- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đusty
addikt
Hát a TV-s nézet szerintem kb. akkora illúzióromboló a cockpit-el szemben mint billel. tolni kormány helyett. Mindenki döntse el maga. Én mindig cockpitben nyomom hisz szimulátor, igaz viszont billel.
-
Đusty
addikt
válasz
plaschil #4669 üzenetére
Akkor sorjában:
1 igen
2 igen
3 igen, bár gondolom kormánnyal többen, de játszható billel is (én is azzal nyomom)
4 jól, nincs vele gond
5 nincs külön költsége
6 igen, úgyis lehet
és amire már válaszoltak, hogy van már magyarországi LIVE is tehát az idézett szöveg már nem aktuális bár ez eddig sem volt megoldhatatlan probléma :-) -
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4406 üzenetére
Billentyűzettel nehéz finoman bánni a gázzal ugyanis vagy nyomom vagy nem :-)
Azt nem tudtam, hogy 10%-ra is 100-at szimulál, így azért más. -
Đusty
addikt
válasz
werszomjas #4279 üzenetére
Nekem még 20 más dolog hiányzik ami a korábbi játékokban megvolt csak a codemasters nem vette a fáradtságot, hogy játszon bármelyikkel is meg kipróbálja a sajátját.
-
Đusty
addikt
válasz
--Lorant-- #4277 üzenetére
Ne add fel! Tény, hogy idiótán van kitalálva és túlbonyolítva ez az egész és még szar is de ez van.
Néhány korábbi segítség még a nem magyar regihez hátha segít:http://tv.gamestar.hu/video/hogyan-regisztralj-xbox-live-ra-magyarorszagrol
http://www.livekodok.com/index.php?option=com_content&view=article&id=28&Itemid=37
http://logout.hu/bejegyzes/jer1cho/games_for_windows_live_faq/hsz_1-50.html
Én valahogy ezekből raktam össze. Ha nem megy keress innen valakit aki tud segíteni MSN-en keresztül, nekem bejött én is szívtam ezzel a szutyokkal eleget.
-
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4166 üzenetére
Hát az nekem nincs, úgyhogy majd írjátok ki ide a szerver nevét légyszi. (esetleg msn)
-
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4159 üzenetére
Én is mennék ha bill.-esek is mehetnek azaz abs., tc és automata váltó szükségeltetik. Utobbiról szívesen lemondanék ha a Codemasters tudna programozni, de nem tud.
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur #4012 üzenetére
Ment mailben is.
http://rapidshare.com/files/430877745/b_osdPersistent.pssg
-
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur #3934 üzenetére
köszi
Úgy látom ehez a játékhoz tényleg kormány kell. Te milyennel játszol?
-
Đusty
addikt
válasz
tomi_mod #3931 üzenetére
Szerintem nem jobb, gázadásnál valóban nem akarok leváltani. De ami nagyobb baj 2 gombnál sem enged bármit beállítani pl. alt ami kézre esik, hányfelé nyúljak már a billen, hogy minden idióta beállítást el lehessen érni nincs 5 kezem.
És ráadásul a többi játéknál ha automatán volt de megnyomtam a leváltás bill-t akkor leváltott. Ez úgy volt jó kár, hogy elcseszték. A kormányt ettől függetlenül tudni kell programozni ha nem akkor nagy gáz van. -
Đusty
addikt
válasz
Motion_Blur #3913 üzenetére
Tudnál feltenni belső kamerás nézeteket is? Nem baj ha kicsit lassabb, sokat lehet tőled tanulni.
-
Đusty
addikt
Ezek az idióták semmi vezérlést nem javítottak a patch-ben. Nem engedi manuális váltónál ugyanazt a billentyűt, az altot egyáltalán a caps lock-ot bezzeg igen. És ha automatában van de mégis felül akarom bírálni azt sem engedi. Volna mit tanulniuk a többi játéktól. (GP, rfactor stb.)
-
Đusty
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3856 üzenetére
Szóljatok nekem is!
-
Đusty
addikt
válasz
Dantenero72 #3052 üzenetére
Melyik játékról is írsz? Mert nemcsak a kormányok eltérőek hanem még az azokat fogó kesztyűk is minden csapatnál és tekerés közben a kéz nem takarja ki a fél képernyőt mint az általad emlegetett rfactorban.
-
Đusty
addikt
Itt van magyarul is:
http://f1game.hu/
"Jelenleg még bőven tesztelési fázisban vannak a javítások, de mihelyst kész lesznek, még egy-két hetet igénybe vehet a jóváhagyási procedúra (PS3: Sony, Xbox: Microsoft, PC: Microsoft (GFWL) és Valve (Steam)).
1. Korrupt mentések: mint kiderült, az anti-cheat rendszer reagálta túl a dolgokat az R&D fejlesztések miatt a szabadedzésen, ez a hiba javítva lesz.
2. Az AI nem jön ki a boxba száraz versenyen (20% vagy nagyobb versenytávnál): javítva
3. A játékost sokáig tartják a boxban kerékcserekor: a nyalókásember AI-ja javítva, kevésbé lesz óvatos
4. Defektek: a defekt esélye jelentősen csökkentve
5. Lemerevedett szerelők a kerékcsere során: programhibák javítva, amik ezt okozták (csak álldogáltak a szerelőink, és nem csináltak semmit)
6. A versenystratégia automatikus frissítése: a menet közbeni versenystratégia változásokat (a gyorsmenünk keresztül) most már hibátlanul követi a program (gondok voltak a kemény (prime) keverék választásával)
7. Az AI első versenykörének ideje most már helyesen kerül kiszámolásra (eddig a rajtvonaltól mért, most már a lámpa kialvásától)Ezeken felül a következő változások lesznek:
1. OSD: a részidők (gap times) most már az előtted lévőtől való távolságot/különbséget mutatja, nem az első helyezettől mértet
2. Az AI kocsikra jobban fog hatni a sérülés, tehát ha egy AI vezette autó sérül, lassabban fog menni, ki fog jönni a boxba javításra, illetve ha kellően súlyos a sérülés, feladja a versenyt
3. Időmérő: azon autók, amelyek az időmérőn a pályán vannak és nem mért kört mennek, jobban lehúzódnak a játékos elől
4. Javított kormányvezérlés a következő modellekre: Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback, Thrustmaster Ferrari GT Experience, Thrustmaster RGT Force Feedback Pro Clutch, Fanatec Porsche 911 Turbo S & GT3 RS2
5. Nedves pálya: mind vizuális, mind irányíthatósági módosítás a nedves pályákon - egyrészt a nedvességi szint növelve, másrészt a keréknyomok jobban látszanak
6. Fejlesztett sérülésmodell: a kisebb ütközések is nyomot hagynak az autón
7. Fejlesztett "érvénytelen kör" szabály: Time Trialban nem érvényteleníti a játék a következő körödet - minden más játékmódban marad a szabály: ha a harmadik szektorban szabálytalankodsz, a következő köröd ideje is érvénytelen
8. AI viselkedés: javítva (sokszor nagyon furcsa végeredmények születtek a versenyeken)Csak PC-re vonatkozó fejlesztések:
1. Visszajátszás: menthető és visszanézhető lesz
2. DX11: az F1 2010 támogatni fogja a DirectX 11 megjelenítést
3. Eyefinity: 3 vagy 6 monitoros rendszerek támogatása
4. Optimalizációk: a többmagos processzortámogatáson sikerült javítani
5. További hardvertámogatás: a Sandy Bridge processzorok is támogatva lesznek, valamint a program helyesen fogja felismerni az i7 processzorokatEz a lista még nem teljes, csupán a jelenlegi helyzetet tükrözi. "
-
Đusty
addikt
Hol lehet ezt a játékot kapni? Olyan hely kellene Bp.-n ami szombaton is nyitva van. Tehát cd galaxis ugrik, az 576-nál meg nem láttam a honlapon. Media-Marktban pl. van már?
-
Đusty
addikt
Én is billel megyek de a kormány néha túl lassan fordul egyik oldalról a másikra meg ha kicsit felengedem, vissza, így néha nehéz az ideális íveket megtalálni. A váltáskiosztást meg nem engedi konfigurálni normálisan, sem egy billentyűről nem mehet sem az ALT-ról.
-
Đusty
addikt
Nektek van visszapillantótükrötök? pl. Forceindia-nal ha jobbra-balra nézek látom, hogy rajta van az autón de vezetés közben nem látni egy darab tükröt sem.
-
Đusty
addikt
válasz
Unbaised-Ben #2254 üzenetére
köszi
-
Đusty
addikt
És kb. mennyi szervert lehet találni ha az ember véletlenszerűen fellép. Mindig beenged valahova, vagy van úgy, hogy órákig nem lehet multizni senkivel?
-
Đusty
addikt
Persze demot nem adnak ki mert minek meg nincs rá idő,
így a játék lett a demo tele hibával. Csak annak kicsit drága. -
Đusty
addikt
És hogy, hogyan kell a live-on regisztrálni, hogy működjön is Magyarországról?
köszi -
Đusty
addikt
Hogy kell ezzel hálózatban játszani? Lehet magyar live-os címmel regisztrálni? Azt olvastam innen még nem elérhető ez a szolgáltatás.
-
Đusty
addikt
köszi az infot
azért akarnék egyel fel- és leváltani mert úgy könyebb nem kell mind a 20 újjamat kontrolálni meg kényelmetlenül nyúlkálni össze vissza.
Az F1-et 94-ben kezdtem a F1GP szerintem első értelmes szimuval, nagyon népszerű volt.Bill. kiosztása. gáz: A fék: Y, balra:, jobbra: : váltás: space
azóta is ezt használom mindenhol még a mafiában is az autózásnál
Tök egyértelmű ha nyomod a gázt felfelé kell váltania ha nem lefelé, nem tudom miért nem lehet ezt a dolgot a microproson kívül egyszerűen leprogramozni.
Lehet, hogy szabadalom védi -
Đusty
addikt
Félve kezdtem neki mert sokan lehúzták, de szerintem teljesen rendben van a grafika és a fizika is. Kevésbé törik mint más szimu az tény de később talán majd annak az érzékenységét is lehet állítani.
Jó pont, hogy billel is játszható, nagyon rossz, hogy MIÉRT NEM LEHET UGYANAZZAL A GOMBBAL FEL ÉS LEVÁLTANI, csak a GRANDPRIX sorozotban, sőt az ALT-ot sem engedi.
A MICROPROSON kívül miért nem tud senki gondolkodni, programozni?Kíváncsi leszek, hogy multinál a segítségeket, lehet-e a szerveren tiltani-engedélyezni, vagy mindenki úgy megy ahogy akar.
-
Đusty
addikt
"Fontos tudni: Formula One 2010. A LIVE és a kapcsolódó játékmódokhoz szükséges, online funkciókat is tartalmazó LIVE szolgáltatás még nem érhető el Magyarországon."
Ez azt jelenti, hogy megint trükközni kell itthon ha valaki multiba akar játszani?
-
Đusty
addikt
a billentyűzetkiosztás elég gáz , remélem lehet változtatni de azt elszúrták, hogy a fel és leváltást külön gombra kell tenni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Elektromos autók - motorok
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest