak nem tudtam, hogy ez a T-cam)
szpal17:
A cars mappába. A belső nézetes modot, minden kocsihoz be kell másolni ahol használni akarod. -
-
skylaner
senior tag
válasz
DerStauner #862 üzenetére
A középső szektor tényleg ótvar
Nem is tetszik ez miatt ez a pálya.
Megnéztem a Szingapúri pályát, hát nem gondoltam voltam, hogy belülről milyen piszok nehéz egy pálya. Szerintem Monaco hozzá képest Monza
-
skylaner
senior tag
válasz
#51736960 #811 üzenetére
Én azzal tolom, szerintem nem gáz.
Irányítás eléggé arcados, minden segítséget kikapcsolva is ki lehet full gázzal gyorsítani a kanyarokból (automata váltóval), de azért meg is lehet pördülni bizonyos esetekben.
Nem tudom valaki próbálta itt a Ferrari Virtual Academyt, ahhoz képest ez tényleg arcade.Más:
Tényleg nagyon jó a grafikája, de a belső nézet szerintem nagyon el van b@szva. Egyszerűen nem tudok úgy vezetni. Először is minek van minden kocsi orrkúpján egy Nagy-tubesi NATO radar állomás? Nagyon zavaró. A kormány kerekék szerintem nagyon rosszul lett lemodellezve, egyszerűen csúnya.
Bárcsak olyan lenne a belső nézet mint a Ferrari Virtual Academy-ben, ott nagyon jól nézz ki a kormány is.
Aki esetleg nem játszott vele: FVA vs. F12010Ég és föld a kettő szerintem.
-
skylaner
senior tag
Valaki árulja már el, hogy időmérőn miért kell azzal sz*pni, hogyha ha a 3. szektorba kicsúszok a pályáról akkor a következő köröm alapból érvénytelen.
Marhára idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest