Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Steady74 #7238 üzenetére
Áááá.. Ezt kihagytam a számításból, most lebuktam..
Előbb-utóbb várható volt, hogy nem tudok majd minden részletre odafigyelni..
De ha úgy vesszük Te is a cinkosom vagy, mert a csúszka a kormányba van beleintegrálva és ugye az meg tőled van.!Köszi szépen amúgy, grisfiske 1:18.9-et ment itt, úgyhogy még kicsit dolgoznom kell rajta de már közel járok..
Tomi: pü ment.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #7207 üzenetére
Najó, szerintem a kettőt felesleges összehasonlítani.... Én személy szerint utálom a focit, de azt hallom, hogy mi folyik világszerte. Nem is kommentálnám... Egyébként nem csak a fociban hallani ilyesmiről (boksz, lóverseny, stb) ...
Azt pedig nem hiszem, hogy Brawn fogadással többet akasztana (ráadásul a csapatnak), mint sorozatos futamgyőzelmekkel, vagy legalábbis jó helyezésekkel...
Én az F1-ben még nem hallottam korrupciós-botrányról... De cáfoljatok meg!
Mindegy is, én senkivel nem szeretnék összekülönbözni, csak a véleményemet írtam le.
-
Motion_Blur
félisten
-
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #7143 üzenetére
Az én tápomnak 85-86% os a hatásfoka, nemhiába vettem ezt
Szóval a 70% kicsit alulbecsült
Amúgy én Speedhack-et használok f1-alatt, szóval ha valaki B Veyron sebességével ( 400 km/h ) levillog titeket valaki akk jó tudni hogy ki
de ez csak 80w-al növeli meg a tdp-t szóval lehetséges hogy ezmiatt van fagyás, fenébe nemis gondoltam volna.
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #7135 üzenetére
Áhh kizárt hogy ne legyen elég ez a táp ennek a gépnek. mégha valami gagyi codegen lenne vagy ilyesmi noname táp akkor aztmondom igen, de azért a corsair ph-s tesztek alapján is nagyon jól szerepelt. Meg azért annyira nem durva a konfigom hogy 350-400w-nál többet egyen, max hajtáson.
De ha netán igazad lenne akkor egy CORSAIR Gaming Series GS600W elég lenne szerintem.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #7114 üzenetére
A LAN-PARTY-n mindenki megkapja, ne aggódj... Egyébként hogy versenyeznénk Vixen-nel?
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #7055 üzenetére
Beleolvastam a feketelistás topikba, nagyon egyszerű a helyzet. Ezek nem értik hogy miért kapnak pályánként átlag 2mp-et és eszükbe se jut:
Ahogy anno Palik magyarázta futam közben hogy Barrichello miért kap körönként 1,5mp-et a csapattársától:
"Hogy mondjam hogy megértsd Gyulám?.. Bénább! Tudod.. a keze meg a lába!"
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #7055 üzenetére
Az érvei nevetségesek, és ha gyakorlatban látná az igazságot, akkor összeomlana az álomvilága, így marad a mocskolódás és fenyegetőzés. Nálam is a verekedéssel jött, mikor felajánlottam, hogy nézze meg élőben a körömet.
Nem jött el... A legszebb, hogy amiket mi írtunk róla, már megkapta a saját brigádjától is többször, amikor épp rajtuk csattant az ostor. Most persze most csak műtétileg lennének leválaszthatóak az ánuszáról. Gyönyörű jellemek
-
Steady74
addikt
válasz
Steady74 #6954 üzenetére
Nem tudom mivel érdemeltem ki, de az F1 Istene megszólított egy privát üzenet formájában, Sir Lancelot néven fut itt a ph-n:
Szia
K.Gyuri vagyok.
A kérdésem az, hogy mikor hívhatlak fel ezen a számon: 30/318-0789 (jók az infóim, még ez a számod, igaz?)
Az esti órákat kerülném a két kisgyereked miatt, és meg kéne beszélnünk, vajon miért érdekel téged a lakcímem. Ha van hozzá kedved, találkozhatunk itt Budapesten, valahol félúton, nekem Újpest messze van ahhoz, hogy kilátogassak hozzád egy ilyen ügyecske okán...
Pite...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #6869 üzenetére
Múltkor szim off nyomtunk egy 20%-os versenyt Spa-ban (első multis versenyem), és 1:39.4-39.8 között volt minden köröm, kivéve amiben kilöktek. Akkor még 39.2 volt a legjobb időm TT-ben.
Suzukában már szim on versenyt nyomtunk (20%), időmérőn 1:30.xxx-t mentem, versenyen meg 1:32 eleje/közepéket. Ezen kívül még nyomtunk pár futamot de úgy érzem sehol nem estem-keltem és konstans tudtam lenni hosszabb távon is.
TT sem egy körről szól, legalábbis én 20-30 köröket szoktam egybe lenyomni
-
-
ftomi74
tag
válasz
Steady74 #6802 üzenetére
Nincs , nem vettem fel a kört, még bízom a javulásban, ha sikerül javítani vagy hasonlót menni felteszem.
Motion_Blur: Nekem mostantól lesz hogy bezavarhat a ghostcar( a 35.3 még sok sebből vérzett), bár az első kanyarkombinációból még simán kitudok jönni elé, van még a körben, csak nehéz összerakni hibátlanul, beteg egy pálya
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #6756 üzenetére
de itt lakok mellette gyalog kemény 5 perc ha nem sietek
_kovi_
Én voltam kb 14-15 kört és felkelt a gyerek és romá törtem a Lotust
a 3. körben mentem ki a büntetésem letölteni mert csatában voltam az első helyért és a 2-es kanyarban segítettek a bukótérbe menni ,és én kaptam áthajtásost baleset okozásért -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Steady74 #6724 üzenetére
Hali! Hogy ment (megy) a hal ? akadt valami a horogra?
Én is emiatt nem játszottam már egy ideje
mert horgászni járkálok
,de eddig az idén nem nagy sikerrel,tegnap egy 1kg ponty semmi más!(konzerv kukorica )
. arra mik szoktak a horgodra akadni? valami a légnyomással nem stimmelt azt hiszem
Holnap remélem nagyobb siker lesz! neked is AKADJON !
-
-
válasz
Steady74 #6622 üzenetére
3DMark-ot már futtattam, bár sajnos nem tudom állítgatni, mivel próbaverziót sikerült talánom a neten. Nem volt gond. Furmark is ment 40 percet, azzal sem volt gond. Nem tudom elképzelni mi lehet. Kicist a táp gyanús, mert az új 3 hónapos 1,5TB-os winyóm kondíciójára a HD Sentinel 85%-ot ír, mert 5x felpörgetési gond volt, és ott írja hogy lehet hogy tápegység.
Ház szellőzésével is nehogymár gondom legyen:
Thermalthake Level 10GT a ház.
Venti oldalt: 20cm
Venti hátul: 14cm
Venti elől: 20cm
Venti felül: 20cmProcit Noctu D14 hűti 2 ventillátorral.
Az eset:
Bemegyek karrierbe, bejön a pálya, nyomom a P-t, majd a Q-t, majd a R-t. Első helyes lettem, majd "autosaving", átmegy loading-ba és megáll.
Tegnap rájöttem, hogy a CTRL+Alt+Del kombínációra regagál a winfos, így be tudom zárni a programot reboot nélkül. Tehát a játék fagy Loading-nál. Amit az 5770-nél sosem tett. Lehet eladom a 6950-et és veszek egy gtx 570 vagy 580-at, ha a tápcsere sem segít.
Érdekes mert más game-ben nem fagy. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Steady74 #6613 üzenetére
Amikor indul a játék felugrik 400-ra is, a menüben 70-80, játék közben 41-65. Igazából olyan 60 körül mozog. Igazodna a monitor frekijéhez? Igaz a pocsolya fix az be van téve.
Amúgy egy Phenom II X3 720 AMD a proci 3.2Ghz-re húzva. Gőzöm nincs mennyit használ belőle. Kevés lenne az FPS ettől a kártyától?Ja igen:19" 1440*900-ban max beállítással.
-
válasz
Steady74 #6615 üzenetére
Szeva!
Bocs, de egyszerűen nem tudok csatlakozni, állandóan befagy a játék. Még mindig nem találtam megoldást erre a gondra. Az első hívásod közben pont karrier race-n voltam, megnyertem, mentem ki egyből fagyott, a másodiknál meg be is fagytam ismét.
Nem tudom mi a gáz, a HD5770-nél ilyen sosem volt. -
Trihorn
tag
válasz
Steady74 #6587 üzenetére
Cső Steady.
Ezzel vitatkoznom kell, az első mondatod ugye nem gondoltad komolyan.?
Gondolom 20 fps-el még nem játszottál forma1-et de ez nem is csoda a gépedből kiindulva.. (király masina)
Részben igazad van, egy bizonyos határ felett elhanyagolható a különbség de..
Van egy olyan tényező, hogy input lag, ami nagyban lecsökkenthető az fps emelésével!
A Call of duty újabb részeiben ki is írja az fps mellé a késési időt miliszekundumban, ami durván a controller bemeneti impulzusa és a videokártya utolsó leadott képkockája közötti érték. Ez minél kisebb, F1 ben annál hamarabb reagál az autó a mozdulataidra, tehát nem elhanyagolható tényező.
Ha a bugokat kiküszöbölöd az általam leírtakkal és próbálkozol minél többfajta kormány beállítással,(75% linearity-t ajánlom, Korea-hoz kifejezetten jó és vedd visszább a kormány max. dőlési szögét) akkor tuti meg lesz az 1:32-es idő TT-ben.
Kihangsúlyoznám még egyszer a Standard-Fast gyorsmenüt, hiába van fast-en alapból, bugos, fast-ről vissza standard-ra és megint fast-re, csak úgy működik. Ez már alapból 1mp. -
polonic
félisten
válasz
Steady74 #6539 üzenetére
Én is köszi!
Jó volt! Nem tudom, hogy lettem második.
Lehet, hogy a rajtnál kicsi lökdösődtem, befurakodtam az elfordulásnál, annyit éreztem, hogy hozzáértem valakihez oldalról, de szerintem nem pördült meg.
Ez látszott a te szemszögedből? Mit tapassztaltál?
Elég jó volt a társaság tegnap.
Jövök legközelebb is, ma vagy holnap. -
Trihorn
tag
válasz
Steady74 #6504 üzenetére
Köszi Steady..
Valóban... többen is mondták már, hogy ez így nem fair...dehát amíg tapad a füvön a gumi és nem büntet meg érte a gép nem az én hibám, hanem a programé....én csak kiautóztam azt amit a gép még megengedett..
1:28.3-at mentem úgy is, hogy nem füveztem de olyan jól sikerült a Stowe, hogy inkább ezt videót raktam fel... Utólag már bánom egy kicsit.. -
Cobb
tag
válasz
Steady74 #6481 üzenetére
Érdekes,hogy emberek élvezni tudják a Controlleres játékot!Én G25-el nyomom...el sem tudnám képzelni anélkül!!!G27-ben gondolkodom meg egy frankó Cockpit-et is kinéztem a Hardverker oldalán!Elég sokat játszom,de inkább főleg TT-t!
Blaumann77 a Live nevem,ha gondolod nézz rám!
-
Cobb
tag
válasz
Steady74 #6479 üzenetére
Miután megelőzted és próbált helyezkedni,illetve pozíciót találni, az sem volt már igazán helyén való részéről...!Azon gondolkodtam, hogy én milyen módon reagáltam volna le, de te a legjobban csináltad, 1 kör alatt kapott 3-4 tizedet és ezért ment fel a pumpa..!Nagy volt neki a tempó...!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest