- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #6794 üzenetére
Én adok szívesen mentést ha kell, csemegézhetsz a setupok között, bár a carrier még nincs megkezdve..
Annyi lenne amúgy, hogy kimásolom a XLive és az F2010 mappát, rarba becsomagolom és felrakom egy megosztó oldalra? -
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6738 üzenetére
Holnap írok Codemastersnek ,hogy a neked szánt F1 2011-böl töröljék a 7-es sebességfokozatot
giigz : Szívesen
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #6648 üzenetére
Tegnap felmentem játszani Hockenheimre de egy normális kört sem tudtam menni pedig csak 1 hetet hagytam ki.
A futamon végig kinlódtam és utolsó lettem..
Nem szeretem ezt a pályát.. -
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #6637 üzenetére
Nm.
Igen nekem is csak emiatt van bent. Pocsolya fix nélkül az ideális ív sem gumizódik.
-
válasz
Rolly Dy07 #6631 üzenetére
Jövő hlten rendelem a Corsair AX850-et, utána kiderül hogy táp gond volt-e.
-
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #6618 üzenetére
A pocsolya fix zabálja az fpst. Minap állítgattam és tesztelgettem pont. DX11 pocsolya fix nélkül: min-75 avg-85 és ugyan ez csak pocsolya fixxel: min-52 avg-58
. Még ha visszarakod DX9be az dobhat rajta úgy min-79 avg-100. Mindezt a játékban lévő benchmarkkal mértem természetesen minden maxra húzva.
-
válasz
Rolly Dy07 #6626 üzenetére
Miért, előtte volt gondod?
-
válasz
Rolly Dy07 #6620 üzenetére
Több hűtést
. Minek? VGA nem megy 70 fölé, Proci sem melegszik, nincs melege. Winyók HD Sentinel szerint semmi gond a winyókkal. Szerintem a tápom lesz kevés, meg újra kéne telepíteni a rendszert. Utána találgathatok. Ki is veszem a 160-as winyóm szerintem mert marha lassú már.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6612 üzenetére
Szinte biztos, hogy nem
sztem... nem tudom most milyen procid van, de ha a progi nem használja ki a több magot, hiába van 6, ha abból 2 5%-on pörög csak.
MEgnéztem az elébb vsync nélkül, menüben 400, multiban 100-130 fps körül van 1920x1200 ban. Igaz most meg annyira hangos a vga mint az állat, vsync-kel csendes volt -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6610 üzenetére
Mennyi a minimum fps-ed így?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Rolly Dy07 #6603 üzenetére
Sima 22"-os Fujitsu Siemens, már vagy 5 éves
De ilyen csíkozást már nagyon régóta nem tapasztaltam. Talán egyes játékoknál az átvezető videókban, de F1-nél ott se.
-
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #6599 üzenetére
Ugyan ez nekem is a gondom a TFT-vel, nekem is tördeli a sorokat..
V-sync megoldja de úgy meg rohadtul elkezd késni az irányítás.
Ha valakinek van egyéb ötlete, szívesen venném! -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #6580 üzenetére
Ebben a videóban nem is gyepálja a gépet, jó a 7. lehetne hosszabbb de nem ezzel ver rám 1mp-t... Nem értem, hogy csinálja, egy darabig épp csak egy picit volt gyorsabb, aztán egyik pillanatról a másikra mindenhol javult minimum 1mp-t.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #6574 üzenetére
Versenyen is jók ezek a beállitások:
Hockenheim_grisfiske
43:55-öt ment 50%-oson -
válasz
Rolly Dy07 #6505 üzenetére
Közkincsé tehetnéd a "köcsögök listáját" itt.
Szombaton már egy Asus HD6950 DCII-es fogom nyomni a gamet
-
paramparya
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
Te hogy a p*csába' mész így esőben?
Most tartok silverstone-nál, 3 nap alatt begyakoroltam, hogy egész jó köröket tudjak menni, megvan a pole (pro szintre levettem), indítom a versenyt, eső. [sadtrombone.wav]
Kb ötször indítottam újra a versenyt, gondoltam azért valahogy hátha összejön az utolsó előtti hely, de nem akarja (persze az idegrendszerem is egyre jobban távolít tőle
)
Nem volt semmi segítség bekapcsolva? Én ha nyomok egy kövérebb gázt, már pördülök is ki, pedig nagyon próbálom úgy, mintha tojáshéjon lépkednék, nem is csinálom rosszul szerintem, de így simán lehagynak. Pedig valenciát esőben sikerült második helyen hozni.
Force India, balról a második quick setup, és olyan eső, hogy nem extém esőgumin megy mindenki.
Mi a titok? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6275 üzenetére
Az utóbbi időben csak kikapcsolt szim-mel megyek. Annyira keveset játszok (max. heti egy alkalom), hogy a játék, a kikapcsolódás élményét ez jelenti számomra. Tudom-tudom, hogy ez így nem igazi, meg a szimulátor élménytől elmarad meg bla-bla-bla, de igazából játszani, kellemes élményeket szerezni ülök le, és nekem ez a játékmód adja ezt meg.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6268 üzenetére
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6262 üzenetére
csak egy kis cikk
érdemes elolvasni, a szimulátorozásról szól, élpilótákkal... [link]
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6252 üzenetére
Race On? Tetszik a túraautózós ötlet, esetleg lehet csatlakozni?
hol veszed, mennyiért? -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #6248 üzenetére
De rég láttalak, mi van Veled?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #6169 üzenetére
Én is várom,de remélem ha kijön a 2011 akkor min.2 évig nem jön több
.. féradság? Hát igen,RCDGridbe nem volt olyan hogy fáradság meg ilyen misz masz, max az ujjaim fáradtak el. Most meg lenyomtam 2x20% meg egy 10%-t és ténylegesen kivagyok dőlve!
Kár Steady hogy elmentél,azt hittem meccs lesz a végére!kénytelen voltam egyedül behuzni az első helyet
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6158 üzenetére
Persze légkondi, meg szalmaszoknyás lányok legyezővel.
Nyilván az lenne a megoldás, de azért légkondit beszerelni, hogy tudjak a melegebb napokban is játszani, nem éri meg. -
benjemin1994
tag
válasz
Rolly Dy07 #6087 üzenetére
Majd felfeszlek titeket freind re
kössz -
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6056 üzenetére
Azt hiszem azt csinálom, h visszaállok AT-re, amíg belejövök a fékezések/kigyorsítások ritmusára segítségek nélkül.... Aztán ha már jól megy, akkor újra MT!
Ezen a gáz-fék egyszerrén már én is gondolkodtam, h kiküszöbölné a hirtelen gázadás problémát. Hát ha nálad megy G27-el, akkor valószínű az én G25-öm is tudja....
Kísérletezgetek, aztán majd csak fejlődök!Köszönök még1X mindenkinek mindent!!!
P.S.: Modoknál mi az a tyres 1.3? Nem merem felrakni, amíg nem tudom...
-
PiE137
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #6043 üzenetére
Pontosan mit értetek degresszív - váltással összehangolt - fékezésen?
Milyen technikát alkalmaztok?
Mert én például jártam már úgy is, h a túl gyors visszaváltásoktól befogott a motorfék, és elindult attól is a kocsi hátulja....
A másik, amit nem értek, h ti milyen váltót használtok? Mert a videókon sokszor csak az látszik, h pl. 6 után egyből 2-t ír ki a fokozatra... hogy tudjátok ilyen gyorsan visszadobni?
És amúgy a gép alap gyors setup-jai nem érnek semmit? Mert annyi időm azért nincs, h kitapasztalgassam, h hogyan kell minden pályára magam ráállítani a vasat... -
Rototti
senior tag
válasz
Azt én is meg tudom erősíteni, hogy az nagyon fontos, hogy még mielőtt bármiféle versenyzés szóba jönne, meg KELL tanulni a pályát. Nem csak 5 kört végigmenni, aztán "ok ezt tudom, haccóljon!".
Én például úgy csináltam, hogy 1 év karriert becsülettel végigtoltam. Szabadedzéseken megismertem a pályát, féktávokat, sebességfokozatokat, majd 40%-os futam. Majd ha ez megvolt, onnantól mentem multira, de csak azokon a pályákon, amin már mentem karrierben versenyt.Setupról csak annyit, hogy szvsz az az utolsó, amivel foglalkozni kell. A legtöbb pályára jó a jobboldali alapsetup, azzal is el lehet verni a multis mezőny nagy %-át.
-
Steady74
addikt
válasz
Abszolute így van.
A degresszív fékezés és a visszaváltás összhangja nagyon fontos, mert stabil lesz az autó féktávon, és rövidebb is lesz az.
A kigyorsítás segítség nélkül meg kb úgy néz ki nálam - igaz ez autóbeállítástól és pályától függ- hogy kb 3. vagy 4. fokozatig nem tudok padlógázt nyomni, mert vagy annyira kipörög a kerék, hogy 2 kör alatt boxba kell menni, vagy keresztbe állok.Ha gondolod nézd ezt a videót meg. Igaz, időben messze vagyok a nagyoktól (Bence, Rolly, sziszifusz, Vixen.., Sugar ), de heti pár óra játékkal itt tartok.Korea
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5863 üzenetére
Hétvégén lesz valaki on-lány? Ha minden jó lesz, akkor jövök 0 xp ponttal
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5777 üzenetére
Már eleve indulásnál meg lehet határozni a benya mennyiségét, körszámra vonatkoztatva. Amennyiben ez nem elég, akkor marad a jobb láb illetve a menet közben a motorvezérlés állítása. Én utóbbit használom, már csak azért is mert sokszor bugos a setup, mert fast motorbeállítással megyek ki, és ha állítom, akkor standardként mutatja, és valóban úgy is használja. Régebben 20 vagy 30%-os futamokat nyomtam, ha éppen nem volt on line verseny, ilyenkor az első 5-6 kör fast beállításon volt, utána standardra vettem vissza, de sosem volt olyan, hogy kifogyjak a naftából.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5709 üzenetére
Kösz, de már nem megyek vissza DX11-be.
Lehet, hogy telepítem a patch-t, mert idegesít, hogy még a következő kört is érvényteleníti és bevetem a pocsolya fixet, ha gond lesz a tócsákkal.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5705 üzenetére
Az jó idő
GP időmérőn próbáltam ki a 7-4-et azzal mentem 14.9-et, és abban is volt még egy kicsi, de ki fogom próbálni a 7-2-t is.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5630 üzenetére
nem tudtam csatlakozni, network errort kaptam a live-ban, holott netem volt. pedig pont abu dhabiban jó vagyok
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5587 üzenetére
King of the noobs
Nooblord
Bastard
Crasher idiot
Cheater
Drive like a shemale
és még lehetne fokozni, de ezt mindenki ismeri ..i.
Kár, hogy itt nincs olyan on line chat mint a GRID-ben volt, mert a barmokat ott jobban lehetett oltani, és ami nem utolsó, hogy ha valakivel kiszúrtak, és jelezte, azonnal látta mindenki,és onnantól indult a vizsla effektus -
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #5557 üzenetére
Nem kell leforditani van amit megértek,csak nem mindig figyelek arra amit mondanak ezért lett volna jó ha az is magyar
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5557 üzenetére
Csak fejből amire emlékszem, mert nem nagyon karrierezem.
Engine, breakes and racing tyres is on optimal tremperature. - A motor a fékek és a gumik megfelelő hőmérsékleten vannak.
The engine is too hot. - A motor túl meleg.
Amikor szárad a pálya szokta mondani, hogy hamarosan felteheted az intermediate gumikat, de ezt most nem tudom neked leírni.
Amikor előzgetsz mondogatja, hogy "gyerünk most a következő xy versenyző következik".
Ha rosszul írtam valamit bocsesz. Amúgy ha fan vagy ezeket meg kell hogy értsd. Kicsit tanuld meg az alap kifejezéseket az F1-ben és nem lesz gond!
Mire még emlékszem a boxban:
Let's fire the engine! - Gyerünk a motort beindítani!
Fuel load change it! - Üzemanyag szintet átállítani.
To Change tyres! Kereket lecserélni. -
HPC
tag
válasz
Rolly Dy07 #5556 üzenetére
Amit Lorant linkelt most az all assist off!
-
pcguru1
őstag
válasz
Rolly Dy07 #5549 üzenetére
Értem csak azt olvastam valahól,hogy az üzenetek is magyarul vannak
-
tomic
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5538 üzenetére
Küldhetnél egy nevet.
Akkor te biztos jó vagy benne. -
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5497 üzenetére
Magamtól lusta lettem volna átszokni, de már örülök neki hogy forszírozta valaki a dolgot. Két gyengébb TT-s időmet már így javítottam meg.
Az apex amiatt nem látszik néha mert nagyon alacsony a cockpit nézet. Én egy módosítottat használok, picit magasabban és hátrébb van így a nézetem. Eddig fix nézetet használtam, de az előbb felraktam hozzá a módosítottt actionmapot és így még be is néz az kanyarban. Jónak tűnik, bár csak 1 körre próbáltam ki, de szerintem be fog válni. -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5498 üzenetére
kösz
, még én is meglepődtem, hiszen a vicc az, hogy még 3 hónappal ezelőtt örültem ha valenciában 1:40:1xx idő környékén tudtam időt menni, most meg igazán meglepődtem, hogy kis hibákkal mentem 1:38:2xx időt. Szóval ezek szerint fejlődtem azóta, ami pozitív számomra...
Egyébként igen, sok múlik a szerencsén is a versenyek alatt.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5454 üzenetére
Lehet, hogy szoftveres gond van, nem hardveres, tényleg. Gigalagg nekem is szokott lenni, igaz csak nagyon néha, szerintem más versenyzők netsebessége miatt, de nem jellemző. Mondjuk nekem a győzelmi esélyeimet nem nagyon veszélyezteti, ez megnyugtat
.
Esetleg a lapozófájl mérete lehet a gond, vagy kevés a szabad hely a rendszervinyón, vagy ezer más oka lehet, nem tudom. Talán az F1 2011-ben nem lesz ilyen
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5408 üzenetére
Sajnos már itt is egyre több a f@szkalap, magam is tapasztaltam, pl tegnap. Melburne, 20%, gum szim kikapcsolva, második helyen megyek, stabilan 1 mp körül az elsőhöz képest. A 3. körre behozom a hátrányt, a célegyenesre egyszerre fordulunk, én belül tudok maradni a kigyorsításnál. A célegyenes közepén nekinyom a jobb oldali falnak a k@cs@g. Következő körben ugyanaz a helyzet, csak már a célegyenes elejétől folyton előttem van, kb 25X vált irányt. Azt már nem is mondom, hogy a 4. körtől folyamatos a lekörözés, de szinte versenyezni kell a parasztokkal, h le tudjam körözni. 5. körben átveszem az első helyet, de csak a célegyenes végéig, mert úgy seggbe kúr a gyerek izomból, hogy a kavicságy túlsó végén állok meg...
Bence stratégiája lehet helyes, olyan pályán menni, amit kevesen szeretnek, mint pl kína, így a nagy számok törvénye alapján kevesebb lesz a köcsög. -
Trihorn
tag
válasz
Rolly Dy07 #5371 üzenetére
Hát ez igen érdekes volt..
Most már bátran kijelenthetjük, hogy téged kedvel legjobban a program.. -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5371 üzenetére
megvan az első cheater
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5348 üzenetére
Sikerült nekem is..
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #5346 üzenetére
Így csináltam és NEM ment!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5303 üzenetére
Dettó, mármint, hogy nem voltam tegnap, de ma tudok jönni
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5205 üzenetére
Vagy hogy lehet aszt hogy most a 9est használlod vagy a 11est? Direktx
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5203 üzenetére
Én is szívesen vennék videókat, mert elméletileg bírnia kéne a gépnek, de 1 versenyt ha felveszek, az nálam 50 giga minimum, persze ha FullHD veszem. Ezért is kérdezném azt Rolly, hogy te milyen felbontás és grafika mellett veszed fel?
A videó alatt, észrevettem azt, hogy én sokkal agresszívebben vezetek, többet csúsztatom a farát a kocsinak, és fékezés közben már kanyarodok többnyire, ahol muszáj, stb...
Ezzel szemben te "láthatatlanul" vagy gyors, mész tök egyenletesen.
Mondjuk ezt az észrevételemet látni is tökéletesen a gumikopáson, amit ugye mindig említjük a másiknak, kinek hogyan állnak a gumijai.
Én egy picit jobban koptatom a gumikat egyébként.Steady74: Köszi
-
Sanya595
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5189 üzenetére
Grat a vidihez!
-
Steady74
addikt
válasz
Nagyok voltatok, grat mindenkinek! Rolly, klassz a videó.
Monaco durva volt, amit ott kaptál
Bence sokszor más dimenziókban autózott ahogy láttam, sok futamot nyert, Gurut is jó volt látni! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #5194 üzenetére
Jó lett a videó,meg az is hogy ott voltam,az már gáz hogy én voltam a szellemautó.de hát ez van! Grat
-
HPC
tag
válasz
Rolly jó lett a videó! Voltak kemény meccsek.
