Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
devergo74
üzenetére
En eleg faxan ( olcson ) kaptam kezhez, mer okoskodtak a Yettelnel egy masik ember kapcsan. De O is jol jart, mert modositottak a szerzodeset.
Nekem meg lett 117 ezerert 512 Gb 15T. Ebbe meg kijelzovedo uveget is raktak.
Ahogy irjak is, az a 164 Korrekt ezert a keszulekert ! HA megfelelo helyrol vetelezed.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi ettől tartottam én is jó lenne ha lehetne állítani/ alkalmazás a forgatást.
-
melodie
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A hivatalos ár 180 körül és igen egy kiválló telefon, semmi bajom vele, a virtuális közelségmérő nem mindenkinek jön be, de ezt leszámítva egy kiválló telefon. Van még egy Vivo X200Pro is mellette és nagyon megvagyok elégedve mindkettővel, pedig a Vivo lényegesen drágább(360.000/180.000)... [link]
[link] [link] [link] -
-
-
Azt ki lehet kapcsolni hogy hívás közben el fordítsa a képernyőt?
Néha ahogy tartom el fekszik a nézet és aztán úgy marad ha le is teszem. -
devergo74
újonc
Sziasztok!
Szerintetek a xiaomi 15 t 12/256 most 164e Ft megéri, ez valami akció? -
Bertiee
senior tag
Sziasztok! A 15t fényképezőgép beállítások között hol található az AI be illetve kikapcsolás lehetősége? A 14T-nél ahogy lehúzom a felső menüsort, ott van, ennél nincs.
Mindkettő hyperos 3
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megoldva!!
Újból visszaállítottam a gyári beállításokat és ott van az anomália. Ha a kezdeti beállításoknál kiválasztom a "Gombok" lehetőséget, akkor rossz! Viszont ha telepítésnél a "Kézmozdulatok"-at választom és majd csak után állok át a gombos vezérlésre akkor jó! Kétszer is kipróbáltam és ez a baj!! Csak nem hagyott nyugodni.
-
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De nem fura, hogy az előző 15T-m is ezt csinálja? Kettőből kettő szar?
-
-
-
Z.m.Z
aktív tag
[Videó] a problémáról.
-
Használ valaki még Nova Launchert? Belefutottam két rettentő idegesítő problémába. A Keep jegyzetek eddig, ha a mimden jegyzet widget volt kint, szépen görgethetőek voltak az ablakban. Na most ez nem működik, illetve az új jegyzet gomb ott van, de a direkt gombok (lista, hangjegyzet, fénykép, stb) gombok hiányoznak. A Google térkép widgettel ugyanez. A közeli helyeknél csak 4 gomb látszik, oszlopban, de 8 kellene, négyzetekben. Akárhogy méretezem, nem hoz megoldást.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Szög gyári, tegnap bontottam ki a dobozból.
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Poco F7 Utra-n sűrűn használtam is. Most a gyereknél van és hibátlan. És nekem se 15T-n se a 15T Pro--n nem működik, de csak a gombokkal, pedig minden beállítás ugyanaz. Baromi bosszantó, mert sűrűn kellene.
-
Z.m.Z
aktív tag
-
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hajszál pontosan így van beállítva! "Kézmozdulatok"-ra állítva megy, "Gombok"-ra állítva nem. Már volt visszaállítás is, én nem hajlandó.
-
-
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Idegállapotba kerültem maunika de tényleg!
Vettem egy 15T telefont, két hónapja és valamiért a "bekarikázással keresés" nem akart rajta működni. Aztán jött a 16-os droid és lám.... akkor se!! Annyi változott, hogy ha gesztusvezérlést használtam akkor működött, de ha gombokat, akkor nem! Azt hittem, hogy ez valami kitolás az olcsóbb modellekkel, úgyhogy tegnap vettem egy 15T Pro-t. Átköltözés után az első dolgom volt kipróbálni!! Ééééés....dettó! Ha gombokat állítok navigációra, ba.....ik működni. A gesztusvezérlést meg utálom. Tapasztalt valaki hasonlót? Vagy van arra esély, hogy kétszer is kifigok pont egy szart? Természetesen a beálítások rendben vannak. -
válasz
Merovingi201
üzenetére
Mik azok a negatívumok?
-
Merovingi201
csendes tag
Én most vettem egy 15T-t .
Eddig semmi panaszom nincsen rà. Pörög mint az atomóra.
Igaz most Motorolàról kicsit nehéz lesz visszaszokni , de màr most akadnak negativumok , de nem vészesek.
Összességében , elég jó , remélem vagy 4-5 évig kitart. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha nincs várakoztatás (és hangpostára átirányítás sincs bekapcsolva) akkor foglaltságjelzést kap a következő hívó
-
Nem elhiszem/nem hiszem el kérdés.

Ismerem a Yettel ilyen típusú működését.Lehet olyan beállítás, hogy ha nincs foglaltságjelzés, és nem aktív a hívásvárakoztatás, akkor ha egy aktív hívás közben érkezik egy újabb, akkor a hívó fél nem elérhető jelzést kap, ami félrevezető lehet.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
OK, akkor ne higyjétek el.
A hívásvárakoztatás pont erről szól, semmi másról. Ha van ilyen szolgáltatásod (és szerintem minden szolgáltatónál ingyenes) akkor nincs foglaltságjelzés, csak bekopogás. Ha ki/be kapcsolod a menüben, a telefon a szolgáltató felé küldi a kérést, ezért telik olyan sok időbe, nem helyi állítás. Régen ezt csak a *43#, #43# kódokkal lehetett végezni, egyszerűen ezeket vezették ki a menübe. -
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez ott állítja (persze csak ha a szolgáltató engedi - de melyik ne tenné)
-
-
HF77
őstag
üdv
tudnátok abban segíteni, hogy mikor beszélek telón és épp hívnak akkor a másik emberkének ott a messzi távolban ne kicsörögjön hanem foglaltat jelezzen. kerestem de konkrétan erre beállítást én nem talláltam (pedig tuti van..)
Köszönöm

-
camper
tag
Ez vagyok én, a feltételeknek megfelelek.
A YT már ok, a spofity imei kódot írom be rossz formában és nem találom hogyan kéne.
Az van a mezőben, hogy IMEI/SN elsőre beírtam így mindkettőt, azt mondta sok a karakter. Aztán csak az imei-t, majd a SN-rel is próbálkoztam, ezekre meg azt írja, hogy invalid params.Nem találok bele hogyan kéne ide beírni és egész pontosan mit is.
-
Nem rendelkezhetnek YouTube Prémium vagy YouTube Music Premium előfizetéssel.
Korábban még nem fizettek elő a YouTube Prémium, a YouTube Music Premium, a YouTube Red vagy a Google Play Music szolgáltatásokra.
Nem használták a fenti szolgáltatások próbaverzióit.
ezek is a feltételek között vannak -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én meg azt hittem, épp ezért vannak a békateszterek, hogy ők lássanak ilyen parajelenségeket és nekünk később már ne kelljen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a mikulás sapi jól megzavart, hogy csak most esett le a hiba oka!

De az Ubuntu fonts infóért már megérte, hogy így jártál! Nem is gondoltam, hogy lesz ilyen, köszi! Minden OS-en ezt használom, jó lesz ez mobilra is.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem rájöttem.
A Chrome és az Android System Webview appok frissítésével lehet összefüggésben. Verziószám: 144.0.7559.3)
Ha törlöm a frissítéseiket, akkor helyreáll a rend. (Bétateszter vagyok mindkét alkamlazásban.)
Gondolom, akkor majd javítják. Addig mondjuk, 🤢 néhány app és oldal, de sebaj.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Küldtem nekik visszajelzést pár képpel.
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nálam semmi gond. A másik két oldal is jó. Eddig egy érdekességet vettem észre. A Facebook betöltőképe (mikor megnyitod) a logó közepén olyan, mintha olyan képernyőn néznéd, amii nem tud annyi színt, mint kellene, pixeles, plfakó, színhiányos. Nagyon nem zavar mert kb. 2 tized másodpercig látszik, csak fura.
-
Az alap fontot használtam (Default), de MiSansra állítva is ilyen.
Most beállítottam egy Ubuntu nevűt, de azok az oldalak vagy az Outlookban hibásan megjelenő levelek, amik a másik fontokkal rosszul jelennek meg, ezzel is hibásak.Olyan, mintha lenne valami speciális font, amibe hiba csúszott. Kevés oldalt mutat hibásan. Pl. SG.hu, Gyakorikerdesek.hu, Szifon.com. Eddig ezeket találtam. 🤔 Szerencsére a fórum és a Prohardver lapcsalád oldalai teljesen jók.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Default vagy valami custom font van beállítva a telefonon? Mert ránézésre ez nem az alapnak tűnik. Akkor szokott ilyen lenni, ha a betűkészletben nincsenek benne az ékezetes (árvíztűrő tükörfúrógép) betűk, akkor az alapból pótolja őket jobb esetben (rosszabb esetben meg kapsz érdekes szimbólumokat, amit Robert Langdon is fejtegethet egy ideig).
-
Más is tapasztal olyat, hogy a Chrome-ban néhány oldal betűtípusa furák lett, plusz az Outlookban is néhány levél hibás kinézetű karaktereket mutat?
Először csak a Chrome tűnt fel, aztán néztem, hogy az Outlook is furán mutatja azokat a leveleket, amiknek saját betűtípusa van. (Tuti, nem a betűtípussal van gond. Nem is stimmel, plusz abban minden ékezet hibátlanul jelenik meg pl. PC-n.)
-
bence00333
csendes tag
Köszönöm!
-
Littoral
aktív tag
válasz
bence00333
üzenetére
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Van aki 14T-ről váltott 15T-re? Milyen a tapasztalat, különösen fotózás, esetleg videózás szempontjából?
Jelenleg 14T-m van, de sajnos megsérült a kijelző (kis sérülés az egyik szélen, de nagyon zavar, 60K lenne a kijelző csere), szóval agyalok a cserén. Több jelölt van, ezek egyike illetve talán a leginkább vágyott a 15T, mert a 14T-vel teljesen elégedett vagyok. Még az A56 merült fel de a tesztek szerint kamerában a Xiaomi jobb elvileg, szerintetek?
-
bence00333
csendes tag
Sziasztok!
A telefon mellé a xiaomi kínál 3 hónap youtube premiumot, illetve pár hónap spotify előfizetést is, ezt hol tudnám aktiválni? -
A gyári Xiaomi Earbuds alkalmazás normális hogy nem látja a Redmi buds 5 -ot?
Ha kinyitom a fulesek tartójat megjelenik egy tök profi ablak hogy hahó itt a buds 5 es csatlakozni akar.
Mutatja külön a két füles és a töltő hogy áll akksival és simán működik.
De az Earbuds alkalmazás az istennek sem látja...
Előbb forog menő módon 3d be
ha nyomom hogy csatlakozás akkor jön ez
de a beállítások az szürke és az Earbuds alkalmazás ahol zaj szűrés szintet lehet állítani meg nem látja se ha újra inditom a csatlakozast se magátol pedig yt videók alapján ha csatlakozik utána úgy kéne induljon az alkalmazás hogy már eleve mutatja az egyébként csatlakoztatott fülest. -
tamáspapa
aktív tag
Annyi kiderült, hogy csak a képernyőképekkel csinálja ezt, rendes kép, dokumentum küldésekor nem. Az előbbinél, ha rábökök a küldött képernyőképre, akkor eltünik a chat felület, csak a kép marad ott, ami fekvő alakzat, igy a függőleges kijelzőn fekvő alakzatban, a képernyő két széléig érve, végül is kicsiben látom. Hogy teljes képernyővel nézhessem, elfordítom a telót vizszintesbe, na ekkor ugrik vissza a chat felületre, látva az üzeneteket és az elküldött képet az üzenetek között. Na ezt nem értem, miért nem marad vizszintesen a kép teljesen kitöltve a kijelzőt, miért ugrik vissza chat-be.
-
misimagaki
aktív tag
Nálam is ugyanez a probléma, de kb. csak 30 perc után kezdte, de utána használhatatlan volt. Nem a telefonnal kapott kábel volt, hanem egy korábbi Xiaomi telefonhoz kapott kábel - tulajdonképpen gyári :). De van itthon olcsó rövid kábel, legközelebb - jövő hét szerda - kipróbálom.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
nikilauda
üzenetére
Aha, köszi, közben látom, h gyakori probléma mindenféle márkával.
Ettől függetlenül dühítő, mert a korábbi Samsunggal ugyanezen az autón, ugyanezzel a kábellel max olyan fordult elő (az is nagyon ritkán), h végleg leszakadt a telefon az autóról, de egy újraindítás után már ment stabilan.
Valszeg beszerezek én is vmi USB-BT-os illesztőt. -
válasz
cintula187
üzenetére
Nem tudom, mire gondolsz pontosan, de nekem nem tűnik rossznak a kép (mondjuk, nem gyenge fényviszonyok között próbáltam).
Van egy opció a "szépítésre", illetve a kamera beállítási között van szelfi beállítás rész. Azokat nézd át.
-
cintula187
addikt
Valahogy a szelfikamera minőségével rossz fényviszonyok között még a képernyő kivilágositásával nem vagyok megelédedve. Van valami opcio eldugva ahol simitást, AI rásegitést ki lehet kapcsolni?
-
MadGame
senior tag
válasz
tamáspapa
üzenetére
Ha küldesz egy képet és utána ráböksz, mit jelent, hogy kicsiben jelenik meg?
Nem teljesen értem, de ha más csevegőproginál nincs ilyen, akkor a Messengerrel lesz valami.
Csak a az a fura, hogy olyanokat produkál a Messengered, amiket másnál nem... Esetleg a Facebook topikban kérdezd meg, hátha tudnak segíteni. -
Degeczi
nagyúr
Android Auto működik másnak megbízhatóan?
A sajátomban nincs, de most a cégessel vagyok úton, abban először szépen konnektált USB kábellel, aztán viszont pár mp-enként el kezdte dobálni a kapcsolatot, vissza kellett lépnem sima BT-ra (de úgy persze nem használja a kijelzőt)
Megpróbálom még majd másik kábellel is, de nem vagyok benne biztos, h az lehet az ok, ugyanazzal a kábellel ment a régi Samsung. -
tamáspapa
aktív tag
Hali. Ha messengeren küldök egy képet és utána rábökök, megjelenik a kép kicsiben, de ha elfordítom a telefont hogy kitöltse a képernyőt, egy pillanatra megjelenik, de azonnal visszaugrik a beszélgetős oldalra. Miért van ez igy, be kell állitani vmit?
Kipróbáltam viberen, ott nem ugrik vissza, vizszintesen megmarad a kép. -
camper
tag
Led híján ezt az értesítési hatást nem lehet beállítani hogy ismétlődjön időnként? Ez a kéken körbefutó fénycsík mikor üzeneted jött.
-
johnny63
tag
Sziasztok! 1.5 hete vettem ezt a telót és majdnem sikerült megismernem, amikor elkövettem egy hibát. Véletlenül eltüntettem az időt és az időjárást a képernyőről. Már keresgéltem össze-vissza, de sohol sem találom, hol lehetne visszatenni. Valakinek valami tippje?
Erről lenne szó:
És most ez van:

Előre is köszönöm, a segítséget.
U.i.: Moduloknál kerestem őket, de ott csak mindenféle Widgetes idő és időjárás applikáció van az alap nincs ott.
-
myckey
veterán
válasz
Szabolcs22
üzenetére
ugye ugye, kepernyo cirogatas meg a csuda zalkalmazasok...
ez van.
-
tamáspapa
aktív tag
Nem szelfi, őket fényképezem, az egy dolog, hogy a kapcsolat technikai jellegéből adódóan én is rajta vagyok a képen, kicsiben. Világos, hogy nem magam miatt csinálom a képet.
Ezt a zöld "Csatlakozás" sávot a korábbi telóimnál nem láttam én sem, ez most új. Ha legközelebb csinálja, lefényképezem és felteszem ide. Hát ha van vkinek ötlete.Ja, a korábbi telóimnál nem volt probléma a kapcsolat közbeni képernyőkép készítés, nem szakadt meg a kapcsolat. Itt valamiért most nem jó.
-
hroberto
veterán
Barátnőm telefonja hetente többször is random merüléseket produkál. Az akku stat szerint a Google Messages a ludas. Van erre megoldás? Esetleg másik üzenet app?
-
myckey
veterán
en a 3 ujjamat masra szoktam hasznalni, nem a telefont tapizom vele, de hat na...mindig tanul valamit az ember fia !
legalabb azokat a fizikai gombokat nem kell igy bastatni.van itt e gy raklap app, alapbol, amik a gorcsnek sem kellenek, plame ezek az MI cuccosok.
-
Szabolcs22
tag
Igen én is úgy emlékszem, hogy volt, akár régi xiaomin, akár a samsungomon, de a mostani 15t pro-n sehol nincs meg. Állítólag kivették, vagy ilyesmi, ha jól emlékszem az info morzsákra, amit itt-ott olvastam. Semilyen kulcsszóval nem találja a kereső, a beállításokban. Egyébként az egyik appnál megoldódott ugyanez, csak az álló módba van ugye. Lefrissítették...pedig azt az appot ritkán szokták frissíteni. Így működknek felül az app ikonjai, nyomogatható minden.
846camper
Én is gondoltam rá, ezért letiltottam szintúgy, de sz...ik rá. Nézegettem ott is, hátha valamit a game center beállításaiban kell csinálni, de semmi. Aztán tiltás. Igazából ezzel a játékkal kapcsolatban is ugyanaz a szitu, hogy teljes képernyős mód kéne, de az nincs a beállításokban. Megjelenítem a kamerakivágást, meg automatikuson hagyom, sehogy se jó. De nem izgat ennél, nem érdekel annyira, csak bosszantó picit, hogy a samsungon ilyenek nem voltak.
A költöztetést én is alapokról kezdtem, így azért volt mit beállítani. Itt is volt hogy elakadtam, mert megoldást akartam találni és addig nem mentem tovább...
Szóval Xiaomi ....
Teszem hozzá én eddig minden telefonomba találtam olyat, amit ügyesebben is megcsinálhatnának, de ez van. El is felejtettem, hogy a xiaominál ennyit kell mókolni, meg kikapcsolni ezt meg azt, meg ne lőjje ki a rendszer, mert annak a háttérbe kell futnia. Úgyhogy a vasárnapom ráment a telefon beállítására. Most is van még ami eszembe jut, de azokat majd idővel. A kamera azért talán kárpótol a fáradalmakért.
Illetve az akkuról annyit, hogy tényleg jobban eszi a mobilhálózat, meg a fényerő stb. Nem mondom, hogy ugyanannyit bír mint a 2,5 éves samu, picivel többet, de ezt is meghajtottam, na. Kibírta a napot
Bár két töltés van benne, azt is nyomkodva, elvileg még tanul, stb, szóval minimálisan lehet lesz jobb is.
-
MadGame
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Három ujjas megoldással, legegyszerűbb.
A lentebbi kérdést nem teljesen értem, két alkalmazás nem tud egy szoftvert használni egyszerre (tudtommal)... Vagy én értettem félre valamit a leírásból? -
MadGame
senior tag
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Úgy emlékszem, ha a teló beállításaiban rákeresel a "Teljes képernyőre", akkor ott alkalmazásonként is be tudod állítani, hogy úgy induljon el.
-
camper
tag
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Game Center van? Nekem az mókolt valamit a játékokkal, minden game indításnál közölte hogy gyorsít a gamen a game center és teljes képernyős. Majd letiltottam a game centert de továbbra is teljes képernyőn mennek. Aztán lehet játékfüggő.
#myckey azért az APP Mall-t ne távolítsd el, vedd el tőle az értesítéseket vagy ilyesmi, de mások szerint a teljes eltávolítása akár teljes rendszer újratelepítést eredményezhet.
-
-
Szabolcs22
tag
Erre gondoltam például játéknál, hogy nincs teljes képernyő. Egy egy alkalmazásban pedig ugyanúgy kiér a tetejéig a képernyő és csak akkor lehet felül nyomkodni az ikonokat az alkalmazásban, ha osztott képernyős módban teszem és akkor hozzáférek az ikonjaihoz.
Ha fekvő módban van, akkor egész sok helyet elfoglal az értesítési sáv. Szerencsére nem sok alkalmazásban csinálja, de láttam még embereknél itt ott. -
myckey
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
varja akkor
Nem kell akkor ezt a fizikai gombot matekolni ?Kepernyo cirogatassal is megy a screenshot ?
Masik dolog,
Ebbol az elore telepitett alkalmazasokbol mit toroltetek le a pcsaba ? Akadnnak itt olyan dolgok, hogy azt sem tudom eszik vagy isszak, 5-6 rv alatt a 10T L on sem hasznaltam.Gondolom ha itt zero az MI accout, akkor minden szijaomi app mehet a kukaba.
-
-
myckey
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
a ket oldalso gomb a megfeleloje, vagy akad mas opcio ?
-
-
-
-
MadGame
senior tag
válasz
tamáspapa
üzenetére
Én még nem láttam Messengeren belül zöld sávot "Csatlakozás" gombbal, max. "Visszahívást". Szerintem maga a Messenger nem enged videóhívás közben képernyőképet csinálni, mivel egyszerre szeretné két alkalmazás is használni a kamerát. Vagy egyik, vagy másik. Mintha hasonló már nálunk is előfordult volna.
Egy kérdés: minek videóhívás közben a szelfi?
-
MadGame
senior tag
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Az alkalmazásokban mindnél általában a beállításokban lehet állítani a sötét módot, már amelyiknél már ezt bevezették. Pl. Messenger → Menü (alull jobb oldalon 3 vízszintes csík) → Beállítások → Sötét mód. Ha maga a telefon sötét módban van, akkor itt (és a többi alkalmazásnál is, ahol lehet) nyugodtan át lehet állítani "Rendszer"-re vagy "Alkalmazkodás a rendszerhez" opcióra. A legtöbb alkalmazásban ez már állítható, de sajna egyenként kell levadászni őket. Facebook, Messenger, Yettel, IKEA, eMag stb.
Sajnos ezt az értesítési sávos történetet nem értem második olvasásra sem, esetleg képernyőképet vagy videót tudsz róla csinálni?
-
tamáspapa
aktív tag
Hali. Messengeren belül video hívással beszélgetek az unokáimmal. Amikor képernyő képet készítek, mindig bontja a beszélgetést. Vissza kell mennem a Messenger chat-névsoraig és ott a lányom neve mellett zöld sávban látom, hogy "Csatlakozás", rábökök és azonnal helyre áll a videó kapcsolat. Ezt miért csinálja? A régi telóm ilyet nem csinált.
-
Szabolcs22
tag
Ezt le tudnád légyszíves írni részletesebben, hogy hol lehet megtalálni? Mert mindenhol próbálkoztam, de nem találom.
Illetve van egy két app, aminél nem tudok felül az ikonjaira kattintani, mert nem tűnik el az értesítési sáv. Hiába kapcsolom be , hogy mindig mutassa a képernyőkivágást, az se segít, hogy lejjebb tolja az alkalmazást, és tudjam a felső ikonjait bökdösni.
Van egy két játék is, ahol nem teljes képernyőn mutatja a játékot fektetett módban, hanem ugyanúgy ott van elég nagy részen az értesítési sáv. Se nincs teljes képernyős mód, se semmi. Keresem már órák óta a megoldást, de hátha valaki okosabb.
-
válasz
Szabolcs22
üzenetére
Köszönöm!
-
Szabolcs22
tag
válasz
Bandit21
üzenetére
Vettem végül egy 15t pro-t és amúgy pont most nézem, hogy az a virág a parancsikonok menü alatt a váltakozó háttérképek-et jelöli vagy mit. Elfordítani nem akarja a telefon a kijelzőt, hiába van az orientáció kikapcsolva, így is állított módban marad, nem látni tovább a szöveget.
Váltakozó hát.... Ezt látom csak, gondolom háttér, vagy háttérképet akar jelölni.
Gondolom neked is ez lehet a virág szimbólum a lezárt képernyőn.
A beállítások, képernyőzár, Parancsikonok testreszabása menü alatt találod meg ezt a kis piktogrammot. -
MadGame
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi.
Bár a háttér egy fotó és a reklámot kikapcsoltam de önmagában a váltakozó háttérkép bekapcsolva maradt.
Most kikapcsoltam és így már eltűnt a szöveg.
A virág bal alul megmaradt az micsoda? -
HF77
őstag
üdv
tud valaki esetleg olyan boltot ahol lehet belebújtatós bőr tokot venni 15T-hez? számtalan üzletben voltam Bp-n és esélytelen.(indok, hogy már nem igen keresik ezeket...)
neten sem igazán találtam.
hátha valaki már vett és megosztja hogy hol.
jelenleg ugye szilikon tokkal használom, de utálom, na...!
-
Degeczi
nagyúr
válasz
cintula187
üzenetére
Mobilnet akkor nincs telefonálás közben, ha vmiért nem megy a VoLTE, anélkül minden telefonon megáll a net.
-
camper
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Erre igen, kár, túl sok helyet foglal.
Köszönöm a választ.
-
MadGame
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Az appokban külön állítsátok be a témáknál, hogy a rendszerhez alkalmazkodjon.
Lényeg, hogy ha az app és a teló is sötét módban van, akkor üti egymást a kettő.Tapasztalat!
-
cintula187
addikt
fura hogy Samsungnál a mobilnet nem ment telefonálás közben itt meg a wifi nem megy. de megoldva végülis
-
-
válasz
galervin93
üzenetére
Ezekre gondolsz? Nálam rendben látszanak.

-
galervin93
addikt
Sziasztok! Feleségemnek ilyen masinája lett.
Az Instát sötét módba állítva nem látszanak az alsó Instás vezérlő gombok, csak az avatar, mellette meg az üres(nek tűnő) hely, de valójában ott vannak a gombok, csak azok is feketék. Fail.
Találkozott valaki hasonlóval? Esetkeg megoldás ötlet? Vagy ez ÍJ kategória? -
Degeczi
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
+érdemes nem csak ezen, más telefon beállításaiban is megkeresni a "privát DNS"-t, és oda "dns.adguard.com"-ot beírni, ami alkalmazásokban, játékokban is kiöli a hirdetéseket, hiszen nem lesz elérthető a hozzájuk tartozó szerver. Az előző Samut is évek óta így használtam, most hirtelen meglepődtem, amikor a megszokott Sodoku játékom hirtelen tele lett hirdetésekkel, gyorsan állítottam be itt is.
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Nekem nem váltakozó a háttérkép hanem egy fotó ami a háttér a menüben is.
Ha kikapcsolom ezeket akkor is ott van bal alul valami virág meg középen fent valami szöveg amitől jobb életem lenne a telefon szerint.Nekem attol lenne jobb ha ezek nem lennének ott...
-
cintula187
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
örök hálám
-
-Mosquito-
őstag
válasz
cintula187
üzenetére
Jól emlékszem,
Személyre szabás,Váltakozó háttérképek,Adatvédelmi irányelvek,Zárképernyő hirdetések. -
cintula187
addikt
Azért vannak itt is pofátlan reklámok. A zárkèpernyőn levöt kos tanácsokat az óra alatt hogy kapcsolom ki?msa service engedély már kilöve.
-
myckey
veterán
az a kijelzo uveg vedo tosz remelem is h birja, egyelore nem esett le a hegyekben, mint az elozo

de majd jovok, es jol megaszondom itt nektek, azt majd pislakolhattok
Probaltam, alo...kiv.... kezkremmel a fogast, de semmit nem segitett . Ez a szar, ez nekem csuszik...lehet az a baja, h nem vettem hanem adtak melle.

A kezem mondjuk nem epp kicsi, de akkor sem jo. Semmi tapadasa. Nem a megjelenesevel vagyok bajban, hanem h megy ki a kezembol.
Aztan akkor baxhatom majd az extra uveget is, amit raraktak a nagytudasuak nelkulem, mellesleg.
( olyan helyeken is megfordulok, ahol jo lenne nem azon agyalni, mikor potyog ki a kezbol. mer ha leesik, az a 9000 ft os akcios uveg lesz a legkisebb bajom ) -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, még nagyon az elején volt téma, de akkor még csak a készülék volt csúszós!

Lehet pont azért kényelmes nekem, mert nincs nagy tenyerem!
-
-
Vannak egész jó kézkrémek, amik hamar beszívódnak és utána matthatású lesz a tenyeder is, mint ez a gyári tok!

Amúgy fura, mert nekem teljesen stabil fogást biztosít, kis kezem van, de sokszor félkezesként is tudom használni a telót ezzel a tokkal.
12X-re innen az XPRO-ról vettem mindig tokot a gyárival egyező minőségű volt, csak a sárgulás miatt gyakran kellett cserélni. Ez az ORAL:ME is olyasmi lehet.
vagy TÖKgalaxy-nál is vannak egyszerű átlátszó szilikontokok
TÖKgalaxyval Viktor megelőzött...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ha nyomom hogy csatlakozás akkor jön ez
de a beállítások az szürke és az Earbuds alkalmazás ahol zaj szűrés szintet lehet állítani meg nem látja se ha újra inditom a csatlakozast se magátol pedig yt videók alapján ha csatlakozik utána úgy kéne induljon az alkalmazás hogy már eleve mutatja az egyébként csatlakoztatott fülest.

Ha fekvő módban van, akkor egész sok helyet elfoglal az értesítési sáv. Szerencsére nem sok alkalmazásban csinálja, de láttam még embereknél itt ott.
hátha valaki már vett és megosztja hogy hol.