- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
üdv lányok
1. évad, lotus, "félidőben" a 3. vagyok a pontversenyben (láma vagyok, ezvan)
most tettek elém szerződéshosszabbítást
¤ mennyi időm van elfogadni vagy elutasítani
¤ ha elutasítom "zabosak" lesznek -e rám -
Zoo123
senior tag
Hát van különbség, kormánynál nagyobb a Fun factor
de a controlleren már legalább analóg karok vannak, kigyorsításnál nagyon nem mindegy hogy ritmikusan "ütögeted" a billentyűzetet hogy félgázzal menjen, vagy szépen tartod a megfelelő fordulatszámot, kanyarodásnál sokkal finomabban lehet fordulni és íven maradni is egyszerűbb, és még sorolhatnám miért jobb egy analóg vezérlő -legyen az controller vagy kormány- mint a billentyűzet.
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur #2994 üzenetére
ezzel nem a felgumizást akarták jelképezni?
-
Ice!?
őstag
keményen hozzá kell szokni a controllerhez.
sokkal szarabb vagyok, mint billentyűzettel. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Rototti #2992 üzenetére
TT mód adja a legtisztább időket, ahhoz hogy versenyezzünk egymással, egymás idejével. Úgy is mondhatnánk, hogy hotlapozunk
Nincsen ebben semmi rossz, én jobban szeretek az idő ellen menni, mint az AI ellen. Természetesen egymás ellen lenne a legjobb menni, de ez nem mindenkinek megoldható.. Ferrari Virtual Academy-n is csak hotlapzás van, nem lehet benyaszintet állítani, nincsen gumikopás, mégis kurva nehéz. Szal maga a TT szerintem nem bűn. Kipróbáltam short raceweekend-en.. practice és qual között 1mp-el javult a köridőm azonos setuppal, és ugyanannyira tettem magam oda. Szal ott a már beleszól a játék is, és ez nekem nem tetszik... hiába raktam neki practice-on mint az állat, qual-on elsőre 1mp-et hoztam úgy, hogy feltartottak.
-
zuchy
őstag
De a TT az egyetlen mód, amiben mindenkinek mindig minden ugyanúgy van. A beállítások különböznek, meg a kocsik is ahogyan vettem észre. Amúgy TT-ben sem mindegy, hogy milyen íven mész. Tehát adott egy homogén környezet és a saját egyéni beállításunk. Ennél jobb módját nem látom pl egy bajnokság lefuttatásának.
Én a tegnapi TT után tudtam figyelni a gumikra a GP-ben. De hát TT-ben se jó ha lenyalod a gumikat, akkor veszt a tapadásból kigyorsításkor és fékezéskor egyaránt. -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #2978 üzenetére
Én sem szeretem a TT-t. Bár tegnapig ki sem próbáltam, de az infók alapján sem tetszett. Tegnap kénytelen voltam menni rajta, mert gp-ben egyszerűen képtelen voltam két beállítást összehasonlítani Istanbulban, ezért ki kellett venni a gumi+üzemanyag hatásokat.
Mentem 5 kört az egyik, 5 kört a másik beállítással, nagyon szépen kijött a különbség. Másra nem, de erre jó a TT. Pályát ott jó megtanulni??? A török pályán a 8-as kanyart TT-ben simán padlóval nyomtam át, és szinte az is mind1 volt, hogy melyik íven megyek, míg gp-ben bőven el kell venni a gázt és nagyon jól el kell találni az ívet, hogy a végén jól gyorsíts ki.Persze jó érzés TT-ben menni: miközben gp-ben nehezen raktam össze egy tiszta kört, addig TT-ben mindegyik körben javítottam az előző időhöz képest.
Ennek ellenére szerintem nagyon elbutít (engem biztos) ez a játékmód. Egy idő után nem figyelnék a gumikra és mivel határon autóznék, olyan íveket és féktávokat használnék, amitől karrierben vagy multiban a sóderben kötnék ki.Természetesen mindenki úgy játszik ahogy akar és ahogy jólesik.
-
zuchy
őstag
válasz
Nekem sem volt semmi assist, meg manuál váltó, azt valóban elfelejtettem odaírni.
-
válasz
Motion_Blur #2987 üzenetére
nem rossz bringa
és szép adatok
-
Motion_Blur
félisten
Egy kis fps-teszt:
TT - Shanghai - DRY - 3 gyorskör: Avg: 69.388 - Min: 62 - Max: 78
TT - Monaco - WET - 3 gyorskör: Avg: 64.152 - Min: 54 - Max: 75
1680x1050, dx9, 8xmsaa, minden fullon
konfig az adatlapomon, proci 3,68Ghz, kártya 900/1300-on
-
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2985 üzenetére
"Azóta átépítették a pályát"
Köszönöm a felvilágosítást!Tudtam hogy valami nem stimmel!
"1:58.287 a körrekord - F Alonso (2010).
Qualin futott leggyorsabb kör meg 1:53.883 - S Vettel (2010)"Ezek már hihetőbb adatok, ezeket én is meg tudom futni ,most 1:55.914-nél tartok, de még elfékezek 2-3 kanyart szóval olyan 1:53-mat még talán ki tudom izzadni magamból. csak azt nem értem hogy miért a "régi pályán" futott legjobb idő szerepel a játékban, aztán az ember meg próbálkozik és nem érti hogy miért ilyen lassú: hát mert az egy másik pálya ideje azért!
-
polonic
félisten
válasz
HaZsolt #2983 üzenetére
Te tudod, hogy megéri-e.
Én azt mondom, nekem nem érte meg. Nem is inkább így érteném, mindjárt kifejtem.
Itt nem maga a játák hangulata miatt ment el a kedvem az egésztől, hanem a bugosságától. Írtó idegesítő dolgok vannak benne. Ha kijön a patch, és tényleg kijavítanak minden ismert hibát, akkor nagyon is jó. Ekkor viszont azt lehet mondani, hogy megéri megvenni. -
HaZsolt
őstag
Ez a játék hihetetlen. Haveromnál toltam vele, de nagyon megtetszett. Megéri megvenni?
Az ausztrál pályán (Melbourne) milyen beállítások az ideálisak? Sehogy se jöttünk rá.
-
Zoo123
senior tag
"amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
"
Mert az egy "viszonylag" lassú pálya, kipróbáltam 3 féle autót és egyikkel sem lehet elérni a 300 Km/h-t még setupolva sem, még a McLaren a leggyorsabb az 297-nél tilt le, SPA-ban meg 356-ot is mentem vele, érdekes na...
Amúgy Bahrein-ben hogy a bánatos p...ba lehet elérni? na ne álmodozzunk, szóval megközelíteni M.Schumacher 1:30.252 -es rekordját
Főleg úgy hogy lehetetlen átlépni a 300 Km/h-t. -
Metal213
tag
válasz
Motion_Blur #2972 üzenetére
Helló!
Na király
Kéne tudni mennyi a világ top 20 legjobb ideje... na majd novembertől talán kiderülnek
Malajziát meg sem próbálom, azt a pályát képtelen vagyok jól teljesíteni
-
D@ni88
addikt
válasz
amúgy a nehézségi fokozatokat szarul csinálták meg.
Prof szinten szarrá verek mindenkit, Legendnél meg lehetetlen küldetés sokszor az időmérő/verseny.amúgy valaki megmondhatná hogy mért van az hogy Bahrain-be úgy megyek ki a boxból hogy gyors setupból kiválasztom a legutolsót, de úgy se megy 300 fölött?
-
Rolly Dy07
senior tag
Kivéve a feelinget amikor semmilyen segítséget nem lehet használni, mert az asistokat használók számára nem hiszem, hogy olyan élmények várnak mondjuk Singapore-ban szakadó esőben, mint arra aki nem.
Kinek mi okoz kihívást. De annak mi értelme, hogy minden segítséggel rommá verem a mezőnyt és elöl unatkozok, mert tuti nem tudom elfékezni magam és nem farol ki a gép? Onnantól meghalt a játék. Aki meg használja egészségére, vele biztos nagyon ritkán fogok versenyezni!
Nem TT-ben kell megmutatni milyen ügyes valaki, hanem nyílt sisakos versenyeken asistok nélkül!!
De természetesen mindenki maga tudja.
-
zuchy
őstag
válasz
Rolly Dy07 #2969 üzenetére
Kihívás. Meg szeretek, ez van.
De igazából a versenynek sincs sok értelme, nem nyersz semmit.
-
DigitXT
félisten
válasz
Rolly Dy07 #2969 üzenetére
Mert ez a mód, ahol összevethetők az időeredmények?
Egy verseny mindig más és más... "Bezavar" az AI, az
időjárás, a random defekt, minden. Amúgy ha az elved
szigorúan vennénk, az időmérőnek sem lenne értelme,
mert a versenyen úgyis más körülmények uralkodnak:
nem lesz könnyű autóra szerelt friss gumiszetted, stb.Meg egyébként igen: nem árt megismerni a pályákat, mert
nincs is annál bosszantóbb, amikor a futam közben sorra
nézed el a kanyarokat, vagy mondjuk a féktávokat... -
Rolly Dy07
senior tag
Nem tudom miért túlórázik mindenki a TT-ben? Semmi értelme az ott futott időknek, meg versenyen soha az életben nem lehet olyan időt futni! Akkor minek? Erőfitogtatás?? Max csak arra jó, hogy megismerd a pályát.
-
DigitXT
félisten
Milyen két connect gomb? A másik az nem reset?
(Azt elfelejtettem, hogy én "reflexből" azzal kezdtem,
mert az tűnt logikusnak, aztán meg kellett néznem a
manuált, mert nem tudtam, hogy a középső gombra
élesedik a cucc...) Sőt, szerintem én még a vevőn
lévő reset gombot is nyomogattam, intuitíve próbálván
megoldani a problémát, de végül RTFM lett a vége. -
polonic
félisten
válasz
SpongyaBob #2966 üzenetére
Semmi
-
-
DigitXT
félisten
-
Rototti
senior tag
-
pcguru1
őstag
Sziasztok
megtudna mondani valaki hogy tudok verseny kozben kerekcseret modositani,pl hogy a kemeny helyett intermediet -t rakjanak fel?
-
Ice!?
őstag
nha a helyzet a következő.
megvettem a vireless riszájvert. tudnátok segíteni a használatra bírásában?
[link]köszönöm.
-
munky
őstag
Patch-ről van már valami infó?
Lesz egyáltalán valami javítás hozzá
-
DigitXT
félisten
válasz
polonic #2947 üzenetére
Nem, nem azt méri... Körbemennek ugyan az időmérőn,
de nem az az eredmény kerül elszámolásra, hanem egy
szimulált. Csak az időmérőn van ez, és ott is csak azért,
mert lehetőség van az időgyorsításra, amit nem lehetne
megcsinálni, ha az összes AI autó realtime körözgetne...Olvass utána a hivatalos fórumon, biztosan megtalálod.
-
polonic
félisten
Ez a játék. . . Csal. Karrierben Kanadában tartok, ott professional AI ellen időmérőn több mint 2 másodperccel jobb vagyok. És nem is a "nyomom ki az autó szemét", dinamikusan megyek. Erre eljön a verseny, itt meg egy másodperccel gyorsabbak nálam. Ugyanúgy lágy keveréken vagyok én is, mint a többiek. Szerintem ezekre az AI autóira nem hat az üzemanyagszimuláció. Ez rohadt idegesítő, hogy versenyen nem lehet mit kezdeni velük.
-
polonic
félisten
Miért TT-ben mentek? Ott mintha sínen menne az autó. Nincs gumiszimuláció és üzemanyagszimuláció sem.
-
Metal213
tag
mai spa rekord: 1:41:774
-
Zoo123
senior tag
Nem tudom, ha hazaérek megnézem, de Quick-setup jobb szélső állás, és mást nem piszkáltam.
Miért mennyit megy az autó padló gázon?
Van különbség az autók végsebessége között Time Trialban?
Ha igen, melyik a leggyorsabb autó? -
Zoo123
senior tag
válasz
Motion_Blur #2936 üzenetére
Köszi, ezt elméletben én is tudom
de Quick Setup-nál legjobboldalibbra állítottam, ahova azt írta a magyarázószöveg hogy idézem: minimális leszorítóerő, maximális sebesség, erősen túlkormányzott.
Én ezt úgy értelmeztem hogy ennél a beállításnál a legnagyobb a végsebesség, de a sebességfokozatokon úgy külön nem állítottam, majd ránézek arra is, jó lenne ha menne legalább 360-at, mert ez a 349 ez kevés..."a 7-est már az Eau Rouge előtt el kell raknod"
Megtörtént, az Eau Rogue elött kb 100 méterrel
"és a féktáv előtt kell szabályoznia"
Közvetlenül a "kanyargós rész" után, az első Alianz-os táblánál (féktáv előtt kb 5 másodperc cca: 400-500 m) megy tiltásba 349-el, szóval ha tudok akkor beállítok hosszabb 7. sebességfokozatot, hátha jó lesz.
-
DigitXT
félisten
Ha tiltáson mész, akkor biztosan nem használod ki "normálisan" a
pályát, szóval először azon állíts, utána kell tanulni a manuál váltót.
Simán másodperceket lehet bukni, hogy egy kisebb végsebességre
beállva mész végig az egyenes szakaszon. Meg úgy általában is.
Persze fordítva sem jó, ha "óriási" lenne a végsebesség, csak éppen
a gyorsulásod szar, így soha nem éred el azt a sebességet.Ezért
kell jól belőni. Persze a dolog az aero-val is összefügg: jó állítgatást! -
Zoo123
senior tag
Sziasztok!
Tegnap illetve ma hajnalban toltam egy kis TT-t SPA-ban, ez milyen eredménynek számít?
Utóirat:
Most először sikerült lepadlózni a verdát, több mint 6 hosszú másodpercre tiltásig,
nagyon-nagyon durva hangja volt 349 KMH- nál.
Aztán a célegyenes előtti hosszú enyhén kanyargós egyenesbe megint kiakadt a kilóméter óra.
Nem lehet valahogy elérni hogy ne 349-nél tiltson, hanem csak olyan 360-nál -
Sanya595
senior tag
Sziasztok.
Win install elött állok és a mentés dolog érdekelne.
Sajnos amitt nem rég linkeltek,azt nem nagyon vágom.
Kérdésem az,hogy milyen mappákat másoljak ki és honnan?
Mert nincs kedvem elöröl kezdeni.
Elöre is köszönöm. -
Balázzs
senior tag
-
DigitXT
félisten
Próbálj ráguglizni a keyboard hack-re.
Nem hiszem, hogy ezen múlna: szerintem a játék ezzel akar "segíteni"
a billentyűzettel való irányításhoz. Szvsz olyan lehet, mint az Xbox 360
kontrollernél a default beállítás, ahol a bal oldali analóg karra (kormány)
úgy reagál, hogy beáll ugyan a "kijelölt szögbe", de csak egy bizonyos
sebességgel "odatekerve" éri el... Tehát ezzel frankón kizárja a hirtelen
kormánymozdulatokat, ami persze elrontja az egész vezetési élményt,
már amennyire egy kontrollernél volt.A jobb oldali karon (magamnak
definiálva az irányítást), már jól reagál a "kormánymozdulatokra": olyan
gyorsan tekeri az adott szögbe, ahogy odatoltam a kart, így már frankó. -
Enton
addikt
válasz
"Infinity" #2923 üzenetére
Én még a összesen 4 pályán játszottam.
De van aki meg unja nem semmi. De szép lassan azért én is haladok vele.(#2924) Balázzs:
Az egereknél van valami frissítési ráta amit lehet hackelni, nem tudom a billnek van-e ilyen de szinte biztos. Próbálj ráguglizni a keyboard hack-re.
-
Balázzs
senior tag
Tényleg katasztrófa a billentyűzettel történő irányítás, mivel nagyon darabosan és késve csinálja csak, amit szeretnék. A késleltetésen nem lehet valahol állítani?
-
hermanyi
addikt
ha menetirányt nem fordítod csak megfordulsz akkor tolatsz
de próbálj meg úgy felállni a rajtrácsra ,hogy tükörből látod az indító lámpákatUnbaised-Ben
monakohoz képest nem kanyargós az ausztrál pálya
és hidd el nem mindig a 300 az élvezet ,én mentem tolatva kipróbáltam és nekem tetszett pedig volt ahol csak 30 at tudtam menni -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
hermanyi #2919 üzenetére
"tolatva kell versenyezni végigmenni mondjuk ausztrál pálya az nem annyira kanyargós"
1. Tolatva maximum 70-el lehet menni, azt hiszem, nem tudom mi ebben a jó.
2. Az ausztrál pálya pont hogy kanyargós
3. De ha már ekkora marhaságot találtál ki válaszd monaco-t, az még talán poén, de annak semmi értelme hogy ahol mehetnél 300-al ott tötymörögsz 70-el
-
hermanyi
addikt
hy új verseny kiírást találtam ki
tolatva kell versenyezni végigmenni mondjuk ausztrál pálya az nem annyira kanyargós
ha benne vagytok akkor egy multit lenyomhatnánk így
szal elalszanak a piros fények és mindenki Y ban megfordul és 3 kör -
kpal
nagyúr
válasz
csucsbicep #2915 üzenetére
Kicsit játszol vele és megszokod bill-el is elehet játszogatni. Nem tudom volt-e ez a hir Xbox LIVE Magyarországon november 10-től!.
-
Enton
addikt
válasz
csucsbicep #2915 üzenetére
Egy kormány vagy egy gamepad sokat tudna segíteni rajta.
-
csucsbicep
nagyúr
Hali!
Most próbáltam először a játékot, de nekem billentyűzettel katasztrófa volt az irányítás. A gond, hogy nem tudom finoman adagolni, csak darabosan lehet vele kanyarodni. Ez lehet vhol állítani esetleg?
-
Unbaised-Ben
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Hello!
Biztos volt már a kérdés feltéve párszor, de keresővel (sem itt PH-n, sem google segítségével) nem találtam rá választ.
Szóval: Hol/hogyan tudom a törést bekapcsolni?
Már kerestem mindenütt.
Előre köszönöm a választ! -
polonic
félisten
válasz
infectedmann #2911 üzenetére
Inkább csináljanak meg normálisan mindent a patch-ben és tartson tovább, hogy ne kelljen a későbbiekben megint egy patch-et kiadni.
-
infectedmann
őstag
válasz
polonic #2910 üzenetére
Sry.
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1882
Amúgy nálam kb. majdnem minden versenyen előfordul. Remélem hamar jön a patch ami megoldja meg még sok mindent
-
polonic
félisten
válasz
infectedmann #2909 üzenetére
A linkeket rakd be normálisan, így ki kell másolgatni.
Ez egy bug, hogy egyes autók nem mennek ki a boxba. De nem mindig fordul elő. -
infectedmann
őstag
Windows Live-os játékoknál kell a gfwl mappa is ahogy polonic írta. Anno GTA4-nél nagyon megszívtam. Próbáld meg ezt:
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=388658
vagy ezt:
http://www.gtagaming.com/downloads/gta-iv/tools/1882
Nem tudom más windows live-nél játéknál működnek-e, de GTA4-nél ez a két "hack" skippelt a gfwl-t és működtek a mentések.
Más.
Ezt magyarázza már el nekem valaki: http://www.kephost.com/view3.php?filename=uccbckrj1isbcm1frgde.png
Ez a három tuti nem volt kint a boxban. Nyakamat teszem rá.
Most 20%-os versenyeket tolok realistic szabályokkal minden segítség nélkül. És 30%-os versenynél is ezt tapasztaltam.
Most WTF van? Így csal az AI? Nem megy ki a boxba és meg sem bünteti magát érte?
Sajnos egyéb elfoglaltságok miatt nem tudok full versenyt menni és ez így eléggé illúzióromboló. Megyek a pole időt, méghozzá torony magasan a legjobbat esőben egy jó setuppal és kb. ennyit ér. Száraz setup-om is volt a practice-ról így az sem lehetett gond. Nem értem. Ne változtassak a verseny stratégián? Ha meg akkor megyek ki mikor kell a fél mezőny elmegy mellettem, tehát tök mindegy. -
D@ni88
addikt
újratettem a wint, mert kicsit befosott.
Bemásoltam a mentéseket a MyGames mappába, de nem tölti be, valakinektudja hogy lehetne megoldani? -
Rototti
senior tag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Motion_Blur #2895 üzenetére
hosszabb, technikásabb pályán simán megvan 3 másodperc difi, akár 4 is a TT és a GP között
,másrészt TT-ben nem kell alkalmazkodni, mindig ugyanolyan a tapadás, így akár a kanyarokat centikre ugyanúgy be lehet venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest