- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
paramparya #7281 üzenetére
Esetleg Force India?
Ez egy bug ennél az autónál. -
polonic
félisten
válasz
MC HOBO #7262 üzenetére
Nekem 35 €-t ír ki, ez a 10 %-kal csökkentett ár. Esetleg nem Magyarországon vagy? Vagy proxyn keresztül nézed?
Még a 35 €-s ár is több, mint a bolti, igaz. De még így sincs elszállva az ára, ha a többi játékot megnézzük. Azok mind 50 €-ba kerülnek.
Ez a 35 €-s ár meg 10k alatt marad. Nálam az a lélektani határ egy játék esetében.Még amúgy én sem tudom, hol veszem meg. Meg, hogy egyáltalán megveszem-e. Baj van a masinámmal.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #7133 üzenetére
Akkor próbáld meg a dx11 kikapcsolását. A dirt 3 topikban megtalálod, hogy kell. Mindkettő játéknál ugyanúgy kell.
Esetleg van tuning? Ha igen, tegyél vissza alapra mindent.Szerintem már megunták a 2010-et és várja mindenki a következőt. Az elején azért sok session volt.
-
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #7128 üzenetére
Nem nagyon van tippem, hogy mi lehet a hiba.
Esetleg van MS egered? Volt olyan ember, akinél a dirt 3-nál az okozott hibát.
Esetleg megpróbálhatod kikapcsolni a dx11-et. Bár mondjuk a dirt 3-nál elvileg javították a dx11-gyel kapcsolatos dolgokat.Egyébként nagyon kevesen játszanak már a játékkal. Egyszerűen, ha nem a barátlisámon lévőkkel megyek, akkor nem lehet játszani. Nincs session, alig pár. Az is gyatra 3 körös versenyekből áll.
-
polonic
félisten
válasz
ricsi8800gt #7118 üzenetére
Akkor erről ennyit.
Szia! -
-
polonic
félisten
Remélhetőleg egy hír is megjelenik a gamepodon a következő résszel kapcsolatban. Majd figyeljétek!
Vagy nézzetek át az 2011-es topikba! -
polonic
félisten
válasz
jozsi252 #6936 üzenetére
Itt is van egy account, amire be lettek regelve a játékaid, azok ahhoz kapcsolódnak onnantól (régen még nem így volt, de ez most nem lényeg). Az e-mail címet megváltoztathatod, a becenevet is egyszer ingyenesen, utána pontért. De mindezek ellenére az account ugyanaz marad.
-
polonic
félisten
válasz
ProEvoFan #6848 üzenetére
Azért nem lehet olyan szinten bill-el tolni, mint kormánnyal. A gamepad szintjét sem lehet elérni.
Steady74:
Arra emlékszem, neki is mentél valaminek, mert elrántottad.
Egyébként érdekes dolog, hogy nem lehet vele olyan rövidet fékezni. Mivel a bill nem analóg, ezért ugye on-off állás van. És ebből az jönne le, hogy ha nyomom a gombot, akkor on állás ugye, aztán az satufék.
Bár lehet, hogy kormányosok a visszaváltásokkal is fékeznek. -
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #6844 üzenetére
Mindenki azzal játszon, amivel akar. . .
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #6839 üzenetére
Persze, nagyon jó dolog és élvezetes kormánnyal játszani ezt a játékot. Próbáltam már, azért is mondom.
De azért én mondjuk egy kontrollert sem vetnék el egy ilyen játéktól. Mivel ez nem szimulátor, direkt úgy csinálják, hogy kontrollerrel is vígan lehessen játszani. -
-
polonic
félisten
Nem nagyon van senki a játékban, csak LegalBeku.
Inkább megyek dirt 3-azni. -
polonic
félisten
Tegnap mi volt a multin?
-
polonic
félisten
Másik csapathoz való átigazolásért, ha jól tudom, jár egy achievement. És itt a baj. Ha achievment megszerzése után lépsz ki, akkor elszáll a mentés. Achievement megkapása után nem szabad egyből kilépni, újabb olyan dolgot kell csinálni, hogy mentsen a játék.
A dirt 2-nél is emiatt szálltak el a mentések, jó párszor, mire rájöttem. Aztán a végén direkt kipróbáltam, aztán tényleg. -
polonic
félisten
válasz
Steady74 #6539 üzenetére
Én is köszi!
Jó volt! Nem tudom, hogy lettem második.
Lehet, hogy a rajtnál kicsi lökdösődtem, befurakodtam az elfordulásnál, annyit éreztem, hogy hozzáértem valakihez oldalról, de szerintem nem pördült meg.
Ez látszott a te szemszögedből? Mit tapassztaltál?
Elég jó volt a társaság tegnap.
Jövök legközelebb is, ma vagy holnap. -
polonic
félisten
Multi mikor lesz lekgözelebb?
Esetleg egy nagyobb volumenű, ahol többen is jelen vannak? Rototti, Unbaised, meg még nem tudom, kik. . . -
polonic
félisten
Beírtam ide, a ph keresőjébe és első találat lett. . .
-
polonic
félisten
Mikor lesz legközelebb multi?
Egyre már én is benézek.Egyébként vannak vélemények a 2011-es játékról azoktól, akik kipróbálhatták. Nézzétek meg a topikjában!
Steady! Már nem lesz kifizetődő, ha a motorral fékezel, a visszaváltásoknál.
-
polonic
félisten
válasz
paramparya #6322 üzenetére
Persze, ez igaz.
Csak a játékban irritáló.
Nem mondod, hogy itt laksz a közelben?Szalók, Szólát?
-
polonic
félisten
Hosszú idő után multizni akartam egy kicsit, erre szinte teljesen ki van halva a játék. 3 session volt, ott is egy ember volt mindegyiknél, akik csinálták őket.
A 2011-hez keresem csapattársam a Mercihez!
-
polonic
félisten
válasz
paramparya #6279 üzenetére
Igen, elég ütős ez az eyefinity vagy az nv féle 3 monitoros dolog.
A linket legközelebb majd normálisan tedd már be!
-
polonic
félisten
Még több informáicó derült ki az 2011-es játékról. Nagyon jónak ígérkezik. A részleteket ugyanúgy a topikjában találhatjátok meg.
-
polonic
félisten
Jöttek új infok az új játékról és pár kép is. Nézzetek be az 2011 topikjába.
-
polonic
félisten
Itt is ugyanaz a hiba állhat fenn, mint dirt 2-nél.
Ha achievement megszerzése után lépünk ki a játékból, akkor a következő indításnál elszáll a mentés.
Ha szerzünk achievementet, akkor utána ne lépjünk ki egyből, hanem csináljunk valami mást, hogy legyen egy újabb automentés.
Ez dirt 2-nél így volt, ott direkt kipróbáltam. -
polonic
félisten
válasz
madehutler #6020 üzenetére
Ember!
Az alapelveket, úgy látom te sem olvastad el, csak bepipáltad, hogy elolvastad.
Ajánlom tedd meg.
Mit gondolsz, hogy a warezos dolgok teljesen természetesek?
A helyesírásodra is figyelhetnél! Meg ha legközelebb linkelsz, akkor azt is lehetne normálisan. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #6010 üzenetére
Az én hsz-m töröltem ki.
Mert még a te előző kommentedre reagáltam, de észrevettem, hogy rájöttél te is. -
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #6008 üzenetére
törölve
-
polonic
félisten
Nyitottam egy topikot a következő F1 játéknak. Egyelőre ennyi informáicó tudható róla, amit beleírtam.
-
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5888 üzenetére
Amikor feltöltöd a képet, akkor a beillesztés gombra nyomj. Akkor úgy teszi be, hogy nagyhítható lesz és látszik minden.
-
polonic
félisten
válasz
--Lorant-- #5881 üzenetére
Noob. Több cheatre van szükséged, seggfej, túl lassú vagy nekem, vesztes.
Kb ennyi. Jól leszidott. . .
Legközelebb a képet a ph-ra kéne feltöltened és úgy beillesztened, akkor normálisan rakja be. -
polonic
félisten
válasz
hermanyi #5866 üzenetére
A megoldás a codies forumán megtalálható.
-
polonic
félisten
válasz
Steady74 #5826 üzenetére
xboxhu@microsoft.com
Erre a címre írj egy levelet. Mindent írj le részletesen, azt is, hogy azért nem tudsz az xbox.com-on támogatást kérni, mert ugye be sem tudsz lépni, mivel elfelejtetted még az e-mail címet is.
(#5827) Unbaised-Ben
Igen, abszolút fapad. De azt a célt, amire van, normálisan kiszolgálja.
-
polonic
félisten
válasz
Unbaised-Ben #5823 üzenetére
Persze, jobb a steam, nem is ezt írtam. Csak annyit, hogy ezzel sincs baj és normálisan működik.
(#5824) Steady74
Nincsen. Szétnéztél már az xbox.com-on támogatásért kutatva? Aztán írj nekik.
-
polonic
félisten
Ezeket nézzétek meg.
A március 30-i dátummal jelzetteket és a végéről haladva kezdjétek visszafelé nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest