- Computex 2026: hűtések és fejlett monitorozás a Montech műhelyéből
- Tízéves az ASRock Taichi, hologramos vízhűtéssel ünnepelnek – Computex 2026
- Computex 2026: hűtési megoldások és ízléses házak a Jonsbo fémjelzésével
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- Computex 2026: FSP gépházak professzionális és otthoni környezetbe
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nyáron hozza a Steam Machine-t és a Frame-et a Valve
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Chromecast topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
camper
tag
Mobilnetre most nem vagyok előfizetve. Egy sim kártya van csak. Amikor jelentkezik a hiba fent maxos a jel meg látom hogy mennek az adatok, de net még sincs olyankor az alkalmazásokban. Viszont tegnap teljesítmény módba tettem a telefont azóta nem jelentkezett a hiba, vagy csak véletlen egybeesés.
Ha megnt előjön indítsd újra a rooutert, lehet csak az szivatgat.
#SzeFe89 persze, miért ne frissítenéd.
-
SzeFe89
újonc
Érdemes a 2.0.209.0 verziót frissíteni?
Változik v.mi?
1 hónapja vásároltam, ez a verzió van rajta azóta.
Köszi! -
Neohero
tag
Mobilnetre most nem vagyok előfizetve. Egy sim kártya van csak. Amikor jelentkezik a hiba fent maxos a jel meg látom hogy mennek az adatok, de net még sincs olyankor az alkalmazásokban. Viszont tegnap teljesítmény módba tettem a telefont azóta nem jelentkezett a hiba, vagy csak véletlen egybeesés.
-
camper
tag
Sziasztok!
Az mitől van ha hosszabb ideig nem nyúlok a telefonhoz és újra használni akarom a telót lassan akar visszaéledni a net?
Kell vagy fél perc amire újra lesz rajta net. Olyan mintha átváltana használat nélkül valami energiatakarékos módba vagy nem tudom.
Ez valami update bug? Az ezelőtti fw alatt nem volt ilyen. A jelenlegi ami fent van 3.0.302.0.
Nálam nincs ilyen, bár nálam 3.0.300.0 a jelenlegi verzió. Mindegy hogy mobil vagy wifi? Két sim kártya?
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Az mitől van ha hosszabb ideig nem nyúlok a telefonhoz és újra használni akarom a telót lassan akar visszaéledni a net?
Kell vagy fél perc amire újra lesz rajta net. Olyan mintha átváltana használat nélkül valami energiatakarékos módba vagy nem tudom.
Ez valami update bug? Az ezelőtti fw alatt nem volt ilyen. A jelenlegi ami fent van 3.0.302.0.
-
Bandit21
veterán
-
werto
újonc
-
Bandit21
veterán
Helló pár hónapja nálam jött ez elő de nekem akkor amikor egy amazfit órám lett.
Nem kötöttem fejben hálózathoz eddig. Random van vagy nincs bugas mielőtt felveszik. -
werto
újonc
Szerintem ez valami Telekom-specifikus dolog lesz.
Más Xiaominál is olvastam ilyet, ugyanakkor én Yettellel nem tapasztaltam.Köszönöm, akkor felkeresem a Telekomot, hogy mondjanak valamit. Bár érdekes eddig Samsung telefonjaim voltak és egyikkel se volt ilyen probléma.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Szerintem ez valami Telekom-specifikus dolog lesz.
Más Xiaominál is olvastam ilyet, ugyanakkor én Yettellel nem tapasztaltam. -
werto
újonc
Sziasztok!
Olyan gondom van ha beállítom a voLTE hívásmódot, akkor telefonáláskor nincs híváshang (búgás) kapcsolásig, telekom hálózat. Más is tapasztalt már hasonlót? -
Winnie The P
őstag
-
castiels
addikt
Akkor lassan érkezik OTA-n
Mit javít?
-
Winnie The P
őstag
Akkor lassan érkezik OTA-n
-
cintula187
addikt
[link] Én ezt vettem.
szerintem én is. ráhelyezés után pár órát a tok nélkül hagyon aztán miután megpihent már nem tolja fel a tok sem. ami szintén Nillkin.
-
Demokatona
tag
-
Bandit21
veterán
nekem csakis a Nillkin
Küldesz egy linket? Köszi.
-
cintula187
addikt
-
Bandit21
veterán
-
g0dl
addikt
-
Bandit21
veterán
-
Degeczi
nagyúr
-
Bandit21
veterán
-
Degeczi
nagyúr
-
Bandit21
veterán
Tudtok mondani jó fóliát?
Asszony rendelt a temurol de körbe eláll.
Ez nem lekerekített szélű telefon nem?
Miért áll így?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nekem sem jött össze.
Meg kell kérdezni a srácokat, hogy csinálták. -
Icamingo
tag
Akkor még nem volt online ellenőrzés.
Írja is a képen, hogy a 11-gyel szigorítottak.Az AnTuTu 11-et le tudták futtatni a Mobilarénások a 15T-n, a Nubia Redmagic 11s pro cikk hardver összehasonlító táblázatában már az AnTuTu 11 pontszámai vannak.
Nekem továbbra sem ad eredményt, azt írja nincs hálózat. -
gabor9991
addikt
Köszi mindkettőtöknek
-
sirkan13
aktív tag
-
gabor9991
addikt
Van valakinek ötlete a reklámokat hogyan kell eltüntetni?

-
zsolt501
nagyúr
Visszanéztem pár korábbi videómat is nagyobb kijelzőn és amikor használná a stabilizátort, pl. gyaloglás közbeni videó esetében látni ezt a jelenséget. roppant bosszantó.
Más felbontással és fps-el is ezt csinálja, illetve mik vannak a beállításoknál bekapcsolva?
Nekem a PRO van 4K60fps esetén szép fluid a rögzített videó 30fps esetén nekem sem éppen tetszik a rögzített kép 120fps meg már túl soknak éreztem. -
cintula187
addikt
Visszanéztem pár korábbi videómat is nagyobb kijelzőn és amikor használná a stabilizátort, pl. gyaloglás közbeni videó esetében látni ezt a jelenséget. roppant bosszantó.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Tudtok magyarázatot az alábbi hát nem is tudom, hogy nevezzem vibrálás, pulzálás a videót gyenge fényviszonyok között. Azért Ekkora basszus nem volt

stabilizációs beállítás?
[link] -
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Icamingo
tag
-
ciros
csendes tag
A váltakozó háttérképeket kapcsold ki.
Köszönöm! Azt hol kell pontosan?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Amikor felemelem a telefont, és bekapcsol a kijelzője 1x 2x már eljátszotta, hogy nem a standard lezáró képernyő jön be az órával meg az ujjlenyomatos feloldással, hanem valami más cucc, amit csak felfelé lehet húzni, és ezt a köcsög random szövegek jönnek be, hírek vagy mi a franc, és csak az van ott.
Ezt ki lehet kapcsolni?
Meg hogy az óra alatt ezek a hülye napi idézetek se legyenek ott?
Ha igen, hol?
Amúgy istenkirály a telefon.
Szerintem sokkal jobb vétel, mint a legtöbb másik.
Apróságok vannak, kompromisszumok, de minden telefonnál vannak manapság, sokkal több pénzekért is.A váltakozó háttérképeket kapcsold ki.
-
ciros
csendes tag
Amikor felemelem a telefont, és bekapcsol a kijelzője 1x 2x már eljátszotta, hogy nem a standard lezáró képernyő jön be az órával meg az ujjlenyomatos feloldással, hanem valami más cucc, amit csak felfelé lehet húzni, és ezt a köcsög random szövegek jönnek be, hírek vagy mi a franc, és csak az van ott.
Ezt ki lehet kapcsolni?
Meg hogy az óra alatt ezek a hülye napi idézetek se legyenek ott?
Ha igen, hol?
Amúgy istenkirály a telefon.
Szerintem sokkal jobb vétel, mint a legtöbb másik.
Apróságok vannak, kompromisszumok, de minden telefonnál vannak manapság, sokkal több pénzekért is. -
ciros
csendes tag
Nekem a Pro van, nem tudom van e benne állítási lehetőség, de mintha emlékeim szerint lenne valami, mert volt olyan rögzítés ahol a mikrofon dinamikáját kijelezte,
De találtam egy beállítást.
Kamera alkalmazás megnyitása > Beállítások > Videó > Hangbeállítások, no ott kell kísérletezni.
Szerintem ez megvan a nem PRO medelnél is.köszi
ott a menüben egy darab intelligens zajcsökkentés gomb van, amit be lehet kapcsolni.
más nincselvileg szélzajt csökkentené, de ez ilyen AI cuccnak tűnik
-
zsolt501
nagyúr
Nekem a Pro van, nem tudom van e benne állítási lehetőség, de mintha emlékeim szerint lenne valami, mert volt olyan rögzítés ahol a mikrofon dinamikáját kijelezte,
De találtam egy beállítást.
Kamera alkalmazás megnyitása > Beállítások > Videó > Hangbeállítások, no ott kell kísérletezni.
Szerintem ez megvan a nem PRO medelnél is. -
ciros
csendes tag
Ez olyan mintha túl lenne a mikrofon érzékenysége tolva, mintha a nagy csend miatt elkezdi az érzékenységet feltolni, és mivel nem süket szobában vagy így van egy alapzaj, ami így szűrődik ben, nem tudom lehet e a mikrofon érzékenységét állítani, de az ilyenre nagy átlagban az szokott a megoldás lenni.
A te telefonod is ilyen?
Nem tudod hol lehet ezt állítani? -
zsolt501
nagyúr
Ezzel a telefonnal felvett videón ilyen sssshhhhhh hangot hallani, amikor lejátszom a videót, ez normális? Vagy valami beállítás okozza?
Kivettem a tokból, úgy is csinálja.
A telefont elég 50% hangra csavarni, PC-n inkább 50% fölé kell tekerni a hangerőt, és hallani.
https://www.youtube.com/shorts/0q_WOwuE35w
https://www.youtube.com/shorts/Jp6vpg60Hbc
Mi okozhatja? Nálatok is csinálja?
Ez olyan mintha túl lenne a mikrofon érzékenysége tolva, mintha a nagy csend miatt elkezdi az érzékenységet feltolni, és mivel nem süket szobában vagy így van egy alapzaj, ami így szűrődik ben, nem tudom lehet e a mikrofon érzékenységét állítani, de az ilyenre nagy átlagban az szokott a megoldás lenni.
-
ciros
csendes tag
Ezzel a telefonnal felvett videón ilyen sssshhhhhh hangot hallani, amikor lejátszom a videót, ez normális? Vagy valami beállítás okozza?
Kivettem a tokból, úgy is csinálja.
A telefont elég 50% hangra csavarni, PC-n inkább 50% fölé kell tekerni a hangerőt, és hallani.
https://www.youtube.com/shorts/0q_WOwuE35w
https://www.youtube.com/shorts/Jp6vpg60Hbc
Mi okozhatja? Nálatok is csinálja?
-
Icamingo
tag
Nekem is ilyen tok van és valóban egy idő után nagyon nehezen lehetett lehúzni. Ezt úgy oldottam meg, hogy levettem a tokot. Akkor ki lehet venni a tokból a csúszkát, megtisztítottam és bekentem nagyon kevés zsírral, ami nem is látszik. Utána már nagyon jó lett.
Amúgy nekem nagyon stabilnak tűnik a tok, sarkai erősítettek és annyira jól passzol a telefonhoz, hogy nehezen tudom leszedni.
Egy hátránya van: a gomboknál rés van, így bejut oda a por. -
ubyegon2
félisten
Most jött meg az új 15T-m!
Imádom!
Android 15 van rajta. Egyelőre érdemes frissíteni újabbra? Elvégre a 15 nekem még így is új!

A másik, a redmi note 10 pro-m után eléggé sérülékenynek érzem a kamera szigetet.
Erre szerintetek kellene egy kameravédő fólia? netről lehet rá kapni?
Azt látom, a kijelzőn van gyárilag, az jó eléggé?
Érkezett vele egy tok, ami irtó nehezen ment fel

De az asztalra lerakva, esetleg csúsztatva, félek, nehogy megkarcolódjon a kamera.Mit gondoltok?
De az asztalra lerakva, esetleg csúsztatva, félek, nehogy megkarcolódjon a kamera.
Sima asztallapon vagy más sima felületen viszonylag hosszú ideig kéne csúsztatgatni, hogy elérje a kameraszigetet! Fél éve használom gyári tokkal és még semmi nem kopott a kameravédő keretből. Amúgy ennyire szorosan megy fel, pont azért, hogy ne lötyögjön rajta később sem.Tökéletes a gyári tok amúgy, használd azzal nyugodtan.
Frissítgetni a security patch-ek miatt érdemes mindenképpen. Igazából emiatt lenne értelme a több év update-nek, az totál értelmetlen, hogy x android főverziót is kap egy mobil, de tudják a fejlesztők, hogy a népek ettől az ígérettől cuppannak rá a gyártók modelljeire, így húzzák egymást a + évekkel, különben lemaradnak a számokkal.
-
zsolt501
nagyúr
Időnként nem árthat leszedni és mosogatószerrel, vagy folyékony szappannal lemosni.
-
MadGame
senior tag
Páromnak is ilyen van. Jól véd, jól zár, egy idő után kicsit nehéz feltolni, de sztem ez attól is függ, hogy mennyi por megy a kamerakerethez, ki hogy használja.
De +1 szavazat erre a tokra
-
zsolt501
nagyúr
Imádom!
Android 15 van rajta. Egyelőre érdemes frissíteni újabbra? Elvégre a 15 nekem még így is új!

A másik, a redmi note 10 pro-m után eléggé sérülékenynek érzem a kamera szigetet.

De az asztalra lerakva, esetleg csúsztatva, félek, nehogy megkarcolódjon a kamera.Mit gondoltok?
A kamerára fóliát ne rakj, rontja a képminőséget, ha a kamera részt akarod védeni ilyenbe gondolkozz. [link]
-
ciros
csendes tag
Imádom!

-
camper
tag
Szerintem nincs benne logika.
Csak fogadd el, hogy a 3.0.302.0 a 3.1.
Úgy lehet szerintem megérteni, hogy a 3.0.9.0-ban a 9 kisebb szám, mint a 3.0.302.0-ban a 302.
3.0.300.0 ez jött, feltételezem akkor ez itt 300-at takar, bár már nem emlékszem az előző 3.0.9 után hol volt a pont meg a nullák, de akkor biztos itt a pontkiosztás is lényeges. Mindegy, biztosan újabb, csak már akkor ezen filóztam mikor itt írtátok hogy fejlesztőként nálatok már a 3.0.3 dalol.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Szerintem nincs benne logika.
Csak fogadd el, hogy a 3.0.302.0 a 3.1.
Úgy lehet szerintem megérteni, hogy a 3.0.9.0-ban a 9 kisebb szám, mint a 3.0.302.0-ban a 302.
-
camper
tag
3.0.9-re jött az általatok már beharangozott új 3.0.3 verzió. Nem vagyok egy nagy matematikus, de nem mondjuk 3.1.0-nak kellett volna jönnie vagy ilyesmi?
Látom hogy újabb, security pach is két hónapot javult, de akkor sem értem ezt a Xiaomi verziószámozást. -
cintula187
addikt
-
Icamingo
tag
Sziasztok.
az normális, hogy fénykép készítése után ha megnézem azt az albumban. pár másodperc kell hogy éles, normális felbontású legyen a kép?A képfeldolgozó szoftver automatikusan javítja, ez nekem kb. 1 mp., de csak ha a fotó elkészítése után azonnal megnézed. Ezt a 12 mp képekre értem.
-
atosan
veterán
Üdv!
Gyári zene alkalmazásban hol lehet beállítani, hogy olyan albumhoz/mixhez aminek nincs borítóképe, ne rendeljen hozzá random képet a galériából? És ha már ez megtörtént, hogyan lehet visszaállítani, hogy ne legyen ott kép? -
cintula187
addikt
Sziasztok.
az normális, hogy fénykép készítése után ha megnézem azt az albumban. pár másodperc kell hogy éles, normális felbontású legyen a kép? -
Icamingo
tag
-
avl
senior tag
Én a Game centert kikapcsoltam, az ikonja úgy látom, törölhető.
Az App Mall nem törölhető, de megvonható tőle minden jog az Ujjlenyomat, arcadatok és képernyőzár/ Engedélyezés és visszavonás részen.
köszi, ezeket megtettem, az ikont nem tudtam törölni (Poco M8 pro-n)
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Én a Game centert kikapcsoltam, az ikonja úgy látom, törölhető.
Az App Mall nem törölhető, de megvonható tőle minden jog az Ujjlenyomat, arcadatok és képernyőzár/ Engedélyezés és visszavonás részen.
-
avl
senior tag
Game Center-t hogyan lehet örökre maradvanymentesen eltavolitani ?
App Mall-t hogyan lehet örökre maradvanymentesen eltavolitani ?
-
Karavik
veterán
Annak a MIUI home rendszer app frissítéssel kellene jönnie. Xiaomi 14, 15, 15T Pro-n nekem már megjött de 15T-n még nem.
-
atosan
veterán
-
hfeco01
tag
Hali mindenkinek!
Akinek már a 3.1 HyperOS van fent működik ez a halmozott előnézet az előzmények elemeinél? Mert nekem még mindig csak függőleges és vízszintes lehetőség van. -
atosan
veterán
Nyelvállítás után találkoztam ilyennel.
Esetleg módosítottad a rendszer nyelvét?Nem állítottam rendszer nyelvet. Két napja a Google hírekben az alapértelmezett magyar mellé állítottam a szlovák nyelvet. Más nyelv állítás nem volt.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Nyelvállítás után találkoztam ilyennel.
Esetleg módosítottad a rendszer nyelvét? -
atosan
veterán
Jó reggelt!
Az ok, hogy a google play biztonsági valamit töltött le (nem olvastam az értesítést). Utána viszont minden egyes alkalmazáshoz nyelvet töltött le. Alkalmazások frissítése manuálisra van állítva. Mi lehet ez? Eddig ilyet nem láttam egyik telefonomnál sem.
-
Icamingo
tag
-
castiels
addikt
-
melodie
tag
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Bertiee
senior tag
Aki feltette a 3.0.302.0.WOEUXM ápdétot, tapasztalat?
-
Demokatona
tag
-
atosan
veterán
Te jó ég!
Átfutottam felette. Na most állítok a szöveg méreten
Köszönöm szépen!
-
Demokatona
tag
-
atosan
veterán
-
enemi
senior tag
Asztal beállítások-modulok- es ott van egy olyan ,hogy "android widgetek". Ott megtalálod a klasszikus lock screen widgetet is.
-
Demokatona
tag
-
castiels
addikt
-
atosan
veterán
-
castiels
addikt
-
atosan
veterán
Nem találom azt az alkalmazást amivel le lehet tiltani a gyári appokat root, BL nyitás, ADB nélkül. Nem jut eszembe a neve, nem is találom pedig itt is és/vagy a pro topikban is volt róla szó.
-
atosan
veterán
igen a 3.1
Köszönöm szépen
Ahogy Viktor0610 említette, nem találtam benne logikát.Más: klasszikus lock screen widgetet nem találom. Mindenféle csicsás van, de ez nem jön elő. Rosszul keresem?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Ne keress logikát a nevezéktanban.
A 3.0.3xx.x.xxxxxx az a HyperOS 3.1.Nem találok hivatalos infót erről, de egy AI-összefoglaló:
HyperOS 3.1 (based on Android 16) is a major Xiaomi update rolling out in April 2026, featuring a new Control Center, improved animations, and enhanced Apple ecosystem connectivity. Common version numbers for the initial release are OS3.0.301.0.WPC... (e.g., OS3.0.301.0.WPCEUXM for Xiaomi 17 Europe).
-
Icamingo
tag
igen a 3.1
Frissítés után ez nem 3.1, hanem 3.0.302.0.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
Jassz
tag
Sziasztok! Ma jött meg a telefon. Nagy samsungos vagyok/voltam. Egy galaxy A52s-t váltott. 150 ezer ft volt a 12/512-es kiszerelés, miközben egy A57-es meg 275 ezer ilyen kiszerelésben.
Hol van még a telep mérete meg a töltés sebessége meg a stb. Mi van a samsunggal komolyan...
Szóval rohadtul tetszik a telefon egyébként, a rendszert majd meg kell szokni nyílván. Egyből egy 7Gb-os frissítéssel kezdett remélem nem kapkodtam el hogy frissítettem. -
Viper26
nagyúr
Az eye comfort beállitásokat hol találom?
-
aprokaroka87
nagyúr
-
atosan
veterán
Akkor most ez a 3.0.302 tulajdonképpen a 3.1? Vagy most mi?
-
El Rey
senior tag
Xiaomi HyperOS
3.0.302.0.WOEUXM
Átfogó rendszeralkalmazás-optimalizálásKamera:
Újdonság: Egyetlen érintéssel letölthető a „Mi-LOG to Rec.709” színkonverziós LUT fájl a Kamerabeállítások Pro videó bevezető oldaláról.
Optimalizálás: Hozzáadtunk egy előre beállított beállítások kezelési oldalt, valamint támogatást a Pro mód előre beállított paramétereinek tömeges importálásához/exportálásához.Felvevő:
Javítás: Alkalmankénti felvételi hiba hosszú felvételek közben
Javítás: Bizonyos esetekben ismétlődő felvételi bejegyzésekNaptár:
Optimalizálás: Ünnepnapok megjelenítése a naptárban, hagyományosabb fesztiválokkal és történelmi emléknapokkal
Javítás: Probléma, amely miatt a dátumok egyes esetekben helytelenül jelentek megEgyéb fejlesztések:
Új: A Clarity mód egyesíti a szöveg- és ikonméretet, a csengőhang hangerejét, a csaló hívások blokkolását és egyéb telefonbeállításokat.
Újdonság: Bizonyos alkalmazásokban és forgatókönyvekben lehetőség van az állapotsor koppintására az oldal tetejére való visszatéréshez.
Optimalizálás: A Mi Mover mostantól több adat átvitelét támogatja, beleértve bizonyos beállításokat és felhasználói adatokat a rendszeralkalmazásokból.
Optimalizálás: Galériakeresési animációk a simább átmenetekért
Javítás: Hiba, amely miatt a macOS tömörített fájljai bizonyos esetekben nem jelentek meg megfelelően a Fájlkezelőben
Javítás. Akadozás bizonyos esetekben többnyelvű képernyőkép-bélyegképek betöltésekorÖsszekapcsolhatóság
Új: Koppints az NFC területre a Xiaomi telefonodon vagy iPhone-odon a felvételek és jegyzetek gyors megosztásához
Újdonság: A Xiaomi telefonok mostantól támogatják az AirPods-okat, beleértve a gyors párosítási felugró ablakokat, az akkumulátor állapotát, a térbeli hangzást, a zajszűrés váltását és a Find My funkciót.
Újdonság: Miután az iPhone-ra fogadott SMS-ellenőrző kódok szinkronizálva vannak a Xiaomi telefonoddal, egyetlen koppintással észlelhetők és másolhatók.
Optimalizálás: Amikor a Screen Mirroring funkció használata közben iPhone-on megnyitod a Xiaomi telefonalkalmazásokat, egyszerre használhatod a Xiaomi telefonodon beállított beviteli módot.Adatvédelem és biztonság
Újdonság: Több rendszeralkalmazás támogatja a privát hozzáférést, további alkalmazások kompatibilitása folyamatosan javul.
Optimalizálás: Frissítettük az „Ujjlenyomatok, arcadatok és képernyőzár oldal elrendezését az egyszerűbb és gyorsabb beállítás érdekében”Új: Koppints az NFC területre a Xiaomi telefonodon vagy iPhone-odon a felvételek és jegyzetek gyors megosztásához
Ez, hogyan működik? Próbálgatom de semmi sem történik .
-
Viper26
nagyúr
Xiaomi HyperOS
3.0.302.0.WOEUXM
Újdonság: Egyetlen érintéssel letölthető a „Mi-LOG to Rec.709” színkonverziós LUT fájl a Kamerabeállítások Pro videó bevezető oldaláról.
Optimalizálás: Hozzáadtunk egy előre beállított beállítások kezelési oldalt, valamint támogatást a Pro mód előre beállított paramétereinek tömeges importálásához/exportálásához.Felvevő:
Optimalizálás: Ünnepnapok megjelenítése a naptárban, hagyományosabb fesztiválokkal és történelmi emléknapokkal
Javítás: Probléma, amely miatt a dátumok egyes esetekben helytelenül jelentek megEgyéb fejlesztések:
Új: A Clarity mód egyesíti a szöveg- és ikonméretet, a csengőhang hangerejét, a csaló hívások blokkolását és egyéb telefonbeállításokat.
Újdonság: Bizonyos alkalmazásokban és forgatókönyvekben lehetőség van az állapotsor koppintására az oldal tetejére való visszatéréshez.
Optimalizálás: A Mi Mover mostantól több adat átvitelét támogatja, beleértve bizonyos beállításokat és felhasználói adatokat a rendszeralkalmazásokból.
Javítás: Hiba, amely miatt a macOS tömörített fájljai bizonyos esetekben nem jelentek meg megfelelően a Fájlkezelőben
Javítás. Akadozás bizonyos esetekben többnyelvű képernyőkép-bélyegképek betöltésekorÖsszekapcsolhatóság
Új: Koppints az NFC területre a Xiaomi telefonodon vagy iPhone-odon a felvételek és jegyzetek gyors megosztásához
Újdonság: A Xiaomi telefonok mostantól támogatják az AirPods-okat, beleértve a gyors párosítási felugró ablakokat, az akkumulátor állapotát, a térbeli hangzást, a zajszűrés váltását és a Find My funkciót.
Újdonság: Miután az iPhone-ra fogadott SMS-ellenőrző kódok szinkronizálva vannak a Xiaomi telefonoddal, egyetlen koppintással észlelhetők és másolhatók.
Optimalizálás: Amikor a Screen Mirroring funkció használata közben iPhone-on megnyitod a Xiaomi telefonalkalmazásokat, egyszerre használhatod a Xiaomi telefonodon beállított beviteli módot.Adatvédelem és biztonság
Újdonság: Több rendszeralkalmazás támogatja a privát hozzáférést, további alkalmazások kompatibilitása folyamatosan javul.
Optimalizálás: Frissítettük az „Ujjlenyomatok, arcadatok és képernyőzár oldal elrendezését az egyszerűbb és gyorsabb beállítás érdekében”Most szedi le, aztán indul a barátkozás.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Xiaomi HyperOS
3.0.302.0.WOEUXM
Optimalizálás: Frissítettük az „Ujjlenyomatok, arcadatok és képernyőzár oldal elrendezését az egyszerűbb és gyorsabb beállítás érdekében” -
aprokaroka87
nagyúr
-
castiels
addikt
Háttő, passz.
Semmi változást nem látok.Talán az előreugró értesítések kisebbek lettek, de nem 100%.
-
hfeco01
tag
Szerintem ez még csak az áprilisi biztonsági csomag.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
castiels
addikt
Mit frissített?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Most néztem, ma dobták ki MI pilot tesztelőknek, úgyhogy valószínű azért jött meg.
Akkor pont jókor iratkoztam fel.
Amúgy semmi változást nem látok.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
-
-Mosquito-
őstag
Most néztem, ma dobták ki MI pilot tesztelőknek, úgyhogy valószínű azért jött meg.
15T Pro-ra is kijött.
(Nem vagyok tesztelő) -
hmatthew19
tag
Érkezett egy ilyen update: 3.0.302.0.WOEEUXM
Lehet, azért, mert jelentkeztem bétateszternek.
-
castiels
addikt
Régió?
-
Viktor0610
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Eladó iPhone 16 fekete, szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Edge 70 12/512GB gyári független megkímélt közel 2 év jótállás!
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:96%
- Motorola G60 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X220t Tablet I i7 I 8GB I 160SSD I 12,5" Wacom Touch I W10 I Gari
- AKCIÓ! ASRock H510M i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Átfutottam felette. Na most állítok a szöveg méreten