Sajna csak a végére értem oda.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
azt meglehet oldani, van mute funkció (gombkombinációra)
, így amíg veszed, addig bekapcsolod
-
fagy53
nagyúr
válasz
Rémisztő lehetsz a visszapillantóban, mert menekültek előled a fűre, sóderágyra, bárhová csak el...
, alig kellett előznöd a jobb helyezésért!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Jóóóó, király
, a légvégét sajnálom, rövid volt a féktáv
Majd még vedd a meccseket, mert ez tényleg élvezet már nézni is -
Patrick
addikt
válasz
Huhú, az ott én vagyok.
Csak sajnos, na mindegy, Rolly ment jobbra én meg egyenesen semmi vész.
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5181 üzenetére
Okés.
-
whabaky
tag
válasz
Rolly Dy07 #5174 üzenetére
Ja, hát mondjuk az igaz, hogy időben és "térben" vannak különbségek, de ha össze tudunk gyűlni 8-10-en, akkor lekörözések is lesznek szép számmal (senki ne vegye magára, magamra értettem
), illetve a boxkiállások is lehetnek izgalmasak
Szerintem egy próbát akár meg érhetne egy 50%-os
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #5157 üzenetére
Már én is kiváncsi vagyok rá
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5154 üzenetére
Hát a vidik hol vannak drága barátom??
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5138 üzenetére
Végsebességben én nem láttam tőle semmi furcsát, csak az tűnt fel Brazíliában, hogy ő keménnyel indult, mi meg Unbaised-del lággyal és ugyanolyan gyors volt. Az elején ennyire kevés különbség lenne kemény és lágy között?
Tény, hogy nem vagyok formában, mivel kb hetente egyszer játszok, így elképzelhető, hogy keménnyel is jól tud menni ellenem, csak az volt a fura, hogy Unbaised tempóját is tudta tartani.Pár hónappal ezelőtt Montrealban történt ugyanez, ott keménnyel gyorsabban tudott menni, mint én lággyal. Akkor is furcsálltam, de lehet, hogy én hagyok benne időt.
Egyébként furán viselkedett pénteken, mert szinte az összes versenyből kilépett. Mivel a játék csak a győzelmek számát számolja, így nem értettem, hogy ez mire jó.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5149 üzenetére
Jó volt ismét!
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5144 üzenetére
Nem kell elnézést kérni
, lehet igazad van, csak annyit mondtam, hogy nekem abban a pár versenyben nem tűnt fel semmi különös, főleg nála nem, de ha már itt tartunk.
Valóban elég szánalmas az, amit csinálnak az emberek a játék során, és nem csak a mocskos csalókra gondolok, hanem arra is, hogy ha valakit éppen leköröznek, akkor az húzódjon le a pálya szélére, és vegye el a gázt, de nem, a pancser sunyi módon DIREKT ki**sz a másikkal. De ezt nem is fogom soha megérteni. -
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5144 üzenetére
Bár ez nem kapcsolódik ehhez, sajnos nem tudtam lenni, de nem értem miért kell csalni... ahogy azt sem, hogy egy adott pályán, hogy mennek 1 perc alatt...
Ilyen téren a ranglista nem feltétlen mérvadó sajnos.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5142 üzenetére
lehet igazatok van, nem tudom, de én nem vettem észre semmi furcsát tőle... ráadásul még agresszív se volt tegnap, legalábbis velem, azt viszont láttam, hogy abu dhabiban ti egymással ütköztetek...
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
én nem vettem észre végsebességben különbséget, sőt, ott volt a szélárnyékomban, és alig tudott közeledni szerencsétlen
-
ftomi74
tag
válasz
Nem emlékszem pontosan, de kb 10mp-et vert rám Yas Marina 20%-oson, úgy hogy letörték a szárnyam az 1. körben és meg kellett várnom a míg az előttem repkedő, pörgő autók után tovább mehetek.
Nem tűnik lehetetlennek -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Hát én nem tudom,de valszinü az a pálya jobban ment neki nem?
épp most játszottunk egy oltári jót G1el.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5106 üzenetére
Akkor megint Te leszel a szeró, hacsak nem jön Guru, vagy más vki, aki viszonylag erősebb géppel rendelkezik. Reméljük most nem lesznek kapcsolódási gondok.
-
KaraDani
addikt
válasz
Rolly Dy07 #5064 üzenetére
Japánban mit használtál? Kíváncsivá tettél
Amúgy félre ne értsd, nem vezetek különösebben jól, és nem is gondolom magamról. Egy szintet megütök azért, de egy rendes online ligába pl. biztos, hogy közöm nem lenne az élmezőnyhöz.(majd most kiderül, PH WTCC TEAM bajnokságon indulok, majd jól kullogok a végén, max a billesekkel jót küzdök ha nagyon béna leszek, a lényeg, hogy küzdelem legyen)
-
krazsó
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #4972 üzenetére
SZUPER MŰKÖDIK!!!!!!!!!!!
Hát ezt nem hittem volna igazad volt egy árva garast se tettem volna rá.TE TUDSZ VALAMIT KIRÁLY VAGY.Most bedobok pár nyugtatot aztán durmulok holnap meg nyomom egész nap kösszöntem krazs!
-
krazsó
csendes tag
válasz
Rolly Dy07 #4960 üzenetére
Már egy órája keresem de nem találom amit mondassz.Melyik menüpontban van ez a beállitás?
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4960 üzenetére
én vagyok már egy ideje, sziszifusszal együtt.
Steady, a videón nem látom a "mapot", ami pl mutatja a kanyar ívét, többieket. Nem is használod? -
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
Én sem támogatom a 10%-os futamokat. Főleg időmérő nélkül, mert az a pár kör semmire sem elég szoros mezőnyben. Ráadásul pont az a lehetőség nincs meg, amit írsz, hogyha az elején kivágnak, vagy összetörnek, akkor simán ki lehet menni keményért és már nem kell visszajönni. A keménynek lehet adni, az sosem fogy el a végére.
A 3 körös és a 10%-os futamok arra jók, hogy gyorsan növeljük a pontunkat és a győzelmek számát, de a rendes versenyzés élménye nekem 20%-tól kezdődik.
Egyébként sztem ez a játék nem igazán ad lehetőséget a gumispórolásra. Még én sem találkoztam olyannal, hogy vki előnyt szerzett volna azzal, hogy egy körrel tovább maradt kinn, mint én.
krazsó: Használd a jobb oldali alap setupot (legkisebb leszorítóerős). Nem kell a részletekkel babrálni. Azzal fog menni 355-öt Monzában.
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4921 üzenetére
A gumi spórolásnak akkor látnám értelmét, ha 20%-oson a lággyal 1-2 körrell többet tudnál kint maradni, mint én. De ezt még senkitől sem láttam, már a plussz 1 kör alatt is bukni szoktak.
-
Dózer
tag
válasz
Rolly Dy07 #4909 üzenetére
Biza én. Da ha kérhetem Laller
Lassan rázódtam bele, meg az exre is már ráférne egy mosásCsak tudnám hogy a pics@ba mentek több km/h_val gyorsabban mikor én is csak 3/1-es szárnyakkal megyek és még a 40 fps-em is megvan...
-
whabaky
tag
válasz
Rolly Dy07 #4893 üzenetére
Mármint, hogy itt találkozunk a fórumban is innen megyünk csapatni?
-
ftomi74
tag
válasz
Rolly Dy07 #4882 üzenetére
Jól hangzik, de tőlem lehetne teljes a sérülés, és Monacoban is a collision, mindenki vigyázzon magára és a másikra is
-
KaraDani
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4855 üzenetére
Dehogy bántasz meg. Tudom, hogy nem vezetek olyan jól, én ezzel tisztában vagyok. Csak én naiv gondoltam, hogy mondjuk egy ilyen autóval nem a dobogó a cél ahhoz, hogy egy kicsit jobb autóba kerülj mondjuk. Végig bosszantott, hogy mit keresek az első 10-ben, ennek így semmi értelme. Ha a legszarabb autókkal is kb. bajnokságot kell nyerni, hogy beülhess egy kevésbé szar autóba, mi értelme a karrier módnak
Pont a single mód miatt érdekelt ez a játék, ha multizni akarnék, biztos nem ezzel játszanék
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4859 üzenetére
Persze, ismétlés semmiképp, de azt nem hiszem, hogy mind a 19 pályát végigtoljuk.
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4859 üzenetére
Sziasztok
20 % ok, időmérő nélkül, erre szavazok én is. a szeró beállításoknál meg kell adni, hogy a pontok alapján fordított legyen a rajtsorrend, így aki tapasztalt, az hátrébb indul. Törés, ütközés full. A pályák amiket javaslok: Monza, Spa, Montreal, Valencia, Brazil, Ausztrál, Monaco, hockenheim, Abu Dhabi és Rolly kedvéért szingapúr
Időjárás dinamikus legyen sztem.
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4857 üzenetére
Hát értem én, de a nagy különbség nem jó sem az elöl sem a hátul lévőnek. Nyilván nem 6 embernél gondoltam időmérőt, de ha teli szeró van, akkor elgondolkodhatunk rajta.
Akkor alapállás legyen időmérő nélkül, aztán majd a nép akarta dönt! -
Dózer
tag
válasz
Rolly Dy07 #4825 üzenetére
Már várom...
14 ezred...
Csak ne lenne holnap vizsga...
Nekem is megy lejjebb... Szegény fraps egy kicsit megfogta itt-ott.
Pénteken nekem is jó de csak kb fél 9-9-től -
Dózer
tag
válasz
Rolly Dy07 #4820 üzenetére
Akkor a pályán
[link]
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #4820 üzenetére
Úgy néz ki péntek délután és este felé ráérek csapatni. De majd pontosítunk.
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4799 üzenetére
Mindjárt fel is nézek multiba.
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4796 üzenetére
GP-ben.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kösz, ez jólesett, grat
Kettőt néztem meg a SPA-t és persze az Isztambult. Az elsőnél ellestem pár dolgot, kíváncsi vagyok nálam is így működik-e?Az isztambuli rajt sem volt semmi, de az első helyes előzés nagyon tetszett, féltégla effektus volt, de korrekt!
-
Steady74
addikt
válasz
Köszi Rolly a videókat, már viszket a tenyerem
Nálad is látható, hogy még mindig nem jó az elejéről indulni a mezőnynek, mert szinte mindig megtolnak az első kanyarban, onnan meg visszajönni az élre szinte lehetetlen. Német pályán szépen kaszálod az első kanyart. Spa igazán tetszett, látszik mennyit hoz a manuális váltó féktávon (akár csak Rotottinál), az első hosszú egyenes utáni sikán előtti féktávod jó 30 m-rel rövidebb, mint amit én tudok venni, de legalább megnéztem hol kell belső ívre húzódni
Isztambul esős race tényleg jó, ilyen körülmények között látszik ki tud vezetni. Az előzésekhez grat, ha jól láttam Gringo kollégának intermediet gumijai voltak, a féktávokon nagyon lehetett látni a különbséget, a végén meg már kigyorsításnál is. Neki úgy láttam a végére elfogytak a gumijai. Esőben a kedvencem SPA, múltkor 9 kört sikerült menni megpördülés nélkül, és nyertemA gyorsmenüt hogyan használod menet közben? SPA-ban láttam felvillant egy pillanatra. mikor szoktad használni?
-
munky
őstag
válasz
Jók a videóid gratulálok!
szerk: Az török esőfutam még a patch előtt történt vagy azóta van már megoldás az eltűnt pocsolyákra
Mostanában nem követtem az eseményeket.
-
Rototti
senior tag
válasz
LOL. Az istambuli előzések elég meredekek.
Ilyet én még gyenge ellenféllel sem merek megcsinálni. Jó hogy nem 200 m-ről esel be...
Gr!
-
Patrick
addikt
válasz
No amíg, uzsonnáztam, megnéztem a videókat.
Királyok, jól mész Te is. Grat.
Istambulba azt a csávót bizony ki kellett kerülni, király volt.
Amúgy dx9-11 között mivel, hogyan kell váltani? vagy át kell írni valamit?
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4771 üzenetére
Oké, meg vagy, még tegnap éjjel felvettelek.
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4752 üzenetére
Királyság, Rototti jössz?
-
Patrick
addikt
válasz
Rolly Dy07 #4750 üzenetére
Az utolsó mondat milyen igaz.
No, akkor látom vannak páran, akik rég tolták, valamikor majd nyomhatunk egy fun-t.
-
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07 #4635 üzenetére
Látom hozod a formád mint anno a Gridbe.
Király vagy !
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07 #4616 üzenetére
Mármint a pocsolya dolog? most akkor ez a pocsolya kulon kell telepiteni vagy belepiszkalni? vagy automatikusan felrakja?
-
shteer
titán
válasz
Rolly Dy07 #4616 üzenetére
nem, amire válaszoltam
fagyás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest