Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Bluetooth hangszórók
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Az órán a "Készenléttel kapcsolatos javaslat"-ot (pl.: "A mentális helyreállítás...") ki lehet valahol kapcsolni? Mivel állandóan osztja az észt és kicsit kezd idegesíteni. Különböző tanácsokat ad hogyan lenne jobb nekem, de nem látok menüt, hogy hol lehet kikapcsolni.
Ja és most feldobja még: "Előrehaladási emlékeztető"-t is.
Előre is köszönöm.
-
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Berendeltem egy sima nem NFC-s verziót, Alza-nál szállítással 32 680 Ft-ra jött ki. Sokat gondolkodtam, hogy megéri -e az NFC-s változat, ami 40 ezer Ft körül lett volna, de NFC-t nem használok, a szíjakból pont a sima fekete szilikon tetszik, egyedül a zafír kijelző lett volna jó, de egy kijelzővédőt nem nagy dolog rátenni és úgy tudom más különbség nincs, ezek miatt szerintem (talán) nem hoztam rossz döntést. Szombaton érkezik, az appon minden már beállítva (amit lehetett óra nélkül), meglepődtem hogy ennyire jó az app, eddig azt hittem, hogy a Huawe Health tetszik legjobban, de most így elsőre, használat nélkül, még jobbnak is tűnik, de majd kiderül valós használat közben. -
brownus
veterán
Szauna melegét bírja vajon az óra?
-
brownus
veterán
Hol lehet kikapcsolni a zepp aura prémium :" automatikus megújítás engedélyezve"?
Köszi!Egy hét után kaptam egy részletesebb elemzést, de sztem nem kell ez nekem
-
brownus
veterán
Nfc fizetés működik gond nélkül? ennek az órának a nfc verziójában gondolkodom vagy a balance 2-ben. Az most jó áron van, de lehet karácsony előtt még lejjebb megy az ára...
Off:
Rengeteg tesztet/reviews megnéztem és elolvastam hogy mi kell/het nekem. Ár érték arányban az Amazfit a legjobb. +designban is!
Mivel pixel 9 telóm van, gondolkoztam a PW4 órában is, de a Fitbit app fizetős, az akku idő meg röhejes. Agyf.szt kapnék, hogy minden este tölteni kellene. És a balance 2 fele annyiba kerül! -
brownus
veterán
Hy, én az nfc nélküli verziót vettem, 33k. 1 hete használom, nem zavaró éjszaka sem. Pofás kis óra. És tök egészséges vagyok szerinte xd.
Mindenkinek:
Érdemes előfizetni erre az aura prémiumra? Most akciósan 11k egy évre. Valaki használja?(ma megyek úszni, kíváncsi vagyok mit mutat majd....)
-
Atomgeszi
nagyúr
Válaszolt, de azt mondta, hogy nincs Xiaomi telója, magyarán akkor nem a kérdésre lett válaszolva.

Én kifejezetten Xiaomi telefonon kérdeztem, mert mint a reddit-en is van a bejegyzés, Watch 2-vel sem lehet. És nem az óra a hibás, mert pl nekem Galaxy Watch 6-on sem lehet válaszolni lezárt képernyővel, miközben más telefonnal megy, tehát valami a Xiaomi rendszerben van korlát, ami érdekelne, hogy ezt a korlátot az Amazfit esetleg áthidalja -e.
Xiaominál saját megoldás van, és pl Bip S feloldja a telefont.
Szóval gyanítom a feloldás működne, már csak a messengeres a kérdéses
Ezért a kérdésem olyanokhoz szólna, akik Xiaomi telefonnal és HyperOS rendszerrel használják az órát.
(természetesen köszönöm az eddigi válaszokat, de kifejezetten xiaomi telefonnal való használat érdekelne)

-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Bferibörs
üzenetére
Nem értem, miért milyen topikban kellene feltenni az órával kapcsolatos kérdést?

Akkor még egyszer.
Xiaomi telefonnal használva az órát. Ha le van zárva a telefon, és jön messenger értesítést, akkor lehet válaszolni az órán az üzenetre anélkül, hogy a telefon kijelzője fel lenne oldva?Azért, mert ezt még a Watch 2 sem tudja. [link]
"1 - I can't reply to Facebook Messenger notifications unless the phone is unlocked. If it is locked, a tick appears saying it has been sent, however this does not happen. "
A feloldás úgy értendő, hogyha a képernyőzárat nyitni akarom, vagy mondjuk egy értesítést megnyitni a telefonon, akkor az óra közelében a rendszer automatikusan feloldható BT eszközzel. Ez szintén Xiaomi telefonon a BT menüben elérhető "Feloldás BT eszközzel"
-
Bferibörs
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Hát ezt a kérdést nem ebben a topikban kellene feltenni.
Ez az óra tudja a messenger üzenetet kezelni,lehet válaszolni az órán,nem kell hozzá a telefont feloldani.
A feloldást nem,ha jóra gondolok,amit írsz. Ha a telefonon akarsz megnézni valamit,akkor fel kell oldani, nem oldja fel az óra.. -
Atomgeszi
nagyúr
Xiaomi telefonon!! Messenger üzenetre lehet válaszolni az órán úgy, hogy a telefon képernyője le van zárva?
Bluetooth feloldást tud? (ha a telefon közelében érzi az órát, akkor nem kér feloldómintát sem ujjlenyomatot csak bizonyos időközönként) -
A telefonról lecsatlakozás (és visszacsatlakozás) jelzése Bluetooth Alert appal megoldható.
-
youngboy
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata Samsung telefonnal, amin munka profil is van? Kezeli az app a munka profil alkalmazások értesítéseit?
Korábban váltanom kellett, mert nem tudta. Ez azóta működik már?
Köszönöm.
-
Hi
használja valaki ios-sel?
az alzában 33 a sima 42 az nfc
berendeltem egy nfc-set meguntam az apple watch naponta töltögetését -
Csaby25
őstag
Sokan dicsérik a HUAWEI Watch Fit 4-et.
61k lenne, hátha lesz rá Black Friday-es kedvezmény holnap(Románia)
Szerintetek megérné a felérat, illetve tényleg bestbuy ebben az árban? -
"úgy látom ebből csak kerek van ...."
Ezt írtad, ezt én úgy értelmeztem, hogy szögletes órát keresel.
Közben megkérdeztem az ai-t is, ezt válaszolta:
"A mondat megjegyző jellegű, például ha valaki azt várta, hogy változatos formák legyenek, de csak kerek formát lát."
Az Amazfit szoftveresen jóval a Redmi-k fölött van.
Az Active 2 Premiumnak rozsdamentes acél háza és Zafírkristály kijelzője van, ezekben jobb a Huawei-nél is. -
Csaby25
őstag
Ok, most hívtam az üzletet, nem online vásároltam, de azt mondták, hogy 14 napon belül kicserélhetem bármi másra, mondtam hogy lehet hogy nincs meg a doboza, azt mondták az nem gond, a számla a fontos.
A kérdés hogy mit válasszak hasonló árban(40k körül), Active 2 úgy látom ebből csak kerek van ....
Redmi watch 5 esetleg? -
-
-
Csaby25
őstag
Sziasztok!
Amazfit Active:
Miután kikapcsolt a képernyő, csak rövid ideig működik az érintésere való ébredés(wake on tap), utána már nem. Ez normális? Nem találtam sehol erre vonatkozó beállítást..
Köszi! -
Bezzeg az időjárás appot nem optimalizálják, tehetnék rá egy frissítés most gombot.
-
Bferibörs
addikt
Frissítés érkezett:
[kép] -
-
Bferibörs
addikt
De jó,köszi a megmentőknek!!
-
Végre
Nekem olyat csinált, h 26%-al este lefeküdtem, reggel se kep se hang. 0%-ról indult a töltés. Azóta jó.
-
Helyreállt a topik, szuper. Nálam nagyon bevált az óra.
-
Bferibörs
addikt
Jönnek részemről a hülye kérdések,bocs.
1 a beállításokat lehet valahogy menteni?
( Ha másik telefonnal párosítom akkor ne kelljen újra mindent beállítanom)2 ha xiaomi fiókkal lépek be ,történik valami változás. ( Van rá beállítási lehetőség az appban.
Esetleg mentés,vagy az okos otthonban való megjelenés?) -
No én beálltam egy 7 napos üzemidőre. 27-80% között. Ez így nagyon szuper!
-
Ma jött elő egy olyan hiba, hogy a lenémított telefonomat a Zepp visszaállítja hangosra kimenő hívások indítása esetén.
Rohadt idegesítő.
Valaki találkozott ezzel?
Nem állítottam semmit. -
gombasm
aktív tag
+1 az automatikus edzésfelismeréshez: hétfőn nekem is volt egy 60 km/h feletti átlagú kerékpározásom, gyorsan ki is kapcsoltam az edzésfelismerést a kerékpározásnál
.Megcsinálja még azt is, hogy ha nem kapcsolod ki/állítod meg a sétát (automatikus megállítás/indítás bekapcsolva) és beülsz autóba, akkor folytatódik a sétálás kicsit gyorsabban....
De: ez a cucc újonnan kerül annyiba, mint a Garminhoz egy gyári szíj, szóval szavunk nem lehet.
[link]Nagyon meg vagyok vele elégedve, Garminom is van, de az nekem szükségtelenül sokat tud és elemez, az Amazfit teljesen kielégíti egy hobbi szintű sportoló igényeit, ami én is vagyok.

-
Igen, plusz az automata edzésfelismerés kaotikus továbbra is, ma kocsival jöttem dolgozni, és biciklizésnek érzékelte...
Gondolkoztam rajta, hogy visszaküldöm, de már szinte minden minden márkát kiptóbáltam a Garmin kivételével, aminek a termékei elketyegnek nagyjából egy hétig.
A Garminok kinézetre nem jönnek be, és azok alapvetően is inkább sportközpontú órák. Wear OS-re meg nem akarok visszamenni jelenleg. Így marad az Active 2, mert szoftveresen összeszedettebb, funkciókban gazdagabb, mint a többi márka szerintem.
Ezzel a pár apró kellemetlenséggel együtt tudok élni. -
válasz
Kolondrum
üzenetére
+1 az Alira, minden okosórámhoz, telefonomhoz onnan rendeltem tartozékokat.
Érdemes a Choice felirattal ellátott termékeket összeválogatni egy rendeléshez. Asszem 3 termék vagy 10 USD felett ingyenes a szállítás, és ezeket a rendeléseket majd a DPD szállítja ki, viszonylag gyorsan ideér Kínából. Átlagban másfél hét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed: Valhalla
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest